carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

2014 - lite av livet

Publicerad 2015-01-07 00:11:43 i Allmänt,

Hej och gott nytt år!!
 
Tänkte sammanfatta 2014 lite snabbt och lätt (dock känner jag mig själv, så vet ej hur snabbt och lätt det blir, prepare för ett långt inlägg...). 2014 ja. 14 är mitt lyckonummer, så jag var väldigt pepp på 2014, också pga 2013 var ett sådär år (absolut inte dåligt, fyllt med händelser och lärdomar det med, men mycket tråkigt hände det året också), så när jag lämnade 2013 gick jag in i 2014 med inställningen ALL IN typ. Ge allt vad du har, ångra inget osv. Och när man ger sitt allt är man också sårbar, men jag tror att det har hjälpt mig att växa ännu mer. Första halvåret av 2014, i LA, hände det mycket, träffade många människor (både bra och dåliga), ibland vad man gladare än gladast och ibland längst ner på botten, och någonstans där, mitt bland alla människor, händelser och känslor så lärde jag mig me ro mig själv, mina värderingar, vad jag vill och vem jag är. Låter klyschigt, men jag känner att jag hittade mig själv. Och då uppstod liksom ett lugn i kaoset, för jag visste vad jag ville och vad jag inte ville och jag visste vart jag stod, och ingen ska ändra det. "Be who you want to be, and not what others want to see". Det är så lätt att tappa bort sig själv i alla andras förväntningar och förhoppningar som man vill leva upp till, och då glömma vad man egentligen vill. Så, det kändes jäkligt bra må jag säga! Inte för det gick sådär POFF, utan mer som en lpngsam process och plötligt bara inser man att det. (Så var det för mig iallafall).
Våren 2014 var jag också kluven för jag var tvungen att göra ett val, mellan att stanna i LA o jobba/plugga vidare, eller flytta hem till Sverige igen och jobba på Maxi. Jag valde som ni kanske vet..sverige. Ett svårt val, men jag känner också att det var rätt val. Även fast det "karriärsmässigt" ett steg bakåt, så behöver man ibland ta ett stag bak och reflektera över hur långt man kommit, vart man är på väg osv. Hade jag stannat i LA är jag rädd att jag inte hunnit reflektera utan hade stressat och pressat för att nå någonstans... utan att egentligen ha en plan. Så, även fast jag saknar LA-livet rätt ofta så är jag glad över mitt val. 
Sen var 2014 också ett år fyllt av oförglömliga resor. Vegas, Hawaiiiiii, Mallorca, Indonesien (Sverige och LA, om de räknas ehe). 
 
Sen hösten 2014, förutom Indonesien, så har de inte hänt så mycket. Jobb jobb o jobb på maxi. 
Men Indonesien var också en väldigt viktig del av 2014, en unik upplevelse som berikade mig otroligt mycket och gav mig perspektiv på saker. 
 
 
Denna sammanfattningen av 2014 blev inte alls så bra som jag tänkte (klockan är halv 12, är jättetrött, så skyller på det). Men ja, 2014, har nog varit det bästa året i mitt liv. Det mest händelserika, lärorika, glädjefyllda, fantastika år, jag har vuxit så mycket som person. Är så tacksam för alla människor jag har fått träffa och allt de har lärt mig, och de människor som alltid är där för mig, mina stöttepelare som stöttar mig i allt jag gör, och allt jag har fått uppleva, saker bortom mina vildaste drömmar och fantasier,.
Magiskt. Detta året har varit magiskt. Livet är helt underbart, vilken fantastisk resa.
 
"några" bilder:
 
 
Tack 2014! <3

 
NUUUU
är det 2015.
Jag började 2015 med att ligga bakis hela dagen, ungefär som förra året, att jag aldrig lär mig... 
Sen flyttade jag till Lund. Snabbt och enkelt. Har varit lundabo i 2 dagar nu. So far, so good. Känns bra med en start på något nytt. Ser så mycket fram emot att börja skolan, ska bli så kul att träffa nya människor och aktivera hjärnan med massa ny kunskap! 2015 BRING IT OOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Och på tal om den där resan ni vet. Livet. Det är bra att ha mål, veta vart man ska, jobba för det... men glöm ALDRIG bort att njuta av färden. Varje dag. INte glömma att stanna upp och bara beundra det du har runt om dig, en fin solnedgång, vackra byggnader, en fin vän, en god chokladbit, ett glas rött. Njut av att leva. Lev varje dag fullt ut, känn alla känslor du har i kroppen och ta vara på dem du har i ditt liv.
Men det sagt, önskar jag er ett gott 2015. 
 
Puss och kram!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela