carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

Hurra på Jossans födelsedag!

Publicerad 2014-03-31 01:25:23 i Allmänt,

Hejsan!
 
Har inte hunnit skriva så mycket de senaste dagarna. 
Så här kommer en snabb recap.
 
Torsdag. Skola, sen åkte jag hem och tog Nico (michelles husky) ut på promenix, sen käkade jag cheesecake factory med min nyfunna vän Tadd. 
Fredag, stack till Malibu och hikade somsagt. Vattenfall och papegojjor! Underbar hike! 
 
Sen var det fest somsagt! Var på en bar som hette Nickis i Venice! Mycket trevligt. Kul med ett nytt ställe. Faktikst skönt att komma ifrån hollywood lite. 
 
Sen idag har jag bara varit hemma. Bärjade dagen med skype med familjen. Ingen vanlig dag idag, för de e faktikst jossans födelsedag! Grattis min fina lillasyster!!!! 
 
 
Hoppas att du har haft en underbar dag! Saknar dig megamycket, och du är min favoritmänniska i hela världen! Puss på dig!
Ses om 76 dagar! 
 
 
Nu ska jag göra lite pluggish. Måndag imorron igen, uugh. Men nu är det inte långt till spring break! 8 skoldagar bara! 
 
Puss och kram!

här går de undan..

Publicerad 2014-03-29 06:43:13 i Allmänt,

Hej!
 
 
Hikat idag! Jattekul! hinner ej skriva mer nu. Ska ivag pa fest. 
Far skriva imorron ist!
 
Btw sa hade vi nyss en jordbavning igen. 5.1! Den va lite scary.
 
Har kommer en bild fran hiken btw!
Kandes som jag var i amazonas regnskog typ. Fast inte like fuktigt! (men vad vet jag egentligen, har ju inte varit dar.. men kan tanka mig)
Fanns tillomed paprgojor dar! Vilda grona papegojor och sa sag vi vattenfall! De va awesome! Men somsagt. Skriver mer imorron! 
 
Puss o kram!
 
 

Onsdag igen dårå

Publicerad 2014-03-27 07:19:08 i Allmänt,

Hajj!
 
Onsdag! Onsdagar är nice. Tog det lugnt hela morgonen, jobbade lite på en artikel som jag fick av splash men den kommer bli klar imorron.
Sen skola, idrott med fitnesslab. Ingen jobbig denna gången, vi skulle bara hotta vår maxvikt på olika muskelgrupper. Min maxvikt på benpress är 210 pounds. (vet ej hur många kg det är dock haha). Sen åkte jag hem, åt mat och träffad Michelle ett tag. Sen hem igen.
 
Korta roliga inlägg jag skriver nu om dagarna haha... 
 
Nu sova! Godnatt! 

tisdag

Publicerad 2014-03-26 07:25:25 i Allmänt,

Hejhej!
 
Dagen idag. Sådär. Inte bra, men inte jättedålig heller liksom. Men tillobörjanmed så var de ju tisdag. Tisdagar är generellt sådär.. Sov som en sten när klockan ringde. Ville INTE till skolan... men åkte ändå. Äntligen var det lite städat i köket så jag kunde lagat mat idag. 
Bus 23 så gjorde vi ett litet personlighetstest där man kunde hamna i 4 olika kategorier. Jag var den enda av eleverna som hamnade i den 3e kvadranten. (kommer ej ihåg vad den hette haha). Jag och läraren hade samma. 
Sen gjorde jag tyskaläxan inna lektionen. Fick tillbaka provet vi gjorde förra veckan. 49/50. 1 fel. Hade råkat skriva kommst när det skulle va kommt. Slarvfel. Aja. Nöjd ändå. 
Sen slutade vi äntligen klockan 5 och jag åkte hem!
 
Sen tränade jag på gymet en snabbis och sen hem och chillaa!
 
Nu ska jag sova!
 
Godnatt!
 

monday 24 mars

Publicerad 2014-03-25 06:47:56 i Allmänt,

Helloo
 
Äntligen hemma! En hel vecka tills de e måndag igen !
 
Började dagen men en liten spring runda/pw. pluggade lite idrott till provet. Ingen mat, de va inte diskat. Ska försöka att ta upp det med dem snart. Känns ju bara så himla dumt att behöva förklara att jag vill kunan laga mat i mitt eget hem utan att behöva diska upp efter andra först. En eller 2 ggr, no prob.. men de e verkligen såhär hela j*vla tiden. 
 
Idortts provet gick nog bra! Hoppas jag. Kändes hyffsat lätt. Men grejen med multiple choice och true och false, är att det är alltid antingen eller. När man får skriva sina egna svar så kan man skriva det man vet och hoppas få lite cred, men här är det rätt eller fel bara. Så de e både p gott och ont multiple choice.
Sen va jag en timme i language lab och gjorde tyska. Sen åt jag subway med sara. Sen var det broadcasting. De va kul idag för vi satte upp hela klassrummet till et´n nyhetsstudio typ, så fick vi ett manus och sen med en parter fick vi stå framför kameran, läsa från telefromptern. Precis som på tv. De va jättekul och intressant faktiskt. När de va min tur började jag skratta. Sen kunde jag inte sluta skratta.. Så de gick sådär. Men de va kul. Och svårt. Fick mycket beröm från min aklasskamrater för att jag var söt och rolig iallafall haha. 
 
NU ska jag sovvvaaa! Godnatt!!
 
 

helgen is over

Publicerad 2014-03-24 07:22:00 i Allmänt,

Helloo!
 
Igår hade jag mest en lazy day! Kollade pokemon hela förmiddagen. Middag med michelle och sen drinkar med Nina. 
 
Började dagen idag med att skypa med min fina familj. Tänk att det var ett helt år sedan dem var här och hälsade på. Sjukt! Och SOM jag längtar till hawaii!!!!! 
Saknar mina sötisar!
 
Har inte ätit någon mat idag. Kättbullsmacka och questbarer o frukt. Köket ser ut som ett j"vla h"lvete. Jag är så sjukt trött på det... jag blir bara så trött...... 
Bad dem diska så jag hoppas att jag kan göra lite lunch imorron! 
 
Btw en kul sak. QUEST gillade mitt foto på instagram med questbarerna! Wiie lol
 
 
Nu ska jag sova!
 
Godnatt!

legday och COLDPLAY

Publicerad 2014-03-22 07:30:00 i Allmänt,

Hejsan!
 
Kom nyss hem efter att ha sett coldplayy!! YAY!
 
Skulle ju egentligen dit med Nina. Men sen kom Nina p[ att hon hade skola, frågade Athena. Hon ville, men sen blev hon sjuk... Och nicklas hade skola.. så frågade Amanda, men hon va i downtown så skulle inte hinna dit... Så jag åkte dit själv, utan min +1. Så fort jag kommer dit möts jag av 2 människor längst fram i kön som frågar om jag har en extra biljett.. JA det har jag! De fick singla slant om vem som skulle få den. Killen fick den, Oz hette han. Han hade rest ända från Turkiet hit för att se dem (okej, egentligen skulle han till texas, men bokade in LA för att kunna få se coldplay). Så jag fick stå med dem, hamnade alltså längst fram i kön med de största coldplayfansen. Han här Osz hade sett coldplay.. ni kommer aldrig kunan gissa hur många gånger.... 91 gånger. 91!!! Idag blev hans 92a.. helt sjukt! Han har följt dem i många år! Iallafall. Alla där längst fram var hur trevliga som helst. Kul att träffa lite fans från coldplays fanbase! Så kul med folk som har koppling till ett band så! Precis som jag har till green day! 
 
Visste ju inte exakt vad jag skulle se, bara att jag skulle se Coldplay. "Special performance" stod det. Det var, inuti en studio på sony studios, där dem hade byggt upp en jättefin set.. .med massa träd och dimma.. sen en liten rund scen i mitten av ett gäng stolar. Tror det var ca 500 människor i rummet som satt runt denhär lilla scenen. Jag fick sitta längst fram. 1,5 meter från scenen ungefär. Där spelade Coldplay upp sitt nya album Ghost Stories, (som inte är släpp än.. släpps i Maj om jag inte minns fel.. Så fick absolut inte filma eller fota eller ens ta in telefonen i studion.) samtidigt som de spelade in det. Typ som Mtv unplugged eller dylikt. Sjukt fräckt!!! Spelade såklart också klassiker som Paradise, Viva la Vida och Fix you! SÅ HIMLA FIIIN! Ooh det hela var jättebra! Och en otrolig känsla i den här lilla pyntade studion... Ingen konsert känsla, men typ magiskt och skitfint! Jättenöjd!!!
När det var slut fick jag tag i ett plektrum. Till min besvikelse va det bara ett vanlugt grått plektrum... men aja.. minne! Sen fick vi ghoststories knappar och (printade) autografer!
 
SÅ FINT.
 
Vekligen en once in a lifetime upplevelse! Ska bli kul att se när videon släpps! Btw så var de nya låtarma ocks bra! Min favorit heter A sky full of stars! Längtar tills den släpps!
 
Sen körde mig Oz hem som tack för biljetten! Jättesnällt! Och så himla bra ändå för annars hade jag inte fått så bra plats. Everything happens for a reason! 
 
OCH JUSTE, Gwyneth Paltrow va där! Chris Martins fru! IronMans flickvän. Hon gick förbi mig, bara några centimeter ifrån mig efter konserten. Hon log mot mig (kanske för jag log som ett fån mot henne...). De va lite kul eheh. 
 
Annars idag... Varit på gymet. Hade legday. (därför jag tyckte de va kul att döpa inlägget till legdag och coldplay ehe)
 
Nu är jag faktikst jättetrött. Va helt pigg när jag kom innanför dörren... men nu är jag helt slut..... 
 
Godnatt på er! 
 
Puss o kram! 

helgtime

Publicerad 2014-03-21 06:33:58 i Allmänt,

Hola!

Nu äre helg! Började dagen med att läsa lite tyska, men de va tråkigt så lästa inte så mycket. Åkte till skolan. Hade bus 23. Sen lite rast och sen tyska prov. Provet var busenkelt! Kul också att vi har review på provet precis innan provet.. Så känns som ett A på det. Känns bra!
Kom hem. Gjorde questkakor. Gjorde en cookies and cream i ugnen i 8 min. Hackade sönder den, hällde de i en skål och i med mjölk. De va gottigt! 
Sen publicerade jag en till artikel för splash, en timmes interntimme. Känns bra att jag äntligen får credit för rmitt jobb! Min 10e publicerade artikel!
Sen stack jag till gymet och körde mage och rygg! 
 
Nu e jag rätt trött, ska snart sova! Imorron är det coldplay! Yayyayayayay!
 
Puss och kram!

onsdag

Publicerad 2014-03-20 02:45:05 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Dagen började med att ta det lugnt. Bra start. Sen gick jag till raplhs för att handla lite. Just när jag går där så tänker jag på dehär coldplay biljetterna jag requestade någon vecka sedan.. *Pling* sa telefonen och jag fick ett mail. Du har fått biljetter till coldplay på fredag. YAAAAAYYYYY!!!! Confirmerade biljetterna direkt så fick Priority! Yayayayay!! Glad! Så i övermorgon ska jag på Coldplay konsert, helt gratis, bara så! Woop! (dock e de ju inte säkert man kommer in osv beroende på hur många som är där tidigt osv... så kan inte va 100% säker dock).
 
Skola. Bara idrott idag. Gick fort. Sen gick jag en tag till language lab och gjorde tyska i 30 min. Sen åkte jag hem!
 
Hungrig som ett bi ska jag laga mat. Men så finsn det inte EN enda ren stekpanna. Vi har 5 st. Hur j*vla svårt e det. Blir lite irriterad... som vanligt. Sen gjorde jag en STOR portion pasta carbonara med kycling. 
Nu sitter jag här. Ska smälta maten innan jag drar till gymmet och kör cardio tänkte jag. 
 
Fick nyss en till artikel av splash jag ska publicera. Alltså jag jag fortfarande inte fått någon feedback på mina andra artiklar... bad tillomed om det i min senaste. Men ack... aja. Då tar jag och antar att jag gör allting korrekt då, ska bara fortsätta som jag gör...
Ska publicera den imorron efter skolan..
 
Imorron har jag tyskaprov på kapitel 1. Ska göra lite glosor bara, sen tror jag att jag e good.
 
Fick btw A på mitt businessprov jag skrev i torsdags, yay! 
Känns bra i alla min akurser änsålänge iallafall! 
 
Här är en bild på Ellen, för jag älskar henne.
 
 
Nu ska jag göra mig redo för gymmet!
 
Ha de gött! 
 
Puss och kram

Pokemon, queatbars och nikeskor

Publicerad 2014-03-19 02:04:28 i Allmänt,

Hejhej!
 
Gosh vad tiden har gått fort idag... Började dagen med att baka scones till frukost och kolla på.. POKEMON!!! Yaaay! Många många år sedan jag kollade på pokemon på mornarna..... Kollade från säsong 1. Åh, jag älskar fortfarande pokemon.. och kommer alltid att göra... 
 
 
Sen slöade jag ett tag inna jag gick en promenad i parken och pratade med Rebecca i telefon! Oh som jag saknar mina vänner i sverige... Smsade med Emma igår, pratade med Sofie häromdagen och smsade med Malin idag...
 
Jag e fortfarande så himla kluven. Nu är det 3 månader tills jag tar min degree... och jag måste bestämma mig snart. Om jag vill stanna så måste jag hitta ett jobb eller söka in till en annan skola... Har hittat en skola som jag gillar som ligge rhär i LA också.. men vill ha mer info om den först... är dock så himla lat på att leta info och läsa massa tråkig text... 
Så mycket tankar som snurrar i huvudet.. orkar inte ens skriva ner allt för de skulle bara bli en osammanhängande massa.... Önskar bara jag visste vad jag ville. Vet inte vad magkänslan säger. Innan har jag alltid bara vetat... och gått på det. Jag visste att jag ville till LA. Hade aldrig en tviel... Men nu. Åh... grrr. 
 
 
EFter jag pratat med becca så gick jag en till promenad. Först till vitaminshoppe och köpte nya questbars.. blev dyrt... Men nu har jag så de räcker ett tag. Jag älskar questbars. (ifall jag inte sagt det 376746510874 gånger innan). 
 
 
72 dollar gick det på.... oiskiboiskii.... 
 
Sen gick jag till Nike för mina svarta Nike free är heelt utslitna. Killen i butiken blev förvånad över hur utslitna dem var haha.... Så blev ett par nya! Neongula!!!
Här är dem alla tillsammans. Mina fina favvoskor! 
Ska dock byta skosnöre i dem gula. Pimpa dem lite. Kommer bli sjukt fint sen när jag har bruna ben och neongula skoor! Wiie! Nöjd. 
 
Så.. questbars för 72 dollar och nikeskor + snöre för 113 dollar... nästan uppe i 200 dollar. Ehe. Men de e värt det. Fight for fit! 
 
Sen gjorde jag bananpannkaka och smoothie till mat! Nu ska jag snart dricka enn celsius och sen hit the gym! Tänkte göra det mycket tidigare idag.. men timmarna bara sprang iväg.. och nu är klockan äver 6... men bättre sent än aldrig. 
Sen efter träningen ska jag nog äta en questbar.. ehe.. 
 
Puss och kram! 
 

Jordbävning och artikel. #LA

Publicerad 2014-03-18 07:49:55 i Allmänt,

Hej på er!
 
Kom nyss hem från skolan denna måndag. Har varit en lång dag. Började med jordbävning. 4.7 tror jag att den var. Det var den andra "stora" jordbävningen jag känt under min tid här i LA. Ibland kommer det lite små, när man sitter med fötterna på soffbordet och känner hur det skakar lite typ.. Jordbävningen hände precis under en nyhetssändning, så ena reportern har fått mycket uppmärksamhet tack vare hans reaktion. Haha
 
 
 
Sen satt jag hela morgonen och jobbade på min splash artikel. Sen kom jag på att jag var tvungen att gå 1 mile på tid innan min idrottslektion, så blev lite stresssigt. Men jag hann med min promenad, en dusch, en äggmacka och i tid till lektionen och lämna in läxan! På idrottslektionen kollade vi på världens tråkigaste film, ialalfall för dem som inte strävar efter att bli hjärtkirurger... Läraren bad sen efter lektionen om ursäkt för det visade sig att han faktikst fått tag i fel film.. haha.. 
Datorn fick fälja med till skolan eftersom jag inte hann klart med artiklen, så efter idrotten satt jag hela hålan och jobbade på den. Så himla svårt att veta vad jag ska skriva för att det ska bli bra. Har ju faktikst INGEN erfarenhet eller utbildning eller end information om vad dem ville ha. Såg även att imed att Splash var sponsor för eventet så skulle artiklen bli featured på hemsidan. Min artikel. Helt plätsligt blev pressen och min prestationsångest ännu strörre.... 
Men efter att ha lagt ner rätt mycket tid på den och finputsat den så når jag tillslut stadiet då jag känner att jag kan inte göra den mycket bättre. Vill ju också publicera den innan eventet är oaktuellt... Så fick bli klar med den. Här kommer länk!
 
ARTIKEL
 
Ni kan se lite bilder och så iallafall. uh vad jag är rädd att dem inte ska tycka om den. Jag känner mig som en sån amatör.. vilket jag är.. om ens det. Är en nybörjare utan riktlinjer känns det som. Och inte ens en riktig kamera. De flesta bilderna i min artikel är tagna med iPhonen.. medan de andra fotograferna på eventet hade stoora kameror.. haha.. 
Så mailade faktikst och bad dem ge mig lite feedback och säga til om jag ska ändra något... Ska kolla om dem svarat imorron!
 
Btw här är en bild på solnedgången i lördags. Från sunset blvd. En sunset på sunset. Inget filter.
 
Jag älskar solnedgångar!!! Är så pepp på att se solnedgångarna i Hawaii!!!! ååh
 
 
Förövrigt tycker jag att de e faktiskt kul att gå på event och sedan skriva om det. Även fast jag e en amatör/nybörjre, så känner jag mig lite halvt viktig på eventen, är där för en anledning liksom. Älskar möjligheterna att gå på dessa event och tröffa nya människor och kunna uppleva och vara med om alla dessa sakerna. Och sen att de e jobbigt ibland med prestationsångest osv får ju en bara att kämpa hårdare o bli starkare!
 
När jag va klar med artiklen köpte jag subway och lite starbucks (ehe gottegris) och sen var det dags för kvällskursen. Flöt på mycket bra och var kul första halvan. Sen kom vi in på massa side tracks, började prata om militären igen och sen kollade vi på 2 tråkiga filmer om satteliter... somnade nästan.. 
 
Nu e det snart midnatt. De andra tjejerna är ute och firar St. Patricks day... Kul för dem. Jag hade ju klass så jag hann inte. Vet dock ej om jag pallat heller hehe. Imorron e jag ledig, niiice! 
OCH OM 3 MÅNADER TAR JAG EXAMEN. YAY!
 
Nu ska jag sova. Godnatt!
Puss o kram!

hike, fashion event och fest

Publicerad 2014-03-17 00:42:01 i Allmänt,

Hej!
 
Hann inte skriva igår för igår gick det undan. 
 
För det första var vi ute och festade i Fredags. Skulle ut tiill bootsy bellows, men så blev det ändrade planer o vi stack till supperclub ist. Själv tycker jag att supperclub är sådär. Men de va trevligt sällskap, det blev en sen kväll.
 
Sen på lördag skulle jag iväg och hika med Sara och hennes mamma som e på besök. Skulle till malibu och ta vattenfalls hiken. Aspepp, jättetrött dock. Dem kommer vid 11ish och vi kör iväg, dem "vet" vart vi ska. Jag litar på dem. Vi kör i det varma vädret, i den jobbiga trafiken och utan musik... Jag somnar i bilen en liten stund. Sen tillslut kommer vi fram då GPSen säger, "you've reached your destination". Men imed att de inte såg några vattenfall där så blir de osäkra på att vi kommit rätt.... Så de kör vidare... Hejhallå, man ska hika dit tänkte jag. Frågade vart de skulle o då skulle vi hitta parkering. Jag va lite trött i huvudet så jag orkade inte riktigt säga något.... Så vi kör och vi kör. Upp för bergen. Krokiga vägar... Hela Mullholland drive över the Santa Monica Mountains. Rätt fin utsikt, men inte alls vart vi skulle. Tog en bild.
 
Imed att jag hade lite tidspress för jag skulle hem o göra mig iordning inför kvällens event så hann vi inte med och hika... Aja. Blev 5 timmar i bil istället.. haha. Sen körde vi pacific coast highway hem! Den e så himla underbar! Såg delfiner hoppa i vattnet!!!! Älskar delfiner!
 
Sen kom jag hem. Lade mig i sängen direkt och somnade. 20 min senare kommer Athena o väcker mig, ska iväg om 45 min. Så gör mig iordning snabbt som attan, äter rester från igår och dricker en energidricka. Sen beställer jag taxi. Vi hann med en selfie innan hissen kom. Athena var också lite trött. 
 
Kom till eventet. Det var kul. Intressant. Sådär. Tog MASSA bilder för att få några bra till min artikel. Sen blev kl 10 och eventet ja skulle täcka va slut och det var dags för efterfesten, men vi skippade den och åkte heeem! 
 
2 bilder från showen btw. 
 
Såg 4 shower, detta var den sista. Även den bästa. Fina klänningar!
Ska länka min artikel när jag e klar så kan ni se fler bilder. 
 
Idag började jag dagen med att skypa med farmor o farfar snabbt och sen gick jag till poolen och låg där i några timmar. Haft ca 30 grader idag! SOMMAR! Pratade även lite med sofie på facetime! Kul! 
 
Sen har jag städat lite och mest tagot det lugnt. Inte orkat börja på min artikel än. Ska göra det lite senare idag. 
 
Nu ska jag snart iväg och träffa Michelle. Ska äta chipotle i parken. Mys! 
 
Imorron är det skola igen. Dock sovmorgon, tack för det! (hoppas inte byggarbetarna börjar tidigt imorron bara..). Sen e vi lediga på tisdg! Yay! Så veckan kommer nog gå fort! 
 
Nu ska jag gå! 
Pucc och kram!

fredag den 14e

Publicerad 2014-03-15 04:10:33 i Allmänt,

Hajj
 
Idag har jag mest gjort ingenting och det har varit nice. Varit halvtrött hela dagen, så har tagit det lugnt. 
Ikväll ska vi ut! Fira Amanda på bootsy! Hoppas de blir kul!
 
Imorron ska jag hika och sen på fashion week event! Kuligt!
 
Puss o kraam
 
En random bild på mig och mina roomies!
Från Rock and Rilleys förra veckan! Fina roomies! :*

sooo tired

Publicerad 2014-03-14 05:37:29 i Allmänt,

Hejhopp
 
ÅterIGEN en dag då det var otroligt jobbigt att gå upp och till skolan... Fick ta en energidricka innan jag gick till bussen. Känner mig bara så utmattad på alla sätt som finns typ.. Huvudet, kroppen.. Ingen energi elle rmotivation för tillfället ( men de vänder säkert snart).
Kommer till skolan och går direkt till mitt internshipmöte med alla papper, pass och nya leraning objectives. Hon läser genom mina objectives och säger tillslut, this is great. YES. Sen blir det ännu mer pappersarbete för att äntligen finaliza det och sen får jag min Ad code! Yay! 
Sen var det 2h till nästa lektion började. Satte mig på mitt ställe i teaterbyggnaden för att plugga, men slutade med att jag la mig på bänken och lyssnade på musik istället. Sen gick jag till subway (4e gången denna veckan) och köpte lunch. Sen pluggade jag faktikst lite och sen gick jag till lektionen, prov i bus 23. Fick ha boken, anteckningar och google. Men vi fick inte prata med varandra... Haha. Trött som jag var visste jag knappt vad jag läste. Tyckte faktiskt provet var svårt.. men tror det gick rätt bra iaf. Hoppas jag iaf. Så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så istället för att gå till tyskan så tog jag bussen hem. Lagade mat, för första gången denna veckan.. har varit så långa jobbiga dagar så har inte hunnit eller orkat.. men nu lagade jag pasta carbonara, sen somnade jag i någon timme. Dock lika trött när jag vaknade. Gick en promenad i parken, sen hem och kolla på iron man 2. 
 
Efter det gämtade jag mina papper och enrollade i internshipkursen! Min 15e Unit denna terminen. 60e och SISTA uniten jag behöver för att kunna ta min degree i juni. Må säga att de va lite skönt. Liten lättnad också. 
 
Nu ska jag snart lägga mig för kvällen. Så nice att det e heelg! Ska bli skönt att kunna sova ut imorron. Hoppas att jag är utvilad imorron, vill ha tillbaka min motivation och energi...
Sen hoppas jag på en bra helg! Men är glad över det faktum att de faktisk är helg, så bara de e bra. 
 
Puss ok ram!
(det blev fel när jag skrev det, men tyckte det var lite kul så jag tänker inte rätta till det, ehe)

upp och neer. v^v^

Publicerad 2014-03-13 04:26:00 i Allmänt,

Hejsan
 
Idag var det ännu en dag då de va jobbigt att gå upp ur sängen.. Men aja. 
Åker till skolan för att gå på internship finalization så att jag äntligen kan enrolla i min klass. MEN... nu på denna här finalizationen så tycker hon att mitt internship och mina learning objectives inte har tillräckligt mycket med mitt major att göra... Mitt major är business merchandising, och hon tyckte att mina learning objectives är mer journalism. Vilket jag förstår. Men att INGEN har sagt någon det förren nu. Jag har följt alla steg, ett åt gången för att göra detta internshipet och att göra det rätt. Och sen hade ingen sagt till mig att ta med mig mitt pass och i-20 papper till mötet heller... SÅ jag ska skriva nya leraning objectives där jag förklarar hur mitt internship har med mitt major att göra, och komma tillbaka imorron. Ber till gudarna att jag får det godkänt. ALLT SKA VA SÅ KOMPLICERAT I DETTA LANDET... 
Så det gick ju sådär. Sen gick jag till bookstore för att köpa kasettband så jag kan spela in min radioreklam. MEN så har dem slut på kasettbanden jag behöver... så jag går till studion för att förklara att jag inte kan spela in de idag.... Som tur va, var där en kille i min klass som hade ett extra! Så jag kunde spela in den. Måste säga att de kändes märkligt att sitta själv i en studio och spela in en reklam. Lite kul var det. Jag har dock ingen radioröst, speciellt inte på engelska. På 19 tagningen orkade jag inte mer, så det fick bli den. Hoppas läraren tycker om den också. 
 
Sen igårkväll så anmälde jag mig till ett splash event till helgen (är ju förhoppningsvis enrollad i internshipet då) och de e faktiskt ett rätt coolt event. Det är ju fashion week här i LA nu. Och på lördag så är det sista dagen, och då ska jag täcka the Fashion corner och röda mattan för splash. Sen skriva en artikel om det ju. Har tillgång till VIP loungen och afterpartyt. Wihoo. Så det ska bli kul. Lite nervös. Men får ha med mig en +1, vilket är Athena. Så känns bra att ha någon man känner med sig.
 
Sen vid 2 var det dags för idott. Efter lektionen hade vi fitnesslab. Först så gjorde vi lite övningar, räknade ut vilken puls man helst ska ha när man tränar osv.. Gjorde step up övningar och tog pulsen efter det. Sen gjorde vi det underbara copers konditionstest. Ute på tracket, i strålande sol. 1,5 miles, vilket är 2,4 km. Jag klarade det på 12.43. Ändå nöjd.
 
Sen pustade jag ut en liten stund inn ajag sprang till bussen som kom p samma gång. Hem i rush hour, tog en himla tid. Kommer hem. Hungrig som en gris. Köket ser förjävligt ut (ursäkta).. och det har de gjort i några dagar, men för tillfället orkar jag inte bry mig... Så kokade några ägg, åt äggmacka. Börjar faktist bli lite trött p äggmacka om jag ska va ärlig.. haha.. 
 
Nu ligger jag här i sängen. Ska skriva internship tasks och plugga bus 23, har prov imorron. Men jag är så slut. Både mentalt och fysiskt. Tror jag ska ta en liten nap. Helt sjukt att klcokan redan e halv 9 btw... 
 
Och jag ska ju till skolan extra tidigt imorron igen o gå på de där internship mötet, så kan ju plugga i skolan inan också. 
 
Nu måste jag nappa. 
Saknar sverige idag. Älskar LA. Men jag saknar sverge. 
 
La är en så himla knepig stad alltså. Är man här på besök o så, så förstår man den inte på samma sak. Men är man här en längre tid så lär man känna staden. Detta quotet säger det ganska väl. 
 
 
Btw så requestade jag biljetter till att se coldplay nästa vecka! Håller tummarna! 
 
Puss o kram!

shortieinlägg

Publicerad 2014-03-12 05:20:48 i Allmänt,

Hej bloggen!
 
Har inget kul att skriva idag. Har varit så himla kvavt och gått med huvudvärk hela dagen och ingen motivation till något alls.. blöö en sån dag.
 
en nu är den iallafall snart slut.
 
Imorron ska jag först på internship möte så jag kan enrolla och sen jobab på min radioreklam. Sen är det idrott med fitnesslabb.
Sen är det SNART helg..
 
Puss och kram!

lång måndag

Publicerad 2014-03-11 17:02:00 i Allmänt,

Helloo
 
Måndag dåja. 
 
Upp vid 7.45. Äte frukost innan byggarbetarna kommer o knackar på och börjar hammra och borra... 
Sen stack jag iväg till Splash för att få min länge efterlängtade signatur. Inga problem att ta mig dit med bussen, gick smidigare än förväntat. Hittar rätt hur. Öppnar grinden och 2 pitbulls skrämmer livet ut mig.. en annan som jobbar för splash hade sina hundar ute i trädgården. Tack för varningen liksom. Men dem va snälla. Den ena gillade och naffsa bara, vilket faktikst gjorde mig lite nervös över att ha en stor pitbull som naffsar i min tröjarm. Haha. Iallafall. Kommer dit, får min signatur av chefen. Tar ca 1 minut. Chefen säger också "Gillar du inte våra fashon events caroline?" "jajo" säger jag. "Varför vill du aldrig cover dem då?".. Svarade ärligt att jag ville ha mina credits först, dvs enrolla i internship klassen. Och det hoppas jag att dem förstår. Men kände mig väldigt liten och dålig. Men kom över det hyffsat snabbt. Tänk att en sån liten liten sak kommentar kan få mig att känna sig så, fast än jag vet att jag inte gjort något fel. Så säger till mig själv, SLUTA försöka göra alla glada. Det går inte. Gör vad du kan och vad du ska och gör ditt bästa, resten kvittar. 
Sen hann jag hem en snabb runda. Avslutade mitt paperwork och åt lunch sen iväg till skolan. Idrottslektion och fitnesslab, trodde jag. Men vi hade bara lektionsdelen i klassrummet. Där siter jag återigen i full träningsutstyrsel. Aja. PÅ onsdag. Då ska det äntligen va fitnesslab. 
Så ist hade jag håöa. Lämnade in mitt internship pappersarbete hos internship coordinatorn och trodde jag skulle kunna enrolla ikväll. MEN pga att jag e internationell student, OCH att dem nyss ändrade rutinen.. så måste jag ha ett möte med "internationalla student centret" för att kunna finalize allt ich så jag kan få min code så jag kan enrolla.... VILKEN JÄKLA PROCESS:... Aja. Snart så e de över iaf. Så fick bokat in ett möte på onsdag kl 10.30. Hejdå långa sovmorgon..
Sen jobabde jag i language labbet på min tyska i ca en timme. Sen var det dags för bradcasting. Där skrev vi ett radioscript som e vår första assignment. En 3+ sec radioreklam för sears. Kul ändå. Men hade inga kasettband, så kunde inte spela in, så fick sluta 1h tidigare. skönt. 
Så ska spela in på onsdag efter mitt internship möte istället. 
 
Väl hemma så sitter nicklas o athena i soffan o kollar på POKEMON!!! Det har tydligen kommit ut på netflix. Alltsp hela jag fylldes av lycka. Jag älskar faktikst pokemon. Varje lördagmorgon när jag var liten brukade jag kolla på det. Samla korten, kolla filmerna, spela det på mitt fina gameboy color. Oh gamla fina barndomsminnen med pokemon. Det som e mest nostalgiskt e nog theme sången i början. Blir nästan tårögd. (nästan).
Får jag tid över en dag ska jag lätt fördriva dem genom att sitta och glo på massa avsnitt. 
 
Här är förresten en bild från igår. Med instagam effect. och så vände jag på den för jag tyckte den såg finare ut från detta hållet. 
 
 
 
Godnatt
 
Puss o kram!
 
(detta inlägget ville inte publiceras igårkväll, så fick bli nu på morgonkvisten ist. Fy vad jag inte vill gå upp idag. No motivatioooon....uuh)
 
 

sönday

Publicerad 2014-03-10 04:40:52 i Allmänt,

Hejsan!
 
Då har återigen en vecka passerat. Igår blev det drinks här hemma. Ingen utgång för min del. Sophy och Klara var också här! Mycket trevligt. 
 
 
 
Idag böev jag hämtad tidigt av min fotografkompis JC som han kallas och hand kompis Sandra var med som hjälp. Så åkte vi till Malibu! JÄTTEFINT! Uppe på en hill tog vi bilder, han hade coola kameror så tror de blev fäcka effekter! Ska bli spännande o se resultatet. Vid 10 tiden var vi klara.
 
Sen har jag mest vilat. Vid 5 stack jag och Sara till cheesecake factory och åt chesecake! Nomnom! Första för iår! (sista på ett tag!). 
 
Imorron ska jag till splash för mig signatur, sen ska jag till skolan. Idortt och fitnesslabb, sen kvällskurs. Kommer bli en lång dag imorron. Längtar tills den e över!
 
Nu ska jag snart sova för jag e trötter! 
 
Puss och kram!

lörday 8e Mars

Publicerad 2014-03-09 03:20:54 i Allmänt,

Tjenna!
 
Igår stack vi ut till rock n rilleys, de va kul! Träffade lite nya människor. Kom hem rätt tidigt, 1-2ish och somnade. 
Skypade med familjen när jag vaknat, sen var det nästan lunch dags, så då stack jag ut och gick en pw i parken! Oh vilket underbart väder vi har idag alltså!!! Kalashärligt! 
Gjorde klart mina internship papper, eftersom jag äntligen fått svart från splash, så jag ska dit på måndag innan skolan.
Sen vid 3ish stack jag Nina och amanda till runyon och hikade! NICEE!!!! Oh vad jag älskar at hika! Har inte varit där på jättelänge så de va kul!
Nu kom vi nyss hem, har ätit mat och ska sen göra oss iordning för kvällen! Ver egebtligen jättepepp på utgång med tjejerna. Men jag har lovat en vän som är fotograf att va modell för han imorron. Inte trodde jag att det skulle va klockan 7 på morgonen... ajaj. Har man lovat så har man... Så jag ska bara vara med på förfesten och ta någon drink. Sen blir det sova..
Ska bli kul att fota, hoppas de blir fina bilder.. och att de inte tar för lång tid.. haha. 
 
Förövrigt är allt jättebra. Har varit en bra dag idag och jag e glad. 
 
Bild från igår
 
Puss och kram!

freitag

Publicerad 2014-03-08 04:12:19 i Allmänt,

Halloo!
 
Började dagen med byggarbete igen. Och min nyttiga frukost, smoothie och knäckemacka. Det mättade faktiskt. Sne tog jag en lång PW i det fina vädret och snackade med rebecca på facetime! De va kul! Sen gjorde jag en turkey burgare till lunch, skulle va nyttig. Den blev sådär god...
 
Vågade inte ringa till splash.. skrev istället ett mail till. Oh vad jag bara vill ha min signatur..... ska de va så svårt... 
 
Varit på gymet. Åt en questbar när jag kom hem. En cookies and cream bar som jag hade i micorn i 7 sekunder. ÅÅÅH SÅ GOTT!!! NOMNOM! Älskar questbarer!! 
 
Ikväll ska bi nog till en bar och ta en drink bara. Ingen som kände för att va hemma. Det ska bli trevligt. Ser fram emot lite chill mingel ute! 
Imorron lördag ska vi nog ut dock. Till LURE. HA rinte varit där på kalaslänge så de ska bli kul! 
 
Nu ska jag sällskapa de andra som äter!
 
Puss och kramis!

hejhejhejhej

Publicerad 2014-03-07 08:22:34 i Allmänt,

Haloo!
 
Började återigen dagen med SERVICE knackar på dörren och börjar sedan borra i vår garderob. Tur att jag vaknade av migsjälv 15 min tidigare så jag kunde äta mina frukostflinor i lugn o ro. Måste kunna njuta av min frukost annars är det ingen frukost. När jag inte får njuta av min frukost brukar jag kompensera med att 
äta ännu mer gott... lol. 
Gjorde tyskaläxan på morgonen. Sen gick vi till skolan. Åt subway lunch. Var tvungen att köpa en kaka. Sockersuget satte in. Sen business lektion, gick fort, fick sluta tidigare. Så efter lektionen satt jag i solen och chillade innan tyskan började. Blev helt röd om högerarmen. Vårsolen är här! 
Sen var det tyska. Jag börjar faktiskt tycka om tyskan mer nu. Den är fortf rätt lätt för mig, även fast jag också gör fel ibland. Fast brukar bli lite glad nör jag gör fel för då ser läraren att jag faktiskt inte är så duktig som han tror. Kändes liksom som han inte ville ha mig i klassen först för jag var för duktig och hade läst tyska innan.. Men nu känner jag mig mer välkommen. Plus klassen blir bara mindre och mindre, många som ändrar sig och droppar.. så vi är rätt få. Vilket e kul för man börjar lära känna andra i klassen mer! Och jag är ända svensken där så de e kul! Sista timmen gick långsamt som vanligt, men sen var det äntligen slut! HELG! 
 
När jag kom hem åt jag lite mat, handlade på raplhs och sen kröp jag ner i sängen med en film och mitt marabouchoklad. 200g mjölkchoklad var oöppnd i morse. Men nu är det slut. 200g... oh. Skäms på mig. Men ändå gör de inte jättemycket. .. 
 
Har bestämt mig för att förböttra även mina frukostvanor, som inte är dem bästa... (har ju börjat bättra på maten, skriver min matdagbok.. för det mesta). Brukar äta en liter flingor ( like överdrift ok, men jag älskar flingor, så jag äter en jäklamassa. När de e slut i tallriken äter jag ut förpackningen...). Och flingor innehåller en hel del socker.. SÅÅ Istället har jag bestämt mig för att härmed börja mina dagar med smoothies istället! Smoothie gjorde på frukt, yoggi, juice och lite proteinpulver! Och en knäckemacka till det. 
Ska testa imorron! 
 
Även imorron kommer vi har hantverkare här så får se hur det går att skypa... annars får de bli lör eller sän ist.
 
Splash kund einte träffa mig imorron.. Men jag ska ringa dem (fastän jag hatar att ringa sånna samtal. Nästan alla sorters samtal som inte är till kompisar dvs) för då blir det lättare att få ett svar, när dem kan ses osv. Behöver signaturen snart tack. Börjar bli nojjig. Även fast de inte är SUPERJÄTTEbrottom så vill jag va säker på att faktiskt få den i tid, och så att jag kan börja få credit för de jag gör. Inte jobba gratis längre. 
 
Nu e klockan mycket. Sovadags!
 
Puss och kram! 

mittwoch

Publicerad 2014-03-06 06:18:51 i Allmänt,

Hejsan!
 
Onsdagen är nu slut! Yay! Det har varit en bra onsdag. Började dock sådär. Vaknade av service som knackar på dörren klockan 8.. HALOOO SERRRVICE, ropar dem... på med kläder upp och öppna helt yrvaken.. De ska nämligen installera tvättmaskin i lägenheten. Vilket e bra.. fast hela processen är en plåga.. Har vaknat mpnga gånger av att dem borrat och dragit ledningingar på morgonkvisten... Så längtar tills det blir klart! 
Fick äta frukust med dem som sällskap..lol. 
 
Sen tog jag en PW, gjorde min idrott läxa och gick till skolan. Skulle ju ha fitnesslab, så kom i mina träningskläder. Men han hade tydligen skickat ut ett mail igårkväll om att det var inställt.. aja. Så fick sluta tidigt istället.. och sen träna när jag kom hem istället. Men först åt jag lite mat och umgicks med Athena och Nina. Sen gymet. Hypad som attan. Massa cardio och sen lite ben! Kändes bra. Sen en dusch och nu sitter jag här. Trött. Ska snart sova.
 
Har mailat splash om att komma förni kontoret och få en underskrift så att jag kan enrolla i ett internship och få credits för mitt arbete... för ändålänge arbetar jag helt gratis... (sen när jag har enrollat i kursen så kommer jag ju få betala till skolan för min sista unit, så tekniskt sätt betalar jag för att jobba... haha). Men jag behöver den sista uniten, annars har jag bara 59.. och man behöver 60 för en AA degree. Så ska va på dem lite. Dem är lite slöa och tar inte sitt ansvar superbra om jag fpr säga det själv. Ska bara fp min underskript, sen göra mitt internship och sen kan jag ta min DEGREE! Får jag inte min underskrift i tid ska jag stämma dem ..eller något. 
 
Imorron är det torsdag. Dvs snart helg. En business lektion och en tyska lektion... sen HELG. NICE! 
 
Tyckte detta ecardet var väldigt roligt och väldigt sant. Så ville dela med mig av det!
 
 
Nu ska jag natta mig. 
 
Puss och kram! 

halva skolveckan

Publicerad 2014-03-05 07:34:38 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Igår bloggade jag inte för jag orkade inte efter min kvällskurs. Men igår var en bra dag. Kul på idrotten, spelade jepordy med frågor som kommer komma på proven, de va kul och lärde känns fler i klassen. Ingen fitness lab, så hade håla efter. Så då gick jag till språklabbet och gjorde en timme där. Vi ska göra en timme varje vecka hela terminen.. Efter det åt jag subway och sen var det dags för kvällsklass, broadcasting announcing. Den var kul. Alla fick gå fram och prata om sig själv i 2 min, inte längre, inte kortare. Prata konstant till han sa TIME. De va kul, svårt och intressant att höra om alla. Lärde även känna fler i klassen där. 
Sen hem och sova!
 
Idag vaknade jag. Trött. Hade helst legat i sängen några timmar till... menmen. Gjorde tyskläxan och åt lunch (ögg macka och questbar, mina nya crave!) sen stack jag till skolan. Bus 23 med athena. Grupparbete, de va kul och intressant och tiden gick fort. Sen tyska. Tyskan går rät långsamt, speciellt sista timmen.... Men annars e den kul, fortfarande rätt lätt. Sen hem. Lite mat. Tänkte lägga mig i sängen för att smälta maten och sen gå till gymet, men blev så trött när jag la mig i sängen att jag inte orkade gå till gymet. Men eftersom klockan bara var 7 så tyckte jag de va för tidigt att lägga mig... så tog på mig mina träningsbrallor och gick en PW, sen gick jag hem til michelle och lämnade tillbaka hennes nycklar och snackade med henne en stund. Sen nu kom jag nyss hem och nu ska jag snart sova. 
 
Halva skolveckan e redan över! Känns bra! Veckorna går fort. Imorron har vi vår första fitnesslab på idrotten, dvs ist för bara sittavid bänlen lektion, så ska vi efter vår skol+lektion, antingen in i gymet eller ut på banan och göra ett sk fitness lab. Ska bli intressant och kul. Jag e excited! Spännande. Hoppas jag inte gör bort mig bara. 
 
BTW igår skickade min syster en bild från zara larssons blogg till mig... jag hade visst kommit med på ett hörn. Brukar tycka de e roligt att fotobomba andras foton.. men denna var jag inte beredd på haha. 
 
Haha tycker den e lite rolig...... 
 
Förövrigt. Har saknat sverige idag. Min familj. Vet ej varför. Bara haft en sån saknar sverige och familjen känsla hela dagen. Kan inte fatta att för ett år sedan så sa vi "vi ses om 3 veckor" typ.. SÅ fort tiden har gått sen dem var här och hälsade på! Och så fprt dessa 2 månaderna har gått sen jag åkte hit... känns som jag bara varit här i ca 1 månad.. 
 
aja. NU ska jag sova. Godnatt på er (eller godmorgon i sverige!)
 
Puss o kram
 

oscar söndag

Publicerad 2014-03-03 07:09:03 i Allmänt,

Hejsan!
 
Istället för att kolla film igår så blev det en impuls trip till tatueringsstudion! Dags för Nina att skaffa sin första tatuering!!!!!! Vi åkte till min gamla studio, shamrock social club, och Nina gjorde ett quote på armen. Det står "fear is stupid, so are regrets". Jättefint blev det!! Hon var så duktig, sa knappt aj. Stoly över min roomie!
Hon blev också jättenöjd! Hon har velat göra den i flera år, och nu var det dags! Så var det för min första tatuering också så jag vet exakt hur det känns! Awesome känsla! 
 
Såklart blev jag ju jättesugen på att göra en till nu... Men det ska jag inte göra. Inte än. Tänker inte göra en tatuering bara för att jag vill ha en till tatuering. När jag gör en tatuering gör jag den för att det är något som står för något viktigt för mig. När det blir återstår att se. För nuläget är jag nöjd med mina 3! Jag är så himla glad över mina tatueringar faktiskt, jag älskar dem! 
 
 
Idag har jag skypat med familjen, powerwalkat, varit på gymet, handlat questbars. Köpte rätt många...
 
Har jag sagt att jag älskar questbars? He he 
 
Lagade en slags wook till lunch. Ingen aning om vad jag höll på med faktikst. Stekte kyckling, kokade nudlar, hällde i lite babuskott... sen i med nudlarna i stekpannan och lite kryddor och sen sojasås... voila! Haha det blev rätt gott!
 
Sen har jag Athena, Nina, Amanda och Sophy kollat på oscars på Tv. Ellen hostade! Hon e BÄST! Tänk att alla dem stjärnorna är ca 10 minuter ifrån mig..... åh. Så nära.. men ändå så långt ifrån.... 
 
Nu ska jag snart sova. Imorron är det måndag igen... dvs skola. och kvällskurs.. 
 
Godnatt
 
Puss o kraaam! 
 
 

första mars

Publicerad 2014-03-02 03:34:12 i Allmänt,

Hola!
 
Lördag idag. Regnat idag igen, så inte gjort sp mycket idag. Handlat, powerwalkat och varit på gymet. Handlade massa nyttiga saker. Fick gå i 2 omgångar för kunde inte bära allt haha, nu e de fullt i kylen och skaffet minsann! 
 
Till lunch lagade jag zucchinipasta med köttfärsås. Första gången jag gjorde det. Tog ingen bild för det såg jätteäckligt ut. Men de va inte så äckligt, men de kan definitivt bli godare. Ska lätt göra det igen och då ska det bli bättre!
Efter jag varit på gymet så åt jag min questbar nomnom med smoothie!! Smälte questbaraen 15 sec i micron, VARM KAKDEG!!! SOM E NYTTIG! Alltså åh vad jag älskar questbarer!!!! Ska gå och köpa en ny låda imorron... de går åt som smör här hemma! 
 
Sen har jag fördrivit tiden lite med att rita! Som den green day nörd jag är så ritade jag billie joe och hans fru. Men han fru, som är otroligt söt i vekrligheten ... ser ut som en häxa på min bild... Så klippte bort henne. BMen billie, ser man att det är han iaf. Ska fortsätta på den imorron.
 
 
Btw fick paket från sverige idag! Skulle bli en överraskning, men igår fick jag ett sms från mamma som undrade om det kommit fram. Haha. Så blev inte överraskad när jag hittade det i brevlådan, men jag blev glad. Smset om att ni skickat var en överraskning dock! Har nu ätit ca halva marabou oreot. Det var gott! (Det är okej att jag åt det för det är lördag + jag har varit duktig med maten idag!)
 
Ikväll ska jag bara tat lugnt härhemma. Kolla film, kanske blir iron man 2 idag! Yay! 
 
Puss och Kram! 

Pre-Oscar Party

Publicerad 2014-03-01 04:21:36 i Allmänt,

Hejsan!
 
Hann inte blogga igår, var för stressigt. Dagen började stressigt, rasta hunden och sen hem och äta lite lunch innan skolan.. slängde i mig maten, missade första bussen till skolan för jag glömde mobilen hemma... men lyckades komma i tid iallafall.. Skolan gick och sen klockan 5 var det äntligen helg! Hem till Michelle så snabbt jag kunde för att rasta hunden. Gjorde mig iordning där inför eventet, sen vid 7 gick jag hem för att byta kläder, sen tog jag och Athena taxi till Eventet. Eventet började 7, men vi kom strax innan 8. Kom dit och kände direkt pressen, för nu var jag ju där för att skriva en artikel till splash...  Men 2 glas vin senare och det släppte. Minglade, fotade massa till splash och träffade massa nya och redan bekanta människor. Himla kul! 
Träffade även lite celebs... Här kommer massa bilder från kvällen!
 
Där har leo dicaprio skrivit. Sjukt coolt.
Per Hallberg. Vinnit 3 Oscar. 
Britt Ekland. Inte för detta är min bästa bild... Men Britt är ju himla så snygg!
SACC medlemmar som håller i eventen.
Våra nya kompisar. Markus och Helena tog hem auktionen och fick med sig en the Godfather tavla signerad av skådespelarna i filmen. 
Zara Larsson. Så sjukt söt och snäll!
Mingel mingel.
 
Sen såg jag nyss att röda mattan bilderna kommit upp på facebook. Dem tog bilden sekunden vi ställde oss på mattan så hann inte posa eller fixa kavajen... 
 
Eventet var kul! Gillar SACCs event!
 
När eventet var slut vid 10 så var jag eventligen taggad på att åka hem. Men så stack vi till en bar med några andra från eventet. De va kul. Sen stängde den baren. Så då stack vi till en annan bar. Sen efterfest hos vår kompis eric... Klockan 7 beställde vi taxi. Haha... Så det blev ingen tidig kväll iallafall. 
 
När vi tog taxin så ÖSTE regnet ner. Det öste igårkväll också.. men detta var EXTREMT. Plus att det var rush hour... så det tog en evighet att komma hem..... Tillslut kom vi hem. Tog en liten nap och sen satte jag igång med min artikel! Ville ha den gjort ganska snabbt efter eventet, för att va duktig, men också för de va kul att skriva. Jobbade på den länge, tillslut kände jag mig nöjd och då publicerade jag den! 
Here it is!!
 
http://splashmagazines.com/publish/Entertainment/cat_index_la_events/the-scandinavian-pre.php
 
Klicka in. Läs. Och dela gärna!
Av mina 7 artiklar så är detta och min första, om Klara, mina favoriter! 
 
Jag hoppas att både splash och SACC kommer gilla den! Åh lite nervös..
 
Annars idag har jag mest tagit det lugnt. Hade tänkt att gå och handla, men 1, tänker INTE gå ut i det ösregnet! 2, jag är för trött 3, KOmem rinte orka bära hem alla kassarna... ska handla mycket!
 
Så får handla imorron istället. Har en lång lista, massa nyttigt har jag planerat! Imorron ska jag tillexempel försöka laga zucchinipasta med kötträrsås! Spännande! 
 
Så imed att jag knappt hade ngån mat hemma så fick det bli äggmacka idag igen. Men alltså, jag har vekrligen fattat tycke för äggmackor. Det är himla gott. Tänk att det tog 21 år för mig. Haha. Bättre sen t än aldrig! 
 
Har också unnat mig en brownie questbar som jag micrade i 20 sec så blev det som varm mjuk brownie!!! SÅÅ GOTTT!!!! 
 
Jag är faktiskt himla duktig. Innan hade jag lätt beställt hem kina mat, ätit mer än jag egentligen behöver plus läsk och glass på det en sådan här dag. Men ville knappt ens det ..jo en del av mig tycker fortfarande det hade varit gott, men andra delen ville va nyttig och känna sig bra istället.. Den nyttiga vann (kompenserade dock med att äta glass iallafall). Och det känns bra! Bra för mig och min plånbok. 
 
Nu ska jag kolla film i min säng. Ska nog se ironman.. eller en romantisk komedi. Det åskar och blixtrar och regnet öser ner fortfarande. Det ska regna hela helgen. Ugh.. Känns som sverige.. 
Fast här är dem ju inte vana vid så mycket regn, staden är inte byggd för det.. så dörflr blir det lätt översvämningar och så. Fick precis en alert om Flash Flood i min telefon. Sjukt. 
 
Imorron ska jag va aktiv. Handla. Träna. Göra klart internship papprena. .... kändes som de va mer jag skulle göra.. men har nog glömt för tillfället.. aja. Oh juste, HYRAN ska betalas... Kulkul. 
 
Sjukt att det är Mars redan! På måndag var det 2 månader sedan jag åkte hit. Tiden SPRINGER iväg!
 
 
Nu, filmtajm. 
 
Puss och Kram.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela