carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

15h skoltorsdag

Publicerad 2013-05-31 08:48:16 i

Hej

Trött efter 15 h skoldag. Men de har varit en bra dag. Filmade en musikal på skolans teater. Nu ska jag Sova, taggad på sovmorgon!

Puss o kram

pluggpanik

Publicerad 2013-05-30 01:56:17 i Allmänt,

Hejsan hejsan!
 
Igår satt jag uppe till ca kl 22 och bara skreeeeeev en massa massa text. 6 sidor kom jag upp i. Dock ej sammanhängande. Engelska uppsatsen snackar jag om nu alltså. Ska ha en "färdig" uppsats, alltså ett utkast klart till imr, det är ju bättre ju mer färdig den är.. men det är ju bättre att ha massa något än inget..
 
Åh jag är så stressad och uppe i varv i mitt huvud nu. SÅÅÅÅ mycket att göra och fixa.. Ska fixa så jag får csn i sommar och sen lån till hösten, massa papper och påskrifter, ska fixa med i-20 papprena så jag kan komma ut och in i landet..  Ska fixa böcker och sånt till sommarkursen innan jag åker til sverige, annars kommer det inte gå bra.. Ska plugga till Bus 21 finalsen på måndag. På tisdagen ska engelska uppsatsen vara färdig och vi ska även ha en presentation om den... vilket betyder att jag ska hinna öva till den också. Efter engelskan, samma dag (tis) så har jag Final i Bus 32. Dagen efter, alltså onsdagen, så har jag final i Median... på heeela boken........... AAAAAAAAARH  ALLA FINALS PÅ SAMMA GÅNG.
 
Sen har jag två projekt i Bus 21 som ska bli klara. Det bästa hade varit att lämna in dem samttidigt som finalsen på måndag, för då hade onsdagen varit min sista skoldag.. Men det kommer jag inte hinna, om jag vill göra bra projekt dvs.. så får till den 10e att göra klart dem.
 
Utöver allt skolarbete så ska jag ju hinna ha kul också nu sista 2 veckorna.. Plus leta lägenhet.
 
Får lite smått huvudvärk bara jag tännker på det... MEEEEEEEEEEEN det är bara att göra. En sak i taget, som jag alltid säger. Idag tog jag mig faktiskt tid till att ligga vid poolen i 2h, känner mig så vit... och ville koppla av mentalt, med det gick ej att koppla av helt för har massa "att göra"... När jag kom in för att skriva på engelskan hade jag inget flyt. Och då går det inte. Slösar bara massa tid när man sitter vid datorn och inte kan formulera bra meningar... så därför skriver jag här isf. Ska iväg till ralphs o handla, till banken och fixa hyran och sen ska jag träna för att rensa huvudet lite.
 
Är sååå trött nu också. Vill ha sovmorgon. Längtar till jag kan sova ut på fredag....
Imorron har jag skola 8-23. Ser EJ fram emot det. Dock ser jag fram emot att komma hem efter en såån lång dag och sova!
 
Längtar till sommarlovet! Men det är inte långt kvar nu! Snart snart! Om 17 dagar är jag hemma. What what?!
 
Nu måste jag kila!
 
Puss o kraam

tisdag!

Publicerad 2013-05-29 02:19:55 i Allmänt,

Hejje!
 
Dagen började sådär. Vaknade mitt i natten av att ett par bråkade i korridoren, IGEN. Det är minst 3e gången de skriker fula ord, smäller i dörrarna och gör väsen av sig. Mest tjejen som skriker. Så, där rök min goda nattssömn... Tycker att paret borde göra slut eller gå i parterapi...
 
Sen hade jag svårt att somna om... jobbigt att gå upp sen när klockan ringde. Men jag gick upp , gick ut, gick igenom spindelväv,, uuh, och sen kom ut i tid för att jasmin skulle hämta mig... där står jag och väntar och väntar. Smsar henne och frågar om hon e på väg. Rosanna och Isa får stjuss med en annan tjej som kör till vanliga campuset (jag är på ett annat campus som kallas bundy campus) frågar om jag vill åka med. Men tänker att de vore ju taskigt att sticka om Jasmin skulle komma sen... Men klockan blir 5 över halv 8 och när hon inte svarar varken på samtal eller sms så inser jag att hon inte kommer komma och ångratr bittert att jag inte åkte med dem andra. Går mot bussen, mailar fröker och förklarar och säger att jag blir sen.... Bussen tar ca en evighet och jag är framme och inne i klassrummet kl 8.45.. 45 min sen. Hade som tur va bara missat en video de kollat på och disskuterat lite om.  Lämnade in min uppgift, skönt att ha den ur vägen nu. Nu kan jag äntligen fokusera på uppsatsen!
Gick på business hours sen och fick lite ideer om hur jag ska strukturera min uppsats .
 
Jasmin smsade senare under dagen och förklarade att hennes väckarklocka inte hade ringt.  Sånt som händer. Efter hålan hade jag Bus 32, lämnade in min formal report. Skönt att ha den över, enda som återstår i den kursen nu är Finalsen nästa vecka... Fick tillbaka ena uppgiften, som vi lämande in några veckor sedan, Fick 5/5 p! Full potta! Yesyes!
 
Sen åkte jag hem. Gick hem. Och jag har nog aldrig svettats så mycket när jag gick hem... Fuktig värme ute idag. Ush och fy...
 
När jag kom så satte jag mig direkt i soffan och började skriva på engelska uppsatsen. Har nu skrivit en sida, introductionen. Bara minst 6 sidor kvar. . Och draften ska va klar på torsdag. Jiha.
 
Man tror att bara för man är i LA, det är varmt och man har pool att man kan ligga ute och sola hela dagarna, efter skolan och så. Men det har man inte tid med ... had ejag gjorde det hade jag inte haft så bra betyg kan jag lova.
 
Så ska bara fortsätta att skriva engelska uppsatsen resten av dagen. Gå en runda i parken okcså sen när det inte är så varmt ute...
 
Puss och kram!

City Of Angels

Publicerad 2013-05-28 07:09:30 i Allmänt,

 
"All My Life
I was Never there Just a Ghost
Running Scared
Here our Dreams are Made
The One
Lost in the City Of Angels"
 
"I found Myself in a Fire Burn Hills
In the Land of a Billion Lights"
 
"One Life, One Love, Live"
 
Åh vad jag älskar denna sången!
Åh vad jag älskar denna staden!
 
- Love life.
 
Puss och kram igen.
NU ska jag sova!
 

söndagsmåndag

Publicerad 2013-05-28 06:58:46 i Allmänt,

Hejhej!
 
Idag är det måndag men det känns som söndag. Jättevilsen på dagarna.. Men det är måndag, memorial day. Började dagen med skype, tvätta och plugga. Blev klar med min Formal report, gjorde glädje skutt. Klar med "lilla" Engelska uppgiften på 2 A4 som ska hjälpa oss på vägen på vår uppsats men som inte alls gör det... Men den är klar iaf.
 
Gjorde pannkakor till lunch. De var det godaste pannkakorna jag har gjort här i usa, jag hade lite socker i dem, det blev mumsigt! Och så bakade jag en kladdkaka! Lite för att ta slut på alla ingredienserna jag har som inte ska stå här o bli gamla över sommaren och lite för att det är memorial day och jag var sugen på kaka och ville bjuda mina roomies på något gott. Men när kakan var gjord och ingen äter direkt, så äter jag....  Så jag år ju cirka 1/3 av kakan haha.... bra där. Den var god, och det är ju lite tanken som räknas. Nu är den slut.  
 
Sen stack jag iväg på hike i runyon och sen stacl jag och joie till LA fitness, vi skulle på zumba, men den var inställd så vi tränade vanligt istället. Kanske lyckades jag nästan träna bort alla kalorier jag i kakan..
 
Åt btw upp de sista chokladet idag. Kände att det var bäst att bli av med det så fort som möjligt. Så slipper det fresta mig mer.
 
¨Har varit en kul helg. Men nu är den över. Upp tidigt imr. Men jag är ändå tagga på att ta mig igenom det sista i skolan nu. Efter imorron återstår bara engelska uppsatsen + presentation av resultaten i research uppsatsen, finals i Bus 32, Bus 21 och Media 46, och 2 projekt i Bus 21. Allt ska va klart nästa vecka. Får koncentrera sig på en sak i taget så ska det nog gå.
 
Sjukt att jag snart har gått mitt första år på college. Att åka hit är definitivt det bästa jag någonsin gjort. Det är dyrt att plugga här, men allt man får uppleva och lära sig är priceless!!!
 
 
Nästa vecka kan jag säga att nästa vecla kommer jag hem. Så fort har det gått. Känns som det har gått mycket fortare denna terminen.  Ser fram emot att komma hem, jättejätte mycket. Men åh vad det ska bli kul att komma tillbaka hit sen igen!
 
Nu ska jag sussa!
 
Puss och kram på er!

kalas, honnör och mammasdag

Publicerad 2013-05-27 02:45:57 i Allmänt,

Tjenare!
 
Igår begav jag och johanna oss till the valley för att gå påp fest hos några kompisar. En av dem som bor där är militär, cooolt! Är lika gammal som oss och har varit i afganistan och sånt. Respekt. Iallafall, det var kul, spelade beerpong och umgicks. Trodde dock att det skulle vara mer folk där, vi var bara typ 10 pers haha... men vi hade trevligt ändå.
 
Jag Johanna och soldaterna
 
Denna bilden är ful. Men tyvärr finns det inga bättre...
 
Så sjukt kul att lära känna riktiga orginal amerikanare!!!
 
Vi sov där och körde hem efter frukost. Sen köpte jag och johanna starbucks som vi åt i lacma parken, mys pys!
 
Sen jag kom hem har jag bara pluggat och gått en promenad.
 
Och såklart ett stort grattis till världens bästa mammi på mors dag! Hoppas att du har haft en fin dag, saknar dig! Ses om 20 dagar!
Mamma lika glad på foto som vanligt! ♥
 
Nu ska jag gå till ralphs och handla lite. Sen ska jag kötta lite rapport och engelska!
Så himla skönt att vara ledig från skolan imorron!!!
 
Förövrigt så är allt kanon! Har så underbara människor och djur där hemma som jag ska få krama om om 20 dagar, har the time of my life här i LA med kanonmänniskor och livet bara leker. Love this cityyyyyy!
 
Puss och kramis!

Fredagsferre

Publicerad 2013-05-26 02:25:43 i Allmänt,

Hejsan!
 
Igår var roligt! Vi var på en fest hos saras kompisar, två tvilligar, hur gulliga och amerikanska som helst! Sen kom det fler amerikaner, vi blev väl ett gäng på ca 20 st. Spelade beerpong och hade skitkul! Det var tänkt att vi skulle ut till makai sen, men vi stannade där hela kvällen! Träffade massa nya trevliga människor. Vi ska nog träffa dem ikväll också! Kul!
Här står dreamteamet i beerpong och posar. hahah!!
 
Idag har jag mest tagit det lugnt, gått en runda med Johanna och druckit jambe juice.. mmmm!
 
Jag älskar denna staden! Tjalalalal
 
Fast det ska bli väldigt kul att komma hem. 20 dagar kvar i LA för denna terminen!!
 
Josse skickade denna bilden på Molly idag! Naaaaaaaaaaaw!! Min gullegris!
 
Min formal report börjar också ta form! Brabra! Går framåt iaf!
 
Nu ska jag fortsätta att plugga lite !
 
Ha det braa!
Puss och kram!
 

24e majmajmaj

Publicerad 2013-05-25 06:03:23 i Allmänt,

Heeeje!
 
Idag började jag dagen med plugg och skype med familjen och sen pw. Sen mer plugg och sen gick jag till gymet. Sen hikade jag och Johanna i runyon, athena hade försovit sig...
Efter det så stack vi till cheesecake factory och åt avokadorullar!
 
Fick ett pass på det eventet jag nämnde igår. Min uppgift är stage management. Jag är peppp!!!
 
 
Nu gör vi oss fina för ikväll!
 
Bara en liten sån update, hinner inte skriva mer nuu!
 
Asså det är redan 24e maj? Vart tar tiden vägen. Om 7 månader är det julafton..
 
Puss och kraaaaam!

torsday

Publicerad 2013-05-24 07:54:17 i Allmänt,

Hejsan!
 
Nu äre heeeeelg! Långhelg!!!
 
Trött som tusan är jag. Var sugen ett tag på att hänga med Johanna och Co på turtle race.. men orkar inteeeeeee......
 
Hade engelskan idag. Blir så irriterad på de uppgifterna vi ska göra nu innan.... känne rinte att jag kan lägga ner tid och fokus på den nu, nu vill jag prioritera Bus 32 Formal reporten och sen Engelska uppsatsen... Resten av uppgifterna är bara distraherande och frustrerande. Ajaja.... de e ba att göra.
 
Var på en extra credit grej på bus 21 idag, fick lite till extra poäng! Woho
 
 ´Sen hade jag bus 32, lämnade in min cover letter uppgift, Kan ha varit de bösta coverletteret jag skrivit so far, tycker jag. Få se vad läraren tycker och om jag kan få lite konstruktiv kritik.
 
Sen var det min sista dag i studion idag. Det gick bra! Var floor manager igen. Sen blev det tårta. Sa hejdå till crewet! Efter det åkte jag buss, könde som jag aldrig skulle komma fram, men tillslut var jag hemma! Åt morotskaka och flingor till kvällsmat. MMmm
 
Jag och Johanna har anmält oss till att vara volentärer på ett coolt event. En kompis till mig (han som ordnade att jag fick gå i luciatåget  förra året för julia roberts barn) har snackat om denna organisation som håller i eventet, så hoppas att att ha han som referens kan ge en fördel! Hade varit awesome! Det är efter alla finalsen, så missar ingen skola, för dem som var oroliga för det..hehe (mam o pap).
 
Sen tränade jag lite i gymmet.
 
Nu är jag trött. Klockan är 23. Ska borta tänderna sen kommer jag somna...
Imorron ska jag skypa, plugga och hika med athena och johanna!!
Imr är det bara 3 veckor!!! 21 dagar tills jag åker hem! Waaaaaaaaah!
 
Puss och kram!

kakakakakakkaaaa

Publicerad 2013-05-23 03:54:31 i Allmänt,

Heej!
 
Så var onsdagen nästan slut också, bara torsdag kvar, sen är det helg. Långhelg dessutom! Memorialday på måndag! Sköööönt!
 
Skolan gick fort idag, hann knappt komma dit innan det var dags att åka hem igen. När jag kom hem lagade jag kycklingpasta, med organisk kyckling. Må säga att det var en bemärkelsevärd skillnad på kycklingbröst fileerna jag köpte i storpack för en billig peng och på de organiska som kostade lite mer. Organiska var finare förståss, och de blev godare också tyckte jag, saftigare. Men det kasnke bara är inbilling när man äter med godare samvete..
 
Ialalfall. Sen pluggade jag. Gjorde den dumma engelska läxan, så nu är jag nästan klar med den. Sen gick jag och tränade. Det var gött! Sen kom jag hem, möts av en isabelle som säger att hon är sugen på morotskaka. Så vi bestämmer oss för att baka det. Duschar snabbt, sen går vi till raplhs o handlar ingredienser. Sen var det kring i köket när alla 4 stod och gjorde olika saker på samma gång...
 
Men nu är kakan i ugnen och det luktar goottttt ! Den är snart klar! Jag är taggad!!
 
Idag fick molly behandling nr 2. Får ont i hjärtat varje gång jag tänker på det och jag önskar att jag kunde vara där och hjälpa till, eller bara vara där för henne. Men om 24 dagar, då ÄR jag hemma!! De e snart!  Hon hade iaf svarat lite på behandlingen och hennes värden var lite bättre, men dock fortsatt att tappa vikt... Så både bra och dåligt. Sending lots of love! Åh vad jag saknar henne!!! ♥ ♥
 
Nu sitter jag o väntar på kakan och skriver på min formal report. Åh jag fruktar lite för denna uppgiften... den värd mycket poäng och den är svår och den ska va klar på tisdag och jag har såååå mycket att göra. Jag kommer klara det, men jag vill klara det jättebra.... och få ett A på den. Men inget är gratis, så jag får jobba my ass off helt enkelt... Förhoppningsvis är det värt det i slutändan när jag får betyget på den. Hoppas jag! Will do my best och strunta i the rest.
 
Imorron är det SISTA dagen i studon. Både tråkigt och skönt! Har varit en otrolig erfarenhet och upplevelse, det har varit både roligt och svårt, har lärt mig massor. Men åh så skönt att slippa de lååånga dagarna. Går hemifrån 6.20, kommer hem vid 8 på kvällen..
Dock nästa torsdag ska vi filma en teater på skolan, den är mellan 3.30-23, vilket betyder att nästa torsdag ska jag vara i skolan mellan 8-23. DET kommer bli en lång dag. Tur att det bara är EN gång iaf!
 
Nu ska jag fortsätta på formal report!
 
Puss o kram!!
 
update
KAKA KLAAAR NAMNAM
 Ser ej så god ut kanske, men det var det.. Inte utseendet som räknas!
 
 

tiiiiis

Publicerad 2013-05-22 06:00:03 i Allmänt,

Hellooo!
 
Zumban igår var askul! Svårt att hänga med i alla stegen efterson instruktören inte gick igenom stegen innan, så ibland stod jag bara o stampade o gick fram och tillbaka typ haha... Men vilken energi det var och massa skak och läraren var västa latinan haha. Mycket roligare än på kraftverket hemma i lödde!
 
Idag fick jag stjuss till skolan av Jasmin i min eng klass så jag fick sove en extra timme, woohoo! Engelskan gick bra, lämnade in min uppg. Sen hade jag håla, jobbade på min engelska uppsats hela hålan. I engelska har vi nu en uppg som ska in på torsdag, en annan som ska in på tisdag, nästa torsdag ska "draften" till uppsatsen vara klar och sne tisdagen efter så ska uppsatsen vara klar. Tycker att de här två extra uppgifterna bara är onödigt, hon har dem för att hjälpa oss komma igång men uppsatsen. Men jag tycker bara att de är sidospår och de hjälper  mig inte alls att komma igång med uppsatsen.. bara extra arbete...
 
Sen var det dags för bus 32. Lämnade in mitt lilla memo. man skulle nämligen lämna in ett memo för extra credit, så varför inte tänkte jag. Fick även tillbaka resultatet på min presentation jag hade förra veckan, 14/15 p ! NÖJD!
 
Efter skolan träffade jag Athena, sen stack jag hem, Var hemma vid 5, åt mat och sen var det pluggdags. Har nu nästan gjort klar uppgiften i Bus 32 till på torsdag! Så de känns bra!
Sen blev klockan 7 och jag gick en härlig promenad i parken och lyssnade på musiiiiik! Sen gick jag o handlade! Har inte hunnit träna idag, men får göra det imorron! Bara EN lektion imorron, skönt!
 
Har engelskan och bus 32 som ska bli klar. Bus 32 är 98% klar och engelskan ska jag bara göra, känner ej för att lägga massa energi på något som jag vet inte är relevant. Jag ska göra den, men det kommer gå fort. Ska göra den bra, men fort. Bra för att vara fort gjort.
 
Det återstår nu 200g choklad utav de 800g jag fick i lördags. Har bjudit lite... man alltså jag har en chhokladförbannelse över mig. Kan, inte, sluta, äta.. Även fast det är underbart gott är det lite frustrerande..
 
30 Seconds to Mars släppte sin nya skiva idag, Love Lust Faith + Dreams. Och den är SÅ FRUKTANSVÄRT JÄKLA BRA! Okej. Love it. Fick somsagt inte några biljetter till att se dem, man kan inte få allt.. men EN dag, då ska jag minsann se dem live!!! En av favoriterna är City of Angels. Den är wunderbar!
 <3 <3 <3
 
Nu ska jag kanske plugga liiite innan jag ska dra mig mot sängen. Är tröttis....
 
Puss och kram!

måndag.....................

Publicerad 2013-05-21 03:02:27 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag har det varit en riktig måndagsdag... ni vet en sådan typisk måndag då allt är bara typiskt. Sånna små irriterande saker hela tiden... Ska inte gå in på varenda liten obetydlig detalj... men bla på Medialektionen då vi streamade ett av programmen vi filmar i studion på lektionen. Och vi kollade på ett program som jag hade varit med och filmat, KALAS vad kul tänkte jag! Då kan jag äntligen få se mitt namn i eftertexterna.... men när det väl var dags för eftertexterna så var det väl något tekniskt problem så det blev aldrig några eftertexter.... Gissa om jag blev besviken. Satt med kameran redo o så.. typiskt..
Fick förresten 100% igen på quizet på kap 11. Wooho!!
 
Och så gick min väska isönder idag... Min andra "nya" väska som jag köpte för ca en månad sen när calvin gick isönder...
Först small Calvin klein...
 
Och sen idag.. forever 21 väskan..
 
Vad tror väsktillverkarna att man ska ha i väskan egentligen? Bumull?
 
Aningens irriterande......
 
Aja. Åt en subway kaka som plåster på såren. Gittegris! Vem? Jag? nääääe inte alls...
 
Kom hem vid 4. Gjorde mat, kyckling o pasta. Åt 100g choklad. jag alltså ätit 300g på 2 dagar, bra där! Gjort lite skolarbete. Åh vad mycket skolarbete jag har att göra nu i slutet.......... wäääääääh.
 
Nu ska jag och johanna snart på zumbaaaa... ska bli spännande.
 
Och nu är måndagen snart över! Skönt!
 
Puss och kramis!
 

supersöndag

Publicerad 2013-05-20 03:15:01 i Allmänt,

Hej på er!
 
Idag har jag haft full fart hela dagen. Har så mycket energi nu när jag är frisk och det är underbart!
 
Gick upp vid 8, åt frulle, gick promenad, pluggade (gjorde klart quizet i kap 11 i median, ska va klart imr) , vid 10 skypade jag med farmor och farfar, sen mat-handlade jag. Efter jag laddat in maten i kylen så gick jag till the grove för att gå in i Nike och Nordströmbutiken och jämföra dem. Har ett projekt i Bus 21 då vi ska in i 3 butiker som har samma product och jämföra de med varandra. Jag vill köpa ett par nya nike skor, så jag tänkte att då kan jag ju göra projektet på nike skorna, två flugor i en smäll. Så vet jag vart jag ska köpa  mina nya nike sen! Älskar Nike Free skor! Känns som att springa/träna på moln.
Tog en jamba juice till lunch. Kom hem, sammanställde resultatet från min "undersökning" av butikerna, sen stack jag och joie till RUNYON!!!! Jobbigt som attan, men SÅÅÅÅ underbart!
Lovely Lovely LA!!! Är så underbart trött i kroppen nu!! (fin magväska jag har va? Sjukt smidigt)
 
Kom hem. Åt lite kvällsmat + choklad. Tycker inte jag har ätit så mycket choklad, tagit en bit då och då... men helt plötsligt är första kakan slut.. (har redan påbörjat nr 2... ajajjajaaja) Men imed att jag hikade idag så gick det jämt ut!
 
Nu har jag duschat , tagit på mig mjukiskläder och satt mig i soffan. Helt plötsligt blev jag jättetrött haha... Men trött på ett bra sätt, för att jag har varit aktiv och duktig idag. Vet att jag kommer sova gott inatt!!
 
Fick ju en thomas sabo berlock av farmor och farfar, i form av ett hjärta. När vi skypade så sa dem att man kunde gravera den, och direkt så visste jag vad jag ville ha graverat. Molly. Så har jag alltid henne i hjärtat och med mig överallt! Perfekt!
Är inte jag och josse lite lika här eller?
 
Nu ska jag göra lite research i engelska och bus 32. Jobbigt med 2 research projekt på samma gång ska jag tala om!
Men det är inte länge kvar nu! Har 11 skoldagar kvar. 11 dagar kvar på mitt freshman year.. Coolt! Så de e bara att tuta och köra!
 
Imorron ska jag på zumba med johanan efter skolan och så ska Isa färga mitt hår!
 
Puss och kram!
 

Majdag 18

Publicerad 2013-05-19 05:00:52 i Allmänt,

Hejsan hoppsan!
 
Idag är jag glad och tröttis.
 
Igår blev en riktigt lyckad kväll! Det var meningen att det skulle bli en överaskningsfest i början, men det blev bara en fest... hahah. Började med förfest hos minna med tårta och trevliga människor, sen stack vi ut till ett jättetrevligt ställe i santa monica som hette MAKAI. Blev massa dans och alla hade riktigt kul!  Kom i säng halv 4. Trött och nöjd efter en kalaskväll! Johanna var okcså nöjd med kvällen och det var det som var viktigast!
VILKET GÄNG!
 
 
Låg i sängen hela dagen till ca halv 12, då gick jag och rosanna på promenad i parken, sen åt jag lunch, pluggade och sen gick jag till gymmet. Fick med min en trött johanna till gymmet också!
 
Efter gymet gick jag och joie till cheesecake factory. (IGEN ? tänker ni därhemma, ovh svaret är JA vi gick dit igen!). Delade på en förrätt, avokado eggrolls, så fruktansvärt gott! Där blev ni förvånade va? Tänk, cheesecake factory kan tillomed få mig att gilla avokado!
Var väldigt mätt efter förätten, men sen kom huvudrätten. Tuggade med framtänderna... kunde inte förmå mig att äta upp... Har dessutom ätit upp alla oreokex idag.. Så har mat hela vägen utt i halsen känns det som... eew. Kommer sova gott i matkoma inatt!
 
Vi bestämde oss för att imorron (efter min skypesession) att åka till RUNYON! Har inte varit där sedan jag var där med min familj för mer än en månad sen.. jösses... Så det är verkligen på tiden att komma dit igen! Längtar! Sen ska vi ta jamba juice till lunch. Får väga upp lite för en sådan synda-dag som idag.. haha.
 
So happy to have a friend like you!
 
 
Och en sak som gjorde mig himlans glad idag var när jag hittade ett grönt paket i brevlådan!
800 g marabou, 4 påsar tuggummi och ett thomas sabo smycket! Tacktacktack farmor och farfar!!! Blev glaaaad! Saknar er med!!!
 
(oj vilken fin bild, not.. men jag orkade inte ta fler..)
Nu har jag ett 200g marabou choklad i veckan tills jag åker hem haha!
 
 
Nu ska jag kolla film. Smälta maten och sen sova. Me happy.
 
Puss och kram!

Freitag

Publicerad 2013-05-18 01:34:15 i Allmänt,

Hejsan!
 
Sovit gott inatt. Skypade snabbt med familijen. Gått två promenader idag. Tränat på La fitness. När jag gick hem från LA fitness blev jag intervjuad av E! News, de frågade varför kändisars vikt är så intressant. Jag sa för att de va förebilder och vi ser upp till dem och däför är det kul att se vad de väger..... Hahhah. När jag gick därifrån kom jag på så mycket bättre saker jag kunde sagt.. funderade på att springa tillbaka o säga mina nya svar ist.. men det orkade jag inte. Plus att jag var svettig, osminkad och ofräsh.. så jag vet ej om jag vill att de ska sändas haha, men wtf.
 
Åt baconomelett till lunch. Och massa oreokex.
 
Imorse kollade jag 1iotas hemnsida, vilket jag inte gjort på ca en-två veckor... och då ser jag att 30 seconds to mars ska spela på Jimmy kimmel live!! AAAAAAAAAAAAH MY GOD! SÅ gärna jag hade velat se den.. MEN det var Sold out.... Sånna mini konserter brukar sälja ut rätt fort.. så det var väl inte så konstigt... bara surt. Så jag requestade en biljett till själva Jimmy kimmel showen... och förhoppningsvis så får man se lite av dem ändå, fast jag inte är i konsertpubliken. Håller tummarna. We'll see. 
Samtidigt som jag är bitter över att den är utsåld, så är jag så glad att bara en sådan möjlighet finns! Har haft möjligheten att se både the Killers (vilka jag såg! ASBRA) , Green day (inställt , buhu) och 30 seconds to mars! De har cokså haft Fall out boy och massa andra grymma artister och band! Wow ändå. Så glad att jag är i denna staden!
 
Har även skickat in en internship ansökan till ellen show (igen, hehe, gjorde ju det i början på förra terminen), så vi håller tummarna där också. Har inget att förlora.
Och även här är jag glad över vilka fantastiska möjligheter det finns, man kan ju söka (och om man har tur även FÅ) internship på ställen som MTV, Ellen show, CBS, Fox och massa andra..... 
Skillnad från vad man har möjlighet till att göra i lödde! 
 
Är sugen på något gott att äta, men vet inte vad... vill ut och äta men vet inte vad. Pallar inte ta på mig fina kläder o vänta på mat... Så tror jag ska göra scones. Nomnomnom.
 
Ikväll blir det kalas! Ingen aning om vad jag ska ha på mig.
 
Har nu 28 dagar kvar här innan jag sitter på ett plan hem. Ojoj. Längtar jättemycket samtidigt som det är läskigt hur fort tiden går!
 
(En gammal jätte random bild bara för att ha en bild i inlägget)
(Var tvungen att ta en bild precis där)
 
Puss och kram!

HEEENTLIGEN HELG

Publicerad 2013-05-17 06:28:11 i Allmänt,

Tjaa!
 
Idag har jag haft en awesome dag.
Bradagen började redan klockan 6 när vi väckte johanna med ljus, muffins och sång! Det var kuligt, titta sån glaaaaaad 21årig sötis!!
 
Sen stack jag till skolan. Hade engelska. Efter lektionen så evakueras skolan. Alla campus i området efter ett pistolhot. Så där stod vi ute och bara jahapp... vart ska vi ta vägen. Så en tjej i min engelska klass erbjöd sig att köra mig hem. En bit på vägen så får vi mail om att det är säkert att återgå till skolan.. så vi fick vända. Då hade polisen gripit gärningsmannen/hotmannen. Det var totalt 10 skolor som blev "lockdown" under tiden polisen utredde saken. Lite läskigt var det må jag säga. För bara några veckor sedan så var det ju bombhot (vilket dock bara var ett dåligt skämt av någon), och nu detta.Tycker det är bra att de har ett alertsystem som gör att de kan nå alla elever direkt och att de tar hoten på allvar.
 
Sen när jag återvände till skolan så satt jag i bibblan och jobbade lite på engelska uppsatsen. SISTA uppsatsen i engelskan nu. SISTA!! Sen var det bus 32, lämnade in min uppgift, och sen lyssnade jag bara på redovisningar.
 
Efter det var det studiodags. Det gick bra i studion idag och det var kul. Sista avsnittet av Non profit profiles för säsongen, det det bjöds på tårta och så! Jag var både floormanager och cameraoperater idag. Det gick bra, förutom att jag rålade justrera min bild en gång närmin kamera var live, det ska man inte göra haha ! oppss..
 
Sen åkte jag hem. När jag kom hem märkte jag hur trött jag var. Har varit så pigg och igång hela dagen, och nu ba puuuuuuuuuuuuuuuh.
 
Har ätit massa dåligt idag. Twixglass, kakor i studion, druckigt starbucksoboy, tårta i studion och sen toppar jag
det med oreokakor när jag kom hem. (bara för att jag kan liksom...) Oreo + mjölk... heaven!
Imorron står TRÄNA högt upp på att göra listan. Det första jag ska göra! Efter jag har skypat!
 
Har haft en bra dag! I'm happy! Finns så många härliga, underbara fina människor och det gör mig så glad. (Sen finns det märkliga och ite så underbaringar också, men dem kan man bara välja att inte umgås med).
 
Nu sitter jag här i min mysiga Victoria secret pyjamas som jag köpte förra veckan. Den är myys!
Och här har vi en bild på casten och crewet från dagens produktion. Bild i HD (not). Ett kul minne!
 
Nu är det helg! Jag är ASTAGGAD på att sova nu!
Imorron är det fredag. Då är det 4 veckor, 28 dagar tills jag åker hem! Waah! Tome goes by so quickly.. (dvs, snart får jag krama min pluppis!!!!!)
 
Imorron ska vi fira Johanna också! Det ska bli kul! I'm excited!
 
Ha de bra!
Trevlig helg!
Puss och kram!
Godnatt!

fingerscrossed

Publicerad 2013-05-16 01:40:36 i Allmänt,

Hejhej!
 
Idag hade jag bara en lektion. Gick bra, gick fort. Sen snabbade jag mig hem för att kunna vara vid datorn 11.58 då eftertexterna till en av showerna som jag varit med och spelat in på CityTv (där jag har internship) skulle visas. Det kan bara live streamas från deras hemsida om man inte har TV/santa monica kanalen.. Meeeeeeen jag missade det precis... Attans.. hade varit kul att se mitt eget namn.
 
Sen klockan 1 blev det min tur att välja kurser. Jag fick alla kurser jag ville ha och behövde! Det enda jag inte fick rätt på var hur man fick internship klassen... men det kan jag fixa sen till hösten när jag vet om jag har ett eller inte. Så mna kurser till hösten är, Math 18, Bus 25, Bus 28 och History 10. Bus 28 är en online kurs, och de andra kurserna är bara på måndagar och onsdagar, vilket betyder 2 skoldagar i veckan, NICE! Hade ju också passar perfekt ifall jag skulle få ett internship! Så jag är nöjd! Isabelle har precis exakt samma tider, men andra kurser haha!
 
Och så fick jag min sommarkurs, Nutrition 1 som jag ska lägga 9 timmar i veckan på i 6 veckor i sommar.
 
Sen stack jag faktikst till LA FITNESS! Det var minsann inte igår! Tränade lite lugnt, men det var ändå skönt att komma dit! Utnyttja mitt medlenskap lite!
 
Så nu ska jag plugga lite, jobba på min formal report i Bus 32, det är det stora slutprojektet. Förutom finalsen då..
 
Och BTW, skickade in min ansökan till viacom igår kväll. Ville göra det den 14e för 14 is my lucky number!
 
Inte för att chansen är så stor, men jag har iallafall större chans än om jag inte hade sökt! Fingers crossed!!
 
Imorron blir Johannaq myndig här i USA, hon blir 21. Sen är det bara lilla jag som är omyndig.. ack ack. Hon ska firas på fredag!
 
Idag fick Molly sin första behandling mot leukemin. Dem sa att det gick bra. Åh vad jag längtar efter att få krama om henne! Vet att jag sagt det 752936263494 gånger... men de e ändå inte tillräckligt.
♥♥♥
 
Nu ska jag fortsätta plugget!
 
Puss och kram på er!

hey day

Publicerad 2013-05-15 06:32:35 i Allmänt,

Hej o hå!
 
Kom nyss innanför dörren, klockan är 9 på kvällen. Lång dag, fortfarande uppe i varv.
 
Började dagen med engelska, fick tillbaka resultatet på presentationen jag gjorde i torsdags, FULL POTT! Känns bra! Det var innehållet i presentationen som gjorde den bra, att jag stod där i mjukiskläder och hostade fram en presentation som jag nästan läste innantill var nog inte värda full poäng.
Sen hade jag min håla. Satt och Smsade med josse nästan hela tiden, och så övade jag på min presentation. Det gick jättenbra när jag övade. Sen var det dags att presentera. Det gick väl rätt bra. Grejen är den bara att sekunden man ställer sig upp framför klassen är det någon i huvudet som får fnatt och lugnet är som bortblåst. Kändes som jag pratade fort och stammade. Men mina klasskompisar jag pratade med sa att det var bra (de kasnke måste säga så dock..  haha). Jag är ialalfall glad att ha det gjort, och det gick inte dåligt! Fick även tillbaka en uppgift vi gjorde för ett tag sedan, fick 4,5 p utav 5. Ändå nöjd. Ska lämna in nästa uppg på torsdag, min är redan klar, varit klar med den i en vecka.
Såhär såg jag ut innan min presentation.
 
Min nya vita kavaj och mina cue-cards! Taggad.
 
Efter lektionen så stack jag till studon, fick vara på telepromptern idag. Det gick bra. Efter vi var klara sökte jag upp Blake och bad om rekomendationsbrev, vilket jag fick! Woho! Han är en emmy vinnande director/writer, så det är lite fräckt att ha han som referens! Johanna fick också ett! Woho!
Ska skicka in min internship-ansökan  antingen imorron, troligen imorron... eller i dagarna. Vill göra det så snabbt som möjligt!
 
Sen gick jag till bussen hem. Såg när jag satt på bussen att det var gratis glass på the grove. Så springer snabbt hem och bytar kläder, sen går jag till the grova. Är framme vid hagen dazs klockan 20.20 och frågar om man kan få en gratis glass. Nej säger lilla mexaren, det slutade klockan 8, NEXT IN LINE. Otrevlig rackare. Kan säga att där förlorade dem en framtida kund, hur mycket kostar det dem att ge mig en kula glass även fast erbjudandet gick ut för 20 min sen... och att va LIIITE trevlig.. Hade jag fått en glass eller en glad respons hade jag mycket möjligt kommit tillbaka med plånboken en anan dag för att smaka på hagen dazs glassen... men nu kan han glömma det! Har dåliga associasioner till det nu. Så är det. The importance of costumer relations.. killen i båset borde ha en knäpp på näsan.
 
Så jag fick gå hem igen. Kom hem vid 9 och nu sitter jag här. När jag väl kopplar av känner jag nog av så trött jag är.
 
Imorron ska jag välja kurser till sommaren och hösten. Hoppas jag får de jag behöver! Mycket viktigt!
 
Om EN MÅNAD sitter jag på ett plan mot sverige!
 
Och alla ina tankar nu går till Molly som påbörjar sin behandling idag(onsdag-sverigetid). Kämpa på! Sending lots of love! <3 Krama henne från mig!
 
Nu ska jag borta tänderna.
Puss och kram!

hejdå måndag!

Publicerad 2013-05-14 01:34:17 i Allmänt,

Hejsan!
 
Måndag idag, alltid lika härligt. Dock inte många måndagar kvar nu innsn sommar lov!! (eller har man ens sommarlov när man ska plugga under sommaren?).
 
Har haft ca 33 grader idag, jättevarmt. På Bus 21 fick jag tillbaka mitt Research project, fick ett A! Jiha! Sen jobbade jag lite i career closet.. skulle bygga bokhylla. Inte lätt att göra det när man har max ca 2 kvadratmeter att röra sig på... och fingret är inte riktigt bra än, så jag kom inte så långt. Men jag jobbade iaf och fick plus poäng!
 
Sen handlade jag snabbt mat på subway och sen var det dags för media. Fick tillbakka quizet, hade 100%! Yesyes! Sen åkte vi hem.
 
Har nu suttit och filat på min ansökan til internshipet, ska bara göra klart reference listan, har två lärare där redan, men ska fråga i studin imr om jag kan få skriva ner några av deras namn också.
 
Har ont i huvudet, fingret och är trött, men annars är allt bra. Förkylningen sjunger snart på sista versen hoppas jag. Fick bekräftat idag att det inte har blandatis ihop några provsvar och att Molly har Leukemi och ska påbörja sin behandling på onsdag. Får hoppas att allt går bra och jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag får träffa henne igen!! 1 månad och 2 dagar kvar, sen är jag HEMMA. Det går fort!
Snart får jag krama pluppis, snart får jag krama pluppissss!!!! <3
 
Imorron är det lång dag, eftersom jag ska va extra i studion. Har även min redovisning i Bus 32.
På onsdag har jag kort dag, det ska bli nice.
 
Det är inte så himla mycket kvar nu. Slutspurten nu. Och OJ vad mycket jag har att göra... men de e bara att kämpa på. Snart är det över och snart får jag komma hem och andas ut i lugna lilla lödde! Ska dock både plugga och jobba, men då har jag ändå mamma o pappa som kan laga mat åt mig iaf.. hihi. Längtar efter riktig svensk mat, husmanskost. Utan corn syrup och alla tillsatser!
 
Nu ska jag äta lite, sen öva presentation på roomies.
 
Puss och kram!

sista söndagen denna veckan

Publicerad 2013-05-13 05:26:43 i Allmänt,

Heeej!
 
Hypad som attan. Har haft kalaskul idag, fint väder, för de mesta.. molnigt i santa monica.. Var såååå kul att komma iväg och hitta på något, har varit så instängd och isolerad känns det som.. Så firrhet att komma iväg!
 
Gick in på HM och shoppade en helt ny outfit med byxor, rött linne och vit kavaj och en hår accessoar. Sen köpte jag även nya jeans på levis, jag har inte köpt jeans sedan...... uhm.. vet ej. Och köpte en pjamas från victoria sectret.. kollade på den, tog den i handen, och den var så mjuk och fin... kunde inte släppa den, så fick köpa den. Köpte även saker till dem som hade beställt. Så de va full rulle. Åt på yankee doodles. Jag skulle ju äta sallad, men klockan var vid 2 och jag var aaaaashungrig, så jag tog texasburgare ist.... Kände bara att JAG BRYYR MIG INTEE. Tänker ta det jag är sugen på, om jag ändå inte kan träna så ska jag ändå njuta av vad jag än vill äta... Så det var gott, satt som en smäck. Athena tog sallad, saladen är dränkt i dressing så jag tror att kalorimässigt låg de kasnke på samma nivå ändå..? hehe
 
Åkte bussne hem sen. Fina LA. I love this city!
 
Sen handlade jag mat på raplhs och nu sitter jag här.
Cray Cray
 
Nu ska jag duscha, sen ska jag sova. Jösses vad trött jag blev plötsligt...
 
Puss och kram!

lördag!

Publicerad 2013-05-12 07:01:06 i Allmänt,

Tjolo!
 
Hejhej. Igår så stack jag och Johanna ut på liten bar runda. Haha vi båda var övertrötta och pallade inte vara hemma... Så vi stack till en bar i culver city som heter Backstage, det var en kareokebar. Vi sjöng inte (kanske nästa gång), vi satt bara där och chillade. Sen när vi tröttnade på det stack vi vidare till Brennans, där det är sköldpaddsrace på torsdagar, men igår var det bara vanlig bar. Så satt vi där och chillade lite. Sen vid halv ett kom förkylningen och tröttheten ikapp och satte sig i huvudet. så då åkte vi hemåt. Haha. Men vi kom ut iallafall. Har ju knappt varit utanför lägenheten på 3 veckor känns det som, så det var ändå skönt att bara komma ut!
 
Sen när vi kom hem smnade jag som en sten direkt och sov till 10 imorse. Sen har jag pluggat, är typ klar med Bus 32 presentationen. Ska bara öva att presentera för mina roomies sen, imr eller på måndag. Började även på min formal report i Bus 32 som ska va klar den 28 maj.. Kollade nämligen några sidor längre fram i kalendern och där är det smockat med DUE DUE och FINALS FINALS... Så kasnke smart att börja beta av det lite redan.
 
Sen var det min städdag. Så jag storstädade hela lägenheten, kändes som jag hade lyft bilar och sprungit maraton när jag var klar, så jag var tvungen att lägga mig i sängen och vila ett tag haha...
 
Sen kommer Johanna hem som hade varit på möte och börjat jobba med att marknadsföra en film. Ja en riktig film som ska ha premiär i september. Sjukt vilka chanser som kan dykka upp här om man är på tårna och villig att våga chansa! Kör hårt Johanna!
 
Sen stack vi till cheesecake factory för omväxlingsskull.... he he... Åt mys middag och pratade massa. Och nu efter vårat prat så känne rjag mig så superduper extra taggad på livet och framtiden. Jag är taggad på att göra kickass arbeten i skolan nu i slutspurten, jag ska göra allt jag kan så bra jag kan. Jag är taggad på att göra så bra jag kan ifrån mig i studion. Är taggad på attt prata med människor. Är taggad på att ta chanser. Är taggad på att köpa/få en mac (kollade i apple butiken och jag längtar tills min födelsedag... En mac book air ligger på ca 1000 dollar, = 6500 kr ungefär.). Är taggad på att bli frisk och kunna börja träna igen. Är taggad på livet helt enkelt. Jag är taggad på att komam någon vart, jag vill bli någon, bli något bra! Och imed att jag vill, och jag vet att jag kan om jag vill, så kommer jag klara det. Nothing is gonna stop me. AJJJAJAJAJ sakta i backarna kanska ni tänker, NAJNAJNAJNAJ säger jag då, full fart elefant fart!
 
Allting sitter i huvudet. Jag vill inte bli den som "nöjer mig" och säger att det blir väl bra, för att jag inte tror på drömmar. Då blir man inte fullt lycklig tror jag, man blir medelmåttligt lycklig. Jag tänker bli jättelycklig iallafall, och jag är en bra bot på vägen. Att flytta till LA är det bästa jag har gjort, och det är bara början!
 
Japp, Känns som I'm back. Positiva och motiverade Caroline är tillbaka. Känns bra!
 
.... och åter till cheesecake factory. Åt en slagt liten nyttig pizza från skinny licious menyn. Sen OREO cheesecake. Det var längesen jag åt den. FY FABIAN så gott det var! Matkoma..  Det var den andra cheesecaken jag klämde på en vecka. Skärpning tjockis!
 
Imorron ska jag och Athena till 3rd och shoppa och chilla och luncha.Jag ska nog äta sallad haha. Ska också köpa allas beställningar. De jag hittar. Så får jag det överstökat! Förhoppningsvis hittar jag något kul och fint till mig själv också!
 
Nu är jag astaggad på att sova!
 
Puss och kram!
 
Åh vad jag älskar disney!
 
 
 
MULAN<3333333333
 
Okej, nu ska jag sova. Godnatt!

ofri fredag

Publicerad 2013-05-11 04:06:19 i Allmänt,

Hello!
 
Avslutade dagen igår med att somna in i matkoma efter god stek och cheesecake!
 
Idag började degen med skype med famljen och farmor o farfar, alla på samma gång. Molly hade varit ho sveterinären idag och det var tänkt att vi skulle få resultatet av lymfprovet och benmärgsprovet som hon tog förra veckan, men fick bara på lymfprovet, vilket inte visade något konstigt alls... Vilket är konstigt imed att blodproverna som hon tagit innan visade på (Hm få se om jag kommer ihåg det rätt..) akum lymfatisk leukemi (något sånt), och då borde lymf provet visa något... hmmmmm skumt! Så det finns KANKSE en chans till att de har blandat ihop blodproverna.... Men benmärgsprovet det benmärgsprovet kommer visa kommer vara avgörande, om hon har cancer eller inte, och om hon har vilken behandling hon behöver. Så får antagligen reda på det på måndag eller tisdag. Så ska inte ta ut något i förväg. Men vilken lättnad om hon faktikst inte har cancer!!! Dock blir man ju lite sur OM de har blandat ihop proverna att Molly har fått genomgå massa extra prover och jag och de där hemma har gått och varit ledsna och deprimerade i ca 2 veckor....
Men ja...... vi får se vad som händer. Måndag eller tisdag får vi reda på det.
 
Annars idag har jag suttit vid datorn hela dagen. Ja. Hur deprimerande låter inte det.. Därför döpte jag inlägget till ofri fredag. Har dock gjort stora framsteg i min bus 32 rapport, har gått från 0 % färdig till  85%. GRYMT JOBBAT CARRO!! Nu återstår att finputsa texten, göra en outline och lägga till animationerna i powerpointen. Sen är jag klaar! Ska redovisa på tisdag. Presentationen handlar om mitt hometown.. alltså lilla lödde. Haha det ska faktikst bli kul. Saknar lödde lite extra när jag höll på att fixa med bilderna i presentationen.
Om 5 veckor, då kommer jag hem till min lilla by. Bara en tipsperiod som farfar skulle sagt!
 
Klockan 5 blev jag trött på att va inne så jag gick en liten runda, sen satte jag mig här igen. Men jag är SÅ trött på att kolal in i datorskärmen... Ska gå en till runda sen, ska gå och handla lite sen också.  Känns som sommar när man är ute och jag är SÅ sugen på grillat.... MmMMm
 
Mår så mycket bättre idag. Idag är jag bara täppt i näsan och hostig, lite seg i huvet också, men annars mår jag rätt bra. Så jag hoppas att när jag nu snart blir frisk från detta, att jag kan va frisk resten av terminen och njuuuuuuta av denna sista tiden i denna fina staden innan jag ska hem till söta lilla byn.
 
Ska snart lyssna på Isas och Martinas Business presentationer.
 
Kollade igenom massa bilder på mig själv och blev sugen på att färga mörkt hår igen.... Det är rätt ljust nu.. och ibland så gillar jag det ljust, men mörkt är himla fränt asså.... åh vilket dilemma.....
Bild från förra terminen. Mörkt hår är ju fint........
 
Ha en bra helg!
Puss och kramis!

torsdag och 1årsvänskapsdag

Publicerad 2013-05-10 04:27:14 i Allmänt,

Hola!
 
Idag har jag varit i skolan. Presenterade min engelska. Hon jag skulle presentera med var sjuk igen (I tisdags hade hon matförgiftning och igår var det bronkit och hade tapppat rösten så hon kunde inte komma idag), så jag presenterade tillsammans med läraren. Det var väl inte min bästa presentation jag någonsin gjort, men jag gjorde den och jag tror läraren gillade mina slutsatser, så det kändes bra! Jag genomförde det iaf! Skönt!
Hatar att va i skolan med rinnig näsa, snyta sig hela tiden...
 
Sen var jag på internship mässan. Blev dock förvånad över hur "allvarligt" det var. Alla amerikamare tog verkligen tillfället i akt och visade framfötterna i varje bås, som de va rpå arbetsintjervju typ. Och där går jag, seg och sunking i mina mjukiskläder... haha Men jag plockade några papper och lite info .. haha. Men lärde mig att man ska minsann alltid vara på tårna i denna staden! Vet aldrig när man får en chans att visa framfötterna i denna staden. Det gäller att nätverka och marknadsföra sigjälv, man vet aldrig vem man träffar och vilka möjligheter som dyker upp.. Så är det.
 
På Businessen skulle jag lämna in min uppg, men fick reda på att den nu var uppskjuten till nästa vecka... haha jahaja. Men alltså åh vad bra den kursen är, lär mig massa viktiga saker som man har nytta av i framtiden. Läraren är jättebra och jag vill INTE missa fler lektioner i denna kursen! (vill inte missa någon, men känner att när jag missar i denna missar jag viktig information som jag kan behöva. Mycket av de läraren föreläser om står inte i boken, iaf inte lika tydligt.)
 
Och sen åkte jag hem. Mailade studion och sa att jag inte kunde jobba idag. Ett bra val tyckte jag. Tar igen med extra timmar nästa vecka! När jag kom hem satte jag mig i soffan och började med mitt resume. Ser säkert inte klokt ut.. så måste fixa till det inna jag faktikst ksickar in det någonstans, men jag har en grund. Mitt cover letter har också tagit form och det känns som jag har det under kontroll. Vad som återstår nu är att be en eller 2 lärare om rekomendationsbrev, gärna så fort som möjligt och sedan samla ihop alla delar och skicka in kalaset och hoppas på det bästa! Så ligger det till!
 
Sen blev jag sugen på god mat, men orkar som vanligt inte laga något eget, så jag Isa och Rose gick till cheesecake factory och åt namnam. Åt steken, sååå gott.. och sen beställde jag en cheesecake som jag tog med mig hem. Ska bli gott snart, när jag smält steken lite.
 
Mår förövrigt mycket bättre idag. Ska tat relativt lugnt imorron iaf och låta kroppen återhämta sig lite, sen ska jag nog träffa athena och shoppa på 3rd en dag. Och så ska jag plugga en massa såklat. Woho!
 
Och så en kul notis, idag 9e Maj så var det ETT ÅR sedan jag och Johanna träffades på chinabox för första gången i historien. Är så glad att jag träffade denna tjejen, en riktig vän med en ärlig åsikt som man alltid kan lite på!
Hurraa hurra på ettårsvänskapsdaaaaaaaag!
 
Nu ska jag äta cheesecake och kolla på något, en film kanska, ska se om Isa har några roliga!
 
Hoppas på bra nyheter från veterinären imorron! Håller alla tummarna!!!
 
Puss och kram!

sjuk dag 4761408761

Publicerad 2013-05-09 00:09:20 i Allmänt,

Hej!
 
Hemma från skolan idag igen. Åh vad jag hatar att missa skolaaaaaaaa! Vill inte ha frånvaro och jag vill inte hamna efter i klasserna... Menmen.. hälsan går först och jag får göra vad jag kan för att komma ikapp sen!
 
Idag har jag mest legat i sängen. Mår lite bätttre än igår. Har inte tagit någon febernedsättande idag. Tror jag har lite feber, men mycket mindre än igår! Positivt! Skypade lite med pappa. Sen vilade jag lite till. Vid 12 gick jag upp och lagade köttbullar och makaroner, eftersom jag behöver ordentlig mat så jag får lite energi (pappas ord). Så det gjorde jag. Sen någon timme senare, då jag var SÅÅÅ trött på att bara ligga i sängen och kolla in i de vita väggarna så tog jag mig i skinnet, hoppade i mjukiskläderna och gick till ralphs och handlade Ben och Jerry glass till halsen. Köpte även något slags bakteriedödande medel till inflammationen i fingret. Svullnaden har gått ner, men fy vad fult mitt finger är!
 
Så när jag kom hem tvättade jag fingret. Åt ben och jerry (var förvånadsvärt inte gott... tror jag förätit mig lite på glass kanske...Men det hjälpte lite i halsen iaf!), och sedan så tog jag fram min dator och skrev på Min Bus 32 uppg som ska va klar imr. Jag hade bara skrivit rubriken... Nu har jag en A4, dock ingen aning om jag har fattar uppgiften rätt... Men den är i rätt format och jag har gjort den! Så det är huvudsaken, mer kan jag inte begära av mig själv..
 
Så jag är på rätt håll iallafall! Så imorron ska jag till skolan. Oavsett hur jag mår. För jag måste presentera min Eng och jag måste lämna in min Bus 32... Dock ska jag nog skippa studion.. Kanske tittar in i sjukstugan för att se om jag kan behöva pencellin eller något... men jag är inte så pepp på det.. Jag har googlat och jag har säkert bara lite infulensa. Så glass, mina gröna COLD + FLU tabletter, halstabletter och näsdroppar så ska jag nog klara mig! Jag är så förbannat tröööööött på att vara sjuk! Får panik.... Jag har länge lyckats hålla mig lugn och säga till mig själv, det är inte så farligt, jag blir snart frisk och DÅ ska jag göra massa kul.. men så har jag aldrig blivit frisk och jag bröar bli FED UP på dessa bakterierna.. Its not the end of the world.. men de e inte kuligt. Pigg i själen men kroppen säger nej.. 
 
Aja.. Det blir väl bättre. Lite tålamod, lite envishet och lite motivation är det som behövs nu, så jag inte tappar stinget. Måste peppa istället för att deppa. Kom igen kom igen. Krya krya.
 
Stackarn Johanna håller också på att bli förkyld, hoppas inte hon får min elaking.. "I sjukdom och i hälsa.." Rumskamrater delar på allt!
Här är vi båda två.. sssshhhhhh Johannis sover...
 
Nu ska jag ta en vilopaus. Har varit ansträngande detär..
 
God natt/powernap.

sjuuuukis

Publicerad 2013-05-07 22:53:00 i Allmänt,

Heej!
 
Vaknade vid 5 i morse som vanligt för att gå till skolan. Ville verkligen till skolan, men kroppen sa NEEEEEJ. Mådde jättedåligt, och var så varm och febrig och måde kalasdåligt...  Så jag fick smsa tjejen jag ska redovisa med och maila läraren. "Lyckligtvis" var Michelle som jag ska redovisa med också sjuk.. så vi får redovisa en annan dag...
Sen fortsatte jag att sova. Sov till klockan 12 ungefär.. Gick och lade mig vid 21, så bortsett från den timmen jag var uppe där på morgonen så har jag sovit 15 timmar i sträck.
Nu är klockan snart 2, johanna och Isa kom precis hem och jag har precis ätit lunch. Mår lite bättre nu. Men ååååååååååååååååååååårh vad jag inte pallar va sjuk längre... Blööö..
 

mayday no 6

Publicerad 2013-05-07 01:43:43 i Allmänt,

Heej!
 
Joie Isa o jag beställde dominos pizza igår. Nomnom.
Och igår pratade jag i 2h med rebecca i telefon! Hade inte snackat på jääättelänge, det var skönt att få prata med henne! Har inte träffat henne sedan i augusti.. Så ska bli kalaskul att få träffa henne i sommar. Kommer kännas konstigt haha.
 
Lånade Isabelles Mentolnäsdroppar innan jag skulle sova igår eftersom min inte hjälpte tillräckligt bra, var knöktäppt. Mentolen hjälpte snabbt och effektivt och jag somnade gott. Sen Vaknade jag vid halv ett och då var jag täppt och snuvig igen, gick och snöt mig, hej näsblod. Äckligt. Sved i hela näsan.. ajaj. Mentolnäs-spray NOMORE. Sen vågade jag inte ta mer näsdroppar, så har med andra ord inte sovit gott alls inatt. Var uppe x antal gånger för att hosta och snyta mig och hade kalasont i halsen. Klockan halv 3 när jag var uppe så kom rosie genom dörre, hon hade varit och hälsat på några bekanta i San diego, så får låna hennes mentol MUN-spray för att domna av halsen. Hjälpte väl sådär.
 
Så imorse mådde jag inte så bra alls.. Så jag mailade Bus 21 läraren och sa att jag inte kunde komma.. Men vaille verkligen till Median, skulle lämna in quiz plus att jag vill få bra betug i klassen och då är det ju bra att va på lektkionerna. Har redan missat 2.. Tur så har johanna den klassen också, så hon körde dit! (TAACK!!)  Hade aldrig pallat gå till bussen...och sen åka buss.. När vi kom fram till skolan köpte jag varm oboy och mådde snabbt bättre, även fast jag svettades något otroligt under hela lektionen. Gick igenom quizen, tror bannemej att jag spikade 100%! Gött mos! Pratade med läraren lite on internships och så och hon har erbjudit sig att skriva letters of recomendation! Kalasbra! Så ska be henne, min lärare i Bus 21 (klassen där jag även gör extra arbetet i career closet, så det är community work plus!). Så ska snart börja skriva på mitt resume. Och förhoppningsvis kan jag snart va klar med min del av ansökan och skicka in den!! Sen är det bara att hålla alla tummar och tår!!
 
Iallafall. Sen kom vi hem. Jag åt några pannkakor. Sen satte jag min i sängen och pluggade. Så är klar med engelskan. Ska ha presentation imorron, fick reda på i torsdags vem vi skulle jobba med och vilken dag vi skulle presentera.. så vår grupp har haft minst tid att förbereda oss.. Och till presentationen ska vi ju också ha skrivit en liten uppsats, liknande en reading respons som vi brukar skriva på vår del i arbetet, 3 sidor blev den. Blev PRECIS klar med den. Ska väl bara finfixa lite.
Nu ska jag nog ta en liten powernap. Behöver det!
 
Kvar återstår mitt Bus 32 arbete till på torsdag. Jag missade ju genomgången av uppgiften då min hals var inflamerad, så kan bara utgå från den skriftligta infon som står i boken, och jag är inte 100% säker på vad den går ut på... Så ska bara börja skriva lite på den, prata med läraren imorron och försöka få lite klarhet i det. Imorron på lektionen ska vi ha låtsas arbetsintjervjuer! Kul! Kommer ihåg när vi hade det när jag gick i 8an på högstadiet.. Haha .. Fick inte bra betyg på det då haha, men jag fick hela klassen att skratta. Det var kul iallafall. Svårt att komma på ett bra, snabbt och seriöst svar när hela klassen sitter och tittar på en och läraren/jobbintervjuaren frågar mig/(30årig som söker jobb på bikbok, tror jag hahaha) om jag inte planerar att få barn snart (imed att jag är 30 och så. ..) Direkt slank det ur mig, "Nä jag kan adoptera när jag är 50!" Det tyckte fröken inte var ett bra svar, men jag och klassen tyckte det. hehe
 
Förövrigt är jag rätt glad idag. Pappa har fått ny bil därhemma, om 40 dagar kommer jag hem och testkör den. Volvo igen. Kör svensk!
Och när jag och Johanan åkte hem från skolan, körde längs pico, och jag såg LA-skylinen.. fick bara en såndär "Vad glad att jag är här! Möjligheternas stad!" Tänk bara alla fräcka internships det finns att söka! Visst jag längtar kalasmycket tills jag får krama om alla er därhemma och det är jobbigt att vara på andra sidan jorden ibland, och man har dagar då man bara vill hem (vilket jag haft nu), men i slutändan, att flytta till LA är det bästa jag har gjort i hela mitt liv.
 
REEPOSTS! Sorry.. men dem passade in så bra!
 
Nu ska jag powernappa! Hoppas att denna eeeeeeeeeeländiga förkylningen försvinner snart!!!  Fast en sak är positiv, jag hostar fram mina magmuskler nu ist när jag innte kan träna.
(fy vad jag är sugen på cheesecake factory cheesecake, jättejätte, helt randomly)
 
Puss på er!

misssssss

Publicerad 2013-05-05 23:48:10 i Allmänt,

Hej!
 
Mår bättre idag. Fortfarande inte bra, men bättre.
 
Igår kollade jag på Katy Perry filmen. Katy Perry, vilken människa. Så sjukt inspirerande, love her. En av mina 3 största inspirationer/förebilder .
 
 Där har vi alla 3. Ingen inbördes ordning.
 
Idag börjades dagen med litet skype samtal med mamma, pappa & josse. Sen satte jag igång med pluggandet. Är nu nästan klar med engelskan och median. Sen återstår bara Bus 32, fast de e inte förrens tills på torsdag, så det kan få vänta lite till.
 
Är inte på bra humör idag, igen. Känner mig allmänt nedstämd plus jag mår ej bra.. Får hoppas att de vänder snart. Vet att det är tråkigt att läsa om detta. Men kan inte tvinga migsjälv att må bra, det kommer när det kommer. Förhoppningsvis snart. Jag saknar mitt gamla glada friska jag..
 
Imorron är det skola igen. Ska antagligen jobba i career closet igen och få lite extra credit. Hoppas att det inte blir så tungt arbete då.
 
Saknar Sverigeee.
 
 
Det får räcka med bilder. Men fy vad jag saknar er alla och längtar så efter att få träffa er om 41 dagar!
 
Men jag ska inte gå o va bitter här hela tiden tills dess. Ska bara bli frisk och hitta tillbaka till min vanliga motivation och så.
 
Puss och kramis!

traaaaadig

Publicerad 2013-05-05 03:42:13 i Allmänt,

Hejsan!
 
Har sovit största delen av dagen. Sen har jag pluggat lite engelska, och ätit kaksmet. Sen skypade jag först med Sebbe och sen med Aksel! Det var roligt och jag blev på mycket bättre humör och mådde helt plötsligt mycket bättre! Åh vad det ska bli kul att få träffa alla när jag kommer hem! Nästa månad!!!!
 
Så de e typ allt jag har gjort idag. Har inte orkat laga någon ordentlig mat så har ätit mackor, flingor, glass och kaksmet idag.... Men jag får det idag. Imorron mår jag förhoppningsvis bättre och kan äta något mer ordentigt. Och förhoppningsvis pallar jag gå till Ralphs också.. har slut på massa saker.. och det hade varit skönt att komma ut ur lägenheten också lite.
 
Fingret har faktikst blivit liiiiiiiite bättre! Tömde det på en äcklig vätska som hade samlats i sidan av nagelbandet.. och sedan dess har svullnaden gått ner lite och det dunkar inte längre. Positivt.
 
Har även gjort en ny mailadress, känner att twixcarro inte kommer att få så många jobberbjudande kasnke.. haha, så har en ny som jag kan använda i formella tillfällen utan att skämmas. Men twixcarro kommer fortfarande att vara aktiv, bara inte när jag söker jobb och internships.
 
Och jag får DAMPEN på alla som beställer saker från mig..... "Du som ändå är i USA....."  Converse, victoria secret bh, sprayer, trosor, ditten och datten..................................... förstår att det är himla bekvämt för er där hemma att bara beställa precis vad ni vill ha, få det extra billigt och utan att själv behöva leta efter det. Men jag, jag måste springa i butiker, och jag ska säga att avständet mellan allt här är inte som i sverige.. och i denna trafiken och utan bil, not fun,, och hitta precis vad ni vill ha i EXAKT den färgen och storleken och har dem inte det ni vill ha så ska ni ha något annat, så då måste jag dit igen.... Har jag sedan köpt det så måste det ligga i min redan trånga garderob tills det är dags för mig att packa och då måste jag försöka pussla ner 2 feta skokartonger, en kasse från victoria secret och en kasse från lids m.m... Det är redan svårt att få plats med mitt eget.. och sen väger väskan inte fjäder heller.. Konka på den och i värsta fall betala övervikt om väskan överstiger 23 kg...(Vilket är 4 månaders mina egna kläder och alla beställningar)  Sen när jag fått hem det ska det ju bara att få ihop det att ni får era grejer också, vilket i detta fall är minsta problemet. Och sen får jag i bästa fall ett "tack". 
Jag vet att det är jag själv som säger "ja jag ska se om jag kan hitta det, det ska nog gå" för att jag vill va snäll.. MEN tänk på att det är faktikst inte så jäkla kul för mig att gå igenom denna "processen" för 5 olika personer................ Tänk på det. Även fast du kanske "bara" beställt en liten sak...
Fick nämligen en till "beställning" idag, och sen när jag klagade över detta till sebbe på skype så sa han "haha jag hade faktikst tänk be dig kolla efter en sak... "  Hahahaha, men han förstod mitt problem och hetsade inte. Tack för det.
 
Nu ska jag plugga lite till. Kanske gå en promenad runt huset, måste ut härifrån en liten stund alltså. Sen sk ajag duscha o kolla film. Blev inge bowling som ni kasnke förstår. Ännu en hemma helg alltså.. Förhoppningsvis så kan nästa helg bli lite roligare!!
 
Tack till sebbe och aksel för ni lyste upp min dag!!! Saknar er!
 
 
Puss o kram på er!

..................................

Publicerad 2013-05-04 05:25:38 i Allmänt,

Hej hej.
 
Började dagen med lite skype med dem där hemma. Sen gick jag ner till poolen, är förkyld och mår inte bra men hade planerat sedan innan att jag skulle ner till poolen och få färg, så jag gjorde det ändå. Det var nice, varmt!! 35 grader typ.
Sen åt jag pannkakor till lunch, gott och sen har jag mest gjort ingenting. Legat i sängen och vilat. Skulle plugga men huvudet var för tungt. Sen ville de andra tjejerna till the counter o äta, och då ville jag det med. Så vi gick dit, trevlig middag. Ont som attan i mitt långfinger. Man märker inte hur mkt man använder långfingret innan man gör illa det.. tror att det är inflammation i nagelbandet..
 
Annars, mår inte toppen. Sjuk, känns som feber och förkylning och har sjukt ont i fingret. Såhär ser det ut i skrivande stund.
 
Fint korvfinger............ gör jäkligt ont. Ibland tror jag det ska explodera när det dunkar och det är SÅÅ tjockt och rött...
 
Just nu, sitter med datan i sängen. Klockan är 8. Tänkte kolla film o sen sova.
 
Hade tänkt bowla med athena o nicklas imr, men vet dock ej on jag kan få ner fingret i klotet.. så ev blir det ännu en tråkig hemma helg. Har inte haft tur med sjukdomarna denna terminen. Hatar att va sjuk här. Har inte tid med det! Jag är så sjukt bitter.... o så har jag hemlängtan. Hade bara velat teleportera mig hem en liten stund...... eller trycka på paus eller gå i ide.. blööööö.
 
Men ja. Vad kan jag göra, jag har valt detta här själv, att va här. Ett beslut jag inte ångrar för en sekund. Det är bara jag som klagar lite... tycker man får göra de ibland. Sorry till alla er som får läsa om mina bekymmer haha.. Är bara mänsklig... Har haft det så bra och livet har lekt massor, och jag har haft i bakhuvudet, att snart måste något dåligt hända.. Så får molly cancer och jag blir sjuk 3 ggr på raken och allt känns bara blöö..  Livet har massa ups and downs.
 
Så nu väntar jag bara på att vinden ska vända lite igen.
 
 
 
 
En gammal photoshop uppg från gymnasiet. Wind of change låttext och banksy bild.
 
Så vinden kommer vända, det gör den alltid, gäller bara att ha lite tålamod. Och believe.
 
 
Hoppas ni där hemma har det bra!
Vi ses om 6 veckor!
 
Puss o kram!

hhhhhhhhhej

Publicerad 2013-05-03 06:10:00 i Allmänt,

Heeej!
 
Idag har det varit varmt! Från att jag lämnade lägenheten i morse i soluppgången tills jag gick hem när solen gick ner. Sommarvärme. Har haft över 30 grader idag!
 
Efter engelskan så pratade jag med läraren och gick igenom min senaste uppsats och såg vad jag kunde jobba på. KÄndes bra, har den store research uppsaten nu i slutet och den vill jag ha så bra som möjilgt på!
Efter engelskan satte jag mig först på mitt vanliga ställe, men sen såg jag att det var massa liv och musik på skolgården så jag gick dit. Träffade på min indiska kompis Raj så hängde med honom hela hålan och så träffade jag charles från bus 32 klassen så gick vi alla 3. Känner de inte så särklit väl, men det är så lätt att umgås för de är så öppna och inbjudande. Väldigt amerikanska, men inte LA-amerikanska, utan bara trevliga amerikanare (Ja Raj är ju från indien, men nästan en amerikanare). Alla skolans klubbar hade olika tält och visade upp sig. Gratis mat och prylar och musik och mycket liv! Var bla rapbattle och dansbattles som man ser i filmer, det var himla kul! Bara i amerika!
Jag skrev faktiskt upp mig i Music Industry - klubben. Tyckte det lät spännande!
 
Sen hade jag Bus 32. På lektionen pratade vi om hur man skriver CV och sånt. Har tänkt på det mycket nu på sistone när jag kollar runt på internships, så jag lärde mig massa bra! På tisdag ska vi ha låtsas arbetsintervjuer, kul!
 
Sen var det studiodax. Det gick bra idag. Jag bad om at få vara floor manager, brukar va på kamera.. Floor managern är typ länken mellan kontrollrummet och de som är framför kameran. Det var roligt. Tror jag gjorde bra ifrån mig. Gjorde väl inget dåligt iallafal.. Så det kändes bättre. Och sen slutade jag äntligen, och tog bussen hem. Bastubuss som tog ca 1,5 timmar... Härligt... Älskar LA traffic.. not.
 
Nu har jag iaf helg! Det är hääärligt!
Fast jag har blivit förkyld igen. Hann ju knappt bli frisk från förra.. Vart har mitt immunförsvar tagit vägen???! Och har ett svullet långfinger som dunkar.... vet ej vad jag gjort med det.. men ont gör det. Och har ont i axlen.. beror nog på min övertunga väska som jag har burit runt på hela dagen... Massa små krämpor... ack ack.
 
Är jättetrött och längtar efter att sova. Märker ofta inte förren man sätter sig ner och kopplar av hur trött man är.......
 
Saknar sverige idag igen.
<33333333333333333
 
Ha en bra dag! Puss 

MAJ MAJ MAJ

Publicerad 2013-05-02 03:27:37 i Allmänt,

Hola!
 
Hade somsagt en kort dag i skolan idag. Sen åkte jag hem, åt maut och chillade. Sen gick jag till the grove för att se Heidu klum, men hon hade gått strax innan jag kom. Attans... Well well. Går hem igen och sen beger jag mig till La fitness, ASTAGGAD på att träna. Men när jag kommer dit så är hela LA fitness stängt pga elektriska problem.... Jahapp..... Så himla typiskt. Men livet går vidare så jag tränade i gymmet vi har här ist. Så jag fick tränat lite iaf! Kändes bra!
 
Efter dusch och mat så sitter jag här och ska göra lite skolarbete. Tro det eller ej, men vi har INGEN uppsats i engelska till imorron! Wow wow! Man kunde få göra en om man ville, kände man behövde ta igen eller ville ha extra poäng, jag funderade på det, men sen så sa jag nej tack. Dock ska vi läsa massa, så får göra det!
 
 
Har stött många många falska och egoistiskta människor under min livstid. Vem har inte liksom? Men man tycker att man borde lära sig att undvika dem...  Men så det är när dem är "two-faced", man gillar den bra sidan så mycket och det är den man är vän med, men sen vänds andra sidan till och man undrar vad som hände.. Svårt att veta vilken sida som är den riktiga, varje gång jag har en twofaced vän så hoppas jag varje gång att det är den bra sidan. Jag hoppas och ger personen chans på chans och hoppas på att den bra sidan ska övervinna den dåliga. Dock så slutar det oftast med besvikelse. Inte en chock, utan bara besviken.
Och just idag så blev jag besviken på en vän. MEN, just då insåg jag också att jag blev också glad! Jag blev glad för att jag inte är sådan! Tack mamma och pappa för att ni har gjort en snäll och ärlig tjej av mig! Och jag är så glad att  de vännerna jag har nära, de har bara ett ansikte, ett bra ansikte!
 
Och idag är det MAJ. Vilket betyder att NÄSTA månad får jag träffa alla mina saknade!!!!!!!!!!!!!!!! Har en släng av hemlängtan atm.. Hade väl det förra terminen också, sådär någon månad innan jag skulle hem! Älskar LA, men åh vad jag längtar efter er alla därhemma nu! Och längtar efter att äta grillat utomhus, med bearnesås. Och våfflor med grädde, glass och sylt (ja allt på samma gång!). Och åka rollerblades med molly! Längtar efter att få äta mat och dricka vin med Malin. Att hänga med Sofie på centersyd och äta mcflurry. Att snacka skit och snoka runt på facebook med Emma. Att festa med Johanna och co. Att gå promenader med Alexander. Baka muffins med Sebbe. Jobba med mina kollegor på maxi. Vara i Ängelholm. Släktkalas. Marabou choklad...
Åh.Listan bara fortsätter.. Har mycket att se fram emot i sommar, så det kan jag va glad över! 
 
Sitter och lyssnar på min nya spellista på spotify, kallar den disneydags! Bara låter fån disneyfilmer, mMMMMmmm! Phil Collins Tarzan, Elton Johns Lejonkungen, Michel Boltons hercules. Favoriter! Så fina låtar!!
 
Nu ska jag göra skolarbete, och sen ska jag sova tidigt för har en 11 timmars torsdag, men seeeeeeeeen har jag helg! Hoppas de händer något kul i helgen! (på fredag ska jag dock mest ligga vid poolen tror jag, ska ha 32 grader!!!!!) Har mest suttit hemma senaste tiden känns det som. Och hoppas det går bra i studon imorron haha! Ingen crybaby!
 
Ha det gött!
 
 

Tung tisdag..

Publicerad 2013-05-01 06:22:00 i Allmänt,

Heej!
 
Som jag sa var det en väldigt lång dag i skolan idag... Gick hemifrån kl halv 7 imorse och kom hem nyss, klockan halv 9 på kvällen..
 
Började dagen med engelska i biblioteket då vi hade en genomgång på hur man gör research.. Har haft denna genomgången 4 ggr redan, så den var inte så särklt givande. Men fick tillbaka Uppsatsen som lämnades in i torsdags, FULL POTT igen! Jiha! Blev glad!! Fick också reda på idag att jag ska ha redovisning på tisdag, alltså om en vecka.. Istället för att skriva en response på texten vi läser så ska vi presentera den muntligt ist.
 
Sen hade jag håla. PLuggade bus 32. Sen hade jag provet. Gick väl rätt såbra. Hoppas på det bästa.
Sen träffade jag Athena en stund och sen begav jag mig till studion.
 
I studion idag kändes det som jag inte gjorde dett bra jobb. Det är så sjukt svårt att hinna med i alla shotsen, och directorn skriker och så har hjulen på kameran vänt sig fel att den inte kan flytta sig ordentligt.. rrrrrrrh...  Så kändes osm jag inte kunde bidra med någon bra. När vi äntligen var klara kl 7... så gick jag och pratade med läraren och sa att jag inte var nöjd med mitt jobb. Är hlet slut i huvudet, och dem som känner mig vet att jag kan vara känslomässigt instabil när jag är så trött... så min röst bryter nästan och börjar nästan gråta. Läraren tycker synd om mig och kramar mig.. sen kallar hon in directorn så sitter vi alla 3 och pratar på kontoret, jätteawkward.. Men de säger att de är nöjda med mig osv.. vilket känns bra. Men vill inte att dem ska ha intrycket av att jag är en lipsill.... haha.. Ville ju bara framföra att jag inte var nöjd med mitt arbete och att jag ville förbättra mig.. Men aja, nu vet dem att jag bryr mig iallafall..
 
Sen tog jag bussen hem.. känns som jag kan hålla helg, för det känns som torsdag för jag brukar inte va i studion på tisdagar... Men det är det inte! Men imorron är en lugn och kort dag så det är lugnt.
Till imorron har jag Bus 21 reporten, men jag är redan klar tjalallaal, skönt!
 
♥♥♥
Buuhuuuuuu. Åh vad jag längtar efter att få krama henne....
 
Men nu är det redan Maj! (I sverige iallafall, inte riktigt här än.) Och då kan jag säga att jag kommer hem NÄSTA månad!!!! Tiden bara busar iväg! Nästa månad blir det kramkalas!
 
Nu är jag så trött att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..... Instabil.
 
Hoppas ni haft en bra valborg. Må säga attt jag inte känt någon specill avsaknad av valborg. Känns lite som been there, done that, finns annat att uppleva och upptäcka. Visst är det kalastrevligt att va med vänner man tycker om, sitta på en sunken filt i parken med musik och massa glada människor som alla välkomnar sommaren... Men jag känner att jag är glad att jag har fått uppleva det, och nu är jag här, i LA som jag alltid drömt om. Är glad att jag gått framåt och är här nu.
Förra valborg! Hade körlektion på morgonen i lund direkt innan jag gick till stadsparken. Åh så fint väder det var! 
 
 
Kan inte sluta lyssna på green day för tillfället................................... 
Snart bara 2 månader tills jag ser dem igen!!!!!!!!!!!! Wiiihooooo :D
 
Nu är det sleepytime.
Puss och kram!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela