carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

mycket kort inlagg

Publicerad 2014-01-31 04:34:04 i Allmänt,

Hejsan!
 
Antligen helg! Bilden gick fort. Fick tillbaka laxan som jag lamnade in i mandags, full pott, wiie! Sen psych och sen heeem. Varit gratt och molningt o regn i luften.. jattetrakigt vader....
 
Tyvarr har jag inget roligare att beratta haha.... Athena o Nina ska pa bio men jag orkade inteee. Sa ska bara chilla! 
 
Puss o kram
 

Andra dagen denna veckan.

Publicerad 2014-01-29 03:36:59 i Allmänt,

Hej pa er!
 
Tisdag.
 
Sov gott inatt (kul att jag skriver om mina sovrutiner.. finns ju manga som tycker de e himla intressant..(inte for nagot av de jag skriver e sarskilt intressant heller dock)) och hela dagen har rullat pa sa de e nice. Borjade med Art. Fick tillbaka laxan fran forra veckan, fick full pott, wiiee! Sen fortsatte vi med att rita hela lektionen sa tiden bara rusade ivag. Idag anvande vi oss av vit kol pa svart papper, blev anda ratt coolt tyckte jag!
 
 
Saklart finns det massa brister, jag e sa otalmodig nar det kommer till att mala stora ytor... men anda nojd med resultatet. 
Tjejen bredvis mig ar sa himla nogrann och forsiktig. Hennes blev mycket battre haha... 
 
Efter det var det psykologi. Nu snackar vi om hjarnan. Ska kunna alla delar av nervsystemet och hjarnan och dreas funktioner... pa engelska. De hela ar ratt intressant, men maaaassa komplicerade termer! 
 
Nar jag kom hem sa mots jag av en Nina och Athena som vill ut och ata. Sa ca 10 min senare ar vi pa vag till cheesecake factory! Myyys
 
Sen kom jag hem, skrev klart min artikel nr 2. Har har ni link. IN OCH LAAAS! Fastan de e pa engelska. Handlar om katter.
 
Nu ska jag gora lite artlaxa och hinna ivag till ralphs tankte jag. Sen avsluta dagen med att lasa nagra sidor i psykologi.
 
Puss och kram! 
 

mycket måndag...

Publicerad 2014-01-28 05:01:46 i Allmänt,

Hola!
 
Mandag, uuuh. 
 
Kollade Grammys igar. Sa himla bra. Sa sjukt bitter att jag inte ar det. DEt ar i staples center och jag ar hemma i soffan 30 minuter bort... Gick o la mig typ halv 12. Men kunde INTE somna... Sov kanske totalt 3h inatt, en gissning. Inte pigg imorse. 
 
Btw ar Ninis hemma i LA igen! De e kuligt! 
 
Lamnade in min laxa pa Arten. Gick bra tror jag. Sen snabb lunch och till psykologin. Lamnade min min extra credit. Sen skrev jag prov. Jag tyckte de va svart och tror inte det gick sa bra.. Hoppas pa ett B! Glad att jag gjorde extra crediten.
 
Klockan 2.32 fick vi ga. Aaaantligen! Hem. Ata. Ellen. Plugga. 
 
Tog igen lite sketchbok laxa som jag ligger efter i. Kunde dock inte gora allt eftersom vissa moment kraver att man e ute och ritar hus och soptunnor etc... och det gar ej nar det ar backmorkt ute. 
 
Har btw fatt min en artikel av splash att skriva. Har fatt ett mail bifogat till mig och ska skriva en atikel om det.... Himla svart faktiskt. Inga bilder, ingen info... Har kommit en bit. Fick mailet i helgen, sa vill ju vara effektiv och fa det klart snart. Men de e inte sa latt att veta hur dem vill ha det och om jag ska fokusera pa sjalva mailet eller skriva mer info. Det handlar om en petition till att fa Declawing (tar bort klorna pa katten) olagligt i Californa.
 
Har kommit en bit. Men ar ratt slut i huvudet. Ska ta en liten paus och sen forhoppningsvis fa klart den! I varsta fall far det bli imorgon efter skolan..
 
 
Puss o kram pa er darhemma! 

en vanlig sondag.

Publicerad 2014-01-27 04:37:03 i Allmänt,

Hejj
 
Min sondag har bestatt av det jag sa igar.. Plugg och traning och middag med Michelle. 
 
Hann inte trana sa mycket jag ville dock... ooh varfor kan inte dygnet besta av 30 timmar ibland? 
Har heller inte hunnit ikapp med min sketchbook laxa.. 
 
Snart ar det grammys.  Sa nara men anda sa langt ifran. Blir sa deppig... Hade sa garna velat uppleva det pa riktigt.... (en dag.... en vacker dag...) 
 
Imorron borjar en ny vecka och jag langtar redan tills den e slut. Psykologiprov vantar imorron.. 
 
 
 
Puss och kraaam
 

weekend.

Publicerad 2014-01-26 06:13:10 i Allmänt,

Hajj
 
Igar kom Tim och Fredrik hit igen. Nasta vecka aker dem hem till sverige efter ca 2 manader i USA! Vi stack ut till Rainbow. Aterigen sag jag ingen Mike.. eller annan kandis. Suck... Aja. De va inte sa jattemcyket folk dar faktikst. Men vi hade kul anda! Det var jag Fredrik, Tim och Nicklas som stack ut. Jag och grabbarna. 
Strax efter 1 lamnade vi Rainbow for att ga till rock n rileys, men de va ett private party. sa da gick vi och at pizza istallet. Sen tog vi taxi hem. Snipp snapp slut. 
 
 
Har e jag och fredrik medan vi vantade pa hissen.
 
Idag har jag mest tagit det lugnt. Tim och Fredrik har akt tilllbaka till san diego. Jag har pluggat psykologi och powernappat och kollat film haha. Psykologin gar bra, sa glad att jag har en bra larare sa det jag laser i boken kanns som repetition av de vi haft pa lektionerna! Jatteglad att jag tog denna kursen! 
 
Imorron kommer min dag besta av min Art laxa. Ligger lite back i skissboken. Ska egentligen rita varje dag hemma efter skolan och sen ha laxa over helgen.. Men har inte hunnit rita varje dag sa nu har jag bade veckans rituppgifter och helgens laxa. Mycket tid med pennan imorron...
 
Ska ocksa hinna trana. och sen ata med Michelle.
 
Maste beratta om en upptackt jag har gjort. Questbars. Proteinbarer typ, och de smakar ljuvligt! Massa fibrer, vitaminer, bra kalorier och protein. Mina favoritsmaker ar Brownie och Cookie dough. 
Har sett att mana fitnessprofiler anvander sig av just questbars, sa en dag sag jag det i skolkafeterian och gav de ett forsok. Harom dagen var jag och kopte en lada pa Vitamin shoppe! Mmm
OCH det basta ar att man kan baka med dem. Gora nyttiga kakor. Som smakar gott!! Hur bra ar inte det? Jag ar sa himla nojd! Bakade choclatechip cookies idag. nomnom. 
 
Och sa vill jag passa pa att saga grattis till en av mina narmaste vanner! Borjade med att vi gick i samma babygrupp, och still going strong. 
GRATTIS PA FODELSEDAGEN FINASTE EMMA! Saknar dig!
(Emma till vanster. Sofie till hoger. Sofie gick ocksa i samma babygrupp, sa de e samma story dar typ haha. Fast hon fyllde ar i november.) Fina vanner jag har! 
 
Och idag skulle aven min lilebror Tobias fyllt 19 ar. Sa ska tanda ljus nu ikvall och tanka pa han. 
Det var en fin solnedgang idag, jattefin himmel. Kandes som den log mot mig. Later konstigt men de kandes faktiskt sa, sa jag log tillbaka. 
 
Sen ska jag bara plugga lite till och sen sova. 
 
Puss och kram pa er! 

thursdaay

Publicerad 2014-01-24 02:14:57 i Allmänt,

Hejsan!
 
Nu are antligen heeelg! 
Igar hande inget kul, hann inte skriva bara. Jag korde ett niiiceigt pass pa gymmet efter skolan bara. Och plugga. 
 
Skolan idag gick rattsa fort. Fick bara hem hela ritplattan for har laxa over helgen.. 
 
Nar jag kom hem lagade jag mat. Jag har kommit pa varldens snabbaste, enklaste och heltokej gott recept pa pasta carbonara! Kokar pasta. Steker baconbitar. Nasr pastan ar fardigkokad sa haller man av vattnet, tar i en klick philadelphia ost (jag kor latt, med 1/3 fat). Blandar ner i pastan. Sen ner med bacon och lite riven ist. Ror runt. Peppra salta osv, om man vill. KLART. Ca 10 min. Perfect! Atit det 2 dagar irad nu haha.
 
Resten av min dag ska besta av en powerwalk i parken och en snabb vanda inom ralphs. Plugga psykologi. Kan tjana 5 extra poang, vilket jag ska gora, for da kommer jag komma upp till ett A. Ligger pa ett B (ca 86%) atm. 
 
Imorron ska jag gora art laxan, bege mig til vitamin shoppe och kopa questbars! Godaste proteinbarerna jag smakat! Kan baka protein brownies ocksa, hihi gottgott! Sa de ska jag gora. Och sa kommer Tim och Fredrik hit igen. De ska snart tillbaka till sverige igen och hade inte sa mycket att gora dar i san diego nu, sa da sa jag att dem kan ju komma hit i helgen. Sa de ska bli kul. 
 
Nu. PW. 
Happy helg allesammans! 
 
 
Puss och kram! 

trög-tisdag

Publicerad 2014-01-22 06:10:01 i Allmänt,

Hejsan!
 
Sa pigg jag var igar. Kunde knappt sova sa pigg o glad jag var. Sa de va ratt jobbigt att ga upp i morse... Sen att 3 bussar korde forbi mig i morse gjorde inte morgonen battre. Tur att jag alltid e ute i god tid och kom 10 m in innan lektionen anda! 
 
Dagen var ratt seg. Sen va det hem, Ellen, mat, handla pa ralphs.... Och ska gora lite bildläxa. Laxan e ratt trakig och seg.... men de e bara att gora...
 
Finns inte mycket mer att tillagga om dagen! En vanlig trott och trakig tisdag. Imorron ar det onsdag, sen torsdag, sen e det HEELG. Jag langtar till helgen!
 
Puss o kraaaam
 

Journalist, Javisst

Publicerad 2014-01-21 03:49:48 i Allmänt,

HejHopppp!!
 
Sag PRECIS detta:
 
http://splashmagazines.com/publish/faces/klara-gadd-an-aspiring-young-actress-from-sweden.php
 
MIN FORSTA ARTIKEL AR PUBLISERAD! 
Wiiiiiieeee!!!
 
Ah sa glad jag ar!!!!!!! Tycker de e sa himla coooolt!!!!! IN OCH LÄS!!!!!!!!! Dela pa facebook ocksa om ni vill, eheheh!
 
Annars.
Powerwalkat, skypat, gymat och ritat. Inte ritat det jag skulle rita. Men ritat har jag.
 
 
Ser ni vem det ar? heheh. Den e INTE klar an. Men oh vad de e kul att rita. 
 
Nu ar jag sa uppe i varv att jag inte vet vart jag ska ta vagen.
Jag ska koka nudlar och rita laxan ocksa.... men maste forst lugna ner mig. Ar happyyy. 
 
 
Puss o kraaaaam! 

söndag, splash och sömnbrist

Publicerad 2014-01-20 05:34:14 i Allmänt,

Hej pa er!
 
Vill ni veta hur lange jag har sovit inatt? (Vill ni val egentligen kanke inte, men jag berattar iallafall) Jag har sovit 2 timmar. Somnade vid 5, vaknade vid 7 och kunde inte somna om. Sa forsokte forbrilt att somna om men det gick icke. 
 
Igar btw. Igar hade jag och Athenis roligt. Vi stack till Rock n' Rilleys. Traffade pa nagra som vi traffade dar nar vi var dar i December! De va lite kul sa hangde med dem ett tag. Sen sa var ring spelet igang (som jag har forsokt att forklara i gamla inlagg, ring pa krok. Sjukt roligt och svart), sa dar hangde vi ocksa ett tag. Hade allmant trevligt bara. Sen nar baren stangde kl 2 kom Nicklas och hamtade oss. Nar vi kom hem gjorde vi lite mat och pratade med var saknade roomie Nina pa facebook haha. Sa darfor kom jag inte i sang forren 5... 
Har kommer 2 bilder.
 
Gillar denna bildeeeen! Roomielove! 
 
Har jobbat pa min artikel till splash idag. Blev nyss klar med den faktiskt och tryckte pa publisera. BAAM. Jag har nu skrivit min forsta artikel som ska publiseras i en riktig online tidning har i LA. Liiite halvt coolt kan jag tyckte att det ar. Inte for att min artikel kommer hamna pa forsta sidan kanske, men andaaa! Den ar just nu under review, sa nar den blir godkand (som den forhoppningsvis blir) ska jag lanka den har i bloggen sa ni kan fa lasa den! 
 
Annars har jag bara mest slappat, gatt en promenad och jag och Athena skypade med Nina i 1.5 timmar. Hade mycket att prata om haha. Om en vecka kommer Ninis hit sa blir det fullt hus igen! Aven om det i vissa lagen e skont att ha eget rum sa ar det ocksa faktikst valdigt tomt...
 
Nu ar klockan halv 9. Jag ar kalasglad. Det ar sondag. MEN DET AR INGEN SKOLA IMORRON. Wiie!
Sa jag kan skypa imorron eftesom jag inte var online idag! 
 
Nu ska jag kolla film eller dylikt och sen sova! 
 
Puss och kraaaam!

lördag it is!

Publicerad 2014-01-19 06:04:46 i Allmänt,

Hejsan svejsan!
 
Borjade dagen med ett snabbt skype samtal med familjen innan jag gick ut pa min PW i det fina vadret. Sen har jag inte gjort jattemycket, filat lite pa min artickel still splash som jag ska publicera imorron tankte jag! Spannande!
 
Jag, Athena och Nicklas gick till cheesecake factory och at maaat! Forsta gangen for iar, wiie! Anvande mig av mitt presentkort som jag fick i fodelsedagspresent av mina kara roomies! Mycket trevligt!
 
Nu kom vi nyss hem och ska snart gora oss iordning for att ga pa bar! Athena och jag iaf, nicklas ska plugga. Sa jag och Athenis ska till rock n rilleys! Woopwoop. 
 
 
 
Och har bjuder jag pa en bild som jag tyckte var rolig:
 
 
Ha de bra!
 
Puss o kraaam

Sommar den 17e januari

Publicerad 2014-01-18 04:06:42 i Allmänt,

Tjollahopp! 
 
Borjade dagen med en powerwalk.
Sen lunch och sen gick jag ner till POOLEN. Gillar att man kan ligga och steka i 30 graders varme i mitten pa januari. Klagar inte. 
 
Lag dar bara nagon timme. Ville vara snall mot min hud och sen ville jag hinna med ett traningspass ocksa. Sa efter det gick jag till gymet. De va nice. Kom hem, duscha. Och nu ar jag har. 
 
Sa sammanfattningsvis har jag val inte gjort nagot jattevettigt eller spannande. Men jag har inte orkat.. Behovde en mental paus fran allt.
 
Vet ej om vi ska ut ikvall eller imorron. Hade varit kul att komma ut till bar igen. Jag gillade rockbaren! Men vi far la se om Athena piggnar till eller om de blir imorron ist!
 
Puss o kram! 

efterlängtad långhelg!

Publicerad 2014-01-17 07:03:05 i Allmänt,

Heeyy!
 
Hann inte skriva igar. Hela dagen gick sa himla fort. Men de va en bra dag hela dagen. Vaknade pa ratt sida, kul pa bildlektionen och interesant pa psykologin. Poff sa va skolan slut for dagen. Sen pluggade jag och traffade en kompis! 
 
Idag var dock lite segare. Bilden gick vi igenom 2pt perspektiv.. en jakla massa linjer. Jobbigt. Men blir snyggt. Psykioligiprov. (ja vi hade ett i mandags pa kap 1. och idag var det kap 8...) Fick reda pa detta 2 dagar innan provet.. braaa med framforhallning... Sa hade inte hunnit plugga sa mycket.. fick 2 fel av 15. Dvs 86 procent.. Helt ok. Dock lite irriterad pa att jag andrade mitt sista svar. Hade egentligen svarat ratt... sen bytte jag tilll D ( multiple choice svar, A-D) for att jag hade knappt hadt nagra D. Daligt val..  Aja. Efter provet sa fortsatte lektionen och jag fick kampa att halla mig alert, helt slut i huvudet. 
 
Sen blev klockan antligen 2.35 och jag holl helg!! Ingen skola forren pa tisdag!!!! Och INGET PLUGG! (bara lite bildlaxa kom jag pa nu... men den gar relativt fort!) 
 
Sen stack jag till the Grove och  traffade Klara. Intervjuade henne till Splash som min forsta artikel. At mat och snackade allmant, De va trevligt. Cameron Diaz va pa the grove idag ochsa, sag henne inte. Men hon va pa barnes and noble o signerade bocker!. Alskar henne. Men had einte tid ork oc lust att kopa boken, koa 3 timmar for att se nar hon skriver sitt namn i boken... INte idag. 
 
Sa jag gick hem och borjade skriva pa min artikel. Ar sa trott att hjarnan slutat funka, sa ska sova nu och fortsatta imorron! 
 
TYckte denna va kull:
 
 
Och de far avsluta dagen!
 
Puss och kram pa er! 
 

shoortie inlägg

Publicerad 2014-01-15 07:03:04 i Allmänt,

Hajsan!
 
Sovit som en kratta inatt. Inte alls bra. Varit trott hela dagen... Men sa e det ibland. Tog mig igenom dagen, fixade csn papper pa skolan, akte hem. Lagade mat, smalte maten och sen pluggade jag lite och stadade toan. 
 
Det var min dag. 
 
Inte mycket att tillagga. Imorron ar det onsdag. Sen e det torsdag och sen e det HEEELG! 
 
Nu ska jag sova! 
 
Puss o kram! 

monday..

Publicerad 2014-01-14 03:15:28 i Allmänt,

Helloo
 
Oh mandag igen. Min foora termin var sa nice, for nar mandagen var avklarad sa var jag ju ledig pa tisdag... men nu ar det bara hem och sen mentalt forbereda sig for skola igen uuh.. haha.. 
 
Psykologiprovet gick ratt bra. Det var bara ett litet prov. Men nar de e sma prov sa ar varenda fraga vard sa mycket mer... sa jag fick 17/20 tror jag. 3 fel. 85,5 %. Helt okej. Men hade garna haft ett ratt till sa hade jag kunnat fa 90 ! Aja
 
Har varit varmt idag, 26 grader! Summmeerr. Och i sverige har ni sno och kallt! Hade dock garna haft lite sno ocksa. Detta ar min forsta vinter utan sno... 
 
Fick massa snapchats av min syster om att min vovve nu har blivit friskforklarad!!!! Wiiiiee! Cancern ar väck!!! Finns inte ord som kan beskriva hur lycklig jag ar!!!! OOH MIN GOSETOSSS!! <3 <3
 
 
Min gamla roomie johannis skickade en bild fran sydsvenskan, en liten artikel med minnesord om min morfar som gick bort i julas. Nar jag laste det blev jag bara jattestolt att det ar min morfar och allt han har astadkommit under sina 96 ar. Kan inte fatrsta att han ar borta.. men jag vet att aven fast han inte kommer vara med oss fysikst sa vet jag att han ar dar och vakar over oss.
 
 
Nu ska jag till gymet en stund. Sen nar jag kommer hem ska jag tvatta och gora lite bildlaxa.
 
Puss och kram! 

slappesöndag

Publicerad 2014-01-13 03:05:52 i Allmänt,

Hola!
 
Utgangen igar blev lyckad! Blev bara jag och Athena som stack ut! Vi akte forst till rock n rilleys, den irlanska puben som vi varit pa innan. Sen gick vi vidare till Rainbow! Dar Martina och Kelly traffade Mike Dirnt. Jag hade mina ogon oppna hela tiden, men ingen Mike... Rainbow ar en rockbar sa det var jattemanga rockare med langt svart har och sa spelade de rock  musik hela tiden. Sjong med hogt till Living on a Prayer pa dansgolvet med Athena haah. Och kul med massa blandade och annorlunda manniskor tycker jag!! Jag gillade baren iaf! Athena tyckte nog den var sadar. Strax innan bara stangde sa gick vi ut och traffade pa nagra revliga manniskor som kom fran Rock and rilleys sa snackade vi med dem tills Nicklas kom och hamtade oss. 
Satt uppe ett tag och snackade, sen skulle vi ga o lagga oss strax efter 4. Precis nar jag ska lagga mig o sova startar brandlarmet i byggnaden. Jag gar ut i hallen i pyjamas, men ingen annan e ute haha. Sa jag star och avvaktar till larmet slutar ca 20 min innan jag kan ga o lagga mig. Da ar klockan strax innan 5. Somnar.
Sen vaknar jag klockan 7 och kan INTE somna om. Sa 2 skona timmar fick jag sova.
 
Idag har jag inte gjort jattemycket. Bestallde hem kinamat till lunch hehe. Pluggat psykologi och varit en svang om Art supplies storen och handlae grejer till min Art klass. 
 
Ska plugga lite psykologi till. Kanns som jag har ratt bra klam pa det, men kan va bra att plugga lite till. Och sen kanske kolla film. Sen sova tidigt. 
 
Uh mandag imorron igen... Langtar redan tills nasta helg lite. Aven fast jag gillar mina kurser sa ar det dar med skola alltid lite motigt... 
 
Puss o kraaam 
 
 

snabbinlagg lordag

Publicerad 2014-01-12 06:51:34 i Allmänt,

Hejjee!
 
Borjade dagen med skypa med farmor o farfar! Sen PW. Storhandla mat. Plugga. Kolla film, the Avengers! Gora sig redo. Det var min dag. Ska snart ivag till nagon bar pa sunset, fortfarande obestamt vilken.
Idag fyller jag 21 ar och 11 manader! Wiee 
 
Varldens snabbaste inlagg for att vara jag! 
 
Puss o kram

kära dagbok...

Publicerad 2014-01-11 06:18:08 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Fredag, ledig dag. Yeah. De e nice att va ledig! Kunde dock bara sova till 7.15.. 
 
Borjade dagen med att skypa med familjen darhemma. En vecka sedan jag lamnade lodde idag. Sa da var det dags for skypen igen. 
 
En en timmes powerwalk i parken. Lunch. Pizza. Plugga psykologi. Powerwalk till the grove och kopa skal till min ighone 5. Har gatt o haft den i en strumpa sa lange, inte jatte stylish.... Sa kopte denna fräckisen istallet. 
 
 
En glittrig panda. Arligt talat, sa alskar jag den. Sa himla cool! 
 
Sen tog jag ett mallenmal med smoothie! Langesedan jag gjorde det. Smaskens var det!
 
Sen stack jag till gymet. Det var gootttt! Behovde trana! 
 
Kom hem, tog en dusch. Satt och konstruerade ett mail till splash. Sparar det i utkast for att granska det senare. Rensar min inkorg salange, eftersom jag har 6134129 utskick fran splash om eventupdates. Bland dem updatsen hittar jag ett mail fran dem dar dem fragar efter mig... Det lag mitt bland alla andra splash mail sa jag hade inte sett det!! Som tur var vart sa skickade hon det igar, sa svarade nu. Blir alltid sa osaker nar jag ska svara, radd for att formulera mig fel eller bli missforstadd eller skriva nagot som later dumt och samtidigt vara formell, men inte for stel. Det ar sånna tankar som aker runt i mitt huvud och darfor kan det ta ett tag innan jag har ett mail som jag ar nagorlunda nojd med... Blir aldrig helt nojd. 
Blir sa nervos for jag vill saaa garna gora bra ifran mig. Och nu har jag ingen som kan saga hur jag ska gora for att de ska ga bra, jag far lita pa mig sjalv helt enkelt. Lattare sagt an gjort. Men de e bara att gora sitt basta och gora allt jag kan. Inte tanka pa allt som kan ga fel, tanka pa allt som kan ga ratt istallet.
Sa jag ska bara vara jag. Jobba riktigt hart och gora det basta jag kan! Och sen far vi se vad som hander. Oavsett vad som hander sa ska jag inte kanna nagon ånger! (Skriver till migsjalv for att jag sjalv ska kunna lasa detta och paminna migsjalv om det.) 
 
Klockan ar nu 9 pa kvallen och jag ar helt jattetrott.. Ska plugga lite psykologi och sen somna. 
 
Men forst avslutar vi med en kul liten grej.
STORT grattis till Ninis hemma i Sverige som fyller 20!! Wiiho 
 
 
Puss o kramis. Godnatt! 

god torsdag

Publicerad 2014-01-10 03:28:19 i Allmänt,

Hej pa er!
 
Glomde blogga igar. Men inget speciellt hande. Hade en jakla huvudvark bara, och kopte ett skap till min ritplatta, sa jag slipper slapa med den varenda dag! Latt vart det! Igar sa var de sa jakla fullt pa bussen och chaufforen bara tryckta in fler sa amn knappt kunde stanga dorrarna... och dar star jag med den feta ritplattan och en stor vaska pa axlen.. Sa nu slipper jag det! Skont!
 
Idag har varit en ratt bra dag. Ritade hela min artlektion. Oh vad jag alskar att rita! Inte kull att sitta och mata och gora alla uppgifter exakt som man ska gora.... men det ar sa man bli battre, forhoppningsvis. Kul att rita iaf! 
Sen snabb lunch, och upptackta idag att de faktiskt gor chailatte i skolkafeterian! Wie! Sen Psykologi. Och aterigen. Sa himla glad jag tar denna kursen! Det e sjukt interesant!! Och lararen ar jattebra! 
 
Sa tror denna terminen kommer ga ratt fort. Skolagarna gar i ett svep, sen e man hemma och ater mat, kollar Ellen, plugga, somnar. 
 
Nu har jag antligen heeelg!!! Sooovmorgon! Har inte sovit langre an till 5.30 pa en hel vecka, tack vare jetlaggen forra helgen och sen skolan. Men imorron, ska bli sa skont! 
 
Gav en hemlos mat idag. Hade en macka som jag kopt i kafeterian som jag inte orkat ata. Han ligger dar pa trottoaren och ser bitter ut nar jag gar forbi, nar jag fragar om han vill ha en macka sa andras hans bittra ansiktuttryck till forvaning, och sedan satter han sig upp och tar emot mackan och da overgar forvaningen till ett stort tacksamt leende som sager tack. Blir sa rord.Tank att sa lite kan gora sa mycket. Har gett mat till hemlosa innan och deras tacksamhet ar priceless! Finns sa manga hungriga och hemlosa som jag onskat jag kunde hjalpa nu... men i framtiden nar jag ar framgangsrik och har massa pengar, da ska jag hjalpa annu fler! Och det menar jag till 100%. Exakt vad jag ska gora, don't know, men jag ska hjalpa manniskor och gora dem glada! 
 
Nar jag sedan kommit hem sa kollade jag Ellen som vanligt. Hon ar en san inspiration for mig, hon ar precis sa jag vill vara. Hon har foljt sina drommar, kampat nar det varit svart (hon var pank ett tag och borjade beratta skamt pa gatorna for att fa in pengar, for er som inte visste) hon fick en show, som sedan lades ner, men sen fick hon daytime. Och igar vann hon people choice awards for Favorite daytime TV host for 14e aret i rad! Och utover det ar hon sa himla snall och hjalpsam och sprider sa mycket gladje runt om i varlden, och SA manga manniskor hon har hjalpt... och behover jag saga hur fantaskiskt rolig hon ar! Hon ar bast! Love her! 
 
Oj, vad jag bara skriver pa.. Aja. Iallafall. Sen efter showen gick jag in och skrev in till showen i hopp om att vinna biljetter till Golden Globes pa sondag! Varfor inte tankte jag. Har inget att forlora! 
Haller tummarna!
 
 
Nu ska jag val plugga liiite, lasa lite psykologi for har prov pa mandag! Och sen kolla film och mentalt fira att jag har helg. Sen ska jag dock plugga mer imorron, men den tiden den sorgen. 
 
Puss och kram! 
 

en tisdag

Publicerad 2014-01-08 02:55:07 i Allmänt,

Hej pa er!
 
Idag var det tisdag, ifall ni inte visste. Jag ar sjalv helt lost pa dagarna, sa lika bra att gora det klart..
 
Ska ta en bild pa mig och min ritboard som jag slapar med mig varje dag pa skolan..
 
..Denna sota lilla plattan med blocket... Väger inte jattelite heller.. 
Sa ja den e lite jobbig, menmen. 
 
Lektionen var iaf rattsa rolig. Inte i borjan da vi bara skulle rita former.. sen skulle vi rita av var egen hand, utan att slappa pennan fran pappret. Forst vanster hand, sen hoger hand (ritade med vanster, sa himla svårt...) och sen skulle vi inte kolla alls pa pappret nar vi ritade.. Haha. Sen sa skulle vi rita av personen brevvid oss i profil, ocksa utan att slappa pennan fran pappret, gick helt okej. Faktikst sa var det jattekul att rita igen, har inte ritat pa ... jattelange.. har inte tid nufortiden.. sa ser fram emot denna kursen (forutom den jakla plattan som jag ska bara runt pa i 6 veckor..)
 
Sen pa lunchrasten traffade jag en tjej och kopte hennes bok i psykologi, jattetrevlig var hon. Sen fick jag snabba mig till psykologin. Ar nojd med mitt beslut att ta kursen, den ar kalasintressant. Svart med termer, men jag ska klara detta! 
 
Klockan 2.30 slutade vi antligen. Trott... Missade 3 bussar pga att alal blev proppfulla och jag kande inte for at forsoka tranga mig in dar med min brada.. Pa den 4e kom jag pa, fick sittplats efter 6e hallplatsen. Haha, man ar lagon rorelseforhindrad med den bradan, en fullproppad vaska pa andra armen och en iphone med horlurar i oronen som jag haller i handen...och folk star runt en sa man kan inte vanda sig. Jag fick satta bradan bredvid platsen jag skulle sitta pa och ta en jattekliv over den sa jag kom till stolen och sedan satta mig. Kunde inte lata bli att dumflina at migsjalv.. haha. Sa ska jag gora i 6 veckor nu. Ja. Heja heja... 
 
KLockan exakt 4 var jag hemma, precis i tid till Ellen!!! Sen gjorde jag kesoplattar till mat och beundrade en himelsk solnedgang!
 Inget filter eller nagon redigering. Sa har sag det ut. Finare i verkligheten dock.. Helt fantastikst!! 
 
Nu ska jag snart plugga psykologi, sen ska jag bannemig sova. Jag e sa himla troootttt i hela huvudet och kroppen... 
 
Imorron ar det onsdag, sen torsdag, sen HELG! Sova sova sovaaa! 
 
Puss och kram pa er darhemma!
Saknar er redan.

första dagen på SISTA halvåret

Publicerad 2014-01-07 04:25:48 i Allmänt,

Hejhej!
 
Forsta dagen av sista halvaret pa SMC!
 
Kandes inte alls konstigt att vara tillbaka pa skolan faktiskt. Hade lite trubbel att hitta salarna jag skulle vara i, men hittade dem! 
Borjade dagen 8.30 med Art! Drawing. Fick sitta pa jatteobekvama ritbankar och sa blev vi introducerade till kursen, samt fick en lista pa saker vi maste inhandla till kursen... Ingen liten lista.. Men lararen verkar bra och jag tycker det ska bli kul att rita!
 
Arten slutar kl 12. Sen kl 12.30 borjar min Psykologi. Lararen sager i borjan av lektionen att "har man inte engelska som 1a sprak, ar man inte en valdigt sjalvdiciplinerad till att plugga och en flitig lasare pa att lasa in (inte bara lasa igenom, utan lasa och forsta), sa ar detta ingen kurs for er"... Mest pga att det ar en intensivkurs.. laser 13 veckor pa 6 veckor..  Sa de kandes ju sadar. Kandes som hon sa till mig att jag inte skulle klara det, sa dar rasade alla mina planer och satt forsta 15 minutrarna och brainstormade med migsjalv om vad jag kunde gora.. Sen bestamnde jag mig for att bestamma mig efter lektionen och fokusera pa vad froken sa istallet. Efter lektionen bestamde jag mig for att jag ska gora det iallafall. Jag har motbevisat mig sjalv innan. pa bus 32 tex, dar sa lararen att hade man inte last Eng 1 innan man laste den sa skulle den bli svar att klara, jag klarade den med A iallafall.. Sa ska gora allt vad jag kan for att motbevisa mig sjalv igen. Vet att det kommer bli en intensiv och svar kurs med massa knasiga och komplicerade termer.. men kande ocksa att detta ar min anda chans att lasa psykologi pa SMC och jag orkade inte leta upp en ny kurs osv.. sa det blir den! Kommer bli en utmaning, men BRING IT ON.
 
Kom hem strax innan 4. Ivag till ralphs och handla mat. Ata mat. Fixa psykologibok till imorron... Tacka vetja facebook grupperna, skrev o fragade om nagon hade Psych boken, och fick svar fran en tjej direkt! Sa koper den av henne imorron innan lektionen! Klart! Sen promenerade jag ivag med Art-materiallistan till en butik som ligger nagra blocks ivag och handlade det jag behover denna veckan. Orkade inte leta upp allt idag haha... Fick en STOOR pase. Ska alltsa slapa med mig hela ritbradan varje dag till skolan. Ga till bussen, pa bussen, hela dagen i skolan, hem pa bussen.. och sen en haltimmes promenad hem fran bussen igen...uh.  Men om man tanker positivt, 4 dagar i veckan, 6 veckor.. sa totalt bara 24 dagar! I can do that! (Ska lagga upp en bild pa boarden sen en dag sa ska ni fa se hur stor den ar..)  Efter det pavagen hem gick jag inom banken och tog ut pengar sa jag kan kopa boken imr. 
Seeen kom jag hem! Och antligen kunde jag lagga mig i sangen och andas ut!!! Klockan ar 7. Skulle kunns somna nu. Men ska nog vanta minst en timme... 
 
 
Kommer bli 6 intensiva veckor med skolarbete. hejda sociallife.. Har inte hort av mig till splash an, ville ha koll pa skolan forst, nu har jag det..  Sa ska val i veckan maila dem o saga att jag ar back in LA och redo att borja jobba sa smatt! 
 
Min dator ville inte lagga upp dennabilden i forrgar, sa den kommer har ist.
 Hade tur nar jag reste hit btw. Nu var det svinkallt pa ostkusten och massa plan installda! TUR att jag reste den 3e och inte den 5e som jag var nara pa att gora ett tag! (tur for vadret och tur for den jetlaggen hade inte varit nadig!) 
 
Kommit igang med min iphone 5 nu! En ny varld!! Love it!
 
Nu ska jag vila, gora nagot som inte behover anstranga hjarnan... Trott. Men forovrigt ar allt bra. Taggad pa nya utmaningar. Motiverad. Kanns bra. 
 
Puss och kraam.
 

LA I'M BACK!

Publicerad 2014-01-05 02:30:31 i Allmänt,

Hejsan!
 
Tillbaka i LA! Min sista termin pa SMC! Kan inte fatta hur fort 1,5 ar gatt!
 
Lamnnade hemet vid halv 10 fredagen den 3e januari och redan nar jga kom till kastrup var planet forsenat ca en timme. Men hade lang vantetid i Canada sa de va lugnt. Dessutom var planet i Canada ocksa lite forsenat.. och fick byta gate 2 ggr.. lite rorigt, men allt gick bra och jag landade i LA vid 9-10 tiden pa kvallen. Fick min vaska och tog taxi hem. Taxin korde en jakla omvag och blev ca 10 dollar dyrare an vad den brukar.. arrgh.. "trafiken pa en fredag i stan ar hemsk sa jag kor motorvagen" sa han. "Ok" sa jag, for jag vet hur det kan va. Men inte raknade jag med att de sku;le bli sa mkt dyrare... aja... Traffade Athena och Nicklas nar jag kom hem. Sen gick jag ganska rakt och lada mig i min mjuka sang... Dock kunde jag bara sova till 4 imorse, wihoo. Sa har varit vaken sedan dess. Nu ar klockan 5 pm typ...
 
Kanns bra att vara tillbaka. Mina 2 veckor i Sverige kanns redan valdigt avlagsna. 14 dagar blev hektiskt, men det var vart varenda sekund, hann med allt det viktigaste! Ocksa jobbigt att lamna alla redan..
Och at lite flingor nyss, saknar redan sveriges Kellogs... Dem ar sa fruktansvart sota har... 
 
Idag har jag mest gjort ingenting. Packat upp, gatt powerwalk, handlat lite mat och slappat. Kollat pa Harry potter med athena och nicklas. Ska kolla en till om ett litet tag. Ska forsoka halla mig vaken genom den, inte late jetlaggen vinna... Iovermorgon borjar skolan. Bade skolangest och pepp pa samma gang. Angest for jag hade garna behovt nagra dagar att vila upp mig, men pepp for det ar sista racet nu. 5 manader till min degree! Nu kor vi!. Och sa tycker jag de ska bli spannande att lasa psykologi och Art. ANgest for att jag kommer ga i skolan 4 fulla dagar i veckan. Intensivkurser. Men jag vet att de kommer va vart det. Och spand pa att borja pa splash. Har fatt en ide om min forsta artikel, sa ska se om jag kan fixa det innan jag kontaktar dem, sa jag e redo direkt liksom.
 
Sa, kanns bra att vara tillbaka har. Fylls av motivation och inspiration har.. Aven fast Sverige ar battre pa manga satt, sa ar LA nagot alldeles speciellt. Kanns sa ratt att vara har. Kanns anda ut i lilltårna! I love it! 
 
Nu ska jag oppna mitt choklad som jag tog med mig hit. Mitt anda choklad faktiskt. Men ata ar det enda som hindrar mig fran att somna atm. 
 
Hoppas ni har det bra darhemma! 
 
Puss och kram pa er!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela