carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

Indonesien, letsgo!

Publicerad 2014-11-16 09:18:02 i Allmänt,

Tjabba!
 
Då var det dags för nästa äventyr!!!
Sitter nu i min säng, fördigpackad och klar. Om 20 minuter ska min familj köra mig till kastrup och sen ska jag åka till Indonesien!! Såååååå himla spännande det ska bli! Hela alltet! Ny miljö, nya människor, ny kultur, nya upplevelser! Åh jag är så spänd och nervös! Vet inte vad jag ska förvänta mig. Men jag hoppas på att det blir en bra upplevelse och att jag lär mig mycket.
 
2 veckor känns lagom. Väldigt kort tid att volontärarbeta har jag förtått.. men just nu passade 2 veckor utmärkt tycker jag. En perfekt getaway, hemma igen i december då jag behövs på jobbet, de e min födelsedag och juul. Vill va hemma under julförberedelserna i år! Missat 2 år nu ju. Ska bidra så mycket jag kan på mina 2 veckor!
 
Har varit så nervös det sista dygnet, vaknat mitt i natten och bara tänkt på allt. Hur ska de gå egentligen, tänk så går något fel osv.. Meeen, youll never know if youll never try. No regrets. Nu kör vi!!!!
 
Kommer att uppdatera när jag kommer hem igen och berätta om min resa! 
 
(ALLTSÅ ÅH DETTA ÄR SÅ SPÄNNANDEEEEEE!!!!!!!!!!)
 
See yaaa!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela