carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

LAlife

Publicerad 2012-10-30 22:40:23 i Allmänt,

Hej hopp galopp!
 
Puuh, då var provet i Bus 1 också avklarat, det var svårt, dels för att jag inte hade hunnit plugga så mycket som jag hade behövt och dels för att jag tycker det är komplicerat och ointressant.. Men det kändes ändå rätt så bra, så de e bara att hoppas på det bästa och jag är så glad att nu kan jag släppa det!
Nu har jag bara en läxa till imorron som ska bli klar, sen e det chill på pluggfronten och det är något jag har längtat efter väääääldigt länge!
 
När jag satt på bussen hem från skolan ser jag en bekant tös hoppa på någon hållplats efter skolan, det är ju JOIEE! Så vi har följe hem, och då går vi förbi ett bageri som vi går förbi varje dag. Hansen cakes heter det och det är därifrån som familjen Kardashian brukar köpa sina tårtor. Varenda gång vi går förbi där så har vi sagt att en dag så måste vi gå in och köpa en muffins där. Så dagen som vi köpte muffins blev idag! Vi var oroliga att dem skulle vara jättedyra, men den kostade bara en ynka dollar! Jättefin muffins med frosting! Mm
^ Den tårtan tillexempel!
 
 
Fick också ett mail om att jag har fått biljetter till X-factors liveshox imorron! Jiiha! Jag slutar tidigt så för mig är det inga problemas, så får se oom jag kan hitta någon att gå med, annars får jag gå själv. Vill väldigt gärna se!!
Och på lördag är det The voice med Usher och Shakira uppträdanden!
Looking forward to it! Så sjukt kul att man kan få gratisbiljetter till det mesta här, dock är det en himla lång och seg väntan innan, men det är det värt!
 
 
Joie gör fräcka bilder!
 
Ikväll ska vi ha familjemiddag på Cheesecake factory! Myspys, ska bla planera lite om thanksgiving och bara umgås!
 
Jag är nöjd. Life is good.
 
Bamsekram på er!

måndag!

Publicerad 2012-10-29 21:20:42 i Allmänt,

Hejhej!
 
Såg HELA Remember the Titans igår! Så sjuuuuuukt bra! En av världens bästa filmer!
Sen sov jag tills det var dags att gå upp halv 6... det var kämpigt.
 
Kommer till Bus 22 lektionen, får tillbaka läxan vi hade gjort til förra gången, Check + ! Känns bra, hade inte lagt ner så mycket tid på den. Sen var det då dags för presentationer, dem som presenterade första dagen(idag då) fick bonuspoäng (vilket kan bli avgörande om man står o vägen mellan 2 betyg, som jag brukar göra), så jag gick upp och höll min presentation. Jag var 3e sist och hade hunnit bli jättenervös vilket gör att jag stammar och hackar mig igenom första delen av presentationen, det blir bättre sen, men jag kollar väl rätt mycket ner i pappret. Meeeeen min powerpoint var bra och min info var bra och nu är det gjort och bonuspoängen är mina! Kalas! Nu kan jag chilla de kommande bus 22 lektionerna!
 
Sen fick jag tillbaka mitt midtermprov i bus 20, 94% !! JIIHA! Ett A! Jätteglad blev jag! Midtermet är nämnligen 15% av betyget, så det känns riktigt bra!
 
Nu är jag hemma, har ätit havregrynsgröt, scones och frukt till lunch, skypat snabt med min maxikollega mats och nu ska jag sätta igen och RÅPLUGGA Bus 1 ! Har prov imorron.
I torsdags sa läraren att provet var flyttat till torsdag(alltså 1a november), men igår såg jag att hon har skickat mail och sagt att hon har flyttat tillbaka det till tisdagen för annars gick inte planeringen ihop... Så tycker inte jag man kan göra....Har man flyttat det är så det flyttat! Tur att jag kollade mailen igår iallafall! Så det är bara att sätta igång!
 
SEEN imorron när provet är klart, så har jag bara en läxa tills på onsdag, sen blir det äntligen lugnare på pluggfronten!!
 
Btw så hade jag requestat biljetter till att se Usher och Shakira uppträda på lördag, och fick nyss reda på att jag fick dem(om man kommer i tid till check-in dvs)! Yeah
 
Så, nu ska jag plugga och sen troligen iväg till LA fitess och träna! Shooho
 
 
Seeeees!

halloweenbilder

Publicerad 2012-10-29 03:00:24 i Allmänt,

Här kommer massa bilder från gårdagen! tar från Jennys facebook! Hennes kamera var med hela kvällen och fångade några gyllene moments!
 
Teenage mutant ninja turtles ♪♫
Världens bästa roomies och världens bästa martinaturtle!
Nattamaaat!
Älskar denna bilden haha!
Hela gänget! tack för en kalaskväll tjejer!! ♥
 
Har skypat med farmor o farfar och Sofie idag!! Och så har jag dammsugat hela lägenheten, det behövdes, och så har jag gjort klart min Powerpoint! Känns bra! Ska bara fila lite på rapporten också!
 
Bakade scones! Nomnom! Nybakade scones och ett glas kall oboy till kvällsmat! DET VAR SÅ GOOTTTT!!!
 
 
Nu ska jag ner till gymmet och röra på mig lite, sen ta en dusch och sen mysa ner mig framför datorn med Remember the titans!!!!! Isabelle var så snäll o laddade ner filmen till mig, så att jag äntligenäntligen ska få se den igen!
Såg den när jag gick i 2an på gymnasiet, alltså nästan 4 år sedan(jösses var det SÅ längesedan!?) och sen har jag velat se den igen för den var så bra, men Rebecca som hade filmen hade tappat bort dvdskivan... och ingen annan hade den, var inne i 10000 affärer och filmuthyrningställen, men inte en enda hade den för den var så gammal... Så gick den på TVn en dag, så spalade pappa in den, meeeeen hela filmen kom ju inte med. Så jag har inte sett den på 4 år! Så gissa om jag är glad att jag ska få se den nu!! Hoppas att hela kom med nu! Hehe
 
Imorron är det ny vecka, förhoppningsvis är det den sista jobbiga veckan nu med plugg, har ett prov och en redovisning. Sen nästa vecka är helt TOM på prov och redovisningar. Skönt!
 
Ser fram emot att sova gott inatt! Tidig morgon imorron! (Vi ska inte ändra till vintertid förran nästa vecka btw!)
 
Puss och kram Saknar er därhemma!

halloweeeeeeeen

Publicerad 2012-10-28 17:50:18 i Allmänt,

Hej hopp!
 
Blev sent igår, men jag är uppe tidigt som vanligt. Har en klocka i huvudet som ringer mellan klockan 7 och halv 8 på morgonen och säger att dte är dags för frukost. Det var också jordbävning här igen, en liten till.
 
Igår var kul! Förfest hos Martina, Kello och Co. SKITKUL! Dem var Teenage mutant ninja turtles!
 
FIna sköldpaddor!
 
Sen kom taxi och hämtade oss och körde oss till partyt! Det var fullt med folk i huset! SJälva festen var väl sådär. Bara massa folk i dräkter, annars inget speciellt. Sen tog vi taxi hem så blev det efterfest i vår lägenhet!
Afterparty med turtles, alla oss och Anna och Lmfao! Klockan var 2 och alla var vrålhungriga, så vi beställde 2 stora pizzor från dominos!! Mmmm. Och medans vi väntade på pizzan åt vi resterna av tacosen. Fy bubblan vad vi krängde, men det var sjukt gott!!
Alice i Underlandet dansa med LMFAO. Shake that!
Sen när pizzan var slut så kände vi hur trötta vi var och det blev dags att soova!
 
Jag hade kul! För o efterfesten var nog roligast!
Hjärterdam och carrokatt!
 
Idag är det söndag, vilket innebär, tvätt, städ och plugg. Det är fint väder ute och hade jag inte haft så mycket att göra så hade jag legat vid poolen och stekt.. Men vi får se vad vi hinner med! Måste bli klar men min bus 22 powerpoint! Den ska vara klar tills imorron.
 
Drack oboy till frukosten idag. Mmm. Det är dock så mycket godare att dricka med skånemejeriermjölk.. men det här funkade också. Har inte alls varit duktig denna helgen. Men imorron är det ny vecka och nya tag!
 
Är lite förvirrad på tiden .Sverige har ändrat till vintertid nu.. så min dator har ställts bak en timme.. men min mobil har inte... dock är mobilen köpt i usa och datorn svensk. Får disskutera detta med dem andra sen när dem vaknar, vill inte komma till skolan klockan 7 imorron bitti....
 
Det här är vad jag ska göra nu: PPT, powernappa, tvätta, träna, plugga!
 
Puss och kram!

HAPPY LÖRDAG

Publicerad 2012-10-28 02:24:45 i Allmänt,

Hejhejhej!!
 
Igår var mys. här kommer någon bild!
Mysroomies <33
 
Vi fick jättemycket rester som jag gjorrde tacogratäng på idag! Gottigt och praktiskt!
 
Lördag idag! Världens bästa dag i veckan! vaknade 7, gick upp och pluggade, skypade lite snabbt med my family. Sen var det snabb lunch och fixa sig och iväg till santa monica för att kolla på footballsmatchen!! Kollade med Athena och dem andra svenska tjejerna vars bloggar jag brukade läsa!
 
Det var kul! Touchdowns, cheerleaders och paradorkester! Precis som man ser på filmer! Orkade bara kolla halva matchen, sen fick jag snabba hem för att äta och fixa mig!
 
Jag och Joie gick också till Lacma för att se vad som hände där för det var någon välgörenhetsgala med röd matta och papparazzis... men det började inte förrens halv 7, så det hann vi inte! Nu har jag precis tagit en dusch och volymen på högtalarna står på max och´jag är jättetaggad!!!!!! Ska bli så kul att få uppleva en riktigt collegehalloweenfest i staterna! Wiiie!!
 
Vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder på oss mamma o pappa, men det kommer imorron istället...Vi ligger nämligen lite efter i tidsplaneringen hehe...
 
Och så en annan sak som gjorde mig super glad var ett stort grönt paket från sverige!
TAAAAAAAAAAAAAACK FARMOR O FARFAR!!! Har inte druckit oboy på 12 veckor, nu jäklar!! Och gud vad jag har saknat svenska sockerfria tuggummi!! Marabouet ät nästan slut redan.
(så bra gick det med att vara nyttig)
 
Saknar er massor, hörde om ert äventyr när pappa överraskade er! Haha önskade jag var där. 
Har halsbandet jag fick av er på mig varje dag!
 
Nä nu ska jag se till att hoppa i halloweendräkten och sminka mig!
 
Jag är så glad!
Har världens bästa roomies, familj, släkt, vänner man kan tänka sig! Och så har jag 32 grader idag!
 
Puss på er!!
Nu är det dags för Carro kaos in tha houseee!! hihi

FunFriday!

Publicerad 2012-10-27 03:44:26 i Allmänt,

Hej igen!
Så idag var jag och vandrade i runyon canyon i 30 graders värme. Det blev en svettig powerwalk.. Att gå upp var en plåga, men väl uppe på toppen så är det värt det!
Kolla utsikten liksom!
 
På andra sidan av canyonen kunde man se ända till havet! Beautifuul!
 
På vägen ner så chillar man bara! Sen fick jag vänta i en evighet på bussen, sen kom jag hem så hann jag ta en dusch o sen gick vi på jakt efter halloweenkläder! Vi spenderade hela eftermiddagen inne på spirit halloween.
 
Det var en liten pojke som grät för han tyckte det var så läskigt att gå i butiken haha. Vissa läskiga dockor rörde sig jätteplötsligt så man hoppade till.. Haha amerikanare går verkligen all in på halloween!
Så efter ca 2 timmar av letande o provande så kommer vi ut 5 glade tjejer med varsin kostym! Lyckat!
 
Sen så åt vi lite frozen yoghurt och sen gick vi till Ralphs för att handla till tacomiddagen! Vi hade så mycket grejer att vi fick ta med oss vagnen hem! Vagnen blev lite baktung så Johanna jämnade ut vikten lite.
 
Har jag världens bästa roomies eller vad!??!
 
Så nu fixar vi inför middagen, kl 20 kommer gästerna. Vi har provat våra kostymer och OJOJ vad roligt vi kommer ha imorron!
 
Imorron ska jag skypa med min familja!
 
Gillar helg!
 
Pusspuss!

Nuuu äre helg!

Publicerad 2012-10-26 17:51:00 i Allmänt,

Hey!
 
Jaggjorde ett inlägg igår(torsdags) med mobilen men det verkade inte funka, så jag får göra ett här nu istället!
 
Torsdagen gick faktiskt väldigt fort! Hade min presentation i Bus 1 i mina businesskläder, det gick väl bra. Det var svårt att ha presentationen på engelska och jag var jättenervös, för vår lärare kan va rätt sträng. Men nu har jag gjort det iallafall och jag är nöjd! Nu är det över!
 
Sen träffade jag Athena så stack vi till 3rd och åt lunch. Jag åt kinamat, chrispychicken och nudlar, mums, men inte jättenytigt I guess.. Sen träffade vi Matilda, Therese och Elin som Athena kände sedan förra terminen. Det är lite lustigt för i våras så läste jag några bloggar áv några studenter här på SMC, och dem var just Matilda och Thereses.. haha så nu fick jag träffa dem, det var kul. Jättetrevliga töser!
Tog denna bilden när jag och Athena va på väg för att träffa dem andra, man kan inte tro att det är slutet på oktober.
 
Sen var det back too school för actingen! Fick tillbaka midtermet och Yonadab uppsatsen och jag kan med stolthet säga att jag fick mitt första A !!! Wiie! På yonadab uppsatsen! Jiiha!
På Actingen fick vi sen gå o kolla på en grej. Det var några klasser som satt i ett rum o kollade på en film, varav producenten av filmen var där och när filmen var slut så fick alla ställa frågor. Men vi blev insläppta när filmen var slut, så vi fattade ju naaaada av vad dem pratade om. Så där fick vi sitta på ett hårt golv i 1,5 h  och göra ingenting..segt!
Men sen blen klockan äntligen 10 o det var heeelg!
 
Vaknade rätt tidigt idag, gick upp åt frukost o nu sitter jag som vanligt på min favvoplats i soffan o bloggar! Ska skriva på mitt arbete i Bus 22 som jag ska redovisa på måndag. Där behöver jag dock inte ha businesskläder, puuh.
 
Känner verkligen att jag har lagt på mig ett par kilon sen jag kom hit.. och jag har ätit hamburgare typ 3 ggr och pizza 3 ggr totalt.. vilket inte är såååå mycket på 12 veckor. Men sen har det ju varit oregelbundna måltider och småätande och har väl ätit lite stora portioner ibland(har så svårt att sluta när det är så gott..) och desutom så innehåller maten här massa socker och andra tillsatser som våra svenska magar inte är vana vif OCH slarvat med träningen. Så när jag hade problem att få på jeansen som jag skulle ha igår på redovisningen så kom jag fram till att det är dags att ta sig i örat och bättra sig! Vill inte se ut som en elefant när jag kommer hem till jul!
Så idag blir det havregrynsgröt och en PW i runyon canyon!!
 
Idag ska vi också på jakt efter halloweenkostymer! Hehe För imorron är det feest! Ska bli kul med ett riktigt halloweenhouseparty!!! Hoppas vi hittar några coola dräkter!
Och ikväll blir det tacomys med alla oss och  några kompisar som bor i närheten. Kelly, Martina, Jenny och Caroline. Trevligt trevligt!
 
Här har vi halloweenpyntat lite i hallen/köket!
 
Josse ska på vår årliga höstlovs-shoppingtur med  Mormor i helgen, o jag missar det.... Det är ju höstens höjdpunkt. Vi får ta igen det på jullovet mormor!
Finns inte ord för hur mycket jag saknar alla er därhemma! Kan inte fatta att det var 12 veckor sedan jag åkte. Ska bli såå kul att komma hem till jul! Längtar! Om en vecka kan jag säga att nästa månad kommer jag hem!
 
Så höstfina!!
 
Nu fortsätter dagen! Ska skriva bus 22, sen PW!
Puss o kram!

Onsdag!!

Publicerad 2012-10-24 22:48:47 i Allmänt,

Hey!
 
Det var en kort skoldag idag, skrev klart provet kl 10(alltså på 30 min, och jag var ännu en gång sista man att lämna klassrummet), och sen var bara att ta bussen hem!
Kom hem äta ceasarsallad (kände för att vara lite nyttig) och sen skypade jag med Maaaalin! Min goa gamla vän, saknar dig! ♥
 
Nu är jag helt klar med min PPT om Victoria secret till min presentation imorron, ska bara lära mig texten utantill! Och sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mig... man måste nämligen ha business-kläder på sig. Helst kavaj och skjorta och ordentliga skor! Man får minuspoäng om man har öppen tå.. Och killar ska ha slips, glad att jag slipper det. Ska bli så skönt att få det gjort och jag vill verkligen göra det bra!!
 
Sen på min håla imorron ska jag luncha med Athena och sen sitta i bibblan och plugga och kolla youtube! Kollar på klipp från x-factor och sånt, finns så många som är roliga och fantastiska! Här har ni ett ttill exempel:
 
Assååå... auch.
 
BTW jag har requestat biljetter till att se X-factor! Wiho, den amerikanska då, liveshowerna, det börjar nu i november. Håller tummarna för det hade varit riktigt roligt att se. Requestade från en annan hemsida än den jag brukar, så jag vet inte riktigt hur det funkar med dem... men vi får la se! Hoppas!
 
Nu ska jag fortsätta jobba på min presentation! Jiha!
 
Om 2 månader är det julafton!
 
Puss o kram!

tisdag!!

Publicerad 2012-10-24 01:04:00 i Allmänt,

Hello!
 
Idag har det faktiskt varit en halt vanlig tisdag. Fint väder o så.
Hade Bus 1 lektion. 4 st redovisar varje gång, jag ska somsagt redovisa mitt på torsdag. Idag redovisade en tjej som jag känner lite halvt, känner hennes roomies mer, men vi har snackat lite. Vi hade bla annat snackat om våra redovisningar för  några veckor sedan, då hon frågade vad jag skulle redovisa om, jag skulle ha Victoria Secret sa jag då, och hon skulle ha online shopping. Okej, bra liksom. Men idag när hon går upp, presenterar sig och ämnet hon ska prata om "I'm going to talk about Victoria secret".......!!!?!?!!? Nej det ska du inte!!! tänkte jag... men jo det gjorde hon. Jag satt och var så arg, så arg... Dålig stil av henne tyckte jag... Och så ska jag stå o redovisa om exakt samma sak på torsdag... Och som pricken över Iet så heter hon Caroline också. 2 svenska Caroline ska snacka om Victoria Secret..  Fail.
Men jag får helt enkelt se till att göra en mycket bättre presentation än henne! Vilket jag kommer göra!
Sen kunde jag inte riktigt fokusera på resten av lektionen för jag var lite bitter...
 
Sen åkte jag hem, var hungrig och bitter. Möttes av 2 hungriga människor(utöver migsjälv). Så jag var snäll och lagade köttbullar och makaroner till dem också. Det var Johanna och Robin om ni undrar haha. Det blev gott!
Nu har dem åkt till LAX för att det har blivit dags för Robin att åka hem till sverige.
På torsdag åker Paus mamma hem.
(Jag är inte bitter längre, bara motiverad att göra en kickass presentation på tors!! Och jag är faktiskt rätt munter, tror att WB touren fortfarande gör mig glad och för att det är soligt och varmt idag igen!)
 
Nu sitter jag här och har precis gjort klart min Bus 22 läxa. Ska plugga inför mitt Bus 20 midterm som jag har imorron och sen ska jag öva min presentation för Isabelle när hon kommer hem från skolan!
Har mycket i huvudet nu. Ska bli så skönt när jag kan släppa det.
 
Sen efter torsdag, när jag har släppt det andra så ska jag göra klart min presentation i Bus 22 (redovisning på måndag)och plugga till Bus 1 prov på tisdag....
 
SEEEN ser det dock lite lugnare ut på pluggfronten, längtar! Så får tänka att det bara är en vecka nu full med plugg, sen kan hjärnan få återhämta sig lite!
 
Här kommer en kul bild som vi tog på WB med green screen!
 
Nu ska jag plugga!!
 
Pusspuss!

Tour genom filmvärlden

Publicerad 2012-10-23 04:17:00 i Allmänt,

Hej bloggis!
 
Idag hade man kunnat tro att jag skulle skriva att det har varit en vanlig tråkig måndag, med start klockan halv 6 och hur adv. läraren bara pratar och pratar..(btw fick tillbaka provet idag, 85%, ännu ett B, men jag är nöjd.) Men det tänkte jag inte. Jag tänkte göra det när jag kom hem från skolan, men sen ändrades planerna. Johanna o Robin skulle på tour på Warner Bros och fråga om jag vill med och självklart var jag det!! Hinner äta en macka och sen blir jag upphämtad i fina cabben och så åker vi till burbank för en tour. Touren kostade 50 dollar och det var SÅ värt det!
 
 
Vi åkte förbi en tagning av serien "the mentalist" och vi var på ställen som har använts i många filmer! Det var kul att få reda på att mycket av det dem har har använts i massa olika filmer och serier. Ett hus kunde användas i flera olika filmer och serier, dem bara pyntade upp det, målade det eller dylikt. Vissa hus var ett hus från ena sidan och ett annat hus från andra sidan!
Och dem kan verkligen förvandla ett litet vattenhål till vad som helst!  Den här lilla vattenpölen användes bland annat i rädda willy 2, Million dollar lady, hudson river och mycket mycket mer!
 
En utav höjdpunkterna var att få gå in i central perk! Ni vet cafet i Vänner! Det var aaaaascoolt! Tänk att få sitta i samma soffa som Rachel, Ross, Pheobe och Co har sutti i. AMAZING!!
 
SÅ GLAD!!!
 
Fick även se massa scener som använts i Pretty little liars,, 2 and a haft men och vi fick gå in bland kulisserna där dem filmar the mentalist. Sjukt kul!
Bombar med bilder!
 
 
 
Bilden som använder i Scooby doo 2 filmen!
 
The hangover bilen.
Stålmannen. Nä jag bara skojjade, det är batmans kostym och batmobilen!
 
 
 
Den andra HÖGA höjdpunkten var att vi fick gå in i Ellen DeGeneres Studio!!!!!! Det såg precis ut som på TV, det var jättefint! Så himla fantastiskt känsla att få vara där inne, att få sitta i en publiksstol och stå på exakt den pricken hos står på varje dag i början av sin show! Wow wow wow!! Fick ej ta bilder där inne, men jag fick en bild på hennes parkeringsplats!
 
 
Och vi fick även se jättemånga utstyrslar som har används i olika filmer, bla jättemycket från harry potter filmerna det var jättefräckt!! Fick inte fota där inne heller.
 
Köpte även en kalascool t-shirt! Big bang theory!!
 
 
Den bilden får avsluta WB äventyret. Verkligen jättehäftigt att få se allt det! Vår tourguide Hector var jätterar, han jobbade även för Ellen Degeneres då hanbrukar välkommna gästerna till henne show! Coolt! Så han hade några kul historier att berätta!
 
 
Kom nyss hem, har precis ätit. Är helt slut i huvudet efter en lång dag, full fart hela dagen! Och nu ska jag plugga... 
 
Få se om jag pallar mig ner till gymmet en liten stund. (Blev inget gym igår, stack till the counter med Isa o Ros och åt pommes istället.....hehe)
 
Här kommer en finbild på min hösthund som mammsen skickade till mig! Titta så vacker!!!!!!
 
 
Har varit en kul dag idag. Jag är trött men gladgladglad!! 
WB made my monday! Tack vare Joie o Rob!
 
Ha det bra!
 
BAMSEKRAM!

söndag.

Publicerad 2012-10-22 04:00:18 i Allmänt,

Hello!
 
Då var helgen snart slut, igen! Veckan har gått fort som vanligt.
 
Har pluggat, gått en lång promenad, druckit 2 jamba juice (fick ena gratis!) , passade på att gå inom forever 21 och köpa en fin tröja (var längesedan jag köpte något nu) och sedan pluggat lite till. 95% klar med Bus 1 presentationen, puuh. Ska bara lära mig den utantill också..
 
Så det fanns inte mycket mer att säga om idag.. haha..
 
Imorron börjar en ny vecka, tror att även denna veckan kommer att gå fort. Ska bli skönt att ta sig igenom Bus 20 provet och bus 1 presentationen. Hoppas att jag gör bra ifrån mig!
 
På lördag är det Homecoming match för skolans Football team (american football då!) vilket jag gärna vill se!! Och sen på kvällen har vi blivit bjudna på halloweenfest, weeeee! Kulkul! Gäller att hitta en kul utklädnad också bara!
 
Nu ska jag ta en paus från datan och gå ner till gymmet!! Jiha!
 
Puss och kram!!
 

Kul i Cabbe!

Publicerad 2012-10-21 08:59:01 i Allmänt,

Go kväll!
 
Har tagit det lugnt hela dagen, mest gjort ingenting, har varit så trött. Skypat med mamma o pappa, farmor o farfar och robin o sebbe! Handlat mat och pluggat och tränat lite. Det har varit min dag!
 
Sen gjorde vi oss i ordning och gick till the grove där vi skulle äta middag med Paus mammi. Vi blev 9 st. Maten var kalasgod, jag åt alldeles för mycket.. fy bubblan. Det var längesedan jag är SÅ mycket... Sen åkte jag, issa, johanna och robin runt i LA i mustang cabben som Joie och Robin har hyrt! Lyxlyx! Jag älskar att åka cabbe!!!!!
 
Här kommer lite bilder från kvällen!
Mmmmmaaaat! åt upp ALLT, förutom det gröna..
Mamma Pau och Pau!
Isa och Rosa!
Miriam och Robin!
Joie! ( Anna ville inte va med på foto)
Mustaaaang cabbe!
Rodeo drive!
Typ jätteglad!!!
 
Efter ett tag blev det lite kyligt om kinderna. Men att kunna sträcka upp armarna i luften och sjunga med när Live while we're young spelas på radion och köra längs de fina gatorna i LA... det är freakin underbart!
 
Tackar underbara människor för en undebar kväll!
Sånna här kvällar är guld värda! Best roomies in the wooorld!
 
Nu är klockan midnatt och jag är trött. Ska sova bort min matkoma. Och imorron väntar plugg, träning och skype med mallaaan!!
 
Puss o kram!
Om 2 månader kommer jag hem!
 

the voice

Publicerad 2012-10-20 06:45:26 i Allmänt,

Hej!
 
Gillar att inlägget jag skrev igårkväll inte hade publicerats, så jag gjorde det nu..
 
Idag. Idag har varit en lång dag, vaknade tidigt, skypade snabbt med pappa och Josse innan jag gjorde mig i ordning, sen kom Joie och Robin så begav vi oss till Sony studios i Culver city för att se en inspelning av The Voice!
Tog buss dit, var framme vid 11, men då säger vakten till oss att vi är för tidiga så vi ska komma tillbaka vid 12, jahapp. Så vi går till starbucks och slog oss ner där en stund och återvänder sedan för att ställa oss i kön. Då var vi väldigt långt framme i kön, så då vart vi glada! Efter att ha stått i den kön jättelänge, så checkades vi in, fick våra armband och blev transporterade in ett "väntrum", ett stooort tält fullt med stolar, där vi satt i köordningen typ. Den fick vi sitta där hur länge som helst....
Sen blev vi äntligen förflyttade.... till ytterligare en kö.... och sen fick vi stå där ett tag, och sen gå... till en annan kö.. Men tillslut, klockan halv fem ungefär vi vi komma in i byggnaden och sätta oss på våra platser! Platserna var på Adam Levine's sida. Vi satt så vi såg rätt bra! Såklart var det en väntan innan inspelningen började och allt det... Men när coacherna kom in så var all väntan värt det!
Att få se Usher, Shakira och Adam Levine var riktigt häftigt!!! Dock ser dem mycket större ut på TV.... Usher var väldigt kort, och Adam med!
 
Bilden är från google, och det är en annan säsong. Nu var Christina Augilera och Cee Lo utbytta.
 
Usher är så cool. Man vill bara krama honom, medan man vill ge Adam en örfil. Vilken attityd den gossen hade.... kaxig och nonchalant. Shakira var jättesöt och Blake Sheldon var rolig. Dem som uppträdde var jätteduktiga. Så det var kul att se!
När det var slut så var vi alla jättehungriga, så vi stack till Panda express och åt snabb-kinamat. Det var gott, men mättande. Första gången jag drack läsk på 2 veckor typ. Sen haffade vi en taxi och åkte hem!
 
Nu är vi äääntligen hemma. Äntligen tyst och lugnt. Har varit omringad av konstant ljud av chattrande amerikanare och bara allmänt noice.. Så det är skönt. Är så tung i huvudet nu..
 
Har mysit ner mig i soffan och ska kolla på en film som heter 50/50 nu. Fredagsmys! Sen ska jag sova gott.
 
 
Fick idag reda på att en släkting nyss har gått bort, vilket gjorde mig lite ledsen. Var inte beredd på det..
En underbar personlighet med oslagbar humor och alltid en påse hundgodis i fickan. Tack för alla skratt och all glädje du har gett, kommer sakna dig. Vila i frid Olle.
 
 
Kram på er! Godnatt!

Heeeeelg

Publicerad 2012-10-20 05:58:42 i

Puuh! Torsdagen är över och det är helg!!!! Fick betyget på scenerna vi spelade upp förra veckan, b+ ! Ändå bra! Jag är stolt över oss, första gången, acting på engelska!
Och midtermet är avklarat. Det var ett litet test på en halvtimme och frågorna var jätteflummiga... Hur kopplar du av innan du ska uppträda? Vad är det för en fråga på ett midterm... :S men jaja, jag skrev på allt!
Och journalen och uppsatsen är inlämnad! Känns bra nu!
Så nu kan jag släppa det helt och fokusera på nästa vecka!

Fast först ska jag ta en mental paus och se en inspelning av the voice! Ännu en gång är biljetterna ju inte säkra så vi behöver vara där i tid. Jag hoppas verkligen att vi kommer in för det hade varit såååå roligt att se! Usher, Shakira, Adam levine... Jatack!

Nu är klockan snart midnatt! Puss o kram!

Då var det torsdag igen.

Publicerad 2012-10-19 00:06:36 i

Haj!

Sitter i bibblan i väntar på min scenpartner Isabelle.. Vi skulle ses 12.20, nu är klockan snart 3...
Så jag har pluggat sålänge, klar med min journal som ska lämnas in idag och uppsatsen blev jag klar med igår, så nu pluggar jag på det som kommer på midtermprovet.. Sen ska jag öva med Gabe kl 4 och sen börjar actingen kl 7. Ska bli så skönt när klockan blir 22 och jag kan hålla heeelg!! Kommer bli en hel del plugg i helgen med, men det är ju ändå helg! Det är en, eventuellt 2 veckor som det är väldigt intensivt med plugg nu, men de e bara att jobba på i göra sitt bästa.

Fick 84% på bus 1 provet, det är ett b. Som jag misstänkte var det true/false frågorna på slutet som ställde till det. Menmen, det är inte fy skam.

Inatt drömde jag att jag kom hem... Åh jag saknar er därhemma!!
Har varit ett jätteäckligt klimat här idag, molnigt, men vaarmt och fuktigt ..
Och så när jag åkte buss till skolan idag så får jag en uteliggare bredvid mig.. Fy vad det stank! Försökte hålla ut men fick byta plats i nästa hållplats då någon längre bak i bussen gick av.. Ueäh.

Och en stor spark i rumpan till min syster som ska iväg och spela usm i handboll! Go get them tiger! 🐯

Nu ska jag väl snart öva scenen med Isabelle, hon är på väg nu.

Vi hörs!

the usual..

Publicerad 2012-10-18 00:54:13 i Allmänt,

Hola!
 
Fick släpa mig upp ur sängen i morse, sömngick till bussen, kämnade mot de otroligt tunga ögonlocken på advertisingen. Såg fram emot att få tillbaka våra prov idag, men det fick vi inte...  Istället fick vi sitta att lyssna på pratpratprat. Förstår inte hur hon kan prata SÅ mycket om EN liten sak... Well well, sen istället för att ha Bus 20 lektion så skulle vi träffa vårt team, så då träffade jag dem så jobbade vi på vårt arbete om Coca Cola, vi ska skriva och presentera vars ett P i marketing mixen, jag har promotion, vilket jag tycker är kul. Hittade rätt mycket info och det känns bra. Detta arbetet ska inte vara klart förren i slutet av terminen, men vi skulle lämna in en redovisning till läraren om vart vi låg till i planeringen och vad vi skulle göra osv.. Så kändes ändå bra att komma igång lite med det, men kommer inte att fokusera mer på det atm.
Sen kom jag hem, lagade spagetti o köttfärsås och sen satte jag mig vid datorn och gjorde klart min uppsats om Yonadab i acting och nu håller jag på med arbetet i Bus 1, letar info och skriver text... Sjukt svårt att hitta relevant info för det står olika fakta på olika sidor, på vissa ställen står det att ägaren sålde företaget för 4 miljoner dollar, medan en annan säger att han sålde den för 1 miljon dollar...Det är ju en liten skillnad.
Jag var jättetaggad ett tag, lyssnade på gangnam style och åt marabou samtidigt som jag pluggade... men sen tog tröttheten över och blev arg över att det inte finns någon bra info.. Och det är SÅ svårt att sammanställa all (relevant)fakta från olika sidor till en bra text som är grammatiskt korrekt... argh, Det tar på energin.. Och jag känner nu att jag måste ta en paus från datorn... efter jag har skrivit detta lilla inlägg.
 
Känns inte om jag har så mycket intressant att skriva just nu. Skriver mest bara om hur mycket det är att plugga... och att jag är trött och vad jag äter haha...
 
Nä nu ska jag ta en powernap och kanska ta en promenix till the grove och köpa jambajuice. Och sen ta nya tag med plugget, Bus 1 arbetet och plugga lite acting. Midtermprov imorron! ....
 
Det är 34 grader idag btw, puuh!
 
Hejdåe!
 

ett till

Publicerad 2012-10-17 08:03:34 i Allmänt,

Loggar in här igen på kvällskvisten för att göra en liten uppdatering!
 
Är 98% klar med Acting uppsatsen, har kommit en bra bit på min Bus 1 presentation, har skickat mail till grundaren anb PR firman jag gör research på i Bus 22 (en av de största PR-firmorna här i LA, ska bli spännande o se om hon svarar!).
Imorron ska jag  träffa mitt "team" i Bus 20 och jobba på vårt team project, vet vad jag ska göra, men har inte börjat än dock.. Och sen göra klart acting uppsatsen och jobba vidare på mina arbeten i Bus 1 och 22. Ska göra en PPT och lära mig innehållet också.. men det kommer senare!
 
Känns iallafall som att jag ligger bra till på pluggfronten ATM och det känns bra! Nu har jag hunnit handla och träna lite i gymmet ( i lägenhetskomplexet då, kände verkligen inte för att gå till LA fitness...) och tagit en dusch! Känns riktigt bra!
Är taggad! Vill verkligen göra bra ifrån mig på presentationerna, så ska jobba hårt med dem!!
 
Pratade även med Becca i tele ett tag och eftersom jag inte kunde se hollywoodfruar så kollade jag lite på debatten mellan Obama och Romney och jag säger bara, #voteobama!
 
Nu kollar jag och Isa på klipp med Ellen degeneres! The one and only! Love her!
 
Snart ska jag sova. Upp kl 5.30, jiiha!
 
Godnatt!!

dag 2, plugga på

Publicerad 2012-10-16 23:42:17 i Allmänt,

Hejsan!
 
Kom precis hem från skolan! Har ätit och skrivit ut massa papper som behövs till the voice på fredag! Wiie, ska bli kul!
Skrev prov idag i Bus 1, det kändes rätt så bra, fast de sista 10 True or False frågorna i slutet var jättekluriga.. Men vi håller tummarna!
Skönt att ha det provet ur vägen! Nu är det bara all acting till på torsdag och några arbeten! Det kommer vara såå skönt när torsdagen är slut för då kan jag andas ut lite och sen fokusera på det som händer nästa vecka. Midterm i Bus 20, presentation i Bus 1 och projektet i Bus 22 ska vara klart! Puuh. Hard work work! Men de e bara att kämpa på!
 
Idag är det jättevarmt. Hade tänkt att sola, men måste göra acting essay och plugga till acting midterm.
 
Paus mamma kom hit igårkväll! Det var jättekul att träffa henne, var som att ha 2 Pau i huset för en stund!! Hon hade med sig en stoor påse godis, 2 tidningar och 1200 g marabou! Mmmm
Nu när Pau bor på hotell hos sin mamma o joie bor hos robin, så har jag ett eget sovrum för första gången sedan jag kom hit!! Wooohoooo! Ingen som sörplar nudlar mitt i natten, börjar gapskratta i sömnen eller ligger och smaskar i sömnen. Wooow! Känns lite tomt dock. Men lite skönt är det faktiskt, får ta vara på denna veckan... ett eget rum!
 
Nu ska jag fortsätta med plugget.
 
 
Puss o kram!

pluggpluggplugg

Publicerad 2012-10-16 01:04:00 i Allmänt,

Goddag!
 
Kom isäng rätt sent igår. Robin o Johanna kom hem från Vegas o berättade om allt kul dem hade hittat på. Jag vill också till vegas, en vacker dag.. Idag ska dem till Universal studios. Hur kul får man ha egentligeen..
Så att gå upp klockan halv 6 idag var inte ljuvligt. Fy bubblan vad jag är trött idag. Kämpade mot ögonlocken och gäspningarna på mina lektioner idag. När jag kom hem så åt jag nudlar, sen satte jag mig ner i soffan för att plugga och somnade efter ett tag. .. Vaknade förvirrad och chockad när Isa och Ros kom hem klockan 3..
Så då satte jag mig upp o pluggade igen. Har väääldigt mycket att göra nu. Får försöka att koncentrera mig på det som händer denna veckan nu och nästa vecka får jag fokusera på det som händer då.
 
Så atm så är det BUS 1 som är viktigast, prov imorron.. Och imorron efter provet får jag skriva klart min uppsats om pjäsen Yonadab och plugga till Midtermprovet i acting på torsdag. Och så ska jag göra research om Coca-cola i marknadsföring, vi ska redovisa hur långt vi har kommit i arbeten på måndag, så har en del att göra där.
Och så såklart min presentation i Bus 1 och Bus 22 som ska vara klara nästa vecka. Jiiihaaaa
 
Så det är ett konstant pluggande. ska nog ner till gymmet en stund sen ikväll för att rensa huvudet lite sen. Måste hinna städa lite idag, för jag orkade inte igår och för att det ska vara fint när Paus mamma komme hit och hälsar på! Ska bli kul att träffa henne och jag hoppas att jag lyckas hålla mig vaken tills hon kommer.
 
Det är jättevarmt ute. Hade varit en riktigt bra stranddag idag... men skolan går före. Förhoppningsvis får jag tid en annan dag i veckan!
 
Nu ska jag fortsätta att läsa om Business formation. Känner ändå att jag har hängt med på lektionerna och förstår det mesta, så hoppas att jag kan få 90 %denna gången, istället för 88%.. ! Hej o hå kämpa på!
 
Fiiiint. @ The grove
 
Byebye

söndag..

Publicerad 2012-10-15 02:27:08 i Allmänt,

Hejhej!
 
Igår hade vi en jättemysig tacomiddag. Med tända ljus och massa prat. Det är inte jätteofta vi faktiskt sitter ner allesammans i lugn och ro och äter samtidigt, så det var verkligen jättetrevligt. Kändes som hemma! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag älskar mina roomiesar!
Sen blev det utgång! Jag och Issa gick hem till kelly och co och sen stack vi till greystone! Det var roligt! Dem andra stack tidigt, men Isa och jag stannade ett  tag till. Sen tog vi taxi hem... 
 
Det var partyhardy igår, så idag har jag legat i sängen hela dagen och isa har legat i soffan... klockan halv  4 ungefär, sen gick jag upp för att äta något och tvätta. Så dagens motion har varit att gå fram och tillbaka till tvättstugan 2 ggr. Man vill knappt gå ut idag heller för det är så himla varmt.... gick i t-shirt o shorts till tvättstugan och ville bara komma in i lägenheten igen med den svalkande ACn..
 
Nu är tvätten klar och hängd och jag har förflyttat mig från sängen till soffan för att plugga och göra ett blogginlägg.
 
Joie och Robin har det kalasbra i Vegas, dem har sett kändisar, har ett himelskt hotellrum på hilton, har varit på shootingranch och skjutit med pistol... Sjukt fräckt! Jag vill meed!  Ikväll flyger dem tillbaka till LA igen. Snor denna bilden från johannas fb för att visa vilken utsikt dem har.
Stunning!
 
Imorron kommers Paus mamma hit. Det ska bli trevligt!
 
Ska väl snart äta något litet till kvällsmat. Jag är sugen på pannkaka... Ska nog kolla på en film ikväll, vet ej vilken än.
 
Imorron är det en ny vecka med start klockan halv 6 am ... Prov på tis och tors och en uppsats ska vara klar, plus 3 arbeten att jobba på, varav 2 ska vara klara nästa vecka(alltså veckan efter denna). Så det finns att göra.. Och på fredag ska vi på The voice, wiiie ska bli kul!!
Ska bli fint väder i veckan också så får hoppas att man hinner ner till poolen en dag och lapa lite sol, börjar känna mig lite blek..
 
Time to eat! Pusshej

Löööörday!

Publicerad 2012-10-14 02:12:47 i Allmänt,

Hejsan!
 
Idag är en härlig dag!
Skypade med min lilla syster och sen kom mamma och pappa och joinade samtalet. Sen skypade jag med farmor o farfar!
Efter att ha suttit vid datorn hela morgonen så kagade jag lunch, ungspannkaka! Blev lite bränd, men det gick ändå.
Sen har jag pluggelipluggat lite.
 
Pjäsen igår. Den var.. intressant. Skådespelarna var duktiga och så, men det var inget jag fastnade för precis. I publiken bredvid mig (satt på andra raden) så sat några av manusförfattarna till serierna All my children och Days of our lives. Så det var lite fräckt. Dock är det några av dem långtråkigaste serierna som finns tycker jag... men coolt att dem var där. Läraren som hade satt ihop pjäsen hade bjudit dit dem så hon stod och pratade med dem, det var så jag hörde vilka dem var.
Skönt att ha sett den, så är jag pjäsfri resten av helgen och nästa helg! Woho! Nästa är inte förrens 2a november.
 
När jag var trött på att plugga tog jag på mig mina converse och gick ner till the grove! Fina fina the grove! Somvanligt var det något som hände det, det var nog någon promotion för någon tidning, redbook. Och jag fick en goodiebag, yiippie!
 
Köpte en jambajuice som vanligt och det var gott! Sen gick jag inom 99 cent store för att köpa diskmedel o lite sånt, och då passade jag även på att köpa en ljusslinga med orangea halloween lampor!
 
Gick hemåt, med musik i öronen, perfekt väder, en svalkande jambajuice och mår allmänt kalasbra!! Så glad så glad!
 
Nu ska jag och Isa iväg till ralph och köpa ingredienser till kvällens tacomiddag! Mumsimys! Och sen ikväll så ser det ut som det blir utgång!!! Wooho!
 
Ha det bra allesammans, puss o kram tavelram!

10 weeks!

Publicerad 2012-10-13 02:37:00 i Allmänt,

Hei!
 
Började dagen med att gå till Barnes and Noble på the Groove där jag mötte Maria och Martina i min Business 20 klass, vi jobbar tillsammans med ett arbete. Väl inne på barnes and noble åkte man 3 våningar upp, så kom man till ett starbucks! Jättemysigt! Så där kan man sitta och mysa, läsa böcker och dricka varm choklad och äta en muffins om man vill det! Imed att cheesecake factory ligger precis bredvid B&N så fanns det cheesecakes och muffins från cheesecake factory i starbucks disken! Mmmmm Men klockan var bara 9, så då då kände jag inte för en muffins. Men jösses vad dem såg smaskiga ut! Köpte en varm choklad istället, brände tungan. Har fortfarande ont haha..
Sen efter en och en halv timme var vi klara så gick vi hem. Och för första gången sedan jag kom till LA får jag regn på mig!! Det regnar! Inte ösregn, men regn. Det klarnade upp sen, men ändå!!!
Starbucks i bokaffär! Sjukt bra affärside ändå!
Vaarm choklad!!
Utan för B&N hller dem på att fixa inför en inspelning av extra, så Mario Lopez är där. Och sen så är Mysteriebilen och scooby doo där..
 
Älskar the Grove! Det är så fint och mysigt och där händer alltid något!
 
 
Kom hem och möts av att det är tranbärsjuice och glas över hela golvet.. haha. Bra jobbat! Sen skypande jag med min familj och sen åt jag lunch, pluggade och tränade och duschade och nu sitter jag häär! Ska strax göra mig i ordning och kolla på pjäsen.. Vill inte gå hem sen på mörka Los angeles gator en fredagkväll klockan 11 pm någongång när pjäsen är slut, så jag får ta taxi. 
 
Johanna och Robin är i Vegas nu!! Avis!
 
Och jag måste ju bara säga att det är nu 10 veckor sen jag lämnade landet, och om 10 veckor kommer jag tillbaka! Så jag är precis på mitten nu! Känns bra! Är glad! Halvmilstolpen är nådd!
 
Och tjejerna har planerat något på min födelsedag men jag får inte veta vaaaaaaaaad!!!!! JAG BLIR GALEN!!! Gillar överraskingar, men hatar att inte veta... Baaaaaah, nyfikenheten är obarmhärtlig! Vill veta, men ändå inte. Tänk så gillar jag det inte liksom... eller så går det inte ihop med mina planer ... förtjänar inte jag att veta då?!?! 2 månader kvar. Ska jag gå och undra såhär i 2 månader. Det är inte rättvist... Ska försöka att inte tänka på det....
 
Nä nu ska jag kila! Hoppas att Yonadab pjäsen kan få mig på andra tankar...
Heeejdå!

Bye Bye Bertha!

Publicerad 2012-10-12 08:38:51 i

Hajj!

Kom nyss hem från skolan efter antingen, jag och Joie spelade upp vår scen igen. Det gick bra och vi fick bra kritik! Wiho
Att agera är svårt och att göra det på engelska är svårare.. Så jag är nöjd med vår insats! Och nu kan vi släppa det, ingen mer Bertha för min del!!!
Nästa torsdag väntar dock midterm provet i acting..
Och ett prov i bus 1på tisdag.. Men det är nästa vecka! Nu håller jag helg! (efter pjäsen imorron...)

Och tack så jättemycket för vykortet från Paris Dorrith! Blev jätteglad!

Nu är klockan snart midnatt o det är dags att sova! Nattiii

(efter 3 år har jag tagit av plasten från min dator, nu är den som ny igen! På utsidan iallafall!)

härliga håla..

Publicerad 2012-10-12 01:19:48 i Allmänt,

Hejsan!
 
ännu en gång sitter jag i bibblan o bloggar på min håla! Har varit och lunchat på subway med Sandra, hade inte träffat henne på ett tag så det var trevligt! Hon har varit i Seattle och turistat, såå kul! Jag vill också turista! Johanna turistar for fullt nu nar hon har Robin här! ååh är så avis att dem ska till Vegas imorron!
 
E hungrig, så ska snart till matan och äta kvällsmat innan actingen, sen ska jag och Joie öva! Sista gången vi är Bertha och Goldie nu! Hoppas att det blir bra!
 
Det skulle ju regna och åska idag, meeen det är strålande sol! Whaaat. LA väder alltsa!
 
Så skönt att jag snart kan hålla helg! Bara 6 timmar till... Fast å andra sidan ska jag ju till skolan imorron kväll o kolla pa en pjäs... så tekniskt sett är jag väl inte riktigt fri förrens pjäsen e slut.
 
Om 2 månader blir jag 20! Wiho!
 
(klistar in å ä ö från word haha!)
 
Nu ska jag plugga pa tills det är matdags! Ha det bra!
Ciaao!

plugg & tiltugg

Publicerad 2012-10-11 00:41:18 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Prov i Advertising idag. Man det var multiple choice och man fick ha boken på provet, låter lätt va? Men det var det INTE!  Så många krångliga och snarlika alla anvertising-termer och -typerna är. Jag visste vilka dem var för några, men när man skulle hitta skillnaderna mellan dem fick man sitta med boken och vekrligen läsa in i detalj efter något som skiljde corporative advertising från instutional advertising till coorperative advertising osv osv... Och provet var på 8 kapiter, då det var inte lite text i bokan man fick sitta och skumma över innan man hittade just det man letade efter.
Proven brukar vara på 50 frågor, för att scantrum har 50 på ena sidan.. så när jag närmade mig 50 kände jag att jag låg bra till tidsmässigt, sen ser jag ju att det är en sida till..... arh. Scantrumet har en baksida ockcså som man skulle skriva på.. 75 frågor var det på detta provet. Men jag hann. Var glad att jag kom extra tidigt till lektionen! Ska bli spännande o se hur det gick på detta, håller tummarna för att det gick bra!
 
Sen var det marketing och sen tog jag bussen hem. Och för första gången på länge(kanske någonsin) här i LA så lagade jag riktigt mat! Inte köttbullar o paste, eller nudlar eller flingor! Jag lagade baconinlindad kyckling med ris och så gjord ejag en liten sås till det med! Duktig Carro! Det blev rättså gott faktiskt!
 
Nu har jag precis ätit ett litet mellanmål och så sitter jag här på min favvoplats i soffan och övar acting med mig själv.
Det går jättebra.. Jag och Johanna ska spela upp vår scen för klassen igen imorron. The replay! Alla ska göra det! Så det ska bli kul. Förhoppningsvis är det inte lika kallt i klassrummet då, men försäkerhetsskull ska jag ta med mig tjocka kläder. (vädret säger att det tillomed ska regna imorron, waaah? Regn i LA?!?!???!)
 
Snart ska jag kila iväg till Ralphs, köpa mjölk och sånt och fylla på min telefon!
 
Imorron är det 2 månader till jag fyller 20, woop woop! Håller på att fila lite på planer om en 20 årsfest när jag kommer till sverige igen! Hihi!
 
Snaart är det helg! Håll ut!
Ha det braa!
Puss & kram

9 oktober, 3 år senare

Publicerad 2012-10-10 02:31:00 i Allmänt,

Hejsan!
 
Har precis vaknat efter en liten nap! Skulle bara lägga mig o vila, men råkade somna, det var skönt!
 
Har varit trött idag, förkylningen tar på energin. Men det verkar ändå som att det inte är en värstingförkylning utan att den kanske snart går över.
Efter business lektionen stack jag hem och lagade fisk och potatis och sen pluggade jag tills jag somnade.
 
Kollade lite efter AMA biljetter igen, för det är den 18e november... men när EN biljett går på 490 dollar.... njaaa. Får se det på datan istället.
 
Några andra som hade varit kul att se är lady gaga den 21 januari o Muse den 23e jan... men då är jag i sverige o jobbar.
 
Man ska inte blogga o äta på samma gång. Välte precis ner min tallrik o golvet så den gick i 15 bitar.. kulkul. Multitaskinng; Failed.
 
Johanna o robin är o kollar på en Jay Leno show idag, spännande!
 
Resten av min dag kommer att bestå av att plugga advertising och kolla hollywoodfruar!
 
BTW idag är det exakt 3 år sedan jag såg Green Day live för första gången. Jösses va tiden går....
Såg när Billie gick in i arenan, så sprang han fram till ett litet gäng som stod där och så signerade han min kompis pizzakartong. Jag kom dit bara strax innan han gick in i arenan, men jag fick se honom på nära håll, och OJ vilken känsla det var!
Köade hela dagen, det var kallt men vi hade kul!  
♥ Och den obeskrivliga känslan när dem springer ut på scenen till 21st century breakdown och börjar spela! Stod längst fram och jag var såå lycklig så lycklig! Och kommer heller aldrig glömma när Billie tittade på min kompis Filip som stod bredvid mig och började skratta åt han för han hade en öronpropp i näsan! Haha! (Han hade fått näsblod innan konserten..) Så sjukt roligt!
 
Ja, 9e oktober 2009 är en minnesvärd dag! (Tack Julia för att du påminde mig haha!)
 
Nu fortsätter pluggandet! Prov imorron! Jiha!
 
Ha det gött! Hejdåå !
 

fitnessfrustration!

Publicerad 2012-10-09 03:17:00 i Allmänt,

Hejsan!
 
Fy vilken inte rolig måndag det är idag..
 
Sov jättedåligt inatt, klockan ringer 5.30, jag är seg på morgonen och kommer iväg 10 min senare än vanligt... vilket är mycket så tidigt på morgonen. Bussen är låångsam, kommer innanför dörrarna till Bus 22 precis kl 8. Förra lektionen sa läraren att ta med boken. Den stora tunga boken... Vilket jag gjorde. Väl på lektionen sitter fröken och pratar på, och inte använder vi boken...
Sen bus 20. Sen var jag tvungen att gå till box office för att köpa biljetter till 3 pjäser. Dem kostar 13 dollar styck och är på helger och det är obligatoriskt.. kul va? Inte det man helst vill lägga pengarna på... men måste man så måste man. Så klockan 8 på fredagkväll ska jag sitta i skolan o titta på Yanadab. Men får se det från den positiva sidan, jag får göra något annorlunda och pjäsen kanske är bra..
 
(Här kommer en lång och hyffsat otintessant text om min frustration mot LA fitness, så om ni redan nu känner att ni inte vill läsa det så kan ni hoppa över detta stycket!)
Sen kom jag hem. Åt lunch, pluggade och sen gick jag iväg till LA fitness för mitt sista PTpass! (Jag struntade i att försöka få tag i Dominiqe för mina extra pass som hon hade lovat mig.. orkar inte med henne.) Det gick bra, var kul! Kate är verkligen en jätteduktig tränare, hade jag känt att jag vill lägga 140 dollar i månaden för ett PT pass i veckan så hade jag gärna fortsatt. Men nu är inte fallet så. Men tackade iallafall Kate för denna korta tiden o sa att hon var en jätteduktig tränare.
Sen stannade jag kvar för att Esther(huvudreceptionisten) sa att jag skulla prata med D så kunde hon göra klart min cancellation ( Jag berättade att jag redan hade skickat in den, men ville jag va på den säkra sidan så skulle jag prata med D). Så jag väntade. Men D kom inte kl 4 som hon skulle.... Så istället fick jag prata med hennes assistent som  ringde D 2 ggr och pratade med henne o förklarade att jag var där o skulle "processa cancellationen" (svengelska..), o då förklarade hon att det inte gick utan det sker automatiskt, men eftersom jag skickade in det i fredags så är det stämplat o jag kommer att få mina pengar när det är färdigt. Okej sa jag och gick hem.
Sen ringer D och skäller på mig för att hon tycker att jag är jobbig som kommer in hela tiden o försöker få rätt på cancellation grejen.... o att hon har gjort allt som man ska göra och lite till baaaara för att hj'lpa mig och att jag är korkad osv och blablabla. Lyssnar inte alls på när jag försöker säga något. Så tillslut blev jag så trött på henne att jag sa "ah okej , nu fattar jag... " Hade hon gjort allt som hon skulle så skulle jag inte behövt ringa/ gå till LA fitness hela tiden... OOORH. Blir så ARG!
Det ska bli SÅ skönt när jag får min bekräftelse på att PTn är avslutad och jag får en check med mina pengar och jag behöver aldrig någonsin prata med DumDominiqe igen..
 
SÅÅ tips till alla som någonsin funderat på att gå med i LA fitness på Miracle mile, BE AWERE OF DOMINIQE! säger hon något tiller så låtsas att ni inte förstår engelska.......
 
Sorry för den långa texten om det, behövde skriva av mig mina aggretioner... (ja det känns bättre nu!)
 
Nu har jag iallafall ätit ägg och bacon och ska snart plugga lite till! Har prov på onsdag!
 
Pau fick nyss reda på att hennes mamma kommer hit till LA o hälsar på, PÅ MÅNDAG. Läste sin mammas statusuppdatering på facebook. Suprise, haha! Så himla rrrrrrrooooooligt!
Och Johanna är på flygplatsen o möter upp robin!
 
Tycker det är jättekul att dem får besök, och i Mars får jag besök av min fina famlj! Länge tills dess, men det ska bli så kul att visa hur jag lever i LA.
 
Åh igår hade vi myskväll, vi satt alla (förutom Rosie, hon var på dejt, istället var hennes kusin Madde här) och åt pizza runt soffbordet med tända ljus och snackade massa! Mysmys!
Sen kollade vi lite på armageddon, men vi orkade inte se hela.
 
Ja det var det. Ännu ett inte jätteintressant dagboksinlägg, Men varje gång man är lite nere o trött på vardagen så kan man säga "Det är iallafall fint väder". 23 grader o sol. Kunde varit värre... ;)
 
Saknar er där hemma!!!
♥♥
 
Nu var inlägget slut!
Byyyyyyyye

sönday

Publicerad 2012-10-08 00:54:18 i Allmänt,

Hajhaj!
 
Jag har blivit förkyld buuhuu. Tack vare ACn i actingklassrummet... Så är helt tung i huvudet, snuvig och nyser. Det är första gången jag är förkyld sen jag kom hit, så det är ändå bra ju.. att det inte har varit mer. Så idag har jag mest legat i soffan och skypat (först med mammsen o josse och sen med farmor o farfar) och sen bara legat där lite till och tyckt lite synd om migsjälv. Saknade att ha en fleece filt och en kopp varm oboy. Istället så svepte jag in mig i min tröja och åt kinder maxi..
 
Stack inte ut igår. Dem skulle till ett ställe där lilla jag inte kommer in, så jag var hemma och satt vid datorn istället. Det gjorde inte så mycket. Men jag hoppas verkligen på fest nästa vecka!!
 
Åt en slags piroger till lunch.. smakade sådär... Sen har vi återigen städat hela lägenheten.
 
Nu ska jag plugga. Som jag säger varje dag... Jag ska ta mig i kragen o skriva på mitt arbete.
 
Ikväll ska vi nog ha myskväll o beställa hem lite mat!! Mys med favvoroomiesar!!!!!
 
Imorron kommer Johannas Robin på besök! Trevligt trevligt!
 
Det är så kul, Pau är som en liten sol idag. Man blir så glad!!!
 
Här kommer en fin bild som absolut inte har någon koppling till inlägget. Den är bara fin.
 
One direction ska ha en konsert (eller 3 konserter 3 dagar på rad) i LA i Augusti och jag är sjuukt sugen på att köpa biljetter. Men frågan är om någon vill gå med mig... haha. Annars får jag ta med min lillasyster från sverige..
 
 
Nu fortsötter sömn-städ-skype-söndagen.
 
Hedåååååååå

tourbilder och text

Publicerad 2012-10-07 00:55:09 i Allmänt,

Hejhej!
 
Här kommer lite bilder från igår!
Härifrån startade touren!
Sam o Martina!
utsikt över burbank!
Beverly Hotell! Fint!
Högsta häck jag sett. Det var någon rik snubbe som bodde där.
Michel Jacksons hus.
Kommer inte ihåg vems hus, men det var fint.
Ett annat fint hus.
Rodeo Drive! Lyx!
Pretty Woman hotellet!
Simon Cowells hus!
Larry Kings hus!
Dingdingeling, här har vi faktiskt Larry King!
Christina Aguileras hus.
David Arquettes hus. (det är inte han på bilden...)
Elvis.
Kommer inte ihåg vems hus det var..
Där uppe någonstans bor Ellen DeGeneres.
House of Blues.
Här inne hade Katy Perry en lägenhet!
 
Det var dem bilderna. Har fler men där ser man nästan inget av husen för dem ligger så avlägset. Såg skorstenen på Ryan secrest hus osv..
 
Klockan är nu halv 4, har tränat, tvättat och skypat med Sebbe!
Saknar alla mina kompisar i sverige!!!!!!! Längtar tills jag får träffa alla igen! I'm so ecxited!
(Ännu en gång, missförstå mig inte, jag har det askalas här, men fy bubblan vad man saknar sina nära o kära när man är så låångt bort och har inte sett dem på jättelänge, och det blir bara värre när man kollar på massa fina bilder!)
 
Halva teminen har snart gått, det har gått fooort!
Om mindre än 2 veckor så är det the voice. Snart är det halloween, det ska bli KALASKUL!!!! Och i november ska vi åka på roadtrip till Pheonix och hälsa på Paus gamla värdfamilj o fira thanksgiving där, och vi ska också ta en trip inom grand canyon! Ser fram emot det!
Det kommer säkert upp andra små kul saker. Och en massa plugg. Men man lär sig ju!
Jag är iallafall så otroligt glad att jag tog beslutet att åka till LA! Livet här går upp o ner, man saknar allt där hemma och vissa dagar suger... men i slutändan så blir allt bra! Jag är så glad över allt jag har lärt mig och fått uppleva här!!
 
Nu sitter jag Pau och Isa o pratar strunt! Fina fina roomies! <3
 
 Nu ska vi prata vidare o sen plugga!
 
Ikväll kanske det blir fest. Omöjligt att planera, vi får la se vad som händer!
 
Puss o kram!

Movie star movie star

Publicerad 2012-10-06 04:11:07 i Allmänt,

Hejsan!
 
Har hunnit posta LAfitness brevet och nu hoppas jag bara att det kommer fram innan måndag och att allt funkar som det ska och jag är fri från mitt PT-kontrakt!
 
Vaknade inatt av ett underligt ljud. Det är Pau som sitter och sörplar nudlar i sin säng klockan 4 på natten.... Hahahaha!  Sen somnade jag om!
 
Efter ett trevligt skypesamtal med mammsen o pappsen vid 9 tiden så gjorde jag mig i ordning, fixade brev, pengar och det, så tog jag bussen till Hollywood för att möta upp Sam och Martina! Blev jätteförvånad när jag hälsade på Martina, trodde hon var svensk, men det visade sig att hon var från Schweiz. Sen åkte vi Moviestars-touren och fick se kändisars hus, åkte längs rodeo drive, sunset strip och lite andra kända ställen. När vi var i Beverly hills så möter vi en fräck bil. Tourguiden säger att det är kändisar som brukar ha sånna bilar, så vi saktar in när vi möter den, och vem var det som satt i den bilen... det var ingen mindre än EDDIE MURPHIE! BAAAAAAAAAAH i egen hög person! Det var verkligen jättehäftigt. Har var verkligen 1 meter ifrån mig (i sin bil och jag var ju i tour bilen, men dem var nära)!!
 
 
Bilderna är från google! Asså jag kan fortfarande fatta det. Så himla fräääckt!
 
En liten stund senare så kör vi förbi Larry Kings hus, och då kommer han ut från huset! och går över till grannen! det var också lite kul! Har inte jättekoll på Larry King, känner igen hans namn bara, men det var kul att se han. Lyckades även på en bild på han. (fast alla bilder är på  min kamera, kan lägga upp dem imorron!, så här kommer en bild från google istället!)
 
Vi fick även se massa fina hus, bl.a. Ellen deGeneres, Jennifer Aniston, Bruna Mars, Simon Cowell, Michel Jacksons, Elvis, David Arquettes hus. Många såg man bara takspetsarna  bakom stora buskage och höga murar, men vissa såg man faktikst rätt bra.
SÅÅ många fina hur det finns där i den glammiga delen av LA och Beverly hills.... När jag blir känd i framtiden vill jag också bo där!
 
Sen åt vi på Rolling Stones cafe i Hollywood. Tror jag chokade både Sam o Martina med hur mycket jag åt, chokade även mig själv... sen blev jag pangmätt.
Sen tog vi bussen så visade jag dem the Groove och cheesecake factory (men vi åt inget, bara kollade på cheesecakeanra). Gick också inom world market, där det finns mat och anda grejer från runt om i världen. På den svenska avdelingen finns ballerina och singoalla och kexchoklad!!! MMMM Men jag köpte inget av det, jag köpte choklad från den schweiziska hyllan istället... (dummadumma mig). Men det är ju helg.
 
Så nu är jag hemma och sitter och äter lite av chokladet.... Ska nog iväg till LA fitness sen och bränna lite. Jag vill inte se ut som en köttbulle när jag kommer till sverige igen... Det är SÅÅ sjukt lätt att lägga på sig vikt här, så svårt att hitta tid och tålamod till att laga ordentlig mat, så det blir ofta att man köper något eller lagar något som inte är så ordentligt, och då blir man ofta hungrig en liten stund senare och då så tar man ju ett snack.. och så finns ju godis och läsk och andra gottesaker överallt...  Det är hemskt egentligen. Jag äter verkligen inte såhär när jag är i Sverige.. så tror att det är brist på rutiner som gör det såhär. Ajjabajja. Får se till att sluta med det och bli bättre på att träna...
 
Ikväll ska jag träna och förhoppningsvis plugga lite.... wie.
 
Imorron ska jag o Joie på bootcamp, och dagen ska bestå av att plugga och på kvällen blir det fest! Wiho! Ska också försöka ladda in några bilder från dagens tour!
 
Herrrååå!

hala i bibblan

Publicerad 2012-10-05 00:55:24 i Allmänt,

Hellu!
 
Sitter i bibblan, 3 timmar av halan ar nu avklarad, 3 timmar to go. Sa darfor har jag inga a a eller o.. Ja ni fattar.
 
Gick upp tidigare for att hinna laga lunch och hinna ga imorn LA fitness for att Dominique hade ju inte mailat... Nar jag kom dit var saklart ingen dar, men killen som var dar skulle be D att ringa nar hon hade kommit. Pa bussen riner hon och sager att det var ju knasigt, for hon hade mailat det... sa nu fick hon gora det IGEN. Denna gangen kom det fram. Yey. Pa halan skulle jag da fylle i mitt cancellation-form, vilket forst kravde att man hade ett onlinekonto, sa da fick jag fixa det. Efter jag hade gjort det, sa skulle jag hitta cancel-grejen. Hittade en och borjade fylla i den... Men blir osaker en bit in i formularet for det verkar som jag sager upp hela mitt medlemskap, o det vill jag ju inte. Sa jag ringer LA fitness o fragar, o hon jag pratar med tror ocksa att det ar fel.. sahon ber mig komma in till LA fitness sa kan hon skriva ut ratt.. MEEEN jag ar ju i Santa Monica till klockan 22 ikvall.... sa jag far hamta den imorron. Sa imorron ska jag skypa med familjen, ga till LA fitness, fylla i formularet, hitta frimarken o posta det o ata och ta mig till chinease theatre sa jag ar dar 12.30 ..... Kanns som det kan bli lite stressigt. Maste egentligen inom banken ocksa.. men vi far se.
 
Smsade Joie och bad henne ga inom LA fitness om hon har tid for att hamta formularet till mig, sa forhoppningsvis gar det!
 
Jag blir bara SAAA ARGER pa LA fitness... ska det vara sa jakla svart!?!?! Mate se till att brevet kommer fram innan mandag sa jag far mina 50 dollar tillbaka...
 
Var bara tvungen att fa ut lita ev min irritation.
 
Har suttit och sovit i en skon fotolj har i bibblan ett tag. Var tankt att jag skulle plugga infor BUS 1 provet, men det blev flyttat, sa darfor var det onodigt att proppa huvudet full med information som kommer att fagna innan det ar dags for provet...
 
Ska val ta nagot att ata och sen gora lite acting.
 
Fyfaaasen vad jag stor mig pa LA fitness. Ar inte alls glad.... argh!

onsdaaag

Publicerad 2012-10-04 01:56:00 i Allmänt,

Hajhaj!
 
DÅ var onsdagen nästan över, och då har jag bara en lång torsdag, sen är det helg! Skönt!
 
Tidig morgon igen. Men det har sin charm att se solen gå upp över hillsen och temperaturen ligger på 20 grader! Kalasmysigt!
 
Idag efter skolan gick jag direkt till LA fitness för att säga upp min PT, hoppades på att varken Kate eller Dominque skulle vara där, men såklart var båda två där.... Men nu är det gjort iallafall. Ska bara fylla i lite papper också.. som Dominiqe skulle ha mailat, men dem har inte kommit fram än.. hmph..
 
Sen tog jag en nap, det är jobbigt att gå upp kl 5.30 , fast än vi gick och la oss vid halv 10 igår...  Och sen gick jag till the groove. Johanna ser alltid något spännande när hon är där, senast igår... så jag tänkta att idag var det min tur! För det händer något där varje dag.  Och jo, dem spelade in TV-programmet extra där(eller något). Så det var Mario Lopez som intervjuade någon annan... vet ej vem, men hon var med i någon TV show som kallades the nest. Ändå lite kul! Så plus 1 på kändisjakten!
Köpte jambajuice full med vitaminer också , mummsit! Och när jag stod och kollade på intervjun så kommer en random och läser min tatuering, och säger att den är fräck. Sen frågar han om han fick fota den och ladda upp den på twitter, haha. Bara i LA...
 
Nu är jag ensam hemma, äter flingor ur paketet och tänkte snart bege mig till gymmet. Nu får jag vara min egen PT istället, mycket billigare.
 
Kvällen kommer bestå av att plugga business, yeey!
 
(Idag är det 2 månader sedan jag lämnade sverige! Oj så fort det går!)
 
Ha de gött! Hedå

the voice

Publicerad 2012-10-03 02:51:46 i Allmänt,

Måste bara updatera för att säga att jag fick precis biljetter till the Voice den 19e oktober! Jiha!
Det är blind audtions, så man vet ju inte om det är några bra, men det ska bli kul! Usher, Shakira, Adam Levine, Carson Daily och Blake Sheldon (har inte så stor koll på dem 2 sista..) är ju domare/coacher, så dem får man ju se iallafall!
 
Wiho!

veckans andra dag

Publicerad 2012-10-03 01:44:42 i Allmänt,

Hola!
 
Vaknade tidigt, kollade telefonen och ser att Green day ska till Sverige i sommar! Wiiiho! Sen ser jag att det är en festival i Norrköping... varför Norrköping av alla ställen??.. Så hoppas att dem gör fler spelingar i Sverige, annars får jag nog ta o boka en resa till London eller Norge..
 
Har varit seg i huvudet hela dagen. Tog en powernap när jag kom hem från skolan. Och sen gick jag ner till starbucks. Fick ett sms av Pau för en stund sedan om att internetet i lägenheten nu fungerar.. Äntligen. Ska gå upp sen när jag har skrivit klart detta och ätit upp min muffins.
Har precis gjort uppgiften i BUS 20 till imorron.
 
Denna veckan är det rätt så lugn med plugg, men nästa vecka är det prov i Bus 22, Bus 1 och uppvisning nr 2 i acting...  Yeeey.
 
Borde gå och träna och handla... men får skjuta upp det till imorron. Ikväll ska jag sitta i soffan med mina busniess böcker...
 
Har ätit upp allt chokladet btw. Det var gott,  men nu vill jag inte ha choklad på ett tag... Har nämnligen väldigt svårt för att sluta choklad när jag väl har det inom räckhåll.
 
Nu ska jag bege mig!
 
Ha det bra, Byebye

Hejhej igen

Publicerad 2012-10-02 04:22:37 i

Ska bara uppdatera lite snabbt för jag har varit otroligt ambitiös idag. Efter mitt 45 min PT pass med Kate, vilket var riktigt jobbigt så gick jag hem. Men bara för att mötas av en Joie som var askalaspepp på bootcamp. Så jag hänger med på det. En timmes bootcamp.
Gissa om jag är mör i kroppen nu?? Men man måste ju ha något att göra, nu när inte internetet i lägenheten fungerar..
Orkade inte gå till starbucks igen, så skriver på telefonen. Blir så arg på time Warner, vi är 5 studenter som är i stort behov av internet och vi betalar 40 dollar i månaden för det... Nu har vi varit utan i sedan i torsdags... För dåligt!!

Nu är jag så trött så trött...Jag kommer sova gott inatt..

Lagom varmt i veckan.

Höst var det här!

Publicerad 2012-10-01 22:29:00 i Allmänt,

Hejsihoppsan!
 
Idag är det 1a oktober och det är 37 grader. Puuh!
 
Kollade på film i Bus 22. Fick tillbaka proven i Bus 20. Ännu en gång var jag 2 poäng från ett A.. Inte fyskam, men störigt!! Får plugga bättre nästa gång!
 
På den smockfulla bussen hem satt en hemlös som hade med sig alla sina påsar fulla med sopor.... luktade sådär må jag säga........
Btw så bor det fler människor i Los angeles county än vad det gör i hela Sverige... Så antingen bor det väldigt mycket människor här, eller så bor det lite i Sverige..
 
Kom nyss hem från skolan och åt lite pasta o köttbullar, men fick jag springa ner till starbucks(för vårt internet funkar fortfarande inte, aargh! ) för att maila en grej till Isabelle och då tänkte jag att jag kan ju passa på att blogga lite också! Tur att vi bor så nära!
 
Dock har jag inte så mycket mer att skriva haha. Det var ju inte så längesen jag skrev sist...
 
Ska iallafall iväg på PT om någon timme... men tänker vägra att göra något med axlarna... har fortfarande träningsvärk... ouch.  Senare i veckan, så ska jag säga upp PTn och få 50 dollar tillbaka. DumDominique skrev ju upp mig på ett 1årskontrakt... FAST än hon sa att "du kan sluta när du vill.. Gillar du det inte är det bara att sluta" Jajo... man får köpa sig ut för halva årskostnaden.. vilket är 140 * 6 = 840 dollar... NEJTACK.
 
Håller på att kolla upp hotell som min familj funderar på att boka, hihi! Ska bli så kul att dem kommer!
 
Och på fredag ska jag träffa en jobbarkompis från Maxi som åker runt i USA med sin flickvän! Så då blir det sightseeing i LA, Vi ska nog åka sån tour-buss! Så vi ska kolla kändisars hus o andra sevärdheter! Kuligt!
 
Nu ska jag kila upp till lägenheten igen och göra mig redo för träningen.
 
Byyye

Sunnyday!

Publicerad 2012-10-01 03:59:34 i Allmänt,

Heey!
 
Nu sitter jag återigen på starbucks för att vårt internet är fortfarande inte igång, argh.....
 
Iallafall. Igår blev det fest, planerna ändrades stup i kvarten, men tillslut så blev det klart att vi skulle till ett ställe som heter Greystone! Vi var ett gäng på ca 14 svenska tjejer. Det var lätt den bästa klubben jag varit på so far, bra musik, dansgolv osv!
Kan även plussa på en kändis i protokollet, Hannah Montazami. (såg även Sara Montazami också snabbt, men henne pratade vi inte med) Vi stod i kön till toan och pratade om hur kallt det var där inne, så säger tjejen bakom oss att "it's like 2 degrees in here.." och Kelly utbrister genast, "är inte du Maria Montasamiz dotter?"(fast på engelska). Och det var det. Så vi stod och pratade tills det var vår tur att gå på toa. Ändå kul! Kelly tog en bild med henne, så jag snor den bilden från hennes facebook. Hehe
 
 
Pau och jag var väl hemma vid 3 tiden. Sen var jag uppe vid halv 9.. Åt frukost och skypade med mormor, morfar, farmor, farfar, mamma, pappa och josse. Fast alla på samma gång. Vilket gick sådär imed att jag fick prata på telefonen vars internet är sådär...
Sen gick jag och lade mig igen och sov till halv 12, då var det dags att börja städa. Så återigen är lägenheten ren och fin!
 
Sen stekte vi vid poolen lite och sen hjälpte jag Joie med hennes fotoläxa igen! det är kul! Hoppas att det blev några bra bilder!
 
Har på pinsamt ont i hela kroppen och varje rörelse jag gör gör ont haha. Träningsvärk... Kunde knappt vända sida när jag sov för träningsvärken i magen och jag kan knappt sätta upp håret i en toffs eller sträcka mig till översta hyllan i skaferiet för att ta choklad för jag har så ont i axlarna....  buuhu.
 
Förövrigt är allt bra, nöjd. Har världens bästa roomies.
Känns konstigt att det är oktober imorron... På onsdag har jag 2 månaders jubileum i LA. veckorna bara springer iväg!
 
Imorron börjar en ny vecka, men start klockan 5.30.. uuh.. Inte så mycket som händer i veckan. Inga prov, så det är bara att jobba vidare på projekten i Bus 1 och Bus 22...
 
Så nu när vi är klara här så ska jag skriva ut några papper och sen ska jag sova. Så vad vore mer passande att säga;
 
Wake me up when september ends!
 
Godnatt!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela