carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

thursday

Publicerad 2012-11-29 23:48:49 i Allmänt,

Hejhej!
 
Snartsnartsnart är det helg! Bara 9,5 h kvar!
Har haft business 1 lektion, kopt biljetter till kalaset imorron wiiho och sen lunchat med sandra!
Nu sitter jag i bibblan o lyssnar pa musik och väntar pa att klockan ska bil 3 for da ska jag träffa Gabe och ova pa var scen, sen kl 5 ska jag traffa Isabelle och ova pa var scen som vi ska spela upp idag kl 7.
Sen klockan 22 har jag helg. Yeah!
 
Langtar efter att fa skypa imorron!!! Och imorron ar det bara 3 veckor kvar tills jag ar hemma!
 
Musiiik!
 
 
 
Ah vad jag langtar tills daughrty! 16 dagar! Dem ar sa bra!
 
 
Nu ska jag ga!
Hajda!

Klipp från kvällen då jag såg Ellen

Publicerad 2012-11-29 03:40:00 i Allmänt,

Hejhejhejj!
 
Idag är jag fortfarande glad.
Min första lektion var inställd idag, så jag hade sovmorgon till 7! Wiho!
Bussen till skolan var smockad och det fanns ingen luft och det var så varmt.... alla stod så tätt inpå varann.. bussenb var som en varm sillaburk... och det säger ju sig själv.. Inte trevligt.
 
Sen kom jag till skolan. Hade redovisning i Bus 20. Var inte alls nervös innan redovisningen, men så fort jag ställde mig upp för att redovisa min del så slog nerverna till.. Snubblade på vissa ord och så.. men tog mig igenom det och nu är det över! Nice!
 
Sen lunchade jag med Martina och 2 andra tjejer från marketingklassen och sen träffade jag Isabelle från min acting så övade vi på vår scen som vi ska redovisa imorron.
 
Kom hem, lagade god mat. Pasta med kyckling och sås, gottigt. och nu har jag kollat på nästan alla klipp som finns på youtube av Ellen som sändes idag! Jag syns ibland, sitter i mitten på andra raden i bli tröja och ser jätteglad ut!
Här kommer några kul klipp!
 
 

 

 Ungefär på 0.28 så ser man mig! Miihiii

Kommer aldrig att glömma den 27/11/12.. !!

Har kvar min ellenflaska som jag gillar och ska behålla forever.. eller till den blir gammal..

Gud vad tiden, går jag skulle ju bara skriva ett snabbt inlägg... men det blev inte så snabbt!

Ska handla lite mat för har slut på det mesta .. och sen träna på LA fitness! Har inte tränat sedan i söndags sen vår 3h promenad...

Och på fredag har vi blivit inbjudna till en Swedish after party! Det är ett event med Dolph Lundgren sen är det efterfest och det ska tydligen vara svenskt. Andra svenska hollywood-kändisar skulle vara där, som Alexander skarsgård, Naomi Rapace, Lykke Li  hörde jag! Spännade!

Hoppas att vi får tag i biljetter dit för det hade varit kalaskul!!!!!

Nu är det bara en lång torsdag kvar, sen har jag helg! Wiho!

Nu ska jag bege mig till Ralphs och fylla på mitt förråd!

Puss och kraaaaaaam!

Believe!

Publicerad 2012-11-28 07:24:59 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag är jag lycklig! Jättelycklig!
Jag ska berätta varför..
 
Idag fick jag se min största förebild med egna ögon. Japp. Ingenting är omöjligt. Så länge jag drömt och hoppas att jag någongång ska få se henne, och idag fick jag det. Och det var fantastiskt!
 
Fast vi tar allt från början.
 
Igår så satt jag och mitt team på the grove och pluggade. Det snöade. Fint!
Jag och Maria gick in i tomtehuset och satt i soffan med tomten. Det var kul. Tror det var den riktiga tomten. Han berättade massa historier om sina renas och sånt. Jag kände mig som ett litet barn igen.
Och så gjorde vi klar vår presentation, imorron ska vi redovisa den.
 
Idag gick jag upp strax innan 6, tog taxi halv 7, var på ellens studio kl 7, och då var det redan 3 sällskap där innan mig. Jag var jätteorolig för jag hade varken papperna(bara foto på pappret) och jag visste inte ens om mitt namn var med på listan... Men som tur var så var det det! Så jag får nummer 12 i standbykön. Det är 250 guaranteed, och resten standby räknade vi ut/tror vi...
Sen efter jag fick vårt nummer så stack jag till starbucks och chillade och pluggade medan jag väntade. Det var nice!
 
Sen kom Athena så chillade vi lite till och pratade och åt lunch.
Sen gick vi tillbaka till garaget där check-in är. Då har alla som har garanterade biljetter också kommit så hela utrymmet är fullt med folk, och då är jag jätteorolig att vi inte ska få plats.
 
Runt kl 14 så börjar dem slläppa in folk.. .och vi blir insläppta vid 20 över 3 kankse. Och först kommer vi in i riff-raff-rummet.. vilket är det rummet som är bakom studion där dem som inte får biljetter får vara. Men sen släpps vi in i studion!!! Och vi fick plats på 2a raden i mitten! WIIIIIIIIIIIIIEEE!!!
Och det är precis som på TV, alla i publiken dansar och är glada!
Sen klockan 4 ungrfär så börjar showen spelas in, och man hör rösten som presenterar Ellen Degeneres, och sedan öppnas de blåa väggarna och ut kommer Ellen!!!!!!!!!!!!!
Jag hoppar och håller för munnen för att inte gapskrika och gråter lite samtidigt. Tror vi fick ögonkontakt en gång, och då hoppade jag lite till. Vilken människa!!!!!!!! Hon ser precis ut som på TV. Helt fantastiskt! Min idol!
Gästerna var Khloe Kardashian(henne har jag ju redan sett.. men det var kul ändå), Damian Lewis(från serien Homeland), sen var även Jane Lynch där(från Glee), hon var jätterolig!
Och sen kom JONAS BORTHERS, det var en överaskning! Så spelade dem pictionary mot Ellen. Det var faktiskt jättekul att se! Sen var Alison Sweeny där i slutet och även han som spelar Raj i Big bang theory!!
Så det var många kändisar på samma dag. Men viktigast var Ellen!
Åh så lycklig jag är!
 
Tacktacktack Athena för du tog med mig!!!!!!!!!!!
 
Sen hämtade Athenas pojkvän oss, han tog precis californskt körkort, grattis, och så åkte vi till IKEA som låg i närheten.
 
 
Åt svenska köttbullar och köpte bla en potatisskalare och en stekspade för det har gått i sönder.
 
Sen körde vi hem.
 
Nu är jag trött. Jättetrött! Och jätteglad. Hade aldrig kunnar föreställa mig det här. Jag är så glad att jag är här. Och det är sjukt vad man kan åstadkomma om man bara vill och tror..
 
Fabulöst!
 
Imorron ska jag redovisa coca cola med mitt team, och sen efter skolan ska jag möta upp min scenpartner Isabelle så ska vi öva på vår scen som vi ska spela upp på torsdag.
 
NUUU ska jag sova! Ska bara borsta tänderna först..
Kommer sova gott inatt tror jag!
 
Live. Love. Laugh.
Alla dem L:en (haha det blir ellen) har jag fått uppleva idag.
 
Om 2 veckor blir jag 20.
 
Jag öppnade första luckan i min chokladkalender idag för att det är 24 dagar tills jag kommer hem. Vill inte packa ner den och ta med den hem för att äte de 3 sisat bitarna där hemma, så jag gör såhär istället.
 
Puss och kram!!!!!!!!!!!!!
 

Hej måndag

Publicerad 2012-11-26 23:10:25 i Allmänt,

Heeeeej!
 
Måndag, kämpigt att gå upp klockan halv 6 som vanligt.. Glad att jag strechade ordentligt igår efter vår långpromenad så jag kan röra mig idag..
Invigde mina nya skor idag som jag köpte i fredags. Ajajajajajaj, skoskav... Men så är det alltid med nya dojjor. Dem är fina iallafall och det är ju huvudsaken!
 
Skola.Först advertsing. Samma visa, lyssna på fröken som pratar och pratar.. . Sen efter lektionen så träffade jag Athena snabbt och kollade igenom Ellen papprena. Åh vad jag hoppas att det gick att byta namn och att vi kan få se showen imorron!!!!!
Sen Bus 20, fick tillbaka provet som vi skrev förra veckan som inte kändes som det gick så bra.. trodde jag skulle få ett C.. MEN jag fick faktiskt ett A !! Glad!
 
Sen åkte jag hem. Lagade mat. Fisk och potatis. Duktig.
 
Nu sitter jag här och ska skriva lite på mitt bus 22 arbete. Det är bara final project vi har kvar nu, så tänkte börja med min research.
 
Pau har kommit hem nu från Pheonix, hon kom hem igår när jag sov. Så nu är hela familjen samlad igen!
Pau har beslutat sig för att åka hem efter jul, och det har Johanna med. Stöttar dem till 100 procent men kommer sakna dem jättemycket! Tänk vi alla kom hit till LA utan att känna varandra och vi blev som en liten familj. En vän-familj. Det är en konstig men unik relation ändå.. haha. Är så glad att det blev vi 5. Även fast det är rätt trångt ibland.
Så näste termin har vi bestämt att vi bara ska bo 4. Hyran bli lite högre, men det kan det vara värt.
 
Man börjar märka att det inte är så mycket kvar. Finalsen börjar närma sig och det känns i luften att snart ska vi hem igen. Kommer vara lite sorgligt att den 20e december är detta kapitlet slut, med oss 5, nästa termin kommer bli annorlunda.
Så nu har vi 25 dagar kvar, och jag ska njuta av varenda dag, prestera mitt bästa i skolan och och göra det bästa av alla situationer. Life is what you make it. Jag är taggad! Sen om 25 dagar får jag äntligen komma hem till min riktiga familj!
 
Japp.
 
Så vet ej hur det blir imorron. Athena ska ringa till den o kolla om det funkade at byta namn... så väntar spänt på att hon ska höra av sig. Så eventuellt vlir det inget Ellen, men kanske blir det, och då ska jag dit tidigt och förhoppningsvis får jag se en av mina största förebilder med egna ögon! Har sett hennes show såå många år och tänk att jag kanske faktiskt ska få vara där. Det är sjukt.
 
Men som sagt vill jag inte hoppas på för mycket pga att jag inte vill bli besviken. Men vi håller tummarna!
Soffpotatis!
 
Lyssnar på låtar som jag inte hört på ett tag. Man blir så glad!
 
Ska träffa mitt team sen idag och göra en ppt till vår presentation i bus 20. Vi ska mötas på starbucks på the grove! Myspys!
 
Fy vad trött jag är, men också glad!
Och jag har bara 15 dagar kvar som tonnåring, sen blir jag 20! Wiho!
 
Nu har jag skrivit klart!
 
Ha det bra!
Puss och kram!

Söndag idag

Publicerad 2012-11-26 06:08:22 i

Helloo!

Började dagen på bästa möjliga sätt. Skype! Fick pratat med farmor och farfar och dorrith, sen pratade jag med Malin, sen med mamma pappa och josse och sen med Emma och Jacob!
Blev många timmar framför datorn imorse, men det var så värt! Saknar er alla!!! Längtar efter att få träffa er!

Sen, eftersom det är söndag så städade vi. Jag dammsugade hela lägenheten.

Det var meningen att jag och joie skulle ta en morgon hike i runyon.. Men det tog lite tid att komma igpng, så vid halv 4 lämnade vi äntligen lägenheten! Vi orkade inte vänta på bussen så vi gick dit, tog ca en timme. Sen tog vi den jobbiga rundan. Tog också en timme typ, var jobbigt som attan. Dessutom var det dimmigt och solen började gå ner så efter ett tag blev det rätt mörkt. Det var så kusligt och mystiskt och tyst.
Sen var vi helt slut i benen och skulle ta bussen hem, men bussen kom inte... Så vi gick hem, en timme hem. Så jag har gått i ca 3 timmar i sträck idag... Mina ben kommer att vara som spagetti imorron..

Kom hem och tog en efterlängtat dusch, skrev klart min del av coca cola arbetet och nu sitter jag har i soffan och lyssnar på Justin bieber.
De andra är ute och äter på cheesecake, men jag orkade inte följa med..

Börjar skolan tidigt imorron igen. 3 e sista veckan i skolan nu! Sjukt! Det går fort!

Skriver från mobilen för blogg.se hemsidan var nere!

Nu ska jag snart sova.. Är trötter!

Puss och kramis!

power

Publicerad 2012-11-25 07:07:35 i Allmänt,

 
Risin' up, back on the street
Did my time, took my chances
Went the distance now I'm back on my feet
Just a man and his will to survive

So many times it happens too fast
You change your passion for glory
Don't lose your grip on the dreams of the past
You must fight just to keep them alive
 
Har tränat i mina nya nike kläder och jag gillade det! Supernöjd!
Sen kom jag hem och så gick jag och Johanna en lång promenad. Var fortfarande inte på superbra humör och behövde nog prata ut lite. Så vi gick och gick och pratade och pratade och nu mår jag så mycket bättre.
Är så glad att jag har fått en så bra vän!
 
Så träning och prat var det som behövdes! Pratpower!
 
Saknar fortfarande er där hemma och längtar efter att få träffa er igen om 27 dagar!
Sååå sötaaa! Bamsekram på flygplatsen sen!
Är fortfaramde jätteecxited över julklapparna jag har köpt!! hihi
 
Nu ska jag skriva på mitt arbete om coca cola.
Sen ska jag sova.
Imorron ska vi hika i runyon, ska ta med mobilen och fota så ska ni få se vilken powerwalk det är !! Wiie är taggad!
 
Puss och kram!

Lördag

Publicerad 2012-11-25 03:09:47 i Allmänt,

Hejhej!
 
Vaknade 7 imorse, gick upp strax efter, åt frukost satte mig vid datorn. Skypade med mamma och pappa i nästan 2 h. Berättade att jag köpt kuliga julklappar, nu blev dem allt nyfikna!
 
Sen har jag tvättat...
 
Lunchade med Athena på Urth Cafe. Jättemysigt.
 
Har varit helt off idag känner jag, är väl bara trött ja vet inte... Ska iallafall iväg till LA fitness och träna och hoppas jag blir mer positiv.
 
Har precis vaknat upp efter min powernap med musik i öronen och ätit lite mat.
 
Är också rädd att det kanske inte blir någon Ellen på tisdag imed att namnbytet på gästen(altså jag) skulle gjorts en vecka innan, och Athena gjorde det igår.. aaah. Så jag hoppas att det funkade. Jag vill SÅSÅSÅSÅSÅSÅ gärna se henne! Visst visst det kanske kommer fler chanser.. jag vet, men jag vill så gärna se henne, NU!
 Vet ju ej när man får chansen igen..
 
 
Här kommer lite bilder eftersom Isabelle har varit duktig och fottat lite!
Jag och Pau för någon vecka sedan!
Jag och Joie och vår hiss, på väg till camarillo outleten!
Outleten at night.
Det blev trångt i bagaget... vissa kassar fick vi ha i knät och i baksätet..
 
Det har varit varmt idag. Nästan 30 grader... och det är snart december. Sjukt!
Men jag ser fram emot att komma till ett kyligt och charmigt vinterskåne! Förutom blåst, regn och slasksnö..
 
Har ätit pepparkakor idag. Nomnom. Saknar er där hemma!!
 
Nu ska jag träna!
Vet ej vad som händer ikväll.
 
Puss och kram!

FyndFredag!

Publicerad 2012-11-24 06:40:02 i Allmänt,

Hejsan!
 
Igår hade vi en mycket trevlig kväll med god mat och härligt sällskap! Åt alldeles för mycket sen kollade vio på en gammal Eva och Adam film, fyra födelsedagar och ett fiasko! Det var kul.
Sen var det dags att sova.
 
Klockan ringde halv 8, då var det dags att gå upp för idag ska vi shoppa. Var fortfarande mätt när jag vaknade.
Sen kom Sandra och hämtade upp mig, Joie och Isa klockan halv 9 så åkte vi till outleten!! Wiiho
 
Så himla kul och vilken frihet det är att ha bil! Det var lagom mycket folk på outleten när vi kom dit, hittade ett par ursnygga och billiga skor.. men såklart fanns dem inte i min storlek... Stod och köade i 20 min för expediten sa att jag kunde betala dem i kassan så kunde dem skicka hem ett par i min storlek... men såklart funkade det inte. Argh. Så hade inte så mycket flyt i början. Sen åt vi lunch och jag blev på bättre humör, fick ny energi och då jäklar.
Jag har köpt så sjukt mycket idag... tror inte att jag har shoppat såhär mycket ... EVER. Aldrig har jag spenderat såhär mycket på så lite tid! Men jag har också fått otroligt mycket för pengarna... Brukar inte shoppa, och om det var en dag man verkligen ska shoppa, så var det ju idag. Rea på outlet priser liksom, yeah! Köpte bla ett par nike träningsbyxor OCH en långarmad träningströja för 75 dollar, vilket är cirkus 500 kr, KANONPRIS!
Har länge letat efter skor, lite ordentligare skor än conversen.. så då hittade jag ett par Steve Madden skor för 64 dollar = 448 kr.
Nöjd!
 
Här är mina påsar.... finfina påsar!
Var himla jobbigt i dem sista butikerna man var inne i, för man kom inte fram någonstans med alla kassarna, fastade alltid i någon eller något och så var det sjukt tungt...
Köpte bla en mysig röd tröja från tommy hilfiger, väska från Calvin Klein (64 dollar!!!).. och massa annat! Nöjdnöjdnöjd.
 
Så har totalt haldlat för ca 3200 kr idag... Auch.... Men FY så mycket jag fått för pengarna! Jag är nöjd!
 
Har också handlat lite julklappar till några familjemedlemmar. Den påsen är inte med på bilden dock, för då skulle ni kunna gissa... Kan iallafall säga att det är dem finaste presenter jag någonsin köpt. Jag är nöjd och tycker det ska bli kul att se er min när ni öppnar presenten om EN månad! Hihi (dock är det bara den 23e här fortfarande.. men snart den 24e!)
 
Har mer shoppingbilder i mobilen, kan lägga upp dem imorron.
 
Nu är vi hemma, klockan är halv 10. Vi är helt döda typ. Vilket är lite synd för det är fredagkväll och vi har bil.... Får se om vi vruisar runt lite i hillsen kanske.... eller så slocknar vi istället.. vi får se!
 
Imorron ska jag skypa med familjen och luncha med Athena.
 
Och STORT grattis till söt-sofie som fyller 20 år idag! När jag kommer hem så får vi ha 40-års kalas för oss! Hoppas du haft en riktigt bra dag!
 
Ha det bra!
 
Puss och kram!

HAPPY THANKSGIVING

Publicerad 2012-11-23 00:50:08 i Allmänt,

Hej på er och Happy thanksgiving!
 
Vaknade med en jättehärlig känsla, känslan över att vara ledig en torsdag! Slippa 11h i skolan! Så det är jag tacksam för!
 
Ja det är ju thanksgiving här och den ska vi fira med mysig middag här hemma ikväll. Jag, Isa och Joie var precis och handlade! Ska äta kött mde pommes och bearnesås! MmMMm. Lite svensk knorr på den amerikanske thanksgivingen. Men såklart köpte vi en kalkon också... han heter Tom. Tom the Turkey!
Happy happy girls!!!!
Wiie! Ska bli riktigt mysigt!
Jag ska baka en kladdkaka som vi ska ha till efterätt ikväll!! JAAAA jag har inte bakat kladdkaka på 5 månader!! Gottgott!
 
Nu innan vi börjar med förberedelsarna ska jag hinna med ett litet träningspass!
 
På thanksgiving är det också en tradition att säga vad man är tacksam över, så utöver att jag är ledig idag, så är jag så otroligt tacksam över alla mina fina vänner, både i LA och i Sverige, ni förgyller vardagen! Blir så glad av att skypa med er och jag saknar och längtar efter er i sverige, och mina vänner i LA gör vardagen så mycket roligare,och vi har upplevt så mycket roligt tillsammans! Hade inte velat byta ut denna upplevelsen här mot något i hela världen!
Tacksam över för att jag har fått denna möjligheten att komma hit. Tacksam för mitt Maxi jobb och det ska faktiskt bli kul att komma tillbaka, även fast det är kämpigt att gå upp klockan 4.50.. och träffa alla kuliga arbetskamrater. Och framförallt är jag tacksam över att jag har en sån fin familj hemma i sverige, blir så glad över att skypa med er och ni är den bästa familj man kan önska sig, och såklart hela släkten också!
Ska bli såååå mysigt att komma hem till jul!
 
Går egentligen inte en enda dag utan jag tänker på hur lyckligt lottad jag är, sen säger man ju det inte varje dag, men idag har man en ursäkt till att säga det.
Här kommer lite bilder. Har dock inte så mycket bilder på datorn och däför inte foto på alla som jag skulle kunna klistra in i detta inlägg.. men här komer några guldklimpar!
 
Hade kunnat fortsätta att lägga upp fina bilder på fina människor hela dagen men jag ska baka och sen iväg och träna!
Iallafall, tack för att jag har så många underbara och glada människor(och djur) i mitt liv! Love yoou!
 
Har skypat i 3h idag.. 1 h med pappa och josse, 1 h med farmor och farfar och 1h med Sebbe.
Är tacksam för skype med, nu när jag ändå håller på..
 
Puss och kram!
- Live Love Laugh!

Pepparpepparkaka

Publicerad 2012-11-22 01:14:38 i

Sååååååå galet gott!!!!
Svenska pepparkakor i USA! Med oboy till.

Sockerkick! Glädjetjut! Namnam!
Fy vad gott!!

hello helg

Publicerad 2012-11-21 22:38:20 i Allmänt,

Hejsan!
 
NU ÄR DET HELG! Jiiha!
 
Var segt att gå upp i morse, men det gick... Advertising, fick tillbaka midtermet, A ! Wiho! 90%, det var sista uppgiften jag hade fel på, hade blandat ihopa 10 purposes of ads med 10 phsycological aspects of ads ... klantigt! Menmen, A är bra ändå, jag är nöjd.
 
Sen Bus 20 prov, kändes sådär... men vi håller tummarna!
 
Sen träffade jag mina grupp i Bus 20 och disskuterade lite om vårt project, kändes bra. Ska ha reporten klar tills på söndag, sen ska vi göra vår ppt på måndag.  Vi är on track!
 
Smsade men min syster hela vägen hem. Stackars liten saknar sin storasyster...
You don't know you're beautifuuuul..... ♪
 
Sen kom jag hem, lagade baconinlindad kyckling med pasta. Inte ofta man tar sig till att laga ordentlig mat, man är ofta lite lat.. men idag gjorde jag, så nu är jag mätt och belåten!
 
Imorron är det thanksgiving, och eftersoom vi inte sk atill pheonix får vi ha vår egen lilla thanksgiving. Joie, Isa Martina och jag! Kommer bli myspys med mat och prat!
 
Och fredag, black friday, hyra bil.. blabla, det jag skrev igår! Nu har vi hyrt bil(eller sandra har fixat), så på fredag morgon åker 4 glada svenskar till en outlet som heter camarillo så ska vi shoppa loss i rean med massa hagalna amerikanare! Ska bli kul! Hoppas man hittar något fiiint!
 
Det var väl allt för nu! Vet ej vad jag ska göra mer idag... får se!
 
Ha det bra!
Puss och kram!

Tisday

Publicerad 2012-11-21 03:32:30 i Allmänt,

Hejsan!
 
Tisdag.
 
Kollade på musikvideor i mobilen igår tills jag somnade, älskar att somna med musik i huvudet! Sov som en stock!
Hade en lektion idag, sen träffade jag Isabell i min actingclass så övade vi på vår scen i cirkus en timme, sen tog jag bussen hem. Åkte samma buss som Pau, så vi hade följa hem. Snackade lite om att det barta är en månad kvar och hon sa att hon tyckte att jag hade utvecklats mycket som person under denna tiden! Vilket var kul att höra. för det är ju en av anledningarna till att jag är här. Har väl känt lite det också, men det var riktigt roligt att få höra det!
 
Kom hem, stack till Raplhs handlade mat. Plugga. Äta. Blogga. Rösta på People choice awards! Älskar award shows och att rösa på mina favvosar!!
 
På fredag ska vi nog hyra bil och åka till en Outlet som ligger en liten bit härifrån och shoppa loss på black friday! Det är som mellandagsrea för en dag. Så det kommer bli kul! Sandra, jag, Joie och Isa! Och kanske Rosie, har inte hunnit fråga henne än.
 
Helt sjukt att om EN månad, dvs 30 dagar så siter jag på ett plan hem till sverige! Ååh! Älskar det här i LA, men längtar hem till den lilla trista och tysta byn där jag har bott hela mitt liv! Märkt att det är lätt att ta tystnaden och lugnet i en småstad förgivet... Här är det minsann nästan aldrig tyst... 
Och jag längtar jättemycket efter julen!!!! 41 dagar till julafton!
 
Imorron har jag 2 lektioner, varav 1 prov.. Sen ska jag träffa mina gruppmedlemmar som jag jobbar med i Bus 20, sen eventuellt acting-Isabell (men jag tycker inte att det är nödvändigt... för känns bara som vi sitter och läser replikerna till varandra, om vi inte jobbar med blockingen så är det fullständigt meningslöst..) och SEN har jag heeeeeelig! Wihooo! Nice
 
Nu fortsätter pluggandet till provet imorron!
Sen ska jag och Joie bränna kalorier på LA-fitness!
 
Skulle ta en bild o webcamen för att liva upp inlägget, det gick sähär..
Bubbleeeee
 
1+1=2
Pippifååågel
 
 
Okej, så kul har jag för tillfället!
NU fortsätter plugget!
 
Puss o kram!
Saknar er, ses om en månad!

ellenklipp

Publicerad 2012-11-20 02:12:44 i Allmänt,

Tog en paus från plugandet, gick till the grove och köpte svenska pepparkakor och en jambajuice, träffade Johanna på vägen så hade vi följe hem!
 
En seg dag idag, Ellen muntrar alltid upp en!
 
Här kommer några underhållande klipp:
 
 
 
Hade det varit min warnerbros guide vet jag inte vad jag hade gjort!
 
 
 
Är överlycklig att jag ska få se henne nästa vecka! (Förhoppningsvis, för det är gratis biljetter så man måste vara där i tid.. jag ska vara där så tidigt som möjligt!!)

en sån dag

Publicerad 2012-11-19 22:38:58 i Allmänt,

Hej!
 
Som jag sa igår var jag seg i huvudet igår, vilket senare ledde till oont ont i huvudet och klockan 3 inatt vaknade jag av jättehuvudvärk... så att det svartnade för mitt vänsteröga när jag gick upp för att ta huvudvärkstabletter... klockan strax efter 4 började huvudvärken att släppa... och då kände jag bara att jag kommer inte klara av att gå upp om en timme och åka till skolan..
 
Så jag stannade hemma. har legat i sängen hela dagen. Johanna hade också haft ont i huvudet inatt och fått ta tabletter.. wierd.
 
Är helt seg idag.. vill bara ligga i sängen och lyssna på musik.. Men jag måste plugga.. och sen handla..
Är iallafall nästan klar med Bus 1 uppgiften.. och ska plugga till bus 20 provet på onsdag. Och ánnat som jag måste plugga är mina 2 scener i actingen, jobba på Bus 20 presentationen som ska redovisas nästa vecka.. och Bus 22 projektet som också börjar närma sig ..
Slutspurten nu, sista 4 veckorna i skolan nu.. Och i slutet kommer alla finals.. aah, Fruktar dem redan..
 
Igårkväll hade vi familjemöte eftersoom stämningen i lägenheten inte varit på topp på sistone. Vilket inte är så jättekonstigt egentligen, 5 främlingar med olika intressen, bakgrund, värderingar osv.. bor i en 2a på andra sidan jorden.. Det har funkat bra, och jag tycker om alla jättemycket, men det var nödvändigt att alla fick prata ut så det kan bli bättre. Vore ju synd om vi ska gå och störa oss på småsaker hos varandra den sista månaden..
Det är jobbigt att bo 5 så olika personer i en sånhär liten lägenhet, men man får helt enkelt göra det bästa av det och respektera varandra! Så kommer den sista månaden att gå som en dans. Har sagt det innan och jag säger det igen, jag har världens bästa roomies!
Efter mötet kom Isabelle och gav oss alla varsin chokladkalender! Så söt!
 
Och så kom vi fram till att vi inte ska the Pheonix över thanksgiving! Pau ska dit, men pga att det är mycket i skolan nu och Pau inte har umgåtts med sin värdfamilj på nästan 4 år och ska alla vi dit.. det hade bara blivit jobbigt. Lite synd, såg fram emot det, men förstår också varför det blev som det blev. Får se det från den positiva sidan, slipper 6h bilfärd och jag får tid till annat!
 
Puss på er!♥
 
Har så många fina minnen med er och jag är så glad att jag har er!
Och ibland går inte allt so man har tänkt sig, men som Johanna brukar säga: Everything happens for a reason.
 
Imorron är det exakt en månad kvar tills vi lämnar LA. Waah. Vart tog tiden vägen!
 
Skönt att vara hemma idag.. ta det lite lugnt, ladda batterierna och sen kötta den sista månaden i skolan!
Och jag har faktiskt bara 2 dagar kvar i skolan denna veckan... tisdag och onsdag, sen är det helg! Nice!
 
Puss och kram!
-Live Love Laugh!

segsöndag

Publicerad 2012-11-19 01:27:56 i Allmänt,

Hejhej!
 
Igår så kom vi inte på något speciellt att göra, kollade om det gick några bra bio filmer, men den enda som verkade bra var ju Breakin dawn... Så vi gick och såg den igen haha! Den var lika bra andra gången,. förutom att man inte blev lika chockad och ledsen haha... när alla i publiken satt och häpnade så skrattade jag och joie för vi visste vad som skulle hända... he he.
 
Idag är jag jättteseg i huvudet... vaknade 3e natten i rad eftersom skypade jag med famljen och farmor och farfar! Nu är det mindre än en tipsperiod tills jag är hemma som farfar brukar säga! Haha
 
Sen åkte jag och Joie till Runyon Canyon och hikade. Joie skulle visa mig den jobbiga rundan, trodde hon skojjade när hon visade mig en stig mitt i nowhere typ... Men jo.. Det var terrängvandring/bergsklättring på samma gång. Man var tvungen att stanna och ta andan efter varja etapp... Det var asjobbigt, men så jäkla roligt!!!! Varmt var det också! När man väl var uppe på toppen så såg man HELA LA, trodde man hade fin utsikt på den andra rundan, men detta var coolare. Himla avstressande och stimulerande att gå en sådan runda.. kändes som man var och hikade i vildmarken.. men de enda djuren man såg var hundar som var där med sina hussar och mattar..
 
Sen kom vi hem, åt mina rester från cheesecake factory, sen städade vi hela lägenheten ORDENTLIGT! Nu är den ren, det tilloch med luktar rent, så det är ju bra!
 
Nu ska jag plugga resten av dagen... och jag ska lägga mig tidigt för jag är jättetrött!!
 
Nästa vecka kommer gå fort, 3 skoldagar och sen roadtrip till Pheonix! Jiha! Ska bli spännade och kul att se en annan del av usa!
 
Puss och kram!
Saknar er därhemma! Om 33 dagar så blir det kramkalas!
Världens sötaste hund.. och Josse.
 

lördag

Publicerad 2012-11-18 01:23:00 i Allmänt,

Helloo!!
 
Idag är det lördag!
 
Internetet fungerar inte, BARA när jag har sladden i... så det har jag nu.  Sitter på golvet i hörnet av rummet! Hoppas verkligen att jag får det trådlösa att  funka på min dator snart.. det funkar på alla de andras.. Störigt
 
Idag började jag dagen med att skypa med Malin lite snabbt och sen stack jag och Joie till LA fitness och körde ett Bootcamp-pass. Svettigt. Sen gick vi för att lämna tillbaka vårt gamla bredband....gick inom Jambajuice och köpte smoothie! Sen var det ca 5km dit, och 5 km hem,.. i REGN. Ja det regnar och är helt grått här idag.. blööö. Påminner om sverige i oktober, fast vi har ändå 20 grader... Är dödstrött
Vi gick inom ralphs hem och handlade lite. Det var så otroligt skönt att komma hem och ta av sig de blöta räliga kläderna man haft hela dagen, ta en efterlängtad duch, hoppa i myskläderna och dricka varm oboy!!! Svenskt höstmys, i LA det trodde man inte!
 
Ikväll vet jag inte vad som händer. Tjejerna är fortfarande i San Diego, så jag och Joie har FF! hehe Tomt, och konstigt, men också lugnt och tyst.
 
Här kommer lite bilder från igår!
Jag, Jay Leno i plast (Inte John Lennon, Mamma!) och Athena efter showen.
 
Athena och Niklas utanför tomtehuset på The grove!
 
Min mat på cheesecake factory! Jättegott! Orkade dock bara hälften.... Resten fick man boxa!
Sen åt vi lite oreocheesecake, nomnom!
 
Joie och Gollum.
 
Innan bion!!
Efter bion.
 
 
Nu ska vi snart äta mat, vad för mat vet jag inte. Vi får la se!
och så ska jag skriva på min Bus 1 uppg som ska vara klar på tisdag nu när jag ändå sitter vid datorn när den har internet..
 
Ha det bra!
 
Puss o kram!
 

Fabulös fredag

Publicerad 2012-11-17 10:13:25 i

Vilken dag.
Vakna, skypa, taxi till Jay Leno show, vänta i några timmar, skaka hand med Jay Leno, se showen med Athena och Niklas.
Sen åkte vi till The grove, mötte upp Johanna, det snöade skum, jättefint, åt cheesecake factory, smaskens, sen kollade vi alla på breaking dawn!

OHMYGOOOOD VAD JAG ÄLSKAR TWILIGHT!! Så fantastisk! Man gick från förskräckt, till lättad, till lipsill.. Jag och Johanna grät som små barn.
Tack för dessa 5 fina åren twilight. Filmerna må va slut, men twilight kommer att leva förevigt! (där var jag poetisk!)

Så har haft en underbar dag med fina människor! Lovely!

Och btw, Athena ska ta med mig till Ellen show den 27e!!! Happyyyyy!

Nu ska jag sova, klockan är mycket och imorron är det bootcamp! Jiha!

Puss o kram!
Bilder kommer förhoppningsvis imorron om internet i datorn funkar...

trögtorsdag

Publicerad 2012-11-16 00:01:50 i Allmänt,

Hejhej!
 
Har en saknar sverige-dag idag.
Har inte kunnat sova inatt, det var några som pratade högt/grälade i korridoren mellan 3.30-5... härligt.
Det är molnigt och regar lite, fick tillbaka min Bus 1 prov som jag trodde hade gått galant, det hade det inte.. 78%, som tur va så får man räkna bort det sämsta resultatet när man sätter slutbetyget.
Sen åt jag lunch med Isabelle och 3 andra svenska tjejer i bus 1 klassen pa Burger king. Första gången jag åt BK i usa!
Och nu är klockan typ halv 3, vilket betyder 4,5 timmar kvar på hålan.... Jihaa. Ska dock träffa mina 2 scenpartners i actingen och ova på mina 2 sista scener..
SEEEN är torsdagen äntligen över och det är helg!
 
Om 5 veckor flyger vi hem!
Om en månad är det Daughtry och 3 doors down konsert.
Nästa vecka ska vi till Pheonix och fira thanksgiving.
Så visst händer det kul saker här med. Men just idag hade jag bara velat trycka på paus och vara hemma lite...
 
Ser fram emot att skypa med min familj imorron!
Sen ska jag, Joie och Athena och hennes boyfriend se en Jay Leno show! Det ska bli kul, vet dock ej vem det är som är gäst, kände inte igen dem.. Men det ska bli kul att se Jay Leno med egna ögon.
 
Förhoppningsvis så ska vi pa bio imorron kväll och se breakin dawn part 2 om det inte är slutsålt.
 
Så nu sitter jag i bibblan, lyssnar pa musik, är lite depp, hänger läpp och äter ett twix.
Ska bli såååå kul att komma hem till jul! Om 5 veckor sitter jag på planet nu. 36 dagar. Längtar!
 
Just nu känns allt bara blaaaaaaaaah.
 
 
 Puss o kram!

onsdag

Publicerad 2012-11-14 21:46:47 i Allmänt,

Hellu!
 
Onsdag idag. Fick tillbaka arbetet i bus 22, A- !! Yeah, skiter i minustecknet, ett A är ett A !! Hellre det än ett B+ !
Sen var det Bus 20 lektion och sen komma hem!
 
Det var himla intressant.. Nu ska jag skriva på ett arbete jag har i bus 1 tills nästa vecka.. .
 
Börjar inse att dem nog inte kome ringa från ellen, haha. Har inte TROTT men jag har verkligen hoppats.. menmen. Och så requestade jag biljetter till hennes show i februari, men fick inte några där heller. Ackack, Men jag ger inte upp, en vacker dag så ska jag se hennes show!!
 
 
Och idag fyller min lilla pippi 11 år! Grattis till henne!! ♥
 
 
Nu blire plugg och så ska jag flörhoppningsvis försöka komma igång lite med träningen sen idag, efter att ha varit förkyld alldeles för länge..
 
Snart är det helg!
 
Ha det bra!

se där, en twilightpremiär!

Publicerad 2012-11-13 23:30:38 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!
Idag ska jag bomba med bilder. Men först kommer lite dagbok.
Hade prov i Bus 1 idag. Det kände rätt bra, även fast jag inte haft tid att plugga så jättemycket... just detta kapitlet vi är på handlar om marketing, vilket jag läser en kurs i, så det gick nof rätt bra. Tycker fortfarande att vissa true/false frågor är kluriga.. Menmen. Det är skönt att det är över!
Det är varmt idag, nästan 30 grader. Det trodde man inte imed att det har varit så kallt dessa dagarna, så jag hade jacka och halsduk på mig i morse... men dem åkte av rätt fort igen.. haha.
 
Imorron ska jag lämna in midterm i Bus 22 och en läxa i Bus 20, läxan är klar och Midtermet är nästan klart!
 
Har inte lämnat min telefon ur sikte bara utifall de skulle ringa från Ellen, har fortfarande inga fdörväntningar, men Om dem skulle ringa så hade det ju varit typiskt om jag lämnade telefonen i köket när jag var på toa..  Så everywhere I go, my phone goes.
 
Nu har jag snackat klart och här kommer bilder!
Här är the groove i söndags:
 
Och här är från igår:
Färgar håret, Isabelle hjälper till....
 
Twilight premiär, ber om ursäkt för suddiga bilder..
En utav vargarna!
Taylor Lautner!!! Med livakter som skymmer sikten.. Men det är han i mörkgrå kostym i mitten!
 
(Vet ej varför vissa bilder blir helt utdragna... wierd..)
Även fast vi stod på sektionen som fick minst uppmärksamhet så var det kul att vara där och va en del av det, hollywood premiären av den sista twilight filmen. Många av dem som var där hade kampat sedan den 8e, alltså i 4 dagar bara för att få en bra plats.. det är vad jag kallar hängivna fans!
 
Nu ska jag fortsätta med skolarbete! Och kanske en runda inom ralphs o köpa bröd!
 
Ha det bra, puss o kram!

söndagsmåndag

Publicerad 2012-11-13 04:55:53 i Allmänt,

Hejhej!
 
Blev inge backstreet boys igår... det var nämligen några till som hade fått för sig att dem också ville till the grove att äka o kolla pojkband och se fyrverkerier.. Så det var SMOCKAT  med folk och avspärrat hit och dit..
Så vi fick äta på en restaurang utanför the grove, jättemysigt. Sen pallade vi inte stå ute i kylan och trängas med massa andra människor, så jag och Johanna gick hem och kollade på film. Sen hör vi massa pangpang och springer ut på ballkongen, FIREWORKS!!! Vi har himla tur som bor så nära the grove så vi kunde se dem från balkongen. Jättefint var det! 100 dagar i LA, hurra!
Så så blev det med det!
 
Idag kunde jag sova ut för vi är lediga idag, jiiiha! Idag mår jag bättre. Har städat, tvättat och färgat håret idag. Det blev bra!
 
Sen vid 3 stack jag och Joie till staples center för att kolla när Twilightstjärnorna går på röda mattan. Självklart var det ju några till som hade den iden.. men tillslut lyckas vi iallafall komma fram till staketet på vår sida iallafall. Vistod fortfarande rätt långt bort från själva röda mattan, men vi fick se när kändisarna kom i sina bilar och vi kunde urskilja några av dem. Några kom faktiskt rätt nära! Såg bla Robert Pattinson, Taylor Lautner, Nikki Reed, Ashely Greene, Kellan Lutz, Dakota Fanning. Och några "vargar" och han som spelar Carslie. Kristen Stewart var ockås där, men kunde inte se henne, hon var för långt bort och så var det vakter framför...
 
Vid 7 så vi började frysa ganske rejält när vi stod där ute så vi tog en cab hem ..
 
Det var ändå kul att ha varit där! Att ha sett dem, det var lite coolt! Längtar efter att få se filmen!
 
Jag har lite bilder på telefonen, men laddar upp dem imorron efter skolan!
Imorron har jag prov i bus 1, blöööblää.
Onsdag Midterm i bus 22 och läxa i bus 20..
Tips till dem som är sugna på att plugga här, ta INTE 3 businesskurser samtidigt!
 
Men snart är det helg igen!
 
Nu är jag trött i huvudet och i hela kroppen. Hoppas inte att jag blir ännu mer förkyld nu när jag har frusit  lite till. Får dricka upp min C-vitamin juice... botten upp.
 
Godnatt!

Backstreets back, alright?

Publicerad 2012-11-12 02:39:00 i Allmänt,

Uppdatering.
 
Har legat i sängen hela dagen, fram till klockan 4. Då fick jag höra att Backstreet boys ska till The grove, och Michel Bolton ska också dit, och så ska det vara fyrverkerier! Så vi alla ska dit och äta innan och sen se framträdandena och fyrverkerierna. Fick dra upp mig ur sängen och ta en tablett, för detta vill jag verkligen inte missa.
Himla jobbigt att vara sjuk i LA.... Man missar så mycket imed att det händer något  HELA HELA tiden här (and I love it!)
 
Ska bli mysigt! Fira vår 100e dag i LA med god mat, fina roomies, backstreet boys och fyrverkerier!
 
 
 90tals pojkband.
Älskade dem när jag var liten. Tyckte dem var så snygga, speciellt han med mittbena, Nick Carter. (Nej jag skojjar inte). Det var min första kändiscruch.
 
 
Nutidens pojkband.
Med nutidens kändiscruch: Harry Styles.
 
Some things never change... Haha.
 
Nu kör vi, Peace!

100e dagen i LA!

Publicerad 2012-11-11 21:04:32 i Allmänt,

Hejsan!
 
Det är söndag, men det gör inget för imorron är vi lediga för att det är veterans day!!
Idag är det också fars dag, så GRATTIS GRATTIS pappa på fars dag!
 
 
Idag är jag fortfarande förkyld.. inte lika täppt i näsan, så det går väl åt rätt håll iallafall. Så idag ska jag bara vara hemma o ta det lugnt, städa och tvätta måste jag dock göra... uh. Och plugga.
 
Har skypat med familjen och farmor o farfar nu på morgonkvisten.
 Farmor o farfar var inte 100 säkra på vem ellen var, så här kommer ett av mina favoritklipp med ellen:
 

 

Här fick Sophia Grace och Rosie träffa deras största idol Nicki Minaj efter att Ellen hade hittat dem på youtube.

Och här kommer ett till klipp för jag tycker att hon är så underbar!

 

 
Hon är en av mina största förebilder!
 
Iallafall.
Fick precis sms av johanna som såg Nichole Richie... BAAAAAH! COOLT!
 
Och idag har jag varit här i 100 dagar!
Och om 40 dagar är jag hemma!
Det går fort. kommer ihån inlägget om min första dag i LA haha..
 
Och om en månad bli jag 20 år! Fortfarande lika spänd på vad roomiesarna har planerat för skojj......
 
Nu ska jag gå och lägga mig och vila!
 
Puss och kram!

Komedikväll!

Publicerad 2012-11-11 03:28:50 i Allmänt,

Godkväll!
 
Var tvungen att ställa in lunchdaten med Athena idag för jag inte mådde bra, buu jag hatar att ställa in.. Men det var nog bäst. Får ta det en annan dag.
Har legat i soffan hela dagen.. sovit och vilat. Varför jag ligger i sofffan ist för sängen är för att den är så himla mjuk och jag känner mig inte utanför som jag skulle gjort i ett instängt rum.. haha
Har suttit vid datan en del idag och försökt att hitta en leende bild, och tisslut gjorde jag det, eller rättare sagt 2, jag kunde inte bestämma mig. Så hoppas att dem blev bra. Nu när jag har skickat dem ska jag bara släppa hela Ellengrejen och inte tänka mer på det för det är jättejobbigt för hjärnan.
 
Martina mailade några av bilderna som hon tog när jag hjälpte henne med läxan i måndags.
Kul att va ful!
Dessa 2 var mina favoriter.
 
Klockan 3 steg jag upp ur soffan och släpade mig till Ralphs för att köpa mat och fylla på mobilen. Fy så kallt det är ute nu... och så blåser det, nej LA .. Men det ska bli varmare sen i veckan så det är väl bara en liten vädersvacka..
På vägen dit så går jag förbi en gammal man i rullstol med ett ben som ropar på människor men ingen stannar, jag blir först rädd men förstår sedan att han vill ha hjälp att komma över vägen.. Så jag hjälper till att putta rullstolen över gatan. "EEEAAASY" "-skriker han, "I'm sorry I'm sorry.." säger jag.. Det är inte lätt att köra en ostabil rullstor på ojämna dåliga vägar.. Men vi klarar det och han frågar om jag är amerikan, då säger jag att jag är svensk och han säger något om Björn Borg och sedan tackar han och säger "God bless Sweden" och "Have a great day". Det var dagens goda gärning, kändes bra!
 
Köpte en juice som ska innehålla 1500% DV av C-vitamin, så måtte den hjälpa mot förkylningen.. Hoppas den är god också bara.
Köpte även hårfärg, ska såsmåning om färga mitt hår mörkbrunt, det har blivit så solblekt nu. Så det ska bli nice. Sen åt jag resterna från igår till mat ch nu sitter jag i soffan och väntar på Isabelle så ska vi kolla film. Har laddat upp med 3 komedier, så det blir komedikväll! Wiho. Känner att det är perfekt för ikväll! Ska kolla på Magic Mike och Get Smart!
Johanna är på phootoshoot och Pau ska på party och Rose ska på date.
Så ser det ut denna lördagskväll.
 
Imorron ska jag skypa! Hoppas att jag har mer röst imorron för idag låter det som jag har svalt en krita..
 
Sitter i soffan med mitt Ikea-täcke. Myspys. Snart movietime!
 
G'night!

the call

Publicerad 2012-11-10 18:15:23 i Allmänt,

Godmorgon!
Klockan är snart 9, jag har varit vaken sedan kl 6..
 
Igår var jag hemma nästan hela dagen, skypade i 1h 40 min med min familj, gjorde mitt midterm i Bus 22 som ska vara klart på onsdag(är typ 90% klar med det, så det känns riktigt bra), sen gick jag till jamba juice köpte smootihe sen hem till soffan igen.
 
Som jag sa igår så fick jag inga biljetter till ellen, men det stoppar ju inte mig från att skriva mail till henne. Finns olika kategorier på hennes hemsida, bla en som heter "Do you love music?" Och då skrev jag på impuls där hur mycket musik och vad för musik jag gillar och att jag gillar ellen show och entertainment business och så vidare. Har skrivit flera mail till henne innan så det var liksom ingen big deal...
 
Sen på kvällen skulle jag  och Joie ut och äta med 2 andra tjejer på cheesecake factory. När vi kommer till the grove vis halv sju tiden så ringer min mobil och det är ett amerikanskt nummer. Jag svarar och det är en som jobbar på Ellen show som har sett mitt mail!! Hon är jättetrevlig och hon ställer massa frågor om det jag har skrivit, jag blir helt skakis.. asså mina ben skakar när jag pratar i telefonen, johanna fick hålla i mig haha.. Hon frågade om jag gillade Rihanna och Hur skulle jag reagera om Ellen(alltså självaste Ellen!?) skulle ringa till mig.. Kommer inte igåg vad jag svarade men jag sa väl säkert bara "amazing", det var nog det ordet jag använde mest i telefonen. Vet ej hur många av mina svar som blev så särskilt välformulerade... haha. Man kommer alltid på så mycket bättre saker att säga i efterhand.. Iallafall, sen förklarar hon att dem ringer till några som har skrivit in och frågar lite sådana frågor och att dem skulle ev. kunna ringa tillbaka i veckan och fråga mer frågor och så bad hon mig skicka en bild där jag ler med tänderna. Skickade in en lite fånig bild först när jag sitter med en kopp oboy. Denna:
 
Haha, så nu ska jag väll försöka hitta en duglig bild när jag visar mina tänder när jag ler.
Kan fortfarande inte fatta att utav ALLA mail som komme rin till showen, så läste dem mitt mail.. och dem måste ha tyckt det var intressant imed att dem faktiskt ringde upp. Så bara det är ju hur fräckt som helst!
Vart dem ville koma med samtalet vet jag inte, dem kanske inte hör av sig ingen, eller så gör dem det. Försöker att inte hoppas på för mycket. Men det hade minsann varit kul att få biljetter till showen, så lite hoppas jag på det iallafall.
Men vi får se vad som händer. Har haft svårt att sova för har tänkt mycket på det(och pga att jag är så förkyld och täppt i näsan..) och jag kan fortfarande inte släppa det.
Detta bevisar bara att inget är omöjligt!
 
Jag är så glad!
 
Sen efter det så mötte vi Anna och Pauline så åt vi mat, jag tog lsamma som förra gången, lax och sen cheesecake. Orkade inte äta uppp det så fix boxar med sig hem! Mihi
 
Ïdag ska jag träffa Athena och luncha på Urth cafe! Dock vet jag ej om jag orkar det, mår inte toppen. har sovit 5h inatt och är dunderförkyld... men får se om jag tar en powernap så orkar jag förhoppningsvis! 
 
Så nu tänkte jag powernappa i soffan. Försöka iallafall, jag är fortfarande hypad i huvudet och kan inte sluta tänka på telefonsamtalet igår... Står på telefonen att det var 6 minuter, men det kändes som 20... haha
 
Iallafall..
 
Ha det bra allesammans! KRAMIS

Morning

Publicerad 2012-11-09 17:31:00 i Allmänt,

Godmorgon!
 
Här är klockan strax efter 8 på morgonen... Var uppe klockan kvart över 6 och ringde Ellen show, man skulle visst ringa mellan 8-12, så jag gick och lade mig igen.. Sen klockan halv 8 gick jag upp och åt frukost och sedan ringde jag igen. Men fick då svaret att det inte finns några standby biljetter idag för det har varit för många requests..
Är väl inte jätteförvånad eller jättebesviken. Var beredd på detta, plus att min förkylning är inge vidare, så det kanske var det bästa trots allt.. Det kommer fler chanser.
 
Anyway. Igår. Acting. Lämnade in uppsatsen som jag hade skrivit om pjäsen vi såg förra veckan. Fröken var snabb med att rätta och vi fick tillbaka dem senae samma lektion. Såhär blev mitt betyg:
Inte illa, inte illa! Är väldigt nöjd! (För er som inte ser så är det ett A+) Har fått A innan, men aldrig A+. Jag är glad!
 
Efter actingen stack vi hem och jag somnade som en stock.
 
Idag har jag inte så mycket röst, hostar en del, tung i huvudet och har ont i tungan, fast det är pga att jag drack varm oboy igår från starbucks.. och den är omänskligt varm. Fick vänta i säkert en helvtimme innan jag kunde börja dricka lite..
Det märks att det är vinter här nu. Igår regnade det och var runt 20 grader. Såg folk i mössa och vinterjacka...
 
Och idag fyller en av mina bästa vänner år! Happy Happy Birthday Mallan!!!!!
Så kul att prata med dig i telefon och på skype! Saknar dig!!! Hoppas du får en fortsatt kalasfin födelsedag!!!
Vi får fira båda våra födelsedagar när jag är hemma sen! Wie!
 
 
Idag ska jag väl bara ta det lugnt. Plugga lite. Gå till the grove och köpa jambajuice..
Och ikväll ska jag och Johanna äta på cheesecake factory med 2 andra tjejer som johanna har träffat innan. Ska bli trevligt och jag längtar efter en god cheesecake..Mmmmm
 
Fått mail från chefen om mina tider i jul, fick inte jättemånga tider, men jag är nöjd. det brukar bli mer för folk blir sjuka eller dem behöver fler bara. Jag är så glad, ska faktiskt bli lite kul att komma tillbaka och jobba lite, träffa ina goa arbetskamrater och tjäna lite pengar! Wiho!
 
 
Nu ska jag snart skypa med min family!
 
Har nu varit här i 14 veckor (alltså 98 dagar! Wow), och om 6 veckor är jag hemma! Även fast jag är sjuk, så är jag superglad och jag älskar livet!
 
Kram på er!

torsdag............

Publicerad 2012-11-09 00:07:35 i Allmänt,

Hej på er!
 
Har lunchat med Sandra på subway och nu sitter jag i bibblan som vanligt på torsdagar. Johanna är också här. Vi har håla till kl 7. Dvs 5h kvar...
Sen klockan 22, är det äntligen heeelg! Wiho, långhelg dessutom!
 
Skulle öva acting med Gabe idag men han stallde in..
 
One direction spelar pa Xfactor ikväll, där jag var förra veckan.. dvs, 15 minuter från var lägenhet...men jag är i skolan o har kvallskurs.... arrgh. Har redan missat en acting lektion(när vi var pa VMA) så får inte missa fler.. lite störande. Men vad ska man göra... är trotsallt är for att plugga, inte for att kolla när söta pojkar sjunger...
Kan inte fatta att det var mer än en vecka sen jag var där, känns som 2 dagar sen..
 
Ska upp tidigt imorron och ringa till Ellenshow och se om det finns några standby biljetter kvar, för det ska släppas några samma dag som showen... Så jag haller tummarna. Om dem inte har några så får jag bara gå o lägga mig igen för att sen skypa med Malin och famljen!
 
Hade btw en mycket trevlig smskonversation med min syster på viber imorse. Haha!
 
Nä nu tänkte jag faktiskt skriva lite på mitt arbete om Coca cola, så jag får något vettigt gjort!
 
Ha det bra! Hejdååå
 

prosit

Publicerad 2012-11-08 01:39:03 i Allmänt,

Hello!
 
Onsdag. Fybubblan vad jobbigt det var att stiga upp o morse, trött, seg och snuvig. Men släpade mig till skolan, lämnade in arbetet i buss 22, lyssnade på några i klassen somm hade sin presentation, sen var det bus 20 och där lyssnade vi på läraren, som inte var på toppenhumör idag. Sen tog jag bussen hem och den var smockad somvanligt. Försökte få en bild men det gick sådär..
 
Sen när jag kom hem vid 12 ringde jag min syster på viber så snackade vi lite, fick också prata med min hund och min fågel, sen fick mamma ta över telefonen och sen pappa! Det var roligt att snacka med dem! Känns så konstigt att vara så långt borta och inte ha sett dem på över 3 månader.. Men nu är det bara 6 veckor kvar! Ser fram emot att komma hem över jul!! Längtar lite!
 
Annars har jag bara tagit det lugnt idag. gick till the grove och köpte jamba juice, provade något nytt och tog en Twilight special BerryBitten! Jättegod och så fick jag ett twilight-armband! Eller egentligen är det en reflex som snurrar sin runt armen när man slår den mot armen typ...´Jättecoolt!
Julpyntat och fint!
 
Min söta snuttiplutt!!!!!!
 
Jag och Joie ska köpa biljetter till Daughty konsert i december! Wiiho! Det blir vår sista helg i LA innan jul. Lite kul att se Daughtry 1, för att dem är grymma och 2, för deras låt "Home" ligger mig nära om hjärtat och det blir lite symboliskt och nu är det slut på detta äventyret, nu ska vi hem(ska ju dock hit igen..men)! Svårt att hitta en mer passande låt!
Vi tänkte också slå på stort och hyra bil (eftersom LA är så stort o det ligger en bit bort så man tjänar på att hyra bil ist för att ta taxi..) och passa på att cruisa runt lite! JIIHA! Jag är astaggad!
 
 
Jobbigt att vara förkyld,,, jag hoppas att berrybitten-smoothin med exrta vitaminer gör lite nytta. Både jag, joie och Isa är förkylda.
Så ska bara tat lugnt nu. Är klar med uppsatsen, så det är skönt!
 
Nu ska jag väl snart ta något att äta till kvällsmat och läsa i business 22 boken, har midterm i det nästa vecka så kan ju börja lite nu när jag inte har så mycket annat att plugga!
 
Ska ta mig igenom evighetstorsdagen imorron, sen har jag långhelg, jiha!
 
Kram på eeeeeer!

VOTE!

Publicerad 2012-11-07 00:27:00 i Allmänt,

Hejsvejs!
 
En helt vanlig tisdag idag, förutom att det är VALDAG här i staterna idag. Ingen masshysteria som man tror. Hoppas verkligen att Obama vinner!
 
Det är jättevarmt idag igen, 30+ ! Mötte upp Joie efter skolan så gick vi till tuttifrutti och köpte yoghurtglass, nomnom!
Har inte så mycket plugg idag, skönt! Så ska bara fixa det sista på Bus 22 reporten och Actinguppsatsen. Sen ska jag träna!
 
Har fortfarande inte hört något från Ellen show, så jag antar att jag inte fått några. Rackarns. Men jag ska ringa dit på fredagmorgon och se. Men har inte så stora förhoppningar!
 
Tro det eller ej, nu har inte mer att skriva!
 
Heja heja!
 
Uppdatering:
Har blivit förkyld! Buhu. Kännt mig tom på engergi igår och idag, och även idag somnade jag på soffan när jag ställt ifrån mig datorn. Nu är näsan täppt och jag nyser, härligt. Så jag bestämde mig för att inte träna idag.
Är iallafall klar med mitt arbete i Bus 22, känns bra, jag är nöjd med det och hoppas att läraren också gillar det. Är trött och ska lägga mig tidigt ikväll.. Saknar er därhemma lite!
 
 
Ha de gött! Kram och puss!

Uppdatering!

Publicerad 2012-11-06 07:03:45 i

Efter att ha handlat mat och tagit en powernap så var jag för trött för att träna och Johanna likaså. Så vi bestämde oss för att gå en promenad nu på kvällskvisten och så gick vi inom the grove för att köpa jamba juice. När vi kommer in på the grove så är det fuuuullt med folk i mitten ( btw så är hela the grove julpyntat med lampor stjärnor, julgran och hela faderallan, jättemysigt!) och där var en stor scen.

Dem brukar ju spela in tv programmet extra där på dagarna med Mario Lopez, och just när vi var där så gjorde dem något special program med the voice! Så coacherna från säsongen som sänds nu var där, alltså Adam Levine, Blake sheldon, Cee lo Green och Christina Aguilera!! Fräckt! Jättecoolt att få se Christina med egna ögon!!
Fick även se Christina Millan!
Så + 3 på kändisjakten! Jiha! Ska skriva en lista på alla en vacker dag!

Jätteglad att vi bestämde oss för att gå en runda haha! Perfekt väder att gå i också! 20 grader, varm sommarkväll i november!

Här kommer en bild, inte världsbäst, men har iaf fotobevis!

Monday

Publicerad 2012-11-05 22:47:08 i Allmänt,

Haj på er!
 
Måndagen är över, puuh! Vi fick sova en timme längre för det är viintertid nu, så det är inte bäckmörkt när man går till skolan längre. Det är över 30 grader idag... vaarmt!
 
Har min mobil nära mig hela tiden bara utifall de skulle ringa någon från Ellen och säga att jag har fått biljetter till på fredag, men tror att det är rätt stor efterfrågan, SPECIELLT eftersom One direction är gäster.. Men jag fortsätter att vänta och hålla tummarna!
 
När jag kom hem så åt jag mat och sen satte jag mig vid datorn! Blev glatt överraskad när malin ringde på skype så snackade vi lite! Wiie!
 
Har inte jättemycket att skriva, är rätt trött. Ska skriva på mina arbeten och handla mat och träna lite på LA fitness idag. Thats all.
 
Nästa månad får jag krama om mina söta hårboll!!
 
Puss och kram!
 
 

Lördag på Lure

Publicerad 2012-11-05 00:51:27 i Allmänt,

Hejsanhoppsan!!
 
Igår var vi ute på en klubb i Hollywood som heter the LURE, där var jag och johanna senast den 6e september när vi var på VMAs efterfest. Så såg det ut då!
 
Idag var det betydligt mer folk och det var kul. Vi såg Khloe Kardashian och hennes man Lamar Odom utanför klubben, dem var på något privat event i lokalen bredvid. Alla tyckte det var skitcoolt att se dem, jag hade ju ett Khloe på XFactor i onsdags, så jag tyckte bara det var lite coolt.
 
Här kommer lite bilder från kvällen!
 
Gillar att man inte behöver betala ett enda öre när man är ute hehe!
 
Sen kom vi hem hit och hade lite efterfest. Johanna beställde pizza som vanligt, 6 st för vi var många(doch inte SÅÅ många men ja..), men när vi kollar närmare på beställningsbekräftelsen så står det att pizzan levereras kl 1 PM, alltså på eftermiddagen.... Hahahah.  Och vi kunde inte avbeställa den för dem hade stängt...
Sen somnar vi. Sandra hade somnat i min säng, så vi fick dela, vilket var lite svårt i en 90 säng med ett täcke... så jag har inte sovit så gott.. Men sandra har sovit som en stock.
 
Gick upp vid hlav 9 tiden (väckte dem som sov i vardagsrummet, uups) för att hinna skype med släkten som alla var hos mormor o morfar!  Det var himla tevligt, längtar så tillls jag får träffa alla igen på jul!!!!
 
Jag jobbat på mina skolarbeten i Bus 22 och Actinguppsatsen. Jag är 90 % klar med båda, vilket känns bra, så förhoppningsvis blir detta också en rätt lugn pluggvecka!
 
Rosanna och Pau åkte till venice idag och hänger med dem bi festade med igår medan jag, Isa och Joie är hemma.
Eftersom vi inte orkade laga mat så beställde vi pizza från dominos, vi ringde också och försökte avbeställa de andra 6 pizzorna vi beställde inatt. Efter vi har ätit vår goda, feta pizza (jag är lagon trött på pizza för tillfället!) så ringer telefonen så står en pizzadelivery nere och vill bli insläppt med 6 pizzor...................... !!
Vi stänger igen alla fönster och gardiner och släcker så dem ska tro att vi inte är hemma.... hahaha. Verkade inte som dem blev avbeställda iallafall..  Men pizzorna kom aldrig fram till dörren, tror att han inte kunde komma in imed att man behöver ha nyckel eller någon innifårn som öppnar åt en. Så stackars killen fick väl åkta tillbaka med sina 6 pizzor, haha. Vi får oss ett gott skratt iallafall. 
 
Sen har vi städat och lyssnat på musik! Städsöndag ni vet..
 
Nu ska jag och Isa ner till gymmet och kötta!
 
Jag är så glad över mina roomies! Bästbästbäst!
Och jag är så glad över er jag har där hemma!!
 
I'm so happy!!
 
Ikväll ska vi äta lite godis och kolla på film och imorron börjar allvaret i skolan igen! Jiha!
 
Puss på er!

Lalala

Publicerad 2012-11-04 03:35:00 i Allmänt,

Hejsan!
 
Igårkväll påväg hem från pjäsen så får jag ett mail från iota om att Usher o Shakira har blivit inställt, kul... Det gjorde väl inte jättemycket, men lite synd var det.
 
Så idag sov jag ut til kl 9 och sen skrev jag på min uppsats om pjäsen och skypade med farmor o farfar. Sen åt jag lunch och sen begav jag och Joie oss till Beverly center! Det var ett tag sedan jag var där sist. Hittade inte jättemycket. Skulle behöva skor, väska och kläder.... men allt jag hittade var ett par solglasögon. Äntligen äger jag ett par kvalittetsbrillor från ray-ban! Wiho, har annars alltid haft billiga från HM, eller senart från smartbuy, 30 kr... haha men dom blev snea rätt snabbt. Jag är iallafall nöjd! Efter att hga provat alla rayban i alla möjliga former och färger tror jag att jag äntligen hittade THE ONE!
Nu är jag jätteLA!
 
Sen gick vi hemåt och stannade till på johnnys och åt mat.
Sen när vi kom hem så möttes vi av massa folk. Hejhej! Rosanna har besök från sverige och så var några kompsiar från skolan här! Vi alla ska ut! Wiho! Så det blir nog roligt! Fast först ska man ju hitta något att ha på sig.. hmmm. Alltid lika kul..
 
Idag var det 3 månader sedan vi landade i LA för första gången, alltså ett fjärdedels år. På ett sätt har 3 månader gått fort, men ibland känns det som tiden står stilla. Kan inte bestämma mig. Men det är iallafall 48 dagar tills jag är hemma!
 
Imorron ska jag nog skypa med släkten. Kan hända att jag är aningen trött imorron, bara förvarnar!
 
Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällens kalas!
 
Puss och kram!

hey helg!

Publicerad 2012-11-03 01:38:16 i Allmänt,

Heyhey!
 
Blev ingen trip till runyon canyon idag. Istället stack jag till LA fitness! Yeah! Var på riktigt bra humör så stack dit och köttade och det kändes bra!
 
Annars idag så har jag skypat med famljen, och varit och handlat på ralps och suttit vid datorn. Under tiden jag satt vid datorn har jag gått med i X antal yävlingar och requestat biljetter hit och dit. Bland annat hade det dykit upp en ellen show den 9e november då det fanns biljetter tillgängliga då One direction skulle vara med. Självklart requestade jag så fort jag kunde!! Vet ej hur länge biljetterna har varit uppe, men imed att det bara är en vecka till det är dags tror jag att jag kan ha varit för sent ute.... Men håller tummarna!!!! HAde varit awesome att få se Ellen och 1D på samma gång, Två flugor i en smäll liksom!
 
 
 
Folk kanske tycker jag är lite löjlig med alla de här tävlingarna och biljetterna, men jag känner bara att jag är i Los Angeles, jag älskar entertainment och jag har absolut ingenting att förlora!!  Så ja ba köööör!
 
Nu ska jag och Joie strax iväg till skolan och kolla pjäs, vi är taggade till 1000000!... not. Ska bli skönt att få det överstökat bara!
 
Jag är glad, allmänt nöjd, känns bra.
 
Imorron ska jag se Usher o Shakira! Yeah!
 
Kramis!

bråkblogg......

Publicerad 2012-11-02 18:24:04 i Allmänt,

Godmorgon!
 
Åh vad jag blir sur på blogg.se...
 
Ser nu att inlägget som jag skrev igårkväll på mobilen när jag kom hem, byttes ut och blev det jag skrev FÖRRA torsdagen(som inte publicerades då.....) Knaas.
 
Så texten från igår är egentligen förra torsdagens text. Blogg och jag verkar inte komma överens för tillfället..
 
Iallafall. Igårkväll skrev jag att det hade varit en bra torsdag, hade lunchat med sandra, kollat på mig själv på xfactor . Jag syns varje gång domarna ska prata efter varje sång, haha. Sen hade jag acting och sen var det helg.
 
Ja det var typ det. Och så skrev jag att jag njuter av livet och att jag är så glad! Det händer saker hela tiden här, och det är så roligt! Kan inte fatta hur mycket jag har hunnit göra och hur mycket till det finns att göra!? Galet.
 
Och NÄSTA månad får jag krama om alla er där hemma, de går fort! 13 veckor sedan jag åkte, 7 veckor tills jag kommer hem!
 
Nu ska jag snart skypa med min familj!
 
Life is good!
 
Idag ska jag chilla, ta en PW i runyon canyon kanske, köpa en jamba juice och ikväll kolla på pjäs. Jeeej..
 
Puss o kram!

Toppentorsdag!

Publicerad 2012-11-02 07:16:23 i

Hejhej!

Den långa torsdagen har faktiskt gått fort! Hade min redovisning i bus 1 i businesskläder, det gick bra. Svårt att göra det bra på engelska .. Men jag gjorde mitt bästa och nu är det över, nice!
Sen träffade jag Athena och så åkte vi till 3rd och åt lunch, mycket trevligt! Sen mötte träffade vi Matilda, Therese och Elin och satt med dem på ett café, vi hade ju redan ätit så vi bara sällskapade. Det är lite kul för jag följde Matildas och Thereses bloggar i våras när jag höll på att söka hit o nu fick jag träffa dem haha, så det var lite kul!
Sen blev klockan mycket o det var dags för acting, fick tillbaka uppsatsen jag skrev om pjäsen yonadab, A!! Woho! Glad!
Sen fick vi, vet ej hur jag ska förklara det. Men det var några klasser som hade sett en film, och sen efter filmen så fick vi komma in i rummet, o då satt dem o prata om filmen o publiken fick ställa frågor.. Men vi som inte fick se filmen fattade ju nada... Så det var bara långtråkigt..

Men nuu är det helg!!
Imorron ska vi shoppa halloweenkostymer!! Yee

Mina linser är som papper nu o jag längtar efter att få sova! Godnatt!!

....

Publicerad 2012-11-02 00:12:38 i Allmänt,

hahahaha, denna bilden ser man när man kommer in pa x factors hemsida!
 
Skrev ett inlägg innan med det forsvann... IGEN, sa jag skriver ett när jag kommer hem ikväll istället....

hej xfactor!

Publicerad 2012-11-01 06:49:09 i Allmänt,

HAAJ!
 
(Hade precis skrivit ett jättelångt inlägg i detalj om dagen, men sen loggades jag ut och allt försvann, jippie.... så då får jag börja om igen, fast gör det lite kortare för jag är så trött nu)
 
Igår had evi det mysigt på cheesecake factory, längesedan alla vi 5 var ute och åt. Det var gott, som vanligt var portionerna gigantiskta, och jag åt en hel haha. Lax, spenat och pasta. Japp! Det var gott! Sen blev det efterrätt med cheesecake.
Ser det gott ut ellorrrrrr???
 
Idag var det upp tidigt, lektioner, hem, äta, byta kläder och gå till CBS studios! Jag var där kl 1. Ingen kunde följa med mig så jag stack dit själv. Träffade trevlig tjej i kön som hette Ashely som var där med 2 till, men efter första kö-uppdelningen så skiljdes vi åt och jag fick ett P stämplat på handleden. Sen fick man kämna in telen och sitta och vänta på baksidan ett tag. Jag var ca nr 10 i det ledet. P-et stod för pit, ilket betyder att man står i en folkmassa vid scenen. Trodde jag skulle sitta, men aja.
Får plats längst fram bakom en kamera. Inte supernöjd med platsen. Ville vara närmare juryn. Men sen strax innan dem ska börja så kommer en som jobbar där och tar med mig o en annan tjej och flyttar på oss. Jag är asrädd att vi ska hamna längre bak, men vi blir placerade PRECIS bakom jurybordet!! Jiha!
Där stod jag!
Skakade hand med alla domare, förutom Brittan(hon skakade inte hand med någon)! Coolt!
Hittade även ett klipp från youtube där jag syns ganska bra och print screenade det. Kan inte sluta skratta...
 
Tittut! Kan man vara sötare................
 
Uppträdandena var asbra och det var jättekul att se!
 
Orkar verklen inte gå in mer i detalj för att jag är jätte-jättetrött!!
 
Kom hem, mötte massa barn som gick trick or treat på vägen hem. Satte mig i soffan med en kopp oboy och var så glad så glad! Känns som mina ben ska ge vika när jag ställer mig upp. Så trötta är dem efter att ha gått och stått nästan hela dagen!
 
Har haft en helfestlig dag! Så glad att jag får möjlighet till att göra sånnahär saker! Förgyller vardagen!
 
 
Är så glad och lycklig! Love Life!  Nu är oktober slut om någon timme och då är det novemer! Nästa månad kommer jag hem !
 
Ber om ursäkt för ett osammanhängande och dåligt skrivet inlägg, det första var bättre.
NUUU måste jag sova!
 
Puss på er!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela