carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

brb veeegas!

Publicerad 2014-05-31 07:36:55 i Allmänt,

Hejsan!
 
Är egentligen för trött för att skriva, men skriver bara lite för att ni ska se att jag lever haha!
 
Vegas var kuul! Orkar inte berätta allt jätte genomförligt men här kommer en snabbis.
Partybuss dit! Kul! Mest öken att titta på. Häftigt hur denna staden är uppbyggd mitt i ingenstans haha! Bodde på MGM. Efter bussresan så gjorde vi oss i ordning för restaurang. Åt JÄTTEGOD stek. Restaurangen hette Crush. Låg inne på MGM. Sjukt så stort det hotellet var!! Brody Jenner va också på restaurangen btw (från serien the Hills). Sen stack vi till Hakkasan! Stor klubb! Fett. Dock tröttnade jag o sophy efter ett tag Var rätt trötta så gick ock spelade lite. Sen sov vi. Sen stack sophy o jag upp tidigt och turistade lite så fick se lite av Vegas strip innan vi sen tog bussen hem!
 
 
 
Här kommer lite bilder!
 
 
Några andra tjejer som också va på partybussen! Innan restaurangen.
 
Hakkasan! (är egentligen en film, men här på bloggen blev det en suddig bild istället).
 
Spelade lite. 2 dollar. Vann inget..
 
Hela gänget innan restaurangen! Härliga amerikanska partytjejer är väl en bra beskrivning på dem haha! Supertrevliga var dem också!
 
 
Det blev en kort vistelse i vegas! Inte ens 24 timmar haha. Men jag kom ialalfall dit! GRATIS! Så jag är superduperjättenöjd! Hade kul och är bara så jäkla nöjd med livet atm! 
 
Kändes konstigt att va tillbaka hemma redan. Känns inte som man varit borta.. haha. 
När jag kom hem så handlade jag, sprang en runda (för kände mig tjock och onyttig haha) och sen duscha och nu sova!! 
 
Puss och kram! 

festpåfestpåfest

Publicerad 2014-05-29 04:05:32 i Allmänt,

Hajsan!
 
Igår så gjorde vi tre tjejroomiesar en liten busing och stack ut! Har länge velat till klubben Penthouse, som bara är på tisdagar. Och så igår var jag väldigt pepp, så det fick bli igår! Imed att jag skulle till One Republic konsert nästa tisdag, och sen är det finals och sen e det slut! SÅ kändes som detta ksnke var min enda chans... så JAG tog den! 
 
Ut stack vi och kul hade vi! 
 
Blev brättre vän med promotern vi var ute med vilket va kul! 
 
Idag. INTE så pigg imorse haha... kom i säng ca 3.. ajaj. Så jag spelade inte in min broadcasting, får göra det på måndag istället! 
 
Och idag fick jag ett sms från promotern som ska annordna en festresa till vegas IMORRON!!! Yesyes. Men varken nina eller athena kunde gå... som tur va ville Sophy så vi ska dit!!!!!! YAY! 
TÄNK så hade jag stannat hemma igår, då hade jag inte blivit vän med promotern och då had ejag inte fått åka till vegas!!! Så himla nice! 
 
Så vi åker imorron och kommer hem på fredag! En natt i Vegas. Gratis dessutom. Så himla glad att jag ska få komma dit! Är så pepp! 
 
(Yes jag ska skippa skolan imorron. Har råd att missa en business lektion och en tyska lektion till. Så ni behöver inte va oroliga att jag slarvar med skolan, jag vet vad jag gör. Men dock kommer jag ge bort mina One republic biljetter på tisdag för att gå på tyskan på tisdag... Vegas slog högre. Och dessutom ska jag ju se One Republic på torsdag ändå)
 
Annars idag så hade jag prov i idrott, sen stack jag hem. Nu sitter jag och tjänar in några Lab timmar i tyskan, istället för att gå till language labbet.. kul att jag upptäckte detta nu haha. Måste ha haft 15 timmar innan terminen e slut, jag har 9. Så har några att tjäna in... Så himla tråkigt är det. Programmet vi jobbar är gjort på 90 talet och jag kan inte sätta ord på hur tråkigt det är. Så därför multitaskar jag nu med blogg och tyska! 
 
Har också hållit på med mitt internship. Mailat fram och tillbaka inför ett event som jag ska på nästa vecka. 
 
Jag är så trött på skolan och internshipet nu... Ser SÅ mycket fram emot graduation och semester på hawaiiii!!! Snart snart snart! 
 
Har ätit en massa poptarts. Chocholate fudge poptarts.. soo good. Så ska ut och springa bort det sen haha! Sen ta en dusch och sen packa inför vegas! Yeyeyey!
 
 
Ha det braa! Puss och kram! 

pluggapå

Publicerad 2014-05-28 04:41:18 i Allmänt,

Tjollahopp!
 
Tidag idag! Igår pluggade jag mest. Gick 3 powerwalks när jag behövde paus. En gång somnade jag tillomed med boken i famnen.. haha.. 
 
Så idag gick jag upp tidingt och skrev en executive summary till vår bus 23 presentation. Sen stack jag och athena till skolan och mötte upp vår grupp. Igår ville 3/3 skjuta upp för de inte va klara.... Meeeen jag athena o nancy pushade det och vi fick det gjort. Alla hade svart och vita kläder på sig och vi hade en sjukt fin presentation. Dock hann vi inte öva själva presentationen inan... så den gick såådär... men SKÖNT att den är avklarad!! Sen var den snabbbt lunch och sen iväg och skriva tyskaprov. Gick rätt bra, men vet att jag har 1 fel gånger... var osäker på om det skulle va hat geschwommen, eller ist geschwommen... skrev hat. De va såklart fel.... Och det är ju uppenbart egentligen... men såklart kommer man på det efter.. attans. Men aja. Helt slut i huvudet var jag. Kom hem. svettig som en grisis. Åt mat och satte igång att plugga till idrottsprovet imorron. Ska även till skolan tidigare och spela in min DJ audition till broadcastingen. 
Känner min ändå hyffsat on track. o de känns bra!
 
Idag hände en kul sak btw! Fick min GRADUATION INVITATION!!!!!!! Så RSVPade direkt! Och nu står det att jag ska attenda till Graduation 2014. (Alltså så himla kul att jag är student 2011 och grad 2014, 11 o 14 is my lucky numbers!) . Står också i mailet att jag graduatar med High Honors! Woop wooop! 
 
Nu ska jag återgå till plugget! Ha de göttmos! 
 
 
 
 
Puss och kram!

HOLY HELG

Publicerad 2014-05-26 17:55:25 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Woah, vilken helg!
 
I fredags, stack jag och barhoppade med min vän ryan och några av hans kompisar. Hann med 7 barer tror jag på hollywood blvd. Skitkul var det! Utanför en bar så började ryan snacka med en tjej med hatt. Sen fick jag reda på att det var Victoria Secret supermodellen Behati,  gift med adam levinge. Ändå coolt. Efter barhoppen så åt alla pizza och sen stack jag hem. 
 
Lördag. Tog det mest lugnt. Träffade michelle ett tag och gick en fotorunda med amanda. 
 
Söndag. Skypade en snabbis med farmor o farfar, sprang en runda och sen gjorde jag mig redo för poolpartyyyy. Nina, Athena, Amanda och jag stack till roosevelt poolen och där var värsta partyt. Champange och hela patrasket. Jag hade inte tänk att bada, men lev islängd med kläderna på. Ändå nice. SKITKUUUUL hade vi! 
 
Blev vän med en ny tjej som heter Kristina. Så sen efter poolen stack jag med deras gäng till Chateau Marmont. (har hört att många kändisar hängde där så hade ägona öppna.). Sen när klockan närmade sig 10 så tänkte jag att de va dags att beställa en uber o åka hem. MEN, då ser vi att JARED LETO sitter 2 bord bort. Så jag avbeställer ubern för att sitta kvar 2 bord ifrån Jared. Jag visar kristina klippet från MTV movie awards på mig och jared haha. Hon tykcer vi ska gå dit o prata med han, men som den respektfulla stalkern jag är så känner jag inte för att störa han när han sitter och äter med sina vänner. Så vi går istället bara en jätteomväg ut ur restaurangen för att gå förbi hans bord. Han satt nämligen längst in i restaurangen, så istället för att gå rakt ut så gick vi först längre in i restaurangen ch sen runt och ut hahahaha. Sen stack vi upp till kristinas kompis hotellrum, de andra i gänget hade stuckit vidare, bara vi 2 som stannade kvar för att kolla på jared, så hade vi massa musik och hoppade i sängen och dansade!! Hoppa i sängen på chateau marmont, check.
Här har vi oss. 
 
SEN Stack jag hem och sov vid 12 tiden. Då hade jag festat i 10 timmar haha. 
 
FYFASIKEN VILKEN KUL HELG JAG HAR HAFT. Kul vecka rättare sagt!! Oh jag älskar livet. 
 
 
Gick upp halv 8 och satte mig med datorn och skolböckerna för att plugga. Började med att blogga här dårå, men ska sätta igång med plugget nu. Presentation och tyskaprov imorron, idrottsprov på onsdag. Ugh. Menmen. Ska bli skönt när det är gjort! 
 
Nu sätter jag igång, hej o hå!
 
Puss och kram!

freitag

Publicerad 2014-05-24 02:51:06 i Allmänt,

Hejsan!
 
Började denna lediga fredag med frukost och pokemon, sen skype med familjen och sen ett kickass träningspass! Som jag svettades. Sen hem, åt en frukttallrik , duschade och sedan lagade jag mat. Riktig mat. Lax, potatis och stekt spenat.
 
Det måste vara den mest otimala tallriksmodellen jag ätit!! Hade keso till. Efter jag tagit bilden så tog jag en tugga och hoppades på att det skulle vara gott. Hade nämligen inte någon större aning om vad jag gjorde haha.. Men, de va faktiskt gott! Så duktig jag kände mig!!!! SCOORE. 
 
Sen pluggade jag och sen gick jag iväg och köpte questbars! Sen kvällsmat och nu sittr jag här. Vad som händer ikväll vet jag ikke än. Vissa vill till DBA men gillade inte den klubben.. inte taggad. Mer sugen på att sticka till bar egentligen. Så får se vad som händer!
 
Ska plugga lite mer sen, nog göra ett prov till i Bus 23. Få det överstökat.. 
 
Har varit effektiv idag, känns brraa. 
 
Puss och kramis
 
 

en dag at ELLEN

Publicerad 2014-05-23 05:05:50 i Allmänt,

Hejsan!

Igår var jag ju på elllllennnn!!
 
Chad kom o hämta upp mig tidigt på morgonen så åkte vi till ellen garaget. Satt redan en tjej där, en australiensare som hette Jennifer, hon hade suttit där sedan kl 6 på morgonen. När de sen kom för att ge oss våra köplatser kl 9, så visade sig att Jennifer inte hade fått biljetter.. Sen gick vi alla till Starbucks och åt frukost, och eftersom vi tyckte så synd om Jennifer så erbjöd vi oss att köra henne hem. När vi då gick till garaget för at gå till bilen så kommer de en kille som jobbar för warner bros som hade snackat med Jennifer då vid 6, eftersom hon va först och han hade sedan snackat med Ellen-tjejen om att Jennifer va på semester från australien och hade varit där sedan kl 6 på morgonen.. Så hade han snackat med ellen-tjejen så hon gjorde ett undantag och gav henne en standbybiljett tillsammans med mig o chad! YAAYYYY!!! Sen åkte vi alla 3 och åkte gokarts, åt lunch på mcdonalds och sne tillbaka till garaget. 
Ännu en gång gick två som jobbade för ellen runt i publiken för att ta ut några på parkeringen.. men hann inte få tag i dem.. och så var jag där ute förra gången.. så jag bara jaja. Men sen på showen så vann faktist 3 st av dem som fick bli utkallade priser.. och vad jag var mest avundsjuk på.. att dem fick prata med ellen. Stå bredvid ellen... ååååhh. Så avundsjuk. Jag Hade chansen att ta tag i någon av tjejerna och berättat att jag skippade min graduation dinner för att va här... Men ist så var jag feg och försiktig.. och bara "jaja"... STÖRIGT. Ännu en läxa till mig själv, VÅGA TA FÖR DIG. VÅGA MER!!! 
 
Ialalfall. Sen väl inne på showen, de va hur kul som helst som vanligt! Hade dock sämra platser än de andra gångernna jag var där, men de gjorde inte så mycket, var mest glad över att va där! Och One Republic upptrödde!! Hur nice! Och sen fick vi giveaways! Fick One republics album! OCH 2 biljetter till deras konsert! (jag som redan har biljett till att se dem i hollywood bowl den 5e juni haha....  Men dessa var till att se dem den 3e i Irvine. Så jag chad och jennifer snackade om att faktikst köra ner dit för att se dem! hade vatt kul!). Sen fick vi ett 100 DOLLAR presentkort på JCPENNY! 100 dollar!!! YAY! Så måste ju till jc penny och handla en massa nu!! 
Sne köpte jag även ett par ellen trosor för 15 dollar. Stod och äver vägde om jag skulle köpe s eller m... Men jag köpte S och hoppades på att dem skulle va stora i storlekarna.. Men hur dum är jag... borde ha lärt mig efter 2 år i usa att S är i  minsta laget alltså.... Dumma mig. Haha.... 
 
Sen ville jennifer tacka mig och chad för hjälpen under dagen, så vi åkte till the grove och åt cheesecake. Mysigt. Trevligt att ha hittat en ny vän! 
(och för er som undrar är chad också bara en vän. Vi va på date först ju, men blev sen bra vänner ist).
 
Var verkligen en jätterolig dag!
 
 
Sen när jag kom hem ville Nina ut. Och jag kände faktikt för att festa jag med. Och sedan hänkade Athena. Och så kom en av ninas kompisar över. Så alla var skitglada och skitpepp. Kom till förfest stället. Promotern är sen, får gå till ett annat ställa... och där bara står alla upp och ner och glor typ. Jag är fortfarande glad dock, trevligt att prata med människor och så. Sen ska vi gå till greystone, aspepp, har inte varit där på jättelänge! MEN så kommer minisarna som är under 21 inte in.... och då gick inte jag o athena in heller.. Står utanflr i en halvtimme och väntar på att promotern ska fixa detta problemet. Efter 30 min säger han att han kan fixa det, men då ville resten hem.. Jag tycket att när man har redan väntat så länge så kan man ju faktikst gå in och ha en trevlig kväll ändå.. men nepp.. tydligen inte. Så vi åkte hem. Då va jag lite bitter. Men de va väl lika bra ändå, hade ju skola nästa dag ändå. Men attans,,, jag som var så pepp... 
 
Menmen sånt som händer. Är iaf glad att jag är 21 så jag slipper oroa mig. 
 
Och så hade jag sminkat mig fint... 
 
 
 
Idag började jag dagen med att handla på raplhs och sen stack jag till skolan tidigt. Mätte upp med min grupp för bus 23 projektet vi ska redovisa på tisdag. Sen Bus 23 lektion, hade en guestspeaker, sen seg tyska. SEN HELG. Långhelg! Memorial day på måndag!
Hade egentligen hoppats på en vegas trip denna helgen... men ikke... alla "har så mycket plugg" och "har inte råd". Tråkigt. Åka själv känns sådär.... Så får väl bli en dag i framtiden ist. Vill till USA på en resa också en gång och då ska jag till New York, Miami, Vegas och massa massa annat. Se HELA USA. 
 
Nu sitter jag här med datorn och ett marabou choklad so jag fick av nina (hon har typ 8302752 gram marabou, så hon gjorde av med lite. TACK NINIS HIHIHI). Tänkte träna... men tror jag sparar det till imorgon istället. Blir smoothie och healthy day imorron! 
 
Räknat at jag har 12 skoldagar kvar. De kan jag leva med. Och förövrigt är life pretty good alltså. 
 
Nu ska jag ut på en PW för att inte känan mig alltför tjock. 
 
Puss och kram! 

tuesday may 20

Publicerad 2014-05-21 06:24:51 i Allmänt,

Tjenixen
 
Tisdagen is ovaah.
 
Började dagen med frukost och skriva på min artikel. När jag blev klar och skulle publicera den, så var jag ändå inte supernöjd med den.... Så jag jobbade lite till på den. Alltså de e så svårt att göra en review i TOPPklass när jag inte vet någonting om journalistik eller ens är 100% på engelska....Och sen har jag inte haft supermycket tid heller. Så det gick väl inte exakt som jag ahde tänk, men den blev okej. Fick ihop en artikel iallafall. Dock vågade jag inte dela den på min facebook wall för imed att jag har massa green day fans som vänner, som skulle kunna kritisera den... Och för att slippa att eventuellt behöva höra den kritiken och sedan ursäkta mig med att förklara mig och säga att jag faktiskt inte är en riktig journalist.. 
 
Men jag här kan jag posta den! ENJOY!
 
MIN ARTIKEL OM GREEN DAYS AMERICAN IDIOT YAAY
 
Sen så imed att jag inte fått mina biljetter till Ellen så tog jag till alla telefonnummer jag hittade. Ringde först upp numret som ringde o sa att jag fått biljetter, gick inte. Sen hittade jag ett nummer till burbank studios, blev vidarekopplad till ellen show, blev vidarekopplad till audience department,  talade in ett meddelande om att jag inte fått hem mina biljetter och bad dem ringa upp mig. Sen var jag glad, ända tills jag kom på att jag glömde säga mitt nummer.... lycka till att ringa upp mig då.. Attans. Kände inte för att gå igenom hela kopplingsprocessen igen..... Så hittade ett anant nummer där man ringer för DAY-OF-TICKET nummer... men det gick inte.. Sen kom jag på att jag har ju sparat biljetten från förra året när jag var där, letade fram den och DÄR var ett till nummer. Ringde, talade in ett meddelande... men meddelandet bröts på mitten.. och apparaten skickade ett halvt meddelande.... SÅ jag gjorde et nytt försök... DÅ svarade en snäll tjej och hon mailade mig biljetterna!! YESYESYES!!!!! Never give uppppp!!!!! 
 
Sen tog jag på mig kläder och lagade tacos till lunch innan jag stack uväg till skolan. Bus 23 och tyska. Sen hem. Var så pigg och glad när jag kom hem, vi funderade tillomed på att festa ikväll... Men sedan la jag mig ner i sängen för att skriva några mail, och då BAM, kom en våg av trötthet över mig.... Men gjorde ändå ett prov i Bus 23, fick full potta. Yay. (De e lite kompisk, det är 12 frågor på varje kapitelprov, varav 2 är extra credit. Så jag fick 10/12 rätt, men imed att 2 bara är extra poäng, så fick jag 10/10.) Denna läraren gillar inte prov, så han har gjort dem så lätta som möjligt... Haha. Ska ha en stor grupp presentation nästa vecka  dock, och den vil ljag ha bra på.
 
Nu är klockan halv 10 och jag är CP trött. Ska snart sova. Sen upp tidigt ocg iväg till min favorit ellen!! YAYAYAYAAAAAAA!!! Wiie!
 
Godnattis!

tattoo #4

Publicerad 2014-05-20 06:56:43 i Allmänt,

Hejsan!
 
Månday. Gick upp tidigt, pluggade och skrev på artikeln och dammsugade. Sen sprang jag en runda och sen tog jag en dusch och sen åt jag lunch och sen gick jag till skolan... 
Idrott. Language lab. Subway mat. Broadcasting. 
Fick sluta tidigt så jag är redan hemma , yay! Så ska skriva klart artikeln och publicera den ikväll hade jag tänkt. 
Sen va måndagen äver woop woop! De e INTE mycket kvar av skolan nu alltså. Så fort det går!! 
 
Och jag lovade ju igår att jag skulle lägga upp bild på min nya tattoo. Här kommer den!
 
Har haft i huvudet länge att en dag vill jag göra en tatuering som har med min lilla syster att göra, men inte vetat vad. Sen har jag ju en berlock som jag fick jag jossan i julklapp med 2 hjärtan som sitter ihop. Så då kom jag på tanken att kanske tatuera in 2 hjärtan som sitter ihop, mem visste inte vart. Sen kom jag på förra veckan att kanske bakom örat hade varit fint. Men jag visste inte NÄR jag skulle göra det, sen kom jag på att jag ville göra det här i LA. Och jag kände för att göra det snart. Så jag började googla lite för att få designinspiration, så när jag googlade intertwined hearts, så kom det upp en dikt. "Side by side or miles apart, sisters are connected by hearts". Det var då jag visste att jag verkligen ville göra det, och jag ville göra det nu.
Så precis innan jag lämnade lägenheten skissade jag lite hur jag ville ha den så tatueraren skulle fatta grejen. Sen gjorde han en mycket finare skiss och sen vart det igång. Det var faktiskt samma tatuerare som gjorde min Believe tatuering (de kanske jag skrev igår? aja haha), så de va lite kul.
Är iallafall jättenöjd med den!! Vet att jag aldrig kommer ångra den, liksa så med mina andra tatueringar. Älskar fortfarande alla lika mycket. 
 
Så de blev en liten överrasking för er där hemma. Haha
 
Btw så drömde jag inatt att jag jag skulle göra en tatuering på ryggen, en bil.. och det var min chef från ica maxi som tatuerade mig, utanför en biograf och min familj var med mig. Tatueringen blev jätteful, det var en orange gammal amerikansk bil med ett stort rökmoln efter... och jag ångrade mig jättemycket. Jag hoppades att jag drömde, men den var kvar... Haha ush. Vilken dröm. KOmmer ihåg inna jag gjorde min första tauering hade jag också en dröm om... då drömde jag att texten tog upp halva ryggen med ett galet typsnitt... typ sånt hårdrocktigt stort skrikigt typsnitt.... och jag var så ledsen. 
Som tur va så var det ju bara en dröm... kul ändå haha. 
 
 
Har btw inte fått mina Ellen biljetter än. Mailade i lördags, hoppades att höra från dem idag, men ikke... Så ska maila ikväll igen. Sen imorrgon ska jag spamma dem och ringa alla nummer jag hittar..... Annars kommer jag nog fälla en eller två tårar..... och blir arg. Och skicka fler mail. 
 
Kan inet fatta att jag jag tar min examen om mindre än en månad... helt sjukt. Och imed att jag har ett GPA över 3,5 så kommer jag att graduata med High Honors som de heter, vilket är lite kul! Och sen ska jag till hawaii..
 
Och förövrigt är allt väldigt bra. 
Hade hoppats på att hinna med vegas innan jag åker hem.... får se hur det blir med det. Ingen som har pengar eller tid nu känns det som... och jag känner inte för att åka själv..haha
 
Nu ska ajg skriva artikel! Hejdå
 
Puss o kramis
 

a day on melrose

Publicerad 2014-05-19 03:39:11 i Allmänt,

Hejsan!
 
Igår blev det filmkvöll med allihopa, kollade på That awkward moment med Zac efron (wiie) och krängde. Kändes som jag konsumerade 87537850 kalorier igår. Idag började jag dagen med en PW sen stack jag och Amanda till Melrose Flee Market. Jag köpte inget, bara kul att gå och kolla på saker och människor, sen åt vi crepes med choklad på. Sen gick vi längs melrose och kollade i lite buktiker.
 
 
 
Gick även förbi min tatueringsstudio, där jag gjorde min Believe tatuering. Och ja, jag gjorde faktikst en till. Haha förlåt mamma o pappa.... En liten bakom örat blev det. Lägger upp bild imorron. 
 
 
Var samma tatuerare som gjorde min believe tatuering. 
Lovar att den är liten och går att dölja. 
Jag är supernöjd med den! Bild och story bakom kommer imorgon. Ni vet att jag aldrig skulle göra en tatuering som inte har någon betydelse för mig. 
 
Nu kom jag nyss hem. Kollade facebook och ser en bild från American idiot musikalen från igår. (jag var ju där alltsp i förrigår). DÅ HADE TRE COOL VARIT DÄR. Så jvla störigt. TÄNK OM HAN HADE VARIT DÄR I FREDAGS..... OORRRHH. Så nära, men ändå så långt ifrån. Varför varför varför..... Jättemycket stör jag mig. 
 
Ninas kompisar åker hem idag. Nu har vi städning här hemma. Jag ska dannsuga alldeles strax. Sen ska jag iväg och träna och sen plugga. 
 
Puss och kraaaam!

AMERICAN IDIOT YAY

Publicerad 2014-05-18 04:59:36 i Allmänt,

Hejhej!
 
Så har inte hunnit skriva senaste dagarna, full rulle.. 
Igår låg jag vid poolen lite, tränade, åt bra lunch, pluggade och sen iväg och se AMERICAN IDIOT the Musical!!! YAAAY! Och JA. Den var skitbra!!!!!
 
När draperierna åkte upp och musikalen började med American idiot så brast jag upp i ett STOOOORT leende!! Och leended satt kvar hela framträdandet! Det var inte så mycket dialog i den, mest låtarna som berättade historien vilket var fräckt. Visar verkligen hur mäktig musik med mening är! Powerful! 
Ska jag jämföra med Wicked så är det 2 helt olika upplevelser. Wicked är storslagen och graciös (kom inte på något bättre ord), medans American Idot är galen. fartfylld och djup. 
Jag personligen älskade musikalen, storyn, sångerna och karaktärerna... Så jäkla bra. Oh vad jag älskar green day.
I stora drag handlar musikalen om 3 vänner (will, johnny och tunny) från en liten förort som är trött på sitt tråkiga liv, och de tvingas välja mellan den trygga lilla staden eller att följa sina drömmar. Will tvingas stanna henna för han ska bli pappa, och Tunny blir inkallad i krig, så Johnny åker själv. Får följa med han på hans resa, uppgångar och nedgångar och allt kaos. 
KAN INTE FÖRKLARA. Det är så mycket. Men jag tycker att de hela är fantastiskt!!!!!!!! (ska försöka förklara bättre i min artikel som jag ska länka här sen haha)
I sista slutet stod hela esemblen med akustiska gitarrer och så spelade dem Time of your life. Och hejhopp, där kom det lite tårar.. De va såå fint. Och imed att de nu är så nära tills jag ska hem till sverige så kändes den låten så symbolisk. 
 
När jag kom hem började jag direkt på min artikel och skrev tills ögonen inte orkade va öppna längre. Har fått ihop många internship timmar denna veckan! Denna artikeln gillar jag att jobba med. Ska göra detta till den bästa artikeln EVER. Har fått leta runt för att hitta bilder till den, och hittat en fotograf som har tagit fina bilder. Så jag skickade ett mail till han och frågade om jag kunde få använda några av hans bilder i min artikel och ge han photo credit... Har ingen aning om hur det funkar, hur man ber om bilder osv... om man köper bilder eller bara frågar.... såå bara skickade ett mail och hoppas på det bästa. Tar man bilder utan tillåtelse så kan det bli stämningar osv.. haha
 
Idag har jag tvättat, fixat med försäkring (imed att hemflytten) , pluggat, och jobbat med artikel. Sen stack jag till Michelles pool, umgicks och åt munkar. Sen nu är jag back home och jobbar på. Två stora arbeten som ska va klara inte denna veckan som kommer nu, men nästa, som jag börjat sätta igång med. 
 
Jag är forfarande lite i extas över green day musikalen alltså. Hade sett den ikväll igen om jag kunnat... Men får väl kanske vänta tills den kommer till malmö hehe. 
Här postar jag lite klipp om musikalen. Jag tycker allt här är fantastikst. Förstår inte on ni inte tycker det. Haha.
Jag älskar green day. Älskar älskar älskar dem. Alltså det är otroligt vad musiken har påverkat mig. Brukade lyssna på låtar som LÄT bra, som svängde liksom. Sen kom Green day och bara BANG. Förändrade hela mitt liv. 
(åh nu kom jag åhåg när jag berättade för mamma o pappa att jag gillade green day "är det något nytt pojkband eller?" sa mamma. hahah. ) 
 
 
  
 
 
 
Ikväll ska vi ha filmkväll.
 
Puss och kram!
 
 

Ledigyaay

Publicerad 2014-05-15 03:11:50 i Allmänt,

Hejsan!
 
Inatt har jag inte sovit gott alls... När jag vaknade imorse trodde jag att jag skulle va seg och ha huvudvärk.. MEN ikke. Jag har varit så himla effektiv idag. Började dagen med frukost, sen smörjde jag in mig i solkräm (spf 50!) oxh gick ner till poolen ett litet tag. SÅ HIMLA VARMT. Kom ner till poolen kl 9 och då var det redan 30 grader... Efter ca 1,5 timme så bestämde jag mig för att gå upp. Först så gick jag till pool receptionen och fyllde i ett cancellation formulär... Då insåg jag hur nära slutet det är nu. Men jag kände ingen ångest. Ska bli skönt att flytta hem till Sverige, iallafall ett tag (sen får man se vad jag vill ta vägen). 
Sen kom jag hem. Diskade. Vet ej vems disk det var, men jag diskade en massa o fyllde diskmaskinen o startade den. Sen lagade jag mat, kesoplättar och smoothie. Fanns inga rena glas så jag tog en plastmugg, då fick jag kommentaren "latis" från Nina eftersom jag kunde ha diskat ett av de smutsiga glasen i disken istället... Då blev jag lite irriterad eftersom jag alltid sätter in mina glas i disken när jag är klar med dem (istället för att samla på sig X antal smutsiga glas innan man sätter in ALLA i disken på samma gång)  just för att det ska bli rundgång på dem och slippa problemat att ha slut på glas....Och jag tycker verkligen inte jag ska behöva diska efter andra när jag diskar efter mig själv... Men denna gången gjorde jag det iallafall, och att då få kommentaren "latis" när jag står och städer upp efter andra störde mig så jvla mycket. 
Handlar om respekt, behandla andra som man vill bli bli behandlad... Men det existerar inte här, inte i vårt kök iallafall...  Så det är också en STOOOR anledning till att det ska bli väldigt skönt att flytta hem. Så kan dem få leva i sin egen smuts själv. 
De va en liten parantes hehee... 
EFTER jag ätit min mat skulle jag kolla mailen innan jag stack till skolan, mailade splash, och kollade skolmailen. LEKTIONEN INSTÄLLD!!!! YAAAAYYY! Så ingen skola för mig tjalalala!
 
Istället så pluggade jag till Bus 23,kapitel 8 provet. Gjorde provet. Fick 11/12. Nöjd. 
Sen gick jag till ralphs och handlade mat. Och glass. Lastade in i kyl o frys, sen tog jag en glass och begav mig till the grove för lite shopping. Köpte en neongul nike sportbh för att matcha mina neongula nike skor! Nöjd! 
Sen på forever 21 shoppade jag nya svarta shorts! Har haft svårt att hitta ett par nya som jag gillade eftersom mina gamla favoriter försvann förra året, en "kompis" kärde en låna utan att ge tillbaka..... SCHYYYSSSTTTT. Köpte också en svart fin byxdress, har velat ha en byxdress jättelänge, så äntligen hittade jag! Yay! Och hittade också en fin röd tröja. Fyndat. Nöjd.
Sen kom jag hem, åt lite kvällsmat och nu är jag rätt trött. Har ju faktikst hunnit med rätt mycket för att ha sovit så dåligt och trots att det är 37 grader ute... Klapp på axlen.
Vad jag ska göra nu är att sätta igång med en indrottsuppgift, och se om jag får svar från splash så jag kan jobba vidare på min artikel. Annars bara chilla.
 
Imorron ska jag till skolan lite tidare, göra broadcasting. Sen bus 23 och tyska. Sen är det helg! Yayay.
 
Och idag, om exakt en månad får jag krama min familia! Så snaaart!!!! 
 
Nu ska jag göra lite idrott! 
 
Puss o kramis!

1st baseball game

Publicerad 2014-05-14 07:44:34 i Allmänt,

Hejhej!

Igår var jag ju på min livs första baseball match! Det var kul att uppleva en riktig match. Åt Dogers dogs (korv med bröd), tog den stora koppen med Coca cola för jag ville ha dodgersmuggen och sen en sockervadd till under matchen. Hade såklart ochså ett stort foamfinger. Kände mig riiiktigt amerikansk haha!!
 
 
(Har flera bilder från matchen i min telefon men har inte hunnit ladda in dem i datan än..)
Matchen va kul. Eller ja, ibland. Den va väldigt lång... 3 timmar och 30 min varade den... var rääääätttså trött i slutet. Jag trodde att det skulle va home runs och fart hela tiden.. men totalt 2 home runs på hela matchen. En till dogers och en till miami. 
Det var roligt att uppleva, men vet ej om jag blev ett basteball fan... 
 
Idag har de varit jättevarmt... Ska bli ännu varmare imorron och på torsdag... 37 grader på torsdag ojoj. 
Fick tillbaka tyskaprovet på lektionen, A, yay.
 
Sen efter skolan träffade jag michelle en kortis och sen stack jag till gymmet och körde ett nice pass!
 
Nu har jag duschat och gjort lite internship, för fick nyss en ny artikel att posta... så har jobbat lite på den.. ska fortsätta imr för nu e jag för trött... 
 
Sen hade typ alla på min facebook feed delat denna videon.. så jag var tvungen att kolla. Blev tårögd. Så himla grym!
 
Nu ska jag sova! 
Godnatt!

slut på söndagen

Publicerad 2014-05-12 08:34:30 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Ska alldeles strax sova, men tänkte skriva ett snabbt inlägg!
 
Igår var vi ute ett gäng! Jag var astaggad. Vi fick först god middag på ett sfint ställe som heter bagatelle. Tillomed efterätt! Supermysigt. Ibland e det nice att va tjej i LA. Gratis är gott! Sen åkte vi till klubben 1 oak. Den var fin, musiken va bra.. generellt ett bra ställe. Men vi hade ett bord precis bakom DJn, de va såå trångt.. och massa människor som inte är särskilt trevliga. Inte de att dem gör någpt dumt, bara att de inte har någon respekt för de runt om.. O sen kan man ju inte prata med folk heller. Så jag hade tyvärr inte så kul. Men klubben låg precis bredvid baren rock n rilleys som vi brukar gå till. Ingen ville hänga med så jag gick dit själv haha. Hade några andra kompisar som va där. Så hade trevligt med dem istället. Spelade ringspelet (nytt PB, klarade det på 3e kastet!), träffa nya kul människor... Så jag hade kul! Glad att jag är självständig. 
 
Idag har jag faktikst varit väldigt aktiv för att vara en söndag dagen efter fest. Jag pluggade bus 23. gjorde ett prov online, de gick bra. Sen stack jag till gymmet och körde ett svettigt pass, sen stack jag hem o duschade o sen gick jag o träffade Michelle! Hon bjöd mig på middag för jag hjälpt till med vovven, så de va jättesnällt! Självklart valde jag den fetaste mest kalori+rikaste maten som fanns..... Mac and cheese med bacon och kyckling... OH vad mätt jag blev. Vet inte varför jag skulle ta just det... bara timmen efter att jag kände mig så nyttig o duktig.... sämst. Menmen, man får völ unna sig lite ibland.... (ibland). 
 
Alltså jag är så himla glad att jag har träffat Michelle. Hon e så himla kul, knäpp, klok och kompetent på samma gång. Hon är nog en utav de mest drivna människor jag också träffat, som hon kämpat med sitt advokat prov! Håller verkligen alla tummar att hon klarar det denna gången! Vi kan prata om allt och hon är min bästa vän här!
 
Nu har jag precis gjort lite broadcasting och lämnat in min veckliga internship rapport. Jag har inte fått nått från splash denna veckan... men jag måste juha mina internship timmar. Så jag skrev att jag jobbat iallafall... Måste ha mina timmar för att få PASS i kursen, plus att jag har ju jobbat massa timmar innan gratis, så kan ta igen dem... och så är det ju ingen som betalar mig (de e faktikst jag som betalar för att ta kursen...) så va ska de göra liksom..
 
Nu ska jag sova. Imorron ska jag till skolan tidigt o spela in en radio newscast i broadcasting, sen ha idrottsprov och sen ska Chas hämta mig och så ska vi åka och se en Dodgers match! De ska bli roligt!
 
Godnatt!
 
Puss o kram!

Saturday May 10th

Publicerad 2014-05-11 01:57:12 i Allmänt,

Tjena!
 
 
Idag äre lördag! 
 
Igår körde jag ett hårt och härligt pass på gymet, sen komjag hem och lagade mat. Kesopannkakor, smoothie och questkakor! Blev så gott och jag var så glad så jag tog ett foto.
 
Sen på fredagen träffade jag chad och fick följa med på hans filmjobb igen. Utomhusbiogrejen. Så himla roligt med sånna event, massa barn och föräldarar på skolan, fanns mat att köpa och alla hade med sig filtar och stolar. Jättemysigt!
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Facetimeade med jossan imorse, sen sprang jag en runda i parken och så har jag pluggat på idrotten, har prov på måndag. Sen träffat michelle och ätit lite. 
 
Ikväll ska vi ut! Till 1oak. Jag är excited för jag har aldrig varit där och vi är ett stort gäng svennar som ska dit. Och så ska vi få gratis middag innan. Yay. Hihi. 
 
Här är en bild som jag tog medans vi väntade på vårt bord på the grove i torsdags. 
Solnedgång..... fiint
 
 
Nu ska jag snart göra mig redo! för kvällen!
 
Puss och kram!

dags för helg!

Publicerad 2014-05-09 08:09:55 i Allmänt,

Hejhopp!
 
vårt internet slutade funka så har inte kunnat skriva. Men nuu är det äntligen uppe igen!
 
Igår började jag dagen med ett nice gympass innan skolan o sen hjorde jag zucchinipasta med köttfärsås till lunch. Första gången jag faktikst lyckades med pastan! Yay! Sen duschade jag och häll på att bli sen till skolan.... men precis innan jag skulle gå så kände jag för att kolla mina mail (fast jag låg efter i min tidsplan) och där har jag ett mail från läraren, lektionen intälld! Yaaay! Så de var riktigt nice!
 
Idag så hade jag business och sen tyska prov. En riktigt seg dag. Men även de segaste dagarna har ett slut. Efter skolan kom jag hem vid 6, jättehungrig. Men imed att alla roomiesarna va hemma så tyckte jag det skulle va trevligt att äta tillsammans. Får inget ritig svar. Så efter att ha väntat och frågat x antal timmar och väntat y antal minuter, och gett z antal matförslag så går jag ut i köket och tinar kötttbullar. DÅ får jag svaret att de vill ut och äta. Efter att alla bytat om så går vi till the grove. 30 min väntam på bord. Efter vi fått vårt bord och alla har beställt mat tar det en tid innan vi får mat. Klockan strax efter 9 kommer maten. Jag tog steken idag. Stek med sweet potato fries och ranch på sidan. Slog även till med ett glas vin för att fira att det är helg. Åt massa. fär mycket nästan hah...
Men de va mysigt att gå ut o äta alla 4. Inte ofta vi umgår alla, bara vi 4. Jag tycker det är trevligt. Även fast jag är kinkig som et litet barn när jag är hungrig innan jag får min mat... haha
 
Aöötså jag har ätit så mycket, och flera sena måltider på sistone. I dont really like it för jag känner mig helt svällfd när jag lägger mig ich är nästan fortfarande mätt när jag vaknar..... 
Sne har jag varit slarvig med maten och mitt sockersug har vaknat till liv igen.... kanske dags at börja med matdagboken igen... 
Har bara varit så mycket i mitt huvud på sistone. Tänker på framtiden. Vad vill jag, hur ska jag göra.. osv.. En jäkla stressfaktor. Så ibland vill jag bara isolera mig från allt och alla .. men de går inte... så då äter jag socker, fett och tomma kalorier istället.... haha... ond cirkel. 
 
Nu ska jag sova!! Godnattis!
 
Puss och kram!

nomoneymonday..

Publicerad 2014-05-06 18:50:18 i Allmänt,

Hejhopp!
 
igår va det lång måndag som vanligt. Hann gå till gymet innan skolan, de va nice! På boreadcastingen gjorde vi intervjuer. Det var roligt, jag kallade mitt program för Chattytime with Caroline! Och intervjuade min klasskompis Freddy som var en gangster.. haha.. Sen skulle han intervjua mig då jag skulle va en rik bortskämt svensk hemmafru i LA... Dock höll han sig inte till frågorna vi hade gått igenom innan.. så det gick sådar haha... Menmen. 
Sen hem och sovaaa..
 
Idag vaknade jag och ser att mitt amerikanske konto är overdrawn. Vilket jag såg igår och så förde jag över pengar från mitt svenska konto.. dock tar de lite tid innan de kommer in.. så imorse ser jag att de har dragit extra fees pga att kontot var overdrawn... 102 dollar har de dragit. kulkul.... Så direkt efter jag ätit frukost gick jag till banken o fick göra en snabb instättning innan de drar ännu mer... Så himla störigt... 102 dollar... de e ett par nya nikes... fy vad jag är arg... Men jag har ju bara mig själv att skylla.. borde ha bättre koll... lärde mig en läxa iaf... 
 
Nu ska jag snart iväg till skolan. Ska göra tyskaläxan först bara.. 
 
Puss o kraam!

Helgen

Publicerad 2014-05-05 03:33:27 i Allmänt,

Hejsan!
 
Full rulle hela helgen, inte hunnit skriva! 
 
I fredags fick jag följa med Chad på en jobbsak. De gör filmevenemang för klienter... typ.. Så denna gången var de på en skola, så spelade dem Frozen! Så himla gulligt med alla barnen som sjöng med i sångerna. Och himla mysigt att se film ute, utomhus bio... Vädert var varmt och himlen va klar. Jättefint! 
 
 
Sen efter det åt vi hamburgare och sen åkte jag hem!
 
Lördag. Träffade Mange och åt lunch på Urth Cafe! Hotspot i LA. Sen åkte mange hem till sverige igen.
Lördagkväll. Först stack jag ch michelle till Cutters pizza ställe där dem hade lite celebrations med gratis pizza. Vi sa att vi hade vägarna förbi, vad gör man inte för gratis svensk kebabpizza i LA.. haha
Sen kl 11 stack vi tillbaka till LA och så stack vi till the belmount och tog drinkar med några nya kompisar, varav 2 var tyska, dem var roliga. Sen efter drinkarna så var det någon som va sugen på donouts, då sa jag att jag aldrig ätit en amerikansk dounut. Så då åkte vi alla och åt munkar! Sen hem!
 
Idag sov jag nästan till kl 11, sen skypade jag med farmor o farfar och sen har jag pluggat lite, sen stack jag och Michelle till LACMA parken för dem hade pet adoptions där idag. Såg världens coolaste mix, husky+rottweiler! Jag som älskar rottweilers! Och huskys. Såhär såg den ut!
SÅ HIMLA FIIIINNNN!!!!!!!! 
 
Och den blev adopterad idag också! Så många katter och hundar som fick en familj idag! Det värmer i hjärtat. Hade adopterat alla om jag kunde. När jag har ett stort hus i framtiden, då ska jag ha massa hundar! Och andra djur!
 
Sen handlat mat och nu pluggar lite.
 
Imorron är det ny vecka igen.. mååndag. Yay... 
 
Puss och kram!

iHeartRadio Awards!!!

Publicerad 2014-05-03 01:17:46 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Lovade ju att skriva om iHeartradio awards. Så här kommer det!
 
Var ju seat filler denna gången. För första gången. Såg fram emot att få sitta efter att ha stått i några timmar (i klackar) och sedan gått till stället.. Smugglade in min telefon igen ehe. 
Missade öppningsakten med pitbull för att jag inte fått en plats än... fick stå på led bakom alla sittplatser som va upphöjda (svårt att förklara..) så de va svårt att se. Men sen blev det min tur att fylla en plats vid ett bord. Fick ett väääldigt bra bord! I mitten, 2a bordet från scenen!! FICK SITTA BREDVID TOMO FRÅN 30 SECONDS TO MARS! Hejhopp! De va lite coolt. För feg för att säga något såklart, så bara satt där o va cool... sen gick han.. så fick jag en annan seatfiller bredvid mig istället. Haha. Vid bordet bredvid satt bland annat Billy Ray Cyrus (mileys pappa), Adam Lambert och några till kända ansikten.. Bordet bakom satt Paris Hilton. 2 bord iväg satt Rihanna och hennes sällskap, bordet framför satt Pharell och några till rappare.. Och vid bordet bredvid dem satt Imagine Dragons.. Var lite startsruck. Och sen hade jag ju bästa utsikten över scenen! Bastille uppträdde, Luke Bryan, Ariana Grande ... Sen efter ett tag kom personerna vars plats jag fyllde... så då fick jag gå iväg... (grr). Så går ut och ställer mig i kön igen.. Trodde jag snabbt skulle få en ny bra plats igen.. men nej.. där stog jag ett bra tag.. bitter över allt jag missade... stod där i kanske ungeför 20 min.. Sen fick jag äntligen komma in igen och slå mig ner vid ett bord. Tror ena tjejen där är känd från disney, men inte säker. Hade en lång kille bredvid/framför mig.. så såg inte så himla bra. Menmen. Jag fick en plats ialalfall! Och hann precis se 30 seconds to mars uppträda! YAY!! 
Och vet ni vad... ja va faktiskt lite rebell och tog upp min telefon och tog lite bilder ibland.. Vågade inte ta så många vid första bordet.. Men tog en del när jag satt vid andra. Alla kändisar hade ju sina telefoner... så varför kan inte jag också ha min telefon då... Så här är några bilder:
 
Detta va en smygbild jag tog vid första bordet när de inte filmade . Scenen precis framför! 
 
Pharell uppträdde! Och när han sjäng låten Happy så dansade nog hela arenan! Så himla härlig stämning! Är inget big fan av Pharell. Med de va rätt häftigt!
Rihanna får pris!
Och här uppträder mina kära 30 seconds to mars!
 
 
De va en himla kul show! Jag är SÅ HIMLA GLAD att jag fick gå! Också att få prova på att va seat fille rva intressant! 
Var inte lika extatisk som när jag kom hem från movie awards (för movie awards var EPISKT!!!!) , men jättejätte glad! Jag älskar vekrligen award shows!!!! Speciellt med musik! 
 
Idag började jag dagen med skype med familjen, sen sprang jag en liten runda för jag hade massa med energi. Det var varmt kan jag lova... 28 grader redan kl 10 imorse... puuh. Så jag blev lagom svettig! Sen stack jag ser till poolen och solade lite! Fick lite färg! 
Nu kom jag upp för en stund sen och har duschat. Skulle göra klart min splash artikel, men bilderna jag fått gick inte att använda.. så får vänta att göra klart den tills jag fått nya bilder. Btw så frågade jag om jag fick skriva om American Idiot musikalen när jag ser den, och det fick jag!! YAYYYY!!! Så kommer bli fina internship timmar samtidigt som jag får se musikalen jag längtat efter! Och sen måste jag bara skriva en kickass artikel! Vill verkligen göra den atiklen riktigt riktigt bra!! 
 
Hoppas ni har det bra där hemma i sverige!
 
Puss och kram!
 

haj maj

Publicerad 2014-05-02 08:28:40 i Allmänt,

Hej!
 
Jag e så himla trött så ska sova nu! Men har haft jätterooligt idag! 
Dock började det lite rocky då vattnet stängdes av innan jag skulle ducha... böev streeigt. Fick gå hem till michelle o glöra mig i ordning o hann precis bli klar till kl 1, då beställde jag uber o åkte till iheart radio awards! Michelles dusch räddade min dag! 
 
Iheart va kul! Berättar mer om de imr! Men smög med min telefon o tog lite bilder faktiskt hihi! Postar allt om det imorron!! 
 
Nu sova!
 
Puss o kram!

Date, pool och ticket

Publicerad 2014-05-01 07:46:53 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Idag har jag faktiskt rätt mycket att dela med mig av. 
 
Igår efter skolan, kom jag hem och gjorde mig iordning för en dejt med en pojk som heter Chad. "Första dejten" haha. Som man sett på alla amerikanske filmer haha.
Så klockan 7 hämtade han mig. Fick en present, en box med See's candy choklad (de e fina choklader det). Sen körde vi (han öppnade bildörren till mig tillomed) till ett ställe i westwood där vi åt glass. Bygg din egen glass typ, jättegott. Sen till en fin italiensk restaurang nere i santa monica, åt god pasta. Han betalade. Sen gick vi ner till Santa monica pier och spelade airhockey i spelhallen. Jag vann. Sen gick vi bara lite på pieren. Jättefint, och vädret var helt underbart. Gick i kortarmat ute hela kvällen! Btw så var det inte så lätt att gå med klackar när man gick på pieren, klackarna fastnar mellan plankorna och så det är lätt att trilla.. Haha
Hela kvällen var som att vara med i en amerikansk romantisk komedi typ haha. Har sagt sen jag kom hit att "Gud vad kul det hade varit att gå på en riktig amerikask dejt som man ser på filmer". Nu har jag gjort det! Tyckte de va lite kul!
 
Vi stannade även till på vägen hem och tog foto vid LACMA lamporna. 
 
Villa ha en bild som såg lite spöklik/drömmade ut... gick sådär haha. 
 
Idag. Onsdag. Varmt. Michelle ringde strax innan jag skulle till skolan o bad mig kolla så hon hade satt på ACn till vovven. Självklart, ville juinte att hunden skulle grillas. Så de gör jag påväg till skolan tänkte jag. Tar michelles nycklar i handen och alla mina saker och pluggar i musiken i öronen och börjar gå. Och gå, Och gå. Nästan framme på fairfax märker jag Michelles nycklar i handen.. ATTANS VOVVEN tänker jag. Så jag vänder tvärt på klacken och går o tittar till hunden. ACn va på. Men när jag är där är jag redan 30 min sen till bussen... Viket betyder att jag skulle nli jättesen till min lektion... min enda lektion. Så jag skulle alltså få spendera hela min dag med att gå till bussen, åka buss för att komma sent till lektionen. Sen efter lektionen, vänta på bussen, åka bussen och gå hem från bussen.... Så jag stannade faktikst hemma. Underbart väder med 30 grader. Så jag bytte om till bikini och låg vid poolen ett tag.
 
Och förresten. Vet ni vad som hände idag. När jag gick hem från mataffären så ringer min telefon. Northern Los Angeles Area... DET ÄR FRÅN ELLEN SHOOOWWW!!!! GISSA VEM SOM FÅTT BILJETTER IGEN!?!?!!!??! JAGJAGJAGJAG!!!!!!! Så den 21a maj ska jag dit!!! Yaayayayay!!!!  
 
Och imorron ska jag ju till iHeartradio!! SOOO ECXITED!!!!!!!!!!!! Som vanligt nervös... vet ej om jag kommer in... och ska ha med telefonen iallafall.... Men. Vi hoppas på det bästa! Om jag orkar skriver jag om det imorron kväll!!
 
och nu är det första maj (eller om 1 timme här...) . dvs. NÄSTA MÅNAD graduatar jag! Och sen Hawaii! YAAY!
Life is really good right now!
 
Nu ska jag sova! Godnattis!
 
Puss och kram!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela