carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

Ms Sis is 18

Publicerad 2016-03-30 04:34:16 i Allmänt,

Hejsan!
 
Jag ka glatt meddela att jag fått biljett till iHeartradio awards på söndag! Woohooo!! Dock är det gratis biljetter så inte säkert att man kommer in, så ska inte tat förgivet, men jag tänker satsa på att va där tidigt som vanligt. Julia har också fått biljett! Sen nästa vecka är det movie awards, håller tummarna för biljett där med!
 
I lördags åkte jag med JC till Joshua tree.
Kul att komma ut och se lite nya miljöer! 
 
I söndags såg jag och julia Batman vs. Superman. Inte bästa superhjälte filmen jag har sett.. Men jag gillar superhjältar så jag är nöjd ändå. 
 
I måndags så var det back to work och efter jobb så åkte vi iväg till en screening i bevvan och såg Louder than bombs, som är gjord av en norsk director. Skådisen Jesse Eisenberg spelade Lex Luther i filmen jag såg i söndags och sen på måndagen är han i en helt annan roll, förvirrande. Men han är en väldigt bra skådis.
 
Idag har vi jobbat. Känns som en det varit en jättelåång dag. Fick in alla ansökningarna nu, så har jobbat med Finally Friday, gått igenom cover letters och massa annat social media relaterat.. så lite overload med saker att göra atm. Tänkte fortsätta jobba när jag kom hem efter jag ätit.. men är slut i huvudet... Har till o med svårt att ha energi till att skriva här på bloggen.. Vilket typ aldrig händer.
 
Ska bli spännande att intervjua nya interns. Fått en massa ideer till mitt framtida CV också, när jag jämför mitt CV med de som skickat in här så undrar jag ibland hur jag kunde bli vald. Men så ska man inte tänka. 
 
Och IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG. (onsdag). Det är jossans födelsedag!! Grattis min underbara fina söta syster!! Jag hoppas att du vet hur fantastiskt snäll, snygg, smart, ödmjuk rolig och underbar du är! Du förtjänar en en underbar 18 års dag! Önskar med hela mitt hjärta att jag kunde va där idag och gratta dig på din 18års dag.. Men får fira dig ordentligt i Juli när jag är hemma igen! 
 
Att ha dig som syster är en underbar välsignelse, är SÅ glad att du är min syster och att jag fått/får växa upp med dig, du är min bästa vän, älskar dig jättemycket! 
 
Side by side or miles apart, sisters are connected by heart!
 
 
Nu ska jag se om jag har ork att fortsätta jobba, annars ska jag kolla film, äte lite choklad o sen sova. (tror det blir film alternativet.) 
 
Puss och kram!

Ellen hela kvällen, Ellen hela dan

Publicerad 2016-03-24 01:15:46 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Helgen var slut och måndag morgon nalkades. Jag vaknade kl 2 på natten, rädd att jag missat Ellen. Stirrig och stressad, svårt att somna om, men tillslut lyckas jag. Sen ringer klockan kl 5.30, jag är trött, men fortfarande stirrig och stressad, packar ner sminket och slänger i mig frukost, sen beställer jag en lyft till burbank. Är framme ca 6.45, party nr 2 i kön, YAY! Haha, hetsig. Sen efter jag fått min plats i kön så gick jag till starbucks och facetimeade med david. Sen kom sophie så gick vi och åt lunch, sen kom Julia och vendela och då var det dags för check in. Efter vi checkat in så går det runt en dam bland alla människor o kollar om det är några stora Ellen fans, JAGJAGJAGJAG. Jag får följa med ut o svara på några frågor, tillsammans med ca 8 andra. De gör det för att eventuellt hitta deltagare till tävlingar på showen eller dylikt, eller bara för att lära känna fansen lite bättre. Så de tog foto och säger att de kanske ringer om de skulle vara något. Har ju varit med om detta innan, så har inga förväntningar, men det är ändå kul att bli lite "utvald". Man känner sig uppskattad som ett fan typ, haha, och jag gillar det.
Sen återförenades jag med tjejerna och vi gick in i studion, lika fin som alltid! Och vi fick... platser LÄNGST FRAM! WOAH! Så glad!! Alltså att få ögonkontakt med Ellen...  WOW. Jag har kollat på hennes show såååå mycket, och jag älskar allt hon står för, att hon är så godhjärtad och rolig och snäll och fantastisk. Och att få stå öga mot öga (nästan, några meter emellan) är så overkligt och fantastiskt!!
Och showen var jättebra! Först kom Harrison Ford(han behöver ingen förklaring), Novak Djokovic (världens bästa tennisspelare), Anthony Anersson (skådis) , en liten kille som var helt otrolig på att dansa och bandet Lucious. Och vi fick 250 dollar presentkort på Nordstroms, star wars filmen (att ladda ner när den släpps i april), och en skiva. Så ingen dålig dag!! Fantastiskt dag. Men oj vad trött jag var efter. Åkte hem istället för att åka på nätverkningsevent, såg en fin solnedgång och somnade kl 9. 
 
 
 
Tisdag. Back till kontoret, jobba som attan. Sen direkt iväg till ett event som vi hostade i Santa Monica, ett litet nätverkningsevent. Det var trevligt. Men jobbigt också för jag har blivit förkyld... så snörvlade o hade ont i halsen och var trött.. Sen efter ännu en låång dag så åkte jag hem och sov som en stock.. 
 
Idag, onsdag. Jag hade ingen ork eller lust att gå till kontoret imorse... så bestämde mig för att jobba hemifrån! Bra beslut tycker jag. Idag har jag kunnat jobba på bra, och ändå tagit hand om mig själv. Så nu mår jag rätt bra, bortsett från snuvan. 
 
Har varit så intensivt på sistone och jag har inte hunnit ta hand om mig själv. Inte hunnit vila, äta ordentligt, dricka tillräckligt med vatten, inte hunnit träna.. Så det har tagit ut sin rätt.. De komman de dagarna ser dock rätt lugna ut, änsålänge iaf. På fredag ska vi fira påsk hos sophie och på lördag ska vi nog till Joshua tree. Men det ska bli kul.
 
Nu när både ellen och bruce är över, så blev jag lite "jaha.. vad ska jag nu se fram emot?" Men så entrade jag lotteriet (ja de lottar ut biljetter i år...) till MTV movie awards och i heart radio awards. Så jag hoppas att jag får!!!!!! Men de e nice, här finns nästan alltid något som händer som man kan se fram emot! 
 
Ny, tillexempel, nu ser jag fram emot att äta! 
Och sen äta choklad till efterrätt, fick nämligen ett blått påskpaket på posten idag! Fullt med marabou choklad och tuggummii!! NOMNOMNOM! Tack farmor och farfar!!!! 
 
Puss och kram! 

en händelserik vecka och varför jag väljer veggo

Publicerad 2016-03-21 03:57:08 i Allmänt,

Hejhopp! 
 
Rubriken beskriver inlägget rätt bra, så här kommer hela veckan, och veggotalk. 
 
Jösses vilken intensiv vecka... visste att det skulle hända mycket i veckan, men wow vad mör jag är idag. Måndagen var rätt chill, tisdagen så åkte jag o julia tidigt till ett SAS business seminar nere i SM, sen hem och byta om och sen till gala middagen (yes vi kom in!), och sen höll på till typ 11, så lång dag. Onsdag var det upp tidigt och jobba igen, fälnga på möte i BH sen hem och göra sig iordning för Fashion week opening night. Torsdag var det upp tidigt och jobba, och ojjojoj vad det fanns mycket att jobba på med Finally Friday. Jobbade till kl 10-11 tiden på kvällen.. medans de andra va iväg på ett till fashion evet. Sen natten till fredag så går brandlarmet igång kl 03.. och det slutar inte.. så vi får evakuera lägenheten och gå ut. Brandkåren kommer. Precis efter brandkåren kommer så slutar larmet och det är chill att gå in och sova igen.. Men då var man så vaken att det tog ett bra tag innan man kunde somna om.. Sen var det upp till jobbet igen, jobba med FF, blir klar vid 6tiden, åker hem, bytar om och sen åkte vi iväg på 30års fest i beverly hills, o sen vidare till en klubb som hette Pali house, en av tjejerna som jobbade där gick p samma högstadie som jag.. sjukt vad världen är liten ibland.. Sen var vi alla 3 så trötta så åkte hem vid 12-1 tiden, beställde pizza och somnade. 
Lördag, vaknade tidigt, som jag alltid gör (tack solen) och sen hämtade vår kompis JC oss så åkte vi ner till malibu där vi var hela dagen. Åkte till point dome, käkade på neptunes net och besökte ett winery (vi drack inget, men det var ett jättecoolt ställe). Det var en jättehärlig dag (fast vi alla var suupertrötta o sega)! Malibu är få fint! Och att komma ut ur stan och vara nära naturen var såååå skönt! 
Måndagens sunset hke i runyon!
sas galamiddagen, beldina uppträdde.
 
La fashion week opening night!
 
En dag i malibu! 
 
Efter malibu så åkte jag direkt till LA sports arena för att se THE BOSS.
It was awesome! Jag är väl inget superduper bruce fan, som har hört alla hans låtar, men jag lyssnar mycket på "the best of bruce.. "- albumet och gillar alla de låtarna. Så det var såklart en massa låtar som jag inte kunde, men de var kul att lyssna på ändå. Och WOW vilken energi det var i publiken, mycket "äldre" (äldre än jag, hoppas ingen tar illa upp ehe), tror medelålden va runt 45, och alla stod och hoppade och dansade! Ett minus för kvällen dock, var ljudvolymen.. så FRUKTANSVÄRT högt! Jag gillar hög musik, så hög att det känns i kroppen liksom.. men detta gjorde bara ont i öronen.. Det var svårt att njuta till 100% när det skär i öronen genom halva konserten.. de lugna låtarna va okej, men när hela e street bandet spelade och bruce sjöng på med all kraft.. AJ. Hörde fler i publiken som skrek "turn it down", men det var förgäves.
Mina höjdpunkter från kvällen va ju de låtana som jag kunde och som jag tycker väldigt mycket om; the river, hungry heart, badlands, thunder road ! Att stå o sjunga med i dem låtarna på en bruce springsteen konsert var värt ALLT. Han hade såklart många bra andra låtar också, som jag ska lyssna på nu i efterhand. 
Jag gick strax innan konserten var slut (ja, believe it), mest för att slippa trängas med 30 000 andra människor som ska ta sig därifrån, plus jag var så trött o mör i kroppen att mina ben skakade när jag stod upp.. Och då hade han spelat i över 3h !! Vilket är helt sjukt! Bruce alltså, vilken kung. Så glad att jag fick se han! 
 
Hade lite pip i öronen när jag kom hem, men det var borta när jag vaknade imorse, tur! 
 
Idag började jag dagen med att gå o handla, för jag hade INGEN mat hemma... Åt frukost med david på facetime, samtidigt som han käkade mat, så vi hade en dinnerdate, sen gick jag och la mig igen. Rörde mig knappt ur fälcken förren kl 3 idag så jag tröffade sara på in and out. Ett snabbmats hamburgarställe typ.. alla snackar om det o säger "its the best" så jag tänkte att jag kunde prova. Men blev faktiskt dissapointed.. de va helt okej, men fattar inte whats the fuzz about.. Max i sverige är mycket godare. Mättnadskänslan i magen sen efter va sådär, känner mig nästan äcklig och jag hade massa skäp i magen.. Och det här kan nästan låta konstigt, men jag är glad att jag känner så. Är glad att jag börjar inse vikten av att ge kroppen bra mat, ekologiskt, vegetariskt/veganskt. Jag känner skillnad i kroppen när jag ätit dålig/billig/skräpmat jämfört när jag köper hem bra råvaror och lagar vegetariskt hemma. 
 
Mitt mål ärr att en dag bli vegetarian, och sen vegan (så gott som det går iallafall, det är djur i allt nuförtiden känns det som, tillomed tandkräm (ja det finns vegansk tandkräm), vet dock inte om det är en faktikst biprodukt från något djur i den, eller om det bara används vid tillverkningen av tandkrämen), men att ersätta mjölk med soja/mandelmjölk or whatever. Så som djur föds upp, lever och behandlas .. det är så oetiskt, det bidrar till förstöring av miljön.. och ja... the list goes on. Och jag vill inte vara en del av det. 
Det är så enkelt att hitta köttsubstitut, med corn, sojabönor eller andra baljväxter som grund som är hur gott som helst, smakar som vanligt kött. Det som jag finner jobbigt med att bli vegeterian är att jag är så kräsen med grönsaker.. meeeen jag gör mitt bästa, små framsteg då och då. Så speciellt när jag är på restaurang finns det inte så många vegetariska alternativ som jag "klarar av" att äta än.. och de serverar tyvärr inte teryaki kyckling med corn file.. 
 
Så jag är inte vego än, men jag siktar mot det, behöver nog utöka min grönsaks repetoar innan jag kan bli det helt.. 
Hej släktingar som läser detta, jag kanske kommer att bli ännu jobbigare att laga mat till i framtiden *wink wink*. Och min kära familj, er kommer jag definitivt försöka påverka mer åt veggo hållet! 
 
Här kommer en liten video! (dont worry, den e inte hemskhemsk, men bara en påminnelse om att valen vi gör, gör skillnad). 
 
(wow vad jag känner mig hippie ibland, men jag gillart. Carrorevolution) 
 
 
 
 
 
Nu är klockan snart 8. Tänkte kasnke ner till gymet en sväng, för jag har inte hunnit träna på hela veckan.. eller så kollar jag film men mina roomies. Inte bestämt än. 
 
Imorron ska jag upp tidigt, för jag ska på ELLEEEENNNNNN!!!! YAYAYAYAYAY!!! Så excited! Ska va där 7 för att försöka komma in. Är alltid så när jag är där på standby biljett..  Wish me luck!
 
Puss och kram! 

hi and bye weekend

Publicerad 2016-03-14 03:09:06 i Allmänt,

Hello!
 
Då har även denna helg nått sitt slut. Det är sjukt hur fort helgen går jämfört med veckan... its not faaaair... Det känns som det var fredag för 5 minuter sedan o nu är det söndag. Hur är det möjligt egentligen?!?
I fredags efter vi slutat jobb så stack vi hem till Sophie och åt taco. Drack vin i mjukiskläder och bara snackade en massa. De va trevligt.
Lördag. Skypade, hikade, tränade på gym, tvättade, handlade. Jag julia och vendela åt middag tillsammans och sen gjorde vi oss iorning för kvällen. Jag stack till en bar med michelle och de andra mötte upp några utav julias kompisar som vi sedan mötte up senare. 
Runyn efter regn. Inte ofta det är så grönt. 
 
Och en bild på migsjälv för jag tycker de e kul att ta selfies.
 
Andra gången sedan jag kom hit som jag var ute och tog drinkar. Min alkoholtolerns har sjunkigt en hel den sen ÖG haha. SÅ var lite seg i morse, spenderade morgonen med mackor, facetime med david och superhjältar. Sen beställde jag hem mat. Beställde vegansk orange crispy chicken! så att själva "kycklingen" är gjord på sojabönor eller något. Gott var det. Gillar att man bara kan byta ut proteinet men det är basically samma mat. Vilket underlättar massa om man är lat och inte orkar leta/exprementera fram nya vegetariska recept etc. Väldigt sällan jag äter kött här. Vilket jag tycker känns bra. Känns bra att inte ha en massa döda djur i magen. Känner att jag mår bättre både i kropp och själ av att äta vegetariskt. 
Anyways, jag var rätt hungrig när maten äntligen kom, så jag blev så excited när de väl ringde o sa att de va utanför att jag sprang ut utan skor, och ut för att hämta min mat. Så glömde jag nycklar.. Så sen står jag där med min mat i en påse i handen, mjukiskläder och inga skor och kan inte komma in i mitt lägenhetskomplex.. Haha.. Och det är faktikst andra gången detta händer. En gång skulle jag hämta pizzan och glömde mina nycklar.. men då hade jag iallafall skor på mig.. Ehe. 
Sen har jag tränat, städat och nu sitter jag här. Ska börja skriva på artiklar till FF då jag tror att det kommer va extremely busy denna veckan. Mycket som händer. Men de e kul och spännande! Ska bli en spännande vecka indeed. 
 
Sen har jag nog inte mer att skriva idag. Inget att klaga på, inga nya filosofiska tankar att dela med mig av. Så I'm gonna wrap it up here.
 
Ha en bra vecka! 
Puss och kram! 

basket case - a lot

Publicerad 2016-03-11 05:45:47 i Allmänt,

Hej! Snart är det friday, yay! 
 
En inte lika bitter Caroline idag, är rätt glad faktiskt! Just nu sitter jag i soffan, lyssnar på musik, är själv hemma (SÅÅ SKÖÖÖNT), är mätt och belåten och dricker ett glas vin! OCH imorron är det fredag!! Det enda som fattas för att allting ska vara på topp hade varit lite marabou. Men har mina aningar om att det är påväg ehe.. 
 
Veckan. I ondags hade vi boardmeeting, styrelsemöte dvs. Har bara träffat några få board members snabbt på något event, så nu fick jag träffa nästan alla, vilket var kul. Det var mitt första styrelsemöte, så hade ingen aning om hur det brukat gå till, men det var tydligen ett ovanligt produktivt styrelsemöte enligt min chef. Jag som intern fick presentera mig själv, sen satt jag/vi (interns) mest och antecknade. Men det var jätteintressant och givande att få vara med på det mötet. Alla styrelsemedlemmar var (well för det första var de jättetrevliga) otroligt intellegenta och kompetenta, drivna och alla med fokus på kammarens bästa! Jag kände lita att mitt arbete med sociala medier och Finally Friday är en del av något större. Ni förstår, att när man sitter i ett rum där det är konstanta konversationer, man jobbar med tidspress och det råder alltid en viss förvirring och frustration i rummet, och försöker hitta och skriva bra artiklar, förmedla mening samt ska allting vara korrekt och alla ska pleasas... det händer att man tappar motivationen. (Vilket jag har känt ibland, som ni nog har märkt i tidigare inlägg). Då jag känner att jag bara vill få det överstökat. Det finns ingen glädje, inget driv. Så det var perfekt timing med detta mötet, fick större insikt i kammaren och vad vi jobbar för, känner att vi utgör en del av något större. Dessa otroligt drivna och framgångsrika människor som jobbar så hårt för att ta kammaren framåt. Insåg hur stor del mitt arbete har i det. 
Fick också beröm för bra finally fridays, bra engelska osv. Vilket gjorde mig jätteglad. 
Klockan halv 11 på kvällen kom vi hem från mötet. Hade då jobbar i över 12 timmar. Var trött och hungrig, men fylld av motivation! 
 
Eftersom vi var på jobbet så sent igår, så tog jag en caroline morgon. Inte direkt en sovmorgon, men jag tog mig tiden att gå ner till gymet och ta min tid på mig på morgonen och komma in en timme senare. Vilket var skönt. Behöver Caroline-tid ibland. 
 
Jobbet idag gick bra. Är superspänd över nästa vecka, mycket som händer då!! Men är excited! Ska bland annat (eventuellt, om det går att få ihop) göra en intervju med Timbuktu! Vilket hade varit sååååkul. SAS börjar flyga LA-sthlm, så de är fullt med festligheter, bland annat en galamiddag. Vendela och Sophie ska gå på den, men förhoppningsvis öppnar 2 platser upp sig så kan jag o Julia gå också. Vi fick ett business seminar med SAS ist, men tror att det kan bli intressant , hoppas jag. Men hoppas såklart på galamiddagen! Sen är det LA Fashion Week som vi ska gå på. Massa möten. Inflyttningsfest och Bruce Springsteen konsert. Tror nästa vecka kommer gå i ett naffs.
 
Tillbaka till idag. Julia och Vendela är iväg i downtown med vår chef för att kolla in 2 potentiella nya medlemmar. Det var inget måste att sticka dit, och om de vill åka. så känner jag inte att det är nödvändigt att vi ska vara alla där. Så, thats why jag är ensam hemma. 
Jag gillar mina roomies, men jag är med dem 24/7. De är det första jag ser när jag vaknar och det sista jag ser innan jag somnar. Det är rätt skönt att få en break ibland. 
 
Nu. Har skcikat in Finally Friday testet för godkännande, vilket är första mil stolpen inna helg. Dock vet man aldrig hur mycket jobb det blir imorgon, beroende vad chefen tycker om det.. Det går aldrig att veta vad man ska förvänta sig med henne. Men är inte jättenervös (just nu iallafall), faktiskt. Ofta brukar jag bäva lite för det, men jag känner att oavsett vad hon säger så kommer det att bli bra. Och sen är det helg! Woho! Ska träffa Michelle i helgen, och jobba lite i förväg med artiklar tror jag, då det kommer va full rulle nästa vecka! 
 
Men ja, jag är motiverad igen. Upp och ner gå det. Nu går det upp. När jag är nere så har jag en förmåga att se allting som hopplöst, jag hoppas att det ska bli bättre, men tror ändå att allt kommer va så här resten av tiden här. Det är precis som när jag är hungrig, och jag kan vara övertygad om något som inte gör mig glad..  Men efter jag har ätit så kan jag se på samma sak och bara "ah, det är ändå rätt bra". Typ. Som att det stället där jag befinner mig mentalt just då är sant/verkligt/true, det är allt som finns just då. 
It's quite funny really. Får in här och läsa detta och påminna migsjälv nästa gång jag känner något sånt, om att det jag känner en stund inte är slutgiltigt. 
 
Citerar lite Green Day:

"Do you have the time
To listen to me whine
About nothing and everything
All at once
I am one of those
Melodramatic fools
Neurotic to the bone
No doubt about it

Sometimes I give myself the creeps
Sometimes my mind plays tricks on me"

....

Jag relaterar till detta. 

 
 
Här är jag. In my neerdy glasses, mwihi. 
 
Puss och kram på er därhemma! 
Längtar efter att krama om er! 

måndagsmood

Publicerad 2016-03-08 03:51:18 i Allmänt,

Hejje!
 
Måndag. Vaknade över att regnet öste ner , antingen så var det väldigt tungt regn eller så var det hagel, och det åskade och blixtrade. Sen skypar jag med familjen angående bruce springsteen biljetter som vi ksulle frösöka få tag på till den 23e juli (blev så glad när de addade ett 3e datum, I JULI, så skulle jag kunna få chansen att se the boss tillsammans med min familij.), meeen svenskarna är ju helt galna i bruce så fastän pappa satt vid datorn när biljetterna släpptes så gick det inte... Jävlarrrr. Blir så bitter när folk skriver på facebook "o där va biljetter till alla 3 konserter kirrade" ... varför skriver men det öppet i facebook eventet när där är jättemånga människor som inte fått?? I.D.I.O.T. Egoist. Blir bitter. Hade så gärna velat se Bruce spela på ullevi med min familj.. 
Så var rätt bitter ett tag. Inget U2. Inget Bruce.. 
Men som tur va så spelar bruce i LA nu i mars, coh där fanns några få biljetter kvar. De dyraste sittplatserna såklart... Men om det är min enda chans till att se Bruce så ska jag fan ta den. Sved i plånkan men ÅH SÅ GÖTT! Jag ska få se the boss!!!! Och det är redan NÄSTA VECKA, den 19e! KUL!! 
 
Och så fick vi alla 4 MMs ledigt den 21a för att se Ellen! YAY!
Och nu är måndagen snart slut, och det betyder att det är en heeel vecka tills måndag. Och måndagen efter nästa vecka så är det elleeeennnnnnnnnnn!
 
Gammal bild. Throwback till när jag var barnslig.. oh wait. Still am. Och fortfarande lika taggad på ellen! 
 
Puss och kram!

fwends <3

Publicerad 2016-03-05 02:07:00 i Allmänt,

Nu är det äntligen fredag och finally friday är utskickat. YAY! Dock "kan" vi inte gå hem än för vi ska på AW med de andra som jobbar i samma kontorsbyggnad.. Känner att jag måste dit, en liten stund iaf o säga hej på alla. Sen ska jag hem o soova! Orkar inget party för mig ikväll.
 
Har lite dötid innan AWn börjar, så kollade igenom massa bilder och BAM, vad jag saknar mina sverige kompisar. Ska bli så kul att träffa alla i sommar igen! 
 
 
 
 
 
(Detta var de bilder jag kunde access direkt från bloggen, saknar så många till!)
 
Soo muuchh luuv!
Känner mig så ensam här ibland, men det är okej, för jag vet att jag har alla er därhemma. Som stöttar mig, uppmuntrar mig, inte glömmer mig och att ni finns där för mig när jag kommer hem. Är så glad för er kärlek och vänskap. Would be nothing without you. 
 
Just wanted to let you know that ! <3 
 
Trevlig helg! 
 
Puss och kram! 

raaaamble

Publicerad 2016-03-04 08:28:13 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Har egentligen inte så mycket intressant att skriva. Snart är det helg, det är skönt! Ska mest ta de lugnt i helgen hade jag tänkt, ta en hike, åka ner till the grove o gå omkring där, kolla i bokaffären. Wow, märker hur tråkig jag framstår nu haha.. Men jag vill till bokaffären, själv, gå runt på the grove själv, och gå runt i pan pacific park som jag brukade göra när jag bodde där. Ha tid för mig själv. Spenderar nästan all min tid med mina kollegor/roomies, och jag tycker om dem jättemycket, men jag ibland är det sååå skönt att vara själv. Just me, myself and I. 
 
Jag var lite bitter tidigare i veckan. Var tvungen att skypa med familjen och prata av mig lite. Det behövdes. De senaste dagarna har varit bättre. Man har sina perioder här som sagt, sina ups and downs. Just nu känns det bra, men det kan ändras på en sekund. Egentligen är det mitt fel att det blir dåligt för att jag låter små, värdsliga, och i det stora hela, obetydliga saker påverka hela mig, mitt humör och mitt liv. Och jag vet det också.. Men hur ska man reagera egentligen; om man inte låter sig påverkas, betyder det att man inte bryr sig då.. Eller om man låter en sådan sak påverka en, betyder det att man är vek..? Sånt kan förvirra mig. Det är nästan som att förvirringen är jobbigare än själva kritiken/problemet.. Kluven. Över hur jag ska reagera.. Hur konstigt är inte det. Borde men inte reagera på ett sätt, en sann och genuin reaktion, som sedan kan processas och utvecklas med tiden osv.. Men jag ser det från 2 perspektiv på samma gång och är därför osäker på vad jag egentligen känner gällande vissa saker. Hmmm.... 
Sånna här tankebanor kan hålla mig sysselsatt i timmar. Går på en promenad med musik, och byebye world. 
 
Därför psykologi intresserar mig. Hjärnan är spännande. 
 
 
Nu är kl 11.15 pm, har precis laddat upp alla röda mattan bilden från eventet på facebook. Så nu kan jag sova! En sak mindre att göra imorgon! Och imorgon är det fredag, FINALLY FRIDAY. YAY.
 
Godnatt! (de e kul att va ful) . 
 
 
Puss och kram! 

hate/love LA

Publicerad 2016-03-01 05:56:00 i Allmänt,

Hej på er!
 
Time to vädra känslorna liteganna!
 
Ni har säkert hört mig många gånger säga att jag älskar los angles, vilket jag gör. Men samtidigt hatar jag det. Los Angeles är min paradox. 
 
Jag hatar makthierarkierna, mentaliteten, hybrisen, att vissa är mer värda än andra, ytligheten, falskheten, fasaderna, fjäsket, att behöva pleasa otacksamma människor.. Ugh. Allt är så äckligt och fel och jag vill bara spy på det. Jag har både varit den som blivit behandlad som luft, blivit ignorerad för att jag "inte var någon", och motsatsen, det beror på sammanhanget och folket. Och när man väl är i den positionen att man är någon så känner man den där falska trevligheten hos vissa(inte alla, finns fina människor här också), man vet att de hade det varit i ett annat sammanhang så hade de inte brytt sig om en alls, och samtidigt måste jag i den positionen vara trevlig för att det är viktigt att få folk att gilla en. Jag har svårt för den där falskheten. Men det är bara så det är ibland, och man får ta det för vad det är. 
 
Sen är det massa andra små saker jag vill klaga på, men känns dumt att skriva det online där alla kan läsa det. ehe.. 
 
Men det går upp och ner. Vissa dagar är jag jätelycklig, andra längtar jag tills jag kommer hem till sverige i juli. Jag blev inte lika lycklig av att komma hit som jag trodde, jag trodde jag skulle hitta drivet, målmedvetenheten och allt sånt. Och ibland känner jag den och då är jag är astaggad, men olika omständigheter dimmar den. Då det känns som mycket hårt arbete går förbi obemärkt. Försöker pleasa alla, uppfylla allas krav och önskningar, som ibland känns förgäves. Otacksamt. Och då tappar man motivationen. Man vill så mycket, men blir inte tillräckligt bra.. 
 
Men det går upp och ner somsagt. Men just nu är jag lite i en nersvacka, jag ser jättemycket fram emot att komma hem till sverige. Vill nästan sätta tiden i LA på Fast Forward. Men ändå inte. 
Och ibland så älskar jag LA. I really do. (Fast pga andra anledningar då såklart.. Men orkar inte gå igenom alla de nu.)
 
Men jag ska inte klaga. Life could be worse. Jag är tacksam för allt denna tiden för med sig, alla nya insikter, lärdomar och erfarenheter. Det är ett privilegium att vara här och få uppleva detta, och jag tar vara på allt. Hela resan, alla ups and downs. Det kommer bara att härda mig, göra mig smartare och bättre. 
 
 
Men nu, en liten recap från helgen kanske? Vi jobbade hela helgen, i lördags hjälpte vi till på ett event, då jag o julia jobbade i check in och vendela fotade. Träffade Love Larson och Eva vom Bahr som var oscar nominerade för best makeup för sitt jobb i 100 åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann, jag gjorde en intervju (över email) med de i Finally Friday i fredags, så kul att få träffa dem personligen! Sen fick jag även heja på Alexander Skarsgård och Joel Kinnaman. Kinnaman är ju med i filmen Suicide Squad som kommer ut senare i år, den filmen vill jag se jättttteeemycket, så kul att få se han i verkligheten!
Dock var det inte så kul att stå i check-in et hela kvällen och inte få ta del av festen alls, men it's ok, så är det ibland. Fick en bild från röda mattan innan vi plockade ner den iaf!
I söndags så jobbade vi igen, då hostade vi The Official Swedish Oscar party för SACC-LA , vilket var vårt första event som vi fixade tillsammans! Det blev välrigt lyckat och roligt! Min kompis Michelle kom också, vilket gjorde det extra kul! Jag skötte sociala medierna under kvällen, uppdaterade via twitter och instagram, vilket var kul! Och samtidigt kunde jag snacka med folk och enjoy the evening! 
 
Och här är vi hela marketing managers gänget i slutet av kvällen:
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt game of thrones eller något och sen sova. Kanske tar ett snabbt träningspass imorron innan jobb, we'll see. 
 
 
OCH!! VIKTIGT VIKTIGT!!! Idag. Måndag. Tar jag upp telefonen för att kolla en sak, och då ser jag att telefonen ringer (har den ofta på ljudlös), ett burbank nummer.. hmm... ellen degeneres show brukar ringa från burbank, jag svarar. DET ÄR ELLEN SHOW! Fick 4 standby biljetter, så alla vi 4 (på bilden ovan) ska gå! WIIIE YAYAYAYAY!!! Gäller bara att vi får ledigt från praktiken, men it should be fine. Om inte så, screw it, jag tänker gå dit.
(Och dethär. möjligheterna, att allting kan hända.. de är några av sakerna jag älskar med LA). 
 
 
Puss och kram på er därhemma!
Saknar och längtar efter er! Önskar jag hade mer tid och tillfälle att prata med er! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela