carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

HOOME

Publicerad 2013-06-15 20:51:15 i Allmänt,

HEMMAA!!
EFter en lååång flygresa är jag äntligen hemma! Flygresan gick bra, landade i Danmark då det ösregnade, åskade och blixtrade!! Härligt!
Sen kom jag hem så blev det frasvåfflor! MUUUMMMSS!
 
återförenad med min fina pluttenutt!!!
<3 <3 <3 <3
 
Nu ska jag snart sova, är trött!
 
Puss o kram!

snart är det dags igen

Publicerad 2013-06-14 04:18:07 i Allmänt,

Hej!
 
Okej. Nu tänkte jag lägga ner datorn i mitt handbagage. Har köpt väska till Mac, min sista jambajuice för nu och nu har jag suttit och lyssnat på mina favoritlåter och bara njutit av livet i min ensamhet! Har haft en suverän sista dag med kalashärliga människor (som jag hoppas att träffa på i sverige i somamr också!) och jag är helnöjd!
 
Jag är så glad så glad och ååh! Imorron åker jag hem!
Ser inte alls fram emot flygresan, önskar jag kunde snabbspola allt imorron från klockan 17 till lördag kl 18 svensk tid då jag landar i danmark!
 
Denna terminen har varit vädligt händelserik, har varit både ups and downs, och allt som hänt har bara gjort mig starkare, smartare och till en bättre människa. Att flytta hit är det bästa beslut jag tagit,  det var nog inte ens ett beslut faktiskt, det bara var så. Fanns inget sverige alternativ, det var hit jag ville. I'm right where I'm supposed to be. Har också lärt mig att tro på migsjälv och mina drömmar och så är INGET omöjligt i denna värld!
 
 
Men såklart, en del av mitt hjärta är och kommer alltid vara kvar i Sverige! Och Imorron(sverigetid) ses vi!!!
 
Åh vad jag längtar tills jag får träffa alla!!
 
SNART SNART SNART SES VI!
 
PUSS OCH KRAM!!
- Lycklig tjaaaaaj

Sista daaaagen wooo

Publicerad 2013-06-14 00:52:17 i Allmänt,

Tjenare.
 
Igår åt jag för en hel familj på cheesecake. Imes att det var min sista måltid där på 2 månader så ville jag avsluta med en toppenmåltid. Så jag tog en stek med sweet potato fries och ranch på sidan (för att det inte finns sås i detta landet), sen åt jag cheesecake. Jag var asmätt, men ändå åt jag hela. Gissa om jag hade onbt i magen nu. Tur att jag inte ska äta där på ett tag! He he
 
Idag så började jag dagen med en PW, köpte Nutrition boken av anna, så nu har jag bok till sommarkursen, tur det! Sen körde vi (johanna, jag och tjejerna) till griffith park och hikade till hollywood skylten. Fanns 2 vägar, en så man kom bakom skylten o en soom man kom framför, vi tog den framför! Här är lite bilder när vi nått toppen!
 
Grymma tjejer!
 
Ser ut som jag har två hakor.... och det har jag nog antagligen... (tack vare cheesecake factory)
Iallafall, tycker det är en cool bild förövrigt!
 
Har bokat shuttle till flygplatsen imorron! Sparar ca 20 dollar än om jag skulle tagit taxi! Så får prova det med!
 
Har även betalat hyran för de två sista månaderna i denna lägenheten, ååhh.
 
Nu ska jagsnart iväg till the grove och köpa en väska till min mac eftersom kartongen inte får plats i väskan. det börjar bli tjärvt med plats nu...
 
IMORRON åker jag hem! Det går fooort! Älskar LA, underbart här! Men ÅHEJ vad kul det ska bli att komma hem över sommaren! Längtar kalasmycket!
Nu kan man säga i sverige att "imorron kommer jag hem!". Här är det fortfarande i övermorgon!
 
Ska se om jag hinner göra ett litet inlägg imorron eller senare ikväll som får bli mitt sista inlägg för denna terminen. Imorron bitti måste vi 4 roomies iväg och fixa underskrifter som bevisar att vi är vi så att vi kan flytta ut ur lägenheten... (Amerika också). Nu ska jag fortsätta att försöka organisera min packning!
 
Puss och kraaaaam!

HEJJEEE

Publicerad 2013-06-13 04:44:20 i Allmänt,

Tjenna!
 
Onsdag idag!
Igår hade vi mysig filmkväll, kollade på kvarteret skatan åker till Laholm och åt cheetos och popcorn, myspys.
 
Imorse började jag dagen med en pw i parken med karlsson, sen skype med mamma o pappa och en massa packande! Nu är det inte långt kvar! Fick mig också köpt mig en Mac idag! Blev en Mac Book Air, den stora skärman. 12h batteritid! Det är bra, denna datorn klarar sig ca en timme utan sladd innan den dör. Är taggad på att börja använda min maccis! Hela kalaset gick på ca drygt 7000 kr. Vilket inte är jättefarligt, specialllt med tanke på att det är min födelsedagspresent. Grattis på 21 års-födelsedagen 6 månader i förskott från mamma och pappa. Tack så mycket!
 
 
Sen tog jag bussen för att kolla lägenheter med Athena och Nicklas. Bussen dit var så jäääkla seg, tog över en timme.... så vi hann inte kolla så många innan alla kontoren stängde. Sen tog jag bussen hem igen. Nu sitter jag här o väntar på att johanna och co ska komma hem från six flags så vi kan äta på cheesecake factory tillsammans, en sista gång innan jag åker hem! Jag är rätt hungrig, så jag hoppas de kommer snart. har ätit lite flingor o en banan så att jag inte går i taket sålänge.
 
Ska väl packa lite till nu kanske. Åh, imorron kan jag säga att i övermorgon  träffar jag min familj!!!
<333333333333333
<333333333333
 
SES SNART!
 
Nu kom chejerna, vilket betyder, CHEESECAKE!
 
Puss o kram!
 
 

volentär på swedish affär och härlig atmosfär

Publicerad 2013-06-12 06:40:57 i Allmänt,

Heeej!
 
Igår på swedish affär. Jag och johanna hamnade först i parkeringshuset och såg till så att det fanns lediga platser när det kom bilar, och om det var fullt så fick vi sätta en kon framför så det inte skulle komma in fler bilar. Mycket viktigt jobb. När gästerna sedan parkerat och väntade på shuttlen som skulle ta dem till manisonen så pratade dem med oss. I början var det skitkul. Efter ca 2 timmar i p-huset blev vi dock liiite uttråkade. Så då tog vi lite bilder.
Här är tröjan vi fick.
Och här är vi.
 
 
Efter 3,5 timmar blev vi äntligen utbytta ich fick åka up till the rockstar mansion!!! Vi skulle då sitta i regestration och bocka av folk på gästlistan, men eftersom klockan hade passerat 22 så var det inte så många som kom. Så´efter att ha suttit där en liten stund så fick vi gå runt lite i huset. Jäklar vilket pampigt hus! HÖÖGT uppe i hillen med en otroligt fin utsikt!
Tog lite bilder  på röda mattan innan de plockade ner den!
Det blev inga kända känisar för oss, men några av de som hade varit där var Peter stormare, isabel adrian, gunilla persson, doplh lundgren och lite sådanna. Men dem träffade vi tyvärr inte. Men aja, vi träffade en massa intressanta människor istället och hade allmänt trevligt!
Kom hem rätt sent, men det var en trevlig kväll!!
 
Idag så stacl vi alla, jag och johanna o tjejerna till stranden efterstom det var strålande sol! Köde även inom skolan och kollade på minnes-grejerna på skolan efter skjutningarna. Det är så tragiskt och sorgligt....
 
Sen stacl vi till stranden, då var det molningt och blåsigt på stranden... men det hindrade oss inte.
Karlsson och sandra surfade lite!
Och så hoppade vi lite.
Sen gick vi till pieren, klämde in oss 5 st i ett photobooth och tog foto, sen åt vi lunch på Forrest Gump Restaurangen som heter Bubba Gump! De har jättegoda fisk och skaldjursrätter för dem som gillar det, mken jag åt en himla god kyckling hamburgare med bacon och guacamole. Sen åkte vi tillbaka hem och bubblade lite i jaccuzzin. Mys.
 
Efter det var vi trötta så vi chillade ett tag och sedan stack jag och karlsson till la fitness och gymade lite.
Johann avar på the Grove och fick en Lauren Conrad bok signerad av självaste Lauren Conrad, hennes största idol och inspiration!! Inget är omöjligt i LA.
 
Nu har vi varit och handlat! Och ikväll ska vi ha mys kväll! Himla härliga tjejer allihopa!! Gillar dem jättemycket och det känns som jag kännt dem i flera år, fast vi träffades för bara en vecka sen!
 
Imorron ska tjejerna till six flags och jag och Athena & nicklas ska kolla lägenheter! Ska även få tummen loss och köpa mac!
Imorron kan jag säga att iövermorgon åker jag heeem! Åh vad jag längtar efter alla er där hemma nu! Älskar livet här i LA, men som jag längtar efter att få komma hem en stund, till mina nära och kära! Känns som det kommer bli en kanonsommar!!
 
Puss och kram på er!!!!!!!!
 

såhääär bra

Publicerad 2013-06-10 23:41:39 i Allmänt,

Hejhejhej!
 
Nu har jag sommarlooov fo real!
 
Var i skolan, lämnade in mina projekt, sålde mina gamla böcker och köpte bok till min sommarkurs! De va massa reportrar och poliser på skolan fortfarande. Det ska va minnestund där ikvällm, men då är jag på swedish affär. Förövrigt kändes det inte kostigt att va tillbaka, trodde det skulle va en jätteobehaglig känsla, men det var det inte som tur va.
 
När jag kom hem åt jag mat, sen gick jag ner till poolen och stekte i npgra timmar. Sen nu kl 2 gick jag upp igen och gjorde mig en kaksmet och lyssnar på partymusik.

Det är bara en halv-kakmet bara så ni vet... plus att det är inget smör i. Så för att va en kaksmet, är den inte lika onyttig som den skulle kunna varit.. hehe.
var tvungen att ta slut på mina ingredienser.... thats why. Gott var det!
 
Glaad!
 
Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig i ordning för att mingla med känisar på the swedish affär. Igår var Isabel adrian och dolph lundgren där, får se vilka som är där idag. Spännande! Jag är taggad, tror det kan bli kul! Jag ska va på stage management.
Hela eventet tar plats på Rockstar mansion i hillsen, kolla så flott!
 
Och denna veckan kommer jag hem till sverige!
 
Me so happy right now!
 
Puss och kram!

sista söndagen för nu

Publicerad 2013-06-10 05:38:53 i Allmänt,

Hejhej!
 
Denan söndagen börjades med Skype med familjen och sen med farmor och farfar. Snart ses vi på riktigt!
 
Sen gick jag ut och solade! Fick lite färg, sen gjorde jag klar mina project!! Tog en jäkla tid, men nu är dem klara! Ska lämnba in dem imorron bitti! SEN HAR JAG LOOV ända till den 17e då min nutrition class börjar!
 
Imorron ska jag och JOhanna jobba på the swedish affär! Isabel Adrian har varit där idag, så hoppas hon är där imorron med! Kan nog bli spännande!
 
Nu är Johanna och tjejerna hemma från vegas, dem har haft roligt! Jag vill också diit!
 
Nu ska jag snart sova!
 
Puss och kram!

lörday

Publicerad 2013-06-09 00:27:21 i Allmänt,

Hej!
 
Efter att ha sovit gott och länge och pratat om skottlossningen emd isa så känns det mycket bättre. Fortfarande svårt att fatta, men det som händer händer och nu är det dags att gå vidare och se framåt. Dock är jag lite sådär över att sticka till skolan på måndag, ska lämna in mina projekt och sälja böcker.. Campuset är stängt över helgen och ska öppna på måndag igen. SÅ förhoppningsvis är allt som vanligt då!
 
Idag har jag jobbat på mitt projekt och solat.
Såg att jag hade fått 95/100 på min engelska research uppsats och A i slutbetyg! Känns bra!! Blev glad! Vet att jag kommer ha A i business 32 också, så håller vi tummarna på A i de andra två kurserna också!
 
Nu ska jag till gymmet och träna. Sen ska jag och isa beställa hem kinamat och sen kanske ut ikv. Min sista helg dethär. Har tagot fram resväskan men vet ej vad jag ska lägga i den... känns som om jag lägger ner någon kommer jag behöva det i veckan..
 
 
Och antingen sen idag eller imorron ska jag köpa MAC!
 
Om en vecka sover jag i min hårda säng hemma i lödde! (eller så är jag vaken om jag är jetlaggad kanske, men jag är hemma iallafall.)
 
Puss o kram!

övrigt

Publicerad 2013-06-08 03:29:20 i Allmänt,

Ville inte blanda nöje med skjutningen. Så gör ett inlägg till.
 
Vi hade kul på turtle racet igår. Sköldpaddor är snabbare än man tror.
 
Åt nattmat på IHOP, pannkakor. Sov 4 timmar inatt.
Idag har jag städat llägenheten. Bakat scones och ätit dem. Nu ska jag gå och röra på mig!
 
Ha det bra!
 
Puss o kram!

vansinniga verklghet

Publicerad 2013-06-08 03:18:27 i Allmänt,

Hej!
 
Denna terminen har det nu varit 3 stora evakutioner av skolan. Den första pga bobmhot, som visade sig vara ett "skämt", den andra gången var det en misstänkt skytt som hotade att skjuta men han greps innan han hann skjuta någon. Idag vid 12 tiden får vi mail om att skolan evakueras igen, denna gången pga at det har varit en skjutning på skolan. 
 
Ingen av oss var i skolan, och ingen jag känner kom till skada. Men det var flera styckna som blev skjutna och även någon som dog. Har inte exakta siffror eller någon riktig information om hur det gick till. Här är en länk till en artickel aftonbladet har skrivit.
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16922540.ab
 
Just nu snurrar tankarna och jag försöker låta det hela sjunka in. Man hör ju om skjutningar då och då, men man kan aldrig föreställa sig hur det är när det hgänder så nära. Det är läskigt. Finns sjuka människor i världen. Att skjuta på skolor.. i skolan går folk som vill utbilda sig för att få en bra framtid, för att bidra till en bättre framtid. Liksom varför? Det är bara vansinne...
 
Efter att ha bott i LA i ca totalt 9 månader, så märker jag hur isolerad man är från stora, tuffa, läskiga verkligheten i lilla lödde. Läskigt men nyttigt att lära sig hur världen faktiskt är. Inte för den borde vara så....
 
Ja somsagt. Tankarna snurrar. Det hela är bara så sjukt. Är ensam hemma och inngen att prata med om detta nu så frå skriva här ist.
 
Alla mina tankar går till de drabbade och deras familjer. Kan inte föreställa mig vad dem går igenom idag.
 
Under min tid här i LA har jag sett, upplevt och lärt sig så otroligt mycket. Har fått mycket beredare perspektiv på livet. Lärt mig att "Every cloud has a sliverlining". Ångrar aldrig en sekund att jag flyttat hit. Men just nu, hade jag velat vara hemma i lilla trygga isolerade lödde med min familj. Men om bara en vecka är jag påväg. Längtar!
 
 
Otroligt fin låt. Tillägnad de vars liv slutade idag, alldeles för tidigt.

turtletorsdag!

Publicerad 2013-06-07 03:56:18 i Allmänt,

Heej!
 
 
Igår presenterades johannas tjejer för cheesecake factory, dem gillade det. Alla åt oreocheesecake och fick matkoma. Precis som det ska va!
Sen när vi kom hem igen så badade vi i jacuzzy, men bubblorna fukade inte så vi badade vanlig pool ist!
 
Började dagen med skype med mamma o pappa och mollllyyyy. Åh om 8 dagar ses vi!
Sen så stack vi och hikade i runyon! Och efter det tog vi jamba juice!
 
Sen stack tjejerna och fixade naglarna, de ska till vegas imorron. Då tog jag en powernap och sedan skypade jag med aksel som jobbade natt igen.
 
Grattis på sveriges nationaldag idag. (den 6e, amerikatid).
 
Idag(sverigetid) är det exakt 2 år sedan jag tog studenten. Åh. Vad tiden går kvickt!
Happy happy girl!
 
Nu äter jag toblerone och väntar på att tjejerna ska komma tillbaka sen ska vi på turtle race ikväll! Kulkul!
Imorron är min SISTA HELA FREDAG innan jag åker till sverige. Nästa fredag sitter jag på ett plan på väg hem till mitt modersland.
 
Puss och kram!

lilllördag

Publicerad 2013-06-06 02:29:48 i Allmänt,

Hejje!
 
Ledig idag och det är niiiceee! Glad att jag gjorde finalset i Median i måndags istället! Så idag har jag mest chillat, tränat och stekt lite vid poolen. Jobbade lite på mitt ena Bus 21 projekt , är nu ca 92% klar, blir förhoppningsvis klar med det imr! Sen projekt nr är är jag inte riktigt lika klar med, får se till att bli klar med det i helgen!
 
Johannas 3 kompisar kom igår! Jättetrevliga, glada skånska töser! Nu är det trångt i lägenheten!
 
Kan inte fatta att idag är det 3 år sedan jag såg green day på Ullevi! Swiiich vad tiden går! Lyckligt lottad är jag som har och ska se dem igen en gång till iår!
Front row då med!!
Hoppas att jag får det i danmark också!
 
Kan inte heller fatta att det är 2 år sedan bal/studenten. Ser alla 94or som går på bal o så hemma i sverige nu. Jättefina! Och oh så nostalgisk man blir ! Studenten var härliga tider!!!
 
Nu är också härliga tider! Kommer ihåg när jag tog studenten hur pepp jag var på framtiden! Ingen aning om vart jag skulle hamna, vet jag skulle. Hade ingen aning, bara drömmar och ambition. Så efter ett års slit på maxi hamnade jag här!
Jag är fortfarande pepp på framtiden, har fortfaramde ingen aning om var jag ska eller exakt hur jag ska ta mig dit, har bara drömmar och ambitioner. Men också motivationen till att följa mina drömmar och sen får jag se vart jag hamnar. Kankse blir jag tjock och skuldsatt och ensam, eller så kan jag få allt jag drömt om. Vad som helst kan hända. Det är både spännande och läskigt! Livet är oförutsägbart och underbart.
Finns inget som håller mig tillbaka och vad som än händer så ångrar jag inget.
 
Nu väntar jag på johanna och co så vi kan gå och äta på cheesecake factory. Nomnom. Taggad på OREOCHEESECAKEEE!!
 
puss o kraaaaam
 

finals r ovaaah

Publicerad 2013-06-05 00:21:12 i Allmänt,

Tjennaaa!!
 
Dagen började med att Jasmin som skulle hämta mig var sen. Kom 20 min sent till sista lektionen... men aja, finns inget jag kan göra åt det nu. Bad om ursäkt o så. Hade min presentation, den gick sådär. Var stressad eftersom jag var sen och tjejen som var innan mig pratade såååå länge och långsamt.. jag ville bara upp och få det överstökat. Jag visste precis allt jag skulle säga, men sekunden jag tittade upp mot klassen fick jag blackout.. Tur jag hade mina cue cards!
 
Sen när dte var över så åt jag lunch och pluggade till Bus 32 finalen. Fick tillbaka vårt cover letter och formal repost innan vi skrev provet. Fick 23/25 på CVt och 8/10 på CV, så när jag räknade ut alla mina poäng så kom jag fram till att jag behöver bara få 60%, alltså ett D på provet för att ha ett A i klassen! Och jag vet att jag får bättre än ett D så det känns bra! Får A i en kurs som jag egentligen inte har uppfyllt för-kraven för att ta. Det är ett krav att ha läst vissa kurser innan man fick läsa denna, men jag gjorde det ändå och jag får A ! Har läsrt mig massor i den kursen, mkt bra kurs!
 
Sen var det över! Mina finals är över!!!!!!! WOOHOOOOOOO!!!!!!
 
Nu har jag ju bara mina två projekt kvar... så kan inte ta helt sommarlov än.. men nästan!
 
Efter provet betalade jag min sommarkurs och  fixade telefonabbonemanget, så var det gjort cokså!! Nice nice!!
 
 
Nör jag kom hem köpte jag yoghurtglass och firade. Nu ska jag ta en tupplur och sen träna på gymet!!
 
Tjolololo!
 
Puss o kram!

Nästa sista måndagen

Publicerad 2013-06-04 06:56:08 i Allmänt,

Heeeej!
 
Första dagen på nästa sista veckan som freshman. Hade faktiskt 2 finals idag. Först Bus 21 på morgonen, gick hellt okej. Håller tummarna!! Sen Hade vi Media 46 lektion, gick igenom alla gamla quiz, sen frågade fröken om i ville göra finalsen idag istället. Ja men varför inte när man ändå hade det fräsht i huvudet, så jag gjorde det. Det gick bra!
Skönt att ha det överstökat!
 
Kom hem vid 4, helt slut i huvudet. Satte mig vid datorn och jobbade på engelska uppsatsen. Lämnade nyss in den. NU ÄR DET ÖVER!!! Förutom att jag ska presentera den imorron, så jag måste skriva ihop lite snabbt vad jag ska säga, det ska jag göra nu innan jag somnar.
Har pluggat lite till Bus 32 finalsen också, hoppas att jag får tid till det efter jag har rerdovisat engelskan.
Sen imorron, klockan 2, så kan jag nästan ta mentalt sommarlov lite. Skönt! Efter det har jag bara mina två Bus 21 projekt!
 
Idag har jag även skickat in  min ansökan till csn. Så nu är det gjort.
Imorron måste jag se till att fixa mobilen.  Glömde det idag.
 
Helt slut och trött i huvudet atm. Men snaaaart är det slut! Woohoo!
 
Imorron kommer 3 av Johannas kompisar hit och hälsar på! Ska bli kul! Kommer bli trångt i lägenheten dock haha!
 
Och nu kan jag säga NÄSTA vecka kommer jag hem! Så glad när jag tänker på det! Nästa vecka får jag kraaama er därhemma! Åh! Gud så fort tiden går, idag är det 4 månader sedan jag landade i LA i februari.. kändes som ca 2 månader sen..
 
Nu ska jag natta mig! Och skriva lite presentation!
 
Puss och kram!
- Ses snart!

Juni 2

Publicerad 2013-06-03 02:21:08 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag har jag mest pluggat, som jag skulle. Media ch 12 quizet är klart och engelska uppsatsen är nästan klar. Den ska va MINST 8 sidor och min är precis 8 sidor. Men jag orkar inte försöka hitta mer information och så, det får räcka. Det är ju innehållet som räknas. Ska kolla igenom den och fixa till lite, sen är den klar!! SISTA engelskauppsatsen för iår!! Och sne har jag kollat igenom Bus 21 lite snabbt, har finals i det imorron...
 
Veckan som börjar imorron kommer bli hektisk! Iaf de 3 första dagarna. SÅ mycket som ska göras och fixa. Ska fixa mobilabbonemanget, betalningar och papper till CSN, betala nästa termins kurser, fixa bok till sommarkursenoch när jag tänker skolarbete på det också blir det stressigt i huvudet. (Lät ej så mkt när jag skrev det här, men det känns som massa tråkiga måsten...).
 
Imorron, då kan jag också säga att NÄSTA vecka kommer jag hem. Så nästa vecka är min sista hela vecka i LA. AAh så fort det gåår.
 
Och idag är det bara EN månad till sjag får se mitt favvoband igen! Woohoooo!!!!!
 
SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART!!!
 
 
Har hunnit träna också! Känns gottigt!
 
Nu ska jag plugga, handla lite och tvätta!
 
Puss och kraaaaaaam!

LA LÖRDAG

Publicerad 2013-06-02 09:45:23 i Allmänt,

Hello!
 
Vaknade vid 7, gick pw kl 8, gick ner till poolen kl 9. Tänkte plugga vid poolen, men det gick sådär. Stekte och skypade med farmor o farfar ist!
 
Känns som jag steker och steker men jag blir inte brun... uuh. Ska steka rikrigt ordentligt de sista dagarna sen!
 
Efter min solstund så lagade jag lunch, skypade med aksel igen och denna gången sällskapade donny! Kul för att Donny gick här förra terminen, och för inte så länge sedan fick jag rada på att han jobbade tillsammans med min kompis aksel, hahah. Världen är liten ibland!
 
Skrivit på min uppsats, nästan hela uppsaten är strukturerad nu, flrutom sista sidan. Börjar bli lite jättetrött på den nu. Vill bara bli klar. Men förhoppningsvis gör jag klart den imr. Imr ha rjag som mål att hinna klart med uppsatsen, kap 12 i Median ooch plugga bus 21. O så vill jag hinna träna och annat smått o gott... Thats my goal, får se hur dte går!
 
Johanna fotades som en brud idag. Såhär såg hon ut.
 
Fräckt ändå!!
 
Sen stack vi hem til Athena och grillade! Gottgottgottt!!! Åh vad jag saknat riktigt grillat!! Visst de e gott att äta restaurang mat och så, men det är något med att grilla själv, sitta ute och äta... Det är underbart!
Hade en jättetrevlig kväll med massa mat, lite vin och fina kompisar!
Förhoppningsvis mina 3 framtida roomies till hösten!
Athena, Johanna och Nicklas (Athenas pojk).
 
Nu är klockan snart ett på natten. Alldeles för sent för mig! Så nu ska jag sova så jag hinner med allt jag vill göra imorron! Jag kommer sova GOTT!
 
Puss och kram
- jag är så glad glad glad varje dag. Lycklig i LA!

TGI FRIIDAY!

Publicerad 2013-06-01 07:11:58 i Allmänt,

Hej mina favoritbloggläsare.
 
Vaknade 7 imorse när jag skulle sova ut haha.. Fick ett glatt sms av josse och det gjorde mig också glad. En stor anledning till detta är att Molly var hos vetrinären igår och fick ny behandling, och då visades det att henne värden var bättre och hon hade gått upp i vikt!!!! There is hope! Värmer i hela kroppen och jag blir såå glad!
 
Skypade med familjen efter frukost. Sen stack jag och Johannis till Shannon i the valley och hikade med han och hans hund Roscoe! En lång hike, det var nice!
 
Efter det körde vi hem, åt lunch, Jojo fixa hyran. Jag ringde till viacom o skulle följa upp på min internship ansökan, men fattade inte vad telefonsvararen sa så jag ska gå dit efter skolan nästa vecka, dem har kontor nere i santa monica. Så jag ska gå dit, presentera mig och säga det jag tänkte säga på tele face to face istället. Hade mailat om jag hittat en mailadress... hade vartit enklare, men aja. Blir ju kul att komma dit. LIte spännande, utmaning.
Skypade med Aksel som jobbade natt och inte hade något att göra haha, stackarn. Sen skulle jag och Johanna till Wokando och äta, men vi gick till vårt favvo ställe istället.... gissa... cheesecake factory. Haha. Åt avokadoriullar och sen delade vi en oreocheesecake, nomnomnom!
 
Sen gick vi vidare till beverly center, jag köpte en fin bikini på victoria secret och en present till en kompis som tar studenten nästa vecka! Hihi hon kommer bli gladis!
 
Btw så köpte jag biljetter till 30 seconds to Mars!! De ska spela i Hollywood i oktober, och jag ville ju så gärna se dem. De dyraste biljetterna kostade 95 dollar... och det vill ejag inte lägga (för green day hade jag gjort det dock). SÅ jag tog lite billigare biljett , men jag kommer iallafall att få se dem live och det kommer bli episkt!!!! I'm sooo happyyyy!!!!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA för det ska jag!
 
Vill höra denna live!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!
 
EFter beverly center var vi rätt trötta. Nu har jag suttit i soffan och jobbat på min engelska uppsats, den börjar arta sig! Den är tillräckligt lång, ska bli lite längre, men inehållet är bra. Måste bara strukturera och utveckla på vissa ställen. Vet VAD jag ska göra, ska bvara se HUR jag ska göra det. Och det ser jag bara ibland, nu är jag för trött för att se det. Så jag skriver här ist, ska snart sovaaa!
 
Ska bara säga hur jätteglad jag är, allmänt och innerligt. Känner mig on top pf the world, varje dag. Även fast jag är trött, gringig, stressad eller bitter.
Tycker det är fräckt när man kollar tillbaka på sitt liv, och ser hur allt bara faller på plats. Allt som händer händer av en anledning och man hamnar där man ska vara. När jag kollar tillbaka på mitt liv (åh vad jag lät gammal när jag sa det så) så ser jag det så tydligt, I'm exactly where I'm supposed to be.
Märkligt. Mäktigt. Motiverande. Spännande. Ser fram emot att i framtiden kunna kolla tillbaka och se ännu tydligare.
 
Fått sommarschemat på maxi nu! Ska bli kul att komma tillbaka, tjäna lite cash, träffa mina coola kollegor och packa upp konservburkar.
Kan inte fatta att om 2 veckor åker jag hem! VART TOG TIDEN VÄGEN?! Imorron är det Juni!! Skrämmande hur dagarna bara springer iväg!
 
Somsagt, det ska bli såååå jäkla kul att komma hem och träffa alla och jag längtar så fruktansvärt mycket! Men jag ser också redan fram emot att komma tillbaka i LA i augusti!!
 
En annan jätteplusbra sak är att min favvoroomie kankse ska stanna i LA nästa termin också!!! HAPPY HAPPY. Inte för det är 100% (elle rnästan jo lite), men vi håller tummarna för det! Tänk så kul det komme rbli då!
Såhär kul!!!
 
 
Nu kom jag på att jag ska ju skriva i min Bus 21 projekt ... SEN ska jag sova!
 
Puss och kram!!!
- Livet är underbart!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela