carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

onsdag.

Publicerad 2014-02-27 08:00:24 i Allmänt,

Hello!
 
Onsdag idag. Dvs. sovmorgon och bara en lektion. Yay! Så tog det lugnt hela morgonen, rastade hunden, gick hem och gjorde lunch innan jag stack till skolan. Hade lite brottom, men ville ändå göra något som var nyttigt och mättande.... Jag gjorde min livs första äggmacka. Haha! Kokade ägg, skivade det och la det på en macka. Så lätt var det. Och det var inte äckligt. Ska göra det fler gånger!! Åt det tillsammans med en smoothie! Nomnom. 
 
Skola. Lektion. Gick fort, hade inget fitness lab så slutade redan halv 4. Sen var det dags att åka hem. Hem, åt snabbt. Åt en cookiedough questbar! In i micron i 15 sec och det är som att äta mjuk, varm kakdeg (fast fylld med näring, fibrer och protein). SÅ HIMLA FABULÖST! Jag älskar questbarer!!!!
 
Stack till gymet. Körde lite mage och rygg. Sen snabbt hem och duscha. Hem till Michelle. Ut med hunden. Det är en husky. En slädhund ni vet, och gissa om han gillar att dra i kopplet?! De e så dem jobbar. Ingen lugn promenad inte.. Tur att jag gillar att gå fort. Men just då hade det varit nice med en lugn promenix för jag haft så högt tempo hela dagen.. Sen kom vi tillslut hem. Matade hunden, lekte med bollen... SEN satte jag mig ser i soffan... oh så skönt. Åt lite sen kvällsmat och kollade big bang theory. 
 
Sen var det dags för en runda till med hunden. Och nu är klockan 11 och jag är helt slut i huvudet och kroppen.
 
Btw idag fick jag mina learning objectives till internshipet godkända, vilket betyder att nästa steg är att fylla i massa formulär. Yay... uh. Menmen måste man så måste men!
 
 
Imorron kommer Michelle hem. Sista dagen på provet. Jag e så himla  glad att jag inte vill bli advokat här i LA... 
Sen efter hon kommit hem så ska jag direkt iväg på eventet som jag ska täcka för splash. Oscar Pre party arrangerat av SACC, Så de ska bli kul! Känner ju rredan en del i SACC så känns bra. Dock ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Men de får jag klura ut imr. NU ska jag sova!
 
 Godnatt!! 

hipps vipps

Publicerad 2014-02-26 08:07:40 i Allmänt,

Hello!
 
Det har gått bra med hundpassningen! Skolan idag gick också bra.
Kom hem, stressigt hinna hem och äta och sen hit och gå ut med hunden. Sen har jag bara tagit det lugnt. Himla skönt att ha "egen" lägenhet. Med hund dessutom, så blir det aldrig ensamt. Enda nackdelen är att detta inte är min lägenhet, min hund eller min mat i skafferiet.. haha.. 
 
 
Satt o kollade TV innan. Fick sällskap. Det är dags-att-leka-blicken. 
 
Nu är klockan runt 11. Varit ute med hunden och nattat mig. Skulle precis sova, så kom jag på att jag skulle blogga och kanske kolla mailen. Ser att jag fårr mail från splash, de vill att jag ska gå på ett event på torsdag och sedan skriva en artikel om det! Eventet hade jag pratat med chefen om redan, sagt att jag skulle gå (för det ar ett SACC event) och så tänkte väl han att de kunde va mitt första event att skriva om. Mycket bra tanke. Dock var det innan jag fick reda på att eventet startade kl 7, vilket gör det vääääldigt stressigt att hinna hem från skolan, ut med hunden, göra sig iordning och sen iväg till eventet..(så innan jag fick mailet var jag faktiskt inställd på att inte gå..). Michelle kommer ju hem på torsdag med, så måste vänta tills hon hinner hem med. Hon sa att hon kommer ca 7, så hoppas hon inte blir försenad. Så jag RSVPade till eventet snabbt som katten, eftersom idag är sista dagen att anmäla sig. Så. Jag ska gå iallafall! De ska bli kul! 
(jag e så himla trött och orkar inte lösa igenom vad jag skrivit, så många meningar är säkert flummiga och fel....  haha)
 
NU ska jag sova!
 
Godnatt folket!
 
Puss o kram! 

hundpassarn

Publicerad 2014-02-25 19:00:55 i Allmänt,

Hejj!
 
Hann inte skriva igår eftersom jah kom hem klockan 11, sen gick jag ut med hunden, sen ville hunden leka och sen somnade jag. 
Bor ju somsagt I Michelles lägenhet nu när hon är iväg och skriver advokatprovet! Håller alla tummar att hon klarar det!
 
Första gången jag tog programledarkursen igår. Det var ju mest introduction. Första intrycket kändes sådär faktiskt. Men kan va för att jag var så trött.. Tror att det är rätt lätt att få A i kursen. Han sa att det var bara att komma dit och göra vad man skulle så får man ett A. Känns ju bra. Min amerikanska kompis Sara tog också den kursen. Skönt att ha någon man känner ja, men nu får jag ju aödrig paus från henne. (Hon är nämligen en väldigt speciell... intensiv person... Kan vara lite jobbigt ibland).
 
Sov hyffsat gott. Kändes konstigt att sova borta. Vaknade vid 4.24 av hunden, men somnade om igen. Var nyss ute och gick en morgonrunda med hunden. Så himla härligt det är att ha hund!!!! 
 
Nu ska jag snart göra mig iordning och gå hem till min lägenhet och hämta mina bäcker o ta på mig kläder, sen gå till skolan! 
 
Puss o kram!
 

nyttigdag!

Publicerad 2014-02-23 22:53:49 i Allmänt,

Hejje!
 
Började dagen med att skypa med farmor o farfar. Följt av en lång promenad i det fina vädret! Sen kom jag hem och skulle laga nyttig mat! Hade sett ett recept på instagram som såg gott o nyttigt ut, så jag provde det. Kyckling i ugn med Sweet potato mash! Nyttigt och gott!
 
 
Ser kanske inte så gott ut. Tur jag inte har en matblogg....haha
 
Sen gjorde jag tyskaläxan som e till på tisdag! Duktig. 
 
Nu dricker jag en celcius och ska snart iväg till gymet!!! WIIIEEE!!! Har inte tränat på över en vecka pga att jag varit förkyld. Men nu känner jag mig mycket bättre och tänkte komma igång igen så smått!!! TAGGAD!!!
 
Vad mer ska jag göra odag.. hmm. Ska tvätta! 
OCH. Efter gymet ska jag äta gott efter-workout snack! 
 
 
Bestående av smoothie (med extra c+vitamin) och questbars brownies! Yaay! 
 
Sen ska jag packa lite saker för imorron flyttar jag in till Michelle i 3 dagar för hundpassning! Ska bli kul!
 
Och imorron ska jag även ha min första Broascasting Announcing klass! Alltsa programledar kursen. Spännande! Kul! Dock inte lika kul att den slutar kl 9.50 på kvallen... men aja. Ville så gärna ha kursen. Hoppas vi får sluta tidigare imorron för de e första lektionen! ehe
 
Nu ska jag snart iväg till gymmet! 
 
Ha de gött!
 
Puss och kram! 
 

lugn lördag

Publicerad 2014-02-23 03:56:33 i Allmänt,

Tjena!
 
Lördag idag. Började dagen med skype med familjen, en promenad, lunch (har varit dålig på att skriva matdagbok denna veckan med nytt schema i skolan... men ska snart bli bättre.) och så har jag fixat med internship papper och skrivit mina artiklar. Här är dem.
 
Artikel 1
 
Artikel 2
 
Båda är om samma tjej. Ena fokuserar på hennes modellande, och den andra om hennes acting. 
 
Sen har jag handlat på ralphs med Athena, kollar Runaway Bride och gått en till promenad. 
 
Egentligen skulle vi ha drinkar här hemma och sen ut till en ny klubb. Men planerna ändrades, och nu sitter jag i pyamas istället haha (klockan är 7..). Jag var pepp på att sticka ut, men de gör inget. Ska bli skönt att ta de lugnt hemma. Önskar bara jag hade lite choklad att ätaaa..ååh vad jag längtar tills det kommer hit ett paket från sverige!! 
 
Nu ska jag socialisera mig med mina roomies tänkte jag. Innan jag somnar... 
 
Puss o kram!

update

Publicerad 2014-02-22 06:42:51 i Allmänt,

Hajjj!
 
Tänkte bara göra en liten uppdatering med två bilder till.
Utsikten igår! (igen) 
 
 
Och sne gjorde jag och Athena en film då vi gjorde en rundvisning i hela fina huset. Vet ej hur man lägger upp en film. Så jag lägger upp en bild på filmen! 
 
Haha den var mycket rolig! Fick öva lite på mitt programledande-ish haha. 
 
 
Har jobbat på min artikel/artiklar idag. Ska publicera dem imorgon! Har också fixat med lite internship papper.. fixfixfix.
Och så varit hos michelle på hundgenomgång! Ska faktikst bli jättekul att passa hund i 3 dagar! Saknar hundnärhet! 
 
Nu e klockan 20 i 10 och jag är imponerad av att jag lyckats va vaken ända tills nu. Men nu ska jag slockna! 
 
Puss och kram!
 
 
 
 

cheers to A great weekend!

Publicerad 2014-02-21 19:47:52 i Allmänt,

Hejsan!
 
Ska quota mig själv, vad jag skrev om min psykologi efter första lektionen:
"Lararen sager i borjan av lektionen att "har man inte engelska som 1a sprak, ar man inte en valdigt sjalvdiciplinerad till att plugga och en flitig lasare pa att lasa in (inte bara lasa igenom, utan lasa och forsta), sa ar detta ingen kurs for er"... Mest pga att det ar en intensivkurs.. laser 13 veckor pa 6 veckor..  Sa de kandes ju sadar. Kandes som hon sa till mig att jag inte skulle klara det, sa dar rasade alla mina planer och satt forsta 15 minutrarna och brainstormade med migsjalv om vad jag kunde gora.. Sen bestamnde jag mig for att bestamma mig efter lektionen och fokusera pa vad froken sa istallet. Efter lektionen bestamde jag mig for att jag ska gora det iallafall. Jag har motbevisat mig sjalv innan. pa bus 32 tex, dar sa lararen att hade man inte last Eng 1 innan man laste den sa skulle den bli svar att klara, jag klarade den med A iallafall.. Sa ska gora allt vad jag kan for att motbevisa mig sjalv igen. Vet att det kommer bli en intensiv och svar kurs med massa knasiga och komplicerade termer.. men kande ocksa att detta ar min anda chans att lasa psykologi pa SMC och jag orkade inte leta upp en ny kurs osv.. sa det blir den! Kommer bli en utmaning, men BRING IT ON."
 
Och. Idag såg jag att jag faktiskt lyckades överraska migsjälv igen.
 
AAAAAAAA!!!!
 
Hade inte vågat hoppas på två A denna vintern, MEN jag lyckades ändå! Så himla stolt. A på psykologin också alltså. Åh, så glad jag är! 
 
 
Nu ska jag berätta om igår!
Athena och jag stack först till skybar! Jättefint. Massa folk. Tog en drink. Såg min chef på splash, så gick fram och pratade med han! Trevligt trevligt! Sa att jag höll på med mitt paperwork och att jag snart kan börja mitt intrnship på riktigt! Spännande!! En himla massa pappersarbete bara.. 
Vi stannade en stund till, men de fanns inte så mycket roliga människor att mingla med, så vi stack vidare. En vän till mig hade nämligen frågat tidigare inna idag om vi ville komma på fest uppe i hillsen. Tackade nej först pga skybar, men sen stack vi dit iallafall! VILKET HUS ALLTSÅ!! Mitt på Mulholland Drive! En av de finaste vägarna i LA. Och utsikten. Breathtaking! 
 
De va en rätt lugn fest. Trevliga människor! Glad att vi stack dit! 
Sen vid 3 tiden tog vi taxi hem. Sen kom Amanda och skulle sova här efter att hon bråkat med sina roomies. (Jag är väldigt glad över mina roomies (även fast jag stör mig på disk o så ibland) , har haft riktig tur att hitta så fina människor här i denna staden full av ytliga människor!). Sen satt vi uppe och snackade till typ 5. Sen somnade jag. Sen vaknade jag 6.45 och kunde inte somna om! Jiha! Så är liite trött idag. Ska väl ta en nap senare haha. För nu kvittar det hur trött jag är, jag kan inte somna! 
 
Idag ska jag fixa med mina internpapper, hem till Michelle och få genomgång på hur man passar hennes hund typ. Ska passa den nästa vecka! Kul! Annars bara ta det lugnt!
 
Puss o kram! 

Hola helg!

Publicerad 2014-02-21 03:57:13 i Allmänt,

Helloo!
 
Då vare helg!! Yaay!
 
Dagen började med att de börjar borra utanför vår dörr kl 7.43. Kul. Kan knappt höra sina egna tankar. Vet ej vad dem håller på med, men irriterande är det. Så jag gick ut på en PW för att skippa det.. Åt taco som tidigt lunch och sen stack jag till skolan! Ca 27 grader idag. Helt okej. När jag e i skolan så känns det som den veckan innan man ska ha sommarlov! Alla glada studenter ute på skolgården (campus) och bara chillar typ. Men egentligen är det tvärtom. Skolan har bara precis börjar och att det är chill beror på att det e första eller andra lektionen nu bara haha..
Första veckan av sista terminen är nu avklarad. 15 veckor kvar! Haha
 
Kom nyss hem. Åt taco igen. 3e gången på 2 dagar.... orkade inta laga något nytt.. 
 
Sen satte jag mig i sängen och pustar ut några ögonblick och försöker inse att jag har helg! Snart ska jag och Athena iväg på ett event på Skybar! Det ska bli kul! Lite networking och mingel. Så ska göra mig iordning alldeles strax! 
 
Happy helg!
 
Puss o kram! 

en vanlig onsdag, typ.

Publicerad 2014-02-20 05:24:05 i Allmänt,

Hejsan!
 
Onsdag. Gick upp lagomtid och stack till skolan för min internship orientation. Det gick bra, massa info.. Men gick fort. Sen hade jag 4 timmars håla innan idotten. Så då satt jag och gjorde mest ingenting. Sen kom jag på att jag kan ju gå att fylla i min ansökan om graduation! Det kom jag på den sista halvtimmen innan jag började haha. Så då vart den inskickad! Nice! 
 
Gick ju till skolan i idrottskläder. Men det visade sig att vi ska mest sitta vid en skolbänk. Lektionen består av 2 delar, först 2.15-3.35 skolbänk, sen , fast bara ibland 3.45 - 5.05 ska vi ha fitness lab kallas det. Då vi ska va antingen i gymet eller ute på idrottsplatsen. Så de va ju rätt chill. Fast trodde ju att jag skulle bli fit under lektionerna, inte bara lära mig om det haha... Aja. Så det är ju jättebra när jag slipper del 2 på onsdagar för då slutar jag helt tidigt! På måndagar är det bra för då slipper jag komma svettig till Broadcastingen.. Men å andra sidan får jag jättelång håla.. 
 
Läraren verkar bra btw. En typisk idrottslärare skulle jag vilja beskriva han. 
Så, änsålänge är jag väl rätt nöjd med alla mina kurser och lärare. Har ju en kvar som jag träffar på måndag! 
 
Så slutade tidigt. Buss hem direkt! Smsade Athena som blivit inbjuden till att va statist i bakgrunden på någon standup som filip och fredrik skulle göra. Jag hade tackat nej först för jag skulle ju va i skolan till 5.. Som tur va kunde jag hänga med, så så fort jag kom hem bytte jag om och sen åkte vi. 
 
Massa svenskar där. Vi satt i en liten lounge där filip gjorde lite standup med en apa, schimpans rättare sagt. Det skulle va en liten sketch som va med i deras program som ska söndas i vår på kanal 5 tror jag. La Bamba. Jag syns nog rätt mycket i bakgrunden haha. Så får kolla på det när det kommer ut hihi!
Det hela gick väldigt snabbt och va lite rörigt. Men fick träffat filip o fredrik och de va en kul grej! 
 
 
Sen var det hem. Laga mat. Tacos. Nu har jag kött så det räcker en vecka typ. Hade fryst in hela paketet. Orkade inte tina det, så tog en himla tid att steka dessutom.. haha. 
 
Och nu sitter jag här. Som vanligt. I min sköna säng. Klockan är 8 och jag e sååå trött. 
Har fortfarande inte fått reda på mitt betyg i psykologin. Sista dagen för läraren att lägga upp det imorron, så ska bli spännande att se vad jag får. Ooooh vill veta nuuu!
 
De va allt för idag! 
 
Snart e det helg! 
 
Puss och kram! 

update,

Publicerad 2014-02-19 06:24:39 i Allmänt,

Tjenna!
 
Tänkte göra en liten uppdatering bara. Vet ni vad jag nyss gjorde? Jag köpte biljett till att se Green days musikal när den kommer till LA i maj!!! Wiiieee!! Ingen vill förstås se den med mig, men vad gör det? Hehe, jag tänker se den ialalfall! SÅ länge jag längtat efter att få se den!!! Så den 16e maj, ska jag se den wiie! Biljetten gick på typ 50 dollar! Fick i sektionen längst till höger, men ändå rätt längt fram (fanns en singelplats där, så passade på att ta den haha). Im excited! 
Sen bara någon vecka efter ska jag ju se the Script och OneRepubil på Hollywwod bowl! Så mycket roligt! Konserter o så, det älskar jag att lägga pengar på! Det är så värt det! För musik man gillar dåju. 
 
Har även nyss gjort klart min lilla läxa i bus 23 redan. Done. Känns bra! Har varit väldigt effektiv idag! 
 
En spindel kröp upp ur mitt täcke upp på väggen nyss. Jag ryser när jag skriver detta tillomed. Jag HATAR spindlar! SOm tur va har vi en man i huset. Så jag flög upp ur sängen, och fick lite panik över att det var en spindel i min säng, min fristad.... Och nina bara skrattade... Sen springer jag in till Nicklas o Athena.. så får nicklas ta den. Den satt då i taket ovanför min säng. "Se nu till att den inte trillar ner i min säng" sa jag, Vad tror ni hände... Och återigen satte paniken in. INte panik, men bara äcklad och förskräckt ända in i ryggraden typ. Men han lyckades få tag i den tillslut. Nu är jag fortfarande lite spänd. Kan inte riktigt koppla av. Tänk om här är fler.... 
Ska gå o borsta tänderna och hoppas att jag kan sova sen. 
 
Yes. Godnatt och Puss o kram, igen. 

första dagen, SISTA terminen

Publicerad 2014-02-19 05:14:36 i Allmänt,

Tjenna!
 
Då var det officiellt. Första dagen, på SISTA terminen på smc är nu avklarad!
 
 
Märktes att det var vårterminen som började, stor skillnad från vinterterminen! Folk ÖVERALLT!! Lite irriterande när man ska försöka ta sig fram haha...
 
Lektionerna idag.
Började med Business 23, Principles of Selling heter den. Har den kursen tillsammans med Athena, vilken e kuul! Gillade läraren, han verkade chill och veta vad han snackar om. Känns bra.
Sen hade jag 25 min rast, sen TYSKA. Tyska för nybörjare. Och mycket riktigt var det de absoluta grunderna i Tyska vi lärde oss idag. Ich heisse Caroline! osv. Även fast jag glömt mycket tyska, så tror jag att mycket sitter kvar i huvudet. Plus att jag som svensk, har lättare med uttalet jämfört med amerikanarna, mexarna och asiaterna. Så är väl rätt nöjd med den kursen, ville ha en lätt kurs! Nästa gång ska vi börja att ränka på tyska! Spännande, eheh.
 
Sen fixade jag mitt busskurt, måste förnya det varje termin. Gick till IEC för att fråga varför jag inte fått mina CSN pengar. Hade ju fyllt i den, betalat mina 3 dollar och så.. trodde dem skulle skicka in den som de gjorde förra året.. Så jag har väntat ny i 5 veckor men inget har hänt. Så jag antog att den kommit bort o posten, så jag fixade nya papper och gick dit för att få ny underskrift... Men då visade sig att min gamla har legat hos dem i 5 veckor. De skickade tydligen inte in den längre åt oss... det kostar 3 dollar att få den påskriven bara... Lite bitter blev jag ja., tack för informationen.... 
 
Sen fick jag ett sms från tjejen som skulle köpa min psychbok.. Jag vill inte ha den, hittat en anann, sorry. Typ. Jag blir så arg. Igår ville hon jöttegörna ha den. De e SÅ svårt at få sålt sina böcker. Köper för DYRA pengar, sen är man fast med dem typ... 
Sen var jag tvungen att köpa ny tyskbok, 91 dollar, tjoff. Men man måste ha den... 
Sen fick jag åka bussen hem i rushhour... tog en himla tid. Carro var redan bitter, sen kom hungern = väldigt grinig. 
 
Påvägen hem från bussen måste jag även gå inom ralphs och köpa lite saker som jag var slut på... Sen kommer jag hem. Måste ha riktig mat (tänker duktiga mat Carro), istället för fligor. (btw, åt upp ett familypack cherioos på en vecka typ, själv.. haha). Så kommer hem från affären, in i köket. Stökigt som vanligt. Ingen har orkat tömma diskmaskinen som varit klar sedan igår så alla ställt sina saker i vasken istället bara. Så då fick jag tömma den samtidigt som jag lagade mat. Jag hoppas nu att de andra ser att den är tom igen och kan sätta in sina saker där, men det lär inte hända... Ska ta minst 1 dag först typ.. (ja jag stör mig fortf kalasmycket på disken... men har typ gett upp. Köket kommer aldrig bli fint här... ocksa en STOR anledning till att jag vill ha en egen lägenhet.) Själv fattar jag inte poängen med att låta allt stå framme i 2,3 eller 4 dagar innan man får för sig att sätta in det i disken.. Tycker man inte att det ser förjävligt ut? Elelr att det är äckligt? Speciellt när det börjar lukta... Eller tänker man inte på att någon annan kan behöva tex skärbrädan, eller lilla stekpannan? Kan man inte tänka liita på att det faktikst finn EN person i denna lägenhet, som betalar 1/4 av hyran som också vill trivas i sitt eget kök? At jag som diskar ska få stå ut deras skit. Kan man inte försöka tänka på varandra? 
EN himla lång text om disk igen. Men ja. Jag tycker de e såå jäkla störigt. Och ingen här bryr sig. Menmen. De e bara att bita ihop. Har ju gjort det i ett halvår redan. Att försöka ta upp det e lönlöst för verkar som de e för lata för att bry sig.. har varit innan iaf....
 
Men för att få något positivt att tänka på. Om 4 månader befinner jag mig i HAWAIIII!!!! Yaaaay! Längtar! 
 
Imorron ska jag till skolan tidigt för att gå på internship orientation, så jag kan få credit för mitt internship på splash. Sen ska jag ha idott. Är fortfarande förkyld. Så hoppas på att vi inte kör stenhårt första lektionen, för då kommer jag verka som en mees. 
 
Har nu skickat in min studirförsäkran. Så hoppas mina csn pengar kommer snart! 
Har ändå fått gjort mycket vettigt idag! 
 
Ska snart sova! Ska bli nice!
 
Puss och kram! 

4 månader kvar!

Publicerad 2014-02-18 01:23:33 i Allmänt,

Hejjj!
 
Började dagen med att Facetima lite min syster, mamma, min lillkusin och mormor (alla var på samma ställe dock hehe). De var mys! Oh som jag saknar er alla! 
 
Som jag skrev igar, Sverige växer sig allt starkare! Inte för att jag inte trivs här, vekrligen inte. Men att jag känner mig rättså färdig med LA, för nu iallafall. Jag saknar årstiderna, mina fina vänner, min familj, släkten, att kunna prata svenska med främlingar (inte för att svenskar brukar prata med främlingar, men ni fattar.... när man lämnar huset typ), svensk mat.. och vad jag vill ha mest av allt, är en egen lägenhet! Vet att de inte kommer va så lätt att hitta det när jag kommer hem direkt, men ska bli så mysigt att få ha något som är mitt eget, som jag kan inreda och ha ett riktigt hem! Har aldrig brytt mig om sakerna vi haft här för det har bara känts så temporärt. 
Om jag skulle få ett OPT, o stannar här, så kommer jag ju antagligen bara få ett nytt temporärt boende, men nya roomies i typ ett år till... 
 
så jappjapp. Bara delar med mig av mina tankar.
 
Annars. Mår väl lite bättre idag. Åt lunch med finaste tjejerna i stan på toast! Var kalasmysigt att sitta ute i solen och äta god mat! Kändes som sommar! 
(oj, vad mycket svart... haha. aja)
Amanda fattas på bilden.
 
Nu kom vi nyss hem. Ska kolla på sista harry potterfilmen idag! Avsluta vårt maraton.
 
Kan inte fatta att IDAG är det exakt 4 månader tills jag tar min AA degree! 16 veckor! Whaaduupp?!?! Åh vad det ska det blir rooligt! Och sen hawaiiii! Mysmys! Åh vad jag längtar! 
 
Och imorron börjar sista terminen på smc! Jag är ändå rättså taggad! Speciellt på min broadcasting announcing!
 
Nu börjar filmen! 
 
Puss o kraam! 
 
 

no vegas

Publicerad 2014-02-17 00:22:51 i Allmänt,

Hej.
 
Ändrade planer. Jag är inte i Vegas. Vi ställde in i morse iallafall... Jättetråkigt. Athena hade inte sovit något inatt och orkade därför inte, då sa jag att då stannar jag nog också hemma, mest pga av att jag inte är 100% frisk. Och då ville inte Nina heller eftersom hon inte ville åka bara 2. Så. Därför blev det så. 
Nu när jag har varit hemma så e jag faktikst rätt glad att jag stannade hemma, hade nog bara blivit värre och sjuk sen när skolan började.. Sä idag har jag bara suttit i sängen och kurerat mig!
 
Har kollat film och skrivit pa min ansökan till bollibompa. Också fixat så jag har åäö! Lite klurigt är det att hitta rätt tangenter nu, men jag vänjer mig. 
 
När jag skriver på min ansökan till bolibompa. Jag är fortfanade jättekluven. En del av mig, som växer sig allt större, vill till Sverige, ha en egen lägenhet och hitta ett bra jobb. Ha ett bra svenssonliv.
Men andra delen vill fortfarande ha jobb i LA, inom entertainment och tjäna bra och en dag ha en lyxvilla.
 
Målet i slutändan e dock samma sak, jag vill va lycklig. 
 
Aja. Vi får se vad som händer. Finns för och nackdelar med båda. Hoppas bara att jag gör rätt val när jag möste bestämma mig. Kanske, förhoppningsvis blir det klarare med tiden och då kommer det inte va ett val. Jag kommer bara att veta. 
 
Ska väl snart gå en liten sväng i parken. Suttit i sängen och ätit glass hela dagen typ. Skönt att inte ha något att plugga idag iallafall! 
 
Puss och kram!
 

Heeelg

Publicerad 2014-02-16 07:23:59 i Allmänt,

Hellu!
 
Igar var jag och Amanda ute! Vi stack till en klubb som heter Emerson, gillade den, bra musik och va fint darinne! Dock va folket vid det bordet vi va pa inte de roligaste o socialaste manniskor vi traffat.. sa vi trottnade och stack vidare till en annan klubb som heter DBA. Den va sadar. Sen stack vi hemmmm.
 
 
Borjade dagen med att vakna upp med halsont.. sa at tva glassar redan pa morgonkvisten. Sen skypade jag med farmor o farfar och familjen, de va kul!
 
Sen har jag mest tagit det lugnt pga halsen och for jag var trott! Har jobbat lite pa splash artiklar, fick 2 st som jag ska skriva igar.. 
 
At chipotle med Michelle, sen hem o kolla Harry Potter. Fortsattning pa vart maraton vi borjade i borjan pa januari. Sa nu har vi bara sista filman kvar. Den far vi se en annan dag! 
 
BTW, vet ej om jag skrev det. Men mitt A i art ar spikat nu! Kanns brAA!!
 
Imorron. Planerna infor imorron har varit lite roriga och osaker pa om det skulle bli av, sa har inte sagt nagot. Men nu sa vet vi att det blir av, sa da kan jag saga det. Imorron ska jag, Athena, Nina och Amanda till Vegas! Japp, ni sag ratt. Vi ska till vegas for en natt! Nagra ganger om aret arrangerar nagra promoters en bussresa till vegas. De e egentligen som en vanlig utekvall, man tar taxi till klubben. Fast nu tar vi buss till vegas ist. Allt ar gratis, forutom maten. Och hotellrum ingar. Sen gar bussen hem pa mandag. (det ar namligen ledig dag pa mandag, skippar inte skolan ). 
 
Sa det ska bli fettttt kul!! Har aldrig varit i Vegas! Kommer ju inte kunna se sa mkt av det, men imed att detta e en gratisresa sa ser jag det som en extra bonus att komma dit bara! 
 
Nu har ni sakert massa fragor darhemma, om jag kanner mina foraldrar ratt. Kan svara pa en av dem nu, "ja jag har kopt mat till bussresan", tillexampel. Vet att det masta låta lite underligt att man bara kan fa en resa tiill vegas sa. Men det ar jattevanligt har, har haft kompisar som akt pa det innan. Det ar vardagsmat i LA. 
 
Nu ska jag sooova!
 
Puss och kram!

14e feb

Publicerad 2014-02-15 05:17:20 i Allmänt,

Helloo!!
 
Idag har det varit en pluggfri dag! Sa himla skont! Vaknade dock 5.40 av mig sjalv, for att de e sa dags jag gar upp varje dag nar jag ska till skolan.... irriterande! Men senare under dagen tog jag en powernap! 
Tranat, powerwalkat och skypat. De e vad jag gjort idag! 
Sen at jag Nina och Amanda hamburgare pa the counter..MÄTT!! 
Amanda och jag ska ut ikvall! Vet ej vart, planerna andras hela tiden haha.. Vi far se vart kvallen leder!
 
Imorron har jag egetligen biljetter till ett event, men fick nyss mail fran splash och behover skriva artiklar.. sa hinner inte till eventet! 
 
Nu ska jag fortsatta att gora mig iordning!
 
Men forst vill jag passa pa att saga ett JATTEGRATTIS till farfar som fyller ar idag (sverigetid, 15e feb)!! Hoppas att du far en jattefin fodelsedag!
 
Puss o Kram
 

Vinterterminen = oveeer!!

Publicerad 2014-02-14 00:38:11 i Allmänt,

Hejsan!
 
Nu har jag LOOOV!!!!!! Woohoo sa himla skont! 
Pa arten fick vi kakor! Kalasgoda, at 4 stycken, ehehe. Vi redovisa vart final, sen fick vi rast och sen nar vi kom tillbaka sa fick vi tillbaka var sketchbook och resultatet pa var final. Vad jag gor ar att jag tar sketchboken och sen slanger jag halva mitt final. Det var namligen 3 papper, varav det ena pappret bara inneholl en hand.. sa jag slangde det, tankte att de e ju onodigt att ha med den. (Vad jag nyss kom pa att det var antagligen pa det pappret hon hade skrivit betyget..... lite sent pakommet haha..... Bra dar Caroline. Hur tankte jag egentligen.. aja.  Jag fick bra kritik pa redovisningen iallafall). Jag hoppas pa ett A i den kursen, men vagar inte at nagot forgivet. Far veta mitt slutbetyg pa sondag!
Sen var det psykologi. Jag fick min plats. Och jag tror faktikst att provet gick bra! Osaker pa bara nagra enstaka fragor! Sa hoppas pa det basta! Far troligen mitt slutbetyg i det pa torsdag! 
Efter jag skrivit klart sa var det ussen hem direkt. Sen en jakligt jobbig promenad hem med ritbradan, alla mina tidigare uppgifter som jag haft i skapet, sen i min vaska hade jag psykologiboken, anteckningsblock och sketchbook, en kalender och en massa pennor och en flaska vatten... TUNGT! Och sa ahde jag min skinnjacka pa mig eftersom de e lite kyligt pa morgonen, men nu var det ca 25 grader.. sa fick ta av den och bara den ocksa. Det var en jobbig 30 min promenad hem... 
 
Men nu e jag hemma och de e niice!!! Forst var jag helt rastlos, sen nar jags atte mig i sangen med datorn blev jag saa trott!! Men ska inte somna an. Klockan ar bara 3.30 haha.. 
 
De e saaa sjukt harligt att nte behova tanka pa plugg pa 4 hela dagar nu!!! 
Ska nog laga kesopannkakor och smoothie sen innan jag gar till gymet! Sen dusch och krypa ner i sangen och kolla film! Later som en bra ide! yee!
 
Puss o kram! 

onsdagen ar slut

Publicerad 2014-02-13 03:49:21 i Allmänt,

Hejhej!
 
Kampigt att ga upp i morse, men jag lyckades. Tog mig skolan. Alltsa, jag komme rnog aldrig vanja mig vid hur packade bussarna ar vareeenda morgon! De pregar in folk i bada dorrarna sa att dem precis gar att stanga.. Man star som packade sillar. Jag hade ju med min ritbrada for att jag jobbade pa mitt final igar.. inte sa himla smidigt! Men de gick. 
 
Har ar en till bild jag ritat med kol.
Kan knappt fatta sjalv att de e jag som ritat. Att jag kan fa tomt papper att se ut sa. Denna kursen har vekligen hjalpt! 
 
Detta var alltsa var sista lektion. Sa himla skont! Imoron ska vi bara lamna in vart final och fa vara betyg.
Sen motte jag suzzie pa lunchen! Inte sett henne pa evigheter sa de va kul! Hon kopte en bok av mig. Sen stack jag till psykologin! OCH JAG FICK MIN PLATS! hihi! 
Aven dar var det skont att veta att e va sista lektionen!! Har varit en intressant kurs, men jobbigt att ha det sa intensivt! Blir valdigt maffigt! 
 
Sen kom hem. Lagade mat, 2 portioner sa jag har en box till imorron! Har inte kopt mat alls denna veckan!! (Ralphs raknas inte). Duktigt! ocksa varit duktig med att laga mat! Matdagbok hjalper! 
 
Gick en svang till Vitamineshoppe och kopte massa questbars! Nomnom! 
 
Sa nu kom jag nyss hem. Ska plugga psych! Kanns som jag kan det mesta, larde mig det ju nyss, sa behover bara repetera! Ska bli sa skont imorron att ga hem fram skolan!!! 4 DAGARS LOV. Wiho! haha. Battre an inget iaf! 
 
Kollade i brevladan idag. Hade fatt ett fint kort fran farmor o farfar!! 
 
Nu ska jag ta en chokladbit och kotta psykologin! 
 
Puss och kram! 

onsdag.. not!

Publicerad 2014-02-12 05:39:44 i Allmänt,

Hejj
 
Idag ar det bara tisdag. Har trott de varit onsdag hela dagen.. 
 
Lamnade in min sketchbook pa arten. Sen ritade vi, somvanligt. Snabbade mig till Psykologin... MEN, nu hade den andra tagit min plats igen. Grr. Imorron ska jah luncha snabbt med en kompis sa da kommer jag inte kunna ga tidigt..... sa da lar ju han ta platsen igen... MEN pa torsdag. DA ska jag sta dar o vanta om jag sa ska ata min lunch i klassrummet innan vi borjar.. Jag ska svsluta denna kursen pa MIN plats! (jattefånigt jag vet, men jag tycker de e kul. Och sa tycker jag att det ar MIN plats). 
 
Kom hem. At maut, handlade pa raplhs och jobbat pa art finalet. Nastan klar!
 
Nu ar jag sa sjukt trott... men jag ska lasa lite psykologi innan jag somnar. Men ska sova tidigt. Oh sa trott jag ar....
 
Bara 2 dagar kvar pa vinterterminen! Heja heja... 
 
Puss o kram! 
 

hi monday

Publicerad 2014-02-11 02:52:06 i Allmänt,

Helluu
 
Vankade med en ryck av vackarklockan imorse och hade absolut 0,00% intresse av att ga till skolan... Gjorde det iallafall saklart. Fick tillbaka bildlaxan fran forra veckan fick 9/10 p, (pagrund av att den va en dag sen, missade ju forra mandagen), men jag va nojd. totalt fatt 29/30 pa laxorna. 
Sen holl lararen kvar oss for att ga igenom sista deflan av finalet... vilket gjorde att jag fick slanga i mig min lunch pa 5 min och ga pa toa pa 2 min och kolla facebook och instagram i 2 min och 1 minut till att forflytta mig fran ena byggnaden till den andra... SA att jag hanni tid till att ta tillbaka min plats pa psykologin, hehe. Kommer in helt anfadd, ser till min stora lattnad att platsen e tom! Winning! 
Fick resultatet pa provet vi skrev forra veckan. A!! Woopwoop! Sa nu ar jag uppe i ett A! Ett svagt A. Sa mycket hanger nog pa slutprovet... Blir det a eller blir det b. Hade ju varit sjukt kul med ett A! 
Sista halvtimmen kampade jag mot ogeonlocken... sen fick jag antligen ga hem!! WIIE! 
 
Kom hem till en clean lagenhet! Ninis hade stadat!!! Sen lagade jag kesoplattar och smoothie till mat! Mums o nyttigt! 
Sen råkade jag somna. Bara en kort liten powernap, de va nice! Nu har jag precis bytt om till traningsklader och dricker en celcuis innan jag ska till gymmet en svang! 
 
Efter gymet ska jag gora klart min sketchbook som ska lamnas in imorron. Har 2 uppgifter kvar i den att ta igen! Sen e den finito! 
 
De e gött!
Detta va sista mandagen pa vinterterminen! Swooch sa snabbt gick det! Kanns braa! 
 
Puss o kraaam! 

hejhej

Publicerad 2014-02-10 04:14:47 i Allmänt,

Hello
 
Sondag igen... 
 
Igar var jag ute med Sara och hennes van som var och halsade pa. Vi va forst pa saddle ranch, men dar va sa trangt sa vi gick ganska snabbt vidare mot nasta bar som fick bli Rock and Rilleys. Dar stannade vi resten av kvallen. De va trevlans. Helt okej kul kvall liksom. 
 
Sov till 10 idag! Nice! Gjort klart min art och gatt 2 powerwalks idag! Nu ska jag snart lasa psychology! 
 
Sa himla nice att det bara ar 4 dagar kvar pa vinterterminen nu! 4 tidiga mornar! Nasta termin har jag INGA! Woop! 
 
har ar jag och mitt jatteroda har! Wiie
 
Puss o kram
 

konst-ig

Publicerad 2014-02-09 02:30:47 i Allmänt,

Hejhej
 
Borjade dagen med skype med farmor o farfar. Sen powerwalk. At avokadomacka och banan till lunch! Gjort sketchbook och borjat med mitt art final. Vart final ska vi tejpa ihop 3 stora papper och gora ett sjalvportratt av oss sjalva i vekrlig storlek. Och det knepiga ar att vi ska gora kontur-ritning (contour drawing), alltsa inte slappa pennan fran pappret, forutom nar man ska ta rast fran ritningen dvs. Man far heller inte sudda... Och sa ska man kolla sig i speglen hela tiden. Men de far inte vara en helkroppspegel eller ett foto, maste va en handspegel.. 
Jattejobbigt faktiskt. Ar val typ halvklar. Ser valdigt maskulin ut... haha.. Men jag foljer iaf instruktionerna! 
 
 
Hoppas inte vi far gaster... pinsamt att ha en fet ritning pa sigsjalv pa vaggen...
 
Skulle till ralphs och handla tejp. Kom hem med en matkasse full med grejer.... utom tejp.. Sa fick ga dit igen...
 
Fick ocksa ett crave efter nagot gott i eftermiddags... men de gjorde jag en smoothie och at en questbar! Duktig carro! 
 
Ikvall ska jag ut med Sara! Ska val till nagon bar pa sunset tror jag, ska bli kul hoppas jag! Nina orkade inte ga ut (latmask). 
 
Har vekrligen gjort art hela dagen idag haha. Men kanne rmig klar or idag. Ska lasa lite psykologi ocksa idag. Sen far de va klart for dagen. Jag har varit duktig idag!
 
Yepp
 
 
Puss o kraaaam
 

Friiiday

Publicerad 2014-02-08 06:14:04 i Allmänt,

Hello
 
Idag har jag varit duttig. Borjade dagen med skype och sen PW!
Ata nyttig lunch. Kyckling, bacon, avokado och keso och fullkornsmacka. Hade man philadalphia och mosade avokadon pa mackan var de ratt gott. Eller helt okej. Hamburgare e ju godare, men de gick ner..
Sen publicerade jag en artikel till splash. Skrev ater igen inte sjalv, bara redigarade den och publicerade den. Inte lont att jag lankar for den e inte sa intressant.
 
Efter det stack jag till gymet och korde ett bra pass! Mycket axlar och rygg. Sen hem ta en dusch och sen borja pa kvallsmaten. Idag stod flaskfilegryta i matdagboken. Sa det gjorde jag, med lite hjalp av Nina. Det blev helt okej. Inte basta jag atit. Menmen. Man lar sig. 
 
Ska forsoka fortsatta med att va duktig pa att laga mat. Funkat bra idag iallafall! Ehe. 
 
Igar hade jag varsta krangdagen, at nog 67365 kalorier. Har ar nagra av dem:
Cupcaaaakes! 
Nina och Sophy pa bilden!
 
Btw har jag fargat haret igen. Har ju inte fargat det sedan November, sa hade en utvaxt som jag ville bli av med. Nu ar det kalasrott igen! Gillar denna harfargen sa sjukt mycket! 
Har ocksa gjort min sketchbook lite. Imorron ska ajg satta igang med mitt final... 
 
Nina har lite marabou hemma. Jag fick nyss smaka.... SAAA HIMLA GOOOTTTTTT!!!!!!! Oh sa gott det ar! MMmMM 
 
Ska va vaken ett tag till. Sen ska jag sova!
 
Puss och kraaam

heeej helg!

Publicerad 2014-02-07 07:38:16 i Allmänt,

Hejje!
 
Nu antligen har jag helg!!!
 
Vanlig dag idag... Fortsatte med kol pa arten. Blev naaastan klar med den. Jag blev inte sa nojd med den, men grabben bredvid sa till mig efter lektionen att den va fin. Sa de va kul! Lagger upp en bild pa den, mest for att jag  knappt lagge rupp bilder nufortiden hehe. 
(Somsagt hann den inte bli klar... Flaskan och vattenkannan ar snea osv..)
Men jag tycker de e coolt att man kan skapa nagot som ser 3d ut pa ett papper genom att bara skugga.
 
Sen psykologi. Jag missade ju lektionen i mandags, sa nar jag kommer pa tisdagen sitter en annan kille pa min plats.. dar jag suttit sen vi borjade liksom.. "aja" tankte jag och satte mig pa en annan plats. Nagon kanske hade tagit hans eller nagot.. Sa pa onsdagen gar jag dit lite tidigare for att va saker pa att fa min plats, vilket jag far. Men sen nar killen kommer sa hor jag han saga "oh man somebody took my seat!" Min forst atanke va SEN NAR BLEV DETTA DIN PLATS MISTER?! Sjalvklart va jag tyst.. men fasen vad jag stor mig hahaha. Och idag satt han pa MIN plats igen.. Sa himla storigt. Hur blev det hans plats???? Ska dit tidigare pa mandag och reclaim my seat. Nu ar det krig.
 
Sen vet det hem. Ta hem ritbrädan... Nar jag har 10 minutet kvar hem, sa oppnar sig himmlen. Regnet oser ner pa mig och min ritbrada med papper i... ooh. 
Men jag va glad nar jag kom hem. Sa himla skoont att ha helg! At de 2 sista chokladbollarna, nomnom. 
Sen skulle jag laga mat. Kycklig och pasta hade jag skrivit i min matdagbok. Men koket ser ut som ett helvete, plus jag var trott fran skolan... Sa na. Tur hade jag bananpannkakor kvar fran igar, sa det blev nagot annat an flingor iaf. 
 
Gjorde lite sketchbook, sen handlade jag med Nina och Athena. Filmkvall, tjejsnack och mys. Sen kom Sofie som precis landat i LA sa joinade hon oss ocksa! Supermysigt!
 
Nu ar klockan halv 11 och jag klarade inte att va vaken langre, sa jag sade godnatt!
 
Puss o kraaam

update

Publicerad 2014-02-06 05:27:00 i Allmänt,

Hej igen!
 
Kom nyss hem fran gymet! De va gotttt! Sen at jag flingor och yoggi som vanligt. Sen slog det mig. Jag ater som en kratta. Jag har ju varit lite medveten om det hela tiden. Men idag nar jag papakade for mina roomies att jag ater daligt, holl dem med mig alldeles for mycket. "Ja du atrer jattedaligt for att trana sa mycket!" . Dar fick jag en spark i rumpan. Gjorde bananpannkakor och sen skrev jag matdagbok over resten av veckan. Nu jaklar ska de bli skillnad. Inte konstigt att jag knappt ser nagra resultat. En bra diet ar ju halften av resultaten. Sa, nu. Nu ska jag bli fit!!
 
Publicerade precis ocksa min 3e artikel for splash. Denna har jag inte skrivit sjalv, utan bara publicerat. Lankar den sa ni kan lasa den iallafall. Om ni inte har nagot annat att gora dvs. Ehe. 
 
http://splashmagazines.com/publish/686-New-Talent/zaira-belen-aguilar-model-filmmaker-and-actress.php
 
Nu ska jag ta en snabb dusch och sen gora min sketchbook! 
 
Athena och Nina ska ut ikvall. Kul for dem!! Dem ska forst fa middag pa fig and Olives och sen ut pa hooray henrys... uuuh jag vill ocksaaa! Men ack ack.. inte idag.. 

5e februari

Publicerad 2014-02-06 01:56:48 i Allmänt,

Hejsan!
 
Saaa jobbigt de va att ga upp i morse. Hade garna sovit nagra timmar till.. aja. 
Pa arten idag jobbade vi med kol. Svart overallt! Var larare sa att man tillomed kunde snyta sig senare idag och det skulle va svart (hon hade ratt, uuh. (varsegod for den informationen)). 
Sen har jag ju bara 30 min mellan mina lektioner. Sa de va snabbt ata och plugga lite sen psykologi. Skriva prov. Stort prov. Men tror de gick hyffsat bra! Helt trott och slut i huvudet... Slutar antligen kl 2.34 och hinner med en buss direkt! Wiie!
Hem. Kolla PH finalen, ata chokladbollar (Nina kopte hem till mig sist dem var pa ikea nomnomnom!!!), sen betala kurserna. Imed jag ska lasa 15 units till varen sa sved det lite extra i planboken... Nastan skont att de e min sista termin. Slitte betala den summan!
 
Nu ska jag dricka en celsius och till gymmet och rora pa mig lite. 
Sen hem och publicera en till splash artikel som jag fick igar.. Och gora sketchbook laxa. 
 
Sa himla skont att det snart ar helg! Och sen ar det bara en vacka kvar av vinterterminen!! 
 
Puss o Kram

framtidsfunderingar

Publicerad 2014-02-05 05:39:11 i Allmänt,

Tjena!
 
Idag ar jag lite muntrare. Somsagt. Det gar up och ner. 
 
Bilden gick fort. Psykologin var seg. Missade ju igar och kande mig lite efter.. plus var redan trott i huvudet innan jag gick im pa lektionen. Nar den var slut sa stannade jag kvar en timme tillsammans med nagra andra i klassen fpr en study group infor provet imorron. Jag gick innan vi var klara for jag var hungrig och trott... Men lite fastande.
 
Nar jag kom hem lagade jag mat direkt. Sen kom jag pa att jag maste ivag och kopa lite pennor till art lektionen imorron... sa fick sticka direkt. Sen direkt fran art-butiken till ralphs och handla mat. Klockan var 7 nar jag kpm hem och da var det bara att sla upp psykologiboken. Nu ar klockan 8 och jag behovde en paus. Huvudvarken borjar satta in nu...
De andra sitter ute i soffan och kollar film och myser... buuhu. Vill ocksa... 
 
Forovrigt. Gar ju somsagt alltid och tanker nar jag har musik i oronen. Idag tankte jag pa framtiden. Vad ska egentligen handa efter jag tar min degree. Har velat fram och tillbaka. Ena halvan vill verkligen vara kvar i LA, fa ett bra jobb, bli amerikaniserad och flytta hit for gott. Den halvan har dominerat nu pa sistone, ratt ofta, och ar radd for att komma hem till sverige. Vad ska handa da tanker jag forskrackt. Vill ju helst inte tillbaka pa Maxi som att jag aldrig varit har... Borja om pa noll... Nejnejnej. Jag gillar 
SA IDAG. Tankte jag pa mina mojligheter i Sverige. Och här. Vad vill jag egentligen gora. Vad blir jag lycklig av att gora. Vad gillar jag... 
Jo. 1. Jag gillar att gora manniskor glada. 2. Jag gillar musik och underhallning. 3. Jag gillar barn. 
Har ju alltid dromt fram och tillbaka om att bli programledare. Och det sitter faktikst i fortfarande. Jag vill ju inte va programledare for nagot trakigt..... nagot kul. Sa da tabkte jag . BOLIBOMPA. Hur jakla roligt hade inte det varit? 
Och da borjar jag inte om fran noll. Utan jag fortsatter att jobba pa min drom. Aven fast den kanske inte ar i LA. LA har gett mig mycket och lart mig mycket, men det kanske inte behover betyda att jag alltid ska va har... Eller ja, man vet inte. Far se.
 
Sa jag skrev in till svt och fragar vad dem soker hos en programledare i boliboma. Bara sa. Inget att forlora. Och kanske, sa skriver jag ett CV. We'll see. 
 
Sa bara kande mig en gnutta positiv nar jag kande att det finns mojligheter i sverige. (ja nu e ju inte bolibompa min enda mojlighet, och chansen att man ens far det ar ju nog heller inte sa stor. Men kan ju forsoka.)
Fortfarande lite kluven. Men anda hoppfull. 
 
En annan sak jag har funderat pa ar att andra om mina kurser. Byta ut min Dans och Volleyboll mot en broadcasting kurs. Har funderat pa den kursen innan men da har jag haft viktigare kurser att ta. Men  nu har jag ju inte det... och sa slog ju programledardrommarna till igen..... Sa kanske bytar ikvall.
 
Ska betala alla mina kurser imorron. Min sista termin pa SMC. Waah. 
 
Nu ska jag tejpa upp ogonen sa jag kan lasa sista kapitet i Psychen... 
 
Puussss och kram

.:.:.:.:.:.:.:.

Publicerad 2014-02-04 04:26:38 i Allmänt,

Heej!
 
Hann inte skriva igar. Igar jobbade jag pa min art laxa nastan hela dagen, sen vid 5-6 tiden traffade jag Sara sa gick vi till Johnny Rockets och tjockade oss. Sa himla gott. Sen kom matkoman...
Efter det snackar jag med en kompis is verige som inte mar sa bra och fick aka ambulans igar precis innan jag skulle sova. Sa det gick inte sa bra att sova..
Vaknade kl 4 med migran. Upp o ta huvudvarkstablett, somnade om kanske en kvart innan klockan ringde. Sa gick upp o at frukost.. men kande att jag kunde inte ga till skolan idag... sa jag gick och lade mig igen. Kande att jag kan ha rad att missa en dag..
 
Efter jag hade sovit sa madde jag battre. Har pluggat nastan hela dagen. Gatt en promenad, rensat tankarna och lyssnat pa musik. Musik och promenad ar bast. Varit en svang pa gymet ocka, det var gott. 
 
Nu ar jag bara jattetrott. Langtar tills de e dags att sova, men ska vanta minst 2 timmar. Ska lasta lite psykologi forst. Prov pa onsdag. 
 
Atm ar jag val lite nere. Det gar upp och ner. Vissa dagar ar jag hur glad som helst, och andra vill jag bara ligga i sangen och va sjalv. De e jattejobbigt. Vad exat det beror pa vet jag inte, lite olika anledningar bara. Men de e val inget kontsigt. Man ar ju bara manniska, man kan inte va pa topp hela tiden. 
Livet har sina ups and downs. Jag gar o hoppas pa att en UP kommer snart. 
 
Saker jag stor mig pa atm ar att de finns sa manga falska manniskor har. Kvittar hur snall och arlig man ar, men far anda skit for det. Sant som hander dock, och man lar sig. Men blir sa trott pa det, forstar inte hur dem tanker. 
Sen e det massa andra smasaker... Vet inte om jag ens orkar klaga pa det. Samtidigt som jag skulle vilja fa damp pa det, sa sager andra halvan "skit i det". Acceptera eller forsoka gora nagot at det sa de kan bli battre? Fast om jag forsoker gora et battre kanske de gar at pipan och inte blir battra alls..
Onskar jag var bra pa att saga ifran. Sa sjukt jobbigt och man kanner sig som varldens minsta manniksa. 
 
Nu har jag klagat lite. Rensat huvudet.
Jag hoppas inte ni blir orolig darhemma. Vet att ni (mina kara slaktingar) har en formaga att oroa er valdigt latt. Men ni behover inte orora er. Tumme upp. 
 
Nu ska jag fortsatta att lyssna pa mina carros favvos pa spotify och plygga psych. 
Tagga skola imorron. Uuh. Nast sista veckan pa vinterterminen nu iallafall!
 
 
 
Puss och kram pa er! 

Sondagslordag

Publicerad 2014-02-02 06:21:42 i Allmänt,

Helloo!
 
Sa igar stack vi ut till bootsy! Forst fick vi komma till en restaurang och fick pizza och en drink, sen lag klubben 50 m darifran. Klubben var ratt fin. Gillade den. Sag inga kandisar dock. Hade hort att det skulle va en hotspot. Fast den kaske va dar utan att jag sag dem bara hehe. 
Kvallen gick fort och strax innan 2 tar vi taxi hem. 
Snipp snapp slut. 
 
Idag har varken jag eller Nina varit sarskilt pigga. Legat i sangen nastan hela dagen haha. Atit glass o kollat film. Sen pa eftermiddagen tog jag mig i kragen och tog pa mig klader, Sen stack vi ut och at allihopa. Kinamat, de va gottigt. Sen var det hem och pa med pyjamasen igen. Klockan ar strax efter 9 och jag ska snart sova. Masta va pigg imorron for da vantas det PLUGG! Ska hinna med gymet ocksa hade jag tankt!  Var bjuden pa en superbowl fest pa dagen, men skolan far ga fore.. 
 
 
 
 
Puss och kraam! 
 

hay friiiday

Publicerad 2014-02-01 06:37:29 i Allmänt,

Tjollahopp!
 
Idag har jag skypat med fina familjen, powerwalkat, bakat questbar kakor, atit lunch, tranat i gymet, handlat pa raplhs, dushat, fixat naglarna med Nina och Athena. Forsta gangen jag fixade naglarna faktiskt. Kanns konstigt med langa naglar. Kom hem, at tacos med Athena och nicklas. Nu gor tjejerna sig i ordning for ikvall ska vi ut! En klubb i WeHo. (west hollywood alltsa). Bootsy bellows! Ska bli kul att testa nagot nytt!
 
Hejhej.
 
 
Ha en trevlig helg allesammans! 
 
Puss o kram!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela