carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

måndagen innan iHeartradio

Publicerad 2014-04-29 08:38:04 i Allmänt,

Hej!
 
Igår gjorde jag mest bara sysslor och tog det lugnt. Träffade michelle en liten stund och sen på kvällskvisten träffade Mange, hans brossa Johan och deras pappa på cheesecake factory! Eftersom jag inte kan äta mat sent på kvällen så rekomenderade jag bara vad som var bäst haha. Så himla kul med sverige besök! 
 
Idag baraa skola. Såg filmen supersize me på idrotten. Äckligt vad skräpmat kan göra med kroppen... Sen language lab. När jag var klar med language labben ser jag att jag fått ett mail. 1iota. JAG HAR FÅTT SEAT FILLER BILJETT TILL iHEARTRADIO AWARDS PÅ TORSDAG!!!!! 
Jag trodde vekrligen inte att jag skulle få biljett dit.... jag e helt paff!!! SUPERGLAD. Seatfiller dessutom! Så jag får faltiskt sitta ner! BLAND KÄNDISARNA ehe. Kollade upp vilka som ska uppträda och vara där.. 
 
INte helt fel att sitta bredvis lady gaga eller Katy Perry liksom... EHHEHE
OCH VILKEN LINEUP!!!! Jag är helt uppe i molnen!! (tänk om bara green day och one direction hade varit där också eheh.)
(Ha nu inte för höga förväntningar caroline.... jag vet jag vet. Jag kanske inte ens kommer in......) 
Men är så glad! Vilket FLOW jag har med biljetterna!!
 
Nu är jag CP trött. Klockan är snart 12 och jag måste sova.
 
Livet är GREAT!
 
Puss och kram!

beachen

Publicerad 2014-04-27 07:41:54 i Allmänt,

Hej!
 
Skypade med famlijen i morse, pw, åkte till Venice och träffade sara en stund. Blåste dock supermycket på stranden... 
 
Haha.. Men de va skönt att komma iväg en liten stund. Är typ aldrig i venice. Så fick äntligen se skateparken och broadwalken!


Sen skulle jag ju träffa mange och co, men får bli imorron istället för de va trötta efter resan! Vilket inte är så konstigt haha! 
 
Så jag kollade film med mina roomies istället!
 
Imorron tänkte jag också till gymmet och så måste jag göra broadcasting läxa! (skriver här som en påminnelse till mig själv hehe)
 
Nu ska jag sova!
Puss och kram!

lazyday

Publicerad 2014-04-26 09:05:34 i Allmänt,

Hej!
 
Igår var jag Athena och Amanda ute. Först på fest hos några vänner sen stack vi till rock and rilleys! De va kul.
 
Idag har jag varit otroligt seg hela dagen. Beställde pizza från dominos och kollade film i sängen.
 
De va nice!
 
Sen nu ikväll har jag och nina haft filmmys och kollat filmen Systrar i jeans. 
 
Imorron ska jag nog träffa Sara och sen kommer Mange från sverige på eftermiddagen så ska ta dem till cheesecake factory hade jag tänkt! Ska bli kul!
 
Nu ska jag sova! Godnatt!
 
Puss o kram!
 

sunset hike

Publicerad 2014-04-24 09:38:59 i Allmänt,

Hejsan!
 
Igår i skolan fick jag tillbaka tyskaprovet vi skrev innan spring break. 49/50 igen. Haha ändå nöjd!
 
Idag så hade jag bara idrotts prov. Tror de gick rätt så bra. Hade inte pluggat överdrivet mycket... Sen trodde jag vi skulle ha fitnesslab men de hade vi inte. Så när jag kommit hem så tog jag bussen till runyon för en hike istället. Det va nice.
Härlig solnedgång!
 
Har gått så mycket idag. Först pw i parken. Sen gå till bussen, gå hem från bussen efter skolan. Gå till bussen för att hika. Hika. Gå hem från bussen efter hiken. Känner av det i benen nu kan jag säga...
 
Har precis mailat med min maxichef i sverige och sagt ja till jobb i sommar när jag kommer hem. Jag tror jag kommer komma hem. OM det inte skulle hända ett mirakel och jag får världens bästa jobberbjudande. Men de e inget jag räknar med haha. Så himla skänt att ha maxi som har ens rygg om man kan säga så. Sen vill jag inte jobba där resten av livet.. man kan va sönt att tjäna lite engar när jag kommer hem. 
Sen är jag inne på bollibompa planerna igen och ska forsätta skriva ett CV där haha... 
 
En annan sak jag måste påpeka innan jag somnar.. Jag ser numret 11 hela tiden. Började med att jag la märke till att jag kollade på klockan när den va 9.11 . Sen varje gång den va 11 över. Och de e lite creepy för den är 11 över är 1/60 chans. Och att se det nästan hela tiden tyckte ja va lite bissart... liksom de e inte så jag jag medvetet letar efter 11.. de e bara nör man ska kolla på klockan snabbt... så är 11 där igen. Så jag googlade faktiskt och de finns något som heter the 11 phenomen. Haha lite sjukt ändå!
 
BTW så kom jag på att nästa vecka är det maj, och då man jag säga att nästa månad tar jag min degree. SHITPOMMES vad snabbt tiden går! 
 
Nu. Sova!
 
Puss och kram
 

tisday

Publicerad 2014-04-22 19:12:36 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Igår va de måndag. Hade bara broadcastingen för idrotten va inställd. Så chillade hela dagen sen åkte ahg till skolan. Fick tillbaka provet, gick helt ok, och fick tillbaka radioreklamen. Den hade gått bra. Läraren hade skrivit "you have announcer potential" vilket va kul att höra! (eller se haha). Sen spelade vi in när vi gjorde vår newscast.
 
Denna bilden är från när vi övade för 2 veckor sedan haha. Igår hade jag på mig fina kläder och mina glasögon så jag såg riktigt proffesionell ut haha.
 
Himla kul ar det!
 
Sen stack jag hem och sooov. 
 
Nu är det snart dags att sticka till skolan igen. Inte superpepp. Menmen. Dags att göra mig redo.
 
Hejdå

Svensk påsk i LA

Publicerad 2014-04-21 06:08:35 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Han inte skriva igår för var full rulle hela dagen! Började med att jag skrev prov i bus 23, sen städade vi heeeela lägenheten! Den har aldrig varit så fin! Sen klockan 6 kom gästerna, bara svennar. Så hade vi ett traditionellt svensk påskbord. 
 
 
Smakade tillomed svenskt! GOTT VAR DET!! Prinskorvarna och köttbullarna va min favorit! Såklart. Käpte även en helium kanin. Den var fin.
 
 
Sen skulle vi egentligen gå ut. Men när klockan blev dags för utgång så var jag alldeles för trött i hela kroppen och huvudet. Så jag stannade hemma och sov.
 
Idag började dagen med att jag städade, åt frukost o kollade pokemon. Sen skypade jag lite med släkten. Min saknade fina släkt. Fick åka runt med ipaden och hälsa på alla. Kuligt! 
 
Sen har jag skrivit på min artikel om The goddess workout. Äntligen klar! Här är länk om ni vill läsa! Finns massa bilder också. 
 
LÄNK
 
Fäljde med nina till djuraffären för hon skulle köpa en fisk. Ja. Lite random men massa kul. 
 
Vi kallar den Nicki. Efter Nicki Minaj, eftersom fisken va rosa. Haha
 
 
 
Nu ska jag kolla film och sen sova.
 
Nu är spring breaket slut. Så himla fort det gick... Och imorn loppet av en vecka ar jag varit på Movie awards, Ed Sheeran och Katy Perry. Så klagar inte. OOH tänk, för en vecka sen var jag där... brevid jared leto... skakade hand med orlando bloom och tittar på zac efron.... (lägger upp en bild på det igen bara för att jag vill)
Jag och en fåntratt i hatt som mormor sa. Haha
 
Nä nu ska jag se film. 
 
Godnatt.
 
Puss och kram!

Powerwalk, Perry och Påsk

Publicerad 2014-04-19 08:19:51 i Allmänt,

Hejsan!
 
Dagen idag började med en lugn powerwalk eftersom jag mådde nästan frisk när jag vaknade! Sen har jag pluggat och färgat håret idag! Hejdå rödtott, hej brownie!
 
 
 
Saknar redan de röda lite. Men tycker om de mörkbruna med! 
 
Sen vid 5 tiden stack jag iväg till sony studios för att de katy perry och kacey musgraves! Ingen som kunde förlja med mig så jag åkte själv! Lång tråkig väntan innan, som vanligt. Men som vanligt är det också värt det! Smugglade in min telefon igen, busigt. Inte för att jag  använde den, för då hade jag blivit utkastad. Men var tvungen att ha den så jag kunde beställa uber hem!
Iallafall. Blir insläppta i lokalen. Jag får platsen FÖRSTA RADEN I MITTEN. Ja. Kunde inte tro mina ögon. Där står Katy Perry EN METER ifrån mig. Starstruck! (och JA vi fick ägonkontakt minst 2 ggr!) Hon e lika fin och knäpp i verkligheten! Åh jag älskar henne! Hade bara hört en låt av Kacey Musgrave innan, Follow your arrow. Men den låten växte sig starkate, plus fattade tycke för fler andra av hennes låtar!!!
Katy Perry spelade bla Teenage dream, Roar och Firework! YAAAAYY! Så hes efter allt mott hostande så kunde inte tjuta och skrika... kom inte ut något ljud på mina wooooo! Haha 
Men jag e lycklig, jag e lycklig tjalallaal!!!!
Hade varit awesome om jag fått ta en bild och föreviga det... men jag har minnena. Och sen kommer det sändas i juni så får kolla på det då o hoppas jag ser mig själv haha. Hade en kamera nästan i huvudet en gång. Men råkade kolla inte så diskret rakt in i den när den var riktiad mot mig, sen bara Ooopps och kolla tillbaka på framtränandet!
 
NU ska jag sova!! Helt trött i hela kroppen!
 
Imorron ska jag skriva klart artiklen om Goddess workouten ja va på för snart 2 veckor sedan, och skriva provet jag har i bus 23 och sen ska vi förbereda en massa för vi ska ha påskmiddag här hemma med lite gäster! Ska bli kalasmysigt! Så blir städning och fix! 
 
Godnatt
Puss o kram!

sicksick

Publicerad 2014-04-18 07:27:11 i Allmänt,

HejHopp
 
Ännu en sjukdag. Så idag har jag mest gjort ingenting. Vilat och ritat en teckning av Billie Joe Armstrong.
Såhär blev den:
 
 
Oh när man ser bild på teckningen ser man allt man vill förbättra...
 
Lagade zuccinipasta med köttfärsås till lunch. 
Gick en runda med Michelle, behövde komma ut lite. 
 
Ja de va min dag... Nu ska jag snart sova
 
Imorron ska jag se Katy Perry! Wiiieee
 
Puss och kram och godnatt

Sjukis ritar lejon

Publicerad 2014-04-17 08:29:06 i Allmänt,

Hejsan!
 
Började dagen med pokemon och sen skype med familjen! Grattade mammsen!
Sen HAr jag bara chillat hela dagen eftersom jag fortfarande är sjuk... Hostat en massa idag. Skulle egentligen på födelsedags fest på dagen och sen fest på kvällen.. men stannat hemma hela dagen. Förutom en snabb vända till ralphs... då jag köpte allt jag behövde... förutom det jag behövde mest. Ipren tabletter... Smarty.
Har typ tappat rösten efter allt hostande också.. 
Först tänkte jag plugga... Men de hade jag 0 motivation till, likaså splash artikeln jag ska skriva... SÅ jag hämtade pappe roch penna och började rita lite. Googlade lejon. Hittade en bild på ett lejon och ritade av det Det häll mig sysselsatt i några timmar.
 
 
Resultatet! 
Märker att art klassen jag tog i vintras har gjort mig bättre. Såhär bra hade jag inte ritat 1 år sedan. 
Såklart ser jag massa som måste bättras på den. Men blev ändå nöjd med den. 
 
Nina och Athena är och festar och Nicklas e i skolan. Så fick lite ensamtid och lugn och ro. De va skönt! Så har ätit choklad och kollat på film. Mår hyffsat bra ändå. Hoppas på att må ännu bättre imorron efter att ha sovit! 
 
Så nu ska jag borsta tänderna och sen sova gott! Godnattis! 
 
Puss och kram!

Musik (Ed Sheeran), Motivation och Mammi

Publicerad 2014-04-16 05:23:08 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Gissa vad? Jag fick Ed Sheeran biljetter!!!!! WIIEIEEE!!!

Jag låg då i sängen och skuölle precis somna vid 11-12 tiden, då jag kände att jag kanske ska ändra min kommentar om varför jag ville ha Ed Sheeran biljetter. Hade först bara skrivit att jag ville ha för han sjunger bra... Så jag bokstavligen talat rullade ur sängen till telefonen som låg på laddning och loggade in på 1iota och uppdaterade min kommentar. Sen upp i sängen igen för att somna. Hinne rinte ligga i en minut innan telefonen vibrerar och jag fått ett mail. Jag hade fått biljetter! WIIE! 
 
De va "General" biljetter, ist för Priority som jag brukar få. Så jag tror att jag lyckades knipa någon utav de sista biljetterna faktiskt. 
Så nästa morgon. Vaknade med lite feber o så igen.. jäkla förkylning.. Tog en dusch, febernedsättande och sen tog jag och aAthena en Ubertaxi till stället han skulle spela. The Hotel Cafe hette det. En liten bar i Hollywood. 
En himla lång väntan utanför som vanligt. De va sena också... Både jag och Athena hade med våra telefoner fast man inte får... så vi/eller jag rättare sagt, haha var jättenervös över att inte komma in.... Men de gick hur bra som helst! Fick ju inte filma elelr fota där inne bara.. Hade så gärna velat ha ett foto därifrån. Men va sk aman göra liksom. Så i denna lilla baren spelade Ed Sheeran några låtar och så filmades det. Åh han sjunger SÅÅÅÅ FIIIINT!! Älskar hans musik så mycket!!!!!! Och han spelade även en helt ny låt. LIve premiär! Hette typ Anonymous tror jag. Den var bra! Är excited över hans nya album! Tror de kommer va grymt!! 
 
Vid klockan halv 3 på eftermiddagen va de slut och vi åkte hem. 
 
Direkt efter vi kommer ut ur baren så tar jag upp telefonen och kollar på telefonen. Mail. Har fått biljett till att se KATY PERRY på fredag! TJOHOOO!!! Jag har sånt floooowwww med biljetterna nu!! Gryyymt!!
 
Jag är så tacksam att jag har 1iota! Så mycket jag får uppleva tack vare dem!!!! Massa kärlek till dem!!! 
 
Sen dess har jag bara skrivit en splash artikel och vilat. Lyssnat på Idina Menzel. Defying Gravity från Wicked och Let it Go från Frozen... De låtarna ger mig rysningar så fruktansvärt bra de är!!!! Så powerful! 
 
 
Ikväll ska jag bara chilla hemma och bli frisk!
 
Livet är förbaskat underbart. Me Happy!!!!! Att åka till LA är DET BÄSTA JAG HAR GJORT! BÄSTA BESLUTET JAG TAGIT!!! Det har sina uppgångar och nedgångar. Man har hemlängtan och prestationsångest.... Man hamnar i helt nya konstiga situationer som man tvingsas lösa själv. Man känner sig ensam. Ibland vill man ge upp för att det blir svårt... Men sen händer oväntade fantastika saker. Man snubblar över en möjlighet. Man får en chans att göra något man aldrig gjort förut. Man finner sig själv i ett bissara scenarion fylda av förbluffning och obeskrivlig glädje. Man får ett bredare perspektiv på världen. Man lär sig se sin potential och tro på sig själv på en halt annan nivå än tidigare. Man märker hur mycket man kan göra när man tror på sig själv och sina drömmar. Man inser att INGET ÄR OMÖJLIGT. 
 
 
Dare to dream. LEV! Njut av livet.
 
Och innan jag avslutar inlägget vill jag passa på att säga GRATTIS till min fina lilla mammi som fyller år idag (den 16e)!!! Saknar dig (och resten av familjen), längtar så tills ni kommer hit! <3
 
Nu blir ni väl inte så glada att jag la upp en bild som ni inte godkänt. Men det struntar jag i... Typ den enda jag hade. Jag tycker ni är fina iallafall. 
 
Hoppas du får en fin dag så kanske vi kan skypa på kvällskvisten (min morgonkvist). 
 
PUSS OCH KRAAAM

måndagen efter movie awards

Publicerad 2014-04-15 06:45:26 i Allmänt,

Hejhej!
 
Fortfarande lite i extas efter Movie awards igår! Kollade på det imorse. I 45 sekunder är jag i bild bakom Jared Leto. Står och ser söt och nervös ut haha.... Skulle gjort en kul min eller något... Aja kul var det iaf!
Det roligaste är att man SER tydligt när jag kollar i storbildskärmen och upptäcker att jag är med på TVn haha!!
 
 
Jag älskar han!
 
Och sen ser man också när Orlando säger Hellooo. Men man ser inte mig. Men "Helloo"et är till mig eheheh.
 
Idag när jag vaknade upp hade jag feber och förkylning som bryter ut. Segt. Så idag har jag inte gjort något alls...
 
Nina och Athena ska ut ikväll. Så medans dem sitter och sippar på en drink så dricker jag oboy...
 
Requestade biljetter till att se Ed Sheeran imorron. Håller tummarna! Inga större förhoppningar för det är bara 75 st som väljs ut. Plus att jag har ju sett han redan när han uppträdde på the grove. Dock hade de varit askul att se en hel spelning med han... åh. Håller tummarna..
 
 
Ska kanske publicera en splash artikel ikväll innan jag somnar ... 
Ska va månförmörkelseinatt.. men jag kanske sover då.. haha .. kanske kan sätta alarm så jag ser den
 
Puss och kram
 

Jag <3 MOVIE AWARDS 2014

Publicerad 2014-04-14 07:40:24 i Allmänt,

HejHopp Fallerallanrej!
 
JAG E SÅÅÅÅ HIMLA GLAD!!
 
Jag har high 5at med Orlando Bloom idag, vad har du gjort?
 
Nä men asså. Idag var episkt!!!! 
 
Började dagen men pokemon och frukost. Sen gymet, duschen och äta lite lunch och göra sig iordning. Sen bestlla uber till downtoown för att se MOVIE AWARDS 20!4!
 
 
Kommer dit, köar. Har med min telefon, fastän man inte får. Så var sjuukt nervös över att inte komma in... Träffade folk i kön. Trevliga. Sen separerades vi pga jag fick rött arnband och de fick grått. Jag hamnade tydligen i den "söta" sektionen. Hur knäppt det än låter.. Så fick gå in bland dem första och fick front row precis vid ena trappan! Woop woop
Är helt utom mig förtillfället. Helt uppe i varv men samtidigt helt slut i hela kroppen.... 
Några av höjdpunkterna va iaf Jared Leto stod ca 2 cm ifrån mig (jag syns alltså i TV!) (funderade på att viska  I LOVE YOU!! men lät bli haha), när Orlando Bloom ska ta emot sitt pris så fpr vi ögonkontakt och säger hej och tar i min hand (ååååh), Chaning Tatum (för han är chaning tatum), Zac Efron (ZAC EFRON. Utan tröja dessutom. Han som suttit på mig vägg sedan 2007, stod nu alltså 2 m från mig utan tröja. Hade jag faktikst aldrig trott i hela mitt liv.), Eminem och Riahanna uppträdde (DET VAR SÅÅ BRAAAAA), och sen var dte ingen mindra än självaste JOHNNY DEPP som gav ut sista priset. (JOHNNY DEPP?!?!!? *nyper mig i armen*)
OCH MASSA ANNAT SOM VAR SÅÅ HIMLA BRA OCH OBESKRIVLIGT!!!!!!! JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!!
 
Showen var AMAZING!!!!!! Asså jag kan bara inte fatta det själv liksom. Där är jag 2 meter bort från världens störta movie stars.... Jag har sett denna showen i ÅRÅRÅRÅÅR där hemma och älskat den. Att vara dör för för mig helt obeskrivligt!!! Var där ju förra året också. (Men de va mycket större detta året.)
 
Så mycket jag har fått uppleva här som jag aldrig ens kunnat föreställa mig i mina vildaste drömmar att jag faktiskt skulle uppleve dem. När jag satt där 2010 och kollade på alla award shows. Bara tänkte hur fantastikst och häftigt det skulle va att vara där på riktigt. HEJHEJHEJ. 
Inget är omöjligt. Det är ett faktum. 
 
Vågade inte ta några bilder under själva showen för att jag ville inte bli utkastad... Så tog en när de va slut ist!
 
 
Stod upp i mina klackar från klockan 2 till det slutade vid 8. AJJAJAJAAJ i mina fötter och knän.... och inte ätit något heller....  Så mådde inte så bra när jag satt i ubern på väg hem... 
Men sen proppade jag i mig resterna av kebabpizzan och lite marabou choklad!! hihihihi nomnomnom!
 
Tar igen dagsintaget av kalorier på 10 min kl 10 på kvällen haha. Nyttiga jag. AJajjaja Just nu bryr jag mig inte för jag är så lycklig så lycklig!!!!!!!!!!!
 
Nu ska jag borsta tänderna och se om jag kan sova. 
Hoppas att man kan se Movie awards på datorn imorron. Jag vill se migsjälv eheheh.
 
I vanliga fall skulle jag skriva... uh måndag imorron. Och det är det. MEN JAG HAR SPRINGBREAKKKK. SÅ tjalallallalalalalla
 
PUSS OCH KRAM PÅ ER
Godnatt!!

tjalalalla

Publicerad 2014-04-13 06:38:42 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Igår hann jag inte skriva. Var på poolparty på dagen. Det var chil Vi grillade och hängde i solen bara. Fick lite färg yey! Sen hem och göra sig iordning, sen stack vi ut till emerson! Jag gillar det stället! 
<3
 
Idag började jag dagen med att skypa med farmor o farfar och jossan. Sen gjorde jag ingenting, framtil att jag och Michelle bestämde oss för att åke till the valley för att äta svensk pizza! Cravade kebab! Tog en himla tid att åka dit, vilken trafik... Men de var värt det!
 
 
Nomnomnomnom!!! 
Började snackade med ägarna som satte sig ner vid vårt bord. Också svenska. Jättetrevliga. Satt och pratade med dem i några timmar. Klockan halv 8 kom vi därifrån haha.... 
 
Så nu är jag bara jättetrött och har lite matkoma... Har precis printat ut mina biljetter till MOVE AWARDS imorron! ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT EXCITED!!! 
Dock lite sådär med att man inte får ha telefon egentligen och jag ska dit själv.... Men det brukar lösa sig.... Hoppas att det gör det imorron också! 
 
Nu ska jag snart sova... dödstrött. 
Vill va pigg imorron och förhoppningsvis hinna med att träna lite imorron bitti. Känner mig som en tjock potatis idag.
 
Godnatt på er!
 
Puss och kram

springbreaaktime

Publicerad 2014-04-11 07:38:07 i Allmänt,

Hejsan!
 
NU ÄRE SPRINGBREAAAKKK!!!
Så himla niiceee!!!! Hade bara en lektion idag. Får nämligen göra Bus 23 provet online ist fär att komma till lektionen. Så åkte till skolan och skrev tyska provet. De kändes rätt lätt. Sen HEM. Lov!!
Träffade Michelle en stund sen har jag bara chillattt! På lördag ska jag och michelle nog till ett ställe här i LA som har SVENSK KEBABPIZZA! Stället ligger dock ända uppe i the valley. Men vi vill ha kebabpizza.
 
Imorron ska jag på grill och poolparty med Athena! En tjej i min media klass bjöd med mig! Ska bli himla kul!! 
 
Måste skriva splash artiklar dock. Workout tjejen är så seg med frågorna..... plus nu har jag fått en till artikel jags ka posta... Men aja. JUST DO IT. Behöver mina timmarr.
 
 
 
Nu ska jag sova för jag e trött!
 
Puss och kram!

1 more day..

Publicerad 2014-04-10 06:20:57 i Allmänt,

Hej bloggen!
 
Vaknade utvilad och full av energi! Gick och hanldade på ralphs, tränade gym, åt äggmacka och smoothie till lunch och sen iväg till skolan! En lektion. Sen hem igen. 
I brevlådan idag fick jag inbjudan till graduation dinnern på min skola! AAAAH GETTING CLOSER! Class of '14! YAY!
 
Sen har jagbara suttit vid datorn. EN dag till springbreak. Känns braaaa! tjalalalalala.
 
Nu gör jag ingenting. Ska väl snart sova. I brist på annat att göra haha..
 
Godnatt
 
Puss och kram!

Dienstag

Publicerad 2014-04-09 07:00:36 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Tisdag idag. Rättså seg. Vattnet stängdes av i några timmar här hemma... sååå sjukt störigt. Kan inte tvätta händerna eller laga mat... "tur" att vi skulle till skolan dårå... Längtar så tills dem är klara med allt byggande... De är inte inne i lägenheten o borrar längre.... men precis utanför.. 
Klockan 5 var den äntligen slut. Kom hem, lagade mat, gick och la mig. Tjejen som häll i träningen som jag skulle skriva artikel om har inte svarat på mina frågor än. Ska göra dem ASAP. Så himla svåra va dem inte.. come oooonnnn.. Sen hade jag så mycket mail och jag bara orkade inte kolla på dem. Uh. Måste anmäla mig till fler events och få fler interntimmar.. Inga kul event. Men ajjajjaja... SLUTA KLAGA CAROLINE: Bara att göra! 
 
BTW. På vägem hem frpn bussen idag fick jag ett glädjande email. BILJETTER TILL MTV MOVIE AWARDS PÅ SÖNDAG!!!! YEEEEAAAAAYYYY!!!! Trodde biljetterna va slut. MEN. Boom! Gjorde ett litet glädeskutt när jag fick min priority biljett! Har ingen som ska gå med mig. Men jag har ju klarat mig innan! Iäm excited! Eminem och Rihanna ska uppträda. Det säger en del bara det!!!! Åh vad det ska bli kul!!!
 
Och nu är det bara 2 dagar till springbreak. Imorron kommer gå fort. Sen är tror jag att torsdagen kommer gå hyffsat fort den med. Sen är det LOV!. 
 
Borde gå till affären och köpa mjölk och andra nödvöndigheter.. men orkar inte. Klockan har blivit halv 10 redan.. oops. Ska snart sova. 
Planerar att springa en runda, duscha och haända imorron innan skolan istället! 
 
Nu ska jag borsta tänderna och sen sova! Godnatt! 
 
Puss och kram! 
 

sunny monday

Publicerad 2014-04-08 08:11:16 i Allmänt,

Hej!
 
Kom nyss hem! Så himla tröötttt..
 
Men de har varit en bra dag. Började med att sola i 2 timmar inna jag stack till skolan. Första lektionen va inställd fick vi reda på när vi kommit dit.. så jag gjorde klart min radio reklam till media klassen. Sen mötte jag upp sara för mat och lite sista minuten plugg innan midtermet i median. Som tur va var provet inte så svårt. Det enda som var svårt var när man skulle definera några ord på sutet, vissa ord hade jag ingen aning om... så skrev något helt random istället. Men kändes bra, och skönt att ha det avklarat!!
 
Nu väntar en artikel, tyska läxa imorron och sen tyska midterm och business midterm på torsdag. SEN E DET LOV!
 
Här är en bild på mig när jag ligge roch steker. Det var nice!
 
 
Nu ska jag snart sova!
 
Puss och kram!

the spark is back!

Publicerad 2014-04-07 04:19:34 i Allmänt,

Hejsan!
 
Igår efter Nina och Atena stuckit ut så tänkte jag passa på att plugga ordentligt. Så stängde in mig i rummet med lugn musik på. Somnade. Ajaj... Sen när jag vaknade så började jag tänka igen, på framtiden. Vad jag vill. Googlade massa inspirational quotes på google igen. Det hjälper massa. Och min motivation bara steg. Jag har en dröm, ett mål i livet. Och jag ska fortsätta att kämpa för det. Gnistan tändes igen. Känns som jag varit sp förvirrad och lost. Orolig. Velat ge upp mina drömmar och för att jag inte visste vad som skulle hända. Men sanningen är att vad som helst kan hända. Varför nöja sig med något när jag känner att jag kan och vill så mycket mer? 
Känns SÅÅÅ himla bra! Känns som jag har hittat tillbaka, inte vilse. Jag vet vad jag vill. 
Så vad jag ska göra är att fokusera på att hitta OPT eller jobb. Snacka runt, nätverka. Inte va rädd, tro på mig själv. Går det inte. Så ska jag åka hem till sverige, jobba o tjäna lite pengar, och sen åka tillbaka hit på tursitvisum tror jag. Och bara köra. Söka och göra allt jag kan för att hitta ett jobb med sponsorkship då eftersom jag inte kan ta opt då. 
Vi får se vad som händer. Kan inte planera framtiden. Jag vet bara fram till den 30e juni då jag kommer hem frpn hawaii. Sen är resten blank. Vad ska hända. Vad som helst kan hända. Jag kasnke bytar dröm såsmåningom tillomed. Jag vet inte. Jag tänker göra det som känns rätt och följa min dröm och jag tänker inte ge upp. Livet e en gåva och jag tänker göra det mesta av det. Jag vill inte leva mitt liv och bara va "nöjd" med det jag får, jag tänker inte nöja mig med något än det jag vill ha, jag vill va 100% lycklig! 
 
 
 
 
Iallafall. 
Idag så åt jag frukost framför Pokemon igen, sen skypade jag med familjen och sen farmor o farfar! Sen gick jag pw. Lagade nyttig mat, sweet potatomash med kyckling. Sen stack jag iväg på Splash eventet, The goddess workout! De va himla kul faktikst. Jag kan ju inte dansa, men de struntade jag i. Hela Goddess konceptet handlar om att släppa fri sin inre gudinna typ haha. Mycket skaka på rumpan, salsa och magdans osv. Sen efter en timmer workout så gick jag hem frpn hoollywood, 50 min tog det. Fick en fin bränna efter träningslinnet haha.
När jag kom hem var jag så fylld av energi och bara " nu ska jag städa, tvätta, plugga, diska och skriva artikel!". Jag städade, jag tvättade och diskade.. sen var energin slut haha...
Så passade på att blogga lite. Ska ta upp boken nu snart. Så himla tråkig är den....
 
 
Imorron är det måndag igen. Men de e veckan inann springbreak så jag är taggad. Ska bli SÅÅÅ skönt när den är över!! Äntligen lite lov. Har ju pluggat konstant utan lov sedan 6e januari typ. 
 
Puss och kram!

Lördag 5e april

Publicerad 2014-04-06 05:31:46 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Idag började jag dagen med lite pokemon och 2 glas oboy till min frukost! Nomnomnom! Sen lite skype snabbt med pappa o josse för dem ville visa sin nya ipad, och sen pratade jag lite med malin. Sprang en runda i parken och sen iväg till beverly center med Michelle! Har inte shoppat alls denna terminen. Så idag köpte jag 1 bikini från victoria secret, ÅH så snygg den är! Och lite kläder från Hm. Det är sjukt att här befinenr jag mig i USA och handlar på hm... haha.. Aja. Dem har ju så bra priser! Jag är också sämst på att shoppa, jag e så lat och bekväm... Handlade iallafall för 150 dollar. Sen åkte vi till cheesecake factory och åt mat. Åt på cheesecake factory i beverly hills ist för the grove för att slippa vänta (på en lördag på the grove är väntetiden lååång) så de va lite kul med miljöombyte. Rodeo drive är ju så fancy! 
 
Nu kom jag nyss hem. Athena och Nina ska ut. Jag ska plugga. Ska försöka. Jag är faktikst sämst på att plugga. En sak att göra ett arbete, men att sitta och läsa massa massa tråkig text är bajstråkigt. Men ska göra minst 2 kapitel idag innan jag somnar!
 
Imorron ska jag på the Goddess workout för splash magazines. Som vanligt har jag inte fått några instruktioner så  ska bli intressant. Hon tränaren snackade om att filma intervjun.. men jag behöver bara ha svaren på papper....  Vi får la se tjalalla
 
Puss och kram!
 

HejHelg

Publicerad 2014-04-05 06:45:59 i Allmänt,

Hejsan!
 
Glömde blogga igår! 
Skola först. Sen hem och vila och sen utgång. 
 
 
 
Jag älskar mina roomies! Så fina!
 
Vi var först på ett ställa som heter No vacancy, coolt ställe. Sen stack vi till lure en stund. INte varit där på evigheter, så det var kul! En lyckad kväll!
 
Sen idag har jag mest tagit det lugnt och inte gjort något vettigt. Kollat pokemon och tänkt plugga. Kom förbi första kapitlet i broadcasting, 5 kvar.. Midtermveckan coming up nästa vecka. 
 
Facetime med Rebecca och sen även Simon. Saknar dem. Finisar.
 
Och idag fick jag också ett paket! Wiiieee GLAD BLEV JAG!!!
 
TACK FARMOR OCH FARFAR!!! 
 
 
Imorron ska jag till beverly center med Michelle. Har inte shoppat på evigheter! 
Har också funderat på att hoppa fallskärm snart. Fick ju en 'upplevelse' när jag fyllde 20. Så är väl lite dags snart tycker jag! Mihiiii VILL SÅ GÄRNA HOPPAAAA
(ska också plugga lite imorron.)
 
Nu ska jag sova är trött. Klockan är snart 10. Ojoj På en fredag.
 
Puss och kram! 

april april

Publicerad 2014-04-02 21:17:45 i Allmänt,

Hejsan!
 
Igår va det tisdag. 1a april. Började dagen med att gömma Athenas brödrost, hihi, de tyckte jag var kul. Sen fick en ordentlig skallabank efter halva dagen i skolan. Fick gå och köpa mig en coca cola på tyskan för att få upp energin.. men aj vad ont huvudet gjorde. Sen kom jag hem, lagade mat och sen tog jag en pilla och lade jag mig och vilade. Hoppades att huvudvärken skulle förssvinna så jag kunde gå till ralphs med Nina.. Men nej. Fortsatta att göra ont. Ush. Hela pannan bara dunkar... Sen somnade jag en liten stund, men vaknade med huvudvärk igen. Så då gick jag och nattade mig och sen gick jag och lade mig igen. Tog en pilla till och sen sov jag gott hela natten. 
 
Vaknade utan huvudvärk. Kände av den fortfarande i ena delan av pannan. Men ändå mycket bättre! 
Och idag märkte jag Googles aprilskämt. De hade gjort om google maps till en pokedex så man skulle hitta och fånga pokemon. Och när jag skulle starta det var det försent- buuhuuu. Hade varit så ballt. Synd att de bara var för en dag... 
Annars idag har jag requestat massa biljetter. Till Movie Awards och iHeartRadio Award shows. Har jag sagt att jag älskar awardshows?? Så vi håller tummarna! 
Också varit ute och sprungit en runda och tagit en dusch. Så himla skönt med sena onsdagar. Och sen har jag bara en lektion. Sen är onsdagen över, och sen är det bara torsdag kvar. Sen är det helg!! Och sen är det bara 1 vecka till spring break!!! Yaaay! 
 
Nu ska jag göra mig iordning för skolan. 
Kan inte fatta att det är 2a april redan. Imorron är det 3 månader sen jag lämnade sverige. Känns som 1,5 månad typ... wowowow.
 
Här är en bild på mig. Tycker den ser cool ut. 
 
 
Nu måste jag kila!
 
Puss och kram! 

måndag sista mars 2014

Publicerad 2014-04-01 08:37:07 i Allmänt,

Hejhej
 
Vaknade lite halvt på fel sida idag. Så hela morgonen gick åt att tjura åt ingenting egentligen. Anmölde mig ocks till ett splash event på söndag, the goddess workout. Så jag ska alltså få ett träningspass och sen skriva en artikel om det. Ska bli kul!
Kommer till skolan, får tillbaka idrottsprovet. 1 fel hade jag. Vilket var störigt, för hade egentligen tagit rätt svar ioch sen bytat.... aja. Det var ändå ett A, så det känns braa! Sen hade vi inte mer lektion för läraren skulle iväg... och min nästa lektion börjar inte förren 6.45... Så då träffade jag Tadd. Åt SUSHI för första gången. Och tro det elle rej, jag åt krabba och räka... OCH JAG TYCKT DE VA GOTT?!?!? Jag är lika förvånad som ni!
 
Sen på bradcastingen så fortsatte vi med TV nyheter. Förra gången hade jag ju skrattat genom hela. Denna gången skrattade jag inte en enda gång. Jag var duktig och det var en jättekul lektion!
 
Sen nu kom jag nyss hem och ska sova! Det ska bli nice!
 
Puss och kram!! 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela