carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

P.Diddy på en onsdag

Publicerad 2013-02-28 03:56:15 i Allmänt,

Heeeej!
 
Idag hade jag en kort dag i skolan. Åkte dit, satt och lyssnade i 1 ½ timme, sen tog jag bussen hem. Gjorde lunch, åt lunch. Chillade lite. Sen gick jag till the grove för att se P.Diddy och Mark Wahlberg. Så här såg det ut:
 
Så nu kan jag plussa dem på min kändislista, inte dåligt.
Jag kan inte beskriva hur otroligt glad jag är över att vara så nära allt sånthär!! Jag bor mitt i nöjescentrumet och har chans till att uppleva allt det här! Amazing!!!!
 
Efter det så gick jag till gymmet, sen hem och äta massa mat! Har också kommit fram till att jag älskar att äta. Goda saker då.
 
Nu sitter jag  här vid bordet med Isabelle och pratar, lyssnar på musik och bloggar. Multitasking!
 
Lade också upp denna bilden på facebook idag. Ni har sett den innan, men jag la till en effekt på den..
Lyckades lura en del! Haha. Men jag hade nog inte sett på lugn ut på bilden om det varit på riktigt..
Men åh vad jag önskar att det var på riktigt.... Menmen. Detta är ju NÄSTAN lika bra... nästan.
Hade vi inte varit ett fint par? Jag tycker faktiskt det! (okej, sluta fjanta dig nu caroline!)
 
Nu ska jag ta en dusch. Sen läsa engelska, läsa lite bus 32 (har quiz imorron), sen sova gott.
Har 2 lektioner imorron, sen helg!!!! Ja så fort går en vecka. fast imorron på engelskan, kommer vi få en uppgift, alltså en uppsats vi ska skriva till på tisdag... Uuh. Men de e bara att göra..
 
Så här såg jag ut idag när jag satt vid köksbordet efter att ha ätit lunch. Om ni undrade.
 
Nu ska jag gå!
 
Ha det bra.
Hoppas ni som tycker att jag skriver mycket är nöjda nu för idag har jag lagt ut många bilder.
 
Puss och kram!

massa text om prat

Publicerad 2013-02-27 05:17:45 i Allmänt,

Hejje!!
 
Jag har haft en riktigt bra dag idag!
 
Började med engelskan, lämnade in min uppgift! Hoppas på det bästa. Sen fick vi sitta i grupper med disskussionsfrågor som vi skulle diskutera o komma fram till ett svar. Förra veckan gjorde vi något liknande.. då det inte gick så bra för jag hamnad ei en grupp då ingen verkade connected till något. Jag ska inte säga något för jag bidrog inte mycket själv.. Men denna gången gjorde var jag aktiv i disskusionen och sedan när läraren kollade runt i det tysta klassrummet efter svar så var jag där och räkte upp handen med mitt svar, och de va faktiskt ett bra svar! Så det kändes bra, att jag vågar ta plats och svara högt. Det är något som jag inte brukar göra annars, men om man vill komma någonstans gäller det att visa sig. Jag vill ju lära mig och  jag vill bidra och jag hoppas att läraren ser det!
 
Sen hade jag min härliga håla. Det var ett BBQ på International education center, som det var förra året också, så jag passade på att gå dit för att få en gratis hamburgare. Ingen annan jag kände var där så jag fick sitta själv. Men det positiva med att sitta själv här i amerika, är att det faktiskt kan komma fram någon till dig och prata. Så när jag satt där och åt min burgare så kom en Korean som hette Jason och satte sig mittemot så pratade vi en stund, sen skulle han gå, så då fortsatte jag att snacka med en fransk tjej som hette Aubrie (vet ej hur man stavar.) och sen även en kille från Indien som hette Raj. Så där satt jag nästan hela min håla och lärde känne 3 nya internationella kompisar! Hur trevligt som helst! En kul sak var att alla 3 frågade direkt om jag var svensk... haha. Dem sa att det var svarta skinnjackan och vita conversen som avslöjade mig.
 
Efter hålan så var det business communication, och där var det också grupp arbete idag. Vi var 4 st i en grupp där vi skulle komma på en ny dryck, vad den heter, hur förpackningen ser ut och en jingel.. Jag hamnade i en grupp med 3 andra killar, Charles, Mark och Jose. Det var en jättekul uppgift och det var även kul att få träffa nya människor igen. Och även här var jag med och deltog aktivt i disskussionerna. Den gamkla caroline skulle suttit tyst och tänkt ut massa saker, men int evågat säga det för var rädd att det skulle låta konstigt eller de skulle va dålig engelska osv... Men nu säger jag allt jag kunde komma på. Klart det händer ibland att jag fortfarande inte hittar ordet men då använder jag bara google translate.
 
Så hela dagen idag har jag bara haft mig själv, pratat med massa nya människor, bara på engelska och bara kört på liksom. Känner mig så fri och självständig och stolt. Några av er som läser detta kanske tycker det är fånigt, för vem som helst kan väl det o blablabla.... Men för några år sedan kunde jag inte det, lååångt ifrån, vågad einte säga vad jag ville, vågade inte prata med folk jag inte kände jättebra.. Så därför är jag stolt och nöjd och känner mig friiii. 
 
Efter Business lektionen så träffade jag Athena på skolans starbucks så tog vi en liten fika, sen åkte jag hem. Hungrig som ett djur och jääättesötsugen kom jag innanför dörren och letade igenom hela skafferiet utan att hitta något gott på med mitt namn på...... (smakade dock en kaka av rosanna som var god så jag gick och köpte 2 sådanna paket sen när jag handlade på ralphs.), lagade ägg och bacon, och sen gick jag och handlade. Hade slut på flingor.. (äter nyttiga flingor nu btw, inte som förra årets sockerbomber).
 
Sen gick jag till gymmet och tränade lite. Det var ruch hour på gymet, det är altid det vid 6-7 tiden.. .så det var kö till löpbanden.. Så jag spinnande lite och sen körde jag ben och mage!
 
Så nu är klockan 8. Jag är forfarande lite sötsugen... Så ska ta en godbit och sen hoppa i duschen. Halva veckan är avklarade nu, 2 down, 2 to go!
Imorron efter skolan ska jag gå till the grove för P-diddy ska va där. Had eju varit kul att kunna plussa på han på kändislistan.
 
Så nu är mitt dagboksinlägg färdigt!
 
Los Angeles rockar!
(Gammal bild.)
 
Puss och kram!!!

måååndag

Publicerad 2013-02-26 05:33:14 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!
 
Måndagen är nu avklarad, och det känns hur bra som helst!
 
Jobbigt att gå upp imorse som vanligt, menmen. Hade Bus 21 på morgonen, sen en liten håla på 2h då jag år nudlar som jag hade med mig hemifrån(ekonomiskt!) och sen gjorde jag klart läxan i media 46, som var min nästa lektion.
Joie mötte upp mig i bibblan sen gick vi till lektionen. Kul att vi har den tillsammans! Nästa måndag ska vi få jobba i en riktig studio! Spännande!!
 
Sen slutade vi vid halv fyra, var hemma vid 5. Vi klarade oss innan rush hour denna gången!
 
Kom hem, lagade mat och sen dess har jag bara suttid vid datorn och skrivit och finslipat på min engelska uppsats som ska vara klar att lämnas in imorron klockan 8.00. Jag är nu ca 99% klar med den, så det känns bra! Det är ju vår första uppgift i Engelska 1 så inte lätt att veta vad läraren letar efter riktigt. Men jag tror att jag fattade poängen och har skrivit en hyffsat bra reading response, iallafall för att vara första gången. Ser fram emot att bli bättre!
 
Ska bara läsa igenom den en gång till och sen skriva ut den! Om nu vår skrivare fungerar... annars får jag ta mig en promenad ner till fedex.. uuh.
 
Har inte hunnit träna idag.... för göra det imorron istället!
 
Är fortfarande superduperhelnöjd med min tatuering!! Kan inte sluta titta på den. Den har läkt fint och är inte alls röd eller något!
Denna bilden är ioförsig från igår, direkt efter jag tagit av plasten... Men här kanske ni kan se typsnittet lite bättre! Åh jag är så nöjd med den! Känns bra att ha den där!
 
 
Jag är så trött i mina ögon nu och längtar efter att få sova! Men det ska jag göra snart så det är skönt!
 
Förresten här kommer en bild på kakan jag beskrev igår! Johannas cheesecake är längst fram och man ser min 10-lagers morotskaka i bakgrunden!
En bit kaka.
 
Nu ska jag gå! Ha det fint!
 
Pusspuss

BELIEVE

Publicerad 2013-02-25 04:59:00 i Allmänt,

Hej på er!!
 
Idag var en stor dag. På många sätt! Och jag är gladgladglad.
 
(Men först ska jag bara uppdatera om hur gårkvällen blev. Det blev ingen middag med Carmen. Men ingen av oss kände för att vara hemma hela kvällen, så jag, Isa och Joie gick till the grove, åt var sin efterrätt och pratade massa på en restaurang som heter Daily Planet. Jag åt en morotskaka. Det var den största morotskakan jag sett i hela mitt liv! Tänk er en morotskaka liksom, fast 10 lager! Så var den! Orkade dock inte hela... Sen kollade vi bio, såg en film som heter Snitch. Den var bra. En trevlig lördag.)
 
Idag.
Dagen började med skype med familjen, sen en runda i parken, sen lunch, och SEN gick jag och Johanna till stället där vi var igår för att fullfölja det vi var där igår för att titta på. Nu är ni förståss himla nyfikna...Eller så har ni gissat det redan. Jag tatuerade mig! Min tattoo number two! Skrev Believe på hendleden. Har velat göra det ett tag nu, och idag blev det verklighet!
Resultatet:
 
En nöjd Caroline!
 
Det gick fort och var näääästan smärtfritt. Eller nja. På vissa ounkter gjorde det rätt ont, men det gick över fort! Jag har ju en liten "disability" i min vänstra arm, som gör att jag inte har samma rörlighet i den som i den högra. Vilket är himla jobbigt när jag spelar guitarhero tillexempel, då måste jag pausa spelat ibland för armen börjar krampa när jag vrider den och anstränger den. Vet ej varför det har blivigt så. Iallafall..... vad jag skulle komma till var att när jag då skulle lägga upp min vänstra arm så att han kunde tatuera den så var det en utmaning och jag fick sitta på ett väldigt onaturligt sätt för att handleden skulle vara rakt uppåt!
 
Och för dem som undrar varför jag tatuerade in Belive så ska jag förklara. Det är inte pga Justin Bieber, nej, även fast jag tycker att han är helt okej. Jag skrev det för att påminna mig själv om att aldrig sluta tro på mig själv och mina drömmar. Det händer ibland att man tvivlar på sig själv och man vill ge upp, men när jag känner så, så kan jag bara titta på min vänstra handled och sluta tvivla och fortsätta kämpa för det jag vill.
If you believe, you can achieve!
 
Sen gick vi dreikt från studon ner till hollywood för att få en glimt av vad som händer på oscarsgalan. Det var ju rätt så mycket folk och inte helt lätt att se. Men vi såg när dte kom fina bilar och folk i fina klänningar hoppade ut och gick in på röda mattan området.. som allmänheten inte fick se.
Men det var så sjukt cool känsla att VARA DÄR! När det händer. Världens mest framgångsrika filmmänniskor är såååå nära(men ändå så längt bort). Och att få se den stora statuetten som ni ser på bilden här, det var också unreal!!
 
 
Och allt det här får mig bara att fortsätta drömma! Att en dag så ska jag förhoppningsvis vara där med mitt filmteam och vara på röda mattan och intervjua alla kändisar! En vacker dag! Inget är omöjligt!
 
OCH. En kul sak. Jag och johanna blev intervjuade i typ Iranisk TV.
Jag ska fråga dej om du har kul. Och du kan väl säga att du har varit här i 2 dagar och väntat på detta eventet.... osv... Haha. Så det är så intervjuer funkar..
 
En annan kul grej. En bild säger mer än 1000 ord, och här har vi en bild som gör det.
 
Sprang på min framtida man!!!!!!!!!!!!!!!
(Okej, nej det gjorde jag inte. Bilden är proffesionellt photoshoppad.)
Men visst hade vi varit ett gulligt par??
 
Och Johanna fick gjort likadant med sin kändiscruch.
 Hur gulligt som helst!!
 
 
Sen gick vi hela vägen hem från hollywood. Tog ett tag. Klockan 6 ungefär var vi hemma. Pratade med en äkta LAPD idag på Yoghurtland btw. Tyckte det var lite häftigt.
 
Så har haft en helfestlig söndag!
Men vad jag måste tänka på nu framöver är att sluta upp med små imnpulsköp, en glass där, en grej där och vipps en tatuering och sen en cheesecake och sen lite mat.... Det må va billigare här, men pengarna bara ttickar iväg. Skärpning caroline! Och så ska jag skärpa mig med mitt sötsug, även fast jag är sugen så ska jag stå emot, spara pengarna och skippa kalorierna!
 
Nu ska jag kasnke skriva lite på mina skolarbeten, imorron är det måndag igen!
 
Ha en bra vecka!
 
Puss och kram!
- Love life!

lörday

Publicerad 2013-02-24 01:31:18 i Allmänt,

Hejsaaan!!
 
Lördag idag! Började dagen med en promenad i parken, sen skype med farmor och farfar. Sen åt jag lunch så jag gjorde tacobröd pizza!Inte en, utan 2! Var så sjukt hungrig haha....  Blir också mer hungrig när jag är med aktiv. Plus att jag åt så mycket kladdkakesmet igår så jag töjde väl ut magen lite..... Inte bra haha...  well well..
 
Sen gick jag och Joie till Melrose för att kolla en sak! Sen gick vi hem, handlade lite på ralphs och sen till gymmet! Och nu kom jag precis hem, tog ett litet snack, flingor och banan..
 
Ikväll ska jag antingen med Johanna och Carmen ut och äta eller så ska jag vara hemma och plugga och kolla på datorn..
 
Imorron blir det spännande! Ska göra en spännande sak. Hemlis, ni får se imorron!!!!!! Och sen ska jag och Johanna till Hollywood och se om vi kan få en glimt av något oscars-relaterat! Vi fick inte tag i några biljetter, men det hindrar oss inte för att sticka dit. Tänk ändå att va DÄR under OSCARSGALAN. Fräckt!
 
Randombilder som jag tog från johannas facebook!
 
 
Puss och kram!!
 

lazy day

Publicerad 2013-02-23 03:47:54 i Allmänt,

Hola!
 
Idag har jag en riktig lat-dag. Är allmänt trött och känner inte för att göra någoting alls, så det är ungefär precis vad jag har gjort idag.
 
Började dagen med skype med familjen. Fick lite hemlängtan. Ska bli så kul att komma hem till sommaren!!!!! Äta grillat, berneasås, våfflor, Ängelholm, festa i sverige, mina kompisar, släkten .. and the list goes on.. Missuppfatta mig inte, har det bra här. Men man uppskattar allt där hemma så mycket mer, speciellt när man bara är hemma för en liten stund också.
 
Iallafall. Sen gick jag en runda i pacific park, sen kom jag hem, åt en sallad och sen gick jag till starbucks för att plugga. Så har skrivit en outline och en sammanfattning på engelskan, nästa steg är att skriva själva texten. Men det kändes skönt att komma igång lite iallafall. Och så gjorde jag min läxa i media, vi har quiz på varje kapitel (vad som menas med quiz är alltså ett litet prov med frågor, mamma trodde att det var frågesport, men så är alltså inte fallet.). Vi har 2 kapitel och jag är nu klar med det första.
Så kvar på pluggandet denna helgen har jag att göra kap 2 i Media och skriva klart min analys i engelska.
Måste säga att det är himla spännande med median - alltså broadcastingen. TV production handlar det om. Och när jag läser det så kan jag verkligen föreställa mig att jobba med det. Det hade varit askul! Ska bli kul att lära mig mer om det ämnet.
 
Sen kl halv tre typ gick jag hem och la mig i soffan nästan 2 timmar, sen läste jag en tidning. Sen kom resten hem och och jag pt gröt till kvällsmat. Orkade inte klä upp mig för att gå ut att äta eller lägga pengar på mat.. likasom jag orkade inte ta på mig träningskläderna och gå till gymmet även om det kliar i kroppen.. så säger huvudet nejnejnej...
 
Så ikväll tänkte jag göra mig lite kladkakesmet och äta framför en film. Ska se BEYONCE - life is but a dream. Isa laddat ner! Älskar sånna dokumentärer när det handlar om framgångsrika människor som har påverkat hela världen med deras musik, att höra deras historía och vad som driver dem osv, det är så inspirerande att se. 
 
Nu är klockan halv 7. Funderar faktiskt på att gå en liten sväng bara... för jag orkar inte sitta ner längre.. men jag vet inte vart jag ska gå... Jobbigt läge.
 
Denna bilden skickade min kompis helt randomly..
Förtjusande.... Hon hade hittat dem på polhems hemsida och kände att hon ville maila den till mig haha. Emelie, hon är för go alltså!
Åh, vad underbar sista perioden i 3an var!! Balen, klasskampen och studenten... Helt underbart! Fina minnen!
 
Nä nu ska jag resa på mig!
 
See yaaa!
 

heeelg

Publicerad 2013-02-22 04:04:04 i Allmänt,

Hellu!
 
Nu är det heeelg! Wiiho! Känns bra!
Gick i skolan 8-2, kom hem vid halv 4, åt mellanmål och sen invigde jag helgen på gymmet! Körde mycket kondition och mage idag! Gött! Har fått in träningsrutinen nu, är där nästan varje dag, så utnyttjar verkligen mitt medlemskap nu! 
 
Åh förresten, på bussen på vägen hem från skolan så satt jag bredvid en annan student, troligen från asien, och hon var nog väldigt trött för hon somnade(förstår ej hur man kan somna på den bussen för SOM den köör!) men hon satt hängandes med huvudet och gungade varje gång bussen hoppade till. Tillslut så lutade hon huvudet på min arm så jag kunde inte röra min högerarm. Hon vaknade till sen och reste sig upp, men somnade hon igen. haha tyckte det hela var lite roligt..
 
Kom hem efter gymmet, lagade mat. Lagade pizza hehe, fast nyttig pizza! Pizza på fullkornstortillabröd, men turkey pepperoni och skinka och ost och toppade med oregano! Ugnen i 10 min. Smaskens!
 
Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva, tro det eller ej. Ska bara ta det lugnt och kanske se film ikväll. Kommer nog somna tidigt (som vanligt).
 
Här kommer en video som jag tittar på mycket för tillfället. Kan inte hjälpa att le lite grann varje gång jag ser den.....
 

Och det får avsluta inlägget! Ha en bra helg!

Puss och kram!

tick tack tickets

Publicerad 2013-02-21 03:39:06 i Allmänt,

HEJ!
 
Sov som en stock inatt, gick upp kl 6.45. Hade en lektion, slutade klockan 11. Åkte till 3rd för att träffa Noella, gick inom HM och köpte ett Swedish house mafia linne! Så nu vet jag vad jags ka ha på mig den 8e mars!
Yeeeah!
 
Bara 16 dagar kvar!!
 
Jag och Noella lunchade på Yankee doodles, valde mellan en sallad och en texasburgare. Jag var hubgrig och tog texasburgaren... Cheddarost, bacon och bbq sås....och pommes ofc! Gott! Tycker det är så kul att lära känna nya människor! Noella har gått på santa barbara college innan hon kom till smc, och nu jobbar hon på ett eventföretag här i LA samtidigt som hon går heltid i skolan! Coolt!
 
Efter det så träffade jag Johanna, och eftersom jag var så mätt efter burgaren så gick vi till ett ställe och åt frozen yoghurt.. känns bra i magen när man är mätt att äta lite glass.. hahaha.. Gott var det!
 
När jag sen kom hem sen var det dags för det som står överst på VIKTIGT i min kalender idag, köpa green day biljett! SÅ nu är det gjort!!!! WIIHO! Får hem den om 10-14 arbetsdagar!!! Längtar!!!!!!!!!!!
Äntligen ska jag få se dem igen! Om det inte blir inställt igen.... men då har jag lust att slå på något.
Men åh vad jag är glad nu!
 
Taggar 99 revolutions tour!!!!!!!!!!!!
 
Sen efter det så stack jag till gymmet! Körde ett rätt lugnt pass idag. Men viktigaste är ju att man kommer iväg och rör på sig iaf!
 
Kom hem. Åt mat och nu sitter jag här!
 
Ska kolla runt på några ställen och se om jag kan hitta något interrnship. I min media 46 kurs ingår det nämligen att man lägger 32 timmar (alltså 2h/vecka) utanför lektionstid på någon inom det vi håller på med, tex ett internship. Så jag tänkte söka runt på några fräcka ställen. Vad är oddsen, I know,,,, men jag har inget att förlora!
 
Ikväll ska jag bara läsa lite engelska! Sen sova tidigt! Imorron är det upp kl 5 igen. Men ser fram emot att imorron klockan 2.05 har jag helg! Skööööönt! Lagom vecka!
 
Puss på er!

tuesday

Publicerad 2013-02-20 04:05:06 i Allmänt,

Hej på er!
 
Det är tisdag och det är kallt! Fortfarande varmare än sverige, men jättekallt för att vara LA. Några dagar sen var det ca 27 och nu är det 14.. Menmen värmen kommer väl snart igen!
 
Fick tillbaka uppsatsen jag skrev i engelska förra veckan. Den var ju mest till för att se vilken nivå man låg på, men jag verkade klara mig. Fick minus för jag skrivit 4 istället för "four" men annars så såg det bra ut! Är SÅ nöjd med läraren! Gillar hennes sätt att lära ut och engagera eleverna! Visst det är mycket att läsa och det kommer bli MYCKET att skriva, men texterna vi läser är intressanta och än sålänge är jag motiverad (tur det för det är ju bara 2a veckan haha,,) och taggad på att skriva och göra allt vad jag kan för att få ett A i denna kursen!
 
Sen hade jag mmin håla då jag pluggade och åt. bara för det var kallt ute så unnade jag mig en varm oboy också,, och brände sönder halva munnen.. som vanligt. Some people neveer learn... Så nu när jag skulle njuta av mitt lindth choklad här på kvällskvisten så gjorde det bara ont och jag  kunde inte smaka så mycket... buu.
 
Sen hade jag min Business communication. Samma där, SÅ nöjd mer läraren! Och jag tror det är en nyttig kurs!
 
I både dessa kurserna känner jag att lärarna får mig att könna mig motiverat, intresserad och engagerad i änmena. Jag är inte den som jätteofta räcker upp handen, men jag gör det faktiskt oftare än vanligt i dessa kurserna för jag vill lära mig, jag vill visa vad jag kan och såklart vill jag ha de 5 bonuspoiängen man får om man deltar i diskussionerna. De 5 bonuspoängen kan bli skillnaden mellan ett A och ett B i slutet av terminen.
 
Efter skolan gick jag till LA fitness! Eftersom benen fortfaramde var lite trötta efter igår så fokuserade jag på mage och rygg idag! Känner mig väldigt träningsmotiverad också för tillfället. Nästan varje dag. Men de e bra, för när man väl tar det lugnt ett par dagar är det svårt att komma igång igen. Så jag ba köööör!
Sen åt jag mat, handlade på ralphs och sen hamnade jag här.
 
Ska försöka fixa mitt internetproblem också med hjälp av min kusin! Hoppas att det funkar!!
 
Imorron har jag bara en lektion, sen ska jag ner till 3rd och luncha med en tjej sfrån skolan om heter Noella!
 
Eftersom ett inlägg utan bilder är tråkigt och jag inte har tagit några bilder idag så lägger jag upp några jag har i datorn!
Ögongodis!!!
 
De är gamla bilder, men fortfarande snygga dock. Borde nog spara ner några mer aktuella bilder också. Ja.
 
Nu ska jag läsa engelska!
 
Puss och kram!
 

Presidents day!

Publicerad 2013-02-19 06:33:32 i Allmänt,

Hejhej!
 
Började dagen med skype med min kära familj och sen gav jag mig ut på min vanliga runda i parken!
Efter det gick jag direkt till LA fitness och körde ett litet pass, först löpband och sen styrketräning, som vanligt. Kom hem, lagade fisk och potatis med tartarsås, gott!
 
Sen begav vi oss ALLA 4 till runyon canyon! Jag och joie drog  med oss Isa och rosie på den jobbiga rundan! hehe! They did good och vi aqlla klarade det! Vi fick även bevittna en räddningsaktion av hellikoptrar som skulle rädda någon som antagligen hade trillat. Don't worry mamma o pappa, jag går försiktigt! När hellikoptern skulle ner en bit för att kunna hissa ner en man så var vi tvugna att springa upp för det blåste som attan av propellern. Lite spännande sådär!
 
Efter runyon så gjorde vi oss i ordning och gick och åt på ett ställe som hette Marmelad cafe som ligger på the grove. Det låter som ett cafe men det är en restaurang. Jag åt en cesarsallad och drack vatten! Duktigt!!
Sen gick vi inom det nyöppnade topshop på the grove och kollade lite, himla fin butik! Och sen var jag och joie trötta på butiker så vi gick hem. Dock gick vi inom cheesecake factory och köpte oss varsin bit cheesecake att ta med hem... hehe (där försvann mina duktigpoäng...)
 
Åt upp dem direkt när vi kom hem och pratade en massa! Mys!
 
Sen kom rosie ich isa nu och är vi alla samlade igen!
 
har haft en väldigt aktiv och rolig dag och jag är glad. Laddade även in bilder från mobilen som jag kan ladda upp här nu. Tumme upp!  Så här kommer lite pics!
Räddningsaktion på runyon!
Glada hikare!
 
Btw. När jag gick med i massa tävlingar på massa sidor för att vinna biljetter hit och dit så var man tvungen att bli medlem på vissa sidor. Så är bla medlem på KROQ , en radio kanal, och idag fick jag mail av dem om pre-sale koden om man vill förköpa biljetter till green days spelning i LA i April! Wooho!
Har inte hittat någon att gå med, så jag får åka själv. men det gör mig  inte så mycket. Sålänge det är jag och green day!!!! ÅÅÅÅH LÄNGTAR!! Ska få se den 2 GGR PÅ SAMMA ÅR!!! JJAJAJA!!!
 
Imorron är det skola igen. Börjar kl 8 med engelska! Har läxa som jag ska läsa klart nu ikväll.
Har 3 dagars skola nu, sen är det helg igen. Lagom!
 
Ha det braaa! Puss och kramis!

Söndag i santa monica

Publicerad 2013-02-18 06:26:58 i

Hejsan!

Hade en himla trevlig kväll igår! Tränade till kl 8 (gymet stängde visst då..) , sen gick jag hem, tig en dusch och sen kröp jag, isa och Joie ner i soffan med massa skräpmat och snacks och kollade på filmen Pitch perfect! Den var rätt kul! Åt dock alldeles för mycket haha, åt upp nästan hälften av Joies cheetos (typ ostbågar fast sååå mycket godare!) och halva mitt Lindht choklad som jag köpte innan... Bra efter träningen sådär!
Sen somnade jag. Joie o isa visade några trailers på skräckfilmer innan, och så klart kommer det läskiga och märkliga varelser i mina drömmar då. Förstår inte charmen med skräckfilmer över huvud taget!!

Sov ända till 10, snabb Skype och sen en promenad i pan pacific park och sen direkt till santa Monica för att träffa Athena! Gick och strosade och shoppade och kollade bio! 3rd street är en mäktigt charmig gata, fullt med liv och rörelse hela tiden! Och så är det så fint! En annan sak som slog mig när jag tog bussen ner till sm (tog en annan buss som går snabbare till sm, den kör längs wilshire hela vägen ner till stranden) hur fint här är! Körde ju visserligen längs en "fin" gata genom Beverly hills och det.. Och insåg hur glad jag är över att va här! Har sett allt det på tv och bara tänkt wooow!! Och nu så är man här, det händer verkligen och det händer nu. Och så fick kg ett sånt fyvadtacksamjagäröverallt-ögonblick.
Iallafall. Bion vi såg, vi såg beautiful creatures! Den var helt okej! Athena som läst boken tyckte det var dålig filmatisering, men jag tyckte den var helt okej, rätt bra!
Sen åt vi. Åh ljuvliga matkoma... Fick inte mat förrens strax efter 7 och då var jag så hungrig så åt allt direkt ... Men jag drack ingen läsk!!
Sen tog jag bussen hem igen och nu är jag här! Imorron är det söndag. Det ät presidents day så vi är lediga! Nice!!

Vi snackade om att åka till venice och hyra cyklar och cykla längs kusten! Myspys! Men bi får se hur vädret aka bli! Har varit väldigt varmt nu så får se om det blir lite kallare nu litet tåg kanske.

Nu ska jag snart sova! Här kommer en bild från idag. Eller 3 som jag satt ihop till en!

Puss och kram!

fancy fredag

Publicerad 2013-02-17 02:53:00 i Allmänt,

Tjena!
 
Det blev ändrade planer igår! Fick ett meddelande av Michelle om en fest i beverlyhills, så jag tackade ja till den! Kom dit strax efter 8 och OJ vilken utsikt det huset hade! Högt uppe i hillsen och man såg ut över hela los angeles som var upplyst! På festen var massa rikingar, kände mig liiite malplacerad.. jag från ica maxi är på en fest med massa miljonärer...  haha men well well.. Men det var en kul och annorlunda upplevelse haha.
Det var 3 andra svenska tjejer där som vi hängde med. Och även Andreas Carlsson från Idol och Xfactor var där (av alla människor liksom!). Så jag pratade lite med honom, kände mig sjukt cool.
Sen när klockan blev runt ett så åkte vi in till hollywood för att gå på klubb, men där kom stackars 20åriga caroline inte in.. så hon tog taxi hem... Buuhuuu, lite bittert. Menmen, jag hade en kul kväll ändå..även fast det tog slut för tidigt.  När jag kom hem satt Rosanna och Adam och Ibbe i soffan och chillade, så jag joinade dem! Sen sov jag som en stock.
Här kommer en bild från igår!
 
Jag, michi, andreas och jossan!
 
Idag började jag dagen med en walk i pan pacific park och sen gick jag och johanna till urth cafe och lunchade. Åt någon prusicuttio (stavning?) panini. Väldigt italiensk och smakrik. Den va god. Urth cafe är ett jättemysigt ställe och dem har bara organiska och ekologiska grejer. Man kan alltså  inte dricka läsk där haha.. vilket är bra, samtidigt som jag var dösugen på en cocacola. Btw så har jag inte druckigt läsk en enda gång sen jag kom hit! Creds!
vår maaat!
 
Ikväll skulle vi egentligen till Athena och äta mysmiddag där, men vi kan ej ta oss dit... hon bor ca 22,6 miles (vet ej hur långt i km..) bort, och att ta sig dit med kollektivtrafik är väl ingen dröm precis.. Så det får bli en annan gång.
 
Så ikväll ska jag till LA fitness och sen bara chillaaaaaa!
 
Imorron blir det santa monica med athena!
 
Puss och kram!

SOOOOL

Publicerad 2013-02-16 00:47:10 i Allmänt,

Hej!!
 
Började dagen med 2 snabba skype samtal med farmor och farfar och sen pappa och josse! Sen begav jag och Johanna oss till Runyon Canyon där vi kämpade och kämpade och tog oss till toppen! Himla varmt ute idag! och det var SÅ klart man kunde se hela vägen till havet på ena sidan och bergen med snötäckte toppar åt andra hållet. Mycket vackert!
 
Efter det så åkte vi till the grove och jag köpte jamba juice, nomnom. Sen gick vi hem.
 
Har duschat och städat och tvättat! Duktigt! Nu har jag inte så mycket att göra.... längtar tills det blir mattdags för då ska jag göra taco!!
 
Sen ska jag och Joie hem till Minna, vår finska kompis, som fyllt år så vi ska fira henne! Blir trevligt!
 
Imorron ska jag och joie luncha på urth cafe på melrose avenueoch sen ska vi nog hem till Athena på middag på kvällen! fast det hänger på om michelle ska dit så kan hon köra, annars så kan vi inte ta oss dit.. eller jo  men det tar väl typ 4 timmar med kollektivtrafik.. Hon bor nämligen uppe i woodlandhills, vet ej vart de ligger men de e låångt bort! Och ändå är det i samma stad..
 
Och på söndag ska jag och Athena ha en heldag i Santa monica!
 
Så så ser mina planer för helgen ut! Ska också hinna träna en massa hade jag tänkt! Jiha!
 
Ha det bra
puss och kram!
 

14th

Publicerad 2013-02-15 04:21:00 i Allmänt,

Hejhej!
 
Hoppas ni har haft en fin valentines dag, jag har haft ca 25 grader och solsken så jag klagar då inte!
 
Började dagen med engelska kl 8, skrev en uppsats. Har ingen aning om hur den blev eller om jag uppfattade uppgiften rätt. Skulle skriva om ett ecosystem/social enviroment som man lever i, såå vi får se! Uppsatsen var mest till för att se vilken nivå vi låg på.
 
Sen hade jag min håla. Så satt ute i solen och pluggade lita, sen kom johannis och joinade till lunch! Det var full fart på campuset idag, live musik och massa tält (olika booth) och folk som delade ut valentine.grejer. Så vi fick gratis kakor och så gick vi till fortune båset så var där några "synska" som läste linjerna i händerna. Vet ej hur exakt det stämmer, men det var lite spännande! Fick också en fortunr cookie, alltså lyckokaka. I min stod det "Those who have love, have wealth beyond measure", typ. Fint! Fanns också ett krambås och ett bås där man kunde gifta sig osv. Dock stod det en skylt utanför tältet med giftemål att det faktiskt inte var ett lagligt bindande giftemål haha... Only in America!
Massa ballonger i rosa och rött också! Himla kul när hela campuset vimlar av alla människor och det är musik och solen skiner och allt detdär!
 
Tog många fler bilder, men har fortfaradne inte orkad ladda in dem i datorn...
 
Efter vi var klara med att kolla i båsen så köpte vi starbuckmackor så satte vi oss mitt på campusquaden i gräset och åt dem, som picnic! Jättemysigt och det känns som sommar här!
 
Sen blev det dags för min nästa lektion, business communication. Läraren hade sagt att vi skulle ta med oss boken, vilket jag gjorde... Men använde vi boken? Nejnej. Vi fick intervjua varandra och sen gå upp och presentera varandra. Tror att denna kursen kommer va givande! En sak som läraren sa första lektionen var att vi ska vara muntligt aktiva och våga delta i klassdisskusioner osv (vilket alla lärare säger), men hon sa okcså att hon letar inte efter ett perfekt svar i perfekt grammatisk form osv... hon vill bara att man ska delta och visa att man lyssnar! och det är många som deltar och det är kul Kommer ihåg i min Bus 1 klass förra året då man var rädd för att svara ... den läraren ville ha allt på hennes sätt liksom. Så jag ser fram emot denna kursen!
 
När jag kom hem så gick jag direkt och tränade på La fitness! Sen kom jag hem, dushade , åt och nu sitter jag i soffan med mina myskläder och ska snart se en film. Den heter The Impossible, tror ej att den har kommit ut än, men Isa har lyckats få tag på den hehe. Den ska vara jättebra! Johanna grät som ett litet barn när hon såg den, så får se hur jag klarar det! Ska även tända ett ljus och äta mitt goda lindt choklad!! MMmmm
 
Förövrigt är allt bra. Forutom att jag har så ont i min visdomstand som fått för sig att ploppa upp nu. Eller ploppar gör den väl inte... mer tränger sin in bland de andra tänderna när jag redan har trångt om plats... och nu är den så den håller på att komma upp ur tandkötter och det är inte mysigt... uh
Blir inte klok på varför man får visdomständer. Jag har tänder så det räcker. Men aja...
 
Eftersom det är den 15e februarihema i sverige nu, så ska jag säga grattis till min farfar som fyller år idag! Grattisgrattis farfar! Hoppas du får en fin dag! Farmor får ge dig en kram från mig!
 
Imorron bitti ska jag och Joie hika i runyon på morgonen! Nice! Så vet ej om jag är tillgänglig för skype då, beror på när vi kommer iväg! Men vi får se!
 
Vi ska ha 27 grader imorron btw. Just sayin.
 
BAMSEKRAM OCH SKALMANPUSS
(haha)

onsdag!

Publicerad 2013-02-14 04:09:29 i Allmänt,

Hey y'all!
 
Onsdag idag, fast det känns som torsdag. Hade bara en lektion idag, så slutade 10.50, nice! Åkte hem åt lunch, kokade ihop något på eget recept... pasta med kyckling+pepperoni+sås... och ite kryddor.. det blev sådär. Lyckades få tag i någon kalkonpeperoni av misstag.. men aja, det gick ner.
 
Sen satte jag mig i  min mjuka säng för att läsa lite i engelskan, efter 15 sidor somnade jag lite. När jag vaknade till sen så trodde jag att jag hade försovit mig och var sen till skolan så jag flög upp ur sängen och tog min väska och min mobil. När jag kollade på telefonen så står den 14.18, och då kommer jag på att jag redan har varit i skolan idag. Tur det.
 
Sen gick jag till gymmet och tränade! shooho När jag sedan kom hem så kände jag att det var dags att göra något åt att mitt internet som inte fungerat i lägenheten sedan i november när vi bytte router. Tjejen i luren pratar så fruktansvärt fort och alla tekniska termer gör det inte enklare.... vi provar massa hit och dit och inget fungerar.. När jag berättade att det förra funkade och det var när vi fick det nya som det blev knas så sa hon att  AHA det är för att du inte har installerat det nya.. Hon sa att man skulle söka i datorn på wireless någonting... jag bad henne upprepa det, och åter igen hörde jag bara wireless någonting.. ville inte verka dum så jag sa "okej". Trodde att det kanske skulle komma upp något när jag skrev in trådlös.. men det gjorde det icke. Så jag googlade och kom in på några forum osv.. men vad är WAP LAN och DNS och DHCP..... Fattar nada... så efter en timme gav jag upp och fick inse att jag kommer vara fast med sladdarna ett tag till. Sitter mitt i rummet i min soffa, internetkabeln jkommer från ena hörnet av rummet och strömkablen från andra, så det är sladdar över hela rummet.. lovely.
OM DU SOM LÄSER DETTA HAR EN ANING OM VAD SOM ÄR FEL OCH VAD JAG KAN GÖRA, HOJTA TILL! TACK;
(har dock inga större förhoppningar.)
 
Sen åt jag lite mat och nu sitter jag här med mina sladdar.. Ska kolla lite film ikväll tänkte jag. Mys. Har hittat ett himla gott choklad på ralphs, de e Lindts mjölkchoklad. Kostar skjortan men gott som attann.... aarh. tur att det är dyrt annars hade jag köpt hur mycket som helst, fast jobbigt att det är så gott för det gör att jag kommer köpa det iallafall...... I-landsproblem.
 
Imorron är det alla hjärtans dag! (Idag i sverige). Inte för det är någon big deal, men kan ju bara passa på att säga att jag uppskattar och värdesätter alla mina nära och kära väldigt mycket, mer än ni kanske anar. Visar det väl inte hejvilt, för jag är som jag är, men ni ska veta att jag är så glad över att ha så fina vänner(både i sverige och i usa) och familj. Me love you a lot!!!!! 
 
Min morgondag ska jag spendera genom att gå upp 5.15 (inte 4.40 som igår..) ha engelska, sen 3h håla och sen business, sen sluta klockan 2. Försöka hinna inom the grove och köpa jamba juice och se om demi lovato uppträder (det öppnar nämligen en ny butik där imr och så är det värsta grejen typ..), sen ska jag hem och kolla film i soffan och äta choklad hade jag tänkt! Klagar inte! Är dessutom ledig på fredagen så jag har helg så det känns extra bra!
 
BTW! Såg idag att green day ska spela i LA i April! Wohohohoho!!! Jag vill diiiiiit! Det är bara 24 minuter med bil/taxi ifrån vår lägenhet så det är ju alldeles i närheten! Perfect! Det är bara det.. vem vill gå med mig?? Hade varit kul att ha någon med mig... men om ingen vill så går jag ensam! I walk allone I walk alone... ! Hade varit kalasigt att se dem 2 ggr i år!! MMMMMM ME LIKE!
 
(åh tänkte lägga upp lite bilder, men jag är lat med det... Men jag hittade lite charmiga gamla bilder på mig själv som jag har tagit i min webcam. Har haft datorn i mer än 3 år nu och webcameran har alltid varit mitt tidsfördriv när jag har tråkigt eller väntar på något.. så det har ju blivit en del. Vissa bra, vissa mindre bra. Här kommer lite av varje.
Håll till godo.
 
Denna får avsluta inlägget.
Döm mig inte.
 
(Förhoppningsvis får tag tummen loss och laddar upp lite mer "riktiga bilder")
 
Nu ska jag kolla film!
Puss på er!

2

Publicerad 2013-02-13 04:54:51 i Allmänt,

Hola!
 
Dag 2 åeå!
 
Hade satt klockan på 4.40 för att vara säker på att jag inte skulle bli sen. Gick hemifrån 5.50. Var riktigt kallt då, men det var ju ändå plusgrader så jag ska inte klaga.. Bussen kom rätt snabbt. Det var en rapid. Det var lagom mycket folk på bussen. Jag var framme på stewartstreet ca halv 7. Sen skulle jag då hitta campuset. Hade googla maps i handen. Det var ju faktiskt bara raka vägen längst stewardstreet.. var där ca 7. Lektioen började klockan 8...
Meeen hellre för tidigt än för sent! Ska dock inte gå upp lika tidigt på torsdag när jag har denna lektionen igen haha.
 
Engelska 1 var kursen jag hade. Läraren som har ett gott rykte levde upp till sitt rykte också tyckte jag. Hon verkade jättebra!  Kursen kommer att gå väldigt mycket ut på att skriva och analysera uppsatser. Är något som är due varje vecka.. Så det kommer att bli mycket plugg! Jag är taggad på att göra mitt bästa iallafall!
 
Sen gick jag tillbaka till smc-campuset, kunde tagit busen som kom, men såg att det var vägarbete så jag gick istället... jag kom fram till skolan samtidigt som bussen. Så mycket trafik och alla rödljus och vägarbete.....
Hade 3 timars håla. Joie joinade så åt vi lunch ute i solen. Det är lite kallt i vinden, men vi hittade en plats i lä så där satt vi och stekte.
 
Kl 12.45 var det dags för nästa lektion. Business 32, vilket är business comminication. Var tydligen en väldigt populär kurs och det var många som var där för att crasha som inte fick den.. Även denna kursen komme rbli hårt arbete. När läraren först gick igenom allt så funderade jag på om jag skulle droppa denna och hitta en enklare... Men sen tänkte jag, äeh, I can do it! Blir en utmaning! Jag är taggad! (Även fast jag återigen kommer att beklaga mig i framtiden om hur jobbigt det är, så är jag sjukt pepp och jag ska göra mitt bästa!)
 
Så nu har jag haft alla mina nya kurser en gång och träffat alla mina lärare och jag är nöjd! Kommer bli mycket plugg, men kommer lära mig mycket och det kommer bli kul! I'm excited!
 
Slutade kl 2 och kom hem. Tränade på LA fitness, har varit lat i 2 dagar nu, ajjabajja. Sen har jag ätit omelett och handlat massa mat på ralphs. Himla jobbigt med alla kör 2 för (ett jättebrapris), så gör jag ju det för jag är fattig student... och sen ska man bära hem allting.... aj i axlarna. Men men skönt att ha mat hemma iaf!
 
Imorron har jag bara bus 21 ! Skönt med en kort dag utan hålor! Har ingen 7 timmars håla denna terminen.. men 3 st 3h hålor istället.
 
Hoppas ni har det bra därhemma! Jag har det finfint här iallafall!
 
Puss och kram!

dag 1, termin 2

Publicerad 2013-02-12 05:11:43 i Allmänt,

Hej på er!
 
Första dagen på termin 2 är avklarad!
 
Så då var det dags för den fantastiska bussresan. Nu när det är första dagen på skolan så ska ALLA dit... så 2 bussar är så fulla att dem bara kör förbi, kom på den 3e. Bussresan tog ca 1 timme.. Men det var jag beredd på så jag var ute i god tid!
Började 9.30 med Bus 21, Merchendising. Det var en lärare jag hade från förra terminen, hon som snackade så mycket. Hon var densamma som förra terminen. Pratade konstant i 80 minuter! Men jag gillar henne.
 
Sen hade jag lite håla. Sålde mina gamla böcker. Sen träffade jag Johanna så gick vi till Median. Det var en kurs som jag inte har enrollat i, så jag fick kracha den. Alltså gå dit och hoppas på att där finns en plats. Kursen är Television production. Eftersom jag hade en uppenbarelse under jullovet, att min dröm är att bli programledare, så snackade jag med min kompis Donny som också gick på SMC förra terminen så tipsade han om den klassen. Hade ingen aning om att det fanns sånna kurser. Men det finns nog kurser för allt här, man kan ta kurser i surfing och yoga om man vill...
Iallafall, jag kom med i kursen! Och den verkar spännande. Mycket handlar dock om hur allt det prraktiska fungerar med kameror och mikrofoner osv.. men också en del handlar om "performing". Alltså framför kameran, och det är där jag vill vara! Så det känns som det kan bli en kul kurs! Det skadar ju inte att lära sig det andra också!
SÅ jag är glad! En annan bra sak är att Johanna också har den kursen!
Så imed att jag fick denna kursen nu så ska jag droppa Business 23 som är en onlinekurs. Känner att det räcker med 12 units...
 
Sen var lektionen var slut vid halv 4, så då fixade vi bara en bok sen tog vi bussen hem... ungefär klockan 4. Ungefär klockan 7 kom vi hem i lägenheten. Japp. Åka buss i rush hour är INTE kul. Fy bubblan.. Villken trafik... Om jga klagade på bussen påvägen dit, så var detta 1000 ggr värre.. Nu hade jag dessutom ännu fler böcker att bära... Det var två rullstolar på bussen så vi fick stå.
3 timmar senare kommer en trött, hungrig och bitter caroline (med skoskav) hem i lägenheten. Hade tänkt träna och handla.. men nu är jag helt enkelt för trött. Arh. Fast jag är inte så bitter längre iaf.
 
Imorron ska jag upp vid 5. Wiho. Börjar dagen kl 8 med engelska 1. Den lektionen hålls på ett annat campus än Main campuset, så det ligger en bit från skolan. Så imed att jag inte hittar kalasbra så får jag vara ute i god tid plus man vet ju inte hur bussarna är imorron... Menmen. Tror att denna engelska kursen kommer bli en en riktig plugg kurs. Det är vad jag hört. Uppsatser hela tiden. Men jag ska iaf ha en bra lärare, hoppas jag. Folk säger iallafall att hon är bra. Så ser ändå fram emot det. Taggad att sätta tänderna i nya utmaningar, även fast jag kommer troligen att klaga på det under tiden. Men jag ska göra mitt bästa.
Efter den så har jag Bus 32, business communication. Vet ej så mycket om den ännu, mest bara att det är en kurs jag måste ha om jag ska ta en degree i Business merchendising.
 
Så ja. Det var ändå kul att komma tillbaka, känns bra!
Solen sken och det var varmt! Satt ute i solen och åt glass.. Mmm
 
Nu är klockan åtta och jag är trött och jag ska bara ta en dusch och sen ska jag sova!!!!!!
 
Ha det bra!
Puss och kram!

Time for school!

Publicerad 2013-02-11 06:22:59 i

Hejsan!

Igår var vi ute! Först på coutore och sen gick vi vidare till en annan klubb som heter mystudio!
Det var en kul kväll!

Kom hem vid 3 kanske. Athenas pojkvän Nicklas var snäll och hämtade oss så vi slapp ta taxi!

Idag har vi alla mest tagit det lugnt.. Började dagen med en promenad i pan pacific park igen! Johanna och jag beställde pizza från dominos till lunch !!!! Home delivery! Pepperoni och bacon! Fy vad gott det var! Vi åt halva var..

Har kollat på 2 filmer idag. Komedier. Kul!

Gick en långrunda i parken igen och pratade med rebecca på telefon! Hade inte pratat med henne på ett tag så det var kul att catch up!

Ska snart sova. Upp tidigt imorron för det är skola! Då var semestern slut..Blandade känslor! Jobbigt att ställa väckarklocka .. Känns konstigt att börja skolan igen och nya lärare och så..(dock har en en som är samma som förra terminen!j men jag tror man kommer in i det rätt fort igen! Ska bli kul att komma in i vardagen nu och träffa massa nya och gamla kompisar!

Nu säger jag Godnatt och avlutar inlägget med en bild på vår goda pizza!

lördag yeye wow wow

Publicerad 2013-02-10 00:12:46 i Allmänt,

Hajhaj!
 
Började dagen med en powerwalk i pan pacific park. Så ljuvligt! Kunde gå där i en evighet! Det var perfekt väder, soligt, men inte för varmt och i parken var det massa barn som lekte, hundar som lekte och människor som sprang och tränade. Var ett gäng som tränade boxning! Fräckt! Efter en timme gick jag hemåt, tog på mig gymkläderna och gick till LA fitness med Johanna! 6e dagen i rad jag är där nu! Och det känns greaat!
 
Efter det kom jag hem, åt omelett och åt upp kladdkakan. Tänk att en dubbel sats kladdkaka tog slut på ca 22 timmar... sjukt haha! Tjejer kan vara glupska ibland.....
 
Sen har vi chillat och har precis avnjutit en frozen yoghurt ute i solen med Johanna! Mmmm
 
Nu ska vi väl bara chilla lite till och ikväll blir det fest wiho! Ska ut på en ny klubb i hollywood som heter coutore, hoppas det blir kuligt! Athena och en kompis till henne ska också med ut! Ska bli kul! Ser fram emot ikväll, fast har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig... samma problem varenda gång..
 
Har ingen ny bild att ladda upp idag, så jag tar en random gammal.
 
SÅ glada!!!
 
Ha det bra!
puss och kram!

fun friday

Publicerad 2013-02-09 07:53:33 i Allmänt,

Hejsan!
 
Kollade på Mr och Mrs Smith filmen igår tills jag somnade...
 
Vaknade, skypade med mamma och pappa, lunchade, kollade klart på filmen (eftersom jag somnade igår..) sen gick jag och joie och tränade! 5e dagen i rad nu. yeah! 
 
Sen bakade jag kladdkaka som vi åt för att återhämta oss efter träningen..he he. Det är fredag, då får man äta gottigt hihi.
 
Sen gick vi till the grove och jag fick min seventeen tidning signerad av Carly Ray Jepsen!
"Hey I just met you, and this is crazy, but here is my number, so call me maybe.. "
 
Så det var ju lite kul! Kändis nr 2 denna veckan.
Sen åt vi på Daily planets och sen kollade vi på bio. Hansel and Gretel the Which Killers i 3D. Ja det var alltså Hans och Greta(ni vet sagan) som dödade massa häxor hela filmen. Haha. Den var sådär.. Men det var kul att se.
 
Nu kom vi precis hem. Trött och mätt... Ska sova gott inatt.
 
Vi bestämde oss för att inte åka på det eventet imorgon... orkar inte åka ändå ut till santa monica för att kanske få en plats.. Plus det hade blivit stressigt med tiden om vi ska ut på kvällen.
 
Om en månad ser vi Swedish house mafia! Wooho
Och på måndag börjar skolan!
 
Nu säger jag Godnatt och Godmorgon på er i sverige!
 
Pussss

SHEERAN

Publicerad 2013-02-08 04:38:21 i Allmänt,

Hello!
 
Idag vaknade jag kl 4 imorse... fattar inte varför det fortfarande är så, tycker att jetlaggen borde försvinna snart. men jaja..
 
Sen klockan 11 typ gick jag och Johanna til the grove för att se Ed Sheeran! Det var aaaaaningen fler som hade samma ide, och när vi kom dit så var kön redan jäääättelång. Vi stod i den en liten stund, men insåg vi att vi kan nog se bättre om vi bara står utanför inhängnaden fast ändå så vi ser scenen.. så vi lämnade kön och fick jättebra platser vid sidan om scenen, så där stod vi tills kl 1 då Ed kom. Det hade kommit några till och ställt sig vid oss.. Och då kommer vakten och säger att där får vi inte så... (kunde väl sagt det lite tidigare..... !!!) så vi får backa, och då får jag en lång jobbig amerikansk fjortis framför mig... bittert, för jag var ju där först.. Menmen, jag ser ju iallafall(måste ju dock stå på tå..). och sen börjar han sjunga! Åh så vackert! Han börjar med A-team och sen sjunger han legohouse.... BEAUTIFUL! Så fina låtar! 
 
Ja han sjöng ju bara 2 låtar för sen skulle han vidare på intervjuer osv... Så jag är glad att vi inte köade i flera timmar fördet haha! Och så är jag superglad att jag fick se och höra han live!! Kan inte sluta lyssna på hans låtar nu. Får bli en Ed Sheeran musikperiod nu... lalalal
 
Sen kom jag ham, handlde lite på ralphs och sen gick jag och tränade på la fitness fastän jag var alldeles för trött. Hade ätit ett toblerone på 260 calories, så såg till att springa på löpbandes tills jag hade bränt vartenda en! Gött haha! Efter träningen var jag jättepigg och lagade god tacos. Sen nu efter duschen så blev jag trött igen.
 
Vi skulle egentligen till en lounge ikväll, men är för trötta så det blir soffan ist... He he. Ska kolla film istället!
 
Har även hittat 2 köpare till mina gamla skolböcker! Känns bra, bara en kvar. I värsta fall får jag väl behålla den, men det är ju massa bra saker som står där så det gör väl inte så mycket..
 
För er som läser min blogg och hoppades på att jag skulle skriva massa kul och jätteintressanta grejer... I hate to break it to ya.. men jag har en förmåga att skriva om mycket som inte alls är så intresant. Vem bryr sig egentligen om att jag åt ett toblerone idag liksom... haha
 
Nu är det movietime!
 
Krya på dig där hemma syster!
 
Puss och kram!

work ooooout

Publicerad 2013-02-07 04:02:08 i Allmänt,

Hejsan!
 
Sov hela natten fram till klockan 6, så var jag klarvaken. Gick upp klockan åtta ungefär och efter frukosten så tog jag och johanna bussen till runyon canyon och hikade! Terrängrundan, hellyes! Vi båda trodde att vi skulle dö ibland, men vi kämpade på och fullföljde rundan. Riktigt härlig morgonhike!
Och det är så fint där nu. Har regnat under hösten och vintern (nu är det vår) och då är det så mycket grönt och växlighet. Kan man tro att detta ligger ca 10 min gång från hollywood blvd??
 
Hiking ♥
 
 
Sen kom vi hem. Jag gjorde omelett med peperonikorv och ketchup. Gott! Sen gick jag till the grove och handlade lite träningskläder, sen chillade jag till kl 4 typ och sen gick jag till LA fitness och körde ett svettigt träningspass! Göttigt!
Käner mig sjukt duktig! Träning 3 dagar i rad och inte ätigt något speciellt onyttigt heller! Yeah! Känns bra! Är erfaren nu, vet vilka fällor man ska undvika.. flingfällan, läskrefillfällan, cornsyrupfällan(LÄS ALLTID INNEHÅLLSFÖRTECKNINGEN!) osv.. Plus ska träna flitigt. Gick ju upp några kilo förra terminen, inte kul. Så ska göra tvärtom denna terminen, kul! Har börjat bra nu, men det gäller att keep it up!
 
Efter träningen gick jag hem, åt gröt, det var gott! (mamma och pappa, jag kommer att behöva en grötleverans så småningom..) Sen dusch och nu ska jag kolla film! Ska se The Campaign, den med Will Ferell. Hoppas den är kul, men en film med Will Ferell brukar inte vara tråkig..
 
Imorron ska vi se Ed Sheeran!!!! JAJAJAJAJAJ!!!! Åh jag är superecxited!!! Hoppas han sjunger A-team! Fingers crossed!
På fredag ska vi kanske se Carly Ray Jepson, hon signerar tidningar på the grove, och det hade ju ändå varit lite kul att ha en sådan. och på lördag ska vi till någon award show. Har ingen aning om vad det är för award, men bla Jessica Alba skulle vara där, så därför vill jag dit.
Ska utöka min kändislista, bigtime!
 
Så mig går det ingen nöd på härborta! Har även blivit lite solbränd idag. Får bonnabränna efterträningslinnet när jag hikar.. men det jämnar väl ut sig såsmåningom hehe.
 
Hoppas ni har det bra härhemma! Jag har det jättejättebra här iallafall!
 
Puss på er!
 

tisdag

Publicerad 2013-02-06 06:03:33 i Allmänt,

Hola!
 
Tisdag idag. Lite virrig på dagarna.. Vaknade 3 igen, men lyckades iallafall somna om. Det gjorde inte johanna, låg vaken till kl 6 då hon begav sig till gymmet, strongt!
Chillade hela dagen, skypade med farmor och farfar, åt lunch (min goda gröt som jag hade med mig från sverige, nomnom!) och sen begav vi oss till santa monica för att aktivera våra busskort och så köpte jag en bok till min engelskakurs! Sen åkte vi hem igen för vi var trötta.
 
Lagade kötttbullar och makaroner. Joie och jag pratade högstadiet, haha åh gamla minnen...
Sen gick jag till LA fitness... men jag var klång ifrpn ensam om att ha den iden. Fullt med folk... alla löpband och 90% av alla maskiner var upptagna... Så efter en liten stund så gick jag tillbaka hit för att träna i vårt eget gym.. men även där var det fullt med folk.. Men lyckades tilllslut få tag i ett löpband där jag sprang och sprang. Det var nice!
 
Nu kommer Isabelle och Rosanna hem. Dem har varit i San Fransisco i några dagar, så nu är vi alla samlade! Kul!!
 
Imorron vet jag inte vad som händer, beror lite på vädret. Är det fint och solligt så ska vi hika i griffin park och gå till utsiktsplatsen och se ut över hela LA, men det går bara om de e fint väder. Så vi får se.. Idag har det nämligen varit molningt..
 
Nu ska vi catch up lite och sen sova. Lite jetlag fortfarande faktiskt...
 
Pusspuss

Duktigdag

Publicerad 2013-02-05 05:08:21 i

Hej bloggis!

Idag vaknade jag klockan 3 inatt och har varit vaken sedan dess.. Klockan 8 gick jag och Johanna upp och så gick vi och åt mysfrukost på starbucks! Scone och chai latte igen! Goottt!!
Sen gick vi till LA fitness och aktiverade våra medlemskap, gick till Beverly center och fixade våra amerikanska abonnemang. Tog en jamba juice till lunch, vitaminer i hela kroppen, mums!
Sen gick vi hem och tog på oss träningskläderna och tog bussen till runyon canyon där vi hikade, jobbiga rundan såklart! Så himla roligt och bra träning! Gött! Solen stekte så vi fick lite färg också, nice!! Hoppas på att bli brun som en pepparkaka till juni när jag kommer em till alla blekfisar där hemma i kalla Sverige hihi!
Efter det så tog vi bussen hem, duschade och sen gul vi till Ralphs och storhandlade och fyllde på våra förråd!
Sen gjorde vi oss iordning, sen gick vi till cheesecake factory för att äta middag! Eftersom vi har varit så duktiga idag så kände jag att jag inte ville slänga bort alla duktigpoäng för en pizza, så jag tog från skinnylicious menyn. Skönt också att kunna lämna cheesecake factory UTAN matkoma!

Nu är klockan 8 och vi ska snart sova! Har varit igång hela dagen! Kul när det är så! Och så duktiga vi har varit idag! Tror vi har gått några mil.. Avstånden här är liite längre än den lilla byn jag kommer ifrån om man säger så!

Har varit en bra dag med en bra vän! Los angeles, gillar staden mer och mer hela tiden! Märker det nu när man har varit borta ett tag också!

Nu somnar jag vilken sekund som helst.
Godnatt
Xoxo

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3841383/images/2013/pic_5110851a9606ee2009c51261.jpg" class="image">

BACK IN LA

Publicerad 2013-02-04 02:17:59 i Allmänt,

Heeeeeeej!!!!
 
I'M BACK! Och jag gillar det!
 
Igår blev en mycket lång dag. 9 timmar längre än vanligt efterson planet åkte 9 tidszoner bakåt i tiden. På planet till USA fick jag sitta mellan 2 främmande män, så jag hade varken kontroll över fönstret eller kunde resa mig när jag ville.. jobbigt läge. Och den ena mannen släppte 3 äckliga fjärtar.. urk. Kollade på filmen Perks of beeing a wallflower, den var faktiskt rätt bra. Så efter ca 11 timmars av sittande landade planet på LAX, fick stå i immigration köerna... hämta väska och sen ännu mer kö. Sen tog jag taxi hem till lägenheten!!!!
Vilken underbar känsla att komma hem igen. Mitt andra hem.När jag bäl kom hit känns det som jag aldrig varit borta, wierd.
 
Vaknade klockan 2 inatt, pigg som en mört.. klockan 4 blev jag hungrig så tog en av isabelles mackor.. sen klockan 5 somnade jag om igen och vaknade igen klockan 8 och då gick jag upp! Orkade inte storhandla då så jag gick till starbucks och åt frukost. Chai latte och blåbärsscones. Nomnom!!! SÅ GOOOTTT!!!! Att gå utomhus klockan 8 på morgonen utan jacka och inte frysa alls i februari, vilken underbar känsla!!! Gick och log öra för öra över hur glad jag är ATM! Efter min goda frulle så gick jag en liten morgonrunda i LACMA parken.. LOVELY! Kan verkligen inte klaga....
 
 
Efterdet skypade jag med familjen, kul att vi träffades igår och idag är jag på andra sidan jorden.
Sen städade jag hela lägenheten så den blev fin!
 
Sen träffade jag Athena och Nicklas så åt vi lunch på daily planet! Gottigt. Kollade också lite på SuperBowl, frääckt.
 
Kom precis hem. Grannarna skriker, så jag har öppnat ballkongdörren för att höra dem bättre. Det är jättekul, dem är så sjukt inne i matchen och så äter dem bacon och sånt. Riktiga amerikanare!
 
Nu kom JOIEEEEE precis innanför dörren! WIIIE!!!!! Catch up time!
 
Avslutar inlägget med ett, I LOVE LA!!! För det gör jag!
 
Puss på er!

Tack & Hej!

Publicerad 2013-02-01 10:56:45 i Allmänt,

Hejhej!
 
Har haft ett hääärligt vinterlov hemma i sverige! Har varit hemma i 6 veckor nu, swooooooosh vad tiden går fort! Imorron kl 11.05 lyfter planet mot LA igen! AAAAAH I'm excited!!!!!!
Men måste säga att det känns lite tungt att lämna allt här igen... nästan jobbigare nu än förra gången. Är väl för att jag har haft så roligt och bara varit runt människor jag tycker om hela tiden, och nu dröjer det 5 månader tills vi ses nästa gång...buuhuu. Men om jag känner lödde rätt så kommer allt se likadant ut när jag kommer tillbaka om 5 månader igen! Ser redan fram emot att komma tillbaka! 15e juni landar jag igen!
 
 
Kolla kolla kollaaaaaa!!! Ska bli skönt att slippa ha långkallsonger och vinterjacka och mössa på sig när man ska ut och gå...
Har nästan packat klart nu. Kläder för 5 månader i EN väska på 23 kg... that's a challenge... men det ska nog gå.
 
Isa och Rosie är redan i lägenheten, imorron landar jag och på söndag kommer joie! Sen är vi back together!! Woohoo
 
På torsdag ska Ed Sheeran ha en spelning i LA! Jag och Johanna ska diiit!!! JAAAA!!! HAPPY! Han sjunger så fint!!!
 
 
Och så har jag requestat biljetter till oscarsgalan (att få se när kändisarna går på röda mattan, inte själva galan ofc..) och lite xfactor osv... TAGGAD! Tror inte att chansen är så stor på oscars tex.. men man kan ju alltid hoppas!
 
Det ska bli så fruktansvärt kul att komma tillbaka och jag ser fram emot denna terminen baotamycket!!!! AARHH XD
 
NU ska jag fortsätta packa....
 
Åh jag kommer sakna alla jättemycket!!!! ♥♥
 
Ses igen om 5 månader.18 veckor!
 
CALIFORNIA HERE I COME!!! Igen!
 
PUSSSS

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela