carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

Toooorsdag sleepover

Publicerad 2013-03-30 06:25:07 i

Hej!

Idag var det skola! På engelskan hade vi en liten workshop så vi kom igång med uppsatsen, sen på hålan efter så tänkte jag att nu när jag hade flyt, så kag gick till bibblan och skrev om allt jag kunde komma på. Det är till min draft som ska va klar till på tisdag! Hann nästan skriva 2 sidor tills Jag insåg att jag måste skynda till nästa lektion!
Efter den hade jag helg! Stack hem direkt och satte mig i soffan och pluggade! Nästan klar med median! Handlade och fixade min hyra!
Sen kom mina besökare hit och så gick vi och åt amerikanska hamburgare på the counter, bygg din egen burgare. De var gott!
Ikväll har jag och josse sleepover! Har kollat på film o ätit popcorn och choklad! Nomnom
Vi gick även en promenad.

Nu ska vi sova! Imorron väntar universal studios! Woohoo
Och om 3 veckor ser jag Green day!!!! Jajajajaaaaaa!!!!!

Godnatt!

Life is beautiful!

Publicerad 2013-03-28 04:45:53 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!
 
Idag efter skolan blev jag upphämtad och så åkte vi till burbank för att gå på Jay Leno! Alla uppklädda och fina. Kommer dit vid 12-tiden och får reda på att dem inte kollar leg förren kl 2, så istället för att vänta i 2 timmar på att kaaanske få komma in, så frågade jag vakten vad hon rekomenderade och hon berättade att dem har nekat folk som var en vecka frånb att fylla 16.. så dår har lilla pluttis inte så stor chans att komma in som bara är 14 (fyller 15 på lördag). Så, då kärde vi på plan B istället.
Vi åkte på Warner bros studios touren istället! Den ligger precis bredvis jay leno studios, så de va ju perfekt. Var på den förra terminen och jag älskade den, så ville ju att dem också skulle få uppleva den! (Eftersom jag tog så många bilder när jag var där sist, så lägger jag inte upp lika dana igen. Så istället länkar jag till inlägget från förra terminen så kan ni få se. Fick nästan samma tour  denna gången, fast fick komma in i Big bang studion denna gången! De va kul!
http://carropacollege.blogg.se/2012/october/tour-genom-filmvarlden.html
 
Även denna gången var touren lyckad! Alltså SOM jag älskar entertainment och allt dedär... Love it love it! EN dag ska jag vara en del av det! Inte bara titta på och vara amazed, utan att vara en av de som gör att andra blir amazed!
 
Sen när vi var klara där så körde vi tillbaka hemåt och gick till the grove där vi åt på cheesecake factory igen! Denna gången MAT + CHEESECAKE. Maten var kalasgod som vanligt, och sen sa jag att alla fick ta olika cheesecakes så vi kunde äta av varandra! Jag tog red velvet cheesecake (nyhet för mig) och josse tog Oreo cheesecake( en favorit, mäktig men smaskig) och mum o pap åt en med vitchoklad cheesecake´med hallonvirvlar typ, den var också god. Sen slog matkoman till.
Sen stannade vi vid fontänen och tog lite bilder.
 
 
Lyckades också ta en bild på banksy målningen som jag pratade om igår. Körde förbi snabbt. men men ser den ändå.
 
Här har nu LA-traffic och fina målningen! Life is beautiful. Och det är det verkligen.
 
Har haft en jättefin dag idag och är hur glad och mätt som helst.
 
Imorron ska jag ha skola, sen ska jag faktiskt ta en paus från mina besökare och PLUGGA! Nästa vecka är det nämligen veckan innan springbreak så det finns en del att göra! Hinner inte plugga annars, så imorron är det studymode som gäller så fort jag kommer hem från skolan, och även fixa hyran och försöka hinna träna också! Träningen får ha lägst prioritet atm tyvärr, menmen.
(Ska först göra klar median till måndag, sen skriva på engelska uppsatsen, 6-7 sidor..... uh. Och sen plugga till midtermet i bus 21. Är himla glad att läraren i bus 32 flyttade vår uppsats/uppgift till veckan efter springbreak istället!)
 
Nu ska jag snart sova, är tröööttt! Tidigt morgon imorron, som vanligt.... Men sen har jag helg!
 
Puss och kram på er!

hej hollywood

Publicerad 2013-03-27 05:12:00 i Allmänt,

Helloo!
 
Idag har vi varit i Hollywood! Fast först var jag i skolan...
Engelska vid 8 sen gick jag på office hours och fick konstruktiv kritik på mitt skrivande och ocskå lite tips inför min kommande uppsats. Sen satt jag och pluggade och åt en macka innan jag gick till Bus 32. Fick tillbaka resultatet av provet, hade 8,75/10, alltså 1 fel ifrån ett A.. så himla typiskt. Menmen, de är bra ändå.
 
Sen blev jag upphämtad i hyrbilen så åkte vi till hollywood!!! Åkte på tour i hillsen, såg kändisars hus och rodeo drive m.m Tyckte jag såg Wanda Sykes i en bil, men är inte 100.. Kollade in i varenda fin bil och letade kändisar. Tyckte jag såg 4 zac efron.. Men Wanda har ju ett lite speciellt utseende så det kan  mycket väl ha varit henne.
Sen skulle vi äta på Hard rock cafe, vilket jag var jättetaggad på, MEN så var det fullt och väntetiden var 1,5 timmar... Nejtack. Så vi gick till CPK, California Pizza Kitchen. Åt en pizza med bacon spenat och vitlök... har fortfarande vitlökssmak i munnen, klämde nästan hela pizzan.
 
I dem hära tour biljetterna så ingick Madame Tussands, så vi gick in dit och fotade oss med några plastkändisar. Vissa såg himla verkliga ut! De var jättekul! Sen åkte vi hem!
 
Imorron är det skola sen Jay Leno show! Får se om vi får komma in för en i vårt sällskap är egentligen inte tillräckligt gammal........ man måste nämligen vara 16 år och plutten fyller ju 15 på lördag. Men förhoppningsvis så ska det gå ändå.
 
Nu är klockan 9. Är mätt men lyckades ändå äta lite marabou choklad... FY vad gott det är... Önskar att man kunde ha den smaken i munnen hela tiden utan att behöva äta det och bli tjockis...
 
Ska snart lägga mig! Läsa lite engelska först bara för jag är duktig!
 
Körde förbi denna målningen påväg hem från hollywood.
Banksy. Right on.
(Tog bilden från google, för min mobil hade dött när vi hörde förbi den....)
 
Ha de bra, puss och kram!

Måndag i SM

Publicerad 2013-03-26 05:53:13 i Allmänt,

Hej!
 
Oj vad trött jag är!
 
Lämnade in Bus 21 på lektionen, blev klar med den igårkväll! Sen på hålan gjorde jag klar den sista median som jag sen lämnade in. Fick tillbaka quizen på kapitel 1 o 2, hade 90 och 94%, A på båda, Woohoo!
 
Fick sluta tidigare, kl halv 2, så tog bussen direkt ner till 3rd där jag mötte upp  mina gäster och så visade jag dem 3rd och så shoppade vi lite till. Sen åt vi på yankee doodels, alla åt sallad. Sen åkte vi parisehjul och tog foto i photobooth. Himla kul!
 
Sen satt vi i LA traffic bilkö påvägem hem, segt...
 
Nu har jag duschat, fixat lite skolgrejer och nu ska jag SOVA!!!!!!!
Upp tiiidigt imorron..uh...
 
Puss o Kram!

Shoppingssöndag

Publicerad 2013-03-25 04:29:59 i Allmänt,

Heejsan!
 
Idag har vi varit på Camarillo premium outlet! Blev upphämtad här vid lägenheten vid 10 o sen åkte vi! Gpsen i hyrbilen är jätteknasig så vi körde lite fel.... men sen fick vi rätt på det och kom tillslut fram! Vi började med att äta och sen så shoppade viiiii!!!!
 
Jag köpte bla En hilfiger tröja i rosa (folk säger att jag alltid har svart o vitt på mig, vilket jag har, men det är fint) och en Ralph lauren kavaj, SKITSNYYGGG och ett par nya klackaskor från aldo och en LA keps på lids! De andra fyndade också lite!
 
Har haft en fin dag idag!
 
Nu när jag kom hem har jag gjort klart bus 21 till imr och median är också klar!
 
Jag och Johanna letar hotelli san fransisco för vi ska dit på spring break!! Kuligt!
 
Nu ska jag fortsätta, och sen om någon timme ska jag sova. Kaaaanske hinner inom gymmet en runda, we'll see!
 
Ha de bra!
 
Pusselipuss

för trött för att komma på en bra rubrik

Publicerad 2013-03-24 06:38:43 i Allmänt,

Hey!
 
Idag har jag varit på the grove, visade runt mina besökare! Så kul att ha dem här! Känns konstigt, men kul! På the grove såg vi Gordon Ramsey! +1 på kändislistan!!!!  Han gick förbi med sin son, jag stod och stirrade! Så sjukt kul, inte förväntar man sig att se gordon ramsey gå förbi en en helt vanlig lördag liksom..
Sne åt vi på cheesecake factory, lika gott som vanligt tyckte jag och mina gäster tyckte ochså att det smakade ypperligt! De fick sig också en smak på den omtalade matkoman.... och vi åt inte ens cheesecake! Får bli nästa gång!
Sen chillade vi lite, gick runt i lacma parken, köpte frozen yoghurt, också uppskattat! De va så trötta efter flygresan och jetlaggade.... Jag vet hur det känns.. så vi tog det lugnt. Åt sedan en liten lätt kvällsmat från starbucks som vi åt i lacma parken. Mys! 
Känns som svensk sommar här. Vädret och massa barn som leker i parken osv.
 
Sen åkte dem tillbaka till hotellet och jag gick till gymmet och körde styrka. Göttigt! Gjorde säkert 100 situps, och OM min mage var platt då! Borde göra 100 varje gång innan man går ut någonstans.
De andra tjejerna är ute och hittar på saker, så jag passade på att njuta av ensamheten. Tände ljus och åt mitt marabouchoklad som jag beställt fråg sverige. åh vad gott det var!!!!! Sen satte jag mig i mjuka soffan med min filt och gosedjur och kollade på filmen 21 Jump Street! Satt och skrattade högt för migsjälv, rätt rolig film ändå!
 
Fast må säga att jag var lite nojjig nu när jag var ensam hemma efter filmen igår. Så alla dörrar är stängda och låsta!! haha Better safe than sorry!
 
Nu är jag så fruktansvärt trött att jag inte kan koncentrera mig på något. Ska lägga mig bums!
 
Ha de bra!
Puss o Kram!

Fånga Dagen!

Publicerad 2013-03-23 06:52:31 i Allmänt,

Hello!
 
Fredag idaaag! Vaknade tidigt och gick upp och pluggade. Ambitiöst. Så är 99% klar med median, 50% klar med Bus 21 och 80% klar med engelskan. Vilket känns bra! Så jag kan chilla stor del av helgen nu.
Sen stack jag och Johanna till Ikea i Burbank och köpte en lampa till vårt rum så vi har lite ljus, äntligen. Åt lunch där, min lunch gick på 3,25 dollar. Fick 2 korv med bröd, en mjukglass och en vattenflaska. Vattenflaskan var dyrast.
Sen åkte vi hem. Bytte om, och sen körde vi till malibu för att hika! Vi googlade upp en hikingrunda somo fått bra reviews och körde dit. Först gick vi uppför en backa där det fanns riktigt pampiga villor. Med stora lekplatser och tennisbanor i trädgården... och en utsikt som tog andan ur en. Riktigt vackert! Hade inte varit fel att ha ett sådant hus. Kan lägga upp bilder imorron kanske, när jag laddat in den från mobilen. Eller så tar jag från johannas blogg sen när hon har hunnit skriva.
Iallafallm sen kom vi då ner till hikingrundan. Väldigt annorlunda från runyon canyon. Runyon är mer fysiskt krävande, denna var mer naturupplevelse. Gick genom skog och buskage och gick på stenar över små bäckar. Vi läste att det fanns skallerormar, så varje gång det prasslade till i buskarna hoppade johanna en halvmeter upp i luften, haha! En annan sak, det var så TYST där. Så tyst och fridfullt. Det enda man hörde var vinden i träden och fåglar som kvittrar.. Sån tystnad är det inte ofta här i LA kan jag lova. Tillslut kom vi fram till ett litet vattenfall.  Och det var såå vackert och exotiskt! Det var bara ett litet vattenfall men himla fint. Så där stannade vi och tog lite bilder. Har en från instagam som jag kan visa, men resten har jag inte laddat in.
Carpe diem!
Fånga dagen.
Det gjorde vi.
 
Himla skönt att komma bort från all stress och allt buller och alla måsten och bara njuta. Underbart! Man behöver det ibland, glömma bort alla måsten och ta vara på dagen!
Ain't it beautiful, so unusual?
Life's a gas and it's running out
Living a  cliche, gonna seize the day
Bottle rockets and celebrate, celebrate,  celebrate
CARPE DIEM!
 
En green day låt. Himla bra är den, rekomenderar den.
 
Sen när vi var klara tog vi bilen och körde hem. Åt lite mat, tog en dusch och sedan gick vi till bion för att se The Call som vi skulle sett förra veckan. Rosanna och Isa spg den förra veckan, sa att den var jättebra och inte så läskig. Okej, vad bra, för jag klarar inte läskigt!
Kan säga att jag pterupplevde Kalle Blomkvist-skräcken från när jag var liten, då jag satt mellan biostolarna och kollade på filmen. Nu satt jag med luvan över huvudet och höll för ögonen..... Hade inte slutet varit så kickass så hade jag fortfarande skakat. Det var en bra film, det var det, lite i läskigaste laget dock.... Hoppas att jag kan sova inatt, men det ska nog gå. Johanna sover ju en meter bredvid, så om jag blir rädd så väcker jag henne.
 
Ska snart sova nu. Har haft en heldag igång och det har varit kul!!!!
Ha det bra!!
Puss och kram!

work hard, sleep a lot. Nu äre HELG!

Publicerad 2013-03-22 05:07:36 i Allmänt,

Hejsan på er!
 
Hemma nu efter 10,5 timmar i skolan. Lämnade lägenheten strax efter 6 imorse och kom innanför dörren kl 20. Jag är så sluuuut i mitt huvud nu.. Har varit mentalt aktiv för länge nu, det dunkar i pannan. Har tagit en tablett och ätit en kaka, så hoppas att det hjälper.
 
Har varit en kul dag idag ändå. Engelskan var som vanligt, fick tillbaka uppsatsen som jag lämnade in i tisdags, 4/5 p. Ändå nöjd. Har mailat henne och vi ska jobba extra på min håla på tisdag och jobba på min skrivning. Vi fick också reda på vår nästa uppgift som ska va klar tirsdagen innan spring break, alltså om 2 veckor. Ska ha 2 texter ur boken + 2 andra källor (från godkända websidor eller tidningar) och alla de ska då ha ett gemensamt topic eller problem . Man ska då analysera allt det och hitta förbildelser och kopplingar och likheter mellan dem och skriva ett uppsats på 6 sidor.
2 veckor låter kanske som gott om tid, men om man tänker på allt annat som man också ska hinna med och annat skolarbete som ska bli klart... så önskar man att man hade lite mer tid. Menmen..... Får ta EN sak i taget så ska det nog gå bra! Inte bra att stressa upp sig. Nu är jag dock för trött för att ggöra något, och jag hatar att komma hem när man har helg och bara tänka på allt man måste göra, nejnej. När jag håller helg så släpper jag skolan.
 
Iallafall. Sen efter engelskan satt jag och pluggade på min håla, sen hade jag Bus 32 prov. Det kändes rätt bra, var osäker på några .... men svarade på allt iaf och hppas på det bästa!
 
Sen hade jag en liten håla till innan jag gick till studion. Jag måste säga att jag var inte det minsta pepp innan jag gick dit. Min Calvin klein väska hade precis gått sönder och jag hade ont i huvudet så jag var lagom bitter.. Böckerna väger för mycket så remmen bara PANG. Så var det med det... K:et i klein står inte för kvalitet iallafall!
 
 Men det var faktiskt jätteroligt i studion. Kom dit först och fick hjälpa till med lite, pratade lite med högsta chefen Robin. Så här ser hon ut.
 
Sen kom resten av min grupp. Störtsköna människor! Kul att lära känna dem lite bättre! Sen när vi gjort iordning scenen så fick jag välja vilken position jag ville va på, så jag tog kontrollrummet! Fick vara AD , assisterande direktor (svengelska..) Associate director på engelska, så jag satt och tog tiden och när det var 3 min kvar så sa jag i mitt headset "3 minute cue!" osv.. Kände mig viktig och det var sjukt kul! Spännande att va i kontrollrumet och se hur allt funkar! Jag gjorde inget jätteklantigt så det var bra!
Här är min namnskylt.
RESPEKT!
 
Sen när det var slut så hjälpte vi till att clear the set och sen gick jag till bussen. Tog en eeevighet... LA-traffic.... Men jag var inte bitter, jag satt och åt en bagel och var allmänt nöjd.
 
Nu är klockan nio och jag tror bannemig att jag ska sova.
 
Imorron ska jag joie och athena till Ikea, sen ska vi hika och så ska vi se bion som aldrig blev av förra veckan! Ska försöka klämma in lite plugg också.
Sen dröjer det inte länge tills vi får besök från sverige så jag kommer att ha MYCKET att göra de kommande dagarna. Massa kul, och massa skola! Men det ska bli jättekul med besök, längtar efter er!
 
Jag är glad och nöjd! Hoppas ni också är glada och nöjda.
 
Ha det bra! Trevlig helg. Puss och kram!

älskar att vara ledig!

Publicerad 2013-03-21 04:14:02 i Allmänt,

Hejsanhoppsan!
 
Igår somnade jag klockan 9, och sov till halv 8, alltså, 10,5 timmar! Det var nice! Sen låg jag kvar i sängen och lyssnade på musik tills jag kände att det var dags att gå upp. Idag är dagen då "gratisbiljetterna" till ;TV movie awards släpps! Ni vet dem jag requester från en hemsida... så har varit uppkopplad hela dagen och inte lämnat min telefon lr dator ur sikte idag.
Men jag och johanna stack till gymmet vid 10, kom hem. Kolla datorn och laga mat, ägg och bacon. Plugga lite, men jag kunde inte koncentrera mig för jag kollade datorn efter biljetter. Gick en promenad för jag behövde vila ögonen... Köpte jambajuice. När jag stod och betalade min smootie så uppdaterade dem twitter och sa att Snart händer det.. så då gick jag snabbt hem och satte mig framför datorn igen. Klockan ca 20 över 3 så släpptes dem och BAM så requestade jag! Och johanna har också requestat! Så nu är det gjort! Nu återstår bara väntan och förväntan. Hoppas att vå får!
Kommer aldrig aldrig att släppa att vå båda fick till VMA, jag skulle va på scenen med one direction... men vi väljer att gå på de biljetterna vi har köpt ist... o där står vi på sektion 209 och ser de andra leva vår dröm, SOM VI HADE CHANSEN TILL.... åh det svider än... Har kvar biljetten. Som ett minne, en läxa.. ska aldrig aldrig göra samma misstag igen!
Iallafall. Sen när jag äntligen hade requestat min biljett så kunde jag fortfarande inte koncentrera mig på plugget, sp jag gick till gymmet IGEN och rensade huvudet och brände kalorier, sen kom jag hem, tog en dusch och åt lite mat.
SEN fanns det inget som skulle hindra mig från att plugga! Så nu har jag suttit och plugggat flitigt ett tag!! Känns bra, jag har koll på läget, pepp på provet imorron! 
 
Imorron kommer bli en lång dag. 8-18.30. Men de e bara att köra. Sen har jag HELG!
Kan ju säga att jag behövde denna lediga dagen, reload. Mår kalasbra nu. Lyssnar på Carros favvos på spotify, låtarna som jag la till i listan för läänge sedan, nostalgi! Musik blir aldrig gammal! Love it!
 
Har inget att klaga på. Förutom att jag har ont i visdomstanden...arhhh.
 
Ögongodis.
Det leendet smittar. Slår vad om att ni som läser detta också har ett leende på läpparna nu.
 
Återigen har jag en såndär Åh vad jag är lycklig - känsla. Har så underbara människor i mitt liv, i sverige och här. Och det faktum att jag är här och allt jag åstadkommit här, jag är så stolt över mig själv att jag bestämde mig för att gå min egen väg att följa mina drömmar och åka hit. Att jag har kul, tar mig tid att göra roliga saker samtidigt som jag kämpar på och gör mitt bästa i skolan.
N'r man t'nker så, då känner man sig bara så lycklig. Och vad som är ännu bättre är att man kan se framåt, detta är nu, men det finns så mycket kul saker och nya utmaningar i framtiden som bara väntar på en...
 
"All of our dreams can come true, if we have the curage to pursue them" - Walt Disney
 
Med det fina citatet från herr Disney säger jag godnatt! Eller snart.. klockan är 8. Haha
 
Puss och kram!

tisdagsmys

Publicerad 2013-03-20 02:10:00 i Allmänt,

Helloo!
 
Orkade inte gå till fedex igårkväll så jag gick upp extra tidigt för att gå dit innan skolan. Gick hemifrån kl 6, när jag kommer ut ur hissen och är på väg ut så kommer jag på att jag glömt mitt fedexkort,,så jag får gå tillbaka och åka hissen upp, leta uppp det och sen skynda jag mig iväg, gick hela vägen dit, printa ut dem och sen gå hela vägen till bussen. Allt detta och jag var ändå 20 min tidig till lektionen. De e bra jobbat! Och så himla skönt att kunna lämna in det, dock tror jag inte att den är lika bra som förra reading responsen.. men jag är bara så glad att jag äntligen är av med den!!!
Fick också tillbaka min analysuppsats, fick ett B. Hon sa att min analys var jättebra, men det var lite grammatiska fel här och där, men det beror ju delvis på att jag är svensk... men det kan man ju jobba på. Så ska faktiskt söka upp läraren på hennes office hours och ta med min uppsats så kan vi gå igenom den och jobba på felen, har ju ändå 3 h håla efter lektionen så varför inte liksom.
 
Iallafall. Back to dagen. Efter engelskan så gick jag och köpte en starbucks oboy, MMmmMmMMMmm och sen lade jag mig på en bänki teaterbuggnaden som förra veckan. Denna gången tog jag inte upp min bok ur väskan utan använde min halsduk som huvudkudde istället. Och jag somnade.... vaknade till av att benen trillade av bänken. Sen hade jag Bus 32 och sen slutade jag! Då träffade jag Athena så umgicks vi lite och sen tog jag bussen hem!
 
Nu sitter jag i soffan tillsammans med Isa och marty sover i fotöljen. Rosanna kollar serie och Joie lagar mat.
Hejhej! Såhär ser det ut just nu.
 
Imorron är jag ledig, supertaggad på sovmorgon!!!! Ska plugga Bus 32 och Bus 21 och chilla massa imorron! Sen kommer torsdag bli en lååååååång dag, börjar 8 somvanligt, men sen efter bus 32 så har jag en håla och sen ska jag till studion och göra mina interntimmar till median, så jag slutar inte förrens halv 7. Men sen har jag helg! Och jag tror det kommer bli en kul helg!
 
Och så ska jag också passa på att säga ett stort grattis till min gamla goa vän Camilla som fyller år idag!!!! Hoppas du har haft en underbar dag!
Den bilden togs inte igår minsann...
 
Ha de braaa allesammans!!!
 
Puss och kramis

MegaMåndag

Publicerad 2013-03-19 06:05:59 i Allmänt,

Hej på er!
 
Kommer skriva ett kort o snabbt inlägg för jag är jättetrött + jag måste gå till fedex för vår cp-skrivare funkar inte idag..........
 
Iallafall. Började dagen med Bus 21, lämnade in läxan, sen lite håla. Köpa nu bok, 45 dollar gick det på. Japp.. tänk att det kan kosta 45 dollar att vara trött i skolan.. Menmen, nu har jag boken, lets move on! Plus jag lär ju aldrig göra samma misstag igen haha... OCH så är jag glad att de inte var en dyrare bok som jag kände för att ha som huvudkudde just då!
 
Sen gick jag till TV-studion för vår media lektion, mötte upp johanna på vägen. Hon kom o hämtade mig för jag gick lite fel bland alla gatorna.... Hon har ju bil nu. Hon hyr bil i 3 månader!
Idag i studion var det the real deal, alltså vi fick vara med i en riktig produktion. Vi var de tidigaste där så vi fick vars en kamera. Sen kom skådespelarna och så och så pratade de i kontrollrummet med oss genom headset. himla späannande att vara med om något sådant! Det var rätt svårt må jag säga... .att hitta rätt shot. Man hör typ CAMERA 1, MEDIUM 2 SHOT, TRUCK LEFT, READY ONE, TAKE ONE......... Okejokejokej... Men jag tyckte att vi klara oss bra, det var ju första gången vi gjorde något sånthär och vi gjorde vårt bästa. Lärde mig himla mycket iaf! Det var roligt!
 
Sen åkte vi hem. Jag skrev på min eng uppsats. Texten som jag hittade online var ju väldigt lång... och när jag kollade sen i boken så ser jag att den delen som jag har skrivit mycket om, som var min huvuvpoäng i min uppsats... den hade dem kortat bort i boken. Så himla typiskt.. Men aja... Så fick göra om lite. Sen blev jag tillslut klar med den! Så gick och tränade lite på LA fitness, rensade huvudet, tog en dusch och sedan lästa jag igenom engelskan igen. Ser bra ut, jag är klar! Sen ska jag ju då skriva ut den. Och vår skrivare är ju lite knas, vissa dagar fungerar den hur bra som helst... andra inte. Alltså inte just nu............... SÅ därför måsta jag gå till FedEx nu klockan 10 på kvällen... Ska gå upp om 7 timmar....
Men vad gör man inte för skolan? Är iaf himla glad att det här är över nu.. denna uppgiften har inte gått som på räls precis..
 
På tors har jag prov i Bus 32.
 
Btw har jag fått ovanling många kommentarer för min tattoo i nacken idag. Hade en tröja så den syntes, "Hey I like your tattoo" sa den första. Senare kommer en tjej fram till mig o frågar Är det en green day tattoo? O sen snackade vi lite snabbt och hon ska också till konserten som är om EXAKT EN MÅNAD!! (längtar!!!!), så de va lite kul, och sen även en till klasskompis i median kommenterade den. De är kul när så många säger så bra saker om den, känns bra!
1 månad..........!!!!
Detta är en bild från när jag såg dem förta gången i DK den 9e oktober 2009. Vilken dag....
 
 
Nu ska jag till fedex och printa... och sen sova gottigt!
 
Puss och kram!

söndag.

Publicerad 2013-03-17 22:09:05 i Allmänt,

Heeej!
 
Så var det söndag igen. Veckorna bara springer förbi.
 
Igår så var jag somsagt väldigt trött och blev inte piggare mot kvällen... Kände mig som värsta partypoopern... världens mest opeppaste människa, och det smittar ju av sig på dem man är omkring.. så när dem andra stack ut i hollywood efter charityeventet så stack jag hem för att sova. Och det var en värligt efterlängttad sömn må jag säga!
Michelles kompis Johanna körde mig hem eftersom hon inte heller skulle ut, när vi snackade i bilen kom vi fram till att min syssling Anna och hon är bra vänner haha. Världen är himla liten ibland!
 
Idag gick jag upp vid 8-9 tiden och skrev på min uppsats. Har nu en grund iallafall, behöver fixa till den lite och renskriva den, men jag har iallafall kommit någon vart! Får köpa ny engelska bok imorron när jag kommer till skolan. Om jag inte mirakulöst hittar den.... men de tvivlar jag på.
 
Skypade med släkten och det var kul!  Försökte skypa med farmor o farfar men det var så dålig mottaging och det bröts massa gånger, så vi får ta det nästa helg!
Sen har jag bara tvättat och lagat mat, lite söndags sysslor. Har massa plugg idag också. uh.
 
Om jag får tid så ska jag och Johanna gå o se biofilmen som vi tänkte se i fredags. Isa o rosa sa att den var bra.
 
Nu ska jag fortsätta att plugga... vad roligt....
 
Ska bli himla skönt att lägga sig tidigt ikväll kan jag säga. Är redan taggad på att sova!
 
Puss och kram!

Knaskväll med kastrull

Publicerad 2013-03-17 00:44:23 i Allmänt,

Hejsan!
 
Blev ändrade planer igår. Michelle ringde o frågade om vi ville sticka ut i hollywood istället, och jag och johanna sa okej. Så hipps vipps så var michelle här och så hade vi trevligt och sen stack vi ut till ett ställe som heter the blok. Det var kul, vi var där till klubben stängde. Fick stjuss hem av michelles kompis som har varit bodyguard till J.Lo, coolt. Sen skulle vi laga lite mat och kom på att kastrull kan vara kul att ha på huvudet.
Inga konstigheter. haha.
Fy vad kul vi hade.
 
Idag så har vi mest chillat, michi sov här. Vi började dagen med att vi köpte frukost på starbucks som vi sedaan åt i lacma parken och solen sken.. Hur underbart som helst!
Sen kollade vi lite film och nu ska vi snart göra oss i ordning för välgörenhets-eventet ikväll. Jag michi och athena ska dit. Så athena kommer hit om en stund.
Tror det kommer bli jättekul ikväll!
 
Och imorron kommer jag viga hela mig dag åt att skriva uppsatsen haha. Har skrivit en outline, hittade en av de tre texterna online (den längsta såklart...) så jag har kunnat jobba på det. Har en outline, så nu gäller det bara att sätte ihop bitarna till en bra uppsats.
 
Ha det bra!
 
Puss och kraaaam!

You maaad bro? ye

Publicerad 2013-03-15 21:12:24 i Allmänt,

Hej!
 
Okej måste bara skriva lite nu för jag är så arg så arg........ eller frustrerad. Och det är bara mitt fel..
 
Som jag sa var jag ju vbäldigt trött igår, och när jag är trött vet jag inte helt vad jag gör och vad jag säger.... Iallafall, så när jag har legat på bänken på min håla och lämnar den platsen för attgå mot min näste lektion.. har jag tydligen lyckats glömma min engelska bok kvar på bänken......Hur jag kan lämna bänken utan att stoppa ner boken i väskan vet jag ej.. och sen inte märka att väskan inte väger så mycket resten av dagen..
Och nu när jag öppnar väskan för att ta tag i min uppsats som jag ska skriva över helgen så slår det mig. Perfekt.
Fy vad jag inte är glad. Vad gör jag nu....
 
Jag ska försöka hitta texterna på internet ist...
Men sen måste jag ju antagligen köpa en ny bok... 50 dollar där...
 
Det är ju bara så onödigt. Sånt här jag mig arg. Men det är bara mitt fel... och då blir det ännu jobbigare för jag kan inte skylla på någon.... bara arg på mig själv.. Bitter bitter.
 
Var inte jätteglad när jag vaknade imorse heller.. Så det här gjorde det inte bättre..
 
Men det är vad det är... de är bara att acceptera.
Får fixa uppsatsen, och på måndag ska jag gå och se om någon vänlig själ har lämnat in den.. men har inte så höga förhoppningar.
Orh dumma, virriga, korkade, trötta caroline. Så himla typiskt.........................
 
Ska sen iväg till LA fitness och ånga av mig.
 
Behövde bara skriva av mig min bok-frustration. Känns faktikst bättre nu. Tack.
 
Skriver mer sen när jag är gladare!
Puss o kram
 

kvällen igår och dagen idag

Publicerad 2013-03-15 03:03:48 i Allmänt,

Hejhej!
 
Jag brukar ju klaga på att det är jobbigt att gå upp om mornarna, speciellt när jag ska gå upp klockan 5. Men det var ingenting mot hur det var att stiga upp imorse, det var tungt! Men det var värt det för igår var kul!
 
Efter lite trubbel med taxisarna, så kom det tillslut en taxi.. med världens otrevligaste och trögfattade taxichaffis som körde oss till huset. Det låg uppe i hollywood hills och det var så sjukt fint!! Det var så exotiskt och fancy och utsikten över hollywood är ju inget man kan klaga på.. Han som höll i festen har gjort massa filmer, han visade kontoret där hade han några priser. Det är så himla coolt att få komma med på sånna här fester och träffa så framgångsrika människor! Det är coolt. Jag känne rmig dock rätt malplacerad haha.. men jag är ju fortfarande ung och när dem frågar vad jag gör så får man bara svara självsäkert att jag pluggar business merchandising på SMC och jag ska sen göra en transfer till LA film school för att ta en bachelor i Entertainment Business. (även fast jag inte är 100% säker på det så gäller det att visa upp sin bästa sida, och va målrinriktad o självsäker).
På ett sätt är allt himla ytligt och pengacentrerat.. men det är LA, och man får ta det för vad det är. Gilla läget liksom.
Det gick mycket bättre att mingla denna gången, pratade med massa människor och hade kul.
De andra skulle fortsätta att ha kul, de skulle vidare ut, men jag fick åka hem.
När jag kom hem var de andra vakna, klockan var typ runt midnatt kanske. Så satt och pratade lite med dem och sen gick jag och lade mig.. Och några timmar senare ringde klockan..
 
Engelskan var brutal. Jag var så trött så trött och så seg i huvudet. En kille satt och skakade på benet och det käöndes som hela rummet skakade.. haha.
Sen efter den lektionen köpte jag mig en bagel och en varm choklad och gick och lade mig på en bänk i actingbyggnaden och där låg jag i någon timme och laddade batterierna.
När jag sen skulle gå till lektionen så spelas det jättehög musik på campus-quaden och där är fullt med folk. Då står halva skolan och gör en harlemshake! Och det var faktiskt jätteroligt att titta på. Nej jag var inte med.
Crazy crazy!
 
Efter min vilostund och baglen och oboyen så kände jag mig piggare. Och sen hade jag Bus 32 och sen slutade jag kl 2. Heeeeeeelg!!!
 
Kom hem, mmichi var här så snackade lite med henne tills hon skulle iväg. Hon skulle på någon middag med bla han som äger LA clippers. Ja. Hur sjukt är inte det... Förstår inte hur hon lyckas!
 
Sen handlade jag och Isa mat på ralphs och Isa lagade enchiladas, hennes specialitet till mig och rosie (joie är i skolan), så det var trevligt och gott!
Jag ska snart göra lite kakor till oss alla.
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt o kolla film som isa laddat ner till mig.
Imorron ska jag plugga och så ska vi se på bio tror jag.
 
Life is great.
 
Puss och kram!!

Onsdags impuls

Publicerad 2013-03-14 02:14:15 i Allmänt,

Heeey!
 
Vanlig onsdag idag. En lektion, åka hem, äta lunch. Sen begav jag mig faktiskt till LA fitness en liten stund. Det var nice att vara back on track! Nästan 2 veckor utan träning nu.. uh. Så de va gött!
 
Sen när jag höll på att stretcha så ringde Michelle, en trevlig överaskning. Så stack vi till beverly center ett tag och nu är vi hemma här och gör oss i ordning för michelle var bjuden på någon middag i hillsen så fick jag följa med! Spännande! Dock kan jag inte hänga med ut på kvällen för jag har ju skola imorron. Men det ska bli kul! Kul att det händer något!
Har min nya klänning, som ni ser är prislappen fortfarande på. Tänkte ha den på lördag egentligen, menmen.
 
Idag blev det bara bilder på migsjälv. Somsagt, webcameran är mitt bästa tidsfördriv!
 
Imorron har jag två lektioner sen har jag heeeelg! Wiho!
 
Förövrigt är det 27 grader här idag. hehe
 
Ha det bra!
 
Puss och kram!!
 

ledig solig tisdag med VS modeller

Publicerad 2013-03-13 04:32:10 i Allmänt,

Hejhej!
 
Har varit jätteskönt att vara ledig idag när det är så varmt! Sov länge och sen stack jag och Johanna och Minna till runyon canyon och hikade. Jag invigde mina träningshorts för iår för att få lite färg på benen. Är typ 99% säker på att jag såg Nicole Richie när vi var på väg up i backen! Hon hade solglasögon på sig, men jag tror ändå att de var hon. Hon hade en tatuering i nacken, så jag googlade på nicholes tatueringar och såg att hon hade en i nacken, så det måste ju va hon!
Efter det kom vi hem en sväng snabbt, sen begav jag mig till the grove där jag träffade Athena och Nicklas. Vi  kollade på inspelningen av extra där först grammyvinnaren Miguel var där, en rappare. Personligen vet jag ej men han är, men de var mycket folk omrking som verkade veta vem han var!
Sen kom de två kända victoria secret änglarna Candice Swanepoel och Alexandra Abrosio och blev intervjuade, och så pratade de om några olika bikinitrender så var där några andra modeller som gick på den lilla catwalken och visade.
Som ni kan se på bilden här så är modellerna precis lika fula som dem är på tv.
 
Jo, I wish haha. Dem är hur söta och vackra som helst.
 
Sen åkte vi vidare till beverly center där vi mötte upp Johanna ockås, för att även där skulle det va ett evenemang på victoria secret, så det var jäättemycket folk som köade utanför butiken. Man kunde nämligen få ta ett foto med modellerna, vilket jag inte ville haha. Dels för att jag inte ville köa och dels för att jag inte vill stå bredvid dem på ett foto.
Köpte även en klänning som jag tänkte ha på lördag. Är bjudna till en välgörenhetsmiddag i hillsen, så tänkte ha den då. Dock är det ej 100 procent att det blir av, men då kan jag ju allltid lämna tillbaka klänningen haha.
 
Sen åt vi på californa pizza kitchen, fast jag åt en sallad. Fick sådan matkoma efter gårdagens cheesecake factory... och ville inte vara med om det idag igen.
 
Sen fick jag stjuss hem för de hade varit kallt att gå hem. Kalasvarmt på dagen, men när solen går ner så är det för kallt att gå i klänning. Ja jag hade faktikst klänning på mig idag, hade den jättemycket när vi först flyttade hit i augusti, och nu hittade den fram igen.
 
Nu tänkte jag krypa ner med datorn i sängen och kolla på en film. Kanske även poppa popkorn och äta på. Är inte jätteförtjust i popkorn, men jag är sugen på något.... och om man kryddar med popkorn kryddan blir det rätt gott.
 
Imorron är det skola.
Avslutar inlägget med en charmig bild på min hund.
Den blicken är priceless...
 
Så har plussat på min kändislista med 4 st idag. Nicole richie, 2 VS modeller (orkar ej skriva deras namn igen) och Miguel. Ändå bra!
Nu är det movietime!
 
Puss och kram!

Studio!!!

Publicerad 2013-03-12 02:42:17 i Allmänt,

Hey!
 
Var ovanligt trög och trött imorse, men jag var inte ensam om det. Det var många som var det haha. Konstigt om den timmen som försvann påverkade alla så mycket eller så var det bara för det var måndag..
 
Hade bus 21, liten håla på 2h, sen mötte jag upp Johanna så gick vi till tv-studion! Äntligen fick jag komma dit! Det var jättefräckt! Jag missade ju många genomgångar förra veckan vilket var lite synd, men jag fick de två viktigaste idag, hur man hanterar kameran och ljudrummet. Sen fick vi testa våra kunskaper, då 3 st var på scenen och 3 st fixade mikrofonerna(och sedan var i ljudrummet och fixade) och 3 st var vid kamerorna och skulle få olika "shots". Det var svårt, men roligt och lärorikt! Mycket spännande. Vi ska även vara där ibland på vår fritid och hjälpa till när dem spelar in riktiga shower där, som praktiktimmar, det hör till den kursen. Kul!
Så här såg de ut förra veckan, men nu hade det kommit till en scen och green screen och lite rekvisita. Studion är helt nyrenoverad och fin och fräsch!
 
Är nu 99% klar med engelskan! Känns bra! Ska lämna in den snart, kolla över en EN gång till bara, sen är jag finito! Har skrivit 4 sidor (utan blankrader, vi får bara ha indrag) om 2 texter från vår lärobok. Texterna handlar om miljöproblem och sånt. Så har läst, och analyserat och skrivit en argumenterade uppsats om det.  Inte illa. Det känns bra, o jag hoppas att den är bra också. det är iallafall jätteskönt att jag känner att jag är helt färdig med den!
 
Nu ska vi 4 glada roomies ut och äta på cheesecake factory! Vi är lediga imorron förstår ni. Det är flex dag, som en studie day typ. Så det är jätteskönt, INTE upp kl 5 imorron! Woho!
 
På schemat imorron står det, hiking, leta lampa(den har gått i sönder i vårt rum och de e jobbigt att ej se ngt på kvällarna.), shoppa och kolla inspelningen på extra för Victoria secret modellerna ska va där och de hade varit kul att se dem och så hoppa svi på goodiebags hehe.
 
Igår snackade jag 2h med rebecca i telefon! Åh så kul det var. Inte snackat med henne på ca en månad, så vi hade mycket att prata om och så kom gamla minnen och sånt fram haha. När vi åkte till hallandsåsen när vi skulle till falsterbo tillexempel... Fy vad vi skrattade när vi såg "välkommen till Hallandsåsen" skylten..... Oops. Det värsta var att vi hade en gps inbyggd i bilen men inte slog det oss att kolla på den haha.. Love it!
Vi har inte setts sedan i somras, och komemr inte att ses förren i Juni. Snacka om efterlängtad reunion! Saknar dig fina vän!
 
Nu ska jag byta kläder och tagga cheesecakeis med fina roomies!
 
Vi ska ha ca 28 grader imorron. Just sayin. Hihi.
 
Puss och Kram!

sunday!

Publicerad 2013-03-11 00:01:44 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag har vi ställt om klockan, så den är 15.35 istället för 14.35 som den skulle ha varit.
Idag har jag skypat med mjin familj och sen med farmor o farfar.
Sen gick jag en promenad i det fina vädret, åt lunch, pizza. Nu när jag har varit sjuk har jag tjockat mig rätt mycket... inte bra. Men jag är taggad på att komma in i träningsrutinen igen.. mer än en vecka sedan jag tränade. Dock är det ju viktigt att jag blir frisk först, men nu när förkylningen nästan borta, så tänkte kanske gå till gymmet sen idag och köra lite lugnt! Vill vill!
 
Vet ejh hur jag kom in på det. Iallafall, efter pizzan så fick jag sitta i telefonkö till time warner cable för de hade blivit något knas med vår interneträkning, de hade inte dragit pengar från förra månaden och nu så står de ju att jag inte har betalat.. men det är ju autopay... så jag var tvungen att fixa det. Hatar att hålla på med sånt klydd.. men ibland måste man, och nu är det fixat så de e bra iaf!
 
Sen städade jag. Jag är ensam hemma, Johanna är på phootoshoot i öknen och Rosa och Isa är på Warner bros tour (vilket jag gärna hade hängt med på, men jag har redan varit där en gång, plus jag ska dit om 2 veckor igen.. men hade det varit gratis hade jag lätte gjort det! Älskar dem touren!), så jag har kunnat städa ostört och ordentligt med hög musik på. När det är så, så jag får städa på mina egna villkor så är det faktiskt rätt kul att städa! Så nu har jag dammsugat, moppat, städat köket och toan... Så nu är det clean! Och det känns bra!
Och har tvättat mina "vita" nikeskor, får se när dem torkat hur dem klarade det.
 
Sen tog jag en liten fika och nu satte jag mig här för att fortsätta med min engelska... Typ nästan klar nu. Så det är ju också bra.
 
Så sammanfattningsvis så är det väl en vanlig söndag. Har inget att klaga på. Har det bra. Tjalala.
 
Skola imorron,  ska äntligen till studion imorron! Wiie!
 
Nä nu ska jag fortsätta med min uppsats.
Jag har varit duktig idag!
 
Ha de bra.
Och en hälsning till min syster, lycka till med bullarna imorron!
 
Puss och kram!

We Came. We Raved. We Loved!!! SHM LA!

Publicerad 2013-03-09 23:31:30 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag är jag glad, men också trött. Vilken kväll vi hade igår!
 
Klockan 6 ungefär så gick vi 4 hem hem till Martina, Anna och co och hade trevligt och drack lite champange. Sen beställde vi taxi och åkte till Historic State park för att uppleva Swedish House Mafias Masquerade Motel!
Så här pepp var vi!
 
Och här kommer lite bilder från kvällen:
 
Det var riktigt häftigt!!!! Stod och hoppade och vevade med armarna konstant samtidigt som jag sjöng med varje gång jag kunde texten! (de va rätt ofta). Jag tappade bort de andra och lyckades jobba mig fram och tillslut var jag på 3e-4e raden!  De va några som tyckte jag var jobbig som hoppade när en bra låt drog igång, men då sa jag vänligt att Gillar du inte att hoppa så är du på fel ställe haha... Är man på en swedish house mafia konsert så är man inte där för att stå och glo som en zombie... Jag var där för att njuta, ha kul och låta musiken ta över liksom. Och det var precis vad jag gjorde och jag hade askul!
 
De va rätt mycket folk där. 30 000 +.
 
När konserten var slut och alla skulle ut så insåg jag ju problemet att hur ska jag hitta de andra... Och de gick faktikst rätt bra! Vi hittade varann rätt snabbt, sen tog vi taxi hem och kom i säng vid 2-tiden.
 
Mina vita nike skor såg ut sähär när jag kom hem.
Nice. Lera.
Ska försöka tvätta dem sen idag..
 
Sov rätt länge, men är fortfarande rätt trött. Har ont i axlarna och benen. Men de va de värt.
 
We Came. We Raved. We Loved.
♥♥♥
 
Idag har jag jobbat med min engelska, det går framåt. Sakta men säkert. Ska försöka skriva klart hela idag, så den blir 4 sidor. Sen låta den stå och kolla på den med nya ögon imorron och redigera och förbättra den.
Ska ut och gå en promenad i det fina vädret också nu.
 
Imorron ska jag städa hela lägenheten, och också skypa en massa. Har inte skypat denna veckan än. Förutom en liten strund idag med min gamla vän sebastian.
 
Nu måste jag ha en paus från datorn..
 
Ha det bra!
 
Puss och kram!
 

READY TO RAVE! ...Like a SWEDE!

Publicerad 2013-03-08 21:46:33 i Allmänt,

God dag!
 
Fredag fredag härliga fredag!
 
Vaknade klockan 7 för jag trodde (i drömmen) att klockan var 11 och jag var tvungen att gå upp.. men när jag då går upp sp ser jag ju att klockan bara är sju.. så jag går och lägger mig igen ett litet tag.
 
Sen gick jag upp, åt frukost och började på engelska uppsatsen! Har nu skrivit både inledningen och avslutningen, ska bara fylla ut det där emellan också. Jag vet ju om vad jag ska skriva, det är bara att formulera sig rätt och ha "textual evidence", alltså hålla på att visa kopplingar med texterna i boken och de jag skriver ... Men det ska nog gå. Känns iallafall bra med min inledning och avslutning, sen ska jag ju ändra om i dem. Men jag har en bra grund. Så jag har kommit igång iallafalll!
 
Annars så har jag vilat på soffan och sen efter det tog jag på mitt swedish house mafia linne och TAGGADE! Nu spelas inget annat än SHM i våra datorer och det rycker i hela kroppen, vill bara dansa!!!!!!!!
 
LA är redo!
 
Det kommer bli episkt!
 
Hoppas ni också har en bra fredag därhemma! För jag kommer ha en dunderfredag!
 
PUSS OCH KRAAAAAAAM

Torsdag!

Publicerad 2013-03-08 01:22:02 i Allmänt,

Tja!
 
Då va torsdagen över! Började tidigt, engelska, senhåla. På hålan träffade jag isabelle o rosanna o några till och åt lunch med dem, sen gick jag till bibblan och pluggade lite och sen gick jag till lektion nr 2. Business communication. Jag älskar min Business communication, läraren är så sjukt bra! Man lär sig massor och det är kul och lektionen är slut på ett naffs. Fick tillbaka det lilla quizet vi hade i tisdags, 9/10. Helt ok!
 
Sen stack jag hem! Helg! Fast känner ej att jag kan glädja mig åt helgen än för jag ser bara engelska uppsaten framför mig... ATM är jag inte taggad alls på att skriva den för jag vill bara sova och hålla helg. Men jag måste ju nästan göra det nu för imorron kommer jag inte ha så mycket tid, o på lördag kanske jag är jättetrött o söndag ska jag storstäda o på måndag kväll ska jag lämna in den.......
Men jag orkar verkligen inte NU. Måsta handla dessutom...Och sen ska jag ut och äta med Athena.
 
Så om jag inte skulle få något ambitiöst ryck idag.. så tror jag att jag börjar skriva den på allvar imorronbitti! Jag brukar vara uppe tidigt och så kan jag jobba på den i lugn o ro innan de andra vaknar till liv. De blir nog bäst. För om jag skulle skriva nu när jag inte känner för att skriva, kommer det märkast i texten o det kommer inte att bli någon bra text.... så det är egentligen bäst så. Och så kan jag glädjas över att jag faktiskt har helg! Nu blev jag glad igen!
 
Är trött som bara den idag. Huvudet hänger inte med liksom.. Så ska bli skönt att sova ikväll!
Inatt drömde jag att jag var på green day konsert. Eller två faktikst. För konserten var typ i en föreläsningssal och jag kände att min plats inte var bra, jag ville ju vara längst fram  och jag vill ju stå och hoppa... så den konserten var jag inte överlycklig, även fast jag var glad över att se dem.. så jag köpte en biljett till en spening i new york tillsammans med några som jag träffade på den första konserten sonm inte heller va nöjda med sina plaster o hoppades på att dem skulle ha ståplats där. Men när vi kom dit var det likadant.. haha
Vaknade med den besvikna känslan som jag hade haft om det var på riktigt haha.... Men sen när jag vaknade till så insåg jag att de har ju inte hänt, jag SKA se dem nästa m¨nad och jag ska ha ståplats längst fram!
Jag är så sjuuuuuuuuuuukt taggad!!!!!
ÅH SNAAART SKA JAG FÅ SE DEM IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Men nog om det. IMORRON ska jag se Swedish house mafiaaaaaaa!!!!!!!!!! Och vi ska gå loss till världens bästa housemusik!! Och de kommer ju vara så episkt med laser o all pyroteknik eller vad det heter... De kommer bli fräckt! Jag är taggad!
 
Nu ska jag handla o kasnke ta en nap innan jag ska äta med Athena!
 
Puss och Kram på er!

ordinary onsdag

Publicerad 2013-03-07 00:09:00 i Allmänt,

Hejsan!
 
En kort dag i skolan idag. En lektion bara. Kom hem åt mat, fisk och potatis. Åt oreokex med mjölk också, guuuuuuuuuuu så gott det är! Nomnom. Så nu är mjölken slut, och det finns ett kex kvar.
 
Sen röstade jag på alla mina favoriter i MTV Movie Awards. Ja jag älskar award shows. Har gjort det i många år, och att vara här där award showerna är.... Love it even more! Ska även här försöka att få tag i biljetter.
 
Sen började jag pluggandet och har pluggat sedan dess. Nu är klockan 3 och det är fikadags. Är ensam hemma nu, så har spotify på på hög volym. Lyssnar på några av Isas spotify listor och upptäcker några nya artister, kul. Mmm musik!
Ska göra mig en chailatte och äta lite fika. Gottiii!
 
Är nästan klar med  Bus 32 uppgiften som ska va klar imr! Skönt! Sen ska jag sätta igång på allvar med engelskan... en analys-uppsats på 3 sidor till på tisdag. Uh. Men de e bara att köööra.
 
De e lätt att det blir mycket på samma gång och lite kaos...
 
Men jag är Carro med kontrollen...!
En sak i taget. De e så jag jobbar!
 
 
För dem som är intresserade kan jag berätta att jag mår bra, har bara en bajjamajjajobbig hosta och lite täpps i näsan. Annars är jag nästan lika frisk som vanligt. Hoppas på att bli 1000% frisk till på fredag för då händer dethääääär:
WOOOOOOHOOOOOOOO
 
Så nu ska jag fika med chailatte i soffan ocg sen återgå till mitt studymode!
 
Ha de bra!
 
Puss på er!

LÅNGINLÄGG

Publicerad 2013-03-06 02:28:10 i Allmänt,

Hejhej!
 
Har varit i skolan idag! Hela dagen!
Kände att jag inte ville missa mer så jag pallade mig upp kl 5 imorse och åkte till skolan, hade engelska och sen åt jag lite lunch och sen var det ett info möte om en skola i Hollywood, The Los Angeles Film School, hade inget bättre för mig så jag gick dit. De har några spännande program, bla ett som heter Entertainment Business, och det är typ perfekt för mig. Man kan ta en bachelor i det på 18 månader.
Så funderar lite på att då fullfölja min AA degree här på SMC och sen ta en bachelor i Entertainment Business. För när man ändå är här för att få en utbildning, då är det kanske lika bra att köra all in. En AA degree är i sig själv inte värd så mycket, men bachelor lr master är värde mer = bättre betalda jobb.
Det är inget som är aktuellt i dagsläget, har ju precis börjat min andra termin på SMC, men tänker i framtiden, visst finns det så mycket andra faktorer och så som kommer att spela in, men jag måste säga att jag känner mig glad och hoppfull att det finns något som kan passa mig så bra. För ska jag vara ärlig, så känner jag att jag vill ha en framtid här, det är rätt att vara här, det känns ända ut i fingertopparna.
Success and nothing less.
(visst har jag blivit lite solbränd?)
 
Fast somsagt, det är inte aktuellt i dagsläget. Men ska spara brochyrerna för ev framtida bruk!
 
Jag mår bättre idag. Är täppt i näsan och hostig. Vanlig förkylning nu. Kul hur typ febern bara försvann, hur jag kunde må så kasst i söndags till att må hyffsat bra på måndag. Tror det var c-vitamin drickan! C-monster heter den och den innehåller 1500% RDI av c-vitamin, inte illa!
Så är på bättringsvägen! Känns bra!
 
Efter LA-film school mötet så hade jag Bus 32, och där hade vi ett litet quiz på 10 frågor. Hoppas de gick bra.
Till på torsdag ska vi ha gjort en skriftlig uppgift som ska lämnas in, så ska jobba med den ikväll och imorgon.
 
När jag kom hem skypade jag snabbt med min kollege Mats från Maxi, haha de va lite kul. Har så fina kollegor, ska bli kul att komma tillbaka o jobba där i sommar igen. Tänkte på det (igår faktiskt när jag snackade med en annan kollega på facebook) att det blir min TREDJE sommar på maxi, SJUKT vad tiden går fort!
 
Nu sitter jag här i soffan och lyssnar på musik och är allmänt glad. Bra va?!
 
Ibland är de lustigt hur allt faller på plats och bara blir så bra?
Tänk så hade jag aldrig börjat lyssna på green day? Tänk så hade jag aldrig vågat söka in själv till SMC och åkte till Alabama med Rebecca istället? Eller inte ens åkt till USA?
Då hade inget varit som det är nu. Jag kan inte förklara hur glad jag är över att vara här(ja visst gnällde jag som en liten barnunge igår o sa hur gärna jag hade velat va hemma i sverige), och få uppleva allt det här, lära mig så mycket, inse och uppskatta livet på ett annat sätt, på mitt eget sätt. Och det är så RÄTT!
 
Ojoj deeptalk! Men de e min internet-dagbok/blogg, jag får skriva vad jag vill och nu får tycka vad ni vill.
 
Och nu när jag ändå sitter här och skriver massa, så kan jag ändå skirva lite till....
En del av er kanske undrar, hur green day kommer in i bilden? Hur har dem påverkat mig? Jo jag ska berätta snabbt.
Januari 2008, på väg till tandläkaren i farmor o farfars bil, lyssnade jag på min ipod som jag fick i julklapp. Min vän rebecca hade skickat några låtar till mig (ca 10 st) som jag lyssnade på. Hade precis lyssnat på Piece of me med Britney Spears, sen kom det en låt som heter Jesus of Suburbia.Det var första gången jag hörde den, och i 9.14 minuter satt jag och var i en helt annan värld. Så mycket känslor och tankar som jag haft länge och förtryckt fick jag plötligt utlopp för, eller hur jag ska uttrycka det. Då jag aldrig kännt att jag helt passat in där hemma i sverige, har alltid kännt mig udda och som det var mig det var fel på.
Men då två rader från låten som verkligen fastnade var:
There is nothing wrong with me
This is how I'm supposed to be
 
och det var så klockrent! Så sedan dess accepterade jag att jag var som jag var, och faktiskt så är jag rätt glad att jag är som jag är.
 
Och i början av sista delen av sången går den såhär:
To live and not to breathe
Is to die in tragedy
To run, to run away
To  find what you believe
Vilket fick mig att inse att jag vill inte leva där jag inte kan leva fullt ut. Att känna att man är fast och inte lycklig. Så därför valde jag att ta mitt pick och pack, bryta mig loss och lämna trygga lilla byn och följa mina drömmar. Och det är precis vad jag gör. Och jag är så lycklig.
Också såklart: I found what I believe
 
Så jag vet ej hur jag ska förklara det mer, men SÅ stor påverkan har green day haft på mig. Mest Jesus of Suburbia, men jag älskar all deras musik.
Och mycket annan musik också. Musik är bäst i världen.
 
Jep, så är det.
Och har jag sagt att jag är sådär jättesuperastaggad på att se dem, inte bara en, utan 2 gånger i år! Wiho!
 
Nu ska jag laga lite mat hade jag tänkt och sedan göra lite skolarbete! Jaaa, vad kul!
 
 
Ha det bra!
 
Puss och Kram!

Updatering och de lovade NHL bilderna

Publicerad 2013-03-05 02:23:05 i Allmänt,

Hej igen!
 
Här kommer en liten uppdatering.
 
Gick till ralphs, handlade mat, gick hem. När jag gick hem kändes det som jag hade sprungit ett maraton... jag var så varm och så trött... De första 20 metrarna jag gick utanför porten var jättetrevliga.. sen blev det jobbigt.
Kom hem och gick och la mig igen.
Vilket inte var roligt. Men vad som gjorde mig glad idag var att jag fick hem min green day biljett!! Wiho! Snart bara en månad kvar! och så fanns Lindth chokladet på extrapris på ralphs.. så jag unna mig ett sådant.
Inbäddad bildlänk
Åh det kommer bli feeeeeeeettttttt!!!!!!!
 
Det sägs att te ska vara bra för halsen när man är sjuk, men jag är inget big fan of te.. så jag testade att göra chai latte. Efter ett misslyckat försök igår, och ännu ett idag.. så googlade jag "gör din egen chailatte", och när jag gjorde som det stod där(eller ungeför som det stod) så blev det faktiskt rätt så gott!
 
Så jag var glad. Sen skrev jag till Johanna och berättade om min chailatte-lycka, då får jag höra att hon har träffat på gunilla persson!!Från svenska hollywood fruar! Jag gillar inte henne alls, men hade tyckt det varit kul att träffa henne! Johanna sprang fram till henne och tog en bild med henne... OOOOOOORH andra känidisen jag missar pga dessa dumma bacilluskerna.. fml.
Och så klart så hade det varit jättekul i studion. ååårh jag blir så bitter.......... Ligger i sängen och är för trött för att hitta på något och ALLT händer runtom gathörnet typ. Man kan missa SÅ mycket här när man är sjuk... så det är mycket bättre att va sjuk i sverige.. 1. Där har man allt man behöver 2. Man missar inget viktigt (oftast).
 
Så medans alla andra är ute och har kul, umgås med kompisar m.m så ligger jag här ensam på mitt rum och har slemhosta, ont i visdomstanden och ont i huvudet...  Fy vad jag gnäller. Men man får det ibland.....
 
SÅ, nu ska jag ladda upp bilder från i fredags. Vet att min fader väldigt gärna vill se hockeybilderna. (hoppas det funkar nu!)
Äääälskar att åka cabbe!
En tunnel under LAX flygplatsen. Det har den PLANerat bra!!! (Hahahah.. ha..ha.. ha..... Kom på den precis och tyckte det var kul.)
Newport beach!
Här kommer lite hockey bilder!
 
Sådärja, det funkade!( tog en himla tid, men det gick!)
 
Det var jättekul att se matchen! Riktiga fistfights mellan spelarna och kiss-cam, dance-cam på publiken och ett härligt drag i arenan. Drogs med mer i matchen än vad jag trodde, och det var jättekul!
 
Nu ska jag gå o göra lite tacos.
 
Vet ej hur det blir med skolan imorron. Bestämmer mig ikväll, men tror att jag kommer avstå från första lektionen och gå på Bus 32. 
 
Ha de bra!

sjuk dag 3

Publicerad 2013-03-04 21:47:04 i Allmänt,

hejhej!
 
Ja jag är sjukt idag också. Men mår bättre än igår. Febern känns bättre och jag har mer energi. Dock jag jag en hosta som inte är nådig.. men hellre hosta än feber!
 
Stannade hemma från skolan idag. Hatar att missaaaaaaaaa.. Som tur är så har jag en snäll Martina i Bus 21 vars anteckningar jag kan skriva av och i Median har jag ju Johanna som kan berätta för mig om hur besöket i tv-studion var... (åh jag viiiill också vara där.......... men vi ska dit nästa vecka igen. så får väl vänta.)
 
Har precis ätit lite lunch. Nudlar. Ska försöka ta mig ut ur lägenheten för första gången sedan i fredags idag, ska gå till ralphs och handla lite.. börjar få slut på massa saker. Bla huvudvärkstabletter, och det är en nödvändighet. Kan bli skönt att få lite luft också.
 
Igår var Johanna så snäll och gick till Ralphs och köpte glass och c-vitamindricka till mig, och Isa laddade ner några filmer till mig! Så snälla<333  Kände faktiskt direkt efter glassen o drickan att jag fick en liten energikick, kanske pga sockret i de.. har nämligen levt på mackor och nyttiga flingor hela helgen.
 
Så jag hopppas att denna här bakterien snart försvinner. Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon! Vill ej missa 2 hela dagar. I värsta fall får jag missa engelskan imorron och sen åka till skolan för att ha bus 32 för vi ska ha vårt quiz då, visst de e bara ett litet quiz, men jag vill inte tappa poäng.
Men vi får se hur det artar sig under dagen.
 
Nu ska jag ta o vila lite innan jag går ut! Ser fram emot att komma ut härifrån lite haha.
 
Har också laddat in alla NHL+ Roadtrip bilder i datan så gör det inlägget senare idag.
 
På fredag händer dethär:
(så funkar det inte att lägga upp bilder just nu bara för det.. orh... hade en asfet bild på swedish house mafia.. så får lägga upp en på mitt linne ist eftersom den redan finns uppladdad.)
 
Ja så jag hoppas verkligen att jag är helt frisk då, annars hade det varit väldigt tråkigt!
 
Ha det bra!
 
Puss o kram

Sjuk dag 2

Publicerad 2013-03-04 00:05:27 i

Hej!

Ännu en dag sängliggandes.. Har inte orkat vara uppe idag. Har haft konstant huvudvärk och feber sedan igår... Inga tabletter verkar bita på denna förkylningen.. Har tagit Ipren, Alvedon, panodil och amerikanska tabletter.(inte på samma gång dock) men ingen skillnad.
Kändes lite bättre i morse när jag vaknade, men nu känns det som febern är tillbaka på top. Vet ej hur mycket feber det är pga att vi inte äger någon termometer..

Hade gett vad som vad som helst för att va hemma i kalla Skåne, i min säng med en glass och en disneyfilm..

Känns inte som det blir någon skola för min del imorron... Vilket suger för jag vill verkligen till tvstudion på medialektionen. Aja hälsan går först.

Ha de bra.
Puss o kram

Sjukis

Publicerad 2013-03-03 02:45:49 i

Hej!

Jag måste tyvärr meddela att jag skjuter upp hockey och roadtrip inlägget med alla bilder och detaljer tills jag mår bättre. Har nämligen blivit sjuk.. Vaknade upp och mådde inte alls bra, febrig och snuvig. Så jag har legat i sängen hela dagen och mår kasst..
Så atm känns det som jag har stålull i halsen, varmt cement i huvudet och som jag har hackat lök hela dagen för mina ögon svider. Ingen kul kombo..

Så hoppas att den försvinner snart.
Johanna såg kändis idag nere i sm, Ashley Green från twilight! Coolt. Och såklart missar jag det..

Så ny ska jag fortsätta ligga i sängen o må dåligt. Blä..

Tror att va ute i steksolen igår inte gjorde saken bättre dock.

Ha de bra! Puss

Roadtrip + NHL

Publicerad 2013-03-02 09:03:43 i

Heej!

Jag är jättetrött nu och tänkte blogga lite snabbt. Men sen insåg jag att jag inte orkar det, så jag gör det imorron istället!
Kan iallafall säga att vi har haft en härlig dag, 30 plusgrader, cruisat i cabbe, bonnabränna, NHL match. Klagar inte.
Detaljer och bilder kommer imorron när jag har vaknat och ätit frukost!

Pusspuss

torsdag!

Publicerad 2013-03-01 03:11:17 i Allmänt,

Helloo!!
 
Happy helg everyone! Eller jag iallafall! Jag har helg nu och det är sååå skönt!
 
Hade engelska, 8-9.30. Sen satt och jag lästa engelskaläxa ute i solen och sen låg jag på en bänk och stekte lite i solen. Har haft ca 25 grader idag. Hade thights på mig, sp har nu fått en fin bonnabränna mellan där thightsen slutar och strumprna började... vackert!
När klockan passerade 12 så gick jag till cafeterian där jag träffade på några bekanta som jag lärde känna förra terminen! Mycket trevligt.
Sen gick jag till lektionen. När jag kommer fram till dörren så ser jag en lapp där det står Class Cancelled... Aja. Har väntat i 3h på ingenting.. Så jag slapp quizet och så jag tog bussen hem, tog ett mellanmål och sen gick jag till gymmet!
 
Har också fixat hyran. Det finns nog inget som är så tråkigt att betala som hyran... (eller jo, böter.. men hyran kommer efter det.). Nu när vi bara bor 4 också så är ju hyran ca 100 dollar dyrare än innan per person. Fast jag må säga att det är rätt skönt att bara bo 4.
 
Efter gymmet så åt jag kvällsmat och sen snacksade jag på mina snacks.
Popped!
 
Det är typ som små riskakor med smak. Jättegoda. Och farliga...för dem är så svåra att sluta äta. Man går till skaffet och ska ta en eller två för man är sugen på något.. slutar med att man äter halva påsen..
det var extra pris på dem på ralphs så jag har nu ett litet lager. Sweet chili, choklad och 2 påsar med blåbärssmak.
Det ska tydligen vara bra för imed att dem är poppade så är det inget tillsatt fett! Positivt. Och de innehåller inget corn syrup. Positivt. MEN, dem innehållen antingen mycket socker eller salt... Negativt..
 
Jag får nog ta och skärpa mig lite. Ska sluta med min yoghurt och ha mjölk till flingorna istället.. för jag tror att den är rätt så söt.. den ör för god för att va nyttig känns det som. Och så ska jag succesivt dra ner på de hära popped... Äta med måtta som man säger. Och så ska jag bli duktigare på att laga mat. För jag tror att jag är så snackssugen är pga att jag inte äter ordentligt med mat på dagarna. Det är mest nudlar eller något annat lättlagat. Skärpning.
 
Helgen. Imorron så ska jag och Johanna och Minna och npgon till hyra bil och köra till Anaheim där vi ska kolla på ishockeymatch. NHL. Är inget jättefan av ishockey, men jag har aldrig sett en match och tänkte wtf.. jag hänkar på! Det blir säkert kul! Kul att komma iväg lite också!
Så kommer EJ att hinna skypa imorron!
 
Ikväll ska jag bara tat lugnt! Är rätt trött redan haha.... klockan är 18.00 och jag längtar tills det är dags att sova... Me so tired..
 
Så nuhar jag somvanligt skrivit en massa om sånt som inte är så viktigt. Lovely! Fingrarna bara går av sig själv liksom...
 
Imorron är det mars. Imorron är det EN VECKA tills jag ser swedish house mafia. Och imorron kan kag säga att NÄSTA månad ser jag green day!!!!! Lyssnar på deras låtar om och om och om igen och jag är SÅÅÅÅ taggad!!
 
Ha de bra!
Puss o kram!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela