carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

Back from Hawaii!

Publicerad 2014-06-29 23:12:56 i Allmänt,

Hejsan! 
 
De va längesen. Nu har jag graduatat och varit 10 dagar i hawaiii WOOP WOOP! En bild säger mer än 1000 ord, så här kommer massa bidler ist för att skriva ett jättejättelångt inlägg!!
 
 
Här kommer från hawaii!
Honolulu!
 
 
Fyrverkerier på stranden i Waikiki! 
 
 
jag ÄLSKAR solnedgångar!
 
 
Såg en LUAU. Hawaiansk dansuppträdande! JÄTTEBRA!
 
Powerwalk i paradiset med min syster! 
 
Regnskog! IOA Valley! 
 
På toppen av vulkanen Halekalal! )tror den stavas så haha..) 10,000 ft. Dvs 3000 km upp. 1/3 av mounteverrest typ, lite coolt!
 
Vilda flasknosdelfiner!! WIIIIEEE!
Snorklade först på Molokini, skitfint!! Sen såg vi vilda delfiner och sen snorklade vi med vila havsskäldpaddor! ASCOOLT!!!
 
 
Som ni kan se, har vi haft det väldigt bra! Skriver mer sen en dag då jag har mer tid! Ska skriva om nåde graduationen och hawaii och allt då.. 
 
Det var alla bilder jag hade i systemet för tillfället! Ska ladda upp mer från min graduation såsmåningom när jag får tid. Nu kom jag nyss hem till lägenheten och ska packa igen... men OJOJOJ vad stökigt här är... Klart att de blir stökigt när här bor 8 personer.. men uuh, vad jag ogillar... Känner mig så stressad över att få med alltihopa. Har fått med de mesta i en väska nu, men vill ha med lite till... så kommer nog eventuallt behöva köpa till en liten väska... får göra det imorron. 
 
Ikväll ska jag o Nina till XIV! Min sista utgång i LA, på ett tag iallafall! LMFAO ska va där så de blir nog kul! 
 
Nu ska jag äta!! Sen har jag amssa att göra! Ska sälja skrivaren, säga heldå till michelle, fixa väska(imr), betala hyra, stänga mitt bankkonto osv.. ujujuj... 
 
Puss o kram!

FINALS ARE OVER!!

Publicerad 2014-06-17 07:16:10 i Allmänt,

HELLOOO
 
SISTA provet är skrivet och jag är KLAR MED COLLEGE!! Provet kändes bra och de va bara så skönt att bli klar med det! Skön och konstig känsla när jag gick därifrån. Sista gången jag tar bussen hem från Santa Monica College.... Wow. Tiden har gått SÅ fort. 2 år. Mycket har hänt, både ups and downs, men dessa 2 åren har gett mig sååå mycket livserfarenhet. Har uppnått alla mina mål jag hade med LA, vad jag ville ha utifrån det.. bland annat en A.A Degree.. och det har jag fått. Jag lyckades, och nu är det dags för nya mål.
 
Åh jag är bara så lycklig nu. Lycklig på livet. Visst, ibland när jag tänker på framtiden och att inte veta vad som kan hända är läskigt. Att lite känna at jag ger upp nu när jag har varit i LA i 2 år, byggt upp ett nätverk, ett liv, har en utblidning här osv... När jag tänker så känns det lite motvilligt att åka hem till sverige, är rädd för att fastna där i comfort zone.... Men då får jag väl bara sparka mig själv i gumpen och påminna migsjälv om att inte SETTLE FOR LESS THEN SOMETHING EXTRAORDINARY och komma därifrån igen. Kommer inte stanna på ett ställe där jag inte är 110% lycklig. 
 
Anyways. Idag när jag vaknade hade jag ont i halsen. Tror det är dags att bli sjuk igen. Min kropp känner av när det är lov. Tror det är stressen som släpper och immunförsvaret åker med typ... Blev sjuk på lovet mellan winter o vårterminen, blev sjuk på spring break, och nu e det sommerlov så då är de väl dags igen... Segt. Men tänker ignorera det lite och fira min graduation iallafall!
 
Åt lunch på cheesecake idag! Nomnomnom! Matkoma.. Sen dusch och skola. Sålde 2 böcker som jag haft här hemma och samlat damm. Glad at jag fick sålt båda, även fast de bara är för en ynka peng.. bättre än inget. Sen skyndade ajg mig till International Education center för att lämna in min Exit form, som säger att jag slutar på college, dvs att mitt student visum slutar gälla. Viktigt papper. MEN så va det stängt.... O de va sista dagen idag.. Då bankade jag på dörren. En man kom och öppnade och gick med på att ta emot det! YAY. Skönt! Sen gick jag till bibblan och körde sista minuten plugg inför finalset.
Sen skrev jag finalset och sen gick jag ut därifrån såhär:
 
BEHÅLL PENNENNN!!
Lånade faktikst ut min peppe till en kompis på finalset, fick ej tillbaka den.. så den stämmer. Hon kan få behålla den.
 
Nu är jag hemma. Trött som bara den. Ska sova NU. Upp och prova ut vilken klänning jag ska ha under min graduation cape och sen åka till skolan för rehersal. Sen klockan 4.30 e det foto och sen kl 6 börjar cermonin. Wiiieee. Kan inte riktigt fatta det!!!!! SKA BLI KUUUUL!
Sen blir det utgång. Och sen direktplan från hollywood till hawaii för en efterlängtar semester.
Japp. LIFE IS GOOD!!!

Godnatt!!!!
 
Puss o kram!
 

En söndag!

Publicerad 2014-06-16 07:10:50 i Allmänt,

Holla!
 
Idag har jag varit på camarillllooo och shoppat. Sprang på 2 svenska kompisar där, är världen liten eller?! 
Fyndade, en stickad ralph lauren tröja, en jump suit, en par kilklackar, nike shorts med matchande sport bh! Sen fick det räcka. Kan inte köpa på mig hur mycket som helst. Ska kunna fp hem allt till sverige också.... 
 
Kom hem och tänkte träna... men var alldreles för trött... så tog på mig pyjamas och så började jag packa inför hawaii på onsdag. Asså jag kan inte ricktigt fatta det. Imorron skriver jag mitt sista final, tisdag graduation och onsdag hawaii... sen flyttar jag hem till sverige. Åh det kommer gå så foort. Dock kan provet imorron va över fort... men resten kan sakta ner.. 
 
Kollade skolsidan och såg att mitt tyskabetyg kommit in, A !! Yay!! Glad! Även fast jag kind of redan var säker på det. Nu är det bara att vänta på besked i de andra 4.... är redan säker på ett A i bus 23 och ett Pass i internshipet (för det är en pass/no pass klass). Men ska bli spännande o se vad jag fick på idrotten och Broadcastingen. 
 
Nuuu ska jag sova!
 
Godnatt!
Puss o kraam

Lördag den 14e

Publicerad 2014-06-15 07:45:32 i Allmänt,

Hello!
 
Så igår. Fredagen den 13e, med fullmåne. Jag Nina och Amanda stack först till en hus i Bel Air på fest. Kom ditt ganska tidigt, de va rätt dött. Stannade ett tag sen stack vi till bootsy bellows. Men där var faktiskt cp tråkigt, så vi gick igen efter 5 minuter. Sen tog vi en uber till warwick där vi hade rätt kul. Jag hade iaf kuli början, sen blev jag trött och tog uber hem, medans amanda o nina festade vidare. Jag kom hem gjorde en maka och joinade nicklas som satt uppe och kollade på film. Sen Somnade jag vid 3. 
 
Roomiesarna!!
 
Upp vid 9tiden, kolla pokemon och skype med farmor o farfar. Sen har jag mest chillat idag. Nina och jag stack och åt lunch på ett sushiställe, och ja, jag åt sushi med. Inte like gott som de förra stället jag åt, men de gick ner. Dock fick jag jätteont i magen efter och blev sängliggandes några timmar. En form av matkoma tror jag... 
 
Sen kollade jag o nina på en gammal adam och eva film. Fyra födelsedagar och ett fiasko.. haha. Gamla tider!
Sen kom amanda äver så åt nina och amanda ostbricka, jag satt bredvis och åt choklad istället. Trevlig tväll. 
 
Nu ska jag sova.
 
Puss och kraaaam!
 

fridayayay

Publicerad 2014-06-14 05:17:11 i Allmänt,

Hejsan!
 
Fredagen den 13e. Jag kan inte hjälpa att jag bara går o väntar på att något dåligt ska hända. Varje gång de e den 13e och speciellt på fredag den 13e... INte för jag kan komma ihåg att någon någonsin hänt mig den 13 dock.... Men ändå sitter de in i benbärgen. Tack camilla för vi började med detta i lågstadiet. Haha... 
 
Jag skypade en snabbis med familijen i morsen. Sen skickade jag tillbaka en bok som jag hyrt, idrottsboken, kommer sakna den för de va en bra bok och gick pw. Fyllt i ett formulär att jag ska sluta på skolan efter min degree. Lagat mat. Lax och sötpotatis o spenat. Nyttigt, men inte så gott... Sen har jag tränat på gymet lite, pluggat lite media och gått en sväng med michelle. ch så submittade jag mina internship timmar, vilket beryder att jag är officiellt klar med mit internship! *High five*
Bara median kvar nu sen e jag klar med college... 
Ikväll blir det fest! Är så sjukt trött... 50% av  mig vill festa o ha kul, medans de andra 50% hade velat va hemma och sova.... Men det blir fest för jag har redan tackat ja och lagt in bubblet i kylen.. 
 
Dags att snart börja göra sig i ordning. Men först vila lite.... samla energi...
 
Puss o kram! 

1 final left....

Publicerad 2014-06-13 02:20:16 i Allmänt,

Hello!
 
Idag avr det dags för tyska finalset. Åkte tidigare till skolan för att lämna tillbaka/sälja böcker. Alltså de e så surt att de tar betalt så mycket för böcker och sedan köper tillbaka dem för några dollar bara... Anyways. 
Sen köpte jag subway lunch och gick igenom lite tyska. När jag sitter där i lugn och ro och äter, så känner jag hur det kittlar till på axlen... HEJHOPP där landade en stor äcklig brun rälig spindel.... uuuughhh alltså jag ryser bara jag skriver detta. SÅ J*VLA ÄCKLIGT! Jag hatarhatarhatar spindlar!! När jag nyss satt o skulle komma på ord till att beskriva den (blev ju äcklig brun rälig) så märkte jag att det inte finns tillräckligt hemska och förnedrande ord till vad jag tycker om spindlar. USCH USCH USHHHHH. 
Så efter att jag hoppat rundor och blåst mig på axeln och viftat med händerna... så tig jag mitt pick och pack och gick in i lektionsalen...
Sen skrev jag tyska provet. Gick rätt bra tror jag. 
De va så skönt när de va över! Nu har jag bara ETT final kvar, sen är jag klar med college!! 
Hittade ett roligt finalmeme som jag ville dela med mig av.
 
 
De e typ sant. Fast jag har rätt bra koll på vad jag gjorde. Iallafall på provet vi hade idag.. 
 
Sen gick jag hem. Varmt var det. Komer hem med stor fin svettfläck på ryggen (förlåt för too much information, men ni måste förstå hur varmt och svettigt det var haha...). 
 
SÅ nu har jag lagat mat och chillat. Ska ut o gå en sväng i parken sen. Hade egentligen haft tid och träna med jag känner att min kropp behöver vila lite idag. 
 
Min syster skickade en kalasfin bild på min lilla pärla idag föresten. Titta så underbaaar!!!
Åh. En äkta svensk sommarbild. Som hon njuter. Åh saknar henneee! Om bara 19 dagar får jag krama om henne! Första gången ajg kramar henne sen hon blev av med cancern! Åh ska krama såå mycket!!!!
 
Btw så kom jag nyss på hur få dagar jag har kvar i LA. Nöste vecka åker jag ju till hawaii och sen har jag 3 dagar innan de blir sverige! 8 LA dagar (tror jag). Oj... 
 
Nu ska jag sätta ifrån mig datorn och sjunka ner i kudden ett tag.. yesss
 
Och TACK Dorrith för kortet förresten! Jättefint! Blir så glad när jag får post! 
 
Puss och kraaam

onsdaaaag

Publicerad 2014-06-12 04:50:06 i Allmänt,

Hejhej!
 
Onsdagen började tidigt, gick upp vid 7 för jag var hungrig, sen pokemon och lite skype med mamma o pappa. 
Sen åkte jag med Nicklas, Athena och AThenas familj till Griffith Observatory. Blev en liten hike och fit utsikt. 
 
 
Sne kom jag hem. Gjorde klar min uppsats i internshipet, och så mailade jag även chefen o sa tack för min tid här. Han svarade direkt och sa Tack själv och sa att jag gärna kan få fortsätta att skriva för den ifrån sverige. Om han tänker att jag ska jobba gratis för dem från sverige tar han sig lite vatten över huvudet. Jag ör snäll, men jag är inte korkad. Så lätt att folk tar fördel över att man är så snäll, men en sak som LA har lärt mig är att inte acceptera det.
Men skönt iallafall att de e klart! Ska bara submitta mina timmar denna veckan (som jag inte har gjort eftersom jag inte fått några artiklar... även fast dem vet att jag ska ha timmar varje vecka... Så skrev in några timmar iallafall. Måste ha äver 60 i terminens slut annars får jag ett No Pass. Och de vill jag inte ha... Dessutm har jag ju några timmar jag jobbade gratis frö dem innan jag enrollade i kursen, så tar av dem.) 
 
Efter jag var klar med det så vilade jag lite, sen gjorde jag mat tog en celsius och stack till gymmet!
Så nu kom jag nyss hem och har dushat. Sitter i pyamas redan och klockan är inte ens 8 haha...
Nina, Athena och hennes systrar ska ut ikväll. Men jag har final i tyska imorron så känne rinte för att va så himla trött.. Så jag ska plugga lite och kolla film istället tror jag. Yesyes.
Längtar tills tyskan är klar imorron! Sen är det bara broadcastingen kvar! SEN ÄR JAG KLAR MED COLLEGE. Woop!  
 
Nu ska jag hämta tyska boken och titta lite på den. 
 
Ha de bra! 
 
Puss o kram! 

1 weeeeeek

Publicerad 2014-06-10 19:16:50 i Allmänt,

Hola!
 
Om EN vecka står jag på skolans fotbollsplan med ett diploma i handen och kastar mössan i luften!! EN vecka till jag graduatar. Så nära nu!
Och jag har bara 2 dagar i skolan kvar (om man inte räknar graduationdagen). Torsdag och måndag.
 
I söndags pluggade jag hela dagen, sen tog jag en nap och åt kinamat med michelle. Såhär trött var jag under mitt pluggande. 
 
 
I måndags, alltså igår. Gjorde klart mitt final project i idrotten, 10 min innan jag gick till skolan.. Haha. Kom till skolan, tog finalset i idrotten. Rätt lätt faktiskt, ganska säker på ett A på det provet. Och så lämnade jag in projectet..
Så nu är den kursen slut! Har gillar den kursen! Hoppas på ett A. Låg på 89 %. 90% är A. Så förhoppningsvis så nr han räknar ihop provet projectet och närvaron att jag kommer över 90%. 
 
Sen hade jag 4 timmars håla. Vad ska jag göra? Jag bestämde mig för att va effektiv ch gick till bibblan och skrev min final paper till mitt internship. Skrev den på 1 timme. Skönt att ha de gjort! Ska bara renskriva den, sen e jag klar med den kursen! (Ska bara se till att min "chef" fyller i min evaluation och skrickar in till skolan också, SEN e mitt internship på Splash Magazines över!). 
 
Sen var det kvällskurs. De va kallt igårkväll. Så jag köpte en till collegehoodie. Min kompis Sara köpte en likadan fast i annan färg. Så vi kom till lektionen i likadana tröjor.. hehe... 
På lektionen hade vi review på vad som skulle komma på provet! Sen kollade vi på våra intervjuer som vi spelade in tidigare denna terminen, kul att se haha! Sen hoome. Trött som attan. 
 
SÅ ingen skola idag. Yay. Idag ska jag bara renskriva min internship uppsats och träna. Knaske hika. Så känns rätt lugnt idag. Skönt!
 
På torsdag har jag final i Tyska. Sen e den kursen klar. Vi hade review förra veckan på vad som skulle komma på provet. Typ EXAKT vad för slags uppgifter som skulle komma. Så känns nästan som jag har mitt A i en påse där. (inte va för kaxig, men typ.). Så ska bara plugga lite för det på onsdag. 
 
 
LIFE IS GOOD!
 
PUSS OCH KRAM!

sverige snart

Publicerad 2014-06-08 19:12:54 i Allmänt,

Hej på er!
 
Dagen idag började med att jag fick denna bilden av Emma och det gjorde min dag. Innan den ens börjat!
 
Hur sött?!?! Inte för att bilden på mig är supersöt, men alltså åh. Vilken fin kommpis jag har!
 
Och så slypade jag med släkten igår, vilket var skitkul, och saknade alla jättemycket. Ska bli SÅ kul att komma hem!! Ser fram emot att komma hem och träffa alla. Behöver vekrligen en paus från galna tokiga LA. Älskar denna staden, men tror de e så rätt att komma hem ett tag nu! 
 
Igår va jag och sara på födelsedagsfest hos Robbie. De va kul Härliga människor alla som var där! Badade nattbad och allt. EN kul kväll. Kom hem vid 5 på morgonen... har nu alltså sovot 3 timmar. Och har redan satt igång att plugga. Måste bli klar med idotten idag! 
 
Sen idag ska jag och michelle äta kinamat! Jag ser fram emot kinamat! Har varit sugen på det i flera veckor haha! 
 
Dags att återgå till plugget!
 
Puss och kram! 

The script, One Rebublic och Leo diCaprio

Publicerad 2014-06-07 20:37:30 i Allmänt,

Hejhej!
 
Har inte hunnit skriva de senaste dagarna!
 
Men iallafall.
 
Torsdags efter skolan stack jag direkt till Hollywood Bowl f;r konsert! En jäkla massa trafik. Hollywood bowl va slutsålt, dvs 18 000 människor som ska ta sig upp för highland avenue till bowlen... Så jag fick be ubern släppa mig strax efter hollywood, sen promenerade jag resten haha. Gick fortare så.
Missar första förbandet, gör inte så jättemycket, men hade varit kul att se dem. American Authors hette dem. Sen kom THE SCRIPT!!!!! SÅÅÅ HIMLA BRAAAAA!!!!
 
(det är egentligen videos, så därför dem är suddiga!)
 
Den sjäng både HALL OF FAME (yesyesyes!!) och For the first time, och Nothing och Breakeven!! 
En gång sprang frontmannen upp i publiken och ställde sig på en plattform i mitten av publiken. Jag satt väldigt nära då så jag sprang ner dit och fick mig ett handtag och en ögonkontakt. Jag älskar sånt. Jag lite starstruck och helt bara YESYESYESYES!!!! Lite uppe i molnen va jag. (lite fortfarande). (Tänk så hade det varit Green days Billie Joe jag hade fått high fiva.... Jag vet inte hur jag hade reagerat. Troligen tårar. Haha.)
 
Och precis innan de skulle sjunga sin sista låt, Hall of Fame så bad dem alla ta upp och lysa med sina mobiler. Och när jag tittade upp så var hela arenen upplyst hela vägen upp till människorna längst bak. Och så såg man trädkronorna och månen... Åh de va så vackert!! 
 
Jag älskar konserter i Hollywood bowl!!!
 
Sen kom ju One Rebulic! Då blev det fett drag på publiken och alla 18000 människor stod upp. 
 
Dem var också jättebra live!!!! De sjäng All the right moves, Counting Stars, If I Lose myself, Feel Again, Love runs out, Good life och I lived. Och flera andra med de var mina favoriter!!!
 
SÅ SÅ SÅ SÅ BRAAAA! TJALALLALL! Jättenöjd var jag. 
Kom hem. Somnade direkt.
 
Fredag.
Nina och Athena hade ju varit på 1oak och festat. Och vet ni vem dem festat med?? LEONARDO DICAPRIO!!!!! JAG DOOOOG AV AVUNDSJUKA!!!! Jag som var så munter och glas på livet över min konsert, och så har dem festat med LEO. ARGH. Och inte bara festat med han. EFTERFESTAT I HANS HUS!!!! Och andra kändisar hade varit där med, någon från entourage och en känd hockeyspelare Sid Crosby(?). Dock brydde jag min inte om dem... Men Leo. Orhhh. Avundsjukan. Finns nämligen så många som sett han när de varit ute och festat.. Alla utom jag.
SÅ när jag skypade med min familj igår så sa jag att JAG TÄNKER INTE LÄMNA LA INNAN JAG TRÄFFAR DICAPRIO! Allt jag vill är att få en glimt av honom. Han är så brilliant i alla filmer han är med i. Att se han, i vekrligheten hade ju varit CP coolt... Men ack, vad är oddsen att jag ska få se innan jag lämnar.... (tänkte jag, men jag återkommer med det).
 
Under dagen tränade jag och pluggad lite. Behövde inte gå till Splash eventet/screeningen av filmen jag redan skrivit artikel om... Så jag athena och Nina bestämde sig för att gå ut. Fira att de va sveriges nationaldag, eller något. En orsak till att slippa plugga och njuta att det är helg. Och detta kasnke faktikst var sista gången vi alla 3 kunde sticka ut tillsammans.
Så vi bestämde oss för att sticka till bar. Stack till rock N rilleys, men där kom inte lilla Nina in. Så vi bestämde oss för att sticka till ett ställe som heter Dirty Laundry. Men de va inte så kul. Så då fick de tag i sin promoter som skulle till clubben/loungen Warwick. (Bte när jag gick en promenad med Michelle på dagen så berättade jag också om att jag missade Leo på 1oak igår, då sa hon att han hennes kompisar sett han på Warwick.) Jag var pepp för jag hade aldrig varit där innan. Och så sa ajg sarkastiskt innan vi gick in " tänk så e Leo där!". Kom in. Hamnade vid ett bord. När vi går upp för trappan till bordet så säger Athena "Där är Leonardo i kepsen.". Jag vänder på huvudet. Och där, där sitter minsann Leonardo DiCaprio. 2 meter ifrån mig. Jag får se Leo med mina egna ögon. Jag var så glad. SÅÅÅ GLAAAADD!!!!!! Trodde faktiskt INTE att det skulle hända. Inte på 1027610 år. Men där är han. Vid samma bord som jag. Dock massa folk där runt bordet. Helt smockat! Så efter ett tag så lämnade vi LeoBordet och gick till ett annat med mindre folk så man kunde dansaaa. Jag dansade. Jag var så glad. Jag fick faktikst se han!!!! Och de spelade bra musik som man sjäng med i. Åh. allt var bara sp perfekt i den stunden. Lycklig. Lyckliglyckliglycklig. Blessed. 
(Och NEJ jag tog ingen bild på han. Hade blivit utkastad och skämt ut mig... haha. Har bara mentala bilder!)
 
Alltså det är otroligt vad jag får uppleva här. Jag kan inte fatta det själv. Jag är så otroligt glad och tacksam för ALLT. 
 
Sen stack vi på efterfest i ett baxigt hus i hillsen. Men de va inte så kul, så vi stack hem sen vid 3-4 tiden. Sen hem och soova.
 
Vaknade. Fortfarande uppe i molen. Kollade ett poemon avsnitt. Ett bra avsnitt. Och sen hämtade jag datorn för att kunna uppdatera er om helgens händelser. 
 
Nu ska jag snart sätta igång med plugget. Och sen gå en sväng.
 
Idag kommer Athenas familj. 
Och jag har blivit bjuden på födelsedags fest så blir fest ikväll igen. 
 
Ha de gött!
 
 
PUSS OCH KRAAAM!
 
 

köör vi.

Publicerad 2014-06-05 07:53:56 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Så idag har jag ju varit ledig! Började dagen med att kolla pokemon. Hela säsong 2 av Indigo Leauge har visst kommit ut på netflix nu också, waaah wiiieee! Klart med säsong 1 nu! Haha (nerd, i know). 
Sen satte jag mig vid datan ett tag och snackade lite med min kära gamla roomie Johannis. Pepptalk och deeptalk. Finns ingen annan som jag kan prata så med! Även fast de bara va över facebook, så tänds det en liten gnista hos mig när jag pratar om framtiden och drömamr och ambitioner osv, och när man pratar med någon som förstår och har samma glöd och stora drömmar.. det är så himla inspirerande! Love the deeptalks! 
Sen bytte jag om till träningskläder och tog en celsius och gikc till gymmet och körde ett grymt pass! Svetten droppade... nasty, men så de ska vaaa! Svett är fett som gråter. 
Sen en dusch och sen lite mer pokemon. 
 
Sen var klockan strax 2 och de va dags att sätta igång med det akademiska arbetet... haha... Hittade detta ecardet idag och det stämmer ju såå himla bra!
Haha!!

Så iallafall. Satt och skrev min splash artikel! Blev klar och publicerade den! Här kommer linken:
Druid Peak
Blev ändå rätt nöjd med den!
 
Sen gick jag till ralphs och handlade mjölk. Min här hemma hade börjat lukta illa märkte jag när jag kom hem från affären igår.. uh. Aldrig luktat på sur mjölk innan.. ew. 
Idag så såg jag en kille som var SÅÅ lik Harry Styles på ralphs.. Samma profil, satta klädstil osv.. Jag kollade snabbt och sedan googlade jag onedirection updates för att se om Harry hade haft vägarna förbi LA. Vilket isf skulle va konstigt för de är i europa och turnerar... Stod inget om någon harry i LA .Och vad skulle han göra i mitt ralphs då egentligen.. men man vet ju aldrig haha... 
Sen tog jag en promenad med Michelle och sedan gick jag en sväng i parken. Hade egentligen tänkt hikea i runyon, men kände att jag inte hade tid... runyon får vänta till helgen.. 
Så jag kom in och jobbade med mitt idrottsproject! En massa arbete... Men jag är on track. Deadlinen e på onsdag, men ska försöka få de klart till måndag så jag har det avklarat!
 
Btw så har jag säkrat ett A i bus 23 nu! Yay känns bra! 
 
Imorron är det skola och sen KONSERT!!! Ska se THE SCRIPT och ONE REPUBLIC på hollywood bowl! JÄTTE EXCITED!!!!!!! Ska ta en uber direkt när jag kommit hem efter skolan.
 
Kan inte fatta att det var  exakt 4 ÅR (!?!?!) sedan jag såg Green day på Ullevi. 5e Juni 2010. Tiden går fort.. Åh. Minnen! 
 
Nu ska jag sova! Funderar på att va superduper ambitiös och sätta klockan tiding imorron bitti och ta ett träningspass inann skolan. Yeyeye. Kanske... 
 
Godnatt!!!

2 veckor..

Publicerad 2014-06-03 18:35:15 i Allmänt,

Holla!
 
Igår köpte jag ina "fina" graduation grejer! 83 dollar gick det på. 36 dollar för bara High Honors bandet. Himla dyrt band... Men jag har förtjänat det! Blev såå himla ecxited när jag provade allt igårkväll! Då sjönk det in att jag ska faktiskt graduata från ett Amerikanskt college!! Whaaat!? Kan inte riktigt fatta det! Det som jag kom hit för. Men de e så lätt att glömma bort det när man är så innen i sin egen vardag, full med plugg. Man pluggar till nästa prov, för att få ett bra betyg osv... Men allt leder ju upp till själva graduationen, och det är den som kommer nu! Känns förj*vla bra! Är kalastaggad!! 
 
 
Här provar jag min mössa! Den har ett guld 14 som hänger vid toffsen också, me like!
 
Annars så slog det mig idag hur sjukt mycket jag har att göra nu. Fick precis höra från mitt internship att tydlingen ville de ha artikeln publicerad INNAN eventet på fredag, de va dfr jag skulle se filmen i förväg... Jag trodde bara jag skulle se den för att kunna skriva frågor till producenten... så det blev en liten chock och de messade up min planering lite... (ännu en gång brist på kommunikation i internshipet. Så skönt att det snart är över. Jättetacksam över denna möjligheten och allt jag lärt mig, men skönt att det är slut snart!).
Imorron är min lektion inställd, vilket är lika med LEDIG. Så imorron ska jag jobba som atttannn med artikeln och mitt idrottsarbete, samt plugga för mitt idrotts final som jag har på måndag. En sak i taget. Sen när jag e klar med det ska jag sätta igång med att plugga för tyskafinalset som jag har på torsdagen. Sant måste jag göra 5 timmar till i tyska language labbet OCH 10 timmars internship OCH skriva en 2 sidor lång uppsats om mitt internship till skolans internship instructor... och seeen är det bara Broadcasting finalset kvar på måndag den 16e. Sen e det oveeer! 
Nu ska jag till skolan och göra klart min sista broadcasting uppgift. Hade gjort den jättebra igår, men den va tydligen för kort så får göra om den... 
 
Full fart... Aj fick ont i huvudet bara över att tänka på allt... UH. Men tar man en sak i taget så blir det nog bra. Tänker hela tiden att var sak har sin tid och inte stressa upp mig för mycket. För blir man för uppstressad så får jag kortslutning i hjärnan, vet inte vart jag ska börja och slutar med att jag inte kan göra bra ifrån mig.
 
Nu måste jag kila till skolan! Hejjjjdå!
 
(idag är det exakt 2 veckor till jag står på fotbollsplanen och får mitt diploma! SNART SNART SNART!)
 
Puss o kraam
 
 

the end is near...

Publicerad 2014-06-02 05:22:04 i Allmänt,

Hej på er!

Söndag den 1a Juni var det idag alltså. EN MÅNAD tills jag är på svensk mark. Så idag slog det mig, ångesten över att lämna LA. Allt är så bra som de bara går nu, lever och njuter till fullo och tänker hur ska jag kunna lämna detta. Denna underbara, händelserika, oförutsägbara, magiska staden??
Kan ju också vara att jag ser till att njuta nu när jag vet att det är det sista och vill ha de så roligt som möjligt..

Men efter att ha haft denna här "ångesten" så vände jag den till tacksamhet istället! Jag är SÅ OTROLIGT glad över allt jag har fått göra här, allt jag upplevt och lärt mig! När jag först åkte till LA så hade jag mål. Mål jag ville uppnå för mig själv, att bli mer självständig, lära mig att göra saker för mig, tro på mig själv, att få livserfarenhet, se mer av världen, lära mig, växa, att kunna hitta migsjälv och vad jag vill göra i framtiden, ha kul och såklart.. att klara en A.A degree. Jag vet många som gett upp påvägen, det har inte varit rätt för dem eller så har de inte trivts eller inte orkat. Och nu sk ajag ta min A.A degree (tar den på 2 år) och tar den med high honors! Jag är så jäkla stolt över migsjälv, vad jag uppnått. Alla mina mål. Och jag har gjort det själv, aldrig bett om pengar eller hjälp. Och jag har ändå en hyffsat stor del av mina sparpengar kvar.

Vill man så kan man. Och när jag verkligen vet vad jag vill så finns det INGET som kan stoppa mig.
Och även fast jag kommer att sakna LA något otroligt när jag kommer tillbaka till lilla lödde, så tror jag det kommer va bra att komma tillbaka ett tag. Få spendera tid med mina kära underbara vänner som jag saknar bajjamajjamycket (speciellt nu när jag har pratat med så många av dem på sms o sagt att SNART KOMMER JAG HEM, och fått höra glada svar tillbaka känns såå himla roligt och får mig att längta ännu mer tills vi ses!), till min fina söta hund som kickat cancer i rumpan, till hela tjocka släkten som är den bästa roligaste finaste släkten i världen, till min snälla rara mamma och pappa och till min finafina syster! Ska bli så skönt att komma tillbaka till ett jobb där jag har det bra, med bra kollegor och bra lön, att få äta svensk nyttig (ja vi ska va nyttiga!) mat, ha ett eget rum (älskar mina roomies, men ska bli skönt att ha ett eget rum. Även fast jag kommer sakna att ha någon att snacka med om kvällarna och morgnarna när man vaknar.. ), ett rent kök och att inte behöva plugga och att få tid för mig själv!
Och sen så kommer jag komma på vad jag vill, och då kommer jag sätta nya mål och göra allt vad jag kan för att uppnå dem. Och vem vet vad det blir, vart det blir, vart det kommer leda till. Det blir ett äventyr.
En sak är säker, jag kommer aldrig "nöja" mig med något för det är den "säkra" vägen. Jag tänker gå min egen väg och göra det som gör mig lycklig. Living life to the fullest.

Och sen för att jag är ett fanatiskt green day fan så klistrar jag in en green day video med texten till TIME OF YOUR LIFE. Just för att jag har haft the time of my life, allt har inte varit underbart och så hela tiden, men i slutändan är det rätt. Och man hamnar där man ska vara. Så många fina minnen jag har fått härifrån som jag kommer att ha med mig livet ut.

 

 

Kändes som ett stort farväl till LA. Jag har ändå lite kvar haha..... Det var bara att IDAG verkligen slog det mig hur nära det var!

 

Nu ska jag berätta om dagen istället!

 

Idag gick jag en timmes PW, jobbade på ett idrottsarbete, gick till gymet, duschade, tog en powernap, gick till the counter och åt hamburgare med Amanda och sen gick vi en lång promenad i parken och pratade. Och nu sitter jag här!

Ska göra lite internship arbete, ska skriva frågor till producenten för en film jag sett... svårare än det lålter.. och sen göra lite till på idrottsarbetet och sen soooova. 

Imorron ska jag nog köpa mina graduation kläder, hatten capen och mitt high honors band hihi!

 

Här kommer en bild på mig som inte alls har med något att göra. Men jag ser bra ut på bilden och inlägget blir roligare med bild haha.... 

 
Puss och kram!
Detta inlägget tog alldeles fö rlång tid att skria haha... 
(och tydligen hade vi en jordbävning nyss, men jag kände inget .. )

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela