carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

2013 - Life is what u make it!

Publicerad 2013-12-31 12:49:00 i Allmänt,

Heej!
 
Aret 2013 borjar lida mot sitt slut. 12 timmar aterstar.. 
 
Har ar lite av mitt 2013. Fick reda pa att molly hade cancer, det var en skjutning pa min skola, min fagel som jag haft i 11 ar dog, och forlorade min morfar pa julfation.. Och sen massa andra smasaker som inte har gjort livet enklare precis. Men sånt e livet. Det har sina ups and downs. For att inte fokusera pa det daliga.. min familj kom till LA o halsade pa, jag var pa MTV Movie Awards,San Fransisco, varit pa 2 st Green day konserter (front row bada gangerna), sett Kings of Leon, The Killers, Fall out Boy och 30 Seconds to Mars, festat med Steve Angello och lyckats fa ett internship pa Splash magazines, tatuerat mig 2 ggr (handleden och revbenen), varit ca 5 cm ifran ELLEN DEGENERES nar hon dansade forbi oss och sett 2 1/2 men live! 
 
Har kommer lite blandade bilder fran aret! 
 
 
 
 
Ser ni miiiig??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nar jag tittar pa alla bra saker som hant, och tanker pa allt jag lart mig och vad jag astadkommit iar, sa blir jag faktiskt valdigt glad, stolt och tacksam. Av alla de daliga sakerna som har hant, dem jag har forlorat ar jag otroligt tacksam over att ha haft i mitt liv och kommer alltid att minnas dem med ett leende. Och jag ar tacksam for allt jag lart mig och alla nara och kara jag har runt mig. Stolt over vad jag faktiskt har gjort, saker jag aldrig skulle kunnat forestalla mig 5 ar sedan... 
 
2013 har varit ett larorikt ar. Tack for det!
 
Nu taggar vi 2014! Aret da jag tar min AA degree och ska till Hawaii! Ska bli spannade att se vad framtiden har att erbjuda. Jag tanker gora 2014 till det basta mojliga. Och att 14 ar mitt turnummer gor det inte samre!
 
Life is what you make it! 
 
Jamenar.. jag skulle kunna haft ett jattetrakigt liv om jag velat det, men det ville jag inte.. Sa darfor har jag inte det..
 
Så TACK. Tack tack tack. Tacksam for allt jag har och allt jag fatt. Glad. Pepp pa ett nytt spannande ar. 
 
Puss och kram! 
 
Och ETT GOTT NYTT AR!! 

Sista dagen i LA 2013

Publicerad 2013-12-19 01:29:14 i Allmänt,

Hejjee!!
 
Nu ar det EXAKT pa minuten 12 timmar (4.15) tills shuttlen kommer o hamtar mig imorron o kor mig till flygplatsen! Langtar jag? JA! Har san hemlangtan nu! Langtar efter allt darhemma! Alla manniskor, familjen, slakten, julen, duschen, maten, min vovve, handla pa maxi, ha vinterjacka o mossa .. ALLT!
 
Idag har jag gatt PW, tranat pa gymet och kollat pa datorn. Inte haft lust till att gora nagot annat. Har inte orkat laga mat heller, sa nu har jag bestallt hem kinamat som jag talmodigt vantar pa....
Sen ska jag betala mina kurser samt skriva klart artiklen til splash pch packa fardigt. Hoppas att maten ger mig energi sa jag orkar de sista!
 
Kan inte fatta att jag ska hem imorron!!!! AHH VAD JAG LANGTAR!! Wieieieieieiieeeee
 
 
Ses snaaaart!!
 
Hejsvejs!

Snartsnart

Publicerad 2013-12-18 19:21:12 i Allmänt,

HejHopp!
 
Hann inte skriva igar. 
 
Men igar bestod dagen mest av att gora ingenting, skypa och kolla tv. 
Sen stack alla killarna ivag o kollade pa Hobbit pa bio sa hade jag Nina och Athena myskvall hemma! Jattetrevligt!
 
Idag fick jag ga upp nar jag vaknade vid halv 8 och ga till ralpha o kopa toapapper... kris. Sen gick jag o la mig igen och lyssnade pa one direction! Har laddad in nya skivan i telefonen nu, sa jag ska lyssna pa dem hela vagen till toronto och sen till danmark!!! (Okej inte rikigt, men jag ska lyssna pa dem mycket! hihi)
 
Idag ska jag ocksa hinna trana en sista gang har innan jag aker! Har inte gjort det nu pa ett tag! Taggad! 
Och killarna lamnar idag, sa ska de vidare till Las Vegas! Kul for dem! Jag langtar tills jag kommer dit! Men nu ar jag bara jatteglad att jag snart ska hem till svearige! Jullov i sverige! Myyysss!! 
 
 
Skriver nog ett till litet inlagg ikvall innan jag lagger mig! Min sista dag i LA ar 2013. Wooop. Om 22 h lyfter planet!! 
 
Pusssss

lusselelle & hollywoodhike

Publicerad 2013-12-17 03:00:00 i Allmänt,

Hejhej!
 
Blev inget mingel igar, det blev for sent sa valde att stanna hemma. Hade filmkvall och alla adventsljus tanda! Kollade hunger games. Pa Sondag ser jag 2an med min systerrrr.
 
Idag blev det tidig morgon, akte till en skola i brentwood och lussade lite.
Jag star langst ut till hoger pa bilden. 

Lussandet lat battre denna gangen an forra aret. Inga kandisar dock , bara sota barn! 
Jag som inte kan sjunga, sa jag bara mimade. hehe. Fick 75 dollar for det. Lattfortjanta pengar! Sen tycker jag de e sa mysigt att lussa, far julkansla. Sen fick vi pepparkakor och lussebulle, mys! 
 
Kom hem och sen akte Tim, J och jag och hikade upp till hollywood skylten. 
Vilken utsikt!
 
On top of the world!
 
Har haft nastan 30 grader idag, i december. Nice. 
 
Sen gick jag till banken, loste in min check! Sen kopte jag chipotle (igen.. orkade inte laga mat), sa satt jag i parken och kollade pa solnedgangen och at min burrito och lyssnade pa bra musik. MmmMMmM
 
Nu har jag kollat julkalendern, och jag har tagit fram min resvaska! Dags att borja packa! Ska lagga ner alla julklappar hihihihi. Vore ju taktigt att glomma dem!
 
Imorron kan jag skypa!! Sisa gangen jag skypar fran LA iar!
 
Och, NU HAR JAG JULLOOOV!!! NICENICENICE!
Och jag har fatt mitt A i matte. Yeey! 
 
Nu ses vi snaaaart! 
 
OOCH innan dagen e slut(i LA), vill jag passa pa att gratta morfar pa 96ars dagen!!
 
Puss och kram! 

Sista sondagen i LA 2013

Publicerad 2013-12-16 03:52:52 i Allmänt,

HejHopp!!
 
Hann inte skriva igar! Men igar satt jag mest och pluggade hela dagen och fixade CSN...
Sen var det dags for at barhoppa! Tredje gangen gilt. Hela roomieskalan hangde pa, sa vi hade varldens roligaste forfest! Vanligtvis nar vi forfestar innan vi ska ut, sa brukar vi gora oss iordning samtidigt som vi lyssnar pa musik och smuttar pa en drink. Nu satt vi och spelade kortspel allihopa och snackade och det var harlig stamning! 
Klockan 11 sa tog vi taxi och akte till baren rock n rileys! Det var trevligt! Sa kul att kunna prata med manniskor, inte latt pa klubbar. Sa vi traffade bla en skadespelare som hade spelat i filmen Thor. Dock ingen aning om vem han spelade haha. Vi hade kul dar, sa vi stannade dar sa de blev inget barhopping. Kl 2 stangde baren och vi tog taxi hem!
 
Idag har jag jobbat pa projektet igen. Jobbat pa det hela dagen och blev precis klar med det! ANTLIGEN! Klar med min 3e termin pa Santa Monica college! 75% av min tid ar ni klar dar! Jobbiga 25% aterstar! 
At chipotle lunch i parken idag. Det var 25 grader. Kandes som sommar!! 
 
Min van Gene ringde precis och bjod mig till ett litet event som tog plats i narheten dar jag bodde om jag ville komma forbi en liten stund. Okej tankte jag. Sa ska dit en liten stund sen. Alltid bra att traffa nya manniskor! 
 
Imorron bitti ska jag upp tiiiidigt och ga lucia pa en skola. Forra aret gick jag ju for Julia Roberts..
 
Luciatag i varldsklass... not haha... 
 
Men det ska bli roligt. Och jag tjanar 75 dollar hehe. 
 
Idag e det 3e advent, myyssisisis! 
 
Ska borja packa imorron efter lussandet! Mihii!
 
Puss och kram! 

en decemberdag pa universal

Publicerad 2013-12-14 07:29:43 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Vaknade kl halv 7 idag.... som vanligt kan jag inte sova lange...
Skypade med familjen, tank att om en vecka sa kan jag prata med dem pa riktigt ist! Wiie
 
Klockan 12 typ sa stack jag, tim och J till Universal studios! De va julpyntat dar nu, finfint! Det var inte alls mycket folk, sa vi kunde springa och aka samma rides flera ganger! Transformers as bast! Oh vad jag onskar att du va har och kunde aka den josse!!! Du hade alskat den! 
Tog foto med nagra universal kandisar..
J, Tim, jag och minions. 
 
Och Siimpsssonsssss
 
At kvallsmat pa bubba gump. Forrest gump restaurangen. At fish and chips. (Haha var nara pa att skriva fish and ships.... ) Enda fiskan jag atit denna terminen faktiskt... daligt av mig... yep. Har lax i frysen som jag inte orkat laga till.. 
 
Nar vi kom hem sa var det tankt att vi skulle vila lite och sen pa barrunda pa sunset. 
Men aterigen sa slog trottheten till. Ver trottt redan innan och sen kom det tillbaka 200 ggr varre. Vilade lange och tillslut gick jag ut till de andra for att saga att jag inte orkade sticka ut ikvall heller.. Da sitter dem och spelar Mario carts pa wii med nicklas och har kalaskul, sa dem ville inte heller ut haha! Vilken tur! 
 
Sa nu e kl 10 och jag ska sova gott!!! Och imorron ska jag va utvilad och fa massa saker gjort! Gora klart Bus 25 projektet, skriva pa splash artikel, soka csn infor vintern och boka shuttle tills flygplatsen pa torsdag.. Har skrivit lista. Och SEN ska vi forhoppningsvis komma ivag till den dar baren.... 
 
Forutom trottheten har jag haft en underbar fredag den 13e! Fuktar alltid lite. Gammal vana. Hatar 13, alskar 14. Sitter i ryggmargen sedan jag och min kompis camilla bestamde att vi skulle hata varandras lyckonummer typ haha.. Och sen e ju 13 ett otursnummer.. sa varje gang jag kollar pa klockan och den e nagot med 13 sa blir jag aningels lite bitter. Varje gang. Haha. 
 
Nu ska jag sova! WIIE ASTAGGAD!
 
Puss och kraaaam!
 

splash och matkoma

Publicerad 2013-12-13 10:39:44 i Allmänt,

Hejje!
 
Nu e det mitt i natten o jag ska sova!
 
Men ska sammanfatta dagen snabbt. Borjade med brandovning kl 8.30. begav mig till splash motet kl 1 (motet var klockan 2, vilket betyder jag e i gid tid). Kommer till en adress. Tydligen fel adress. Panik. Ringer dem. Far en ny adress. Ta ny taxi. Kommer fram. Ett hus uppe i hillsen. Vet ej hur jag ska bresriva omgivingen annat an mycket marklig. For att komma till huset fick man ga upp i massa sten/grustrappor. Jag gick for langt. Gick vilse. Dem ringer mig o fragar vart jag tar vagen. Tillslut kommer jag dit. Husen. Rorigt som attan. Myket trevliga manniskor, chilla liksom. Satt typ i mjukisklader och jobbade. Jag e glad att jag inte kopte en suit. 
Haha. Sa motet var alltsa iinte alls som jag forvantade mig. Men det gick val bra! Ska bli kul att borja dar! Tror det kommer bli larorikt, utmanande och kul! 
Hade garna skrivit mer i datelj om allt .. men orkar inte. Kanske imr eller en annan dag.. 
 
Sen tog jag bussen hem. Motte upp Tim och Fredrik (aka J). Sen nar Nicklas kommit hem fran skolan sa stack vi alla till the grove for att ata pa cheesecake factory! Eftersom de va min fodelsedag sa tabkte jag unna mig allt gott, pa samma gang. Sa at en stek med sweet potato fries och ett glas vin till det, sedan en oreo cheesecake till efterratt...
Kan saga att jag hade glomt hur matkoma kandes! Ett ar sen hade jag atit allt detta och de hade inte varit nagra konstigheter. Men nu orkde jag varken hela steken eller kakan. Sa de e bra antar jag... haha. Men fy vilken matkoma! Fick ocksa en fodelsedags present av mina kara roomies! Ett giftcard, ps cheesecake factory!! hihihihi Wiiie! Sa fina dem ar!!!! 
Skulle egentlign ut till en bar med Tim och J nu ikv, men eftersom de ocksa fick sig en slang av matkoma sa var det ingen som riktigt orkade... sa vi tar det imorron ist. 
 
Nu ska ja sova!
Om 1 v e jag hemma!!! gaaaah
 
Puss och kraaam

21st BDAAYYYY

Publicerad 2013-12-12 06:31:00 i Allmänt,

Hejhej!
 
Sa idag ar det alltsa min 21a fodelsedag! 21 ar! Jag vet ej om de e mycket eller lite.  Har gatt valdigt fort, kanner mig fortfarande som 18-19, men aven ibland som 63. Tror jag e ung och gammal pa samma gang. Det funkar val. Best of both worlds typ! 
 
Iallafall. Vaknade 4.35 av att jag borjade tanka pa finals, och sen pa fodelsedag. Sa da kudne jag inte somna Om. Gick upp vi 5, at frukost framfor tanda ljus. Rostad bagel med ost och varm oboy. Sjong aven Jag ma hon leva till mig sjalv tyst i min ensamhet. Det var mysigt, kunde dock inte hjapla att skratta at migsjalv. Jag ar ju lite knapp... men samtidigt fantastisk.
 
 
 
 
Akte till skolan. In i mattesalen. Kickade ass pa matterovet. Kandes det som. Kandes bra med andra ord. Men dock tar jag aldrig nagot forgivet. Sa jag hoppas pa ett A, men vi far la se! 
Sen kl 10.30ish var det dags for en superlang hala. Jag hade ju fatt svar fran min historia larare som kom med konstruktiv kritik pa min draft, fick jag igarkvall efter jag ansag mig fardig med den. Och da orkade jag inte skriva om det pa det sattet hon ville ha den. Jag var nojd och jag orkade vekligen inte skriva om den igen.. har jobbat sa hart med den redan.. Sa jag printa den! Klart! Sen fixade jag med CSN papper, och sen tog jag bussen till 3rd for lite fodelsedagsshoppning till mig sjalv!! 
HM kopte jag en mossa och ett par leggins (anvander ju leggins heeela tiden). tankte avenleta efter en jacka, men eftersom det var varmt idag, sa struntade jag i det. 20= idag. Hot hot! 
Sen in pa VS for jag ville ha nya mjukisar. Hittade ett par fräna rosa LOVE PINK brallor. Kopte dem! Och min kompis emma bad om 5 par trosor, sa fixade det med. Imed att jag kom upp i en summa over 75 dollar, sa fick jag en VS smikvaska med penslar och sa i. Wie! Kandes som en present!
AT lucnh pa Jamba juice, smoothie och baugette. Sen gick jag langst broadwalken och kolade ut over stilla havet och var allmant nojd ett tag, innan jag tog bussen tillbaka till skolan. Satt i bibblan igen och borjade forbered amin presentation i Hist 10. 
Sen klcokan 3.30 var det dags. Alla presenterade. Vissa var inte jattebra, och andra var bra. Det gick mer an halva innam det var min tur. Blev nervos och hackade mig igenom min redovisning. Skulle bara presentera vad vi hade skrivit vart final om. Men jag tog mig igenom det, jag klarade historiakursen! Sa himla glad att de e over!!!! NO MORE! Ska bli spannande att se vad jag far for betyg, prob ett B. Men jag e nojd med det! Fick sluta 1h tidigare, 5.30 ist, mitt i rush hour. Klockan 7.30 kom jag antligen hem!!
 
Hittade ett gront paket utanfor dorrem med mitt namn pa! Blev glad. In pa rummet och oppa det! I det ligger 2 paket!!! Wiiiieee! Oppnar paketen! Glad! One directions skiva ocn en sot tomtae!!! Tacktacktack mamms, papps och jossan!
 
 
Athena hade kopt skupma och borwnies och tant alla ljusen, sen kom Ninis hem sa hade vi fodelsedagsmys!
 
 
 
Finisar!!!
 
 
 
 Under dagen sa har alla grattis pa facebook och sms gjort min dag! Sa himla glad jag blir nar folk pa andra sidan tanker pa mig. Aven fast facebook paminner, jag blir sa glad och tacksam over hur fina manniskor jag har i mitt liv!
 
Och min varldens finaste syster hade gjort ett fint collage pa mig!
Blev mycket glad!
 
Nu ar klockan snart 12, alltsa midnatt. Jag ar superdupertrott.... Ska upp vid 8 imorron for det ar brandovning i byggnaden... Sen kl 2 e det mote med splash!!! SPANNANDEEEE!!!! 
Sen efter det kommer Tim och J, och sen pa ar det fodelsedags middag! MYSIS!
 
Livet ar great! 
Tack alla ni som gjorde min fodelsedag! Alskar er alla!
 
Puss och kraaaam! 
- Halsningar fran 21 aringen i LA. 
Tank att jag var 19 ar nar jag forst kom hit.. ojoj vad tiden gar!!

sista dagen som omyndig i USA

Publicerad 2013-12-11 04:01:35 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag ar det nastan min fodelsedag. Det ar i Sverige, men inte i den tidszon jag befinner mig i. Sa halvt. 
Blev grattad och sjungen for imorse av familjen pa Skype, fick bli lite i forskott imed att jag inte kan skypa imorron... 
Idag, somsagt har jag pluggat ratt mycket. Jag ar nu 99,9% klar med historia uppsatsen. Ska bara skriva kallforteckningen! (och forbereda en liten presentation.. men det ska jag gora snart). 
Har ocksa gjort mattereviewn, det gick ratt fort. Men har lite till att repetera... men fy vad det tar emot nu pa pluggfronten.... Men positivt, SNART ar det over. Efter imorron ar det bara Bus 25 projektet kvar!!!
Dock kanns det som jag har mycket annat att gora ocksa, som att ta hand om mina gaster som kommer pa torsdag, motet med splash, fira fodelsedag, borja packa, komma ihag att betala vinterkurser osv.. 
Men tar jag en sak i taget ska det nog ga bra! 
 
Nu ska jag ta en liten paus fran pluggandet innan jag tar sista spurten for idag! 
 
Kan ocksa rakna dagarna tills jag ar hemma pa fingrarna nu. Om 10 dagar ligger jag och sover i min sang i kalla sverige. Sa nara! Kanns lite overkligt! Men ah vad jag langtar!  
 
Och helt sjukt att jag blir 21 imorron. Antligen!! 
 
Puss och kram!

Mandag 9e december.

Publicerad 2013-12-10 03:56:06 i Allmänt,

Hejje!
 
Bild fran andra avdvent igar!
 
 
Tog ett glas vin och lat hjarnan slappna av och bara satt och snackade roomiesnack med Athena och Nina. Mysis. Blev lite uppesittarkvall, eller sitta-uppe-langre-an-jag-brukar-kvall. Sen sov jag gott!
 
Angest nar klcokan ringde imorse. I dont wannnaaaaa..... Men akte till skolan. Sista mattelektionen. Lika seg som vanligt. Lararen verkade ha glomt att vi hade laxa... "ska du ha laxan idag ocksa?" fragde en elev. "ja har ni nagot ni vill lamna till mig kan ni gora det..." sigh.. 
Bus 25. Lamnade in mitt final.
Hala. Jobbade pa min historia uppsats hela halan. Och fixade alla papper! I-20, internship papper och CSN papper. Ett under att jag kom ihag allt! 
Sen SISTA historia lektionen. Lika seg som vanligt den med!
 
Hade ett himla flyt med bussarna pa vag hem sa kom hem fort. Da blir man glad! 
Hittade ett grattis kort till mig i brevladan! Tacktack farmor o farfar! Langtar efter er med! 
 
Sen satte jag mig i sangen och kollade julkalendern. Sitter och funderar om jag ska tvinga mig till att plugga eller bara vila upp hjarnan till imorron ist.. Tror det blir vila hjarnan. Kan inte tvinga fram studymode..
Sa imorron ska jag viga hela min dag at att rakna matte och skriva klart min historia uppsats. Skickade faktikst in draften idag, sa far se om hon hinner ge lite en liten kommentar om vad jag kan forbattra. Annars ar jag redan relativt nojd med den, bara strukturera lite. Och sen maste jag forbereda min presentation, den ska bara va 2-3 min, men vill gora den bra! 
Sa imorron kommer jag viga min dag at skolarbete... Wiho. Men snart, snart ar det over! 
 
Mandagen e ju over nu och de e skont! Idag kan jag ocksa saga att NASTA VECKA kommer jag hem! WIHOHOO! Langtar lite! Kommer bli myyys!
 
Annars. Far nog Sverige besok av tva gamla kompisar, Tim och J (han kallas sa, menheter egentligen fredrik), fran hogstadiet som ar i Cali och roadtrippar! Ska bli kul! De kommer pa torsdag.
och pa torsdag ska jag ju ocksa pa mote hos splash. Nervos, ja! Skrev till min van Gene som jobbar dar och fragade om dresscoden, Michelle skramde upp mig igar nar hon sa att jag borde kopa en riktig Business suit.. Han sa att man var tvungen att ha brudklanning och en bolero hatt.. Med det menade han att jag tyckte jag var fanig som fragade o va sa nervos over det och tyckte bara jag borde ga dit och va mig sjalv. Det var faktikst en liten confident boost, och fick mig att tro att dem har antagit mig som intern for dem tyckte om mig. Mig, for att jag var jag. Sa nu ar jag mera excited an nervos, fortfarande lite nervos klart! Ska bli sa spannande! 
 
Kom precis pa att hade jag varit i Sverige i skrivande stund, hade min fodelsedag varit imorgon. For det ar den 10e i sverige nu. Och de va just da jag insag hur nara min fodelsedag ar. Jag alskar fodelsedagar, jag alksar att fylla ar. Dock ar jag ju sa besviken pa hur min fodelsedag kommer att bli. Vill inte va i skolan i 10,5 timmar helst sjalv och bara ha skolarbete pa hjarnan...  Jag vet, jag vet. Jag ska ju ut och ata och ut och fira lite sen efter... Men bara uh. Hela fodelsedagen i skolan. Ingen som kommer sjunga for mig pa mogonen, ingen kommer gratta mig pa matten eller historian for ingen vet att jag fyller ar.. Sa de e ju lite trakigt, men de e va det ar.. Hade onskat att jag var hemma i sverige nu, vaknat morgonen den 11e december av att familjen "smyger" upp for trappan och sen star och viskar utanfor dorren innan de kommer in och sjunger. Molly hoppar upp i sangen och trampar mig i magen och slickar mig i ansiktet och sen far jag oppna paket! Och sen far jag valja mat ocksa. De e mys!
 
Men forovrogt e livet bra ich jag ar lycklig. Aven fast jag klagar lite pa smasaker, sa som finals pa min fodelsedag osv. Men i slutandan ar jag sa himla tacksam och lycklig over allt jag har, over att va har och over allt dar hemma i sverige. Varenda dag ar jag tacksam. Ibland kanske man inte insett det direkt, men nar man ser tillbaka pa saker sa ser man hur bitarna faller pa plats och man hamnar dar man ska vara.
 
Yesbox. Nu fick jag slut pa saker att skriva...
 
Eller na..
Vill ocksa passa pa att papeka hur fasansfullt kallt det ar i LA. Brrrr. Vet att sverige har mycket kallare, men tror att man blir sa van av varmen, sa nar det val blir kallt sa tycker man att det ar svinkallt. Men kan inte late bli att skratta nar jag ser amerikanare i riktiga stora vinterjackor sa ar det anda 15 grader ute.. Okej med jacka, men dunjacka.. i bibblan dessutom.. lol.
 
Ses nasta vecka! 
 
Puss och kram! 

ambitiös tös

Publicerad 2013-12-09 05:27:36 i Allmänt,

Heyhey!
 
Idag gick jag upp klockan 5.55 nar klockan ringde. Dags att valja kurser. Valde forst mina vinterkurser, det blev Art (drawing) och Psykologi! Ska bli spannande. Gar Mandag-torsdag, 8.30-2.35. Helt ok.
 
Sen valde jag kurser till varterminen. MIN SISTA TERMIN PA SMC!
Det blev Business 23 (Principles of selling). Det var den enda kursen jag hade kvar for att kunna ta min degree. Men sa behover jag da ju ytterligare 12 units for att komma upp i en totalsumma pa 60 units, vilkan man masta ha for att ta sin degree. Sa da kunde jag valja fritt. 
Jag tog Tyska (for nyborjare). Jag har ju last tyska innan (i 4 ar, hehe), har ju dock glomt ratt mycket, men kan grunderna sa tror det blir hyffsat enkelt och hoppas pa ett A. 
Sen tog jag idrott. Skont att slipap en las o plugg kurs, kan fa betyg och traning pa samma gang istallet. Nice. 
Tog aven en kurs i dans. Ska lara mig dansa.
Och aven en i beach volleyboll. Spannande hehe.
 
Dock kommer jag antagligen att ta bort antingen dans eller beach volley beroende pa hur manga timmars internship pa splash jag far. Vilket MINST kommer vara en UNIT. Kommer mitt internship tacka 2 Units kommer jag ta bort beack volleyn. Ar den 3 units sa tar jag troligen bort dansen ist.. (fast e osaker, vill hellre dansa an spela volley tror jag... men far se hur det blir!)
 
Sa det var mina kurser! Ska bli spannande! Langa dagar i skolan dock. Menmen. Min sista termin. Kanns lite skont faktiskt. Ser fram emot min graduation! 
 
Sen gick jag o la mig igen, kunde saklart inte somna om, sa jag satte igang med matten ist. Sen tog jag en paus och skypade med farmor o farfar! Efter det avslutade jag det sista kapitlet pa min sista mattelaxa. Kanns skooont! Nu har jag bara ("bara och bara..") slutprovet kvar! 
Sen jobbade jag med Bus 25. Sen behovde jag komma ut, gick en walk. Sen jobbade jag med historia uppsatsen. 
 
SEN tog jag en paus och traffade Michelle sa stack vi och at pa planet daylies. At en burgare. Nomnom. 
Sen kom jag hem till en mysig lagenhet dar mina roomiesar satt i soffan o skulle kolla film. Andra adventsljuset var ocksa tant. Mysigt mysigt. Jag satte mig ocksa i soffan, i en minut typ. Sen kom jag pa att jag hade mer att plugga.
 
Sa nu har jag gjort klart Bus 25 finalset! Och renskrivit historia uppsatsen. Den behover fortfarande struktureras och redigeras, men so far so good. Hade ju tankt skicka in draften, men kanner att det kaanske ar battre att bara ge allt vad jag har, och inte oskicka in det, vanta pa svar, och sen kasnke overtanka det och sa blir det inte bra. Jag vet att den e hyffsat bra. Nu har jag dock stirrat mig blind pa den. Ska lasa den imorgon igen med nya ogon och fixa till den. Jamenar, jag skickade aldrig inte mina drafts i mina uppsatser jag skrev i ENG 1 kursen, och fick anda A. Sa jag kan gora detta bra utan att skcika in draften coksa...
 
Nu kanner jag mig ratt fardig med pluggandet for idag... Sa trott i huvudet!!! Ska plugga pa halan imorron, samt fixa med i-20 papper och CSN papper... 
 
Nu ska jag nog kolla julkalendern och stanga av hjarnan. Har bada angest over veckan som kommer... Sa mycket som ska goras, in fodelsedag kommer besta av 2 prov = 10,5 h i skolan.. Och sen ar jag supernervos infor mitt mote med splash. Aaah... Samtidigt ska det bli sa skont att fa ha det gjort!! Men nu kanner jag bara "VILL INTEEEE". Oh. Men samtidigt vill jag gora det, jag gillar att gora sant jag inte gillar for da bevisar jag bara for mig sjalv att jag klarar det. Kan lata konstigt, men lite sa e det. Min rädsla blir min motivation typ. 
 
Har sitter jag i min roda jultroja, for det ar 2a advent. Wihoho. och har e mitt nya mobilskal. Impulskop, men jag gillart. Behovde fornyas. 
 
 
Nu ska jag stanga av hjarnan och ladda batterierna och stalsatta mig infor en jobbig vecka. 
 
Goodbye.
 
Heja pa mig denna veckan! 
 
Puss o kram!

study-saturday

Publicerad 2013-12-08 03:12:18 i Allmänt,

Hej kamrater.
 
Idag har jag varit supereffektiv tycker jag! Vaknade 6, gick upp vid 7. Bakade scones och gjorde oboy till frukost som jag at nar jag kollade julkalendern! Mysis. Sen medan jag vantade pa att familjen skulle logga in pa skypa sa pluggade jag. Ar ca 93% klar med Bus 25 finalset nu, som ska va inne pa mandag! 
Sen skypade jag i ca en timme! Nu drojer det minsann inte langa innan vi kan snacka pa riktigt, face to face och inte over skype! Sen pluggade jag matte, nu har jag bara ett litet kapitel kvar pa laxan. Min sista mattelaxa pa college! Woopwoop! Kanns bra nar man sager sa! 
 
Sen at jag lunch. Kyckling med keso! Har borjat gilla keso ratt mycket faktiskt! 
Sen en timme senare typ sa stack jag till gymet och det var nice! Kom hem, tog en dusch, och sen satte jag mig med historian! har kommit en bra bit dar nu, ska renskriva lite till och sen skicka in min draft till froken och höra nagra synpunkter som jag kan forbattra tills pa onsdag! 
 
Nu ska vi bestalla mat fran cheesecake factory. Mys! Alla ar hemma sa vi ska ata tillsammans! Det tycker jag ar mysigt! DEt hander inte sa ofta har for alla har sina egna matrutiner, och mina ar inte latta att rubba! Sa kul att dem ska ata pa normal tid for en gangs skull! 
 
Efter maten sa ska jag skriva mer pa historian. Har kommit in i ett flyt nu. Studymode! 
 
Funderade pa att sticka ut ikvall, men har tappat taggen lite. Behover plugga imorron ocksa, plus valja kurser tidigt imorrron bitti, sa blir hemmakvall! 
 
Avslutar inlagget med en bild pa min fina vovve som pappa skickade imorse! 
 
Vinter sverige <3
 
Nu hoppas jag maten kommer snart!
 
Puss och kram! 
 

study hard hard

Publicerad 2013-12-07 02:42:31 i Allmänt,

Hejsan! 
 
Fredag idag. INte varldens basta fredag, inte sovit gott och var trott och bitter hela formiddagen. Ville bara hem till sverige. Var sa trott pa allt runt om... Gick till chipotle o kopte lunch, at i parken. Gick hem sen och raknade massa matte. Kollade mina email, hade antligen fatt svar fran Splash. Jag har ju sagt att jag ville traffa dem forst och prata med dem och bestamma ett start datum innan jag kanner att mitt internship ar kirrat. Sa nu har jag bokat in ett mote med dem pa torsdag klockan 2. Kande det var lugnast nar mina finals ar over. Sa det ska bli spannande!! ooohohhoho... Jattespannande! 
 
Sen blev jag muntrare! Och sen blev klockan 4 och det var dags for ellen. Nu ar jag inte alls bitter langre. Innan humoret vande sa hade jag en feeling av "idag ska jag ata vad jag vill dag", jag orkade inte bry mig. Men det ar okey att ha en sadan dag ibland. At hela min lindt chokladnalle nar jag puggade matte klockan 9 pa morgonen... Haha. Och jag ahde tankt att ga till gymet, men det sket sig. Tar nya tag imorron istallet! 
 
Tank, om exakt 2 veckor ligger jag i min harda alldeles egna sang, i lilla lodde. I mitt kalla lilla rum. Med mina gamla gosedjur...och med en rod adventsljusstake i fonstret. Mysis. 
 
Ikvall ska jag skriva lite mer pa Historian tankte jag Kanske rakna nagra mattetal till... We'll see. 
 
Pa sondag ska jag valja kurser infor vinter och var. Klockan 6 am ar min tid. Pa en sondag, snallt... Sa jag har satt klockan pa 5.55, sa jag ska fa mina kurser. Har kolla igenom sa jag vet exakt vilka jag vill ha, och aven nagra reserver ifall de jag vill ha inte finns langre. Det kommer bli ett hart halvar. Mycket jobb ar jag beredd pa. Men det kommer va vart det! (Sager jag nu, kommer sakert gnalla som en liten 1aring som tappat sin napp nar jag val sitter dar, begravd i laxor... ). 
 
Idag var ocksa en sadan dag da jag insag allt jag har att gora till veckan som kommer... Da kande jag lite sahar.. 
 
Det ar tur att jag har borjat och ar igang med allt, inte sparat nagot till sista sekunden. An iallafall. Nu ar det inte mycket kvar sa det galler att ge allt. 
 
Nu kom nicklas och athena nyss hem. Vi har tant alla ljusen vi har i huset. Kalsmysigt. 
Kanske blir film ikvall igen. Om jag orkar va vaken. Har ju inte samma sovrutiner som de andra.. 
 
Juste, ska komma ihag att boka shuttle till min hemresa! Inte glomma inte glomma! 
 
Puss och kramis! 

idag ar det torsdag

Publicerad 2013-12-06 02:14:00 i Allmänt,

Hejje!
 
Borjade dagen med en walk, josses vad det ar kallt ute! Det ar under 15 grader och det blaser kallt. Brrrr. Hur ska jag klara sverige.. haha.
 
Har skrivit pa min historia uppsats, det gar framat. Fotat lite godis, de gar sadar, neeed inspiration. Tror jag inte ska tanka mer pa det atm, blir frustrerad nar jg inte kan komma pa bra bilder och da atrer jag upp godiset innan jag har hunnit fa en bra bild.... Har atit mycket godis pa sistone... oppsi. 
 
At omelett med bacon til lunch och en stack till gymet nagon timme senare! De va gott! 
 
Tranar + ata godis.... plus minus ett, det gar jamnt ut. Typ hehe. 
 
Kom ocksa pa att om 2 veckor sa sitte rjag pa ett plan pa vag till sverige. 2 veckor. De gar snabbt nuu!!! Men de sk abli SA HIMLA MYSIGT ATT KOMMA HEM! Kan inte saga det nog! Kommer bara vara hemma i 2 veckor. Men de 2 veckorna ska bli harliga! 
Pa mandag kan jag saga att jag kommer hem NASTA VECKA! Ojojoj. 
 
Ska plugga matte sen. Antingen idag eller imorron...
 
Igar kollade jag pa paron till farsa firar jul. Tror jag ska kolla pa julfilm ikvall ocksa hihi. Men forst, julkalendern!
 
Puss o kram! 

20 år och 51 veckor gammal

Publicerad 2013-12-05 01:50:34 i Allmänt,

Hejsan!
 
Blir en tidig blogg idag!
 
Akte ju till skolan for en lektion idag, matten, for at fa ett "viktigt" review papper. Fick detta pappret. Helt okej papper med lite uppgifter, men dem hade jag kunnat hitta i boken.. aja. Forovrigt var mattelektionen jatte onodig. Gick inte igenom nagot nytt. Gick bla igenom matteprovet vi hade sist... och nagot som e himla psykande ar att mattelararen gar igenom det, men GOR FEL. Pa flera uppgifter. Han skrev pa tavlan att 5^3 ar 625... Najnaj. Och sedan gor han fel pa nasta ocksa, och far fram fel svar. Blev inte klokare denna lektionen, de e tur att jag inte behover bli mycket klokare pa matten!
 
Nar jag kom hem var jag trott o grinig. At lite lunch, tog en powernap och sen at  jag en twix. Sen var jag en ny manniska. Tog en fika med lussebulle, oboy och pepparkakor nar jag kollade julkalendern! Mys. 
 
Har skrivit lite pa historian. Ska jobba med Bus 25 finalet sen (inte projektet, det andra). 
 
Om en vecka blir jag 21! Wihoo!!
 
 
Bild fran forra aret! Ah som jag saknar dessa tjejerna har i LA...  De kommer forhoppningsvis nasta termin o halsar pa, fingers crossed!!
 
Har nyss fatt mitt forsta grattis kort! Da vet man att fodelsedagen ar nara! Tack Dorrith! Du glommer aldrig en fodelsedag! 
 
Pa min fodelsedag ska jag inte gora nagot kul alls. Matteprov och sen historian. 8.00-18.30. De dar att vara ett decemberbarn ar sadar..
Men dagen efter ska vi iallafall ut och ata alla 4 roomies! Mysmys! 
 
Puss o kraaaam! 

Snabb blogg

Publicerad 2013-12-04 06:50:11 i Allmänt,

Heej!

Skulle precis lägga mig för jag e trötter, sen kom jag på att jag inte bloggar idag, så skriver från mobilen nu sekunderna innan jag somnar!

Idag har jag gått pw, skrivit 3 sidor på min historia uppsats (mest kladd, men jag börjar alltid mina uppsatser så), ätit lunch. Åt bacon inlindad kyckling med keso. Alla småkastruller va odiskade så orkade inte diska för att sen koka 1 portion pasta... Så fick bli keso. Gick det med. Nyttigt också ju!
Sen blev det gym! Härligt pass!
Fotat lite godis också! Dock kommer det bli svårt att ta nya foto på kinder maxi godiset.. För de har jag ätit opp.. Ehe. Får ju köpa nytt i värsta fall, o sen äta det efter min bild är superbra!

Kollade love actually med Athena o Nina nu på kvällskvisten. Älskar den filmen!
Längtat ännu mer efter jul nu!!!!

Imorron har jag bara en lektion, matte. Tänkte först strunta i den, men sen fick jag reda på att vi skulle få något viktigt papper inför final... Så jag släpar mig hela vägen dit för det pappret!

Nu ska jag sova! Wiie!

Puss o kram!

dan fore dan fore dan fore dan fore dan... osv.

Publicerad 2013-12-03 04:36:08 i Allmänt,

Tjena!
 
Mandag. 2a december. Dagen gick i vanlig fart, vilket inte ar jattefort. 
Men fick tillbaka matten. 100 %. A. Inte fy skam.. Jag blev glad! 
 
Visade min business larare nagra av bilderna jag tagit for att se om jag var pa ratt track.. men hon gillade inte vissa av bilderna, bla toblerone bilden... jahapp... tror inte hon forstod min ide om godis och jultemat.... men ska se vad jag kan gora for att for battra det. Jag gillar dem... suck. 
 
Nar jag kom hem fran skolan var det varsta fina solnedgangen! Hela himlen lyste i massa fian farger!! Tog upp mobilen for att fota, men da kommer det up "need icloud backup" och skarmen laser sig... Det har hant tidigare.. sa himla storigt. Men som tur var hade jag fotat soluppgangen i morse som ocksa var himla fin.
 
Fast solnedgangen var annu finare! 
Fick ta en mental bild pa den ist. Ah vad jag alskar solupp och nedgangar! 
 
KOm hem, kollade julkalendern, at pepparkaka och drack oboy. Mysis. 
 
Sag ocksa att roda mattan bilderna fran Eliason Merit awards hade kommit upp pa facebook. Jag hade fastnat pa en. 
 
Ar inte 100 % nojd.. ser ut som jag ler ett sniket leende och ser inte helt bekvam ut...(kan bero pa att jag prec hade betalat 25 dollar for en taxi som brukar kosta ca 14 och visste inte om jag skulle komma in pa eventet an..he he), men helt okej for att anda tagga mig pa facebook. 
 
Orkar inte plugga ikvall. Men imorgon ska jag borja lite med matten och lite historia. Fortsa steget pa historian ar att hitta en berattelse pa en hemsida som har anknytning till var kurs och sedan skriva om det. Nu har jag iallafall hittat en story och en hyffsad ide vad jag ska skriva om. Sa ska satta igang med det imorron! Och sen kasnke aven fota lite godis. Och till gymet och trana! Yee
 
Nasta vecka ar alla finals igang! Har dock hyffsat lugnt med finals. Inget som jag behover råplugga. Vart final prov i bus 25 ska lamnas in pa mandag, sen har jag mattefinal pa onsdag (min fodelsedag) morgon kl. 08.00. Kul. Sen har jag hala tills klockan 3.30.. Da ska historia uppsatsen lamnas in och redovisas. Har tid till 6.30. Sa det blir en lang skoldag pa min fodelsedag.. wiie.... (buhuhuhuhuuuuuuuuuu... trakigt...... men vad ska man gora....)
 
Och sen mandagen den 16e ska man lamna in Bus 25 final projektet. Sen ar denna terminen FINITO!
 
Lagtar sa himla mycket till jul nu. Varje dag. Ah. Ser sa mycket fram emot att komma hem till er!!!!! 
 
Nu, tror jag att jag ska kolla pa en utav mina favvo filmer, som ocksa har anknytning till det jag ska skriva om i historan.. Remember The Titans! Inte for jag sa skriva om filmen... men anda. Den e sa bra! 
 
Puss och kram!

1a advent

Publicerad 2013-12-02 05:28:00 i Allmänt,

En liten update!
 
Nar det blev morkt sa tande vi massa stearinljus och avan forsta adventsljuset! Wiie! Sa kollade vi pa filmen Polarexpressen! Saaa mysig och julig film!!! 
Sen varmde jag min oboy, lussebulle och oppnade pepparkakskartongen och kollade pa julkalendern! 
 
Sahar mysigt hade jag det! Ah vad jag alskar julmys! 
 
80% av mitt bus 25 project e nu klart! Kanns bra! Och jag borjade nyss lite smatt pa historia-fimalset. Vi ska lyssna pa massa berattelser online och hitta en som vi kan knyta till det vi har pratat on pa lektionerna och sedan skriva en uppsats pa det pa ca 5 sidor.
 
Fick ocksa ett kort pa posten idag! Tack Dorrith!
 
Kanns inte som sondag idag. Men det ar det... Sa skola imorron. Wiho.. Aeh. Det gar nog fort. Inte manga skoldagar kvar nu minsann! Sen e det slut! Schoff. 
 
Ska plugga lite till, sen sova!
 
Puss och kram!
 

tjololololo

Publicerad 2013-12-02 01:10:00 i Allmänt,

Hejsan!
 
Forsta DECEMBER! YEAAAH!!!!
 
Borjade dagen med att jobba pa mitt bus 25 project! Fotade godis hela morgonen! Har ar nagra av resultaten.
Döpte temat till "Christmas-Candy Spirit". 
 
 
So far, so good.
 
Dock. Har kommer ett tips till alla nyttiga dar ute. Om ni nagonsin skulle fa fotta vad som helst, fota inte godis. For du kommer (antagligen) att ata det. Jag gor det iallafall.
 
Sen gick jag en promenad. Allts avi har fortfarande sommarvarme... Gick i linne. Langarmat var for varmt! 
Sen bokade jag antligen flygbiljetter, sa jag aker tillbaka till USA den 3e Januari. Priserna har varierat nagra tusen fram och tillbaka de senaste dagarna, sa idag var det nera pa 8K igen, sa da passade jag pa! 
 
Betalat hyran har jag ocksa gjort idag! 
 
Nu sitter jag mest och vantar pa att det ska bli morkt sa vi kan ha adventsmys har hemma. Athena har kopt roda ljus!! 
 
Kom ocksa att tanka pa hur lite tid det nu ar tills jag kommer hem. Det kommer ga sa fort nu pa slutet!! Wiie de ska bli SA mysigt med jul! 
Missade det arliga kakbaket hos mormor iar, igen. Men pappa skickade bilder. Oooh som jag saknar alla! SKA BLI SA KUL MED JUL! 
 
Nina malade mina naglar idag! Jag som typ aldrig har fina naglar, kolla nu. Spaaaarkling! 
 
Nu ar solen snart pa vag ner. Sen blir det julmys! Wiiieee! 
 
Puss och kram!
 

kul med snart jul

Publicerad 2013-12-01 07:39:00 i Allmänt,

Hej!
 
Idag borjade jag dagen med att skypa med farmor o farfar! Saknar er!
Sen gick jag en pw (i bara linne, japp, vi har fortf 23 grader!), at lunch. Gick till gymet och tranade, det var niice! Sen tog jag en dusch och sen akte jag och Michelle till Target en svang, hon skulle dit sa jag hankade pa! 
Efter det gjorde jag snabbt lite av mitt Bus 25 projekt. Det ar mitt final project, och jag ska gora 10 st catalog ads. Valde att gora med godis ads med jultema. Sa hade jag kopt 2 lindt chokladfigurer som frestade mig valdigt mycket. Sa jag fotade dem. Klar med bild 1/10. Och sen at jag dem. 
 
Sa blev den haha. Söt.
Efter det gick jag till the grove for att ata middag med Sara och hennes mamma som var har och halsade pa. 
Det var trevligt. Det snoar ju varje dag pa the grove klockan 7 och 8, så Sara och jag sprang ut for att ta bilder pa snön. 
 
The Grove ar sa otroligt fint!! Speciellt over julen! Helt fantastiskt! 
(Det ar dock inte riktig snö... haha)
 
 
 
BEAUTIFUL!! 
 
I Love this place!
 
Imorron ar det december. 1a December och 1a advent. Mysmyyyssss!!! Ska kolla pa julkalendern, ata lussebulle och pepparkaka och dricka varm oboy och ha tanda ljus runt om! Wie! 
 
Kopte ocksa antligen en chokladkalender! Ska ata ikapp imorron! 
 
Allt ar kalas!
 
Puss och kraaaaam!!!! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela