carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

Hollywood, I'll be back!!!

Publicerad 2012-12-20 20:27:51 i Allmänt,

Hej!
 
Här sitter jag i fåtöljen och skriver mitt sista blogginlägg för denna terminen.
 
Väskan är packad. Nu ska jag snart lägga ner atorn i handbagaget... sen är jag packad och klar!
 
Ska gå en sista sväng under den klarblåa himlen och 20 grader och varklilgen njuuuuta... för nästa gång jag går ut, ut ur planet då... så kommer det vara minusgrader.... aaarh.
 
IMORRON ÄR JAG HEMMA! Imorron är det 20 veckor sedan jag åkte. 20 veckor har gått foort!
 
Här kommer några bilder från några av höjdpunkterna under dessa 20 veckor!
 
 
Snipp snapp snut, så var denna terminen slut!
 
Att åka hit var det bästa beslut jag någonsin gjort! Har haft the time of my life! Längtar tills nästa nermin!
 
Kommer sakna dig Pappa-Party-Pau! Du är en av de roligaste, tokigaste, mest socialt kompetenta människoa jag känner! Puss på dig!
 
- Live Love Laugh!!
 
Ses snart därhemma! Imorron blir det kramkalas!
 
Puss och kram!!

sista dagen.

Publicerad 2012-12-20 00:43:54 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag är min sista dag i LA innan jag åker hem..
 
Kom på att jag hade ju glömt att säga att jag och joie var på bio i måndags och såg Hobbit. Vi såg dem med Carl och Rickard från skolan. Det var jättetrevligt. hade så höga förhoppningar på filmen för Pau och Isa sa den var jättebra. Fi fick bästa sittplatserna i hela salongen, vi fick en rad med 6 platser så vi fällde upp alla armstöd så vi hade en stor soffa. Nice. Sen började filmen. Jättefint gjord. men fy vad långtråkig. Rädd liten hobbit på äventyr med dvärgar, monster attakerar, krig, dem kommer undan, sen kommer det något annat farlig och alla slåss.. och så kom dem undan igen.. ungefär så var det. Sen somnade jag. Har aldrig somnat på bio innan. Aldrig. Men nu för man satt så skönt + jag hade varit uppe sedan 5 utan powernap och en dryg film.. då blev det tillslut för svårt att hålla ögonlockan uppe..
 
 
Sov som en stock inatt.  Somnade med musik i öronen. Isa hade laddat ner massa one direction låtar, så min resa hem är räddad hehe!
 
Idag har jag skypat med min familj för sista gången för iår. Om 2 dagar kan vi prata på riktigt istället!
Sen gick jag en runda bland palmerna och ekorrarna i det soliga vädret. Kändes som en vacker svensk sommardag.
 
Sen har jag fixat min del av hyran och tvättat, vilket påminner mig on att det är dags att hämta tvätten nu.. hehe..
Men först ska jag skriva en lista på alla kändisar jag har sett här,( eller dem mest kända jag sett.)
 
Julia Roberts
Eddie Murphie
Larry King
Simon Cowell
Demi Lovato
Britney Spears
LA Reid
Carmen Electra
Kris Jenner
Khloe Kardashian
Mario Lopez
Stevie Wonder
Adam Levine
Shakira
Usher
Blake Sheldon
Christina Aguilera
Cee Lo Green
Ellern DeGeneres
Jane Lynch
Jonas Brothers
Alison Sweeny
Lamar Odom
Dolph Lundgren
Anna Anka
Taylor Lautner
Kristen Stewart
Jimmy Kimmel
 
Och sen såg jag massor på VMA men det räknas inte, och jag orkar inte räkna upp realityshow kändisar....
 
Men tycker ändå att det är en hyffsat bra lista för min första termin här!
 
Nu ska jag tämta tvätten.
 
Ikväll ska vi ha mysmiddag här hemma tror jag!
 
Åh lite sorgligt!
 
Men det ska bli SÅ kul att få träffa alla där hemma igen!!
 
Puss och kram!!

Sista dagen på första terminen

Publicerad 2012-12-19 02:05:09 i Allmänt,

HEJSAN!!!
 
 
IDAG, ÄR EN STOR DAG. FÖRSTA TERMINEN PÅ COLLEGE AVKLARAD!!! JIIHAA!
 
Var lite skoltrött nu på slutet.. så vilken känsla nu när det är över! Nu har jag klarat min första termin på college (med minst 50% A, har säkra A i bus 22 och acting, väntar på besked från dem andra 2.)! Det känns bra! Nu kan jag släppa plugget ochinte behöva tänka på det i en och en halv månad..! Nu ska jag bara tänka på att packa, för nu är det bara 2 dagar kvar. I övermorgon lyfter planet!!
 
Har fixat csn papper idag. Och skrev bajjamajjafinal i Bus 1. Svarade ju på allt. Gissade på vissa. Tänkte logiskt. Hoppas på ett B. Får jag minst ett B på detta provet så har jag B i betyget. Men gick det åt pipan på provet är jag rädd att jag får ett C...Men, vi får se(SE inte C!). Nu är det bara att vänta på beskedet..
 
Åh vad jag ser fram emot att komma hem till jul!!! Ska bli så kul att träffa alla! Det var ju inte igår om man säger så! Men jag vet också att jag kommer längta tillbaka. Någongång i mitten på januari, när det är vanlig vardag i kalla sverige med regn och kallt och slask och blåst och man ska cykla till jobbet kl halv 6 på morgonen.... Då kommer jag längta tillbaka till mitt soliga cali!! Ska bli så skönt att när man kommer tillbaka hit så har vi en lägenhet direkt, slippa allt krångel och att bo i en resväska i en vecka.. slippa börja om från början liksom. Nu har man ett liv här. Det är inte förren i slutet på denna terminen som man verkligen kommer in i livet och det blir roligt! Det är nog någon slags hållhake man har på sigsjälv och inte lever till 100% för man vet inte vad som finns att göra, vad man kan göra, hur man ska bete sig osv.. Men sen när man lär känna massa nya roliga härliga människor som man kan umgås med och hitta på roliga saker, det är inte förren då man ser vad livet här har att erbjuda!
 
Jag har träffat många superduper fina människor här som jag har blivit bra kompisar med. Många kommer tillbaka till nästa termiin vilket kommer bli skoj!!! Men vissa åker hem, och dem kommer jag sakna.
 
Jag är iallafall jättetaggad på nästa termin!!
Men först är det ju somsagt Jullov i sverige! Och det ska bli såå mysigt!
 
Har tagit fram resväskan nu och ska börja packa lite!! Joie och Pau har också börjat. Det är himla rörigt här i lägenheten nu med väskor och en stor säng i vardagsrummet. Rosannas kompis samira har sin säng här och hon ska bo här i några dagar tils hon åker hem för deras lägenhetskontrakt har gått ut. Så nu är det fullt hus!
 
 
Ikväll ska vi ut ett gäng och äta vår sista måltid på cheesecake factory för iår. Kommer både sakna det och inte... Kommer lite sakna den GODA maten och dem smarriga cheesecakerna.. Men inte alla kalorier och matkoma som ofta kommer på köpet...
 
Nu ska jag göra mig i ordning!
 
Hejjddåå

Måndag!!

Publicerad 2012-12-17 22:35:00 i Allmänt,

Hejhej!
 
Inne på SISTA veckan nu. På torsdag åker jag hem! Waah... Drömde att jag träffade min hund inatt...ååh ..
 
Idag var det tidig morgon, skriva final i bus 20. Kändes sådär... Men vi hoppas på det bästa!
 
Sen hämtade jag mitt I-20 och sålde mina acting böcker och hämtade mitt projekt och final-exam i Bus 22. Hade fått A på BÅDE projektet och provet!! Wiiho! Så förhoppningsvis får jag ett A i den kursen. Känns bra!
 
Och jag kommer få A i Acting! Kul!
 
Nu har jag bara ETT final kvar! Det jobbigaste.. öööh. Vill inte, vill inte......
Hoppas inte att hon gjort det så himla svårt.. vet att det kommer att vara 100 frågor iallafall. Och jag hoppas på b i den kursen..(klart jag hade velat ha A, men det skeppet har nog seglat.) 
 
Så ska plugga till det snart. SEN, imorron, klockan 3 är min första termin på college avklarad!!!!
 
När jag kom hem från skolan så satte jag min framför datorn och köpte biljett green day konserten i juli! WIIIE!!!!!
Åh jag är så taggad! Min första green day konsert var i köpenhamn 2009, så detta blir den 3e riktiga konserten jag ska gå på då! Hoppas inte att dem ställer in denna!
Pratade med mina gamla klasskompisar som också gillar green day, och vi var alla tillsammans på konserten 2009, så det hade varit skiitkul om alla kunde gå! Som gamla goda tiden!
Kolla så fin biljett!!!!!! Åh nu längtar jag lite till sommaren hihi!
 
 
ÅH! Saknar det! Finafina kompisar!!
Hoppas på favorit i repris!
 
Men nu måste jag plugga till äckelprovet imorron... öööhhhhhhööö!!! Men sen, SEN är det LOV!
Sen ska vi också storstäda lägenheten en sista gång för iår. Jag ska ta toan. Och tro det eller ej, men jag är taggad! Nu jäklar ska det skina!
 
Ha det bra!!
Puss o kram!

roadtrip och konsert!!

Publicerad 2012-12-16 18:48:00 i Allmänt,

Godmorgon!
 
Klockan är 9 på söndagsmorgonen och jag har varit vaken i en timme. På den timmen valde jag mina kurser för nästa termin. Det blev Engelska 1, Bus 21, Bus 23 och Bus 32.
Tror dock jag tog 4 plugg kurser nu, så det lär bli en intensiv plugg termin till! Dock är den ena kursen bara i 8 veckor.. så de sista 10 veckorna har jag bara 3 kurser!
Och så är jag ledig på fredagar igen! NICE!
 
Nu ska jag berätta om gårdagen!
På fredasgen var vi först hos en av sandras kompisar i downtown, men sen körde vi hem så stack vi ut och tog ett glas på cafe roma med 2 andra kompisar! Kunde beställa ett glas vin utan att dem frågade efter leg! Hihi Så satt vi där och umgicks, kom hem vid 3, somnade vid 4.
Lördag.
Vaknade klockan 7, efter 3 timmars sömn. Kunde inte somna om. Gick upp någon timme senare och skypade med farmor o farfar och jossan.Det var kul. Det var sista gången jag skypade med dem för iår. Nästa gång vi pratar blir det på riktigt!
Sen vid 2 så blev det dags för mig och joie att ge oss av! Roadtrip!
 
Kör nercabbat mitt i december! Härligt!
Det var såååå fint att köra på pacific coast highway! Kom att tänka på att detta var faktiskt första gången jag var utanför LA!
Det var verkligen helt annorlunda. Hunitingtom beach var ett jättefint surfarparadis typ! Vi stannade där och åt på en restaurang med utsikt över stranden! Jättemysigt! Sen kom vi in till Newprot! Där dem spelade in OC !!! Det var cooolt!
 
Sen åkte vi vidare till Honda center och såg konsert!!
Både 3 doors down och Daughtry var asbra!!! Speciellt Daughtry! FYY VAD BRAAA!!!
Både sjöng sina mest kända låtar! Och när daughtry sjöng HOME! SÅ GLAD JAG VAR DÅ! 100% lycka!
(har fler bilder på kameran som jag kan ladda in en annan dag)
Sen körde vi hem. Kom i säng vid 12. Helt imponerad av migsjälv att jag klarade hela dagen med bara 3h sömn i bagaget.
 
Nu när jag valt kurser och uppdaterat bloggen ska jag ta och lägga mig igen en stund. Sen idag ska jag plugga, träna och cruisa lite till med bilen innan vi lämnar tillbaka vår fina mustang!
 
Och ett stort Grattis till min morfar som fyllde 95 år igår!!
 
Imorron har jag finals i bus 20, och på tisdag bus 1. Sen är det sluuut!
Nu ska jag ta en nap!
 
Hejsvej!
 
OCH FÖRRESTEN!!!!!!! JAG MÅSTE JU TILLÄGGA ATT GREENDAY SKA HA KONSERT I DANMARK I JULI OCH PÅ MÅNDAG SLÄPPS BILJETTERNA!!!! GISSA VEM SOM ÄR GLAAAAD?!?!
 
Sen en uppdatering:
Sen cruisade vi, åt på cheesecake factory på rodeo drive och sen fottade vi lite vid beverly hills skylten!
Vi hade alla stickade myströjor som blev väldigt juliga!
 
WIIE!
 
JAG ÄLSKAR LA! Verkligen!
 
Nu ska jag och Johanna köra till LAX och lämna vår fina mustis.... buuhuu.. och sen ta sega bussen hem.
Imorron är det upp klockan 5.30 för finals i bus 20. SISTA gången jag går upp kl 5.30 för denna terminen, skönt!

Lussade för Julia Roberts

Publicerad 2012-12-15 00:57:46 i Allmänt,

Hello!
 
Hann inte skriva igår.
 
Torsdagen bestod av att skypa, sova, träna och sen skola.
Det var vår sista acting lektion. Skulle möta acting isabelle klockan 4.30. Jag blir lite scen för jag skulle hitta kläder som passade till vår scen... men dety var tur.. för isabelle var ännu senare. Som vanligt. Amerikanare kan inte hålla tider... Sen skulle jag träffa Gabe kl 5.30... men han kommer inte ALLS?! Utan att höra av sig eller något. Vi har övat på vår scen sedan i september och vår replay skulle bli den bästa.. men ikke. Dålig stil tycker jag. Det var säkert något viktigt som dök upp, men det är väl inte så himla svårt att skicka iväg ett sms att man inte kommer så jag hade sluppit sitta och vänta.. Isabelle kom sen vid 6 tiden... 1,5 h senare.. men hon kom iallafalll.
 
Sen spelade jag upp min scen med Isabelle, det gick bra. jag fick A. Sen fick jag spela upp min nästa scen med en anna kille i klassen som fick läsa replikerna.. men hela framträdandet blev ju bara fel för det var inte alls som vi hade övat.. Så fick B+.. vilket sög. För jag vet att jag hade fått A om jag hade gjort med Gabe. Menmen.. Pratade med läraren sen och frågade vad mit betyg kommer att bli och hon sa att det troligen kommer bli ett A. Så det är ju bra!
 
Sen gick jag hem till sandra och sov där för att klockan 7 så blev vi hämtade av Alex och så åkte vi till en skola där vi skulle gå lucia. Vi var ett rätt stort gäng. Dem hade inte lucialinnen i rätt storlek till alla.. så jag fick ettt som slutade vid knäna.. haha.
Togs emot av en svensk hollywoodfru som annordnande.. och hennes 2 små barn gick med i ledet.
Det var en rätt stor publik, och i publiken sitter faktikst Julia Roberts(?!?!?!?). Så himla cooolt! Ett stort plus på min kändis lista!
Dock ser hon lite uttråkad på denna bilden haha.
Men vi var glada!
Så fick vi lussebullar!! Dem var torra.. men gott bara för att det var lussebulle!
Sen åkte vi vidare till nästa skola och sjöng lite.
 
Det var faktiskt en rätt rolig upplevelse! Se hur amerikanska privat(för)skolor är. Och kul att få lussa lite!
Och om man sammanfattar: Sjunga för julia roberts, äta lussebulle och få 50 dollar. Inget att klaga på.
 
Sen åkte jag till skolan, mötte Joie. Åkte ut till LAX och hämtade vår hyrbil. Vi tog en mustang cabbe... Hehe! Coolt!
På vägen hem åkte vi ett drive through så jag fick köpa en big mac. Jag var väldigt hungrig. Så åt jag den i bilden sen. Kände mig som en riktig amerikan.
Sen åkte vi en snabb vänta till beverly center och sen hem.
 
Ska ta en powernap sen och sen ska jag och Joie ut!
 
Hallå en bra nyhet! JOIE SKA STANNA!!! Wiie!!!!
 
Imorron är det daughtry konserten wiiho!!  
Om en vecka är jag hemma!
 
Sjukt! 5 hela dagar kvar i LA nu.
 
Tragiskt det som hände i Conetticut... Hemskt. Såg det på nyheterna när vi hämtade bilen... Vem gör något sånt..
 
Nu ska jag powernappa lite.
 
Puss och kramis!
 

Ingen vanlig onsdag

Publicerad 2012-12-13 05:48:41 i Allmänt,

Helluu!!
 
Hade en fantastiskt 20års dag igår. Vi stod och gjorde oss i ordning och skulle ta taxi till en restaurang. När vi kom ut så stod det en limo där!!!! MYCKET BÄTTRE ÄN TAXI!
Här kommer lite bilder!
 
Det var något japanskt ställe och kocken lagade mat mitt framför näsan på oss!
 
 
 
TACK FÖR EN KALASFIN KVÄLL TJEJER!!!
 
Kom hem vid 11 pm och då var det snabbt sova. Dock var det svårt att sova , sen var det upp halv 6. Så har inte sovit jättemycket.
 
Sen var det dags för finals i Bus 22! Tror det gick rätt bra, får resultatet på måndag, och då får vi även tillbaka final projektet. Så det ska bli spännande!
 
Sen direkt efter skolan fixade jag mina i20 papper och sen träffade jag sandra, så åkte vi hem och åt och sen stack vi till xfactor!!! Det regnade lite så vi tog påsar till huvudet så vi  inte sabbade fri'
llan!
 
Vi fick bra platser, på 3e raden! Man fick inte stå bakom domarna nu, så jag hade väl tur att jag fick göra det en gång!
Det var semifinaler nu. Det var kul. Hon som heter Carly rose sonclaire (stavning?) är 13 år och hon är så ruuuskigt bra!
I Publiken fanns Carmen Electra och även Kris Jenner (Kardashians mamma). Lite coolt!
 
Nu vid 8 kom vi hem och åt lite och snart ska vi iväg till west hollywood och öva lucia. För vi ska nämligen vara med i ett luciatåg på en skola i Santa monica. Julia Roberts barn går på den skolan så finns förhoppningart om att Julia roberts ksanke kan vara där, hehe. Men vi får se, tror ju inte det är så stor chans att hon är där precis.
 
Skriver väldigt hastigt för nu kom vår skjutts!
 
Här är det ingen vila minsann! De e så vi jobbar här i LA! Men jag gillart! Full fart!
 
Kommer sova gott inatt!!!
 
Pusssssss

It's my birthday!!!

Publicerad 2012-12-12 01:58:01 i Allmänt,

Hej mina nära och kära och randoms!
 
Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag!!! Idag är jag inte längre ett barn. Idag är jag inte längre en jobbig tonnåring. Idag är jag en ungdom. Eller en ung vuxen. Inte vuxen än(det kommer ta ett tag..). Men jag är iallafall tillräckligt vuxen för att köra bil och handla på systemet! Yeah!
Idag nollar jag för andra gången i mitt liv. IDAG BLIR JAG 20!!!!!!!!!!!!!
Halvvägs till 40 nu...
WIIE KONFETTIII!!!!
 
Väcktes klockan 6.50 av två söta roomiesar  vid namn Isa och Pau som klampade in i rummet och sjöng. Dock sjöng dem på olika födelsedagssånger... men efter ett tag så kom dem in på samma igen. Dem hade med sig paket och frukost och ett ljus! Så myspysimysigt! Trött och nyvaken var jag, jag var djupt inne i min dröm, (drömde att jag var visle på IKEA och sen att det var min födelsedag.. )
Öppnade paketen som kom från familjen där hemma först. Ett gosedjur och hörlurar!! Wiie Har saknat att ha gosedjur. Det var en flodhäst och den har jag döpt till Flopp!
Sen fick jag present av roomiesarna, fick ett one direction örngott och en one direction bok! hahahah Gissa om jag blev glad. Nu har jag ögongodis både i bokformat och på kudden. Ska få min bok signerad en vacker dag hehe.
 
Nu kanske det är många som undrar. Fyllde hon verkligen 20!? Ja det gjorde/gör jag. Men jag kommer alltid vara ung i sinnet och jag bryr mig inte ett skvatt om vad folk tycker om det. Sådeså! Jag är glad!
 
Sen gick jag och Joie till Yoghurt land och köpte glass! nnomnom. Gick också inom beverly center och köpte lite treats till mig själv.
 
Dock blev mitt kort declined... haha. Har inte fört över pengar på ett tag... Så pinsamt. Tur att Joie var där och räddadde mig!
 
Idag är det 11e december. 23 grader. Linne och solglasögon... Nice!
Joie har brillorna på snee, men de är bra. Inte kul att vara som alla andra! Hehe
 
När vi åkte ner för trapporna på beverlycenter såg jag ett bekant ansikte som jag har sett på TV. Är 98% säker på att det var hon!
Kim från real houswives Beverly hills.
 
det är himla kul att allt man sett på TV. The hills och hela alltet som verkade var så avlägset och annorlunda... Jag är där nu. Jag bor nästan granne med lägenhetskompexed där Heidi och Lauren bodde på i the Hills, vi lunchar på samma ställen där dem brukade äta osv. De e lite coolt. En dag såg jag och Johanna ett avsnitt av the Hills då spencer hamnar i bråk på en bar som heter The Dime, sen skulle vi ut och gå en runda, så gick vi förbi den baren. Det vart lite cooligt!
 
Nu sitter jag här och bloggar. Jag har hunnit plugga lite idag, och skypat med pappa och josse och farmor o farfar. Har blivit sjungen för 3 ggr idag!
 
Ska snart göra oss i ordning. Skulle vara klar vid 6 tiden.. Sen ska vi iväg och äta. Vet inte vart, så vet inte vad man ska ha på sig. Men dem sa fint.
Åhhhh jag är såå nyfiken!
 
Kan uppdatera antingen ikväll eller imorron om vad dem har planerat i 2 månader. För jag svär, den har inte suttit och planerat att vi bara ska äta på en restaurang i 2 månader.... såfall måste dem haft en väldig beslutsångest..  Åh jag är såå nyfiken. Och spänd och glad!
 
Jag blir så glad när folk skriver grattis på facebook. Även fast facebook påminner dem och egentligen hade ingen någon aning om att jag fyllde år så blir man jätteglad över ett grattis på wallen!!! Det värmer! Fina fina människor! Själv är jag jättedålig på att kolla i födelsedagsrutan och komma ihåg att skriva grattis.. ajaj.
 
Om 10 dagar är jag hemma!
 
Nu ska jag välja kläder inför kvällen. Åhåhåh så spännandeee det ska bli!
Och imorron kl 8 ska jag kötta på Bus 22 finals, och sen se Xfactor!
 
I love life!
 
PUSS OCH KRAAAAAM!

WONDERful day

Publicerad 2012-12-11 01:48:14 i Allmänt,

Tjenare!
 
Lämnade in mitt final project i Bus 22 idag, kom kollade igenom det snabbt och sa att det var bra, så det känns bra! Förhoppningsvis får vi tillbaka dem på onsdag! (håller tummarna för ett A !!)
 
Kom hem, åt mat och tog en powernap på en timme typ, sen gick jag iväg till the grove köpte jamba juice och såg Stevie Wonder!
Han sjöng några jullåtar och sen när han var klar så åkte han ut i sin golfbil och då stod jag på rätt ställe! Fy så fint han sjunger! Det var en rätt häftig känsla att se han på så nära håll!
 
Annars idag så ska jag väl läsa i min bus 22 bok, inals på onsdag, och jag ska iväg till LA fitness och träna en sista gång och frysa mitt medlemskap tills jag kommer tillbaka i februari. Och så ska jag en runda inom fedex och skriva ut mina biljetter till the xfactor.
 
Nu är det min födelsedag i sverige. Folk har börjat skriva grattis på facebook. Känns konstigt för att i mitt huvud är det inte min födelsedag än.. haha. Känns inte som jag fyller år imorron. Men det kommer nog sen. Får se om jag kommer kunna sova ikväll för jag kommer vara så spänd på vad tjejerna har planerat imorron!! Hihihhihoho
 
En annan kul sak är att se snöiga bilder från sverige nu när vi har 23 grader.. Så det kommer bli en ordentlig klimatskillnat när jag landar i sverige igen, NÄSTA VECKA!
Ja nästa vecka kommer jag hem!!! Säger det i mitt huvud om och om igen. Fy så sjukt! Kan inte fatat det. Så fort det har gått! Så nu ska jag njuuuuuuuuuuuuta av varenda minut somo är kvar på denna terminen. Även de äcklliga bussarna och pluggandet till finals!!! (Eller naae.. inte njuta av det kanske..men ta mig igenom utan att klaga!)
 
Nu är min tid som tonåring snart över.
Waow.
 
Nu ska jag plugga lite!
Nästa gång jag skriver här i bloggen är jag 20 år!
 
Åh vad det ska bli kul/spännande imorron!!!!
 
PUSS OCH KRAM!!!

Så var det söndag igen

Publicerad 2012-12-10 05:57:42 i Allmänt,

Hej på er!
 
Söndag idag.
 
Somvanligt har vi städat, min uppgift var köket. Så nu är det rent!
Det blev ingen julmarknad, var för seg i morse och sen har jag jobbat med mitt bus 22 arbete hela eftermiddagen, så fick skippa julmarknaden. Lite synd, men vad ska man göra, buss var prio 1 idag. Hörde av en kompis som var där att det första dem hade sett när dem kom dit var Gunilla Persson från hollywoodfruar som stod och bråkade med en parkeringsvakt... hahaha, så himla roligt! 
 
Annars har jag väl inte gjort så jättemycket... Handlat.. Köpte också patron till skrivaren för att jag ska kunna skriva ut mitt arbete.. meeeen så funkar det inte! Argh.. står papperstrassel, men det kvittar vad vi gör med papprena, det funkar INTE. Blir lite arg på tekniken ibland .....
Så jag och Isa gick till fedex och skrev ut det därifrån istället. På vägen hem köpte vi yoghurtglass, nomnom. Så just nu är jag jätteglad att jag är helt klar med mitt Final project, jag fyller jättesnart år och jag har lite sockerkick från glassen...
 
Så 2 viktiga saker som fortf står på att göra listan är att frysa gymmedlemskap. det ska jag göra imorron efter jag har tränat! Sen så ska jag också fixa med mobilen, för min betalning gr ut på tis och jag vill inte behöva betala 50 dollar för en månad när jag bara kan använda den i en vecka... så ska prata med dem om det går att fixa.
 
Katy Perry filmen som jag såg igår. Fy så bra. Vilken cool människa. Man blir så inspirerad och det är så intressant att se historien bakom stjärnorna. Jag är en stolt Katycat! Och även en Belieber och en Directioner osv... (ja jag vet...)
Köpte en tidning idag med en JÄTTEPOSTER på Harry. Men jag ska bespara mina roomiesar med ännu en poster.. så jag ska sätta upp den på mitt rum hemma i sverige istället! hehe
 
Tänk så snart jag är hemma! Fy så fort det gått! Snart är jag hemma och kan leka i snön med mitt hjärtegull!!!
100% yeeey!
 
Fyyy som jag längtar till på Tisdag! Isa har teasat mig och jag är såå nyfiken!!!
 
Nu ska jag avsluta min sista söndag som 19 åring, och även min näst sista söndag i USA för i år med det 10e avsnittet av Greveholm!
 
Sista riktiga skoldagen denna terminen imorron. Sen börjar alla finals. Ska bli så skönt att lämna in bus 22 arbetet! Hoppas på ett A!!! Jag är nöjd med det iallafall!
 
Puss och kramis!!

lugn lördag

Publicerad 2012-12-09 03:29:51 i Allmänt,

Hej igen!
 
Pga att jag inte skrev något inlägg igår så skriver jag 2 idag!
 
Idag har jag chillat, vilat, tvättat, gått en promenad och ätit cheesecakefactory rester från igår(kul va!?). Det är himla bra med cheesecake factory att man faktiskt får mat för 2 dagar(om man inte lyckas proppa i sig alltihopa, vilket man gör ibland..)!
 
De andra ska ut ikväll, men inte jaag. Jag sitter hellre här. Vid min dator och kollar film!
Fått massa filmer från Isabelle, så ikväll ska jag kolla på Katy Perrys film som heter Part of me! Har velat se den länge nu så det ska bli kul!
 
Har även fått två födelsedags kort, varav ett som spelar lite musik hehe. Och en stor grön låda som jag inte ska öppna förrens på tisdag morgon! Önsdkar jag kunde säga att jag är jättenyfiken på vad som är i, men det står ju faktiskt på kartongen haha! Men jag längtar efter att få öppna den!
 
Är också jättepepp inför min födelsedag. Tjejerna är så luriga... och jag blir bara mer och mer nyfiken!!!!!!
 
Ska skypa imorron bitti. Farmor o farfar, nu har jag inte skypat med er på 2 veckor så nu får ni se till att vara inne imorron!
 
Sen ska vi på julmarknad och det ska bli kul!
Ska också fixa en massa saker imorron. Bla mobil, köpa patron till vår skrivare, frysa medlemskapet på gymet osv.. Mycket nu i slutet. Ska också bli klar med bus 22 för på måndag ska det vara inne! Sen är det bara finals. It's the final countdown nu!
 
Nu ska jag kolla film!
 
Kramis

frän fredag

Publicerad 2012-12-08 21:45:43 i Allmänt,

Hejhej!
 
Hann ju aldrig skriva ett inlägg igår. Swisch sa det så var dagen slut.
 
Igår pluggade jag, skypade med familjen, tränade på LA fitness, duschade, åt cheesecake factory med Athena och Nicklas. Sen var det kväll och då stack jag och Athena uuut i hollywood! Vi skulle till LURE eftersom det är bra, men när vi kom dit så var det stängt.... Snopet. Så vi kör till ett annan ställe som heter The Blok. Det var kul! Vi dansade hela natten lång! Vi hade såhäär kul:
Träffade även på Rosanna som var där med några andra kompisar, sen vid 2 så tog vi taxi hem och sov.
 
Jag vaknade kl 7 och kunde inte somna om. Så jag har sovit 4 timmar, stabilt! Fattar inte varför jag inte kan sova mer när jag behöver det.. jobbigt att vara morgonmänniska ibland. Tar igen min sömna nästa natt.
 
Fick mail om att jag hat fått x-factor biljetter till den 12e! Yeey! Fick mailet kl 2 inatt så det var himla tur att jag var vaken då så jag kunde bekräfta direkt innan biljetterna tog slut! För dem tar slut snabbt!
Fick biljetter till onsdagen. På torsdagen ska Justin Bieber ooch Bruno Mars uppträda där, waah. Åh vad jag hade velat se dem.. Kunde inte en av dem spela på onsdagen istället.. arh.
Hade ändå inte kunnat se dem på torsdagen pga actingen.
Står på biljetten att man bara får gå på en inspelning av programmet.... och jag har ju redan varit där en gång.. men jag tror inte att dem känner igen mig, dem kollade inte ID eller scannade något.. bara samlar in biljetterna.. Så det borde gå. Jag tänker chansa ialalfall! hihi
 
Idag vet jag inte vad som händer. Ska mest ta det lugnt och skriva på mitt Bus 22 arbete. Förhoppningsvis blir det lugnt ikväll och sen på söndag är det julmarkad i downtown!
 
Det är 8e december idag. Fy så fort tiden går, nyss var det november...
 
Nu ska jag fortsätta emd det jag höll på med. ville bara updatera er lite!
Hoppas att ni hade trevligt julkakbak hos mormor idag!  Önskar jag var där, men ni får spara några kakor tills jag kommer på julafton!!
 
Puss och kram!!

dags för Torsdag

Publicerad 2012-12-07 08:15:34 i Allmänt,

Hejsan!
 
Ska börja med att säga att jag döpte gårdagens inlägg fel, det var den 5e igår.. inte den 4e... Så nu när jag klargjort det så kan jag berätta om min torsdag!
 
Hade Extra credit work i Bus 1. Fick kolla 3 kortfilmer och sedan skulle vi skriva en uppsats om det vi hade sett, vi hade ca 20 min på oss från att sista filmen var slut till att vi skulle vara ute ur klassrummket.. så lite knappt med tid kan man tycka. Hon hade också sagt till alla elever att vara i god tid, att komma tidigare. Vilket jag (och mmånga andra) hade gjort.. men så kommer inte läraren förren 11.17...
Men jag tror att jag lyckades rätt bra hoppas jag. Kändes bra iallafall. Sedan fick jag också tillbaka resultatet på min presentation och en written assignment. Det är lite surt att jag har fårr många miinus pga att jag skriver siffror på svenskt vis.. tillexempel så skrev jag 18,8 % när jag skulle skrivit 18,% percent.... Lite löjligt kan jag tycka, tycker hon ska bedömma innehållet istället för att  leta obetydliga småfel... Blir lite bitter.. menmen. Jag ligger ialafall på ett B, och det får jag väl vara nöjd med i den kursen tack vara läraren. Tips till dem som funderar på att plugga på SMC, heter läraren PAIK så råder jag er till att inte ta henne...
 
Iallafall. Sen hade jag min härliga 7 timmars håla. Men Johanna var också på skolan så det var chill. Vi lunchade med Sandra och träffade lite folk från festen i fredags som vi umgicks lite med. Alltid kul med nya kompisar!
Sen övade jag min scen med Gabe och sen drack jag varm oboy innan acting lektionen och brände tungan som vanligt! Ajjajaja
 
På actingen  spelade jag och Gabe upp vår scen. Det gick bra. fick konstruktiv kritik men också många ppositiva kommentarer, så det var kul och nästa gång, alltså nästa vecka så ska den bli ännu bättre för då är det the REPLAY vilket är vår finals i acting. Så då ska jag spela upp båda mina scener igen, och göra det bättre än förra gången!
Lämnade in och fick tillbaka uppsatsen jag skrev om pjäsen Tartuffe, A+ !! WIIE! Glad! har fått A på alla mina 3 uppsatser, vilket är 30 procent av betyget, vilket känns bra, har även A i närvaro, och  jag hoppas hoppas att jag kan lyckas få A på mina sista scener så kanske jan kan få ett A i betyget! Det hade varit kul!
 
Nu har jag helg! Jag är glad! Alltså gladglad!
Imorron ska jag skypa med familjisen!
 
Har världens mysigaste Santa monica colege tröja! Det ät en äkta collegetröja för att den är köpt på ett amerikanskt college!
 
Nu är jag jättetrött så därför ska jag sooova!!!
Godnatt och kraaaaaaam på er!
Imorron är det 2 veckor tills jag är hemma! Fy så fort tiden går!

December 4th

Publicerad 2012-12-05 21:47:30 i Allmänt,

Hello!
 
Gick och lade mig tidigt igår, vid 9 tiden på grund av brist på kul saker att göra, somnade rätt fort, så när jag vaknade av klockan 5.30 imorse så var jag så utvilad! Sköönt!
 
Kommer till advertisingen, får tillbaka uppgiften som vi lämnade in i måndags som jag inte kände mig så jättenöjd med, men jag hade fått 100% ! Wiiho! Denna uppgiften var väl mer ett sätt att kolla att man hade koll på sitt final project, samt lite delar av kapitlena som kommer på finalsen.
Så det käns bra!
 
Sen var det marketing och där lyssnade vi bara på andras presentationer, eftersom vi redan har gjort vår, så det var nice.
Sen åkte jag hem.
Har precis ätit lite lunch och nu sitter jag här, som vanligt.
Idag är det sol och varmt! Har regnat i 4 dagar i rad så det var på tiden att solen tittade fram!
 
Ska skriva på mitt final project och träna på LA fitness idag. Det är planen.
Imorron är torsdag då vi ska ha "extra credit work" i Bus 1, vilket är ett sätt att få extra poäng och en chans till att höja sitt betyg. Tror jag ligger på ett B i den kursen eftersom jag har fått B på nästan alla prov så tror inte att jag kan få ett A. (Dock tror jag att jag hade haft större chans till att få ett A om jag hade haft en annan lärare, tex han som jag har i marketing, han är så mycket mer pedagogisk och bara så mycket bättre!). Så ska väl bara göra mitt bästa på det och försöka få så bra som möjligt så att jag kan reinforce(glömde vad det hette på svenska) mitt B kanske.
Sen i actingen ska jag lämna in min uppsats och spela upp scen nummer 3 med Gabe.
Sen har jag helg! Efterlängtade helg!
 
Nästa vecka har vi inte så många lektioner eftersom det är finalsweek, vi ska alltså bara vara där när vi har finals! Så jag ska vara i skolan måndag(lektioner) onsdag(final i bus 22) och torsdag(final i acting). Vilket betyder att jag är ledig på min födelsedag!! Nice!
Den har jag mina 2 sista finals den 17e(bus 20) och 18e(bus 1), sen var denna terminen slut. Det har gått så jääädrans fort måste jag säga!
 
Snart är det juuul! Åh jag längtar sååå!
Om 16 dagar är jag hemma! Nästa vecka kan jag säga att nästa vecka kommer jag hem!
 
Nu ska jag snart plugga! Ha det bra!
Puss o kram!

ledig, på en tisdag!

Publicerad 2012-12-05 01:11:53 i Allmänt,

Hejsvej!
 
Idag har jag varit ledig!! Läraren var sjuk och skickade mail om att lektionen var inställd. Tur att jag kollade mailen igårkväll! Så jag har haft sovmorgon och slappedag! Skööönt!
 
Skypade med malin i morse som visade mig runt i hennes nya lägenhet! Ska bli kul att komma och hälsa påå!!
 
Så annars har jag inte gjort så mycket idag. Handlat och gått en powerwalk OCH köpt biljetter till SWEDISH HOUSE MAFIA här i LA den 8e mars!!!!! YEEEAH!
Vi är ett litet kul gäng som ska dit så det ska bli kalaskul!!!
 
 
Kollakolla! Det är som en stor fet fest med bara bra musik! Jiha! Det ska bli riktigt roligt!!!
 
Idag är det en vecka sedan jag var på ellen. En vecka går fort.
Om en vecka fyller jag 20! Det kommer också gå fort tills dess. Förhoppningsvis!
När det var 2 månader kvar till min födelsedag(vilket känns som igår) så berättade Johanna att tjejerna hade planerat något på min födelsedag.  Jag fick inte veta vad. Jag har försökt tänka i alla möjliga banor och försölkt att klura ut vad dem kan ha hittat på....! JAG ÄR SÅSÅSÅSÅSÅÅSÅ NYFIKEN!
Dem anar inte vilka förväntningar dem bygger upp genom att inte berätta det för mig... Så pressure is ON! (hoppas ni läser detta! hihi)
 
Har kommit igång med Bus 22 final projectet och är nästan klar med actinguppsatsen, så jag är on track. Sen är det snart dags att börja plugga inför finalsen... tror att finalsen i Bus 1 kommer bli jobbigast...
 
Imorron är det onsdsag, sen är det torsdag, sen är det helg igen!
 
Måste också säga att jag kollade på julkalendern igår, såg dem 2 första avsnitten. Ska se fler ikväll! Jag gillar det!!
 
Förövrigt, så är jag happy!
 
Och ja, jag har kvar min flaska!
 
Bamsekram på er!

Mördarmåndag

Publicerad 2012-12-03 21:56:38 i Allmänt,

Hejsan!
 
Har sovit mellan 4-5 timmar inatt.. vilket är på tok för lite, iallafall för mig!
Tog mig igenom mina lektioner, lämnade in uppgiften i bus 22, dock blev det inte den bästa uppgiften jag har gjort, så jag får se till att göra ett kickass slutprojekt!
Sen åkte jag hem. Åt min doggybox från cheesecake factory igår.
 
Nu ska jag ta en powernap . Sen jobba på mitt final project i Bus 22 och skriva på uppsatsen i acting som ska in på torsdag. Ska nog träna lite också!
Vill ta mig igenom denna veckan, sen nästa vecka fyller jag 20 och sen nästa helg ska vi på  daughrty konsert!  Wiie! Nästa vecka kommer bli kul, även fast det kommer att vara sjukt mycket plugg!
 
Det blev ett rätt kort inlägg idag för omväxlings skull.,.
 
Snart bara 2 veckor kvar nu!
 
Puss och kram!

slösöndag

Publicerad 2012-12-03 07:35:00 i Allmänt,

Hello!
 
Igår var vi bara hemma. Gick ut en gång på promenad och pratade i telefon  med Rebeccis!
Sen var jag Isa, joie Rosie och jag hemma och åt popkorn och drack läsk och spelade kort halva natten. Jättemysigt! Har bästa roomiesarna i världen!
 
Idag började jag dagen med att skypa med familjen och mormor kom med på ett hörn i telefonen haha, sen stack jag till LA fitness med Johanna och sen stack vi till skolan för att kolla på pjäs. Efter pjäsen var vi hungriga och stack till cheesecake factory och åt kvällsmat. Rosanna joinade.
Som vanligt var det lång väntan och vi fick inte mat förrens vis 8 tiden... Så jag föråt mig och nu har jag jätteont i magen....... Lovely. fastän man är alldeles för mätt efter huvudrättten så tar man cheesecake... och jag åt ju upp hela cheesecaken också.. Dummer. Menmen, gjort är gjort...att man aldrig lär sig.
Rosannas pojkkompisvän kom också och sällskapade oss. Det var första gången jag fick träffa han, trevligt. Han har varit bodyguard till Lindsay Lohan och Chris brown m.m.... Så inderekt har jag skakat hand med dem.
 
Pau och madde har vartit på disneyland idag!
 
Tände mitt röda julljus för att det är första advent idag. Mysigt det ser ut med all snö och allt julpynt i sverige nu!
Nu när jag är så himla mätt så saknar jag sverige, fär där skulle jag aldrig föräta mig på cheesecake... haha. Men annars så är LA lovely. Förutom att det regnar nu.. Buuhu. Men efter regt kommer solsken!
 
Här kommer en bild på min lilla solstråle!
Längtar tills jag får komma hem och busa i snön med henne! Min lilla mölly.. ♥
 
Nu så ska jag göra klart mitt bus 22 arbete och bli av med min fruktansvärda matkoma. Sen ska jag sova för imorron är det upp tidigt för det är måndag.. Det är min sista vecka som tonåring, ojoj,
 
Dagarna går så fort nu. Njuter av varenda en. 
Har sån tur att jag fick så underbara roomies! Love 'em!
 
Ha en superdupervecka!
Puss och kram!

Fredagsfest, lördagslat

Publicerad 2012-12-01 21:16:05 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag är jag så trött så trött. Har sovit ca 3 timmar inatt. Bra jobbat!
 
Kvällen igår blev lyckad. Vi förfestade och så tömde vi Tom the turkey på luft...
Sen när vi först kom dit så tänkte vi vad är detta.... Det var som ett parkeringshus som dem hade pyntat upp haha och vi var där så tidigt så det var inte så mycket folk. Men sen kom det folk. Och vi träffade Anna Anka och Dolph Lundgren. Vi såg även Rebecca och Fiona(några DJs) och så var det rätt många andra "kändisar" som man inte hade så stor koll på. Det var någon som hade 2 oscars för bästa pruduktion elller något..
Träffade massa folk från skolan och hade en allmänt trevlig kväll. Det kan nog vara den roligaste utekvällen här i LA! Klockan 2 stängde klubben, så då tog vi taxi hem. Vi åkte med taxin till McD och åkte i drive through och köpte lite mat haha sen åkte vi hem. Vi kom hem vid 3 och sen somnade vi.
Vaknade vid 6 och har inte kunnat somna om. Har bara legat i sängen och lyssnat på musik.
 
Här kommer lite bilder!
RIP Tom the Turkey. Nu är Tom tom..
 
Idag ska jag se om jag orkar träna lite i gymmet och så ska jag fortsätta med min Bus 22 uppg!
 
Puss och kram!
Om 20 dagar kommer jag hem!
 

Fredagfredagfreeedag!

Publicerad 2012-12-01 03:58:24 i Allmänt,

Hello!
 
Fredag idag och det är trevligt!
Sovmorgon, gick upp och skypade med min family vid 9 tiden.
Sen låg jag i soffan och lyssnade på musik som gör mig glad.
Ätit lunch och jobbat på min bus 22 uppgift till på måndag.
Sen tog jag en mysfika!
Nu är det decembeeeer! WIIE! (Eller imorron.. det är fortfarande november i USA)
 
Sen jag jag och Isa iväg och handlade lite, betalat hyran och påvägen hem så hämtade vi upp Joie så åt vi på The Counter. Amerikanska hamburgare! Build a burger typ. Det var gott!
 
Nu är vi hemma igen och vi är jättemätta. Partymusik spelas i högtalarna och vi ska snart fixa oss inför kvällen!
Paus kompis Madde är här! Sen kommer ävcen 3 tjejer till hit och sen blir det kalas!
 
Är jättepepp och jag hoppas att det blir en bra kväll! Och hoppas vi ser kändisar! hihi! Wiiie!!
 
KALAS!
 
Kram på er!!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela