carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

ett event och en massa jobb

Publicerad 2016-01-29 06:28:46 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Nu när vi har internet och jag har lite tid över så kan jag passa på att göra ett inlägg till!
 
Idag är det torsdag den 28e januari. Igår var det onsdag den 27e januari. Igår så hade vi vårt första event på handelskammaren! Det var dock mest vår projektledare och chef som hade ordnat med detta eventet och vi fick hjälpa till och ta del av det. Eventet tog plats på SLS hotell, fancy place, och det var för olika resebyrår och visit sweden. Eventet var ett slags för-event för SAS (som är sacc-la medlemmar) innan de launchar sin direkt flight stockholm - LA senare i mars. Jag fick i uppgift att intervjua en högt uppsatt person på SAS, intervjun gick sådär, jag är inte alls nöjd med mig själv. Casual småprat är inte min grej.. var så stel! Men det är väl flr att jag känner så mycket press på att jag måste göra det bra, det låser sig i huvudet bara. Så började prata om att jag åkte med Norwegian hit till LA nu... till personen jag intervjuar från SAS.. Det var ju smidigt.. not. 
Sen så behövdes min dator användas till presentationerna, då vi använder oss av en projektor. Min dator kopplas in och VIPPS så är min bakgrundsbild på projektor screenen... :
 
Bra jobbat Caroline.
Nu har jag berg som bakgrundsbild istället. 
 
På eventet så var det en tävling där den som kunde göra och sedan kasta sitt pappersplan längst vinna (min ide, yay)  en tur o retur biljett Stockholm - LA. Det var kul och verkade uppskattas av många utav gästerna, speciellt han som vann. 
 
Senare framåt kvällen så kom några styrelse medlemmar från sacc- la (eftersom detta inte var något "riktigt" sacc event, det var ett sas event som vi hjälpte till att anordna då de e medlemmar, så var det inte så mycket sacc folk där), men de styrelsemedlemmarna som kom var jättetrevliga! Det fick mig att bli mer pepp på de riktiga sacc eventen som komma skall! En av styrelsemedlemmarna var tydligen bra vän med Timbuktu, så han kom också! Vi stod och snackade med han ett tag! Kul!
 
Idag är det somsagt torsdag, dvs dagen innan Finally friday ska ut. Så har jobbat mycket med det idag. Vi ska egentligen sluta runt 5. Men man blir lite workoholic, finns så mycket som måste göras, och man vill göra det bra. Så när man kommer hem är det, mission 1; ÄTA (för är alltid SÅ hungrig när jag kommer hem), Sen är det att fortsätta att jobba. Renskriva. Se över allt. Lära sig mer. Förbättra. Researcha. Finns ALLTID mer att göra. 
 
Imorron ska jag gå igenom FF med chefen, förhoppningsvis går det smidigt o allt blir godkänt snabbt. Det är så mycket som ligger på ens axlar när man gör det här. Allt måste bli rätt. Det är så många ögon man har på sig, och jag som pr & communications manager har största ansvaret för det.
 
Nu har jag suttit vid datorn i nästan 12 h o jobbar idag. Nästan. Så nu ska jag ta en paus o borsta tänderna innan jag renskriver min intervju från igår, försöker få den att låta bra, och sen kommer jag somna som en stock. 
 
Btw, imorron efter jobb så ska vi på en AW på formosa cafe med andra som också jobbar på the lot, så det ska bli trevligt. Sen hade vi eventuellt besök av Sacc san diego .. Så full rulle! 
 
Puss och kram på er!
 

Uppsats om Utflykt & Flashbacks

Publicerad 2016-01-29 05:57:40 i Allmänt,

(Eftersom jag inte har något internet i lägenheten än så får jag skriva detta i word nu för att publicera senare.)  

INLEDNING. Detta inlägg blev så långt att det kräver en inledning. I detta inlägg skriver jag allt ifrån vad jag gjorde i helgen till en aning diffus del där jag försöker förklara mina flashbacks när jag kom tillbaka till SM, till hur skört livet är. Enjoy.

I fredags fick jag ut mitt första FINALLY FRIDAY , HURRA HURRA! Winning! Som jag kämpade med det, och känslan av achievment var hög! Fick ett mail senare också av chefen som sa bra jobbat! Och tror inte hon säger det om hon inte menar det, så det känns braa! Så nu har jag satt första ribban, nu ska jag bli bättre! 

I lördags flyttade vi hela dagen. Ny lägenhet, samma komplex! Mycket fräschare! Och den har en väldigt tjejig touch, jämfört med innan. Sen käkade vi den traditionella flyttpizzan och sen stack vi ut i downtown med några av Julias kompisar! Kul att komma lite till downtown, är inte där så ofta annars ju. Trodde det skulle va dyrt att åka dit, men det gick väldigt smidigt och billigt, yay. Dock var det jäkligt kallt, faktiskt, så frös en hel del under kvällen. Men det var trevligt. Kul att få umgås med mina nya roomies/kollegor också, även fast man spenderar en massa tid tillsammans i samma lägenhet, och på jobbet, så är det när man går ut o gör saker tillsammans som man faktiskt lär känna varandra.

Söndagen så träffade vi JC, han som hämtade mig på flygplatsen när jag anlände, han tog med oss på lite sightseeing i LA. Först körde vi till Downtown, käkade fish tacos på ett litet ställe som man aldrig hört talas om, Senior Fish. Sen gick vi runt i downtown. Alltså, SÅ mycket kontraster det finns i en stad. En gata ser ut som ett gammalt new york, 2 blocks längre ner är man i financial district med HÖÖGA skyskpapor som får en att känna sig som en fis i missisippi (liten alltså), sen finns art district med massa hippies, och flower district, och china town och little tokyo och koreatown…. Och the list goes on… Och man ser de mest random saker, en som har öppnat en kiosk i en gammal container tillexempel.. Men det är det som är charmen med LA, alla bara gör det de vill göra, ser ut som de vill, det finns något för alla i LA, här är ingen, men ändå alla udda. Det är normalt att vara annorlunda typ. I like it, I love it.

 

Efter downtown körde vi till Venice, och bara att komma till Venice beach är som att komma till en helt annan värld. Här ser man så många olika typer av människor, konstiga, coola, läskiga… vet inte hur jag ska förklara det, men man förstår om man ser det. Sen gick vi till venice canal district. För er som inte visste är att Venice i LA har fått sitt namn efter Venice i Italien.. alltså pga sina kanaler! Och bara att komma dit var en sådan kontrast från venice beach.. Jättefint var det!

 

 
 

Also, att komma ner i santa monica igen, där jag har såå mycket minnen ifrån olika ställen, ställen jag hade glömt bort och sen när jag kom dit igen så dök det upp igen. Känns som att jag är som en gid och ser tillbaka på migsjälv när jag var där för 2 år sedan. Sjukt att minnen kan vara så platsknutna. Verkligen DejaVu och en massa känslor som snurrade. Jag kommer ihåg exakt hur jag kände vid de tillfällen då jag var där. Vi körde förbi min gamla skola igen.. Nostalitripp i SM, verkligen. För då jag åkte hem 2014, då hade jag inte en tanke på att jag skulle se och vara på dessa platser igen, tror också därför att jag reagerade så starkt när jag fick se dem igen. Tillexempel när jag tog denna bilden i 2014 så var jag med Tadd som skrämde mig precis när jag skulle ta det fotot. Detta hade jag sedan helt glömt bort. Men när vi var där i söndags, så kom det tillbaka som en flashback.

 

Va tvungen att kolla igenom alla bilder nu för att hitta just denna på Venice. Gud så mycket minnen jag har från LA. Vilken resa mina 2 år i LA var, wow. När jag ser tillbaka på det såhär så tänker jag bara ”fan vad det är kul att leva”. Så mycket man kan uppleva och göra. Och vilken tur att man har ett minne. Vad vore ett liv utan minnen egentligen.

 

Ooookej, så back to vad jag egentligen pratade om. Sightseeing i LA...

Ja allså. På denna dagens sightseeing fick jag grepp om hur diverse, mångfaldigt, gigantiskt och fantastiskt LA är. Kul att få en local LA-bo att visa/köra runt en så man får uppleva LA på riktigt. LA har sån otrolig karaktär, personlighet, det finns ingen annan stad i världen som är som LA. (Tror jag iaf, då jag inte har varit i världens alla städer (än)).

 

Sen avslutade vi dagen på cheesecake factory (såklart) och sen åkte vi tjejer hem o kollade på film.

En jäkligt bra dag helt enkelt.

 

Idag är det måndag. måndag den 25e januari. Har jobbat, jobbet gick bra, dagen sprang iväg. Kom hem, facetimeade med David som spelat dataspel och glömt att gå o lägga sig, så fick snackat en liten stund.

Tänker på er därhemma idag. Önskar jag kunde varit hemma idag, sitta med vid matbordet, åka med till kyrkogården. Bara vara där. För idag skulle Tobias fyllt 20 år. Det känns så overkligt att ens tänka på det. Det känns så fel och konstigt att säga. Att jag skulle haft en bror, men jag har inte det. Det är så orättvist att han inte fick chansen att leva sitt liv. Det är så orättvist att inte han fick chansen att växa upp, lära sig saker, uppleva saker, minnas, att kunna känna glädje, entusiasm och alla andra känslor, aldrig kunna känna glädjen av att bli välkomnad hem av en hund, aldrig kunna sitta på stranden och njuta av en vacker solnedgång. Åh vad jag önskar att han hade fått en chans att leva.

 

Det är en konstant reminder över hur skört livet är, hur mycket man har att vara tacksam över. Det är så många som får chansen att leva men aldrig tar den. Jag är beslutsam om att ta den. Därför tar jag aldrig en solnedgång för givet. Att leva är ett privilegium, det får man inte glömma.

 

Därför ska man göra det man vill göra och vara den man vill vara.  Typ, ”be what you want to be, not what other wants to see”, aint got time trying to please everybody, I’m busy living.

 

Det var allt för nu. 1154 ord, jeez. 

Puss och kram på er där hemma. Älskar er! 

Firssst week

Publicerad 2016-01-22 06:43:58 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Nu har jag varit här i en vecka, och OJ vad snabbt det gått! Har varit en galet intensiv vecka, ska försöka recapa den lite snabbt här.
 
Hade inte hunnit ta en skype med Pontus (min föregångare), så hade inte mycket underlag och inte visste jag hur jag skulle jobba. Det var lite som att helt plötsligt flyga ett flygplan själv och inte veta vilka knappar man ska trycka på. Tur att jag har mina co-pilots, och Victor, en av de 4 praktikanterna från förra terminen som var kvar några dagar extra fick visa hur veckobrevet Finally friday skulle skrivas. Det är många artiklar som ska hittas, skrivas om, ha bild till med rätt photo credit. Denna veckan så skulle en av artiklarna vara en intervju med en som vann en guldbagge i måndags, som även känner min chef. Så jag fick en skype intervju, som vi hade på svenska då. Så har skrivit om den samt översatt till engelska (detta tog lång tid). Sen skulle jag även få tag på en vars godkänannde vi behövde för att ha med de i veckobrevets sponsorship spotlight, igår (onsdag) fick jag ett godkännande, samt bilder till artikeln som jag började fiffla med idag (torsdag). Bad Vendela om hjälp med att skriva texten och hon gjorde ett fantastiskt jobb! Även Julia är en jäkel på att skriva. Och Carl, vår "assistent" som är här i 3 månader kan uttrycka sig exemplariskt. Känner att mina texter kan liknas vid en 10årings när jag jämför med dem. Jag som ska ha huvudansvaret för FF borde vara bättre på att skriva. Men att ha så bra kollegor är till en jättebra hjälp, samt det får mig att jobba hårdare för att nå deras nivå. 
Utöver det har vi, marketing managers skrivit vars en presentation om en själv samt tagit bild som kommer att presenteras på hemsidan och även kommer presenteras på våra sociala medier och vårt veckobrev. Denna veckan är det Julia som kommer med i veckobrevet. Tänkte att jag länkar veckobrevet när det kommit ut så kan ni få se vad jag pratar om. 
 
Utöver allt jobb så har jag, Vendela och Julia även kämpat med att hitta en lägenhet. Det har inte gått som en dans på rosor... För tillfället bor vi i de gamla praktikanternas lgnhet, men har hittat en egen i samma komplex. SÅ mycket dokument och intyg som ska fixas .. mest pga att vi inte är amerikanske medborgare. Vilket också gör att vi måste åka till de olika ställena för att fixa el, vatten, gas, internet, försäking... och inte tala om alla deposits som måste betalas... så har öven varit XX gånger på banken de senaste dagarna. Alla småsaker som kan gå fel har gått fel också.. men det har löst sig nu så behöver inte gå in på detaljer. Men nu, IDAG (torsdag) efter jobb, fick vi äntligen nycklarna!! Börjar flytta in imorgon/helgen! Yay! 
 
Jag säger idag efter jobb för att det var efter vi hade gått hem från kontoret, men jobbet slutade inte där. Måste få klart det sista på finally friday för att kunna skicka ett test till min chef ikväll. Vi var egentligen bjudna till ett event (jobbrelaterat) på klubben No Vantage ikväll som jag jättegärna vill gå på, men vill verkligen göra en bra första finally friday. Vi har heller inget internet i lägenheten då de gamla praktikanterna gått hem, så har suttit i receptionen där det finns wifi. Klockan 8.36 pm skickade jag det till chefen. Hoppas hon gillar det. Vet att jag kommer få kritik, konstruktiv kritik, och det vill jag ha, men jag hoppas att jag inte gjort allt för mycket galet. Känns även då det innehåller en intervju med hennes vän att hon ska kunna stå för vad som står i brevet.
 
Imorronbitti ska jag ta en skype med chefen och så ska vi redigera det så att det blir bra innan vi skickar ut det till de ca 3000 som prenumeranterar på veckobrevet.
 
Ska bli så skönt nu när denna veckan är över. Att känna att man klarat första steget, att nu kan det rulla på och jag kan fokusera på att förbättra, st för att fokusera på att inte göra fel, att kunna packa upp väskorna och komma igång på riktigt!! Nu ska jag lära mig flyga detta flygplan och ta det till nya höjder! Sen i juli ska jag landa riktigt snyggt! 
 
*nynnar för mig själv* Flygplan åeå! Flygplan 
 
Hejaheja. Jag är så pepp på dessa 6 månader alltså!! (Vet att jag har sagt det månag gånger redan.. men kan liksom inte säga det nog. I really am exciiiiiteed! )
 
Jag är också väldigt pepp på att sova nu! Imorron är det friday.
 
Godnatt, och puss & kram på er!
 
PS. vi har haft ca 23 grader idag. Sjukt varmt. 

firssst day

Publicerad 2016-01-16 05:27:48 i Allmänt,

Hej igen! 
 
Inlägget nedan skrev jag när jag satt på kastrup och dödade tid, men har inte haft möjlighet att publisera det förren nu. Nu, sitter jag i min säng efter min första dag på kontoret, wooo! Men kan ta det i kronologisk ordning. Resan igår gick bra, landade i tid, immigrations gick på några minuter, fick bagaget direkt och när jag kommer ut så står min stjuss redan där och väntar med en bagagevagn. Wow vilket flyt! Fick stjuss hela vägen till lägenheten, supersnällt! Träffade Vendela så fort jag kom till lägenheten, min kollega och roomie. Superdupertrevlig! Snackade ett tag och sen somnade jag vid 8.
Vaknade vid 5 imorse och fördrev tiden genom att skrive en kort biografi om mig själv som sedan ska finnas på sacc+la's hemsida. Sen snackade jag några minuter med David och sen var det dags att göra sig iorning för jobbet! Vendela, Victor (är marketing manager hösten 2015, han hjälper oss nya komma igång och sen åker han hem nästa vecka) och jag gick till jobbet, raka vägen, smidigt. Så kul att komma till kontoret och få en inblick i vad jag ska göra dessa 6 månader, programen jag ska jobba i osv. Blir mer info nästa vecka när jag skypar med Pontur, min föregångare, så ska vi gå igenom allt. Träffade även Sophie som också är en av mina kollegor denna terminen, också trevlig! Vi är 4 tjejer i teamet denna terminen, den 4e kommer imorgon, så då är vi fulltaliga och känns som att vi kommer börja på riktigt nästa vecka! Kul, I'm excited!
Vi hade lunch med några från styrelsen på handels i stockholm! Mitt första lunch-möte, kul! Sen tillbaka till kontoret, sen gick jag hem vid 4-5, handlade lite mat, tror jag såg en kändis, sen gick jag hem och sov. Vaknade nu vid strax innan 8 och åt! Och nu sitter jag här!
Så var lite mjukstart, nu är det helg och sen är det game on 4 real! 
 
Det är snack om att vi ska ut till en bar ikväll med de från handel, men jag kanske får spela jetlag kortet, lägger mig nog helst tidigt ikväll.. Joinar troligen imorgon ist!
Imorron ska jag träffa Michelle, wihooo :D Henne har jag inte träffat på ca 1,5 år, så i'm excited!!! Kanske ta en morgonhike i runyon med Vendela. Bor ju granne med runyon nu, så de e nice! 
 
Vädret här är sådär, för att vara LA. Men det är el ninjo som härjar, hade nästan regn i morse, what? Men det ska bli bättre sen. Stackars oss. 
 
Hoppas allt är bra med er hemma i kylan. 
 
 
 
Puss och kram! 

14/1; Då var det dags.

Publicerad 2016-01-16 02:53:35 i Allmänt,

Då var det dags för en ny resa. En ny resa till en välbekant destination. I mitt pass har jag 4 stämplar från LAX, en gång varje gång jag kommit dit. Så är ju hyffsat rutinerad när det kommer till LA. Men för första gången har jag lipat som ett litet barn, flera gånger, innan resan. Kanske är det för att det blev väldigt snabba svängar, i tisdags visste jag inte när jag skulle åka, och nu knappt 2 dagar senare, sitter jag på Köpenhamns flygplats och väntar på att boarda planet till London för att sedan åka vidare till LA. Kanske känns det som jag ”lämnar” mer nu, slash, uppskattar det jag har ännu mer än första gången jag åkte. Kanske är det för jag är rädd och nervös. Kanske är det förvirringen, att jag inte verkligen insåg att jag skulle förrän igår. Har fortfarande lite svårt att inse det. Så det är en himla röra med känslor i mitt huvud för tillfället. För några dagar sen så var jag nästan fortfarande i förnekelse att jag skulle åka så snart, så tvingades att ta itu med alla känslor på samma gång.

 

Nu låter det nästan som jag inte vill åka. Men tro mig, det vill jag! Jag är egentligen jättetaggad på att få göra något nytt, ett nytt äventyr, nya lärdomar, att få pusha mig själv, ha mål, överträffa mig själv, komma framåt i livet. Pepp och spänd på allt som kan hända, för det är ju just i LA, som allting faktiskt kan hända. Det har jag ju till och med själv fått erfara. I Sverige är det inte alls så, så får börja anamma LA-tänket igen, och det är lite overwhelming. Jag är nervös. Det är inte skola nu. Nu är det allvar. Så känner lite press över det.

 

Men det kommer gå bra. Det är jag övertygad om. Jag är redo. Redo för vad dessa 6 månaderna har i beredskap. Redo att facea alla utmaningar som komma skall, att göra mitt yttersta för att göra ett så bra jobb jag kan, för att lära mig så mycket som möjligt, för att bli bättre.

 

Och även fast jag har gråtit så mycket, så är jag jätteglad. Jag är glad över att ha så fina vänner, familj och pojkvän. Finns inte ord hur glad och tacksam jag är. Och att veta att ni alla stöttar mig och är bakom mig i det här betyder så mycket. Det får mig att vilja göra ännu bättre ifrån mig.

 

Sverige, vi ses igen den 18e juli!

 

Puss och kram 

Året 2015 - ÖG no ragrets

Publicerad 2016-01-02 22:36:41 i Allmänt,

Hejhopp och gott nytt! 
 
2016 är här och vi har ingen aning om vad som kommer hända. Vad som helst kan hända. Jag gillar dethär med nyår, man får en chans att titta tillbaka på året som gått, reflektera över allt som hänt, allt man upplevt, sett, kännt, lärt sig och vart det har tagit en. 
För mig, var 2015 ÖGåret. Flyttade till lund för typ exakt ett år sedan, började på Östgöta Nation, blev blown away av ahmazingness. När jag nollades i en sjösjungfrudräkt med massa andra knäppa halvlulliga studenterna, sprang runt i stan och gjorde knäppa grejer jag aldrig kommer göra igen, och då visste jag att jag kommer ha the time of my life here, och jag vill ha ett minna från denna tiden, så den dagen tatuerade jag in "ÖG no ragrets" på foten. Många tyckte att jag va galen, men jag visste vad jag gjorde and I love it! 
Träffade Rasmus som blev en av mina alldraste bästa vänner i hela världen!! Och Natha! Och David! Och många många fler! Fina änglar. Är SÅ glad över alla de människor jag fått privilegiet att lära känna. 
 
Här är bara ett litet utdrag av 2015.
 
 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om året på ÖG. Har gjort så mycket. Alla fester, alla teman, alla resor.. alla galenheter.. men det är svårt att göra det rättvisa i skrift, tror you kinda gotta be(/or have been) there to understand. Men jag kan säga att det är/var fantastiskt!! 
 
Vad mer? KONSERTER!!! Fick se Foo fighters!! Dave Grohl bröt foten men fortsatte att rocka ullevi, krigare! One direction, IIIIIIHHHH (fan-girl skrik!). Imagine Dragons!!!! SOO GOOOODDD! Konserter är soulfood. Wowowowow vad jag älskar konserter. 
Skulle även sett U2 med pappa, som jag hade sett fram emot i et år.... kommer in på arenan. Konserten ställs in. Hoppas att chansen kommer att se dem igen. Om chansen kommer, så kommer jag ta den. 
 
Var en trip till rhodos med familjen i somras. Började på karate med Jossan, graderade i december wiho!
 
Längtar efter att bli ännu bättre!
 
 
Min födelsedag firade jag på den rätta dagen, 11e december, med NATHA!! Som fyller år på samma dag! Så vi hade en gemensan fest i min lägenhet med tema kriminellt! Wuuhuuu!! 
 
Sen jobbade jag en massa, förberedelser inför visum, flytta ut ur lägeneten, handla julklappar. Rätt hektiskt december, och såklart åker jag på något så jag är sjuk på julafton. Tradit, men hade e fin julafton ändå! 
 
Nyårsafton firades med ÖG vänner i 2 etapper, middag hos pontiac och 12 slaget hos slam. Var glad över att få avsluta detta året med så många av de som har påverkat och gjort detta året till ett fantastiskt år. Tycker så mycket om pojkarna i PÄ, ett gäng storebrossor. På 12 slaget pussade jag David, mwiihi.
 
Så det var basically 2015; flyttade till lund, levde loppan i lunds studentliv, skaffade pojkvän. Oh juste, jag har ju faktikst pluggat lite också. Flyttade ut. Jag kom, jag såg, jag lämna. And I have no ragrets, not even a single letter. 
Väldigt stpr skillnad från 2014. Men det är kul när det händer Saker. Tror 2016 kommer ha en hel del att bjuda på också. 
 
2016. Nytt kapitel. Dag 1/366. Vad ska hända??
Mål, förhoppningar, inställningar ?
Hm.. USA närmar sig med stormsteg, dock känns det fortfarande så avlägset.. tror det kommer göra det ända tills jag sitter på planet.. Inställning? Ge allt på praktiken dessa 6 månader, lära mig så mycket som möjligt, pusha migsjälv att göra bättre, vara bättre. Jag vill vara stolt över migsjälv när praktiken är slut. Jag vill läsa mer böcker. Jag vill äta bättre, mindre kött, mindre socker. Blabla. Ska fortsätta "working on myself, for myself, by myself", alltid sträva efter att bli bättre än jag var dagen innan. 
Flytta hem till sverige igen. Vill plugga beteendevetenskap. 
 
Det är väl "planen". Vi får la se vad som händer. I'm ready! 
 
Tack för ett fint år Lund!
 
Kommer försöka skriva här oftare sen när jag är back in LA, lite dagbok, lite tankar och reflektioner, och prepare för cheesy och dramafyllda orelevanta saker ibland. Ibland relevanta. Ibland tråkiga. Men allt förtjänas att nämnas då det är allt en del av denna resan, och det är kul att sedan läsa tillbaka på vad jag en gång kände och tyckte. 
 
Önskar er alla ett fint 2016, go make it awesome! 
 
Puss och kram! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela