carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

onsday

Publicerad 2013-10-31 02:17:29 i Allmänt,

Tjenare!
 
Da va det helg igen. Fast det blir en plugghelg denna gangen...
Har Midterm i Bus 25. En uppgift i bus 25 Och midterm 2 i Historia.. Tycker det racker med ett.. 
 
Idag vaknade jag, inte pigg och glad. Vaknade mitt i natten (kandes det som, vet ej vad klockan var) av att en hantverkare var har och fixade en brandvarnare vars batterier behovdes bytas.... kunde val kommit vid en battre tid eller pratat liiiite tystare precis utanfor var dorr..
 
Dagen annars har val varit bra. Himla kallt pa mornarna nar man gar till skolan, sen blir det varmt nar solen kommer upp och det ar mitt pa dan.. sa de e svart att veta vad man ska ha pa sig... jobbigt lage. Pa matten ifick vi tillbaka varat prov. Kandes sadar pa provet, och lararen sa innan han delade ut dem att det var overlag ett valdigt daligt resultat... men jag fick anda ett A, wiho! 96/100! Sa jag blev glad! 
 
Sen Bus 25; lamnade in min fina rapport! Blev nojd med den! Ar dock radd for att hon ska tycka att jag skulle tagit mer info fran skolans databas, ist for att soka pa google. Men jag hittade all min info pa google och kande inte det var nodvandigt att soka den databasen... Sa hoppas hon inte bryr sig. Rapporten ar fin iaf! 
 
Sen hala och sen historia. Pratade med en klasskamrat om att fa anteckningar fran lektionen i mandags, och han bad mig skicka ett mail nar jag kom hem sa han sedan kunde skicka anteckningar till mig. Men saklart nar jag kommer hem sa hittar jag inte hans namn i klasslistan... Sa fick maila lararen och fraga om hans email... Kanns ju lite dumt, men what to do... Kan ju va sa att han har sitt andranamn som forsta namn och darfor hittar jag inte han. Kommer ej ihag vad han hette i efternamn.. 
 
Nu sitter jag har i min sang. Klockan ar kvart over 6. Jag ar kalastrott och tror jag kommer somna snart...
 
 
 
Puss och kraaaam!

hooome. City of Angels.

Publicerad 2013-10-30 05:14:47 i Allmänt,

Hej pa er!
 
Tisdagen ar nu slut, strax. 
 
Vad har jag gjort idag. Inte kalasmycket. Varit hemma. Handlat pa ralphs som vanligt. Kollat chickflicks (tjejfilmer = romantiska komendier), ah vad jag alskar dem. Sag bla How to Lose a guy in 10 days. Har inte sett den innan, den var braa!
 
Annars har jag mest tagit det lugnt. Gjort klart min rapport i Bus 25 som ska in imorrron. Ska bara lasa igenom den en gang till innan jag printar ut den.
 
Skont att jag bara har en dag i skolan nu sen helg haha. Kort vecka!
 
Btw. Kommer ni ihag nar jag var pa 30 seconds to Mars konserten. Da jag berattade att dem visat musikvideon/filmen till laten Ciity of Angels. Den har kommit ut pa youtube nu och jag tankte visa den for er.
 
 
 
Jag tycker den ar sa himla fin, kraftfull och sa sann. Denna staden... Ja laten sager sig sjalv.Den har en speciell plats i mitt hjarta. Strax under Jesus of Suburbia! 
 
Nu ska jag snart sova. Printa rapporten forst somsagt! 
 
Puss och kram! 

sjukis

Publicerad 2013-10-29 02:35:56 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag gick jag upp vid halv 6 som vanligt, at frukost, borstade tanderna.... men ush sa jobbigt allt var. Forkylning som haller pa att bryta ut = feber och ont i huvudet. Visste att jag inte hade nagot speciellt viktikt i skolan idag, och jag har ju int emissat en enda lektion hittils, sa kande att de kunde va vart att stanna hemma och vila. 
 
Sa idag har jag mest legat i sangen. Gick till ralphs ocksa for behovde fylla pa foradet lite. Jobbigt som attans... kandes som ett maraton. Men kopte c-vitamin juice och halloweenmuffins.
 
Kolla pa film och gjorde varm oboy sen och mös lite.
 
Ae ju ledig imorron sa far en till dag till att bara ta det lugnt. Sen e det back on track pa onsdag. 
 
Nu ska jag forsoka betala elrakningen och sen sova tidigt. Jobba pa rapporten i bus 25 ocksa. 
 
Hoppas ni inte blaser bort dar hemma. Hall i hatten.
 
Pa fredag ar det november, whaat!?!?
 
Puss och kraaaam

Halloweeeeeeen och dagen efter

Publicerad 2013-10-27 23:32:34 i Allmänt,

Hej!
 
Igar turned out jattebra! Det var nog den roligaste utgangen hittils! Det var smockat pa klubben och alla var utkladda! Kulkul!
 
Har ar vi!
 
 
Alskar denna bilden! Vi ar sa fina! 
 
Idag nar jagvaknade var jag vaaaligt trott. Men latt vart det! Idag har jag legat i sangen och inte gjort ett skvatt!!!!! Inte ens tagit pa mig byxor... eller borstat tanderna kom jag pa nu. Ojda, ackligt. Far gora det nu. 
Orkade inte laga mat sa jag bestallde hem kinamat. Fick en fortune.
 
Jag tror kinamat forstar mig. 
 
Annars har jag lyssnat jattemycket paone directions nya lat. Story of My life. Finfin.
 
 
 
Har har ni den sa ni ocksa kan lyssna pa den. 
 
Imorron ar det mandagigen och da ska jag ta tag i plugget igen! Sa himla skont att ha haft nagra dagar utan att behova plugga nagot alls. 
 
Sa idag ar jag sjukt sliten. Men allmant glad. Nojd.
 

url.png

Yes. 

Nu sk a jag vila. Sen ska jag kolla film.

 

Puss och kram!

dags for halloweeen

Publicerad 2013-10-27 05:15:03 i Allmänt,

Helloo!!
 
Idag har jag gatt 2 powerwalks, annars inte gjort sa mycket. Skont. Sen klockan 3-4ish begav jag mig till Michelle sa korde vi till Century City Mall, himla fint! Ett kopcenter utomhus, och sa ser man alla hoga hus  och palmer runt o, mycket fint. Sa at vi mexikansk, Pink Taco. Ratt stolt over migsjalv, for nagra ar sedan hade jag inte rort det som var pa tallriken. At enchiladas, och sa fick man spanskt ris till. Mycket smakrikt. 
Kopte ett par nya skor som jag tanker ha ikvall.
 
Ikvall ska vi ut till Lure. Det ar halloween ju sa det ar utkladnad som galler, wiie! Har inte orkat kopa ny drakt sa har min katt fran forra aret. Var astaggad, sen fick jag pa drakten sa kande jag att den var inte lika snygg som jag mindes... aja, inte mycket att gora at det nu.. 
 
Ar ratt trott atm, hoppas taggen kommer. Lite taggad ar jag, men alltsa, jobbigt att va trott. Kanner att jag haller pa att bli forkyld... inte kul... Hoppas att det blir en kortvarig forkylning. 
 
Och hoppas vi far kul ikvall! Nu ska jag gora mig mer i ordning! 
 
Har ar en bild fran forra aret! 
 
 
Puss och kraaaaam!!! 

2,5 men, igen

Publicerad 2013-10-26 07:44:02 i Allmänt,

Hejje!
 
Nyss hemkommen efter en kvall pa warner bros dar vi kollat pa en inspelning av 2 and a half men! Kulkul.
 
Idag borjade jag dagen med en promenix och sen skype med farmor o farfar! De ska skicka oboy till mig, miihiiiiI!!!!! 
 
Sen har jag mest gjort ingenting, och bast av allt, INGET SKOLARBETE!!! Kanns som jag har semester nastan! 
Har gjort ett nytt album pa fb med nya LA bilder fran mitt andra ar, men det ar allt jag astadkommit under dagen. Klockan 3 begav jag och Nina oss hem till Martina, Kelly, Anna och Sophy sa takte vi alla tillsammans in till Warner Bros!
 
Koade ett tag, sen kom vi in. Det forsta vi mots av nar vi kommer in ar ett bekant ansikte. Det ar en av Ellens reportrar, Jeannie!! Blir lite starstruck! Sager Heeeey Jeannie och vinkar! Hon vikar tillbaka ocg sager Hey how are you? Sen namner hon att Andy (han som alltid springer in och lamnar saker till ellen i shorts) gar bredvid henne sa sager vi ett snabbt hej till han ocksa! Himla kul!!! 
 
Sen borjar showen! Kulkul! I pausunderhallningen sa har dem en hypeman som engagerar publiken i danser och sanger. Han kallade upp och fragade om nagon ville sjunga, Nina racker upp handen, sen drar hon med mig upp. Sa vi gar upp och borjar sjunga "Du ska inte tro det blir sommmar" (for man skulle sjunga pa sitt eget sprak... svenska da, ja ni fattar). Sen far Nina en hostattack! Det ar mycket vanligt. Nina har hostat sen dgen jag traffade henne, hon har vatt hos doktorn o sa men ingen vet exakt vad det ar, bronkonit eller nagot. Iallafall. Hostattacken overgar i skratt = mer hosta. Hela publiken tycker det ar jatteroligt!! Och Nina blir stjarnan i pausunderhallningen! Himla roligt! Hon far en hel pase godis ocksa, som hon ordinerades att ta en godisbid every other hour av hypemannen... hahaha.. 
 
Efter showen gar vi ut och far tillbaka vara telefoner. Medan vi star och vantar pa att mobilen ska slas pa sa ser vi Ashton Kutcher 2 meter bakom oss vid mobilbordet och snackar med nagon! Jag Kelly och Anna stannar upp och narmar oss sakta. Vi ville ju helt ha ett foto, men att fa en kram hade varit helt okej ocksa. Men vakten ser oss och sager nej. Vi vander oss om en sekund och vi kommer overens om att vi ska strunta i vakten och anda narma oss. Men da ar Ashton puttsvack. Aja. Att fa va sa nara, in real life. De va lite coolt. Lite starstruck.
 
Nu ar vi hemma och ska sova! 
 
 
 
Puss och kraaaam!

Kings of Leon!!

Publicerad 2013-10-25 07:03:14 i Allmänt,

Hejje!
 
Hemma efter en liten konsert med Kings of Leon! Den var braa! De spelade nagra latar som jag inte hort, antagligen fran  nya albumet, den enda jag kande igen av dem var supersoaker. Och sen slutade dem med allsang pa laten sex on fire. 

1393830_10201644357824391_233424122_n.jpg

 
Och har ar jag nar vi stod i kon och vantade. 
 
 
Annars idag har jag inte gjort nagot alls. Har haft ingen energi idag... Skypade en timme med familjen dar hemma. Sen mest bara legat i sangen som en sack potatis... 
Drock mig upp ur sangen vid luchtid och gick och kopte chipotle till lunch, eftersom jag inte pallar laga mat i vart kok, och behovde komma bort fran laganheten lite. INgen ville ga med mig till cheesecake factory, och jag ville inte ga dit sjalv och be om dett bort for en... hade kants lite awkward.. Sa jag gick da till chipotle, kopte en burrito (i burriton hade jag ris, kyckling, sourcream och ost, himla gott, lite svenneburrito ocksa. Skippade alla salsor och bönor....) Sen tog jag med den och gick till lacma parken dar jag satt och at min burrito i min ensamhet. Det var skont. Kandes dock som en tjock ensamvarg i mina mjukisklader som sitter sjalv i parken och ater snabbmat... hahaha. 
Kom hem, lade mig i sangen igen. Flyttade mig fran sangen till soffan sa kollade jag och Nina pa hollywoodfruar!
Sen sangen igen. Och sen var det dags att fixa sig for konserten. Tog taxi dit vid 4. Det var slut klockan halv 8. Hem och dags for sangen igen! Nu sitter jag har i min pyjamas och ar fortfarande trott med glad. Glad over konserten. Glad ratt allmant, och glad att jag snart ska fa sova. Hoppas vekrligen att jag har mer energi imorron!! 
 
Kom och tanka pa hur manga stora band jag sett under de senaste aret! The Killers, Daughtry, Three Doors Down, Green day (x2), 30 Seconds to Mars, Panic! at the Disco, Swedish House Mafia (inte ett band-band, mer en grupp.. men raknas anda). Vill hemst garna se U2, The Script och Nickelback! Och garna Imagine Dragons, My chemical romance (om de nu spelat tsm fortfarande..) och Muse. Och One Direction saklart, och green day igen... 
 
 
Nu ska jag sova! Godnatt!!!!
 
Puss och kram!!

ONSDAG = OVER

Publicerad 2013-10-24 04:45:42 i Allmänt,

Heeeej!
 
Oh. Onsdagen ar OVER!! Nu har jag helg och jag ar helt slut! 
 
Dagen borjade med matte. KOmmer till lektionen, redo att fa matteprovet overstokat. Hor nagra i bakgrunden som inte har nagon koll pa det, och har inte heller gjort laxan. Sa  nar lararen kommer in sa sager det "aaah var inte provet pa mandag?" , "vill ni ha provet pa mandag?" fragar lararen, JAA sager barnen. Okej, sager froken. Vadfan. Jag och nagra till vill gora provet enda, sa vi far sitta till vanster i klassrummet och gora provet. Lararen gar ut snabbt for att hamta en sak. "Fotta provet" sager en amerikanare som inte gor provet...
Sen under tiden vi gor provet sa gar lararen igenom nasta kapitel for resten av klassen.... Gissa om de e svart att koncentrera sig. Sa himla arg var jag. Visst, jag far gora mitt prov och fa det overstokat. Men blir sa arg pa nivan pa utbildningen, det har ar college.. Vet att amerikanare ar allmant mer omogna an svenskar, men dem betedde sig som 14aringar.... Vax upp... Och sen tycker jag de e daligt av lararen att "ga for grupptrycket" eller vad man ska saga.... Nar jag var sen med min laxa en gang sa fick jag avdrag, inte far alla andra avdag idag.. 
Tanker inte klaga pa lararen eller argumentera for att de andra ska fa avdrag, tycker bara att de e dalig klass pa det. Suck.. 
Provet var ratt svart forresten. Sa blir ingen full pott denna gangen, men forhoppningsvis gick det ratt bra anda. 
 
Sen var det bus 25, lamnade in min ppt.
 
Sen hala, kopte en macka, sen gick jag direkt till bibblan och borjade skriva min historia uppsats. Sat heeela halan och skrev. Blev klar med den 10 i 2, fick ga snabbt till cayton center for att skriva ut (ha rinte pengar pa bibblans datorer, sa maste ga till ett annat stalla dar jag har pengar sa jag kan printa.) Fick tag i en data direkt och skrev ut, sen gick direkt till historian. tanten var fore mig igen, men nu hade hon satt sig pa sin gamla plats igen, snopen blev jag, men glad att jag fick min plats hehe. 
 
Efter lektionen sa fick jag vanta pa bussen hur lange som helst. Buss efter buss blev fullsmockad med elever och korde ivag, kom inte med pa de 3-4 forsta, sen antligen. Dock var det rush hour sa det gick langsamt ...
 
Val hemma sa at jag lite mat sen gick jag in pa mitt rum med datorn. Koket ser fortfarande ut som ett h-vete. At en glass och kolad epa hollywood fruar. Tack Gunilla som fick mig att skratta hogt ocg bli mycket gladare for en liten stund. Oh josses vilken manniska alltsa. 
 
For ovrigt ha jag har varit het trott och matt lite smatt illa hela dagen... Har ocksa lite hemlangtan atm. Alskar LA, men det kommer stunder da man vill byta ut allt har for nagra dagar hemma i sverige med mina nara och kara. Svensk mat, hostmys, dricka varm oboy, gosa med min hund, slippa omogna amerikanare, slippa de ackliga bussarna har, ha ett rent kok, mamma o pappa som lagar mat... Mina kellogs flingor.. Bravos applejuice. Svenska tuggummi... marabou... fika pa espressohouse.... kunna vacka min syster pa morgonen genom att lyfta upp hunden i hennes sang.. handla pa maxi... lussebullar.... frisk luft och kunna ga ut och det ar helt TYST.. ooh. 
 
Har somsagt inte haft sa mycket hemlangtan hittils, men nu fick jag en liten slang av det. Sa himla skont att kunna komma hem till det om mindra an 2 manader. 
 
Men vill ocksa fortydliga, jag alskar LA. Jag vet att det ar 100 % ratt att va har, this is the City of Angels. Where dreams are won. 
 
Ska sova tidigt ikvall! I helgen vet jag ej vad som hander. Imorron e det Kings of Leon och pa fredag 2 and a half men! Kuligt! 
Skolmassigt ska jag bara gora klart min bus 25 rapprt, inte sa farligt! Sa de e skont! INGEN BUS 28!! Fick btw mitt B i kursen. 88 procent hade jag (ska dock tillagga att jag hade full pott pa ALLA discussions, och ALLA journals (forutom den forsta da jag missat att skriva unit nummret..), de var quizen som sankte mig. Aja. B. 
 
Det blev ett langt dagboksinlagg idag. Yepyep. 23e Oktober 2013. 
 
+ BILDBOOOOOMB
(Sa hiimla söt)
 
 
Ett ode Lodde klockan halv 6 pa morgonen. Tyst. Kyligt. Friskt. 
 
Nu avslutar jag inlagget. Ah jag har heeeeeelg, yeeeeeah! 
 
Puss och Kram!

denna dagen....

Publicerad 2013-10-23 04:50:47 i Allmänt,

Hej pa er!
 
Ush, inte alls pa bra humor idag. 
 
Vaknade, visste att jag skulle plugga heeela dagen. Dagen var forstord. Nar man bet att man har sa mycket att plugga sa blir allt en klump i huvudet och jag vet inte vart jag ska borja. Men jag borjde med matten, sen gjorde jag bus 25. Ar nu klar me bus 25 pptn. Och naaastan klar med matten. Jag har san damp pa matten. Lararen forklarar sa daligt. De kanns som han bara stressar igenom att hinna ga igenom sa mycket som mojligt utan att egentligen forklara det. Och inte allt for sallan gor han fel pa tavlan.. och forvirrar det annu mer. Ar nu pa sista delen av laxan och mitt huvud orkar snart inte mer... 
 
Blev inte mycket till fitness vecka... Ater nar jag ar stressad... sa ja, gissa vad.. Men aja. Tar igen det senare. Har inte heller lagat nagon ordentlig mat idag for att vart kok ser ut som jag vet inte vad. Det star odiskade kastuller och stekpannor pa spisen och de e fullt med disk i vasken..... (inget av det ar mitt vill jag tillagga). Och jag blir bara saaa trott och acklad av att kolla pa den. Och jag som hatar konflikter ar inte den som garna sager till..... men kanske kan va lage att saga till snart.... Jag orkar namligen inte diska efter nagon annan, sen sta och laga mat, sen sta och diska undan efter mig igen. Har battre saker for mig an att sta i koket hela dagen.. Sa det har blivit flingor idag. 
Ingen naring = daligt humor , stress over plugg = daligt humor. Sa ja... De e en san dag idag.
 
Nu ska jag gora sista matten. Pallar INTE ga upp extra tidigt imorron for att gora klart det igen... 
Sen borsta tanderna och sen sova. Historian far jag skriva imorron pa min hala. 
 
Och imorron, IMORRON klockan 3.35 sa har jag HEEEELG! Och jag har inte mycket att plugga! Ska gora en raport i bus 25 bara, men de e det enda! Sa kan verkligen pusta ut imorron!!! Och pa torsdags ka ajg se Kings of Leon. Ska bli kul!
 
Sag denna bilden pa facebook idag och tyckte den var kul. Ni vet filmen "Tillbaka til framtiden" , da dem reste till framtiden. Det var igar. 
 
 
Och en annan kul sak.
EFter jag sag Broadway idiot sa skrev jag en review pa hemsidan som jag skicka in. Idag fick jag svar pa min mail av Rob, som ar editorn av filmen. Sa de va lite kul. Tacka for min respons osv. 
 
Nu ska jag doda matten. Ah vad jag langtar tills imorron ar over!!!
 
Puss och kram! 

ManCruchMonday

Publicerad 2013-10-22 03:50:24 i Allmänt,

Hajjj!
 
Monday = Over! Nastan!
 
Kom hem for drygt en timme sedan, har atit lite och nu dricker jag en celsius inna jag ska ga en powerwalk och fa lite power, sen ska jag jobba pa min bus 25. Ska gora den nastan fardig idag, det ar planen.
 
Imorron ska jag lagga mesta av min tid pa MATTEN. uuhu. Lite Historia. Historian kommer i sista hand imorron, for den har jag 3 timmar pa mig att skriva pa min hala innan lektionen, och jag har redan startat. Sa den ar okej. 
 
Ovrigt, dagen har inte varit sa himla intressant. Vanlig mandag. Tantan pa historan hann fora mig saklart, aven fast jag var dar en kvart innan lektionen.... Ska forsoka va dar tidigare pa onsdag ....
 
Mandag betyder ocksa ManCruchMonday, MCM. Amerikanare har en san varje dag... WCW, womancruchwednesday, throwbackthursday.. osv.... Sa idag ar det alltsa ManCruchMonday, sa jag slanger upp en bild pa min mancruch... 
 
 
Han ar ju saaaaa söt!!! 
 
Harry Styles i bandet One direction for dem som inte visste det. (den aldre generationen som laser denna blogg kanske, namner inga namn.) 
 
Nu ska jag powerwalka!
 
(Btw, sa ar det November nasta vecka!!! WHAAAT! Galet vad fort det gar! Sa nasta vecka kan jag alltsa saga att nasta manad kommer jag hem! )
 
Puss o kram! 

shoppa en sondag

Publicerad 2013-10-21 06:45:59 i Allmänt,

Heeej!
 
Nyss hemkommen efter en dag pa outleten Camarillo med Michelle!
 
Vaknade vid halv 9, gick upp och pluggade direkt! Klockan 10 blev jag helt trott i huvudet av allt pluggande sa jag gick och vilade ett tag. Strax efter 12 begav jag mig mot Michelle sa korde vi till Camarillo!!!
 
Efter en trog start pa fynfronten kom vi tillslut in i 2Bebe (bebes outlet affar) och daar fyndade jag. Skulle ha en jacka, glomde ju mina i sverige....Har en svart skinnjacka hemma och en beige tygjacka/kort frenchcoataktig hemma...  Sa ville ha nagot som inte var likadant. Hittade en skinnjacka i militargron och en i morkröd. Kunde INTE bestamma mig for vilken farg.... Sa, jag kopte bada. Dem e typ likadana fast olika farger! Var installd pa att de skulle kosta 50 dollar st, men den ena kostade 30 och den andra 37!!! BILLIGT BILLIGT! Den kopte jag aven 3 oar trosor for 9 dollar! Kalas! Totalt gick det pa 82 dollar (tax och sa ocksa.. ) vilket ar 524 kr! Inte fy skam! 
 
Sen kopte jag 2 sjalar/halsdukar pa Calvin Klein for 40 dollar! Ist for att kosta 40 dollr st, sa fick man 2 for 40! Fynd! En till var jacka! 
 
Gick inom nike ock kopte en ny sport bh, i blå! Jag tranar ju sa ofta sa jag var i behov av en till. Och da behovde jag ju ett sport linne som gar med den blåa sportbhn.. sa kopte ett linne ocksa. Var installd pa att bhn skulle kosta 30 dollar, vilket stod pa rea lappen. Vilket ar ett bra pris! Men nar jag betalade pa gick den in pa 20 dollar! Wooho. Sa kalaset i den butiken gick pa 43 dollar, for nike bh och linne! Det ar 275 kr! De e nice!
 
Sen var jag aven inne i en butik till dar jag kopte en sak till mig sjalv och en sak till min syster i julklapp. Meheheh. Kalaset i den butiken gick pa totalt 50 dollar typ. 
 
Sa totalt idag sa har jag handlat for 215 dollar. Dvs 1376 kr. Och SAAA mycket fina saker jag fatt for det! Jamenar En san jacka jag kopte kunde latt kostat 500 kr i sverige! Och jag fick 2 for det priset! Nice Nice nice!
 
Jag ar nojd med dagens inkop!
LA allt lite slarvigt pa sangen och tog en bild! 
(nina larde mig att man kan skicka bilden till sigsjalv pa fb, o oppna den pa datorn. Sa slipper jag koppla in telefonen i datan! Smaaart!)

1376755_10201621679577449_236837248_n.jpg

Jackorna, skarfsarna och nike kladerna!

 

Nar vi skulle hem fastnade vi i fratik och det tog en himla tid. Markte ocksa nyss hur sjukt trott jag ar..... Sa jag ska borsta tanderna och natta mig nu. Imorron ar det en ny vecka. Annu en vecka bara POFF. Sa sjukt fort det gar! Har kalasmycket att gora tills pa onsdag... uuh. Pa onsdag har jag matteprov, lamna in en ppt i Bus 25 och sen en historia uppsats som ska in. Shit. Ja. Men inte nu.Nu ska jag sova! 

 
Puss och kram ! 
 

så mycket

Publicerad 2013-10-20 05:57:01 i Allmänt,

Hejje!
 
 
Kanns som sondag, men de e lordag. Det ar bra antar jag haha!
 
Broadway Idiot var bra! En himla tom lokal bara haha, trodde det skulle va smockat.. Var interesant att se hur musikalen tog form, hur de gjorde de musikaliska versionerna av green days rocklatar typ. Och tyckte man fick se en ny sida av Billie ocksa,  hur han vaxte i processen ocksa. Jag som ar en liten green day nord blev bara mer foralskad. 
 
 
Tror bara likasinnade Green day fans forstar hur jag kanner haha. Billie Joe ar min hjalte och inspiration, hans musik har forandrat mitt liv och jag kommer alska han tills dagen jag lamnar denna planeten (efter det ocksa om det e mojligt). 
 
Ellen samtalet vill jag helst inte prata om, men jag gor det enda for jag sa att jag skulle gora det. Sitter pa bussen till bion. Det ringer. Kanner igen numret.. Häpnar lite, sen svarar jag. Hor lite vagt vad hon sager for bussen brummar... Hon sager nagot om att jag har skrivit in for ett tag sedan. Ja sa jag. Och hon fragar lite fragor, hon fragar bland annat varfor jag skrev in. Nu har ju jag skrivit in ca 78255 ganger, och har ingen aning om vilket hon ringer om. Sa efter ett langt Öööööhhhhhhhhhuuuuuuuuumm... sa sager jag typ Jag vill bli noticed by Ellen, Typ. Och hon bara uh, okey.. Och sen namner jag att jag har sett en inspelning och hon bara okej, vilken? Den med Nicki Minaj sa jag, Hon sa okej. Sen kom det igen,de va trevligt att prata med dig, vi ringer upp om vi har fler fragor. (Som de sa forra gangen ocksa). Och sen var samtalet slut, efter 2 minuter. 
For det forsta HATAR jag att prata i telefon pa bussen for alla sitter och lyssnar.... PLUS man pratar cphogt for man inte hor vad personen i andra sidan sager. Ocksa pga forvirringen, varfor ringer dem mig, att jag inte hor vad hon sager och vad ska saga. Sa jag ar lite bummed. Dumma jag fragade ju inte heller vilket mail hon menade egentligen, jag har ju skrivit massor.... men kandes dumt att ringa upp efter for att fraga och sen ge ett "battre" svar.. 
 
Sa nu slapper jag det. Det som hander, hander. Anda coolt att dem har ringt upp mig 2 ggr nar jag skrivit in.
 
Blir lite tossig varje gang ngt har med Ellen show att gora. Har sett den sa manga ganger hemma i sverige, och nu va saaa nara. Ellen ar ocksa en av mina inspirationer i livet... Thats why. 
 
SA. 
 
Kvallen igar var val trevlig. Inget speciellt. En utekvall. Inte dalig, inte jattebra. Allsta utgangarna har ar sa annorlunda fran i Sverige. Igar saknade jag svenskar.
Men en sak som INTE hander nar man festar i sverige ar att det regnar pengar! Vi star vi ett bord och chillar, helt plotsligt ser jag att Athena har nagra dollar i handen. Fragar vart hon hitta dem. Hon pekar ner. Ser att det ligger pengar over hela golvet. Vipps sa var jag dar och plockade upp dollar efter dollar. Inte de kladdiga dock. Sa jag tjanade en liten slant minsann, haha. 16 dollarsedlar lag ihopknycklade i min vaska. Hihi

1376561_10201610599380451_168939615_n.jpg

 
Det var rosa tema pa klubben igar. Jag hade dock ingen rosa klanning, eller nagot rosa kladerplagg fpr den delen... sa jag malade mina naglar rosa istallet. Och ifall nagon skulle kommentera "Hey, it's pink theme tonight!" sa skulle jag bara visa mittenfingret, blinka skamtsamt med ena ogat och saga, "Yeah and I nailed it!". Hehehe.... Behovde jag dock aldrig gora. 
 
Och har ar jag och Nina innan vi gav oss ivag.
 
 
Idag har jag inte gjort sa jattemycket. Legat vid poolen och solat. Nice. 30 grader typ. Gatt till Cheesecake factory och kopt en cheesecake (av pengarda fran gardagen heheh), kollat pa filmen Crazy Stupid Love med mina roomies och sovit lite. Ja de e dagen.
 
Ska ha en fitness vecka naste vecka igen. Har syndat saaa mycket pa sistone. Inte bra, inte bra. 
 
Btw sa at det exakt 2 manader tills jag sitter pa ett plan som snart landar i danmark. Ojoj. Langtar lite. Langtar efter jul! Och julmys. 
 
Nu ska jag gora lite skolarbete. Sen ska jag sova! 
 
Blev manga biler i dagens inlagg. Kul va?
 
Puss och kram! 
 
 
 

snabbt inlagg, freeedag

Publicerad 2013-10-19 06:02:49 i Allmänt,

Heejjee!!
 
Hinner inte riktigt blogga nu, sa jag gor det imorron istallet!
 
Men jag kom iaf precis hem fran att ha sett Broadway Idiot, nu vantar vi pa pizza fran dominos och sen ska vi ut. Atm ar jag bara hungrig och inte partysugen, forhoppningsvis andras detnar jag har pizza i magen. 
 
Och btw har dem ringt fran ellen show igen med fragor, och jag satt pa bussen sa horde daligt och det blev jattedaligt. blaaa.. 
 
Och ar nu klar med min Bus 28. Ar dock inte helt lugn forren jag har fatt mina sista resultat. Vill veta att det star ett B. Har ju aldrig traffat lararen sa vet inte o han skulle fa for sig att satta ett C eller nagot..... 
 
Update, Nu har vi atit pizza, det var gott o  jag e pa battre humor. Dock sitter party klanningen extra thight nu nar man har en halv pizza i maggen...aja...
 
Ojda, jag bloggade ju iallafall... haha. Men kan komma med mer detaljer om ellen och broadway idiot imorron!
 
Nu ska jag snart sminka mig. Hoppas pa en bra kvall ikvall! 
 
Puss o kram! 

lalalalalalala

Publicerad 2013-10-18 02:56:01 i Allmänt,

Heey
 
Idag har jag inte gjort jattemycket. Till lunch gjorde jag Biff med sweet potato fries och bearnesas! Inte sa gott som jag hoppats, men anda gott! Sen har jag tranat pa LA fitness (jag far trana dar tills den 11e nov fast jag har sagt upp mitt medlemskap, sista manaden ingar i inskrivingspriset.) kollat pa Ellen och pluggat lite! Har aven stadat lite har. Slangde ut ett ackligt paket med havregryn.... och sedan dess har mottfjarlirarna minskat! Kanns braaa! Snart helt borta hoppas jag! 
 
Ikvall ska vi inte gora nagot. Jag ska plugga lite till.. och lite till. Imorron ar sista dagen av Bus 28! AAH Sen ar det over!!! 
 
Imorron ska jag se Broadway Idiot och sen ska vi ut och kalasa! 
 
Puss och kraaaaam! 

historia -> helg

Publicerad 2013-10-17 05:14:11 i Allmänt,

Hejsan!
 
Nu har jag heeeelg! Wiie!
 
Dagen idag har varit somvanligt. Matte, Bus 25, hala, historia, helg. Har haft ca 30 grader idag, hot hot! 
 
Fick tillbaka midtermet pa historian idag, fick B! Inte fyskam, jag ar inte besviken! 
En annan sak jag vill namna om min historia, som egentligen ar helt orelevant. Jag har suttit pa en speciell plats hela terminen. Den perfekta platsen. Men nu har en annan dam borjat ta min plats. Hon har alltid suttit pa raden bredvid innan... men nu har hon ALLTID min plats. Och hon ar alltid forst in i klassrummet... Jag stor mig pa det... Pa mandag ska jag va dar annu tidigare och atrerta min plats! (ja jag ar sjukt omogen och fjantig osv....).
 
Och en annan sak som hande idag, lite kul. Snett framfor mig sitter en man. Han antecknar pa datorn. Han tar en paus fran att skriva pa datorn for att leta upp en penna och sedan skriva pa narvarolistan, undertiden satts hans skarmslackare pa. Borjar en selfie av han i en arena typ, sen kommer en bild pa en stor dam i underklader.... Nar han har skrivit sitt namn klart sa upptacker han til sin forskrackelse detta och ar snabb med att stanga av skarmslackaren.... Jag skrattade jattemycket inombords......!!!! Och gor lite fortfarande ... haha sa himla kul anda.  Och lite markligt.
 
Har precis gjort klart en av mina 3 bus 28 uppgifter. En homework och ett quiz kvar, sen e kursen FINITO! Wooo!! 
 
Btw sa har vi ett problem med mottfjarlilar har. Himla ackligt. Googlade idag och fick reda pa vad det var... Jag har dammsugat upp sakert nastan 50 fjarliar och larver de senaste dagarna... UUHU... Ska ga igenom skafferiet imorron o slanga lite tror jag... 
 
Klockan har passerat 8 och jag ar lite trott! Ska nog snart sova. Va lite snack om att sticka ut, men vi sparar det till fredag! 
 
Har ar en fin bild pa en solnedgang!
 
 
Btw sa var det igar 2 manader sedan jag kom hit! Och pa sondag ar det 2 manader tills jag ar hemma. Och om 16 dagar ar det november, och da kan jag saga att jag kommer hem nasta manad. SA fort gar det! Lnagtar redan lite till julen, ska bli myyyspyyysss!!! 
 
Puss och kram!

latledigtisdag

Publicerad 2013-10-16 06:50:39 i Allmänt,

Haaaaj!
 
Idag har jag varit extremt oeffektiv. 
 
Nar jag vaknade var jag trott, sa jag lag i sangen tills klockan var mer an 10... sen strax innan 11 drog jag mig upp och gick pa en liten promenad och sen lagade jag lunch.. korv o pasta, med ketchup. Kreativt.
 
Sen gick jag ner till poolen med min bus 28 bok. Skulle lasa kapitel 22. Slar upp sidan dar kapitel 22 borjar, da star det kapitel 22 finns att ladda ner pa blablblabab.. JAHA. Lont att ha det med i boken da. Sa jag kunde inte plugga. Men fick en avkopplande timma vid poolen iaf. Harligt att kunna sola i mitten pa oktober. Aven fast svenskt hostmys har sin charm, sa ar detta ratt harligt det med! 
 
Sen gick jag hem och la mig i sangen och somnade... Sen vaknade jag. Fortfarande trott. At massa onyttigheter som jag kunde hitta i skapen. Pepparkakor, chips och kellogsbar.. Kollade pa TV.. ELLEN SHOW! WIE! 
 
Efter Ellen tog jag mig dock i kragen och gick till gymmet!! Sen nar jag kom hem sa bestallde Nina och jag kiiiinamat! Tog en himla tid for den att komam hit. Men tillslut kom den, sa satt vi pa golvet och at kinamat framfor TVn, myyyyys! Kollade bla Svenska hollywoodfruar! 
 
Nu sitter jag i sangen, matkoma.. trott.. och fortfarande oeffektiv. Men man far val ha sanna dagar ibland! Behovde val en paus fran allt idag typ.. 
 
Btw sa lyckades jag logga in pa min 1iota sida och requesta biljetter till en Kings of Leon konsert pa Jimmy Kimmel nasta vecka, och fick biljetter direkt! Mycket kul!! 
 
OCH sa kopte jag biljetter till broadway idiot!! Ska dit med min amerikasnka kompis brian pa fredag! 
 
Sa har mycket att se fram emot denna o naste vecka! 
 
 
Idag har jag varit lat. Nu far det droja ett tag tills jag ar lat igen! Far ta igen det imorron!
 
Imorron ar det onsdag, sen ar det helg! Jippiiieee! 
 
Har ont i magen nu, matkoma. Men forovrigt sa ar livet wunderbart. Det ar det for det mesta av tiden faktiskt! 
 
Saklart saknar jag sveriga ibland, och jag ser jattemycket fram emot till att fa komma hem till jul, men jag har det valdrigt bra har med! 
 
Nu ska jag sova. Snart. Ska Se om jag kan hitta kapitel 22 online och lasa lite av det tills jag somnar, sa kanner jag mig inte lika oeffektiv kanske! 
 
Puss och kram pa er!
 

mandag 14e oktober

Publicerad 2013-10-15 07:21:09 i Allmänt,

Hejje!
 
Idag ar det mandag, men de e okej for det ar den 14e! (Otroligt att de med 13 o 14 sitter kvar sa djupt, de borjade som ett skamt med min basta van pa lagstadiet haha...)
 
Igar, skrev mina bus 28 quiz, gick inge bra. Trodde de gick bra.. men naae. Sista veckan i denna kursen nu, Skont! Har dock en massa att gora tills pa fredag da de e sista dagen av kursen. Lar ant fa ett B. Ligger strax under 90% i kursen, vilket hade varit ett A i typ vilken kurs som helst, i de flesta kurser. Men denna lararen satter gransen pa 94-100% for att fa ett A.. schyyyssstt.. not. Men what to do liksom... Blir nojd med ett B.
 
Idag fick jag tillbaka matteprovet som jag skrev forra veckan. Var ju ratt saker pa det hade gatt bra, och det hade det.
 
ALLA RATT! Inte illa, inte illa! Kandes bra! 
 
Sen holl jag min redovisning i bus 25. Desl for att fa extra credit for de va forsta dagen av redovisningar, och dels for att fa den overstokad. Gjorde klar den sent igarkvall, sa hade inte hunnit ova... Men kunde innehallet ratt bra, sa det gick bra! Lararen mailade efterat och skrev "it went wonderful". Inte illa dar heller. 
 
Sen hade jag hala och sen historia. Fick inte tillbaka provet dar, far det pa onsdag... ooooh jag e naervos over det! 
 
Sen kom jag hem. Hem ljuva hem. Hemresan fran skolan e alltid sa seg, sa att komma hem efter mandag (och onsdag) ar harligt! 
Nina och jag gick en svang, bla inom world market dar de hade svenska pepparkakor pa SALE.... gissa vem som slog till.... JAG. OOOOOOH SA GOTT DET VAR!!! Vet att de e ett tag till jul.... men men...
 
Nu ar mandagen over och jag ska sova! Gott! 
 
Imorron ska jag trana, plugga (ska bli varmt sa kan forhoppningsvis plugga vid poolen, ehe), kopa biljetter till Broadway Idiot (En dokumentar om Billie Joe's resa fran punkband till att gora broadway musikal typ!) Hoppas jag lyckas fa! Vill saaa garna se den! Musikalen kommer till LA i mars, sa hopefully kan jag se den da! miihii Har ar trailern btw!! ... sa ser planerna ut for imorron ja.
 
 
aaaaah vad jag gillar dem alltsa! 
 
 
Nu e det sovedags!
 
Puss och kram!
 

I love city of angels... !

Publicerad 2013-10-14 04:05:51 i Allmänt,

Tjennamoss!
 
Idag ar det sondag! Men ska borja med att beratta om igar!
 
Tog taxi till Hollywoob bowl, valrdens snackigaste taxichaffis... var inte tyst for 5 ore. Nar det val blev tyst pa upprepade han bara mitt namn... "Miss Carrrrroline" eller sa sa han "thirrrrrrrrrty seconds to... MARS". Lite storigt, men himla trevilg. 
Kom dit strax efter 6, da va det en timme innan forsta forbandet skulle spela. Sa jag bara satt och satt.. Sen spelade New Politics, heeelt ok typ. Lite forvanad dock nar sangaren i detta rockband borjade breakdansa som en galning. Otippat, men kul. Sen strax efter kom Panic! at the disco. De hade en jattebra lat nar jag gick i hogstadiet, sen dess har jag inte lyssnat pa dem. Men de va bra! Och saklart spelade dem sen laten som var poppis nar jag gick i hogstadiet. De va gryymt! I write sins not tragedies heter den! 
SEN, kom 30 Seconds to Mars!!! Dem ar himla bra live! Mycket sevart! Massa bra latar! Hojdpunkterna var Do or Die(!!!!!!), Closer to the edge och CITY OF ANGELS!!!!! Det var himla maktigt att höra den här! Jag gillade den laten forsta gagen jag horde den! Det var verkligen min sang har i LA! Så rätt! Texten och hela laten ar bara right on! Jag alskar den! Att sjunga med i hela laten och kanna vartenda ord i benmargen! Det ar sa powerful!!!
Och sen fick vi ocksa se detas musikvideo til city of angels, dem premiarvisade den dar igar.. mycket passande! Den var asbra! Jag stod och lyssnade till vartenda ord, sa inspirerande! Alla som kommer till LA kommer hit med en dröm. Så ar det. Denna staden ar fabulös, inspirerande, motivarande, spannande, laskig, underbar.. Har finns alla varldens mojligheter, frestelser, utmaningar... Det ar en fashinerande stad, och jag alskar den. I Love LA.
(Den sista bilden ar lite suddig for det ar egentligen en instavideo, men ni far halla tillgodo med fotot. Det ar iallafall precis i borjan pa city of angels!)
 
Och Hollywoodbowl ar en sjukt fin venue! Den ar uppe pa en hill, rakt ovanfordig ser du manen och stjarnorna och stralkastarna. Runt om ar det massa trad... aah de e skitfint! 
 
(Ja somsagt, konserten var asbra. Men INGET slar green day! Kom att tanka pa det, aven fast jag alskar city of angels och dem har massa bra latar.... sa ar det inget som slar green day! Dem ar bast fo rmig och kommer alltid vara!)
 
Idag vill ejag inte ga upp for jag var trott.. men skolarbetet vantade. Var uppe innan 8 och gjorde min bus 25 presentation. Ar klar med den nu, ska bara ova pa min sjalva presentation... Vill ha det gjort imorron! 
Sen klockan 11.30 traffade jag michelle, sa akte vi till runyon canyon for att hika! Hon hade med sin hund, en husky och sa passade hon sin kompis hund, en vit liten sak. Mysigt att ha hundnarvaro! Saknar det. Saknar min vovveeeee.... Det var iaf perfekt hikingvader och lille vite hunden tyckte det var jobbigt i uppforsbacken.. sa da fick jag bara henne.. haha.. Sa himla kul att jag har traffat Michelle! Spang ju pa henne pa ralphs en vanlig dag o bara borjade snacka. Och vipps fick jag en ny kompis! Tycker sant ar kul! 
Har ar vovvarna nar vi ar pa toppen! 
 
Nu har jag precis handlat pa ralphs, och nu ska jag gora klart det sista pa plugget... Har nu 2 quiz kvar och sa ska jag ova pa min presentation.. Nina kommer nog tycka den ar jatteintressant.. 
 
Sen ar sondagen slut, och det ar dags for annu en mandag. Men de e den 14e, och jag far forhoppningsvis tillbaka till matteprov! Haller tummarna. Sa jag har ingen angest, inte an iallafall! 
 
Nu atergar jag till plugget! Ha det gott!
 
Puss och kram!!!!

Konsert i City of Angels !

Publicerad 2013-10-13 02:26:18 i Allmänt,

Hola!
 
Nu sitter och och vantar pa min tvatt ska bli klar, sen ska jag hanga den pa tork och sen pa konsert! Wiiiiieiwiiwieiieieiwiiwiieieieeieieie
 
Lyssnar pa massa latar och taggarrrrrr!!!!
 
Idag har jag skypat med farmor o farfar, tranat pa gymet, tagit en powernap och atit massa tomma kalorier.... sadar bra dte sista. Men ajajaja, nu bryr jag mig inte. For jag ska pa konsert!!!! Ska bli sa kul att se dem live! ATt höra city of angels i sjalvaste City ocf angels! Ah! 
 
 
Nu ska jag hamta tvatten! Ciao!!!!!
 
 

mars is coming...

Publicerad 2013-10-12 07:24:04 i Allmänt,

Hajj!
 
Idag tankte jag va flitig, och det borjade bra. Sen blev jag trott.
 
Vaknade vid 7, gick promenad i parken. Skypade med familjen, pluggade. lagade mat. Hittade recept pa internet, gjorde kyckling fylld med mozzarelle och pesto, inlindad i bacon, med sotpotatis bakad i ugn. Det var gott. 
Sen skypade jag en snabbis med malin! Pluggade lite till! Sen tog jag en celsius, gick ivag till LA fitness for att trana och avsluta mitt medlemskap. Kom dit, inser att jag inte har med mitt id... sa far ga hem. Hamta mitt Id, ga tillbaka, avsluta mitt medlemskap, sen var klockan nastan ellen dags, sa jag hann inte trana, gick hem o kollade Tv ist. 
 
Efter det sa gick jag o la mig i sangen.. som all energi bara runnit ur mig. Sa trott.... fick ett jatte crave efter en cheesecake..... sa i mina traningsklader gick jag forst en runda i parken.. sen gick jag till the grove... Men det var sa himla mycket folk pa cheesecake factory + jag visste att att jag skulle fa daligt samvete dagen efter.. sa jag gick till worldmarket ist. Inte heller superbra... kopte haribo colaflaskor (nomnomnom) kinder maxi och ett mjolkchoklad! Kunde inte barga mig och borjade ata sa fort jag hade batalat..hahaha... Sen kom jag hem sa kollade jag och Nina pa ilm och krangde! Athena och Nicklas akte till san diego idag, ska va dar over helgen, halsa pa athenas slaktingar! 
 
Mitt sotsug ar over och lika sa min fitnessvecka antar jag. Eller den ar inte over. Jag ska fortsatta va fit, aven fast jag inte vatt sa duktig som jag hoppades hela veckan.. men aja... 
 
Nu ar jag himla trott. Klockan ar 10 pm.. och det ar fredag. Yeyeye. 
 
Imorron ska jag plugga, massa bus 25!!! Vill hinna med ett traningspass, och SEN framenot kvallskvisten ska jag pa KONSERT!!! WIIIE!!!! Ska fa höra laten CITY of ANGELS som jag gillar sa mycket, o sjalva CITY OF ANGELS!!! AAAH JAG AR SA EXCITED!!!!!
 
 
 
 

Lost in the City of Angels;
Down in the comfort of strangers, I...
Found myself in the fire burned hills,
In the land of a billion lights.

One life, one love - Live!

 

SA HIMLA BRAAAA TJALALLALA 

 

Och jag kan fortfarande inte komma over hur coolt de e att dem tog med mig i sin cityofangels instagram!!!!! 

 
 
Har kommer en till video!
 
 
 
 
Och en till....
 
 
 
 
Nu ska jag sova gott!
 
Godnatt!!! 

duttig

Publicerad 2013-10-11 06:47:45 i Allmänt,

Hej hoppis!
 
Idag har jag varit saaaa duktig! 
 
Borjade dagen med en celsius och en morgon promenad samtidigt som jag snackade med Sofie!! Wiie sa kul att prata med henne igen! Langesen! 
Sen stotte jag pa Nina sa gick vi till ralphs tillsammans o handlade, sen lagade jag mat, kesoplattar, Nomnom! 
Sen pluggade jag, gjorde forsta posten i min online kurs, sen stack jag till Park La Brea gymet! Betlatar ju medlem skap har, for pool o gym betalar man 40 dollar i manaden. Sa det var premiar for mig dar! Helt okej gym! La fitness e ju storre o battre, men det funkar!
 
Sen kom jag hem. Kollade Ellen. At mat, resterna fran cheesecake factory maten (chicken maderia MMmmm), och sen vilade jag. SEN, stack jag till LA fitness, for att bada avsluta mitt medlemskap dar och ett traningpas till. Kunde inte avluta det nu for hon som satt i receptionen var inte dar, sa jag bara tranade. Tror jag brant sakert 1000 kalorier idag sa mycket som jag tranat!! Gott mos! 
 
Kom hem, tog en harlig dusch, och nu har jag pluggat massa bus 25! Sitter och skriver pa min repost som jag ska presentera pa mandag. Man behover inte presentera pa mandag, men jag vill for det ger extra poang att va forsta dagen, plus de e skont att fa det overstokat, plus det ar den 14e (lucky number). Sa det gar framat!
 
Nu ar klockan snart 10. Det ar luresday idag ocksa denna torsdagen egentligen, men ingen utgang idag inte! Inte pa hela helgen faktiskt! Kans lite konstigt for vi har varit ute ratt mycket pa senaste, men lite skont ocksa. Da blir det ju extra kul nar vi sa ut nasta gang ist! Wiihoh 
 
Kan inte fatta att jag ska se 30 STM pa lordag! Alltsa i overmorgon. Jag glommer bort det lite da och da, sa far jag paminna mig! Jag ar sa sjukt excited!!! Kommer bli fetttttt!
 
Jag ar jattetrott, men glad. 
 
Har kommer en fin bild pa en fin hund. Hösthund. 
 
I LÖV YOU!!!!! (hehe fyndigt....) Langtar efter att fa gosa med min gosevovve igen! Snart bara 2 manader kvar! AAAAH MYSMYSMYS! Tycker denna bilden e sa fin! 
 
Nu e det sleepy time!
 
Puss och kram! 

4 ar senare!

Publicerad 2013-10-10 07:41:29 i Allmänt,

Hejsan!
 
Antligen helg! Antligen Antligen! Har varit 3 langa dagar, haha. 
 
Idag gick jag upp klockan 5. Raknade massa matte tills jag var tvungen att ga till skolan. Hade inte hunnit bli klar med all matte dock, for som jag sagt innan... antalet uppgifter ar lojligt. Sa pa vissa kapitel hade jag gjort alla, medans vissa hade jag bara hunnit halften. Hoppades att han inte skulle marka det for han brukar bara bocka av forsta sidan. 
 
KOmmer till lektionen, och turen ar pa min sida. Han bockar av alla! Skont! Jag tycker dessutom det ar sa tramsigt att man MASTE gora ALLA dem uppgifterna, sloseri med tid. Racker man gor tills man fattar, sen ar det fram till individen hur manga man behover gora!
Iallafall. Provet gick nog jattebra! Kandes bra! Hoppas pa ett stort A! 
Sen var det bus 25 som vanligt. Hala, kollade holywoodfruar i bibblan. Sen historia, seeeeg lektion. Sen antligen fick jag aka hem!
 
Tro det eller ej, det har faktikst regnat har idag! Forsta gangen sen jag kom hit! Ojoj. Sen blev det regnbage, fint! 
 
Kom hem. Tog en tupplur, vaknade nar Nina kom hem halv 9.. oops. Did it again. Sen har vi kollar x factor o nu e det dags att sova! 
 
Imorron vantar plugg, traning och en skypedejt med malin!
 
Ha det bra! 
 
Puss o kram!
 
 
 
BTW!!! 
 
Idag ar det 4 år sedan jag sag Green day for forsta gangen! 9 oktober 2009. En dag jag aldrig kommer att glomma! Minnen!!!!!!
 
Det ar sa sjukt att tanka, jag hade inte varit har jag ar idag, om det inte varit for det bandet! Dem forandrade mitt liv! Alksar dem, och kommer alltid att gora!
 
Thats deep!
 
Dar var jag 4 ar sedan. Nu ar jag har! I LA. Persuing my dream. Cool.... 
(aldrig trodde jag att jag faktikst skulle fa se showen nagra ar sedan, och nu har jag sett den 2 ggr!) 
 
 
NU ska jag sova! Pusssssssss

tar aldrig slut.....

Publicerad 2013-10-09 07:27:09 i Allmänt,

Heeej!
 
Idag har jag pluggat och pluggat och pluggat..... Skypade en liten snabbis med Jossan som fatt jobb! Duktigt! Stolt over dig! 
 
Har jobbat ,ed bus 25 och matte hela dagen. Tog en paus och var pa la fitness liten stund. Hann inte trana sa mycket som jag ville.... Skipapde tillomed ellen idag... 
Skulle va duktig o laga nyttigt till lunch, gjorde aggviteomelett med avokado. Fortsa tuggan var helt okej, sen var det ratt ackligt... Men A for effort! 
 
Hade bestamt dinner med sara pa cheesecake factory idag, sa fick ga dit. Motvilligt faktikst... Nina hangde med. Sara ar jattetrevlig va, men kan inte ha henne i for stora doser... plus jag var cp stressad over matten... 
 
Nu nar jag kom hem har jag pluggat fram tills nu. Klockan e snart halv 11. Jag har en bit kvar pa mattelaxan.. Inte det att jag inte kan den.. bara att det tar en jakla tid att rita upp alla grafer ordentligt osv........ Sa har satt klockan pa extra tidigt imr bitti for att hinna med mer! Huvudet klarade inte mer for tillfallet... 
Har suttit hela dagen och anda sa hinner man aldrig. Evighetsarbete. Never ending story....
 
Sen vantas matteprov kl 8.00. Men de ska bli skont att ha det overstokat, = jag hoppas att jag kan gora bra pa det! 
 
Och sen det basta med onsdagar. Klockan 3.35 har jag heeeelg! Ska plugga hela helgen, men anda! 
 
Nu ska jag sova! Om 6,5 timmar ska jag upp... uuuh....
 
Puss o kram! 

morsning

Publicerad 2013-10-08 06:59:52 i Allmänt,

Tjenare!
 
Mandag idag, I survived! Nu drojer det en hel vecka tills nasta mandag igen, men det lar ga fort.
 
Borjade dagen med Matte, upptackte att vi ska ha prov pa onsdag.. trodde det skulle va pa mandag imed att vi flyttade upp forra, men detta blev inte flyttat.. aja. Det beryder bara att jag har en himla jakla massa mattelaxa att gora imorron..  har redan gjort ca halften imed att jag borjade i battre tid denna gangen... men det ar andra en massa kvar.. uuh. Men jag ar taggad pa provet, vill ha bra resultat! 
Pa min hala satt jag och raknade i 2,5 timar i strack.. sen gick ogonen i kors och det var som jag gick in i en vagg.... var tvungen att kopa ett twix (fastan det ar min "fitness vecka") for att boosta upp lite energi innan historian. Framenot slutet av historia forelasningen sa forsokte jag lyssna pa lararen men jag horde mest mummel.... Men sen blev klockan 3.35 och skodagen var antligen slut!
 
Kom hem. At smoothie, mina GoLean flingor (de e som fullkorns kalaspuffar med massa protein.. ratt mycket socker ocksa, men det far man ta.. de e amerika.) och en banan. Sen skypade jag med min van Aksel och sen drack jag en Celcius och stack till gymmet for ett riktigt killerpass!! De va nice!
 
Nu har jag tagit en dusch och ar rattsa jattetrott. Ska gora lite bus 25 research innan jag somnar tankte jag. Sa himla mycket skolarbete atm.... ibland vill jag slanga alla bocker hart i golvet och dunka en tegelsten i huvudet. Men det ska jag inte gora, fokusera pa en sak i taget. Nu, bus 25. Imorron, matte matte och mer matte.
 
Himla bra att ha traningen da for da rensar jag tankarna, far mer energi och mar battre, kan fokusera battre sen. Om jag inte blir for trott dvs... eheh.
 
Avslutar med en selfie
 
 
Hejda!
Puss o kram! :*

sondagen efter afrojack

Publicerad 2013-10-07 05:15:06 i Allmänt,

Hejhejhej!
 
Igar sa blev det afrojack ja. Det var kul! Efter att forfestplanerna andrats 656974 ganger sa blev det sedan spikat pa en restaurang i holywwod. Men nar vi kom dit fick vi sitta och vanta i 85649 timmar (nä inte riktigt...men kandes som en evighet) , men sen kom alla folket och sa blev det kul. Sen stack vi till chinease theatre dar vi Afrojack spelade! Det var askalaskul!!! 
 
Efter det skulle vi pa efterfest. Var astagagde. Sa kom vi till forsta forfesten, inget kul. Stack efter 1 minut, till nasta. Det var ett fint hus, men inget kul. Stannade i 10 min. Sen akte vi hem. Da var vi trooottaaa. 
 
Idag har jag sovit lange. Sen gick jag till poolen (vi har 30 grader har idag, sa det var stekigt) och pluggade. Sen gjorde jag mina uppgifter + quiz i bus 28. Ett återstår i nulaget. Ska gora det efter jag bortsat tanderna. 
 
Imorron ar det mandag igen. Kandes som de va for 2 dagar sedan att nu drojer det en heeeel vecka tills det ar mandag igen. Sa fort gick det. Man sager ju att tiden gar fort nar man har roligt, och det stammer ratt bra tycler jag. 
 
Ska sova gott inatt! 
Har bestamt att denna veckan har sa ska jag va jatteduktig med mat och traning! Har skrivit Fitness vecka i kalendern. 
 
Nu blir det tandborstning, skriva quiz, sen soooova!
 
Puzz och kamizzar. (Pik till mamma, hehe). 

Polo och probably party

Publicerad 2013-10-06 05:07:00 i Allmänt,

HejHopp!
 
Kom hem fran hastpolon for en stund sedan. Har varit dar typ hela dagen, Gene hamtade mig vid 11, tog en himla tid att aka dit... trafiken pa wilshire var hemsk, tog ca 30 min att aka ett block.... Sen kom vi till parkeringen, dar checkade vi in.. sen var det en jakla lang ko till bussen som skulle ta oss till sjalva polon. Stod i solen i 30 grader... de var hemskt.. dar stod vi i en timme tillsammans med massa fina i kanten folk. Tillslut kom vi pa en buss och akte till polon. Det var intressant att se. Har bara sett polo pa Tv innan. Inte for det var nagot kul, med de va intesant. Tror inte manga som var pa eventat var nagra polo fan, de va bara dar for eventet. Men de va ju jag med. Eheh
 
Fick lana Athenas hatt sa jag sag riktigt polo sofistikerad ut! 
 
 
 
 
Manga dar ar himla oforskamda rika, "snygga" och falska. Jag var beredd pa det, men stor mig anda. Bara ett en tjej tog min vattenflaksa liksom.. pallar inte ga in pa detalj, det ar himla lojligt... men bara grejen liksom. Orh. Karma karma. 
 
Sen nar jag kom hem sa gjorde jag Bus 28, sen kommer Nina och sager att vi ska se Afrojack ikvall, sa jag bara jaa vad kul. SKulle egentligen pa nagon middag forst, men verkade som den blev installd... planer hoppar hit och dit.. Svart att planera! Sa vet ej riktigt vad som hander!
 
Skypade en snabbig med farmor o farfar imorse! Jag missar en slaktmiddag imorron, buuuh. Jag langtar tills jul sa jag far traffa hela goa glada slakten igen! 
 
Om bara en vecka ska jag se 30 seconds to mars pa hollywwod bowl! Aaaah det ska bli sa kul!!!!
 
Hoppas ni har de bra dar hemma! Miss you! 
 
Puss och kram!! 
 

frifredag

Publicerad 2013-10-05 09:07:37 i Allmänt,

Tjenixen!
 
Ja atm hander det inte sa mycket. Igar var vi ute, det var helt okej! Inte baste kvallen men inte heller en dalig kvall! Nar klubben stangde o vi vantade pa taxi utanfor sag jag en kille som sag himla bekant ut. Kunde inte satta fingret p avart jag sett han. Halsade pa han och han hette Jeormine (stavning?) , kande igen namnet, men kom inte ihag vart jag sett/hort det. Iallafall. Sen tog vi taxi hem och jag tankte inte mer pa det. 
 
Idag borjade jag dagen med att steka vid poolen samt plugga bus 28! Det har varit ca 30 grader har idag. Lagom!
 
 
 
Sen har vi bara chillat! Gjort massa matte idag ocksa. 
 
Kollade pa ellen som vanligt! Och DAR, nar dem visar ett klipp pa naste veckas gaster sa visar dem en kille som heter Jeromine!!! Och jag kanner igen han direkt!!! Han ar kand fran att ha massa populara vines! Sa de va lite kul!
 
Har bara chillat hemma ikvall. Nu ar jag trott. 
 
Helt randomly smsar en van som jag motte pa the businessmixer forra manaden o fragar om jag vill ga med pa hast polo! HAHA, Jag sa ja. Tankte det skulle va spannade! Ska bli intressant, sa blir upp tidigt imorron och ivag! Gene heter han som bjod mig, han ar med pa massa event hela tiden. Sett hans bilder pa facebook och han har traffat paris hilton och ohnny depp osv. Ratt coolt. Sa tjejen han skulle ga med var fast i san diego, sa da fick han for sig att bjuda mig eftersom han tyckte jag var trevlig och sa trodde han att jag gillade hastar for jag var fran sverige. Haha. Sa det ska bli spannande! Man vet aldrig vad som dyker upp har i denna staden! 
 
Nu ska jag sova! 
 
Puss o kram! 

Luresdag igen.

Publicerad 2013-10-04 04:12:52 i Allmänt,

Tjenatjena!
 
Idag har jag inte gjort jattemycket. Jag har pluggat bus 28 och jag har tranat pa LA fitness. Gick 38 vaningar i en sk STAIRMASTER. De lar kannas imorgon. Sen kollade jag pa ellen och sen gick nina och jag till cheesecake factory, nomnom. Maste ju jamna ut nar man tranat sa mycket.
Nu kom vi precis hem och ska fixa oss infor utgang. Det ar Luresday idag igen! Ska bli kul! 
 
Jo jusste, jag skypade med min familj i morse. Sa har ser min lillasyster ut nar vi skypar.
 
Kulkul!
 
Nu ska jag snart tagga. Maste smalta maten forst... uuh.. 
 
Ha det bra!
 
Puss o kram pa er!

sovasova

Publicerad 2013-10-03 07:10:09 i Allmänt,

Hejhej!
 
Nu har jag heeeelg! Wihooo!
 
Matte, Bus 25, hala da jag kollade pa hollywoodfruar och sen pluggade massa matte! Duktig! Sen historia, och sen en nastan 2 timmar senare vart jag hemma!!! Tog en himla tid tat aka hem... la traffic... Skulle lagga mig ner och vila en liten stund.. men nar jag oppnade ogonen sa var det morkt ute.. oops. Blev en powerwalk efter min powernap, och nu ar jag trott igen och redo for att sova! Sa vi firar helg! hehe 
 
Puss o kram!

pruduktivdag

Publicerad 2013-10-02 06:44:09 i Allmänt,

Hej!
 
Hej oktober!
 
Idag har jag varit ledig och sjukt produvtiv. Jag loste min min deposit fran forra lagenheten, handlade massa, lagade spenatpaj till lunch(tog en jakla tid, blev ratt gott), fixat medlemskap till gymet och poolen ha pa park la brea och lite andra arenden, sen har jag gjort klar bus 25 laxen, kollat pa ellen mellan 4-5, och sen hikat i runyon med min indiska kompis raj. 
 
Nu sitter jag har, trott och nojd. Vi har precis betalat hyran och nu sitte rvi alla 4 och kollar pa tv tillsammans, mysigt! 
 
Imorron klockan 3.35 har jag helg! Ska bli sa sjukt gott!! Alskar mina korta veckor! 
 
Nu ska jag snart sova, ar trottis! 
 
Puss och kram! 

sista sept!

Publicerad 2013-10-01 03:55:00 i Allmänt,

Tjohej!
 
Hann typ/orkade inte plugga historia igar.. sa nar jag  vaknade upp imorse sa hade jag varta angesten. Menmen. De forsta tva lektionerna gick ratt fort, sen hade jag hala i 3h, jag satt och råpluggade heeeela tiden. Vi skulle skriva en in class essay, och vi hade redan fatt amnet vi skulle skriva om, sa for att hinna med sa skulle man ha gjort en outline typ. Sa jag satt och skrev en hel uppsatts, sen outlinade jag den och jaghann precis! Hade inte hunnit plugga in alla termer till de short answer questions, men jag svarade hyffsat bra pa dem. Lar inte fa full pott... men det gick anda battre an forvantat! Dvs inte helt at skogen! Nu ar jag asglad att det ar over!! Nu ar det bara att halla tummarna! 
 
Ska inte plugga mer idag.. haha.. Eller jo kanske gora lite pa bus 25 laxan.. Men de e chill. 
Sjukt skont att det drojer en hel vecka tills nasta mandag nu ocksa!
 
Nu ska jag ivag till gymmet! Har vilat lite, och nu taggar jag med musik och en celsius! Som alla andra traningsfanatiker gor, sa kanner mig redan halvvags dar bara genom att dricka en sadan! (Snacka om bra branding, de e ju bara en dricka liksom. Men jag koper det!)
 SKÅL!
 
 
Btw kan ni fatta att det redan ar sista september? Har gatt sa sjukt fort! Imorron ar det oktober, waah. Sa kan saga wake me up when september ends nu! (ska inte sova an dock, efter gymet).
 
Och tank, det hat gatt ett helt ar sedan det var sista september sist. Tankvart.
 
Nu borjar energin fran celsiusen satte in! Ska springa som attan!
 
Btw sa kan jag nasten slicka mig pa armbagen, Nina ar mitt vittne. Inget ar omojligt. Tjalalal. 
 
Puss och kram!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela