carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

Små val som räddar djur och trevlig Valborg!

Publicerad 2016-04-30 06:22:15 i Allmänt,

Hej hopp!
 
Arbetsveckan har nått sitt slut, tillslut. Har varit mycket att göra idag, då vi håller på att annordna några stora event i juni = mycket förberedelser! Så de e kul! Satt o pysslade ihop en press release idag, aldrig gjorde de innan, så de va kul. 
Har även nästan gjort klart nästa veckas Finally friday då vår chef åker bort på tisdag, så hon måste ha det på måndag kväll. Men på måndag är jag ledig, så får fixa det sista när jag kommer hem måndag kväll. Anyways, jag är excited över att jag skrev en artikel om "cruelty free make up", hittade en artikel hos peta, och jag tyckte det kunde vara en god ide att hjälpa alla som bär smink och läser finally friday att hitta information om vilka sminkmärken som inte testar på djur/har djur-biprodukter i sig. Vissa vill inte kolla för de är för lata för att vilja ändra sina vanor så de lever hellre i förnekelse istället, och vissa bara bryr sig inte, de vill bara ha sitt smink o skiter i hur det görs, vad som är i det som de smetar ut i sitt ansikte. Men för att det är överallt, man ser det på reklam, "alla" har det.. så har det blivit en del av vårt normala liv och ingen ifrågasätter det. Egentligen alltså, smink/skönhetsindustrin, är en hel branch som är byggd på att få människor att känna sig otillräckliga och fula.. och plågar djur för att ta fram något som gör att vi kan täcka våra porer, få svartare ögonfransar och färggranna ögonlock.. It's fcked up! 
Men ja såklart, man behöver inte ha smink för man nödvändigtvis känner sig ful eller otillräcklig, det kan va att man vill framhäva sina drag, samt kan smink vara kul. I'm a girl, I get it. Dock är det (troligen, har ingen fakta på detta) många som inte kan gå utanför sitt hus utan smink för att de inte känner sig fina utan, mycket tack vare reklam som säljer sminkkk. mhm. 
Jag är glad att jag har lärt mig mer om detta. Jag har själv smink som jag fått reda på i efterhand inte är så djurvänligt.. Men nu när jag vet ,så köper jag, och i all framtid kommer köpa, smink som jag vet inte är testat på djur. Elf är ett märke jag börjat använda, billigt och snällt. I like! 
 
Okej, tillbaka till artikeln.. Jag blev excited över att få skriva en artikel som jag tycker handlar om något viktigt. Jag tycker inte det är kanonkul att kyssa medlemmars bak och skriva om och promota deras produkter och event bara för att de har betalt en medlemsavgift.. eller att det har kommit en ny prins, eller att kungen fyller år.. who cares.. Det är så oinspirerande, enligt mig.. Ibland när jag träffas vissa människor/medlemmar som det är viktigt att man har en bra relation med så tänker jag bara "vad har du/ditt företag gjort för andra ?" . Inte på ett dömande sätt dock, utan jag undrar faktiskt. Men jag är rädd för att fråga, då jag tror att många skulle kanske bli offended, då de inte har gjort något bra för någon annan.. 
Så ja, that's why jag är glad över att skriva denna lilla arktikeln, i detta lilla nyhetsbrevet, som kanske några människor kommer att läsa. Om den lyckas få någon att känna "oh, wow! Det visste jag inte! I framtiden ska jag köpa smink från ett annat bättre märke" , så har jag lyckats göra en liten skillnad. En liten liten skillnad för djuren. Och det gör mig jätteglad.
 
(btw, så om ni är nyfikna på vilka smink som är djur vänliga, här är länk till peta. Varsågod) 
Här kan ni också se några företag som använder sig av djurförsök. Så om ni är sugna på att inte sponsra mer djurförsök, så för ni byta märke. Varsågod. 
 
 
 
Jag kan skriva huuuur mycket som helst om sånthär. Men jag ska inte trötta ut er. *wink wink* 
 
NU TILL HELGEN! Eller egentligen kan jag inte skriva så mycket om helgen för jag vet inte så mycket. Jag vet att JC hämtar mig kl 7 imorgon bitti så åker vi i en cabbe längs pacific coast highway upp till oakland för att göra green day sightseeing. Jag vågar inte ha några förväntningar alls, vet inte om vi kommer hitta ställena, om det kommer va som jag tänkt mig osv.. Så jag är mest taggad på att cruisa i en cabbe. Sen får tiden utvisa resten. Blir säkert bra. Ska bli lite skönt med långhelg och komma bort från LA lite, blir en liten vaccay. 
 
Har för övrigt inte fått en signerad skiva (än). Vågar som sagt inte hoppas på för mycket, men jag kan heller inte glömma det... Jag är väldigt långsint. Pappa (och mamma, för att de är ett team) är fortfarande skyldig mig en sittsäck från när jag var ca 10 år. Kommer ihåg det som det vore igår. Vi var i vardagsrummet, josse hade fått en sittsäck med pokemon på. Jag hade velat ha en sittsäck jättelänge så självklart blev jag upprörd o uttryckte att jag tyckte det var orättvist. Pappa sa att jag också skulle få en sittsäck. "Lovar du?" sa jag. "Ja, jag lovar" sa pappa när han stod med armarna i kors och gick sedan in i köket. 
Just sayin. Jag glömmer aldrig.
 
Nu sk ajag fortsätat att packa och bara chilla lite. Ni får ha en trevlig, kvalborg, valborg, första maj, finalborg, brutalborg, katastrofalborg och whatever. En trevlig helg iallafall. 
 
Fina lila träd blommar överallt i LA nu. Very pretty!
 
Puss och kram på er! 
 

v. 17 updates

Publicerad 2016-04-28 07:19:54 i Allmänt,

Tjena!
 
Halva veckan down, halva to go. 
Måndagen var rätt lugn, var ensam på kontoret hela dagen, så gick hem tidigt. 
Tisdag, vi träffade Anna Serner, CEO för Svenska Film Institutet, och en frontfigur för feminism, då hon har lyckats få 50-50 fördelning för kvinliga och manliga filmskapare, då det innan var mest manlliga. Hon har gjort mycket skillnad i filmvärlden (jag tror inte jag har en ordentlig uppfattning om exakt hur stor hon egentligen är, då film inte är mitt område.. men hon har nog "paved the way" för jättemånga kvinnor, framförallt i filmindustrin, då hon gav de en chans att göra sin röst hörd genom film på ett sätt de inte fått innan), och det var väldigt kul och intressant att träffa henne. Jättetrevlig, öppen och skämtsam, men samtidigt utstrålade auktoritet och power. 
Efter mötet så hjälpte vi till på enn litet networking event för Anna då, det var inget SACC event, så vi va mest där o hjälpte till samt va gäster. Det var väl inte jätte kalaskul, då vi inte kände någon där.. Men de var ett kort event så det var ok. Kul att det var något som hände, att få komma ut ur kontoret lite. 
 
Ingen jättebra bild, men den enda jag kan publicera här.. ehe
 
Onsdag, idag. Vi började jobbedagen kl 8.00 med ett skypemöte som varade i nästan 2h.. Vilket var lite onödigt, det hade kunnat vara under 1h.. Anyways. Sen kl 12 så hade vi ett möte då vi träffade en man som hade ett företag som sysslade med Virtual Realitys. Ett par high tech brillor med en telefon längst fram, och när man tog på sig dem och härlurar så var det som man var DÄR. Man kunde kolla åt alla håll och glasögonen anpassade sig.. Vet inte hur jag ska förklara det, men det var ascoolt. Han hade lagt in ett par exempel klipp i glasögonen/telefonen, där man bla var på en basketmatch, ishockeymatch, stranden, konsert. OCH, en kul sak. När jag fick de på mig så kollade jag först lite på en is hockey match, där jag satt längst fram vid kanten, blev jätterädd när hockeyspelaren krockade med väggen nära mig haha.. SEN så visade de ett klipp från när Coldplay spelade Gohst Stories i LA 2014, och jag var ju faktiskt där på det eventet när det spelades in!! Så jag kollade runt, försökte att se mig själv då jag stod längst fram. Men hann inte kolla så länge för va tvungen att ge glasögonen vidare, vi hade lite brottom i slutet.. Så hann inte hitta mig själv. Men ändå kul! Sen har jag jobbat hemifrån sen dess, skypat lite med Rasmus o David, och tränat också. 
 
Imorgon har vi ett litet event vi ska gå på som en av våra medlemmar håller i, så ska dit o visa vårt stöd typ. Men annars är det väl rätt lugnt. Sen är det fredag, woho. Och fredagkväll består av att packa väskorna, för på lördag morgon kl 7 bär det av på ett green day äventyr till oakland! Ska bli kul! 
 
Är jättejättetrött, så ska sova nu!
Natti natti!
 
Puss o kram!

city of the damned & city of angels

Publicerad 2016-04-25 07:37:00 i Allmänt,

HejHopp!
 
Då har även denna helgen nått sitt slut..
 
Lördagen var rättså produktiv, skypade med david och farmor o farfar, tränade, åt, kollade new girl, shoppade med michelle. När vi väl kom till nordström rack så var kockan matdags, så hann inte gå där inne like länge som jag ville! Alltså WOW, halva priset på snygga märkesgrejer! Köpte ett par nya nike för 60 dollar! Ska dit igen och då ska jag ha massa tid! 
Sen åkte jag hem, beställde hem vegan orange crispy soy-chicken och kollade Ant-Man (mest för jag vet att den karaktären ska vara med i capten america cicil war som kommer ut nu i maj), sen gjorde jag mig iordning och åkte till michelle och sen ut för drinks. För vi gick från första stället till nästa så var vi nära att gå mot röd gubbe, men hejdade oss 2 steg ut när vi ser att det står två polisbilar i rödljuset, så vi backar 2 steg upp på trottoaren igen. "Damn it, we almost got them", och så börjar de prata med oss via polishögtalarna (eller vad de heter), på skoj alltså, vi var inte i trubbel. Så de va skoj. Sen stack vi hem eftersom de andra stället var stängt, allt stänger ca kl 1 här... helknas. 
 
Idag, söndag. Skypade med familjen, sen hämtade JC upp mig så åkte vi mot Pasadena. Vi hittade det lite locationd från Green Day's Jesus of Suburbia musik video. Tack internet! 
 
 
Nailed it. ALMOST ;) fattas lite papper och smuts. 
 
 
 
Har tyvärr ingen bra bild från videon där man ser att det är detta faktikst är THE 7eleven, men det är det!!! 
 
Så det var AWESOME. Faktiskt. Kul att kolla på videon när jag kom hem sen och bara "DÄR VAR JAG!!"
Också kul att JC är lika tokig i greenday som jag, plus han gillar att ta foton och jag gillar att vara med på foton, så its a great green day combo! 
 
Sen åkte vi till old pasadena, jättefint. Var en bilmässa där också, så fullt med ferraribilar längs gatan. Sen åt vi på cheesecake factory, jag åt en veggie burgare och tog en cheesecake to go. Inte oreo denna gången, utan en simpel Orginal! mMm vad god den är! 
 
Påvägen hem så körde vi förbi downtown för JC skulle hämta några av sina foton som han ställt ut, så då passade vi på att gå igenom fashion district, vilket va kul för jag har aldrig varit där innan. Massa udda butiker. Det mesta va stängt för de e söndag, men va ändå kul. Och så av ren slump så hittade jag ett par vingar!! De finns lite här o var i LA, och jag har alltid velat ha foto med ett par, och nu äntligen så fick jag möjlighet att göra det!
 
När jag kom hem sen så kollade jag, vendela och vendelas kompis fanny på permiären av Game of Thrones säsong 6! Woho.
 
Så jag är helnöjd med helgen!
 
Och relativt pepp på att jobba imorgon faktiskt. 
På tisdag har vi et litet event, inget SACC event, men vi ska va där och hjälpa till lite/va gäster. Jag ska intervjua Anna Serner, CEO för svenska filminstitutet, spännande. 
 
Kul att det händer något, har varit lite eventtorka på sistone tycker jag.
 
Ska bli spännande också att se om jag faktiskt får en skiva i veckan.. iiih. Fortfarande så långt ifrån att vara verkligt in my mind. 
 
Såg att ni hade snö hemma i sverige atm. Jag säger då det, viss dagar hade jag gjort allt för att va i sverige, men ibland är jag rätt så glad att jag är här! (Men jag ser ändå fram emot att komma hem i sommar!)
 
Nu ska jag sova! Ha en bra vecka! 
 
Puss och kram !!

Var är gräset grönast? I nuet!

Publicerad 2016-04-23 05:57:00 i Allmänt,

Hoppla hej!
 
Två blogginlägg två dagar i rad, woah! 
 
Nu har jag äntligen helg. Idag var en lång dag. Inte för den var särskilt effektiv. Vilket beror på att min chef nyss kom tillbaka efter att ha varit borta hela veckan, så hon hade en massa att ta igen, och därför blev Finally Friday sååå utdraget.. Var på kontoret i nästan 10h idag, så va rätt så jätteskönt att gå därifrån och ha helgen framför sig! 
 
Fick en snap från några utav mina favoritkillar från ÖG idag på jobbet som lyste upp hela min fredag!
 
Kanske låter löjligt, men är ibland rädd för att bli bortglömd här borta. Livet går ju vidare hemma i lund, folk är busy med plugg och fest, jag vet hur det är, och vem har tid att tänka på mig då? Så blev varm i hjärtat av denna bilden. 
 
Nu när jag är så långt borta, så länge, så mörker jag hur lyckligt lottad jag är som fick lära känna så fina människor! När jag var där så tog jag de förgivet liksom, tyckte att de va kul att hänga med men att såfort ÖG tiden var över så skulle allt va gone.. Men life proved me wrong, och det är jag glad för! 
 
Det är något jag måste bli bättre på, att uppskatta det jag har NÄR jag har det.. I Lund längtade jag efter utmaningar och inspiration, och nu när jag är här så längtar jag hem till mina kompisar o familj i Lund.. Klart man ska ha drömmar o saker att se fram emot osv, men får ju inte missa att leva i nuet.
 
Ska ge mig själv en lätt lavett och skärpa mig, att ta vara på varje dag innan jag kommer att sakna det. Jag tänker ofta för mycket tror jag, och det håller mig tillbaka i så många tillfällen. Loosen up för fan caroline, live a little! (Även på vardagarna). 
 
 
Okej, nog om det. En annan kul grej som gjorde min fredag. Randy, som jobbar i samma kontorbyggnad som kände Billie Joe, han tittade förbi vårt kontor i idag och sa "about that Billie Joe thing, I have a signed album, I'll bring that to you next week". Jag bara gapade. Jag vågar fortafrande inte tro att det är sant. Jag kommer inte tro att det är sant förren, OM dvs, jag har den i mina händer. Jag kan inte riktigt fatta det. Uppdaterar nästa vecka OM o när jag får den. Han kanske har slarvat bort den eller något.. Vi får se. 
 
Klockan är nu snart 9 på kvällen och jag känner för att sova haha.. Kanske ser en film innan jag slocknar om jag orkar. 
 
Imorgon ska jag shoppa med michelle, tänkte bränna mitt 250 dollar present kort på Nordström, samt shoppa lite annat gott o blandat. Det enda jag har shoppat sen jag kom hit var ett 5pack strumpor, så ska bli kul att fräscha upp garderoben lite. Om jag nu hittar något bra. Sen ska vi ut o ta drinks. Ser fram emot imorgon!
 
Puss och kram! 

u know who??

Publicerad 2016-04-22 06:49:26 i Allmänt,

Holla!
 
Torsdagen har nått sitt slut, vilket betyder att imorgon är det fredag wuhu!
 
Veckan har gått bra, varit väldigt lugnt. Vi har spikat våra efterträdare nu, blir ett gäng på 4 tjejer igen! De kommer i juli. Det har varit varmt väder hela veckan, 25-30 varje dag, cannot complain. 
 
Idag när jag skulle lämna kontoret så springer jag på våra kontorsgrannar som har varit o tagit en kaffe. Jag har en tröja där man kan se min tatuering i nacken. En av de frågar "vad står det i din tatuering?" jag visar och säger att det är en Green Day låt. Så börjar vi prata lite green day, och han säger "jag säger till nästa gång billie är i stan", jag ba "VAAAH????!" Det visade sig att han har jobbat med Billie och gjort någon musik video med honom (inte för green day, men billie har flera sidoprojekt). Så freakin cooooooool!!!!! 
 
Det är en av sakerna jag ÄLSKAR med LA. Man vet aldrig vad man ska förvänta sig. ALLT KAN HÄNDA här. ALLT. Jag har varit med om det innan. Och bara tanken på att få träffa Billie, att det faktiskt skulle kunna hända, är helt surrealistiskt!! Blir tokig bara av att änka tanken. 
Men har såklart inte så höga förhoppningar. Att allt KAN hända här, betyder inte att allt faktiskt händer.. Det har jag också varit med om. Så att, hoppet finns, men förväntningarna är låga. Försöker att alltid ha de låga. Så gott jag kan. 
 
 
<3

Bild från nästan exakt ca 3 år sedan (18e Apri 2013). Shit vad jag älskar det bandet! Går inte att förklara med ord. Och jag vet att för många är det svårt att förstå hur och varför jag gillar dem så mycket.. så kan försöka förklara lite snabbt (har säkert skrivit om det någongång under dessa snart 4 åren jag har skrivit denna bloggen, men orkar inte leta.) Jag började lyssna på Green Day i Januari 2008, då jag hörde Jesus of Suburbia för första gången, och WOW vilken känsla det var... Billie Joe beskriver det rätt bra i videon nedanför, i ett klipp från bullet ina bible (hittade inget kortare klipp, kolla bara på de 40 första sekunderna om ni inte vill lyssna på hela låten..) . 
 
".. it's about all the emotional babage that you come with, and that you finally have an outlet for "
 
 
Och så är det ju raderna "there's nothing wrong with me, this is how I'm supposed to be" etsade sig fast i mitt huvud (och även är förevigade på min hud), som varje dag, sen den dagen i januari 2008, inspirerar mig till att vara den jag är, att inte försöka va så som jag tror att andra vill att jag ska va och inte låta någon att få mig tro något annat. Ärligt talat så tror jag inte att jag hade haft modet att flytta till LA om jag aldrig börjat lyssna på green day. De inspirerade mig att vara mig själv, tro på mig själv i en värld som konstant säger motsatsen (jantalagen osv), följa mina drömmar och leva mitt liv så som jag vill. 
 
Sen finns det 894712641 andra anledningar till att jag gillar dem så mycket, men Jesus of suburbia andelningen är väl den mest signifikanta. För er som inte visste, hopefully så kasnke ni fick en lite djupare förståelse i varför jag gillar dem.
 
Och att få träffa dem/billie på riktigt, att få berätta vilken betydelse deras musik har haft i mitt liv, och att få säga TACK, det hade betytt så otroligt mycket för mig. Hade jag haft tillfälle så hade jag troligen gråtit o skrattat och inte fått fram ett ord.. ehe. 
 
Annnnyways... 
Tillbaka till torsdagen.. Inte för att det blev mycket roligare än så.
Bakade brownies i tisdags igen (efter som jag åt upp alla i söndags), och har nästan äitit upp alla igen.. de tar slut imorgon.. shit vad jag är tjock.. Men sen tränade jag , så plus minus noll, eller?? ehe.. 
Julia är iväg med sin familj i San Fran, Vendela har en kompis här så de är ofta iväg efter jobbet, och Hanna jobbar ofta kväll eller så är hon iväg på annat, så jag är själv hemma efter jobbet rätt ofta, vilket är nice!!! Jättenice! Dock känns det som jag sitter hemma, kollar new girl och äter brownies och inte njuter av tiden i LA like mycket som jag kanske borde.. 
Vet att när jag är hemma o Sverige kommer jag se tillbaka på de fina stunderna i LA och sakna dem, men nu när jag väl är här så längtar jag mest efter sverige. (Förtydligande: det KÄNNS så ibland, det är inte alltid så, njuter mycket av LA också.. men mest på helger, och när det inte kostar så mycket ehe).
 
Chefen har varit out of town hela veckan, kommer hem ikväll. Så efter en relativt lugnt vecka, tror jag att det kan bli en tung fredag. Vi får se.
 
Helgen, på lördag ska jag shoppa med Michelle, och på söndag ska jag till Pasadena med JC.
 
Puss och kram på er därhemma! <3  
Classic Cali. 

carro the co-pilot

Publicerad 2016-04-19 02:19:35 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Hoppas att ni har haft en trevlig helg, I have. 
 
I lördags skypade jag en massa med David och med hela tjocka släkten som firade mamam o jossan som fyllt år. Skickades runt hela bordet så jag fick hälsa på alla och fick vara med och sjunga när tårtan kom in. Det är roligt hur det är exakt likadant, alla födelsedagar med släkten. Kollar man på gamla videos, allt ser och hörs exakt lika dant ut, förutom att alla blir äldre och äldre, men det märks knappt. Känns som tiden står stilla och att det alltid kommer vara exakt såhär. Jag har en så fruktansvärt underbar släkt, can't wait till sommaren när jag får vara där irl istället, och jag kan ta med David på alla våra kalas, middagar och festligheter. 
 
Sen så hämtade JC upp mig och Vendela så åkte vi först till the Getty Center! Jättefint!
 
JC är ju fotograf, och han har lite olika kamera effekter, tyckte att det blev coola bilder. 
 
Sen åkte vi ner till Santa Monica och åt svensk pizza. Har ätit på de stället för 2 år sen också, fast då var det uppe i the valley, men må säga att jag blev besviken.. inte alls lika gott som sist... anyways.. 
 
Sen åkte vi till flygplatsen och satte oss i ett litet propellerplan och cruisade längs kusten santa monica och malibu. WOW vilken utsikt man hade där uppe alltså! JC ville ta ett foto en gång, så då fick jag hålla kursen. Jag fick styra flygplanet, hur knäppt är inte det! Vendela hann få en snabb bild medans jag höll i rodret. Där är jag, carro the co-pilot! 
 
Och utsikten var inte så pjåkig!
 
Sen var det hem och sova! Zzzznark. 
 
Söndagen var det varmt, över 30 grader (det var det i och försig på lördagen också) , tränade, solade, powenappade, kollade new girl. En väldigt lugn söndag helt enkelt. Framåt kvällen var det fortfarande väldigt skönt ute, då det brukar annars bli väldigt mycket svalare här på kvällarna annars. Det var som en sommarkväll på medelhavet, underbart! Så jag tog ett glad vin och satte mig på balkongen och lyssnade på musik. Ett glas blev till 4, och sen fick jag den lysande idén att jag ska ville sova på balkongen. Så jag släpade ut min madrass o mina grejer och somnade under öppen himmel. Dock sov jag inte så länge då det inte var särskilt tyst där ute, hundar som skäller, en fläkt, trafiken från hollywood blvd, hellikopter, folk som går och pratar högt i korridorerna.. Så låg och vred och vände på mig mellan 2-4 ungefär.. sen flyttade jag in miga grejer och fortsatte att sova där inne. Var väldigt trött när jag vaknade och begav mig till jobbet ehe. Menmen, No ragrets. 
Skål för att leva i rymden. 
 
När jag satt där, med mitt vin, musik och telefon så passade jag på att googla fakta om jorden (för att.. varför inte, et är fashinerande). Vi snurrar ca 1000 miles per hour samtidigt som vi roterar runt solen i 107 826 km/h på en 4.54 miljarder år gammal planet kallad jorden i ett oändligt universum. Tycker det är häftigt. Tänk så fantastiskt ändå, hur allt går ihop, hur SMÅ vi är, och hur korta vårta liv är egentligen..  Och jag är väldigt beslutsam att min korta existens på denna jorden, som människa (ja vad händer sen egentligen, bryts vi ner i jorden och "lämnar" tillbaka vår energi till jorden?, blir vi spöken?, återföds man?, kan prata och spekulara om sånt här i evigheter... men just gpnna leave it there för now), ska vara fantastisk. Inget hinder är för stort, inga drömmar är för stora, jag ska göra det jag vill göra alltid, och när jag ser tillbaka på mitt liv så ska jag inte ångra något, jag vill kunna säga att "jag gjorde allt".
 
Nu har jobbmåndagen nått sitt slut, yay! 
 
Puss och kram!

new girl och brownies

Publicerad 2016-04-16 04:59:38 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Idag är det äntligen fredag, wihooo! Jobbade hemifrån idag, Finally Friday gick snabbt o lätt, solen lyser, I'm happy!
 
Igår va det torsdag, uppenbarligen, också en bra dag, hann träna, laga mat, kolla några avsnitt new girl, få ett jätte crave efter brownies, så jag gick o köpte browniemix och gjorde brwnies. KOllade på fler avsnitt av new girl, drack ett glas vin och åt mina brownies. Sen gick jag o vendela ner till bubbelpoolen och bubblade lite. Så härligt klimat här nu, kändes som en varm sommarkväll! Så de va en nice torsdag! 
 
Och för att återgå till fredagen, har tränat igen, åt qunioa med quorn, solt tomater, zucchini, vitlök och spenat, blev glatt överaskad över hur gott det var. Sen fortsatte jag att kolla new girl och äta lite mer brownies. 
 
Ikväll ska jag kanske ut o ta en drink med sara, men lär isåfall nog inte bli så sent. Imorron blir det äventyr igen, då JC ska ta med mig och Vendela på en flygtur! På agendan står, the getty, svensk pizza och flygplan. Så I'm excited! 
 
Nu ska jag kolla lite mer new girl och äta lite mer brownies, inte göra mig iordning förren jag vet om "kanske ta en drink" faktikst blir av, hatar att göra mig iordning i onödan..
 
(om någon skulle döma mig genom att bara läsa detta inlägg så skulle personen tro att jag är värdlens lataste människa som bara äter brownies och kollar new girl.. ) 
 
 
Och till sist, men inte minst, vill jag gratta min lilla mamma på födelsedagen!! Vet att det blir släktkalas där hemma imorgon(/idag sverige tid) och som jag önskar att jag kunde vara där. Gosh vad jag saknar er alla! Mamms, jag hoppas att de firar dig ordentligt där hemma och att du uppskattar de fint inslagna presenterna från mig och jossan. Älskar dig! 
 
(skulle lägga in en bild på mamma, men har kollat igenom alla mina ca 12K bilder (no joke, jag har många bilder) men knappt en enda på mamma, har någon men de hade du inte blivit glav att att se på internet, så det blir en bild på mammas döttrar istället.)
 
 
Ha en trevlig helg allesammans! 
Puss och kram! 

utflykt

Publicerad 2016-04-13 06:59:59 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Lovade ju lite bilder från i söndags, and here they come. 
Cold spring tavern, kända för sin tri-tip sandwish. Skulle va värsta grejen, men det var en vit helvtorr macka med 3 skivor stek på sig typ, massa såses fanns som tillbehör. Jag tog ketchup. Ingen höjdare. Men mysigt ställe.
Åkte upp i figureoa mountain. Tyckte det var mysigt med duggregn och frisk skogslukt, ovanligt här i ellay.
Och en selfie. Hejhej. 
 
Igår kollade jag Star Wars för första gången, fick ju den på ellen show.
Idag, tisdag, shit vad långsamt idag har gått... 
 
Mina vardagar är så tråkiga atm, mycket beror på att jag basically inte gör något. Jobbar, just nu är jobbet jäkligt segt, sen kommer jag hem och gör ingenting... pga trött, allt kostar pengar, lat osv. Under majoriteten av veckan längtar jag bara efter helgen då jag slipper att jobba och har tid, ork och lust att hitta på en massa kul grejer. 
 
Det är inte helt samma att då som nu. Då, under min studietid så var allting så nytt, hade mer frihet, fick uppleva och lärda mig nya saker hela tiden, .. livet va lättare typ. (wow va jag låter gammal). Hm, men det är kanske för under mitt år i lund så fick jag så många fina nya vänner, en pojkvän, it was all very good. Men inser väl inte det riktigt när man är där, tänkte att jobba i LA skulle få mig att fokusera på jobbet, leva livet och tiden skulle gå så fort att jag inte skulle hinna tänka så mycket på sverige. Men that was not the case. Jag ångrar inget of course, är så glad att jag fick, och tog, denna möjligheten. Att jag får chansen att gå på movie awards osv, det är så mycket med LA som jag älskar, men i Sverige, med mina nära och kära, som tycker om mig för precis den jag är, då är jag som lyckligast. Jag vet det nu. Och jag är så glad att jag har allt det att komma hem till i sommar. 
 
Men tills dess, ska jag göra det bästa av det. Får ta och rycka upp mig lite, leva lite (även på vardagarna), och inte sitta hemma och vara trött, bitter och deppig o klaga på småsaker. (vet att det kan framstå som att jag klagar mycket ibland, men det är för detta är det enda stället där jag känner att jag kan klaga av mig lite på allt och ingenting). Jag vet inte varför jag gör så, känner 
Men ska försöka på in minst en kul aktivitet i mitten på veckan, yes, det ska jag sikta på! 
 
Men nu ska jag sova, ÄNTLIGEN! hehe
 
Puss och kram!
 

The Force is Strong at the Movie Awards

Publicerad 2016-04-11 05:57:00 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Som ni nog kan ana från rubriken så var jag på movie awards i helgen, och det var fantastiskt!!!!
 
Men vi tar det från början. (när skrev jag sist? hmm..(skummar igenom förra inlägget. Justeja!
Vi fick en ny roomie, hanna heter hon. Jättetrevlig tjej! Hon har bara bott här sen i torsdags, men det känns redan som hon bott in sig och det känns inte konstigt alls. Visst, det är lite trängre, men hon har inte samma rutiner som oss så det gör ju att dte blir lite splittrat (på ett bra sätt, alltså att vi inte är på samma plats hela tiden) i lägenheten. Svårt att morgon skypa/facetime.. får gå in på toan för att kunna snacka med sverige på morgonen.. det är inte optimalt, men det får gå tills jag hittar en bättre lösning. 
 
Träffade min gamla roomie Nina och vår gemensamma kompis Amanda, som också pluggade här våren 2014 och spelade lite biljard!
I fredags åt jag middag med Michelle. Bilden år inte från i fredags, men det är vi iaf!
 
 
Det regnade i helgen, vilket gjorde att vi fick flytta flygningen med JC tills nästa helg. Efter en liten skype i lördags (igår) med min familj så slog tanken mig att jag skulle dubbel kolla min MTV movie awards biljett, då jag trodde att det var på söndagen det skulle spelas in, och vilken jäkla tur att jag gjorde det alltså... Det var nämligen på lördag det skulle spelad in och på söndagen det sänds på TVn... Så fick snabbt ändra helgens planer och börja göra mig i ordning för att bege mig till Warner bros studios där det skulle spelas in. Som jag nämnde innan så hade vi ju inte så bra väder.. så satt i ett garade i min lilla svarta klänning i ca 2 h och frös.. sen så hölls hela award showen utomhus mitt bland stadskulisserna .. Som tur va så kom det inte mer regn, så vi slapp använda de regnponchos som de delade ut. Jag fick in min mobil som vanligt (I'm such a rebel woho) , och jag fick en seatfiller plats! Fick en väldigt bra plats där jag satt typ hela showen, på 4e raden, jätenära rebel wilson, the cast från straight outta compton, will smith, cara delevinge . osv. En del av mig hoppades på att få en ännu bättre plats, längre fram mitt bland andra celelebs som jag ville se, men vågade inte chansa, plus orkade inte hoppa runt från stol till stol när jag ändå satt bra där jag satt. Så jag satt kvar. 
I en reklampaus så säger de i högtalarna att det är fritt fram att fota och snapchatta! Så jag som TUR VA hade varit lite rebelilsk och smygit in min telefon kan då fota hur mycket jag vill! WOHO! 
Jag och mina movie awards popcorn! (okej de e inte mina, jag åt upp mina och sen tog jag en annans burk med hem som survernir. ehe.) 
Will Smith (!!!) får sitt pris, Queen Latifa och Halle Berry i bakgrunden.
Mother of dragons, khaleesi... Alla game on thrones fans fattar! Emelia Clarke, och Adam Sandberg.
Svenska Alex Skarsgård (som jag träffade/sa hej till på ett oscar event i februari, woho coolt) utan brallor och THE Samuel L. Jackson. 
Star Wars van movie of the year, så alla i publiken fick varsin lightsaber och så blev det fyrverkerier! Pretty amazing. 
 
Så helnöjd, lite halvfrusen lämnar jag movie awards med en movie awards filt (ja, som tur va hängde det filtar på stolarna, så hade en filt om benen), en popcorn, en lightsaber och min väska under armen. Skulle tagit en lightsaber till men kunde verkligen inte bära mer!
 
Oh alltså jag tycker det är så fantastiskt att få gå på sånna här event!!! Att få var DÄR, när det händer, att få uppleva det.. det är helt unreal för mig. 3e gången jag är på movie awards och jag har fortfarande svårt att fatta det. Jag, nördiga tjejen från lilla lödde som brukade sitta och kolla på dessa award shows på min 15 tum TV på väggen i mitt rum och bara va helt amazed över det hela... och nu är jag DÄR. Här. Inget är omöjligt. Det är en av många, men troligen den viktigaste, lessons in life som LA har lärt mig. 
 
Medveten om att detta troligen var det sista movie awards i mitt liv, då jag inte har planer (atm) på att bosätta mig i LA i framtiden, så tog jag in det hela lite extra. Uppskattade det de där lilla extra. Jag är så otroligt nöjd och glad att jag har fått gå på 3(!!) movie awards och haft så otroliga oförglömliga upplevelser där.
 
De visade också ett nytt clip från det nya captain america filmen som kommer ut i mars, OHBOY vad jag blev taggad. Blev nästan tårögd så excited jag blev! Eehehe.
 
Kom hem vid 11 på kvällen, hade inte ätit sen kl 2, men var för trött för att äta så somnade direkt! 
I söndags, idag, så hämtade JC mig vid 9 och sen åkte vi på äventyr. Åkte till cold spring tavern som var mit ute i skogen! Stället är 130 år gammalt och är ett gammal vilo stopp för alla som bilade mellan LA och San Fran. SÅÅ fint att vara ute i skogen, den friska luften, lugnet , ååhh! Jag älskar träd! De va så grönt och skönt. Längesedan jag var i en skog, så jag uppskattade det väldigt mycket! Sne åkte vi vidare upp på ett berg. Dimigt berg med massa skog. När man gick där, allt man hörde var sina egna steg, lite fågar, en hackspett som hakade i ett träd, och man hände duggregnet i ansiktet. Helt underbart. Och den friska doften! Åh vad härligt det var! Tog lite bilder som jag inte har laddat upp än, men de kommer nästa gång jag bloggar, i promise. 
Åkte också genomen liten by som hette los olivos, såg ut som en gammal westernstad nästan, jättehäftigt. Och påvägen hem körde vi genom Solveig (eller vad det hette?), en by som var dansk typ. Såg ut som en blandning mellan danmark och amerika, men det var häftigt att se! Korsvirkes hus, svenska pannkakor, vindmöllor, jättefint! 
 
Nu är klockan 9 på kvällen och jag kommer somna vilken sekund som helst. Är så inte redo för måndag egentligen... VARFÖR GÅR HELGEN SÅ FORT??? Dte var fredag för typ 5 minuter sedan.. Helt sjukt. Men känner att jag ska gå tidigt till jobbet imorron, get shit done, och sen gå hem. Thats the plan. 
 
Men nu. Sova! 
Puss och kram! 

Party och iHeartRadio

Publicerad 2016-04-06 01:51:43 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Helgen va händelsefull. Gick med Sara till rock n Rileys, där jag inte har varit på 2 år. Spelade ringspelet, satte den på första! (WOAH!) 
Lördag, okej lördagen var inte så händelsefull. Va hemma hela dagen och gjorde inte så mycket, fram tills kvällskvisten då jag o julia drog ut till 1oak. Träffade även min kompis Amanda som också pluggade på SMC under våren 2014. 
 
Så det blev mycket fest i helgen, jämfört med de 3 månader jag har varit här. Men de va kul, gick ut med 2 av mina gamla promoterkompisar sen 2 år tillbaka, så de va kul att träffa dem också! 
 
I söndags så var jag och julia på iheartradio awards! Fick dock rätt dåliga platser (för vi var inte ute i så god tid som jag brukar vara, pga sliten). Och sen var arenen uppbyggd för att se coolt ut i TV, inte så att publiken skulle ha bra sikt.. Men de va en cool show, många bra uppträdanden, bl.a. bieber, zayn, iggy azelia, chris brown, jason derulo, bebe rexa o g easy, meghan trainor, DNCE. (de är dem jag kommer ihåg). U2 frick pris, så Bono och the Edge var där, trodde först att de skulle uppträda.. men icke.. Så har fortfarande se U2 konsert på min "att göra innan jag dör" lista. Man fick inte ta bilder under eventet, men jag va lite bitter på platsen, så kände inte för att helt acceptera den reglen.. (fel av mig, men eheh), fick inte så många bra bilder när jag snabbt smög fram mobilen och tog en snabb shot.. 
Och juste ja, Fetty Wap uppträdde också. 
 
Våra platser va typ snett bakom stora scenen, och det var när de sprang ut på catwalken åt höger sida som de kom så nära som på bilden. Men de va ju inte så ofta dock.. 
 
Anyway. Idag är det tisdag och 29 grader. Ungefär halva tiden här i LA har gått. Känns som att veckorna går långsamt(förutom helgerna, helgerna går alldeles för fort). Både jag och de andra tjejerna är väl nere lite i en motivationssvacka.. Jobbar med Fiannly fridays som vanligt, känns som en never ending story (vissa veckor är jag bara så trött på det..)... och att planera SM känns för tillfället så hopplöst o tråkigt, då när jag väl har gjort en planering det så har min chef tappat bort mailat, segar med att svara eller har hon en massa notes så att jag måste göra om det och så var min planering helt onödig.. Många event som vi har planer blir aldrig av.. så det känns som man jobbar hårt för så lite.. 
Men vi har intervjuat alla nya sökande interns till hösten nu, det har varit jätteintressant. Alla jag ha rintervjuat har varit jättetrevliga, och jag känner igen mig så mycket i dem, vet precis hur nervösa de är osv.. Vill så gärna ge alla chansen.. men har valt ut de som jag tror skulle passa bäst nu, så ska de få en intervju med chefen också innan vi gör ett beslut. Tror jag kommer få ny motivation (on inte innan) när vi har valt in de nya, ska bli kul arr coacha den nya via skype osv. 
 
Men så är det på alla jobb antar jag, upp o ner. 
 
Vi ska få en ny roomie i veckan. Så vi kommer att bo 2st i sovrummet resten av tiden här, mest pga att få ner hyran lite, vilket är bra.. Men jag är inte jättepepp på att ha in en 4e. Tycker det är trångt som det är, ingen privacy i något av rummen. Jag som är morgonperson kommer inte att kunna skypa på morgnarna som jag vill.. Men vem vet.. hon kanske också är en morgonperson. Det kanske blir hur bra som helst. Men är väl bäst att håla förväntningarna låga just in case. 
 
Här kommer en kul "nyhet". Jag fick biljett till Movie Awards på söndag! YAY! En i kategori "general", vilket betyder att alla med Priority kommer gå före.. och jag som redan alltid är nojig över att komma in kommer att vara extra nojig denna gången. Fick biljett som seat filler. Har varit seat filler på iheartradio 2014, vilket var en blandad upplevelse då när man inte hade en plats att fylla så fick man stå bakom läktaren och inte se något.. Men sen, å andra sidan har jag nu också haft en obra stå-i-publikhavet upplevelse.. 
Så det ska bli spännande att vara seatfiller på Movie awards.. ingen aning vad jag ska förvänta mig. Nervös, spänd och hoppfull. 
Hade ju varit kul med en liknande upplevelse som sist, men tror att det är svårslaget. 
 
Hm, vad mer. 
I helgen ska jag nog åka flygplan med JC. Har är pilot också, så jag ska få hänga med på en liten flygtur över LA, spännande!
 
Tror att that's it for now. 
 
Puss och kram!
Saknar er! 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela