carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

thoughts of a troubled mind.

Publicerad 2015-05-25 22:10:00 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Kan ju börja med att säga att det inte blev någon resa till sydafrika. Min ursäkt blev "för att det inte kändes som rätt tidpunkt". Samtidigt som det ur ett perspektiv kan ses som en dålig ursäkt, så är det också en relativt bra. Känner att det kanske inte är rätt tidpunkt, jag vill plugga en till kurs till hösten här i Lund och när jag har lägenhet och jobb osv så känns det lite dumt att kosta på sig så mycket pengar och missa skola och Ög tid. Vill ge det iaf ett halvår till och se vad som händer sen.
 
För tillfället är jag rätt skoltrött. Trött på det mesta faktiskt, även fast det låter otroligt pessimistiskt. Jag är nöjd med tillvaron och allt, men det är just det, jag kan helt enkelt inte bara nöja mig.. Jag vill ha mer. Jag vill ha inspiration, mål, något att kämpa för. Det är nog det jag saknar mest med LA, där hade alla storhetstänk, alla hade stora drömmar och kämpade för att komma dit. Även fast det var dte som också var nackdelen med LA, att alla var så fokuserade på sina mål, konkurrensen är hård, folk gör allt vad som krävs för att lyckas, är för målmedvetna för att vara ödmjuka, är falska och spelar fula spel. (Ska verkligen inte dra alla över samma kant, men det är rätt så vanligt.). Därför jag hatälskar LA, det har det jag vill ha, samt en hel del av det jag inte vill ha i mitt liv. Allt eller inget. I Sverige är allt bara lagom, varken fantastiskt eller jättedåligt. Jag har verkligen inget att klaga på, men jag vill ha något mer. Jag törstar så efter inspiration..
 
Återigen vill jag också lyfta fram hur mycket jag älskar ÖG. De underbara människorna, den fina genenskapen. Probably den bästa gemenskapen jag har varit med om i hela mitt liv. Känner mig omtyckt för den jag är. Så många ofärglömliga minnen och roliga stunder jag har där. Så tacksam jag är för allt jag har fått uppleva där, men jag vill heller inte va kvar där för alltid. Jag vill framåt. Kanske inte jättesnabbt fram nu, men iallafall veta vart, ha mål. Jag hade velat ha ett slutdatum så jag hade vetat exakt hur lång tid jag haft kvar. Öven fast jag har kul nu så känns det lite som jag famlar runt i mörker utan att veta vart dörren är.
Och en annan sak, jag älskar människorna på ÖG och att umgås med de, men har ändå inte kommit många så speciellt nära. Jag vet inte ens om det är något relevant att ens nämna, men det är bara det att jag vill så gärna ha djupa konversationer, prata om livet, döden och allt däremellan. Jag vill lära känna ALLA på djupet, höra deras historier och värderingar, ta reda på hur livet har format de till den de är idag.. Sånt är så spännande, intressant och inspirarande. Men det är mest bara ytliga konversationer, det är svårt att komma under folks skinn. Varför? Är folk så rädda att blotta sig, tycker de inte att det är relevant. Jag tror att alla är djupa egentligen, komplexa, har massvis med intressanta tankar som bara gömmer sig där inne, men kanske rädda för att dyka. Eller orkar inte. I dont know.
Vet heller inte om jag ens kan "begära" att människor ska ha mer tankar om livet, och att de vill dela med sig det med mig. Men jag är bara SÅÅÅÅ nyfiken på människor. I wanna know. Bara för att.
 
Så ja. Känner mig lite så just nu, famlande i ett mörkt rum, troligen med hög musik, blinkande lampor och rökmaskiner (föreställer mig alltså en festlokal), med många trevliga människor som troligen bara kommer var i ditt liv just under denna studenttiden (fast några få kommer jag nog va bra vän med resten av livet), fast utan mål, utan inspiration, och ett huvud som försöker lägga pusselbitarna på plats och hitta min väg i livet samtisigt som jag försöker leva i nuet och njuta av livet just nu. Kan säga att det är svårt att göra båda och.
 
Förhoppiningvis dyker det upp något intressant snart, något som motiverar mig. Har så svårt att fokusera på att plugga när jag inte ser någon egentlig mening med de, (förutom att lära sig såklart, kunskap är bra.).
 
Jag undrar lite vad folk skulle tänka när de läser dethär. Inte för någons åsikt skulle ändra något, men för att se om och hur de tänker annorlunda.
 
Life life life....
 
Anyway. Det var nog med att vädra tankarna för idag. Här kommer lite bilder från senaste tiden i lund.
 
 
TANDEMSTAFETTEN. SJUKT JÄKLA ROLIG OCH GALEN UPPLEVELSE!
 
Pappas Änglar soulagering. Dont ask.
Tog fram och dammade av ritblocket och ritade av min syster. Lite ringrostig, knasiga proportioner, men man ser att det är hon!
Min roomie Natta och vovven Simon. Grillade ute, myspys.
 
Nu ska jag sova.
 
Har btw precis haft min sista föreläsning för denna terminen, kvar är bara ett seminarium och en tenta, sen är det SOMMARLOV! Då väntar foo fighters, one direction, rhodos och såklart ICA MAXI!
 
Hoppas allt är bra med er!
 
Puss och kram.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela