carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

jinx. sick.

Publicerad 2016-05-27 06:09:50 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Då var vi halvägs igenom ännu en vecka. I tisdags eftermiddag stack jag och sara och såg X.men filmen. "i'll pick u up at 5.30" säger hon när jag är på gymet kl 4.45. Shit jag måste snabba mig. Så jag avrundar träningen, dushar och gör mig i ordning. är klar 5.30. Då har hon inte ens börjat köra... "det är lite trafik, kommer vid 6" jag väntar. kl 6.10 skriver hon "I'll be there in 10-15". Är hon det? Nej. Klockan 7.05 är hon här. Och filmen börjar kl 7.. Så vi kommer dit 7.30, och missar förta halvtimmen av filmen.. Så det var ju lite frustrerande.. i 1,5 h gjorde jag inget annan än att vänta.. 
 
Onsdag. Vaknade med jätteont i halsen och nös hela dagen. Förkylning! Efter jobb hade vi afterwork-möte med chefen och projektledaren, för att vi skulle för once kunna umgås lite avslappnat, och inte på stökiga kontoret eller över skype. Så det var trevligt. Synd att det ska ta över 4 månader för henne att få tummarna loss och umgås med de 4 som har offrat så mcyket för att vara här. Vi hade ett litet snack med projektledaren förra veckan (hon är rätt mcyket mer down to earth än chefen) och hon har varit där ett tag, o hon sa att vi har nog tyvärr hamnat lite i kläm, då alla har haft så mcyket annat och ingen har gett oss den assistans och uppmärksamhet och uppskattning som vi borde ha fått. Vilket inte ska få hända egentligen... menmen. 
 
Idag vaknade jag upp med feber och en baotaförkylning. uuuuhhh. Och jag sa förra veckan till vendela "jag är så glad att jag inte har varit sjuk på typ hela tiden, jag brukar alltid på förkyld på våren", jag jinxa det.. Så jobbade hemifrån idag. Fick klart finally friday¨t, så de e skönt, men massa annat som jag inte fick gjort.. Förhoppningsvis mår jag bättre imorron o kan jobba ikapp lite. Skulle också egentligen på välgörenhetsgalan Red Nose Day som spelades in här i LA.. Men fick ställa in det.. Och fick även flytta fram surfingen tills nästa helg ist.. jag som var så taggad ... förkylningar kan förstöra så mycket alltså... bu.
 
Idag fyller även min fina pojkvän år! Grattis till honom <3
 
 
Nu ska jag sova bort febern hade jag tänkt. Få se om det går. 
 
Puss och kram! 
 

hogwarts och helg

Publicerad 2016-05-24 06:25:59 i Allmänt,

Hello!
 
Så det blev universal förra veckan! Jag och Vendela stack dit i torsdags, passade på medans det var lugnt med jobb. De har ju precis byggt dit en harry potter värld. Så snyggt gjort verkligen!!
 
 
Det var så detaljrikt och WOW. Innuti hogwarts så fanns det en ride, 3D ride, den var kul, men blir så lärr åksjuk o illamående nu på senare dar. Längsta kön var väl ca 30 min, så lagom med folk. Ändå glad att jag gjorde det, 100 dollar fattigare, men jag kan iallafall säga att jag har varit på hogwarts! 
 
På fredag så bar the boss back. Vi alla var beredda på att bli mötta av frustration och stress, men till vår förvåning så gick allt bra. Skönt! Haha, vet ALDIG vad man ska förvänta sig, så vi alltid "hoping for the best but excpecting the worst.. is she gonne drop the bomb or not" (det är en sång för de som inte visste det). Sen va de helg!
Lugn fredagkväll.
 
Lördag. Tränade. Körde 1h på löpbandet och sen tränade jag ben. Sen stack Vendela, jag och julia till beverly hills art show där JC hade ställt ut några av sina foton, så vi ville va bra vänner o show vårt support. Det gick kalasbra för honom där, sålde totalt 9 tavlor och vann pris! 
Sen stack vi till melrose, till min gamla tatueringsstudio. Nästan exakt 2 år seda jag var där sist och gjorde min tatuering bakom örat. Men vi var inte där för mig denna gången, jullan tog ett hål i örat. Kollade i lite butiker där o sen åkte jag hem, medan de andra åkte iväg på middag. Jag var egentligen bjuden på fest med michelle, men jag orkade icke. Pallade inte lägga tid och pengar samt förlora sömn för att dricka alkohol och antagligen inte ha så jättekul. Så stannade hemma med popcorn och en film. Ensam hemma dessutom. Kvalitet! Vill inte låta bitter eller osocial, men som jag njuter av att ha vardagsrummet för mig själv i dessa dagar då hanna är iväg. Har en dag kvar.
 
Söndag så skypade jag med familjen, solade, kollade klart på new girl. Wow, hur kan 5 säsonger gå så fort... Tränade en snabbis och sedan gick jag o michelle och åt middag. Åt falafel tallrik, gott. Och jäklar vad mätt man kan bli av att äta så lite. efter 2 falafel bullar, lite hummus o sallad var jag proppmätt. Sjukt vad det är skillnad på mat och mat. Sen kommade jag GOT med vendela och sen somnade jag. 
 
Måndag. Vaknade till en mailbomb... men innan jag började jobba så facetimeade med emma, oooh saknar sverigekompisar! Sen var det jobbjobbjobb. Fick gjort mycket, och det är rött kul tat planera events ibland! Så är, för tillfället, väldigt excited över Swedish affär! Kom inte hem förrens vid 7, vrålhungrig. Började kolla en ny serie, pga new girl är slut, orange is the new black, 2 ansnitt in och jag är hooked. Synd att de är 1 timmes avsnitt... kommer att slösa så mycket tid på det haha.. 
 
Nu ä rklockan 20 över 9 och jag är helt slut i huvudet. = dags att sova! 
Syster <3 side by side, always! 
 
Puss och kram! 

more more mackelmore! and ryan lewis.

Publicerad 2016-05-19 06:54:56 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Då var vi halvvägs till helg igen! Men jag ska pick up where i left off i söndags.
 
Lunch på gracias madre med nina. Käkade en vegansk black bean burger. Väldigt smakrik. Måste erkänna att även fast jag var excited, så var jag lite skeptisk, så många "konstiga" grejer (grönsaker etc) det är i denna som jag inte vet vad det är, och om jag visste var det var kanske jag inte skulle äta det (för de som inte känner mig så bra, så är jag väldigt konstig med mat, grönsaker speciellt. Lärde mig aldrig äta det som barn, köttbullar och makaroner var det som gällde.. och nu är jag ett stort barn, som dessutom försöker bli veg, som sakta lär mig smaka och äta nya saker).. Men imed att det var i form av en hamburgare, så är det mindre läskigt för mig, så det var bara att tugga o svälja. Men till min förvåning var det så mycket godare än vad jag trodde. The black bean patty var verkligen the bomb! Åt hela, o va mätt o glad! 
Sen gick jag o nina till nordström rack för att jag skulle kunna handla lite för mitt presentkort. Hade ju redan handlat ett par nikes (för ca 60 dollar, FYND) , denna gången hittade jag en liten röd och söt michel kors väska (70 dollar?!?!), en steve madden väska (30 dollar!!!), samt ett par nya sandaler (eftersom mina andra har gått i sönder) (30 dollar!). Och på något sätt har jag ändå 50 dollar kvar på presentkortet, WHAAAAT?!!?! SÅ glad! Kul att shoppa utan att egentligen spendera något! Är också noga med att inte käpa varken stora eller tunga saker då jag ska få hem det också..
 
Sen va et back to work på måndag. Samma på tisdag. Chefen är ute ock reser, så hon är MIA. Har knappt hört från henne på en vecka. Vilket är lite frustrerande eftersom jag är beroende av henne för att kunna göra mitt arbete. Hon måste godkänna eller ge mig notes/feedback så att jag kan komma vidare i arbetet.. 
Satt i möte till kl 6 så vi kom aldrig iväg på norges nationaldags firande. Såg sen på min kompis Anna's facebook, ryska anna som jag lärde känna under mitt första år i LA, att hon var där. Hade ju varit så kul att träffa på henne där.
 
Idag, onsdag, började dagen med ett träningspass, och bestämde mig sen för att jobba hemifrån, vilket va skönt. Vet inte om det beror på att jag tränade imorse eller vad. Men jag har varit konstant hungrig idag. Och imed att jag har haft nära till mat o snacks, så har jag ätit konstant. Mest oreos. Men nu är de slut, så det problemet är över. Haha, men de e väl okej att ha en sån dag ibland också. Sen kom julia hem så stack vi och såg Mackelmore o Ryan Lewis på Jimmy Kimmel live! It was awesome!! 
 
Lite livemusik livade upp veckan! Gick därifrån med världens "åh vad jag älskar los angeles" känsla. För detta är en av anledningarna till att jag älskar LA, att man kan se en mackelmore "konsert" bara sådär, gratis. Here u go liksom. Det händer inte så ofta i Swe. Inte i mitt liv iaf. 
 
Nu är klockan strax 10 och jag är taggad på att sova. Hopefully får jag svar från chefen imr så jag kan göra något vettigt imr! Sen e de fredag, sen heelg! Inga coola planer denna helgen. Ska åka en sväng o kolla till JC's utställning. Kanske universal. 
Nästa helg ska bli kul dock! Ska till LACMA rain room och har surfinglektion inbokad! Så im excited about that! 
 
Godnatt på er! Puss o kram! 
 
Off to neverland. 
Barnsligt är bäst! #foreveryoung

dots

Publicerad 2016-05-15 18:28:24 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Nu har hela helgen snart passerat, och så har halva maj. 2 månader kvar. Hade varit lagom med 1 månad. Känner att jag har varit borta tillräckligt länge nu, och att komam hem i mitten/slutet av juni hade varit lagom. Men 2 månader är väl inte så hemskt länge, tror att så fort vi kommer in i juni kommer det gå kalasfort. 
 
I torsdags efter jobbet så stack vendela, julia och jag till Downtown för att kolla på LA art walk. Besökte även muset the broad. Kunde tyvärr inte komma in i the infinite mirror room eftersom de va fullbokat, men de va trävligt ändå. Sen stack jag hem rätt tidigt, innan den egentligen artwalken.. Men ett museum för dagen räckte för mig. 
 
 
 
I fredags bestämde vi oss för att jobba hemifrån. Hade inte så mycket att göra, så när jag var klar med FF så gick jag ut o la mig vid poolen och solade. Första gången jag låg vid poolen sen jag flyttade hit. Det va riiktigt nice. Sommarkänslor. Njuter aldrig av det fina vädret när man bara sitter inne och jobbar.. 
 
Sen på kvällen stack jag, julia och vendi ut till ett ställe som heter villa lounge. En klubb. Var egentligen inte så klubbsugen, men hade aldrig testat den klubben innan, så kände att jag get det ett försök. Klubben va fin o så, men nja. Kändes som kvällen va ett slöseri på smink, sömnbrist, och alkohol.. Vi stack hem tidigt. Vilket ändå va skönt. 
 
Lördag så snackade jag snabbt med familjen innan jag åkte till santa  monica och mötte upp JC ch hans kopisar som han visade runt i LA. Sen åkte hem jag vid 7 tiden och somnade kl 10. 
 
Söndag, sitter i träningskläder o ska snart ner till gymet. Sen ska jag käka lunch med Nina på gracias madre, en restaurang med vegansk mexicansk mat. Alla sanckar så gott om den, så ska bli spännande att prova. Sen tänkte jag till beverly center o shoppa upp mitt presentkort och sen jobba lite. 
 
I veckan som kommer ska jag se Mackelmore och Ryan lewis på Jimmy kimmel live, så det ska bli kul. Det är även 17e maj (norges nationaldag), så då är vi bjudna på ett event. Och funderar även på att dra till universal en dag. De har ju byggt dit en hel harry potter värld, så det hade varit kul att uppleva. Kostar dock nästan 100 dollar för ett endags pass.. men känner att jag får leva lite här. När jag ändå kostar på mig 6 månader här vill jag inte sitta inne o ha tråkigt och begränsa mig pga pengar. Så flera kul saker på G denna veckan, så hopefully går den rätt fort!
 
Puss och kram! 

always end with a good note

Publicerad 2016-05-12 00:55:03 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Onsdag eftermiddag. Kom nytt hem från jobbet och sitter i soffan. 
Idag vaknade jag ännu en gång med att hela kroppen sa neeeej. Ville bara stanna i sängen o sova bort hela dagen. Men gick till jobbet. Va ensam på kontoret idag. Bad mina kollagor att läsa igenom FF en gång till (eftersom de hade okejat det igår, o jag hade bara gjort någon liten ändring), och då helt plötsligt är det så mycket de tycker jag borde ändra. Och då blev jag sååå irriterad och frustrerad. Obefogat jag vet, men jag tror at det var 4 månaders passiva små frustrationer och irritationer som jag inte har tagit itu med, har sopat de under mattan och de har blivit fler och fler... plus hemlängtan, saknar mina vänner, pojkvän och familj och känner mig ensam. David va online på facebook, så jag ringde på facetime för at förklara varför jag var så arg. Och sen brast det. Hade ett litet breakdown och fick ut alla instängda känslor jag samlat på mig. Det var SÅ skönt. Orkar inte vara glad hela tiden. Jag är inte glad hela tiden, ingen är det, och varför ska man låtsas, gömma det eller skämmas för det? Och att vara arg och ledsen betyder inte att jag mår dåligt, bara att jag är mänsklig. Det var så skönt att inte rymma från de känslorna längre. När jag gick från kontoret till käket för att värma min mat så kändes det som jag vägde 5 kilo mindre. Sen samlade jag mig och tog itu med problemen, jag tillkallade ett möte med de andra MM's. Det ska vi ha imorgon. Och jag är taggad och hoppfull på att det ska vara givande, och att allt ska gå lättare i framtiden. 
 
 
Ska ska jag strax ner till gymmet, springa och lyssna på green day. Yaass! 
 
I övermorgon är det fredag och sen är det heeelg! 
 
Var egentligen inget mer intressant jag hade att skriva för tillfället, ville bara om mitt breakdown och att ta sig upp igen. Tycker det är en viktig del av resan. Det är därför jag har denna bloggen, för att ärkligt kunna skriva vad jag tycker och tänker, vad jag gör och känner, på ett ärligt sätt, och att kunna se tillbaka på det och minnas, reflektera och lära av mig själv. Att dokumentera min livs resa typ, sen juli 2012 iallafall. Jag tycker det är jättekul och intressant att skriva och att sedan kolla tillbaka på vad jag har skrivit för längesedan. Och så har jag bloggen för att uppdatera er där hemma på vad jag hittar på om dagarna här på andra sidan jorden såklart! 
 
Här är en bild från när jag kollade på gitarrer i Oakland. Synd att jag bara kan spela guitarhero.  En vacker dag när jag har tid, pengar och vill tillräckligt mycket, så ska jag fan ta gitarrlektioner. Hade varit så kul att kunna spela. 
 
Puss och kram! 
 

the return of carrokaos

Publicerad 2016-05-10 06:19:00 i Allmänt,

Hej på er!
 
Så va helgen över... vaknade av en smäll i dörren alldeles för tidigt till ett molnigt LA, och få fick vänta 20 min på att få komma in i badrummet pga en roomie fick för sig att duscha mitt under morgonens rush hour till badrummet.. Så dagen började trögt, och fortsatte likaså. En seg och grå måndag. Vill klaga på allt och alla. Det blev bättre efter jag kom hem efter jobb, hade ätit mat och tränat. Sitter nu fräsch, mätt, i en säng med nytvättade lakan, fullt med endorfiner i blodet efter träningen och lugn musik i öronen, så it's all good igen. Och är väl medveten om att jag snart ska få gosa ner mig i täcket och sova gott, och så var denna tröga måndagen över! Wuhu!  Dock fick jag en hel del jobb gjort idag, så de e ju bra!
 
Anyways. Helgen. I pick up where I left off i förra inlägget. I fredags. Sara kom över, vi åt veganmat. Sara åt en vegansk quesadillia (kan varken skriva eller uttala det ordet), som va asgod faktiskt, o jag åt orange crispy soy chicken. Älskar att man kan äta god mat utan att bidra till djurs lidande, makes me feel good. Ju mer jag lär mig om köttindustrin (samt mjölk o ägg industrin) blir jag mer o mer säker på att jag vill övergå till vegan. Har bytat ut mjölk som jag annars drack flitigt, mot sojamjölk och mandelmjölk. 
Det är jobbigt att inse att den maten man har vuxit upp med, sett som normal, "det är nyttigt med kött", faktiskt är rätt så bisarr. Man vill inte inse det, lever hellre i förnekelse, för att slippa ändra på sina vanor. Ignorance is a bliss, ey? Men nu äntligen, ju mer jag inser, ju mer kan jag göra skillnad. 
Nu gick jag off topic igen, det händer ibland.. ehe. Iallafall, efter maten stack jag o Sara till Rock n Rileys och sen vidare till rockbaren rainbow. De va inte så mycket folk ute då det var dagen efter cinco de mayo. Men det var en kul kväll. På rockbaren, eftersom det inte va några folk på dansgolvet frågade Dj'n vad vi gillade för musik. Gissa vad jag sa. Så han blastade på med green day och massa annat bra! Och där står jag på ett tomt dansgolv och är kalasglad! Sen stack vi hem. 
 
 
 
Dagen efter va inte lika kul. Min alkoholtolerans har sjunkigt någon avsevärt, eller så va det någon billlig vodka de använde i drinkarna, jag mådde så dåligt. Spydde hela dagen. Men hade bestämt med JC att vi skulle till science center, och jag trodde att baksmällan skulle släppa till kl 3, men icke.. men eftersom han redan var påväg mot min lägenhet när jag ringde för att ställa in, så kände jag mig dum att ställa in, så jag kämpade mig upp ur sängen och iväg till museet. Jag önskar jag kune säga att allt gick bra, men de va rätt kämpigt alltså. Plus att en gång hann jga inte in till toan innan min mage kom upp över min krage, som tur va så va det utomhus. Men så skämmigt.. Men fick allafall se en riktig rymdshuttle, de va coolt. Sen kom jag hem vid 6 tiden, och då började det släppa och jag kunde äta lite mat. Så de va min lördag ehe.. 
 
Söndag, så stack jag Julia och Vendela till Melrose Flea market och gick och kollade runt där. Mycket mysigt. Sen gick vi till the grove. De andra ville inte se captain america, jag ville, så jag gick och såg den själv. Första gången jag var på bio själv. Men de va inga konstigheter. Filmen var asbra!!!  Sen hem och chilla, sen var det måndag. Och måndagen har jag redan berättat om. 
 
Så, thats it för now!
 
Hoppas allt är bra med er därhemma.
 
Puss och kram! 

#browniesforlife

Publicerad 2016-05-06 20:31:18 i Allmänt,

Tjena!

Idag är det freday wuhuu! 
Dessa bilderna tog jag i ett photobooth inne på 1-2-3-4 GO records. 
 
Veckan har väl varit bra. För någon dag sen så hade Julia, Vendela o jag ett litet rant här hemma om allt som är fel på organisationen. Någon hade behövt trycka på reset, och styra upp det lite bättre. Hade det stått på en bättre grund, varit bättre uppstyrt och vi praktikanter hade fått lite friare händer och kunna göra mer utan att ALLT ska behövas godkännas av chefen.. och är det inte på hennes sätt så är det fel. Om kontakten med boarden hade varit bättre.. Det är så mycket som hade kunnat vara så mycket bättre. Men vem är jag/vi att säga något om det. Vi har ingen makt där, och vi är beroende av att få en bra merit/bra referenser härifrån, så skulle det vi säger inte uppskattas av de över oss, så är jag rädd att mamn skulle hamna på dplig fot med de och inte få lika bra referenser. Samt att det känns inte så lönt att vi ska försöka göra om nu, då vi bara har 2 månader kvar. Men vi ska försöka pika med små saker o försöka förbättra det, samt lägga en bra grund för de nya praktikanterna så de får enn bättre start än oss. 
Jag är jätteglad att jag har detta internshipet, I am. Jag har lärt mig en hel del, och haft roliga stunder. Jag bara önskar att jag kände att jag fick ut mer av det. Hade varit sååå kul och lärorikt om det bara hade varit strukturerat bättre. Men nu är det så begränsat, mycket tack vare högtsa hönset som "alltid vet bäst". Hon är svår att jobba med. Svårt att förklara helt här, då jag inte vill ta upp too much detaljer.
 
Anyways. Igår var det Cinco de Mayo! 5e Maj. En mexicansk celebration. Så vi stack till ett ställe som hette El Compadre efter jobb tog några margaritas. Jag o julia blev pepp på att dra ut, att leva lite. Så vi stack ut till ett ställe som hette dirty laundry och sen No Vacancy. De va la trevligt. 
 
Idag så jobbar jag hemifrån. Har så lite att göra. FF är i princip klart, har börjat jobba på nästa, samt letar press till nästa event. (Efter idag har jag 9 FFs kvar!!) Det behöver jag inte gå till kontoret att göra. Så det är en lugn dag idag, vilket är nice. Det regnar här idag btw, o soligt o fint i sverige ser jag! Härligt! Det cyklas tandem på ÖG idag, heja heja! Det var så kul, men wow vad schleten man var efter. 
 
Idag kom detta upp på facebook. 
6 år senare. I still love brownies. Haha! #browniesforlife
 
Ikväll ska jag nog till rockbaren Rainbow med Sara! Hoppas att det blir kul! 
 
Ha en trevlig helg! 
 
Puss o kram! 

may and green day

Publicerad 2016-05-03 07:42:26 i Allmänt,

Hejhej!
 
Nu är det MAJ! Wow! 2 månader kvar!
 
Jag har haft en jättetrevlig helg! JC plockade upp mig kl 7 am i en röd mustang och sen körde vi längs PCH till Oakland och lyssnade på braiga låtar hela tiden. Att åka cabbe längs PCH är helt underbart! Att bara kunna sträcka upp armarna, känna vinden i håret, klarblå himmel, natur, musik.. Det är en HELT annan upplevelse än att åka vanlig bil. Cabbe is the shit. Dock, måste man tänka på att solen står på i pannan hela dagen. Min panna såg ut som bacon när i va framme i oakland.. 
 
När vi kom fram till oakland, lördag 6-7 tiden. First stop va Jingeltown studios, va inte öppet för allmänheten förstås, låg väldigt gömt. Men vi hittade det. Kollade in mellan grindarna och såg parkeringsplatsen. Men, we were there iaf! 
Spot 2. 924 Gilman street. Där green day hade några av sina första speningar. Tillomed back in the day när de hette sweet children. Vi stannade till utanför för att ta foto på dörren. Dörrvakten ser oss o säger att de har stängt. Vi förklarade att vi inte skulle på showen, att vi va på green day roadtrip o skulle bege oss snart igen. Då fick vi komma in o kolla in stället! Väldigt punkigt ställe. Wow vilken vibe. SÅ trevliga människor!! Alla var så öppna, snälla och hjälpsamma, det förväntade jag inte mig. Blått hår, jacka full av nitar och piercingar överallt, men hur rar som helst. Man ska verkligen inte dömma efter utseendet. Vi började snacka med några i ett band, de hjälpte oss att försöka komma i kontakt med någon på jingeltown så att vi skulle få komma in o se insidan av studion. Så vi mailade o frågade om tour. (fick aldrig något svar, men de va värt ett försök). Vi blev även inbjudna till att komma till deras spelning på gilman street på kvällen. Vilket vi gjorde. 
Men innan dess så mötte vi upp JC's kompis Leslie så åt vi middag på Rudy's cant fail cafe som är co-ägt av Mike dirnt (basisten i green day). Han kommer dit ibland, men var såklart inte där när vi var där. Fanns en anslagstavla där fan har fäst teckningar, foton o dylikt. Jag skrev en lapp från Caroline from Sweden som jag fästa där. Ehe. Cheesy. Kaos i min hjärna när jag tänker på att han kanske en dag kommer att läsa lappen. Eller så sitter den där, en liken dekoration på väggen. I made my little mark där. 
Efter maten så stack vi till Gilman och kollade på spelningen. Fick ett medlemskort till gilman street, vilket jag tycker är lite coolt. Var jättekul att få ta del av en riktig, liten, rå punkrocks spelning. Kan så se green day för 20 år sedan. 
Innifrån Gilman street. Green day hette från början sweet children, då klottrade dem dit sitt namn på balken. History right here! 
 
Söndag. Åt frukost på Rudy's cant fail nummer 2. Det var nyare och större, men dit kom inte mike lika ofta sa dem. Strosade runt lite i downtown oakland, sen körde vi vidare. Hittade olika locations som nämns i deras sånger, samtidigt som vi lyssnade på dem. Det var kul! Fick en djupare connection/insight i sångerna kändes det som. Wow jag är där! Kändes som jag fick ta del av deras liv mer. Vet inte hur jag ska förklara det. Men det är en häftig känsla för ett green day fan som jag. Körde också förbi billies hus.. eheh. Första gången va inget fönster öppet, andra gången (fick bli 2 gånger då jag missade att ta bild första ..) så var det ett fönster öppet. Så de va säkert hemma. He he. Sen åkte vi till en gitarr shopp och en skivaffär som billie har varit med att öppna. I skivaffären sa han som jobbade att billie brukade komma in lite då och då. Men såklart inte när vi var där. 
Sen var vi klara med alla ställen i oakland så åkte vi över till san fransisco där vi åt lunch och strosade runt i china town. 
Sen mötte vi upp JC's fotografkompis som skulle fota en cool bil, så vi följde med på det. Det var en McLaren som sprutade eld. Skojar inte. Det var uppe på en kulle med utsikt över hela oakland, så de va lite coolt. 
San Fran.
The självlysande, eldsprutande mclaren. 
 
Måndag. 
Idag. 
Åt frukost på Rudy's igen. Det första. Åt french toast, SÅ gott! Aldrig ätit det innan. Fortfarande ingen Mike i sikte. Dock såg jag någon som jag tror jag har sett i ett green day sammanhang. I något klipp eller något, om han har directat en video med dem eller något.. Jag kände SÅ igen hans röst och utseende, men kunde inte sätta fingret på vart.. Han hade en keps med ett film company på, så det är väldigt sannolikt. Men vi frågade inte. Tog i mot i kroppen att lämna rudy's , kändes som att jag skulle missa mike. Att han säkert skulle komma in minuten efter vi stuckit. 
 
Vi körde öven tillbaka till skivaffären dit billie åkte var ibland för att fråga om de skulle kunna lämna en lapp till billie nästa gång han var där (jag o min alappar ehe.. ) men de ville han inte. Så har kvar den i väskan. Får se hur länge den ligger där tills jag får möjlighet att ge den till någon. 
 
Sen lämnae vi oakland o körde highway 5 hela vägen tillbaka till LA. Tillomed jag körde ett bit. Mustang. Jättestel var jag. Men det gick bra. 
 
Helgen var lyckad. Jag är glad. Men såklart finns den där känslan över att ha varit så nära, men ändå så långt bort. Hoppfulla, fastän jag inte vill vara det för jag vett att jag blir bara besviken, hoppfulla lilla Caroline kollade in i varenda bil, kollade på alla förbipasserande människor i hopp om att få se mina idoler. Men icke. 
 
Betyder det verkligen så mycket att få se dem, att få träffa dem, att få säga tack. Ja, det hade betytt så obeskrivligt mycket.
Ett liv utan känslor, eller inte like starka känslor hade varit lättare. Hehe. Men vad hade det varit för liv. Känslor är vackert, hur jobbiga, starka, bisarra, oförståeliga, de än är, så är de de som gör oss mänskliga. Det som gör oss till de vi är. Jag vet inte varför, och hur just green day blev så speciella för mig, varför deras musik tilltalade mig. Men det blev dem. Och jag tänker follow that emotion, vart den än tar mig.
 
När jag kom hem var det back to work direkt. Och ta igen det missade nya avsnittet av game of thones! 
 
Nu ska jag sova. Wow vad jag är trött. Ville bara uppdatera er där hemma om min helg. Har inte ätit något nyttigt på hela helgen. Så är fett taggad på havregrynsgröt imorgon bitti alltså. 
 
Godnatt!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela