carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

det eviga lagenhetsletandet

Publicerad 2013-08-31 06:29:28 i Allmänt,

Tjena
 
Nope. Ingen napp idag heller. Borjade dagen med att kontakta massa lagenhetskomplex, och sen vid 11 begav jag mig ner till SM, motte upp Athena och kollade pa en lagenhet dar. Alldeles for dyr och valdigt liten for det priset. Ett jattenej. De andra komplexet vi hittade hade inget ledigt alls, sen akte vi till park la brea som ligger precis bredvid har dar vi bor nu. Men dem kunde inte ta emot oss idag, sa vi fick en tid imorgon kl 11. 
Problemet ar nu att vi inte har en 4e roomie. Hon vi skulle bo med vill inte bo dar, men imed hon bor hos sin kille salange sa ar det inte kris for henne. Men vi mast eju ha en lagenhet nu, sa om det passar pa la brea sa kommer vi att ta det! Vi har hittat en svesnk tjej som behover boende mellan sept - nov, Bara 3 manader.. men imed vi inte har nagan annan atm sa far vi nog ta det. 
 
Sa vet fortfarande inte vad som kommer handa. Allt ar sa oforutsagbart. Men hopefully sa loser det sig imorron.
 
Pa kvallen gick vi till Cheesecake factory (Supriiise?!) och bjod Athena pa fodelsedagsmiddag! Har far du mat med matkoma pa kopet! Hehe. Dock var vi sa matta att ingen orkade cheesecake.. annars skulle personalen fatt sjunga!
 
Nu sitter vi har pa golvet i vardagsrummet med tanda ljus och dricker lite bubbel och lyssnar pa musik. Valdigt chill!
 
Btw sa har jag fatt biljetter till att se en inspelning av Two and a Half man! Det ska bli kalaskul! Det ar samma vecka som jag ska se ellen show, sa det kommer bli en kul vecka!!! Happy!
 
Och jag maste saga att aven fast vi inte haft turen med oss nu. Hela aret har varit valdigt upp och ner. Sa ar jag glad anda. Jag ar glad och tacksam for allt jag far uppleva och lara mig. Och allt jag har. Finns dagar da allt bara gar fel och man bara vill ge upp. Man har motgang pa motgang pa motgang och inget blir ratt. Men om man fortsatter, ser framat, ser motgangar som mojligheter ist, sa tappar man inte entusiasmen. Jag har inte tappat min an. I believe in more. Har fatt bevisat for mig att saker jag har kannt var omojliga, kan faktikst handa. Bara handlar om installning och vaga gora saker. Inte bara ga och vanta pa att det ska handa av sig sjalv. Vill man bli lycklig sa far man se till att gora det som gor en lycklig. It's all in your head.
 
Just nu, nu ar jag lycklig att jag far va i min lagenhet med 2 valdigt fina vanner som jag tycker valdigt mycket om,  dar hemma vet jag att jag har er alla som jag far krama om om 4 manader. Och jag ar glad for jag vet att det kommer bli bra. Vi kommer att losa det, vi kommer fixa det vad det an ar, och det kommer komma ut nagot bra av det. Jag ar taggad pa framtiden!! 
 
Alskar att va uppe tidigt och se nar solen gar upp. 
 
 
Sa otroligt glad att jag har traffat bada dessa fantastika tjejerna! Arliga, harliga och sjukt inpirerande.
 
Stort Grattis till Athena idag!!!!!! Far ha ferre nar vi flyttat in i ny lagenhet!
 
Nu are laggdags!
Puss och kram!

upp och ner

Publicerad 2013-08-30 05:03:33 i Allmänt,

Hej
 
Vet att jag ar superkass pa att blogga atm.. men jag hoppas ni forstar.
 
Det har varit en jaaaaaavla rora igar men lagenheter.... akte hit och dit, ringde hit och dit.... sa ja till en lagenhet, andrade oss, sen andrade vi oss igen... och igen.... orkar inte dra allt i detalj, men det slutade med att de ringde fran Belle fountain, lagenheten som vi blev snuvade pa framfor nasan och sa att de andra ahde andrat sig och vi fick lagenheten!!! JAA, da var vi varldens lykcligaste!
Sa da atkte vi hem glada som attans. Jag kollar instagram lite snabbt och ser min bild pa 30 seconds to mars sida, CityofAngels. De hade sa man kunde skickan in en bild och en story om vad LA hade for betydelse for en. Jag skrickade in, flera dagar sedan... hade inget hopp om att den faktiskt skulle komma med, men att de kanske skulle lasa min story iallafall. Man dar, redan glad som en gris, ser jag detta och tappar allt. Varldens sjukaste kansla... Jag flippade ut totalt. Dar var jag. 
 
Att sjalvaste 30 stm, Shannon, Jared och Tomo har(troligen) last min story, lagt marke till mig och tyckt det var tillrackligt bra fot att ta med det. Sa jakla cool kansla. kan fortfarand inte slappa det. Och alla som laste in story och skrev att den var inspirerande osv. Skrev om hur jag alltid haft stora drommar och att de inte skulle ga att leva mina drommar i sverige. Sa tillslut sa bestamde jag mig for att flytta hit och leva mina drommar. Se vad livet pa andra sidan atlanten har att erbjuda. Och det var de baste beslutet jag nagonsin tagit. Har ar jag lycklig.
 
Sen efter jag flippat ut blev det brottom att gora sig i ordning da  vi skulle ivag pa fest pa the London hotell. Samma organisation som holl i swedish affair osv. Fast denna gangen var vi gaster ist for jobbare. Det var skitfint!! Och vi hade askul, traffat massa nya och interesanta manniskor! Blev ratt sent. Jag och athena kom hem vid 4 pa natten haha. Sen stod vackarklockan pa 7 am for vi skylle ju ivag att skirva pa lagenheten. Har ar en bild forresten. Kolla utsikten!!! 
Finafina vanner!!
 
Naste morgon, trotta men glada akte vi till belle fontain och skrev pa vara papper. Betalade ansokningsavgiften och holdning deposit. Sen high fivade vi och akte hem igen. Athena akte til skolan.
 
Klockan 3 idag ungefar. Da ringer min telefon och det ar Wendy fran Belle fontain. Hon sager da att vi ite han fa lagenheten om vi inte har en amerikask medborgare med hog inkomst som kan co-signa. Alltsa sa de har bevis pa att vi kan betala hyran eftersom vara I-20 papper inte funkade har pa detta komplexet. Vi fragade om det funkade laangt innan vi skrev pa. Hon sa att det var inga problem. En annan sak som wendy glomt namna var att hyran gatt upp 100 dollar sedan vi pratade sist. Och det glomde hon namna innan vi fyllde i ansokan. Javla hycklare. 
Saklart har vi ju ingen som kan co-signa for oss... sa vi fick saga nej. Athena rignde och gav dem ett piece of her/our mind. Sa javla surt. Ja jag svar. Jag svar hur mycket jag vill for det ar anda inte riktig svordom utan prickarna ovanfor a:et, ehehe. 
 
Sa da var vi tillbaka pa ruta ett. har Hoppet nere i tarna. Kan inte koncentrera mig pa nagot annat. Jatta jobbigt att skriva min auppgifter for jag tanker bara pa vart vi ska bo. Kan ater inte ordentlig mat for jag orkar inte laga, jag ar for mentalt stressad. Ja sa sa ar laget.
 
Kanns surt atm. Men jag vet att det kommer att losa sig pa ett eller annat satt. Vi kommer att hitta stalle att bo. Visste det kanske inte blir lika bra som dethar vi bor pa nu. Men det far ga. 
 
Vi larde oss en dyr laxa kan man saga. Svider och ar surt som attans.. men vart mycket i framtiden. Lardom ar alltid bra. Jag ar inte pa bra hunor atm och kanner inte for att prata massa med alla och saga samma sak. VSa jag stanger lite av sverige en liten liten stund bara for att kunna fokusera pa dethar. Bara sa ni vet. Inget illa menat. Alskar er fortfarande! 
 
Att flytta hit ar fortfarande det baste jag gjort. Ocksa sjukt jobbigt ibland. Men det gor en starkare. Och efter regn kommer solsken. Trodde vi fick solskenet igar, men sen kom det skyfall igen.... Men vis ka klara det har.
 
Nu ska jag forsoka gora klart en uppgift i min business 28 kurs, online kursen. Sen Sova. Ledig imorron. Athe afyller ar imorron.
 
Ska aven kolla lagenheter imorron.
 
Japp. Har fick ni en ordentlig update. Hoppas ni har det bra. Och just nu onskar jag att det var jul och jag ar hemma i trylla ligga sverige och kan krama om er alla. Men den dagen kommer.
 
Puss och kram! 

krisdagtisdag

Publicerad 2013-08-28 07:51:49 i Allmänt,

Hello!
 
Ska snart sova men har kommer en liten update. 
 
Idag kom Martina och co och hamnade soffan och Paulinas gamla sang. Sa nu ar har valdgt tomt i lagenheten! Jag och johanna akte till 3rd och shoppade lite medans vi vantade pa athena skulle bli klar i skolan. 
Under tiden fick jag ett samtal fran ellen degeneres showen som sager att jag har fatt standby biljett! WIIHOHOHOHOJJOHOHOHOH Jag blev sa jaaaaaavla glad! (kan svara om jag inte anvander ä hehe). Happy happy. Att va ihardig lonar sig ibland! Never give up!
 
Och lite never give up kannd som ar ett br auttryck at anpassa till vart lagenhetsletande. Nar athena slutade skolan sa akte hon jag och johanna till westside villas. Jattefint omrade med bra forbindelse till skolan och inom rimligt pris. Okej, komplexet har inte pool och gym, men det kan jag leva utan! Sa vi lade en handpenning pa det sa att ingen skulle ta det framfor nasan pa oss igen! Vilket var tur eftersom det hade varit fler som var interesserade av lagenheten! Da ar dilemmat bara att fa var 4e roomie med pa noterna. Hon har ju pojkvan i venice sa vill bo nara dar, och tycker det ar for langt till dit vi vill bo och hon sager att hon kanske inte kommer trivas i omradet... sa ar lite av en jobbig situation. Vi behover en 4e roome, och vi behover en lagenhet. Om vi tar denan lagenheten kaske vi forlorar var roomie... WTF.. Dett asuger. Far hitta en anna roomie annars, men alla har typ redan nagonstans att bo... sa lite kris. 
 
Kanner mig fortfarande asstessad, detta och skolan... blooooooo!!! Vill komma till ro. Har varit har i ca 12 dagar och inte kunnat kanna ro. 
 
Har sa mycket som ska fixas... 
 
Nu ska jag sova. 
 
Puss och kram! 

krisdagtisdag

Publicerad 2013-08-28 07:49:35 i Allmänt,

Hello!
 
Ska snart sova men har kommer en liten update. 
 
Idag kom Martina och co och hamnade soffan och Paulinas gamla sang. Sa nu ar har valdgt tomt i lagenheten! Jag och johanna akte till 3rd och shoppade lite medans vi vantade pa athena skulle bli klar i skolan. 
Under tiden fick jag ett samtal fran ellen degeneres showen som sager att jag har fatt standby biljett! WIIHOHOHOHOJJOHOHOHOH Jag blev sa jaaaaaavla glad! (kan svara om jag inte anvander ä hehe). Happy happy. Att va ihardig lonar sig ibland! Never give up!
 
Och lite never give up kannd som ar ett br auttryck at anpassa till vart lagenhetsletande. Nar athena slutade skolan sa akte hon jag och johanna till westside villas. Jattefint omrade med bra forbindelse till skolan och inom rimligt pris. Okej, komplexet har inte pool och gym, men det kan jag leva utan! Sa vi lade en handpenning pa det sa att ingen skulle ta det framfor nasan pa oss igen! Vilket var tur eftersom det hade varit fler som var interesserade av lagenheten! Da ar dilemmat bara att fa var 4e roomie med pa noterna. Hon har ju pojkvan i venice sa vill bo nara dar, och tycker det ar for langt till dit vi vill bo och hon sager att hon kanske inte kommer trivas i omradet... sa ar lite av en jobbig situation. Vi behover en 4e roome, och vi behover en lagenhet. Om vi tar denan lagenheten kaske vi forlorar var roomie... WTF.. Dett asuger. Far hitta en anna roomie annars, men alla har typ redan nagonstans att bo... sa lite kris. 
 
Kanner mig fortfarande asstessad, detta och skolan... blooooooo!!! Vill komma till ro. Har varit har i ca 12 dagar och inte kunnat kanna ro. 
 
Har sa mycket som ska fixas... 
 
Nu ska jag sova. 
 
Puss och kram! 

första dagen, andra året!

Publicerad 2013-08-27 06:31:12 i Allmänt,

Tjenix!
 
Inatt har jag inte sovit bra, sen vaknade jag av klockan 5.45. Skoldags! Lamnade huset 6.30. Forsta lektionen var matte, det var bara introduction, men kandes som typ matte b. Termerna pa engelska har jag svårt at förstå, men jag kan ju räkna funktioner, saå det ska nog ga bra!
Sen hade jag Bus 25, advertsing display. Denna läraren har jag haft innan, hon som snackar som attan. Men jag gillar henne, och materialet i denna kursen verkar kul, saå det kanns bra. 
 
Sen hade jag en liten hala, sa da stack jag AThena och Suzzie till Marina del rey for att kolla pa townhousen. Sjukt fin utsikt, 2 våningar, bra hyra... MEN sjukt langt ifran skolan, ingen kyl och frys, AC eller micro ingår .. Sa vi akte tillbaka till det stallet jag och Athena gillade i Lordags och visade Suzzie lagenheten. Hon gilla den, vi bestamde oss for att soka. MEN, da hade en kvinna ringt samma morgon och sagt att de skulle lamna en ansokan under dagen. Sa darfor tyckte hon inte att vi kunde ansöka da... Fast än vi var där innan dem hade lämnat ansökan... Sa kandes som den sa POFF framför ogonen pa oss...
Sen var jag tvungen att aka tillbaka till skolan for naste lektion. History 10, American History. Lararen dar verkade bra, kursen kan sakert va interessant. Gillar att lara mig nya saker, aven om historia inte ar mitt favoritamne, sa jag tror att det kan bli bra. Det ar dessutom ett GE krav for min degree. 
 
Efter min lektion hamnade athena upp mig igen sa åkte vi till ytterligare ett lagenhetskomplex, men dar kunde man inte flytta in forren den 6e sept, vilket ar for sent.... 
Sa vi suckade litehopplöst båda två. Och sen korde vi langs santa monica blvd och in paå smaågatorna for att leta lagenheter. Ringde till ca 73659 stycken. Tillslut fick vi hold pa ett som hette westside villas, som verkade ha  lite ledigt. Dock var klockan nastan 6 da sa de hann inte med och ge en tour. Men har jag kontakt med dem och forhoppningsvis kan vi fa tour imorron. Och forhoppningsvis sa blir det bra sa kan vi skriva pa kontrakt imorron. Haler tummarna. Ar lagom trott pa att leta lagenheter nu. SAAAA mycket tid och kraft jag och athena har lagt ner pa att leta nu.... uuh. 
Kan liskm inte slappna av helt. Vill ha nagonstans att bo..... och skola och allt pa det. jattejobbigt i huvudet atm. Vet att ag ar dalig pa att kolla kontakt med er i sverige nu, kommer bli battre nar jag far en vardag med rutin och kan koncentrera mig pa annat an allt som maste fixas... lagenhet, internet, el, skola.. osv.. Blööö...
 
Kom hem vid 7. Sen har vi bara chillat alla 3. Jag athena och Johanna. Kollat lite pa klipp fran VMA. (AÅh vad jag hoppas att de kommer till LA nästa år... annars så åker jag jag dit, vart det än ska va. I love VMA!)
 
Är jaaaattetrott! Skont att jag inte har ngn lektion imorron, ledig! Ska dock jobba lite pa min online kurs, Business 28, advertising and promotion. Tycker ursen verkar interesant, dock sjukt höga betygskrav. 94-100 % for att A.... Jiha...
 
Nu ska jag snart sova!
Puss och kram!
 

Sondag

Publicerad 2013-08-26 02:21:22 i Allmänt,

Hejje!
 
Ännu en dag har gått. Idag har jag och Athena varit nera i Maria del rey och kollat pa en anan lagenhet vi hittat. De hade inte oppet pa sondagar, men vi var dar och kollade in området, så imorron ska vi ringa o boka tid och forhoppningsvis kolla in i en lagenhet. Det enda som ar himla negetivt ar att det ligger sa langt fran skolan... men den smallen kanske man kan ta, for hyran ar bra iaf. Vi far se imorron.
 
Sen var vi uppe i woodland hills i Athenas förråd och hämtade lite av hennes saker. Fy bubblan vad varmt det är dar uppe ... säkert 40 grader... puuh. Var även inom nagra affarer for att handla lite, eltandborsta tex.
 
Atm ar jag såååhär trött....... 
 
Jag ar sa trott pa att inte veta vart jag ska bo, jag vill kunna komma in i rutiner och kanna mig hemma. Och allt kanns sa himla stressigt nar de e sa svårt att hitta en  bra lagenhet for ett rimligt pris. Och att skolan borjar imorron gör det inte mindre stressigt... Men det är vad det är.. Jag aäter ju nar jag blir stressad, sa jag äter inte bra for tillfalligt!!  
 
Har iaf bestallt bod idag. bestallde fran amazon och fick for 111 dollar ist for 191. Fick ta det. Behover boken snabbt som attan. Forhoppningsvis far jag den pa tisdag! 
 
Men nu ar vi antligen hemma! Tanka sticka till LA fitness en liten stund och trana bort lite stress och overflodiga kalorier!
 
Hors imorron! 
 
Puss och kram!

letarlägenhetlördag

Publicerad 2013-08-25 09:37:20 i Allmänt,

Hejhej!
 
Lördag!
 
Idag borjade jag och Johanna dagen med en jättelång PW och sen vid 11 akte jag och AThena ivag och kollade lagenheter. Vi kollade 3 st i Marina del rey. Hittade en som vi gillade, var bäste kandidat hittils. Dock maste vi overtala var 4e, eventuella roomie som kansk einte ar helt sald pa den. 
Men jag och Athena har hittat ett annat hus som verkat interesant i Marina del rey som ligger nere vid marinan,  vilket betyder att det inte ar kalaslatt att ta sig till skolan med buss o sa. Men det loser sig. Kan kopa en cykel och cykla till bussen, eller sa far man ga en halvtimme.Vulket jag ar van vid, sa det gor inget. Ska ringa dit imorron och hoppas pa en visning. Tur att AThena har bil, annars vet jag inte hur vi skulle kunna ta oss runt och leta! 
Ikvall har jag Jojo och Athena haft myskvall och atit massa onyttigheter. Jag kanner mig som en gris.. Sa kom Brian hit ochsa sa chillade vi allihopa. 
 
Marty och co var pa park la brea o fragade om deras lagenhet, och lycky, sa hade dem precis fatt en cancellation, sa dem kan fa nycklarna imorron! Jattebra pa alla satt! Vi bor 7 st har nu, de e liiiite trångt!
 
Ska forsoka hinna med lite skype imorron. Himla svart nar man inte har rutiner osv... 
 
Nu ska vi sova!
 
Puss och kraaaam!! 

Love LA Life !

Publicerad 2013-08-24 07:42:00 i Allmänt,

Tjenixen!
 
Hann inte skriva igår, var full rulle!
 
Igår så stack vi vid 11am tiden till Santa Monica dar vi hade bokat surflektion. (tar en evighet att transportera sig i denna staden vettni). Kl 1 hade vi surflektion. Det var verkligen jatte jatte roligt!!!!!!! Fick borja med lite instruktioner om brädan på land, och lara sig hur man hoppade upp paå brädan osv. Sen var det ner i vattnet. Det droöjde inte lange innan vi sag delfiner langre ut i havet. Och jag sager da det, det ogonblicket var magiskt. Jag älskar delfiner! Att ligga pa en surfingbräda i stilla havet, bakom dig har du den miiiiilslånga stranden santa minica beach, full med folk och palmer, det är strålande sol och varmt bade pa land och i vattnet, du ar omringad av glada manniksor, pelikaner flyger precis vid vattenytan och du ser fria vilda delfiner hoppa langre ut i havet... I det ögonblicket var jag bara saå sjukt obeskrivligt glad!!! Ett riktigt moment. Aldrig hade jag kunnat forestalla mig det, det var som ett scenario man bara drömmer om... It was real. Det var fantastiskt! Tjalalalalal! 
 
Surfingen, det så såg så himla lätt nu nar instruktören visade. Men det var kalassvårt. För det första var man tvungen att fånga en våg, sen skulla man haålla balansen pa den och tilomed stalla sig pa den. Det var inte latt, fick kämpa mot de starka vågorna, fick 35326794 kallsupar och kramp i armarna av att hålla fast i brädan! Men det var det värt! Det var saaa sjukt kul! Lyckades stå i en millisekund en gång! WIho! SKa lätt surfa fler ganger! Cali living <3
 
Surfarbrudar!!! 
 
Sen stack vi till cabo catina och käka lite mexmat och sen akte vi hem och fixade oss for kvallen! Jag och Athena stack til Brennans Turtle race medans resten stack ut o Hollywood!
 
Hade kul! Kom hem vid 2, sen var det upp vid 9 for att idag kolla pa lagenheter! Athena och jag har vatt i farten hela dagen kanns det som... åkt hit och dit.. ringt, mailat och hela tjottahejtit. Sjukt jobbigt, men kans ocksa tycka det ar lite kul. Lite spannande. Vi hittade val nagot som var av intresse, jag gillade ett i brentwood, dock var hyran kanske lite i hogsta laget.
Sa imorron har vi bokat 3 visningar i marina del rey, de ligger lite söder om SM och har generellt lagre hyra an i santa monica, brentwood etc. Men lagenheterna ar sjukt fina. Sa haller tummarna for imorron!
Nar vi kom hem efter lagenhetsletandet sa var ingen mindre an min JOAHHNIS här!!! Wiiiiiiieeeee!!!! Jetlaggad som attan slapade jag med henna (och Athena ar ocksa jetlaggad) till cheesecake factory!!! Där åt vi en god och trevlig middag! Kalasmysigt.
 
City of Angels!!!
 
 
 
JAg och mina avokado rolls! Nomnom! (Mamma dessa maste du smaka nasta gang!!!) 
 
Nu ska jag sova.... är trött! Men här fick ni en ordentlig update!
 
Puss och kram!
 

jobbig onsdag...

Publicerad 2013-08-22 05:28:11 i Allmänt,

Hey ya'll!
 
Idag har jag mest chillat vid poolen. Kom pa att mitt mac fodral matchar min nya bikini! Det var lite kul! Sen traffade jag brian ett tag och nu sitter jag har. Har precis ätit korv med bröd som martina hade gjort! Väntar pa Athena, hon ska komma vilken sekund som helst! 
Sa interesant var min dag.
 
Imorron ska vi surfa, jag ar astaggad!!!!!!! 
 
Nu ska jag kolla film! 
 
Puss och kram!
 

tisdag

Publicerad 2013-08-21 07:21:59 i Allmänt,

Hejje!
 
Har sitter jag i min säng och ska snart sova. Idag har jag varit pa skolan och aktiverat mitt busskort, sen tankte jag köpa bok, men den begagnade boken kostade 191 dollar.... så ska se om jag kan faå tag pa den lite billigare... annars far det svida i plånkoken.. 
Sen träffade jag Sara och Suzzie så åt vi lunch på 3rd och shoppade lite. Kul att traffa dem igen! Eventuellt kasnke Suzzie blir vår fjärde roomie. Om vi hittar ett ställe som vi alla 4 gillar och som har ett bra pris osv. Så vi får se hur det blir, imorron kommer Athena (wiihoo!!) och sen kan vi prata allihopa! Hade varit nice! 
 
Sen shopapde vi lite. Jag köpte en ny bikini från Victorias Secret för att jag glömde min andra hema i sverige... och denna var paå rea! Den är paå vippen till för liten, men det far bli en motivation till att ata battre och trana mer! Ehe
 
Nar jag kom hem så åt jag mat och sen tranade jag lite i gymet. Cardio idag eftersom jag har traningsvark i nastan alla andra muskler fran igar! 
 
Nu ar klockan halv 11, dags att sova! 
 
Puss och Kram

Måndagen idag

Publicerad 2013-08-20 05:50:45 i Allmänt,

Tjenna!
 
Sitter faktiskt med min gamla dator atm, så jag kan skriva med åäö. Fast har suttit så mycket med macen att jag nästan skriver med A iallafall haha.
 
Idag har jag inte heller gjort så mycket. Började med att sitta vid datorn i några timmar och väntade på att biljetterna till Bigh bang theory skulle släppas. Websidan var offline i 2h och jag uppdaterade ständigt. Tillslut blev mina ögon fyrkantiga och jag behövde komma ut lite. Bad Athena kolla ett öga på websiten så länger medan jag gick ut på promenad. bara en kort stund senare efter jag gått ut så är biljetterna slut... suck suck.... typikst. Men de e bara tt försöka igen nästa månad! Och så har jag requestat ännu mer Ellen biljetter. (I'll never give up alltså!)
 
Tränat på LA fitness idag. Det var nice. Märktes att musklerna jag tränar på La fitnes har varit i dvala under sommaren och jag tippar på att jag kommer ha träningsverk imorron! yee
 
Sen har jag spenderat stor del av min dag att skriva på mitt CV och cover letter. Använde mig av min gamla business communication bok och lyckades skriva ett bättre CV än det jag skrev i våras. När jag jämförde så förstår jag varför de inte har hört av sig om jag säger sa haha. Så dåligt det var. Men det är en process. Och det går ju åt rätt håll iallafall! Även den websidan var inte på min sida idag och jag fick göra om hela applicationformet 3 ggr innan den blev inskickad. SÅ var det gjort! Känns bra. Håller tummarna! Ska söka många fler. Har inget att förlora!!
 
Imorron ska jag ser til Santa monica och luncha med Suzzie, även shoppa lite på 3rd. Glömde ju en del viktiga saker hemma, som min fina bikini och mina båda jackor.. ack ack. Så får fylla på med lite nytt.
 
Förövrigt är jag nöjd. Lite trött. Fast jetlaggen är nästan borta. Har slukat nästan alt chokladen jag hade med mig. Det går åt ca 100g choklad per dag. Nu har jag 100 g digesive marabou kvar.. Choklad är min last....
 
Ikväll ska jag bara mysa. Nog kolla på lite film kanske. Håller på att flytta över lite filmer och filer från gamla datan till macen atm.
 
Hoppas ni har det bra. Första dagen i sista högstadieklassen för min syster! Ojoj. Kommer ihåg hur stor jag kände mig som nia, men tycker fortfarande jossan är en pluttis.
Här kommer en gammal bild för att liva upp inlägget lite.
Gullegrisar!
 
Puss och kram!

slösöndag ehe

Publicerad 2013-08-19 05:29:36 i Allmänt,

Hej pa er!
 
Idag har det ocksa varit en latdag. Men det är skönt! Vaknade vid 6, gick en runda, satte mig vid datorn och vantade på att dem skulle uppdatera och släppa big bang theory biljetter.. men det gjorde dem inte. Troligen för att det ar söndag kanske. Faår försöka igen imorron, 3e gången gilt faår vi hoppas!
 
Sen gick jag ner till pooooolen, solade tills jag skulle äta lunch. Skypade lite med släkten som hade kalas för lillkusinen därhemma. Åh jag saknar er redan! 
 
Sen solade jag lite till. Denna gången hade jag sällskap av alla tjejerna + rosannas kusin Madde! Mycket trevligt. Sen vid 3 kande jag att jag hade fatt för mycket sol och gick in en stund och vilade på soffan. Sen tog jag en PW och en dusch och sen sa gick vi alla 5 tjejerna till the Counter och åt burgare. Nomnom. Vilka härliga tjejer måste jag säga! Har ju kaännt dem ett tag, men aldrig umgåts sahär innan. De e himla kul och jag är faktiskt glad att de bor hos mig nu. Hade kanske varit lite ensamt att bo har helt själv i en vecka.. I veckan ska vi ta surfing lektioner! Woohooo!!!! 
 
Paå lördag kommer johannis, då ska vi äta pa cheesecake factory och prata massa massa strunt! Kul ska det bli! Längtar! Har saknat min rooomie! Som dock ej kommer va min roomie iår, buuhuu. Men jag har ju Athena och Nicklas, och så ska vi hitta en till. Kommer bli kul. Ny lägenhet, nya roomies, nytt äventyr , nya utmaingar! Jag är taggad på framtiden! 
 
Imorron är det måndag, har ingen aning om vad som händer. We'll see! 
 
Puss och kram!

lazylördag

Publicerad 2013-08-18 08:30:57 i Allmänt,

Hejhej!
 
Idag vaknade jag kl halv 4, kunde inte somna om, gick en powerwalk kl 7 och sen satt jag vid datorn och chillade. Skulle requesta biljetter till big bang theory, dar biljetterna slapps 30 dagar innan, och imed att det var den 17e idag, och inspelning den 17e sept, så satt jag där o väntade pa att dem skulle släppas. Men dumma mig tänkte inte pa att det är 31 dagar i augusti..... sa far requesta imorron ist. 
 
Athena och jag har kollat lagenheter och bokat in visningar vi ska ga pa när hon kommer hit! Åh ska bli kul! Langtar tills vi far flytta in i en ny lagenhet. Kan inte kanna mig helt lugn eller hemmastadd forren jag vet vart jag ska bo under terminen. 
 
Har chillat vid poolen, sen tog jag en powernap pa 3 timmar.. oops. Och sen gick jag marty och sofie pa bio och sag filmen, we are the millers. Riktigt rolig film! Hade ingen aning om hur den skulle va, men vi fick oss alla nagra goa skratt! Himla harligt att vara tillbaka pa the grove ocksa! Fina fina LA! 
 
Nu ar klockan halv 12 och de borjar bli läggdags.. 
 
Puss o kramis!

Back in LA!

Publicerad 2013-08-17 04:17:34 i Allmänt,

Tjenare!
 
Nu är jag tillbaka! Mitt fina fina LA!! 
 
Det har varit en mycket fin sommar i Sverige. Sjukt intensiv, med både jobb, plugg och hinna träffa alla och göra allt jag ville göra. Inte många lugna hemma dagar. Men jag klarade det!
En utan höjdpunkterna denna sommaren var Green day konserten! Jag och Julia tog tåget till Danmark, sen busset ut i ingenstans, till refshalvoen (?) där vi satt pa en grusväg och köade hela dagen. Men det var värt det!! längst fram igen!!!! ÅH!! Alltså det finns ingenting i hela världen som kan beskriva hur lycklig jag är när jag är på green day konsert!!!!
 
:D :D :D :D :D :D
 
Annars har höjdpunkterna varit då jag har haft tid att umgås med männikor jag tycker om, vänner, familj och släkt!
 
En tråkig sak som hände var att min pippi har trillat av pinnen. 11 år har hon kvittrat för mig varje dag när jag kommit hem från skolan, när jag äter frukost eller bara jag kommer in i rummet. Hon hade börjat att se lite ruggig ut, så det kom inte som en överasking. Och jag är glad att jag hann komma hem till henne och va där när hon somnade in. RIP Cico! <3
 
 
Här kommer lite blandade bilder från sommaren!
 
Lillkusinen och jag i ängelholm!
 
Myspys efter grillkväll!
 
Johanna och jag!
 
 
 
 
Nu orkar jag inte lägga upp mer biilder. Vet ej hur man väljer flera på samma gång... sitter med min mac. Har inte lärt mig allt på den än, haha. 
 
Resan hit var lång, och idag är jag lite jetlaggad, men har ände klarat mig rätt saå bra tror jag!
Börjde min första dag tillbaka i LA med starbucks frukost i parken, myyysigt. Fixade massa fix, åt jambajuice till lunch, mMMmm. Sen har jag stekt vid poolen, requestat biljetter till Ellen show, igen, och sovit i soffan! Åt nyss en sallad från baja fresh. Idag har jagbara köpt mat, ska väl fylla på förrådet och laga lite själv sen. 
 
Martina, Kelly, Anna och deras nya roomie Sofie ska bo här hos mig ett tag, eftersom de inte kan flytta in i sin nya lägenhet förren i början på september. Så farmor du behöver inte oroa dig för att jag bor själv iallafall haha! 
 
Ikväll ska vi på bio. Det ska bli mys. Sen ska jag sova gotttttt!
 
Kort och gott. Jag är så fruktansvärt pepp, förväntansfull, taggad på vad denna terminen har i beredskap! I'm ready! LA, denna stad gör mig glad! 
 
Cooool
 
Puss och kram!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela