carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

Bara Believe.

Publicerad 2013-11-30 05:05:53 i Allmänt,

Hejsan!
 
Dagen idag. Skypade med familjen, saknar er! 
Kollade mina mail. Fatt mail fran Splash. Jag vill inte ta ut nagot i forvag, men jag tror jag har fatt ett internship. Ska maila tillbaka och boka in ett mote osv. Men svart pa vitt har jag ett mail dar det star "Welcome Intern". Men somsagt, vill ka allt klart innan jag tar ut all min gladje och sager att "JAG HAR FATT ETT INTERNSHIP PA EN TIDNING HAR I LA OCH JAG TYCKER DET AR SA HIMLA COOOOLT!!" 
 
Det ar nagot av det jag alskar med LA. Mojligheter. Man vet aldrig vad som byker upp. Har gick jag pa et event for att ha roligt (och for att se kandisar ehe), pratar med en herre lite kort. Han fragar vad jag gor i LA osv. Svarar att jag pluggar business. Han fragar om jag letar internship, jag sager JA. Far ett visitkort. Dagen efter mailar jag han. Och sen hejhopp. Nu kanske jag har ett internship. Pa en tidning, i LA. Lilla jag. Fran Ica Maxi i Lodde. 
 
Jag tror att nar man verkligen tror pa sina drommar, och bestammer sig att folja dem, sa kan VAD SOM HELST HANDA. Och salange man fortsatter att tro (believe, las min handled), oavsett vad for motgangar som kommer mot en, sa kommer man att lyckas! 
 
 
 
Sen at jag lunch. Spagetti kottfarsas. Pluggade lite Bus 25. Sen tog jag en liten powernap, till kvart over tva typ. Da var det dags att vakna for jag skulle traffa Michelle sen. At lite pumpapaj. Mmm. Sen hamtade michi mig sa akte vi till beverly center. Vi var ju inte ensamma om man sager sa.. Tog 45 min for oss att komma fran mig, till att ha kort dit, hittat en parkeringsplats och gick mot hissarna.. Kan ga pa 10-15 min annars.... 
Jag kom. Jag sag. Jag segrade. Alla julklappar ar nu inhandlade. Borjade med att jag hittade den perfekta julklappen till Jossan, de va rea pa den, sa jag slog till. Sen Kopte jag aven en liten grej var till nagra utav mina narmsta tjejkompisar i sverige! Wii dem kommer bli sa glada! 
Sen in i en annan affar. Dar gick jag laaaange. Det ar en stoor affar. Och tillslut hittade jag nagot som skulle vara utmarkt for mamma! Rea pa det med. Jag slog till. Och dar. BAM. Hela familjens klappar ar klara. Utan nagora egentliga onskemal. High five till mig! Och det ar inte ens december. 
Ooh nu langtar jag bara annu mer till jul!!!! 
 
Sen gick vi in i en annan affar da jag hittade en liten tavla som tilltalade mig. 
Tyckte den var sa jag. Jag alskar inspirational quotes! 
 
Nicklas och Athena har varit pa Ikea idag. Sa nu har vi en matta till soffbordet. Ser annu mer hemtrevligt ut nu! Och sa kopte dem lussebullar!!! Ska adventsmysa pa sondag med lussebullar och pepparkakor och tanda ljus. Pepparkakorna ska jag kopa imorron, tillsammans med min chokladkalender!  
 
Klockan ar 8 pa en fredag. Men det kanns som den ar 10 pa en sondag.
De andra ar och handlar atm, fa se nar dem kommer hem om vi kor dansbattle pa Just Dance, eller om jag bara ska sova... 
 
Imorron ska jag TRANA. Det ar bestamt. Kanner att jag varit lat de senaste dagarna! Sa jag e taggad! 
 
Yesbox!
 
Puss och kraam!

thanksgiving

Publicerad 2013-11-29 10:27:33 i Allmänt,

Hej
 
okej
 
Klockan ar mitt i natten, men ger en sanbb update
 
Idag har jag inte gjort nagonting, sen firade vi thanskgiving hos Martina, Kelly, Sophy och Anna. Mycket trevligt, mycket folk och god mat. Var ratt trott vis 10-11 tiden nar folk hade gatt hem eller skulle ut till bar, se bestamde mig for att ga hem. Strax efter jag kom hem sa kom Athena och Nicklas som varit pa bio.
 
Ar dodstrott sa ska snart sova. 
Tankte ocksa efter, vad ar jag mest tacksam over. Det gar nastan inte en dag utan att jag tanker pa vad jag ar tacksam for, kanner mig tacksam varje dag, for allt jag har, for allt jag lart mig osv. Men orkade inte skriva en lang uppsats om det, lite eftersom jag gor det lite typ hela tiden... 
Sa. Det jag ar mest tacksam for i hela varlden, ar alla manniskor jag har i mit liv som nagonsin har fatt mig att le. Av diverse anledningar. Pga ni sagt nagot rolig, gjort nagot knappt, eller bara genom att va er sjalv. Tack. 
Jag ar tacksam over sa mycket. Men att fa folk att le ar det basta jag vet, och nar folk far mig att le, sa ar det for att jag ar lycklig. Lycklig over att ha er i mitt liv. Vart jag an kommer befinna mig, sa har jag kvar det.
kan lata silly eller kliche, men jag tar verkligen med mig alla minnen och hela patrasket. Kan inte bara le tomt och sen glomma. Det vore ju jakligt meningslost.
 
 
Sa, Tack. Tack for att jag far va i era liv och for att ni ar i mitt. 
De som inte ar i mitt liv ar for en anledning (eller om jag inte hunnit traffa dem...(lol) )... 
 
 
 
Var dinner. Kelly lyckades klockrent med turkeyn alltsa! 
Och jag kan starkt rekomendera pumpapaj! kalasgot! Drack ocksa rodvin till maten. Sa gott. Har inte druckligt det sedan i somras! 
 
Och, en annan fakta. Om 3 veckor kommer jag hem!! 
 
Far se om det blir shopping imr. Vill till camarillo och shoppa loss! Men far se om jag kan fa nagon att folja med.... lite svart att ta sig dit sjalv... buu...
 
Nu ska jag iaf sova!
 
Gosnatt!
 
Puss och kram! 
 
 

thanks for helg

Publicerad 2013-11-28 04:46:29 i Allmänt,

Hejhej!
 
Heelg! Thanksgiving weekend! 
 
Dagen har garr ratt sa langsamt. Matte, fick inte tillbaka provet. Han hann val inte ratta alla pa 2 dagar.. ganska forstaeligt anda.. Aja. Sen business. Sen hala. Skrev klart min historia uppsats. Tror detta var min basta writing assignment so far! Men jag vet inte, trodde ju jag skulle faila pa mitt midterm som jag fick B pa.. sa hon kanske tycker detta ar kasst, vem vet?
Fick slute lite tidigare, harligt. Kom hem. Mots av en svettig Athena som star och dansar framfor TVn. Hon har fatt sitt Just Dance till wii! Wiiie vad kul! Hela vardagsrummet var ocksa stadat!!! SA FIINT! Ser helt stort ut! Jag har haft totalt kaos pa ena byron (vi alla har vara daliga sidor) sa jag stadade den ocksa, sa det blev annu mer fint!
At en skal flingor och joinade Athena med dansspelet! Sa hiiimla roligt!!! Blev helt svettig, varsta workouten! Skitkul! Kommer dansa dar ofta! 
 
Tillslut fick vi nog och da gick jag in i mitt rum och skrev klart pa min splash ansokan. Fragade Athena om nagra konstruktiva tips i min skrovning for att den skulle bli perf, sen skickade jag in den! Nu haller vi tummarna!! Spannande! Av alla internship jag har sokt sa tror jag at jag har chans till detta, men somsagt, inte ha for hoga forhoppningar. 
 
Har lyssnat massa pa One Directions nya skiva, Midnight memories! Dem har vekligen ett helt nytt sound! Favoriterna so far (av dem jag inte hde hort innan) sa gillar jag latarna Diana och Midnight memories. 
Dat var ju ocksa himla typiskt att dem spelar i sverige nar jag ar i LA och i LA i September. Da vet jag inte vart jag ar. Men far jag inget OPT eller pluggar vidare i LA, sa lar jag vara i sverige. Jag kommer nog aldrig fa se dem. Suck. Far beunda dem pa hall. Mitt hjarta bloder...
Pa denna bilden ar dem sa fula att dem ar fina. 
Varfor blir jag alltid betuttad i kandisar? Nick Carter, Jesse Mccartney, Zac Efron och nu Harry Styles... sigh.. 
 
Imorron ar det thanksgiving, da ska jag och Nina laga mat hela dagen (vi star for pumpapaj och sallad, Nina far gora salladen och mosa pumpan) och sedan hem till Martina och company pa middag. Lite knytkalas. Med turkey och hela koret! De ska bli trevligt!!
 
Nu ska jag nog ta ett glas oboy och kolla pa Tv. Njuta av helgen och livet i allmanhet. 
 
Puss och kram! 

tralalalatisdag

Publicerad 2013-11-27 05:43:37 i Allmänt,

Hey!
 
Idag har jag varit valdigt munter hela dagen. Har gjort allt jag skulle gora, dvs handla, trana, historia och skriva cover letter. Duttig. 
 
Har nu suttit i sangen och skrivit pa min ansokan till splash magazines, ska namligen skriva ett writing samlpe for att visa sin "skrivar talang". Oppnade min gamla dator som inte har varit on pa nagra manader for att lasa igenom en gammal review jag hade skrivit min forsta termin pa SMC. Men nar jag lasta den sa tyckte jag inte den var bra langre... Istallet sa kollade jag igenom min gamla dator. Massa gamla minnen. Gamla bilder, gamla dokument... Mycket underhallande. Hittade bla en dikt jag skrivit som jag skrev nagongang under 2010. Tycker om den. Skrev den langt innan jag ens visste att jag skulle till LA, da jag bara hade en drom. Men nu ar jag pa vag. Och det kanns bra. Ocksa en paminnelse till mig sjalv om vem jag ar, att jag har ett mal i livet och jag ska fortsatta att kampa mot det. Skulle skriva den har men den ar till migsjalv. En vacker dag kanske ni far höra den.
 
Iallafall... tillbaka till det jag skulle skriva. Bestamde mig att inte skriva en review, utan bara om hur jag kom till LA och hur jag har upplevt det, men jag skriver det som en berattelse typ. Later kasnke lite lame, men jag hoppas det blir bra! 
Ska lasa igenom det imorron med nya ogon och sen skicka in det sa snart som mojligt! Mihi! Kanske imorron efter skolan! 
 
Historian har gatt sadar/ratt bra. De e inte latt. Men jag ar pa god vag. Sa ska skriva klart den imorgon pa min hala innan lektionen. 
 
Jag skulle ju ha en chokladkalander och borja oppna en lucka varje dag tills jag aker hem.. men insag idag att jag faktiskt ligger back 1 dag. Det ar alltsa bara 23 dagar tills jag kommer hem! Whaaat!?! Sa liite! 
Hittade ingen chokladkalender pa raplhs, sa ska till world market pa torsdag och kopa en och ata ikapp! 
 
Nu ar jag saaa himla trott! Blir trott av att sitta och kolla i data skarmen och skriva... Har gjort det x antal timmar idag! 
Hoppas jag far tillbaka matteprovet imorron! We'll see! 
Sen har jag snart helg! Thanksgiving helg!
 
 
Life is good, osv.
 
Pus och kram! 
 

Last Monday in November

Publicerad 2013-11-26 03:49:56 i Allmänt,

Hej o hå!
 
Kollade pa AMAs ialalfall... och aaah sa bra det ar! Det ar sa jakla bra! Jag alskar award shows.. har alltid gjort.. och nu ar jag saaaa nara, men anda sa lnagt ifran. Åh vad jag hade onskat att jag var i dar, i publiken istallet for i soffan.. Men eeeeen dag! 
 
Borjade dagen med matteprov. Gick nog ratt bra. Sen bus 25, valdigt fumlig lektion... Sen hala. Kolla lite pa tv3 play och borja skriva pa historian... Historian ar saa himla trakig.... oorh.. Men efter denna writing assignmenten sa har vi bara slutprovet kvar, som ocksa ar en uppgift. Men det kommer antagligen vara pa andra varldskriget och sa, vilket jag faktiskt kan lite om redan. Mycket battre an pequat indianerna och britterna pa 1600 talet... 
 
Slutade kl 3.35 som vanligt. Tog en jeeekla tid att komma hem. Presidenten ar i stan sa massa vagar var avstangda osv.. Men tillslut kom jag hem. Luktar som nagon har avlidit i koket. Sa himla svinigt. Harligt harligt...
 
Nu satte jag pa mig pyamasen och stangde in mig i mitt rum, mys! Kolla mailen, har fatt svar fran splash magazines om internship och fick ett formular att fylla i. Ska gora det imorron nar jag ar lite piggare i huvudet! Kul anda att dem svarade! Tank om jag faktiskt far en praktikplats, det vore ju roligt. Valdigt kul! 
 
Nu ska jag "lasa historia".
Och sen kolla tv.. 
 
Btw, detta var sista mandagen for november i ar. Inga fler mandagar i november 2013. Dem ar slut nu.
 
Puss & kram

down

Publicerad 2013-11-25 03:21:56 i Allmänt,

Hejhej!
 
Ingen sovmorgon imorse, klockan ringde kvart over 8. Vilket i vanliga fall brukar va en tid da jag e vaken, men pga de fa timmars somn jag hade dagen innan sa kande jag att jag behovt sova langre... Aja. Tog taxi till downtown. 30 dollar.... puh. Det var en harlig morgon, soligt med liite kyligt. Det blev dock snabbt valdigt varmt, har haft over 20 grader idag. 
Skattjakten, eller vad jag ska kalal det var inte superkul, men inte heller supertrakig. Sen blev det taxi hem igen, 28 dollar... Men jag kommer fa mina 2% exyra pa betyget i slutandan. Kanns som jag kopte mig dem poangen haha... 
Har ar en bild fran downtown
 
 
Nar jag kom hem var jag trott o hungrig. Tankte laga mat, men koket ser ut som en svinstia.... Tål inte det. Sa jag tog pa mig igen och gick till chipotle och kopte en burrito som jag sedan tog med mig till Lacma parken sa satt jag dar och at! De va mys. Behovde ensamtid. Sitta i solen i parken ata min burrito, lyssna pa musik och filosofera. 
 
nar jag kom hem satte jag mig vid datorn och skrev ett mail. The Editor in Chief for splash magazine gav mig sit business kort och fragade om jag var intresserad av internship. Jag tankte, vad har jag att forlora, sa jag skickade ett mail. Just do it likosm. Hade varit fett! Vill ju ha ett internship till nasta termin. 
Sen tog jag en nap i en timme typ och sen gjorde jag klart matte laxan! 
 
Ar sa himla trott..... Det ar AMAs pa TV ikvall.. Men jag ar sa fruktansvart trott plus att jag blir sa deprimerad av att se det pa TV nar jag vet att det ar sa nara mig. Det tar plats i downtown ikvall, dar jag befann mig i morse... Sa nara, men anda sa langt ifran. 
Men EN DAG... en dag ska jag vara dar. Inbjuden. 
 
Man ska satta sina mal hogt.
 
Sa tror bara jag ska ligga i sangen for mig sjalv och lyssna pa musik och inte gora nagonting tills jag somnar medans de andra kollar pa TV och ater cheesecake. 
 
Imorron ar det mandag igen. Men jag tror den kommer ga ratt fort.
Om en vecka ar det december & forsta advent! Wie!
 
Puss och kraaaam! 

later same day

Publicerad 2013-11-24 05:51:00 i Allmänt,

Hej igen
 
Blev val inte riktigt att inte gora nagonting... Strax efter mitt inlagg sa ringer Michelle och ville till Ikea. Hon behovde en van idag, och da stallde jag upp! Himla mysigt att ga pa IKEA. Julpyntat och allt. Om en manad ar det jul!!!! WIIIEE!
Var kalasmycketfolk och kon gick snigelsakta... skulle traffa suzzie och plugga vid 2-3 tiden... Sa var liite stressad. Det blev strax efter 3 vi var hemma. Pluggade matte. Jag ar nastan klar med all laxa och plugg infor provet pa mandag. Ska gora klart det sista imorron.
 
Behovde egentligen inte till Ikea, men jag kopte lite julmust (uh inte sa himla god.) och ett paket dammsugare (kakor... inte elektriska dammsugare). Det paketet at jag upp direkt. Shoho vad tjock jag kande mig sen.... Men dem var ju sa sma... och ar dem sma far man ta tva... (tre ganger.) 
 
Sa nu har vi pluggat, och min inte gora nagot dag blev anda ratt sa innehallsrik. 
 
Imorron bitti ska jag pa fieldtrip till downtown med Historian. Far 2% hogra betyg om jag aker med pa det, kan vara bra! Kan vaga ratt mycket i slutandan och jag vill sakra mitt B. Ligger atm pa 83% tror jag.. Sa for att inte riskera att sakna mig ifall jag skulle fa dalligt pa min final, sa kan jag offra den tiden och de pengarna (ska pa ett museum farstar ni). 
Bussen till downtown ar val inte den roligaste, speciellt om jag ska aka sjalv.. plus jag har aldrig akt den routen innan... sa funderar pa att ta taxi ist... sparar nog tid pa det med.... Men ar inte supersugen att betala sa mycket... men aaa. Better safe than rich... (och helt plotsligt overtygade jag mig sjalv att det blir taxi.. Harligt att disskutera med sigsjalv). 
 
Har somsagt sovit ca 3ish timmar inatt. Sa slocknar nog alldeles strax. 
 
Har ar en bild pa AThena och Nicklas som sitter i soffan och spelar wii. Det ar egentligen en rolig film, men kan inte lagga upp filmer har. 
 
Puss och kram!
 

Eliason merit awards!

Publicerad 2013-11-23 20:12:49 i Allmänt,

Men tjenare!
 
Nu undrar ni sakert, hur gick det for  mig igar... Det gick bra!
 
Borjade inte sa bra kanske. Taxin kommer. Det tar en evighet att komma in till hollywood pga trafik. Taxichaufforen kor till Rosefeldt hotel.... nar jag hade sagt till han W hotel.... "jaja jag vet var det ligger" svarade han ... IDDI. Sa tack vare trafiken och en inkompetent taxichaffis sa blev det 25 dollar for at komma till hollywood.... Kommer dit. Blir fotat pa roda mattan, kandes lite coolt. 
Sen var det upp till bevis, ska dem legga mig? Men de gjorde dem inte. Checkade mitt namn pa listan bara och sen var det in i hissen och upp till taket. W rooftop. Det var inte jattefult daruppe. Rattsa jattefint faktikst.
 
 
 
I borjan var det inte sa mycket folk. Ratt stelt och jag satt for mig sjalv. Lite mobbad. Ser Maria Montasami med sin man, men vagar inte ga fram och ta bild nar jag e sjalv.. vem ska ta bilden liksom. Sa tiden gar. Award cerminin tar plats. Dolph Lundgren kunde inte komma personligen for han var i kapstaden och spelade in film men skickade ett meddelande till Steve ANgello som fick priset iar.
 
Efter ett tag borjade jag prata med nagra andra svenskar och och sne drog festen igan. Traffade aven Gene, som tog med mig pa hastpolon for ett tag sedan, sa de va kul! Och aven nagra andra som jag kanner sedan tidigare SACC events.
Det kryllade av svenska kandisar.
 
Per Hallberg
 
Dessa kanner ni val igen... Hollywood fruarna!
 
Rebecca och Fiona DJade. 
 
Isabel Adrian och hennes barnpassare Angelica.
haha
 
 
 
Fick en battre bid sen nar hon hade sminkat klart sig haha. Jattetrevlig var hon. Trodde hon skulle va lite av en bitch, men det var hon inte! Jatterar!
 
 
Jonas Hallberg fran Swedish Top Model. Han kramades jattehart!
 
Och saklart.. Tha one and only...
 
STEVE ANGELLO! Himla trevlig han ocksa! 
 
Andra kandisar jag sag var bla annat Bjorn Gustavsson. Gick forbi han och tankte "Han liknade Bjorn Gustavsson" Sen gick jag vidare. Dumma mig. Det var ju faktikst han... skulle tagit en bild med han. Attans. 
 
Nar festen var slut sa gick jag ocg Gene och nagra till och at hamburgare, sen gick vi till bilen for att Gene skulle kora mig hem. Jag vet att Ellen Degeneres stjarna ar vid W hotel, sa jag gick hela tiden med blicken fast pa marken. och plotsligt.. Dar var den! 
Har velat besoka den sedan hon fick den i september forra aret.... Men har aldrig haft tillfalle. Sa jag var lagom lycklig! 
 
Kom hem. Somnade 4-5ish. Vaknade 8ish. Pigg och trott och glad pa samma gang. Har ont i fotterna och jag tror jag komme bli forkyld igen. Var valdigt kallt igar.. 
 
Sa idag ska jag bara ta det lugnt. Ska plugga matte med suzzie, men har inte hort nagot fran henne idag sa far se nar/om det blir! 
 
Nu ska jag lyssna pa lugna latar och bara njuta av att gora ingenting. Love life. 
 
Ochsa ett stort grattis till min fina van sofie idag som blir 21!!!!
 
Sofie e tjejen i baksatet! Den andra blondinen ar Emmaaa!
Ah vad jag saknar mina fina glada tjajjoorrrr! Ska bli sa kul att traffa dem snaaaart! 
 
Ha de gott!
 
Puss och kram!

waaaaaiting

Publicerad 2013-11-23 02:30:45 i Allmänt,

Tjollahopp!
 
Borjade dagen med ett langt skypesamtal med min familj! Om 4 veckor ar jag hemmaa!! Saknar er! 
 
Gatt en powerwalk, handlat pa ralphs, varit pa gymet, varit hemma och gjort ingenting... Thats my day. Ar sa himla nervos for ikvall! Jag hoppas vekrligen att jag far komma in! Star inte alder nagonstans, sa jag tycker inte att dem kan neka mig... men man vet aldrig.. ich dfr ar jag nervls. Plus jag ska dit sjalv. Aaah. Men if you'll never try you'll never know. Sa jag ska forsoka iaf. Kommer jag inte in sa ska jg krava pengarna tillbaka!
 
Kom precis ut ur dushen. Har bestallt pizza fran dominos, home delivery. Nice. Orkar inte laga mat.. . Har tant ljus och sitter i min mysiga badrock och lyssnar pa musik. Fredagsmys innan partyy. De andra sover, sa det ar nastan som jag e ensam hemma hihi. Oh langtar till min pizza kommer, muummmsss. 
 
Har sitter jag och vantar... 
 
Hörs imorron!
 
Hall tummarna for mig ikvall!
 
Puss och kram! 
 

hey thursday

Publicerad 2013-11-22 04:47:36 i Allmänt,

Hej mina nara och kara och randoms.
 
Idag har det varit molningt och duggregn. Inte ofta det ar det! Lagade riktig mat till lunch. Spegetti och kottfarssas. Duktigt. Och tvattat, duktigt. Sen tog jag pa mina hiking klader och drack en celsius och begav mig mot runyon. De va nice. Nastan lite kallt ute tillomed idag... what what! Men blev varm nar jag hikade. 
 
Tog denna bilden. LA!!
 
Kom hem precis i tid till Ellen! Sen lite mat och sen bara trott och sitta vid datorn. Yes, thats my day!
 
Imorron ska jag skypa, trana i gymet, skriva lite pa historian och pa kvallen till Eliason Merit Awards! De ska bli kul! Ar dock lite nervos for jag ska dit sjalv... Och for att jag inte e 21 an. Har ju varit pa alla andra SACC event utan att de varit nagra problem, men ar anda lite nojjig. Vill inte ha betalat 90 dollar i onodan.. helt inte. 
Och btw kan meddela att one direction bor pa W hotel... i Westwood.. jag ska till det i hollywood...orh.. Aja. Haha. 
Sa himla sjukt att det redan ar den 21a (22a i sverige nu) november... det gar sa fooort! Men nu e jag glad att de gar fort for jag vill ha JUUL!!! 
 
Nu ska jag se om jag hittar nagot roligt att kolla pa. Nagon film kanske. 
 
Puss och kraaaam!

top!

Publicerad 2013-11-21 05:47:54 i Allmänt,

Hejhopp!
 
HEELG. 
 
Borjade dagen med att jag inte alls ville ga upp imorse, men gjorde det anda. Matte. Provet flyttat till mandag istallet. De e ok. 
Sen bus 25. 
Hala. Sitta i bibblan. Lyssna pa artpop av lady gaga. Nina har spelat den 75764329 ganger, men lyssade mer ordentligt nu. Flera bra latar! 
Kollade aven econpanion for att se mitt betyg i Hirtorian, frokan brukar ladda upp det dar samma dag vi far tillbaka det. Jag trodde inte mina ogon. B. 83%. Det var samma som jag fick pa forra, och da skrev jag pa ALLT! Forstar inte hur det gick ihop. Trodde hon masta ha raknat fel, sa var fortfarande radd nar jag gick till lektionen... Men da fick vi tillbaka det, och mycket riktigt, ett B. Jag var beredd pa ett D. Sa de va lite HAPPYMOMENT!
 
Sen klockan 3.30 var historian slut och det var HELG!!! Skoont! Trott, men glad kom jag hem och la mig i sangen direkt typ. Vet att One direction ar ca 10 minuter harifran. Pa CNS och spelar in xfactor. En kompis kompis skrev pa facebook att hon kunde se dem fran sin ballkong. De bor pa ett lagenhetskomplex precis bredvis the grove och CBS. Lucky ones. Suger att de e sa nara, men anda sa langt ifran. Jattefanigt men andra jattejobbigt haha. Kandishcrusher ar inte nadiga. Speciellt nar de vekrligen ar sa nara.. 
 
Btw fargade jag haret rott igen! Har inte fargat det pa ett tag, och hade utvaxt, sa ville gora det rott och fint pa Eliason merit awards pa fredag. Det ska bli sa roligt!
 
Imorron. Ska 1. Tvatta. Sen ska jag nog ta bussen till runyon och ta en hika pa morgonen/formiddagen. De hade varit nice! 
 
Tatueringsskorporna ar nastan helt borta och den har lakt fint! Nojd! Googlade lite och hittade en bild pa Rihanna som ocksa blivit tatuerad i samma salong, hon lag pa samma brits som jag ocksa fick ligga pa! Lite coolt! Harry styles var i samma rum, men tror han fick sitta pa en stol for han tatuerade armen. Jag blir lite starstruck bara av att veta det. De e faktikst coolt for en liten loddetjej som jag. 
 
Ska snart lagga mig. Tidigt. Som vanligt. Ar trott, men har forovrigt varit pigg och munter idag! Skont!
 
Om en manad ar jag hemma! Helt sjukt att jag ocksa har varit i LA i snart 1,5 ar. Herrejosses. Ger mig sjalv en liten klapp pa axlen och ar stolt over migsjalv for en sekund. For nagra ar sen kunde jag inte forestalla mig allt som jag har fatt uppleva och lara mig här.. Priceless! Kunde inte va gladare! 
 
Sky is the limit.
 
Never let anything hold you down.
 
Fly Free.
 
 
Runyon <3
Nar man ar hogst uppe pa runyon, ser man hela LA, fran downtown till santa monica. I Hela LA ar marken sa platt och vagarna sa raka, sen kommer den himla kontrasten med bergslandskap precis bredvid. Det ar en himla haftig stad faktiskt. Och att sta dar och se ut over hela LA. Kanns som man ar on top of the world. 
 
 
Ses om 1 manad sverige!
 
Puss och kram!

tråktisdag

Publicerad 2013-11-20 04:58:26 i Allmänt,

Hejhej!
 
Vad har jag gjort idag? Not much.
 
Gatt 2 powerwalks, handlat pa ralphs. At bananpannakor till lunch. Varit relativt trott idag med. Trakigt. 
Fargat haret rott igen. 
 
Just nu spelar Daughtry pa Jimmy Kimmel live. Sag en tweet for en timme sedan att de hade standby bilijetter kvar.. men da satt jag med harfarg i haret... annars hade jag akt dit. Synd att jag inte fick reda pa det tidigare.. Aja. Jag har ju redan sett dem en gang. 
 
Jag har skickat in min ansokan till TBWA internship idag. Haller tummarna. Hoppas pa det basta, men forvantar inget. 
 
Nu sitter jag i min nya fina badrock. Mysigt med badrock. Vill inte till skolan imorron. Blööö... Sa himla skoltrott. Men nu e det inte langt kvar... Imorron kommer jag fa tillbaka den fruktade historiauppsatsen....uuh... Angest redan. Men frokan har ocksa sagt att det kommer 2 chanser till extra credit, gissa vem som ska hoppa pa det taget direkt! JAG. Skont att det finns en chans att ta igen lite, hoppas att det racker far att kunna behalla ett B. Uh, jag e sa nervos. 
 
Vill bara att imorron ska va slut redan. Sa jag kan ha helg.
 
Om en manad landar jag snart i sverige! Snart bara 4 veckor..
Har en lite langta efter sverige-dag idag! 
 
Hall tummarna for min historia imorron(/idag i sverige).
 
Puss och kram! 

thanks for the memories!

Publicerad 2013-11-19 06:15:03 i Allmänt,

Hejje!
 
Vaknade tidigt av klockan. Mandag. 
 
Borjade dagen med matte.... MEEEEN lararen kom inte. Jahapp. Sa gjorde lite av laxan, sen gick jag.. tycker de e daligt av laraen att inte meddela .. Ska ju ha prov pa onsdag, vet ej om de blir framskjutet nu eller om de blir av. Ska iaf gora klart min laxa o va redo for onsdag, har bara 2 kaptitel kvar pa laxan. I sahar god tid brukar jag inte va. Duktig.
 
Sen bus 25. 
Sen historia. Kande inte att jag ville missa hela historian, sa jag bara gick fram till lararen i borjan av lektionan och sa att jag behovde ga tidigare. Hoppades pa bara ett "okej", men hon sager "okey, varfor?" Nyfiken larare... Vill ju inte saga att jag ska pa konsert, sa sager att jag ska ivag, out of town, for a couple of days.... men jag kommer tillbaka tills onsdag. Inte varldens mest igenomtankta svar. Jag hatarhatar att ljuga. Verkligen inte en av mina talanger. Och jag far sa daligt samvete... uh. 
Gick en halvtimme innan lektionen slutade. Kande mig riktigt badass nar jag smet ur lektionen for jag skulle pa konsert.. ehe. Men Yolo! Hann med en buss direkt och var hemma kl 4. Slanga i mig lite mat och sedan akte Nicklas o jag in till hollywood for att se Fall out Boy! De va bra! Inte lika bra live som jag hade trott, men jag var nojd! 
 
Star och diggar musiken och vipps far jag nagot i ansiktet. Blev lite arg forst och tanker "vad ar det for dummerjöns som slänger saker i andras ansikten...?!" Det ar bandmedlemmarna kom jag pa sen, och kollar ner pa marken och hittar plektrumet. "Haha" tanker jag stoppar ner plektrumet i vaskan och ar helnojd!
 
Nagra hojdpunkterna var:
Alone together
My songs know what you did in the dark
Thanks for the memories
 
Haha kom nyss pa att nu har jag tagit med mig en roomie till varje konsert. Nina till Kings of Leon, Athena till the Killers och Nicklas till Fall out boy! Rattvist ska de va! 
 
 
Kom nyss hem. Hoppa i mina mysklader och satte mig med datorn i sangen. Oppnade nyss det 3e marabouet. Marabou digestive. Min favorit... oooh saa gott!!!!!
 
Jag ar jattenojd. 
 
Btw sa ar det nu officiellt att vi inte ska till vegas pa min fodelsedag. Vi sparar det till varen ist. Da vi har fatt mer pengar fran csn och Johanna kan komma! Wiiieeeee! Ah jag langtar! 
 
Tatueringen laker fint. Jag ar sa nojd med den! 
 
Fixade ett papper som jag behover for att kunna soka internship till varen. Sa nu har jag allt jag behover, sa imorron ska jag skicka in min ansokan till internship pa tbwa! Woop woop! 
 
Och imorron ar det exakt en manad tills jag ska aka hem! Sa fort det gar! 
 
Hoppas allt e bra med er dar hemma!
 
Puss och kram! 
 

sunday

Publicerad 2013-11-18 00:58:01 i Allmänt,

Hejjee!
 
Idag har jag haft ca 0,1% energi. Vet inte varfor. Bara trott och har ont i huvudet. Har varit hemma hela dagen. gatt en powerwalk, fast va inte sa nycket power, sa blev bara en walk. Och senare under dagen gick jag till ralphs. Thats all. Jobbigt.. 
 
Pratade med Athena och sager att det kasnke kan va jarnbrist. Mycket mojligt. Sa handlade nyttig mat nar jag var pa ralphs. 
 
Pallar nog inte ga till the grove och trangas med manniskor o se lamporna tandas... 
 
Imorron ar det skola igen och jag ar inte taggad... 
 
Men forovrigt e allt bra. Bara hoppas min energi kommer ikapp igen. 
 
Puss och kram

nöjd tjej

Publicerad 2013-11-17 07:44:39 i Allmänt,

Hejhej!
 
Efter jag gjorde forra inlagget sa tog jag en nap och sedan begav jag mig med Michelle till Bevely center. Var inte sa pepp forst, var trott och installd pa att inte prova nagot. Men jag provade anda. Valdigt forsiktigt. Forsta butiken, ingen hit. Sa manga fina klanningar, men inte pa mig. Sen at vi! Mycket god macka! Och sen direkt in pa forever 21, en utav mina favorit butiker har i LA. Och aven idag var den bra! Kopte en ljus rosa fin troja, mycket fin! En mysig vit badrock, kostade bara 20 dollar och jag har saknat badrock, sa jag andrade pa det. Och sen, sist men inte minst, en klanning! Ville ju ha en ny klanning till merit awards, garna en glittrig, fin och elegant. Och det hittade jag! 25 dollar! Fynd! Totalt gick det pa 75 dollar, vilket ar mindre an 500 kr.... FYND. 
 
Sen kom jag hem. Kollade pa TV med mina fina roomies, myskvall. Sen blev klockan for mycket for mig, sa da gick jag och tog hand om min tatuering och hoppa i sang. Ar sa himla nojd med min tatuering! Glad! Glad over att ha den med mig resten av livet. Tillsammans med de andra 2. Langtar tills den lakt och jag kan ha pa mig vad jag vill och trana som vanligt osv. 
 
En annan helt random sak. Kan heller inte understryka hur otroligt nojd jag ar med denna datorn. Mac book air. Liten, latt, smidig, snabb, fin, lang batteritid och sen en massa massa annat som jag inte har lart mig an. Har verkligen underlattat min termin i skolan!
 
Imorron ar det den arliga Christmas three lightning pa the Grove! Komme rbli fiiint! Far se om vi pallar trangas med alla manniskor, men hade varit kul att va dar! 
 
Nu jattemycket godnatt! Fy sa trott jag ar! 
Btw drack jag 2 stora glas oboy imorse. OH SA GOOOTTTT!!!!!
 
Puss och kram!
 

flyg fritt

Publicerad 2013-11-16 22:50:53 i Allmänt,

Hej Hopp!
 
Hann inte skriva igar, kom hem sent.. Vad gjorde jag sa sent? Jag tatuerade mig! Wiiie! 
 
Vaknade igar kl 5.33, pigg som en mort. Gick en pw klockan 9. Skypade klockan 10. Gick en till pw klockan 11. Hade alldeles for mycket energi.. 
 
Klockan ett satte jag fart pa Athena och Nina och sen akte vi till tatueringsstudion. Shamrock.
De hade ingen tid for tillfallet och bad oss komme tillbaka en timme senare. Vi gick och at en slice pizza. En timme senare gick vi tillbaka. Da ahde killen i receptionen missat att de faktikst hade nagon som bokat tid da... och han bad oss komma tillbaka vid 7 eller nasta dag.
Besviken som attan akte vi hem igen...  
Bestamde oss for att aka dit igen vid 7, for jag ville verkligen gora den... den va redan en dag forsenad likosm.. 
 
Forst gick jag o nina till the grove o motte upp klara, sen akte vi tillbaka till shamrock vid halv 8 tiden. Gick in, fick en tatuerare, gav han skissen, han tryckte upp den. Sen var det dags..
Sa himla nervos jag var nar jag lade mig ner pa britsen.. Kramade klaras hand hela tiden! I borjan gjorde det inte sa himla ont.. Men sen nar han holl pa att fylla i faglarna .. pa vissa stallen gjorde det vaaaaldigt ont, Men de e vart det! Tillslut var det fardigt. Vid 10 tiden kom vi ut darifran tror jag. Jag var ratt snurrig i huvudet nar jag reste mig upp. Lite groggy resten av kvallen sen. Har legat och spant mig sa lange, plus varit vaken ratt lange.... 
 
Nar jag varit hemma ett tag sa tog jag av plasten och tvattade av den och smorje in den. Da fick jag skåda resultatet.
 
 
 
Jag blev valdigt nojd!! 
 
Sen sov jag gott. Lyckades soma pa hogra sidan hela natten! 
 
Idag ar jag allmant trott... Skypade med familijen + farmor o farfar och visade tatureringen! 
 
Ska nog ta en powernap snart! Och sen ivag och shoppa med Michelle. Men jag kommer ej kunna prova nagra klader haha, for ar fortfarande öm! Sa far fonstershoppa! Vill ju ha en klanning till Merit awards pa fredag! mihi! 
 
Oh vad jag e glad over min tattooo!!!
 
Hittade nagra fina quotes fran google som passar lite till vad min tatuering star for. 
 
 
Nu ska jag ta en powernap! 
 
Puss och kraaam! 

fight for fit!

Publicerad 2013-11-15 03:01:36 i Allmänt,

Hejsan! 
 
Den 14e idag! Wiho! Vaknade tidigt, kollade mobilen snabbt. Fatt mail om att jag fatt biljetter till Fall out Boy pa mandag, sa fick upp starta datan och bekrafta biljetterna sa snabbt som mojligt! Fick priority, wie! 
Haller tummarna for daughtry ocksa!!!!! 
 
Sen gick jag och lade mig igen... Gick upp nagon timme senare och gick pa powerwalk. Sa fort jag kom ut i solen slog hettan mot en! PUUUH sa varmt det ar! Hade 30 grader igar och nastan lika varmt idag. Det flaktade inte idag sa kandes varmare dock. Helt sjukt att det ar santhar vader i november! 
 
Var en liten trip pa raplhs med Nina och sen gjorde jag bananpannkakor till lunch. Sen var det tankt att vi skulle ga aka till tatueringsstudion och gora min tattoo.. Men hade ingen som kunde folja med mig.. Nina madde inte alls bra och Athena va i skolan.... Sa far gora det imorron istallet! Forhoppningsvis kan bada folja med mig da, wiie! Hade varit kalaskul att gora den idag, exakt 2 ar efter forsta.. menmen. 
Kan lata konstigt, men jag ar sa glad att jag har den! Jatteglad! Och den pa handleden. Jag blir sa glad bara av att kolla pa dem. Dem liksom har en djup betydelse for mig, star for nagot viktigt, och varje gang jag kollar pa dem blir jag pamind om det, kanner mig stolt, stark och motiverad. Och sa tycker jag det ar snyggt. 
 
Sa imed de inte blev nagon tattoo, sa passade jag pa att ga till gymmet och kora ett pass! De va nice! Och det som ar annu mer nice ar nar man ser resultat. Jamenar, men gar inte en gang till gymmet ocg kommer hem med ett 6pack pa magen. Det sker lite, lite at gangen. Och det ar frustrerande nar man kampar och inte marker nagon skillnad. Idag tog jag en bild och jamforde dem med augusti.
 
 
Jag ar ratt stolt! Det gar at ratt hall! Nu blir jag bara mer motiverad till att fortsatta!! 
Och lagger upp denna en gang till..
 
PROGRESS! 
 
I feeeeel gooooooodddd!!! 
 
 
Nu har jag kolat igenom lite kurser som finns att valja till vintern. Ska aven kolla till varen. Nu ar det ju sahar att man maste ha 60 units for att ta en AA Degree. Efter denna terminen har jag tagit 39. Vilket betyder att jag har 21 kvar. Sa jag ska ta 6 units i vinter och 15 till varen. Av dessa 21 har jag bara 3 units som ar en required kurs, Business 23 ar den. Resten har jag redan tagit.. Sa 18 units masta jag bara fylla upp med vad for kurser jag vill. Kul! Lite onodigt kan man ju tycka, heja USAs skolsystem... Sa ska ta vad jag kan hitta som verkar intressant och som jag kan ha anvanding for, och som ar kul och inte for anstrangande.. Yoga tillexempel... haha. Till vintern funderar jag pa psykologi och speech. Men ska fundera mer. Tjalala. 
 
Forovrigt ar allt bra, och jag ta kalastaggad pa min tatuering imorron! Nu jaklar. 
 
Hoppas allt ar bra darhemma! Idag ar det exakt 5 veckor till jag sitter pe ett plan till sverige! Sa fort det gar! 
 
Puss och kram! 

hej helg!

Publicerad 2013-11-14 04:58:39 i Allmänt,

Hejsan!!
 
Nu har jag helg. Igen. He he. 
 
Var beredd pa en jobbig o trakig dag idag, (dels for de e den 13e) men jag har haft en bra dag. Fick tillbaka midtermet pa Bus 25, fick ett A! 
 
Sen pa min hala sa raknade jag massa matte!! Har prov om en vecka, men jag ar on track! Kanns bra! 
 
Sen var jag lite nervos over historian for jag vill inte ha tillbaka proven... Men lararen hade inte ens hunnit borja ratta dem, sa puuh.. Jag slipper tanka pa det i en vecka till iallafall! Och nu borjade vi snacka om 1a valrdskriget och sant. Mer aktuellt an krigen mellan indianerna och britterna liksom... Jag tycker forsta o andra valrdskriget ar ganska sa intressant, sa forhoppningsvis kan jag gora battre ifran mig pa framtida uppgifter o jag ar mer intresserad av amnet!
 
Nar jag kom hem sa var det diskat i koket! Har sett forfarligt ut, men nu var det fint! Sa da passade jag pa att stada spisen och diskbanken sa det blev annu finare! En glad caroline i ett rent kok! Sen lagade jag mat, sen gick jag och athena till ralphs o handlade mer mat! Sen nu pa hemsidan dar jag brukar hitta gratisbiljetter sa ser jag att nu de precis uppdaterat (jag kollar ratt ofta) med Daughtry! OOOH jag alskar dem! Hoppas hoppas!
 
Har aven requestat biljetter till Fall out Boy pa mandag, men vi far se! De har nagra bra latar och hade varit kul att se dem, men ser hellre daughtry! 
 
Och nu ar dagen snart slut. Och likasa ar jag... 
 
Imorron vantar nagot spannande. Idag ar sista dagen i mitt liv som jag inte har en tatuering pa revbenen. Japp, imorron ar det dags. Taggad pa att bli gaddad. Excited! 
 
I'll spread my wings and I'll learn how to fly.... <3
 
 
 
 
 
Nu ska jag snart sova. Snart, inte an. (klockan ar 8.)
 
Puss och bamsekram! 

MS. BRIGHTSIDE

Publicerad 2013-11-13 06:10:00 i Allmänt,

Heej!
 
En liten update innan jag ska lagga mig! 
 
The Killers var sa jaaaaakla bra! Ah sa bra dem ar! 
 
 
Det ar egentligen videos sa darfor ar bilderna lite suddiga.
 
Dem spelade bara bra latar och jag sjong med i varenda en! Live musik ar nog nagot av det basta som finns pa hela jorden! Ar helt overlycklig! 
 
Hojdpunkter var:
mr. brightside
when you were young
runaways
All these things I have done
 
Var nervos ett tag for jag och Athena anlande ratt sent, och sen nar vi val kom fram till sakerhetskontrollens a sager dem att athenas vaska ar for stor, och den var liten. Jag sa hela tiden att deeee kommer ga bra. Och sen sa dem bara, naa den e for stor. 2 cm hit och dit vad gor det liksom. Sa vi fick ga ur kon o vanta medans Athena ringer Nicklas som e pa vag hem fran skolan sa han kan kora dit o hamta vaskan. Nar Nicklas precis ska svanga in pa gatan vi ar pa, sa bestammer sig vakterna for att slappa in oss ialalfall... Sa himla onodigt..... Men aja. Jag e sa himla glad att vi fick se dem! 
 
Btw. Precis nar vi kom dit med taxin sa kom Robin Williams som skulle va med pa showen. Sa jag fick en suddig bild pa han! Den e fortfarande i telefonen, orkar ej ladda upp den... Men ja, kul att se han iaf. Kul gubbe! 
 
Och idag kom jag pa att det ar den 11/12/13 har i USA. Lite kul. 
 
Och en till update ar att forsta chokladet ar nu slut..... En stor high 5 i ansiktet pa mig sjalv. Äta med måtta, vad ar det? 
 
Nu ska jag borsta tanderna o sen sova gott! Upp tidigt imorron...uuh. Bilvit lite lat nu efter mitt lilla minilov. Men de e bara att bita ihop. 10 skoldagar. Efter imorron ar det 9. Det ar ocksa ca 5 veckor till jag kommer hem, en tipsperiod som farfar brukar saga. De gar fort. 
 
En liten sammanfatting pa hur livet ar nu ar LIFE IS GOOOD! 
 
Puss och kram pa er! 

VAVAVA

Publicerad 2013-11-12 23:56:35 i Allmänt,

Hejjeeee!!
 
Utgangen igar var sadar. Ingen hojdare. Hade askul innan vi kom ivag. Men val dar var det inte kul. Inte min typ av musik, trangt och bara na.. sa blev en tidig hemfard. Hemma vid 2. Men de gor mig inget.
Sahar glad var jag innan vi akte iallafall!
 
Idag har jag mest chillat. Varit pa gymet. Ska strax ivag och handla lite pa ralphs och fixa lite smatt och sen nar Athena komme rhem ska vi se The Killers!! WIIIEEEEEEE!!!
 
Och jag ar sa himla jatteglad just nu for tillfallet. Jag ska beratta varfor. 
 
 
 
Darfor!
 
Att dem vann ar ju underbart! Jag rostade ungefar 760574015785 ganger! Men vad osm gor mig gladare an gladast ar att han sager. "see you again on tour, soon" TOUR. SOON. 

OOOOH SA GLAD SA GLAAAD! Haller alla tummarna! Nu ar mina forvantningar att det kommer en tour snart ratt hoga! Hoppas hoppas hoppas!!! 
 
Nu ska jag ga och handla! 
 
Pusssssss

munter måndag

Publicerad 2013-11-12 03:35:10 i Allmänt,

Tjenare!
 
Ingen vanlig mandag idag somsagt! Ledig.
 
Har gatt en PW med Nina imorse. Heeeeelt tyst ute var det. Alla amerikanare tog nog sovmorgon idag. Det var nice, Inte ofta det ar tyst i LA. Har pluggat lite matte idag. Tranat pa gymet och kollat pa ellen.
 
For bara nagra minuter sedan fick jag ett mail om att jag fick biljetter till att se The Killers imorron! Wiihoo! Hade for nagra dagar sedan fatt att "tyvarr, du fick inga", men sa fick jag iallafall! Kuligt! Sa jag och athena ska pa mini konsert imorron! Kulkulkul! 
Sag ju the Killers dar pa Jimmi Kimmel live forra aret ocksa! Sa blir ev favorit i repris! Dem ar himla bra! 
 
Sitter och taggar the killers nuuuu!
 
(men ska snart byta till party musik)
 
Ikvall ska jag och Nina ut, det ska bli kul! En klubb som heter AV, har varit dar forra aret. Sa de va ett tag sen, kul att ga till nagot annat stalle an Lure. Det ska bli kul att sticka ut!
 
Det ar en munter mandag idag.
Och min kollsbolls fick sin nast sista cellgiftsbehandling idag. Vardena ser bra ut, vilket betyder frisk hund!!!!! Min lilla fighter. Ska överösa henne med massa gos och mys nar jag kommer hem! 
 
Om 5 veckor och 4 dagar ar jag i sverige. 39 dagar.
Har pratat emd emma och sofie pa viber idag! Ah saknar er!!!
Bild fran i somras! 
 
Och om en manad fyller jag aaar!
 
 
Puss och kraaaam! 

progress

Publicerad 2013-11-11 04:37:41 i Allmänt,

Hejje!
 
Idag borjade jag dagen med att ga till starbucks for att skypa med min familij samtidigt som jag drack en chailatte ur en rod starbucksmugg. Men internetet pa starbucks ville inte fungera, sa jag tog min chailatte och gick hem istallet. Sa skypade vi hemifran ist. Pratade julklappar! Ah de ska bli sa kul med jul!!
 
Sen har jag gat PW, och en stund efter det sa stack jag och Michelle till runyon och hikade! Riktigt nice! Oh vad jag alskar att hika! 
Efter var hika sa at vi middag pa chipotle! Gott! 
 
En annan sak som e himla harlig ar att det ar mandag imorron, MEN JAG HAR INGEN SKOLA! Tjalalal. For det ar Veterans day! Och imorron ar det aven en manad till min fodelsedag! Wiie! 
 
Sa gott att komma igang med traningen. Speciellt nar man borjar se lite resultat! Forsta bilden ar 21a september, den andra ar idag (10e nov). Jag var i fin form for nagra ar sedan nar jag aktivt spelade handboll, sedan dess har det varit sadar, och forra aret gick jag upp ratt manga kilo efter jag kom hit. Men nu gar det at ratt hall igen! 
 
Sen fick jag ju dethar gottiga i brevladan igar.
Men jag tror faktikst att jag kan tygla mig och ata bara lite at gangen. Inte alla choklad pa en vecka, som jag latt hade kunnat gora innan. 
Ooh sa himla gott det ska bli med oboy till mina pepparkakor! MmmmMmm
 
Och sa ska jag avsluta inlagget att gratta varldens basta pappa pa Fars dag!! 
Saknar er!
 
... och er med... 
 
..och alla er med.
 
Ah fick en liten tar i ogat. Jag ar sa glad som har valdrens basta famlig och slakt! 
Ser jattemycket fram emot jul! 
 
Nu ska jag snart sova. (Tankte jag, sen sag jag att klockan bata var halv 8... .ajaj... okej jag ar nog uppe ett tag till kanske..)
 
Puss och kram!

live your dream

Publicerad 2013-11-10 07:42:51 i Allmänt,

Tjenamoss!
 
Borjade dagen med skypa med familjen + Farmor o farfar. Saknar er! Men vi ses snart! 
Sen gick jag en PW i parken! Wie! At lunch, gick med Nina till ralphs, sen gick jag til gymet! Langesedan jag var pa gymet! Sa de var gotttt!!!!! Gymet vi har ar inte kalasbra, men "sparar" 40 dollar imanaden, pga av att pool och gym hor ihop har pa park la brea, och jag vill ha poolen. Sa for noja mig med det, slipper att betala 40 dollar till LA fitness,  onodigt med 2 medlemskap.
 
Efter en dusch sa akte jag och Athena till Venice och traffade Suzzie for att hjalpa henne med ett skolpjoject. Var precis vid solnedgangen. Sa himla fint.
Vissa ogonblick sa bara stannar jag upp och tanker, fan vad grym jag ar. For nagra ar sedan var det jag har idag bara en avlagsen drom. Jag dromde om en plats langt borta dar jag kunde hitta migsjalv, och bli den basta jag kan bli. Kande mig sa fast i Lodde. Och nu ar jag faktiskt har, och har varit i snart 1,5 ar. Inte illa. 
If you can dream it, you can do it! Det galler bara att mena det. 
Sa idag hade jag en san kansla. Bara uppskattar livet helt enkelt. Kanner mig blessed. Tycker det ar viktigt att gora det ibland, sa latt att ta saker for givet. 
 
Deep. Okej, back to dagen. Nar vi var klara med fotona sa ville Suzzie bjuda oss pa middag. Sa vi akte till Cheesecake factory! Wiiie! Glad blev jag! Valdigt langesen jag umgicks med Suzzie ocksa, sa det var jattetrevlig middag. Och jag var duktig, at en sallad. En cobb sallad. I den var det (hall i hatten nu darhemma) avokado, tomat, agg, blue cheese, bacon och kycklig. Och sallad saklart. For nagra ar sedan hade jag kasnke bestallt encobb sallad utan avokado, tomat, blue cheese och agg.. helt inte sa mycket sallad helller. Framsteg dar med.
 
Sen gick jag och Athena hem. Tar upp posten. Gissa vem som fatt paket fran sverige.... JAAAG! Sa nu har jag 1 kg marabou, 700 g oboy och 4 pasar tuggummi! Haha! Tack farmor och farfar! 
 
Sen kom Nina hem sa har vi bara haft det trevligt. Suttit runt matbordet och pratat och umgatts. Mysmys. Jag har fina roomies. Sen borjade min mat och sovklocka att ringa lite i mitt huvud... haha... sooovdags. Trott! 
 
Idag har jag varit duktig och imorron ska jag ocksa va duktig. Ska hika med Michelle. Jag ar kalastaggad pa att hika! Var nagra veckor sen sist nu! 
 
Och sa vill jag avsluta inlagget med att saga ett stort GRATTIS till min goda van Maaaaalin! Hoppas du har haft en riktigt bra dag! Onskar jag kunde varit med! Miss you!  
 
Nu ska jag sova! 
 
Puss och kraaam!

LAlife

Publicerad 2013-11-09 08:11:59 i Allmänt,

Hola!
 
Idag har jag inte gjort sa mycket. (Hur manga inlagg har jag inte sagt det i nu egentligen... haha)
 
Igar var jag och Nina ute pa Lure! Det var kul.
Det ar ocksa lite kul att va ful. Sahar sag vi ut nar vi var fixade och klara.
 
 
Sa sov ca 5 timmar inatt. Vaknar ju tidigt oberoende av hur dags jag lagger mig. Som tur va brukar jag lagga mig tidigt sa jag far min somn. Den ar viktig. Nina kallar mig grandma. Och tydligen vet manga fler ocksa att jag gillar att lagga mig tidigt haha. Ingen nattuggla har inte.. 
 
Iallafall. Efter min frukost sa gick jag till poolen. Sa nice. Det ar November och jag kande for att ligga vid poolen bland palmerna.... sa jag gjorde det. En av manga fordelar med att bo i LA. 
 
Efter jag hade stekt sa gick jag hem och jag har kollat pa en hel sasong av Blue Mountain State. Perfekt for att kolla pa nar man ar trott i huvudet. Kraver ingen anstrangning. 
 
Var jattesugen pa Cheesecake factory mat. Var ocksa sugen pa att hika. En sanhar dag saknar jag min krang-och-hike-kompis extra mycket.
 
 
Nina och Athena ar ute och dansar idag. Jag pallade inte. Istaller har jag varit duktig och skrivit ett nytt cover letter for ett insternship jag vill ha! Pa en advertising agency har i LA. TBWA. Ar ratt nojd med brevet. Men valde att skicka det till min advertising larare forst for att se vad hon tyckte. Spannandeeee! Ah jag vill ha det!!! tank att fa ett internship dar.. vilken dröm! 
 
Nu ska jag sova!! Godnatt!
 
Puss o kraam!
 

Torsdag idag

Publicerad 2013-11-08 03:31:24 i Allmänt,

Hello!
 
Idag vaknade jag tidigt. Halv 7. Lag kvar till 7. Sen upp och hoppa, frukost och pa med traningskladerna. Te en celsius och sen pa pa en powerwalk i parken! Mycket harligt! Och har varitjattefint vader idag ocksa! 25 grader!
Efter min pw sa akte jag och Nina till Santa monica. Nina skulle till doktorn, jag var snall och foljde med, sen akte vi till 3rd och jag kopte converse till Malin och aven ett par till mig sjalv for att mina vita ar inte sa fina langre... Passade aven pa att fynda pa Victoria secret med 7 par nya trosor for bara 26 dollar! Nice nice!
Sen tog vi bussen upp till sunset dar vi tittade till tatueringsstudion Shamrock! Fragade pris osv. Jag ska nog gora dar! Nasta vecka.. mihihiihi. Den 14e november! Da blir det exakt tva ar sedan jag gjorde min forsta! Lite kul! 
 
Sen stannade vi till och at pa en rastauriang innan vi tog bussen hem! Nu ar vi hemma och vilar oss en liten stund. HAr varit en heldag! Nu ska vi snart till ralphs och sen ska vi fixa oss for ikvall blir det utgang! Otto Knows pa Lure! Ska bli kul! 
 
Har ar en bild fram santa monica och idag!
 
Och tatueringstudion! 
 
 
Tjackalackaboom.
 
Puss och kram!
 

Ahaa

Publicerad 2013-11-07 03:53:13 i Allmänt,

Hej pa er!
 
Nu antligen har jag helg. Ah sa skont. Langhelg. Inte tanka pa skola pa nastan ev vecka...
 
Borjade dagen med matte sovanlig. Raknar minutrarna fran att jag kommer in i klassrummet till att vi slutar. De minutrarna gar valdigt langsamt.. Forovrigt ar vi pa exponentiella ekvationer nu. Sant gillar jag. Busenkelt! 
Sen var det Bus 25. Lamnade in mitt midterm. Fick tillbaka mitt arbete om Lee Clow. A! Wiie! Sen sa skulle vi gora displayer i skolan. Jag gjorde med victoria secret spray, en vit sidenskjorta som bakgrund och rosenblad. Sa har blev den.
 
 
Sen skulle vi byta props med nagon. Jag hade ju som tur vad med mig 2 st sprayer, sa jag anvande mig av min andra spray och lanade blommor av en annan.
 
Tyckte dem blev ratt bra. Inte perfekta imed att dem ar anvanda och med ljuset och sa osv.. Men de va en nkul uppgift! Kul att se vad alla hittade pa for nagot! Vissa valdigt kreativa, vissa valdigt enkla men fina, och vissa var inte sa bra. 
 
Sen hade jag hala. Och det var dags att plugga histora. Jag satt hela min hala och pluggade. Laste. Skrev. Vart prov ar uppbyggt sa att vi forst far massa termer till vara short essay. Utan dem ska man fa skriva om 2 st pa provet, men man vet ej vilken. Forra gangen hade hon 3st man fick valja mellan pa bada...
Tex
du kan skriva om
 
en trakig sak  -- en annan trakig sak -- eller en tredje trakig sak  (25 p pa den)
 
en trakig sak -- en annan trakig sak -- eller en tredje trakig sak  (25 p)
 
Efter short essay sa kommer en till short essey for lite extra poang.
en extra credit som hon valde. Vard 5 p.
 
 
Sen en uppsats varde 50 p.
 
Innan provet hade vi fatt ca 15 st short essey termer. Nagra av dem var jag inte sa bekant med. Inte komma med ursakter, men det ar himla svart att hanga med i hennes ppt nar hon pratar och antecka samtidigt, det gar i ett hogt tempo. Plus att hon inte lagger nagon tyngd pa att forklara de viktiga sakerna som sen kommer pa proven. Vissa ja. Men av 15 st, sa "kunde" jag 3, kommer ihag att hon namnt ca 5 och resten bara What? 
 
Sa nar jag pluggade sa lade jag mycket tyngd pa de jag kunde for att fa sa mycket som mojligt av dem, och nastan inget pa dem jag inte kande till. For om vi skulle ha 3 alt att valja mellan pa bada short essey, skulle jag ha minst en pa varje tankte jag. 
 
Sen jobbade jag pa min uppsats. Det gick valdigt segt. Ville sa garna gora en battre an forra gangen. Se till att jag far med alla detaljer och slutsater precis sa som hon vill ha det. Sa jag skrev ihop massa fakta. (Kan tillagga att redan har var jag valdigt trott i huvudet.) Sen klev klockan halv 2 och jag skulle ju ga och prata med lararen innan lektionen ocksa for att fa extra tips pa hur hon vill ha uppsatserna, vad jag har missat, vad jag kan gora battre osv... Sa jag gjorde det. Sa fick lite tips i hur hon ville att jag skulle gora. Sen borjade lektionen, provet.
Pa short essey ar det bara 4 alternativ. 
 
skriv om
det har --  eller det har
 
och
 
Det har -- eller det har
 
Jahpp. pa den ena var det tva alternativ som jag kunde valdigt bra. Men nkunde ju bara skriva om ett. Pa den andra sa var det 2 st av just dem jag inte hade last pa... Vad ar oddsen...... 25 p... poff.... Skrev nagra korta snabba meningar om en. Har jag tur far jag kanske ett poang pa den..
 
Extra credit amnet. Ocksa ett av dem jag inte hade pluggat pa.
Har ar ALLA vi hade att plugga pa. Det i fetstil var de jag inte hade last pa.
De 5 med pilar ar de som kom. Varav, Exclusion act och Manifest destiny som jag kunde, var pa samma rad. Alltsa jag kunde vara skriva om en av dem... 
 

-Cotton

-The Trail of Tears <-

-Lowell Mills

-The Potato Famine

-Manifest Destiny <- 

-The Chinese Exclusion Act  <- 

-Wounded Knee

-Zitkala Sa

-The New Immigrants

-Haymarket Square Riot

-Lower East Side  <-

-Triangle Shirtwaist Fire

-Emilio Aguinaldo  <-

-The Platt Amendment

-Thind v. United State

 
Otur. Ja. 
 
Jag sag det direkt och tankta att jag ska skriva en kickass uppsats och iallafall fa mina 50 p pa den. Men sa blev inte fallet. Sitter och fokuserat till max for att forsoka fa med alla detaljer och slutsater och samtidigt strukturara precis sa som vi precis hade pratat om. Det gar inte som jag vill. Skriver, suddar, skriver, suddar, stressar, skriver... Pa denna lektionen gick minuterna asfort. Huvudet gor kalasont och jag vill inte tanka mer, vill inte titta pa det jag skriver, vill vara ligga hemma i min sang....
Nar tiden ar slut. Skriver jag langst bak efter uppsatsen Detta gick inte sa bra.. inom parantes.
At pipan gick det, om jag ska uttrycka det fint. Bajjamajja. Katastrof. Varsta historieprovet i historian. Min historia iaf. 
 
Har fortfarande ont i huvuet. Vill fortfarande inte tanka...
 
Var iallafall himla skont att ga hem darifran. Nu var det over. Det var katastrofalt, men det ar slut och nu behover jag inte tanka pa det forren om en vecka. Da kommer angesten komma igen. 
 
 
Forovrigt kan jag beratta att jag kopte biljett till eliason merit awards igar. 90 dollar, men somsagt, yolo. Vill valdigt garna till W hotel, har aldrig varit dar. Vet att Ellens Walk of Fame stjarna ar precis utanfor. Vet ocksa att One direction brukar bo pa det hotellet nar de ar i LA. Och jag rakar ocksa veta att One direction sk ava i LA den 23 e och 24e november. Festen jag ska pa ar den 22a. Tank om, bara tank om, dem ar dar nar jag ar dar? Tank om tank om. Ehehhe. Jag har san otur nar det kommer till one direction verkar det som.... VMA och xfactor forra aret tillexempel.... Hahaahah jag vet att de e hur tontigt och fangirligt som helst. Men jag kan inte hjalpa att tanka sa. Man maste ju ha nagot att gladjas at... aven fast det aldrig kommer att handa irl. 
 
Men OM det gor det blir jag valdrns lyckligaste. Bara titta liksom. 
 
Man kan inte lata bli att le sjalv.... sa sot! 
 
Nu ska jag nog kolla film, eller nagot. Inte olugga iallafall. Inte tanka pa business, matte och verkligen inte historia.... 
 
Puss och kram! 

bucks. Starbucks

Publicerad 2013-11-06 03:46:39 i Allmänt,

Hejhejhej!
 
Tisdag idag och jag mar mcyket battre idag an jag gjort innan! Borjade dagen med en powerwalk, lite plugg, lunch, en powerwalk till, en dusch, Ellen och sen kvallsmat och sen begav jag mig till starbucks med min mac for att plugga historia.
 
Nu sitter jag har.. Historian ar inte rolig. Jag ska in och prata med lararen imorron, ta med mig mina gamla uppsatser och se vad  jag kan gora battre tills nasta. Vet att jag inte komer kunna fa ett A i kursen men jag kan iallafall fa ett starkt B. 
 
Gick till Starbucks for jag kande att jag behovde lite miljoombyte. Plus att de har de roda julmuggarna nu. De e mys. Och chailatte ar muuums. Mums + mys( + plugg..)
 
Ar klar med business midtermet. Ska ha med mig massa saker till skolan imorron. Ska gora en advertising display i skolan (av sant vi har hemma) och fota den. Sa jag ska ta med mig en victoria secret spray, en vit siden skjorta (som bakgrund) och sa har jag kopt en ros for tankte lagga rosenblad pa sa det ser lite roligare ut an bara en vit bakgrund och en spray... 
Sen ska jag ha med mig en bluebook till historia midtermet. Sen tankte ag ta med mig datorn for att plugga. Och far inte glomma mina gamla historia uppsatser... Mycket att komma ihag... 
 
Sen efter imorron ar det heeelg. Och inte nog med det. Det ar langhelg! Ledig pa mandag for det ar veterans day! Woopwoop. 
 
Nu ska jag snaaart bege mig hemat for min chailatte e slut. Ska skriva lite till pa historian. Oh de e sa trakigt. I bkoen sa trottnar man pa att lasa innan man ens kommit igenom forsta meningen...
 
Och juste. Jag ska kopa biljetter till att ga pa eliason merit awards. Forra aret var jag pa efterfesten, da jag traffade Dolph Lundgren och Annan Anka. Men denna gangen sa tankte jag kanske ta pa mig spenderarbrallorna och kopa biljetter till sjalva priscermonin ocksa. Det hele kostar 90 dollar. Men de e bara 50 dollar mer an bara en efterfest... Kanner att de kan vara vart det kanske. Yolo likosm...
 
Saknar er darhemma, langtar efter jul! 
 
Puss och kram!

moooooonday.

Publicerad 2013-11-05 03:02:00 i Allmänt,

Heeej!
 
Hemma efter en lang dag i skolan. Inte langre an vanligt dock. Matte, bus 25, hala och historia. Dagen idag var seg, och jag raknade hur manga skoldagar jag faktikst har kvar denna terminen. 11. Det fick det att ljusna lite. Ska alltsa ga upp 11 tidiga morgnar till, ta bussen och sen ta bussen hem. 11 dagar. Inte sa farligt. Efter onsdag kan jag rakna dagarna pa mina fingrar!! 
 
Iallafall. Kommer hem ratt trott och hungrig nar jag kommer hem = hangry. Kommer hem och ser att koket ser ut som en SVIIIINSTIA. Jag har sa mycket frustration inom mig atm. Jag ar inte pedant eller sa, men jag gillar inte att ha ett vidrigt kok. For mig ar det en sjalvklarhet att sa fort jag har atit att plocka undan pa matbordet, satta in min tallrik i diskmaskinen och diska kastrullerna m.m. Jag forstar ocksa att alla kanske inte har det som en sjalvklarhet. Alla behover inte diska direkt pa sekunden efterat, det gor mig ingenting om man vantar lite. Men nar det star dar mer an en dag, och sen fylls det pa med mer disk... Det tycker jag ar 1. valdigt ackligt att ha en vask full med smutisk disk som inte ens ar avskoljd 2. storigt for mig som vill diska mina saker sen efter jag har lagat mat.. eftersom det ar ett berg av smutsdisk i vasken redan... 3. lite brist pa respekt for de som vill ha ett rent kok och forsoker halla det rent. 
Jag forstar inte hur man kan glomma det nar man ser det varje dag. Ocksa en fordel med att diska direkt. Att inte orka ar ocksa en dalig ursakt tycker jag, vill man ha ett rent kok sa gor man det bara. Diska ar som att borsta tanderna. Bara att gora om man vill ha fina tander liksom.. Man maste bara prioritera. Ibland kanske man inte hinner, forstaeligt, sen da gor man det sen efter tycker jag. Sa himla farligt att diska efter sig ar det val inte...
Jag vet inte exakt vems allt i koket ar nu.. och jag bryr mig inte. Det ar dar, och det stor mig. For det star ALLTID massa skit dar. Jag vill inte leva bland andras manniskors smuts. Det ar räligt.
 
Nu blev det en himla lang text. Jag orkar verkligen inte ta upp det men nagon nu, ar sa sjukt trott.... och sist jag forsokte sa funkade det inte sa bra... min poang uppfatatdes tydligen inte, eller sa ignorerades den. 
Och missforsta mig inte. Jag tycker om alla mina roomies jattemycket. Men inte deras disk.
 
Nu skriver jag bara ratt fran mian tankar. Min blogg, min dagbok.
 
Klockan ar 6 och jag ar pa vippen pa att somna. Ska kasnke ta en powernap. 
Imorron ska jag bara plugga. Massa historia. Och gora klart det sista pa businessen.
Funderar pa att ga till starbucks att sitta dar och plugga. Dricka chailatte i deras julmuggar! De har roda julmuggar nu!!! miiihiiiI! Love it. 
 
Har kommer en bild pa berg.
 
Puss och kram!! 
 

sunday

Publicerad 2013-11-04 07:23:54 i Allmänt,

Hej!
 
Idag borjade jag dagen med skype med farmor o farfar. Sen gick jag och la mig igen. Upp och lagade bananpannkakor till lunch och tvatta... Skulle egentligen ner till santa monica men det orkade jag inte.. far bli nasta helg.
 
Klockan 4 drack jag en energidricka och gick till Michelle sa akte vi till target, sen till ross och sen till the grove. At lite mat och sen kollade bio. Sag About time. Fin film. Lite angtrakig i mitten, men fin anda. Nu ar jag superduper jatatrott och ska sova!
 
BTWWWWW!!! Masta bara tillagga att nagra av mina vanner som var ute igar traffade pa MIKE DIRNT! Alltsa basisten i Green day. SAAA himla avundsjuk. Dog lite inombords. Onskade att det varit jag..... Menmenmen. Kul for dem! Nasta gang ar det min tur hehe. Nu vet jag iallafal att det inte e omojligt. Allt hander i LA. Sa himla sjukt anda att dem traffade han. Ah sa avundsjuk jag ar! Ska fraga ut martina imorron pa businessen!
 
NU ska jag sova! Skola imorron. Inte alls pepp.
 
 Puss och kram! 

lugnlordag

Publicerad 2013-11-03 03:22:00 i Allmänt,

Heej!
 
Idag har jag gjort ingenting. Tankte till santa monica och ga pa 3rd, men orkade inte. Sa aker dit imorron ist. Har inte heller tvattat.. far gora det imorron ocksa... suck.. latmask.
 
Jag borjade dagen med att skypa med familjen. Sen ringde jag farmor o farfar men ni svarade inte.. testar ringa er imorron bitti istallet! Sa da skypade jag med min kollega mats lite istallet! Halsade till mina gamla goda arbetskamrater pa maxi Ska bli kul att halsa pa dem pa julen sen! 
 
Och ska bli sa himla mysigt att kunna sitta hela familjen runt koksbordet dar hemma, ata god mat som inte jag har lagat, dricka julmust, ha tanda ljus och sa ar det morkt ute i vintersverige! Det ska bli mysigt! Ser fram emot det! Och sen sjalva julafton!!!!!! Ah vad jag langtar! Nasta manad! 7 veckor typ. Det gar kalasfort. 7 mandagar. ca 50 dagar. Da ses vi. (Nu raknade jag, om exakt 48 dagar ar jag hemma!) 
 
Ver ute pa en powerwalk idag. Ooh vad jag vill tranaaaa ordentligt. Kanner att jag snart tappar formen jag byggt upp, nu ater jag bara skrapmat och ror mig minimalt. Kulkul.
Men jag dissar utgang ikvall igen. Nina och Athena ska ut. Jag vantar tills nasta vecka. Halsan forst. Vill bli friiiisk. Helt frisk. Inte halvfrisk och sen bli sjuk igen..
 
Pa tal om mat och sa, sa var Nina och jag nyss pa the counter och at hamburgare. Maffiga hamburgare.... Gott, men otroligt mattande... 
 
 
 
Jag har lange nu tankt att gora en tatuering till.. Ja... Tankte ocksa inte saga nagot, men skrev i en grupp pa facebook och fragade om nagon hade erfarenhet av en speciell studio som jag kollat in. Trodde att gruppen var stangd, men tydligen hade det kommit upp i mamma o pappas nyhetsflode. Sa det ar ingen hemlighet langre. Aja... Tankte forst skriva 2 rader fran Kelly Clarksons lat breakaway.. men sa har jag redan 2 textrader i nacken... sa det kandes som lite mycket text. Ville skriva "I'll spread my wings and I'll learn how to fly, I'll do what it takes till i touch the sky" Fint. Men massa text. Det var iden med flyga jag gillade. Flyga fritt. Inte va fast nagonstans. Vara fri och "the sky is the limit". For mig symboliserar den mojligheter, att våga breda ut sina vingar och flyga och uppna nya hojder. Sa jag har tankt lite till, och orden Fly Free fastade i mitt huvud, sa lade jag till lite faglar. Jag gjorde denna i word, sa detta ar en ide av hur ungefar jag vill ha den. Pa revbenen, vansta sidan. 
 
Nu vet jag att nagra darhemma tycker inte om tatueringar och vill inte att jag ska skaffa fler. Men det ar min kropp, mitt liv, mitt beslut. Jag alskar mina tatueringar. Jag vet vad jag gor och vad jag vill och kommer inte angra mig. Men tackar for er omtanke. Ni far hel enkelt acceptera mina tatueringar som en del av mig. Alskar ni mig sa alskar ni dem. Aven fast ni inte gillar att det ar en tatuering.. "sånt som bara sjöman och pirater har.." ;)
 
Ska till studon forst och prata med dem och vad dem kan tankas ta betalt for den. Det ar samma studio som Lady Gaga, Emma stone, Johnny Depp, Lucy Hale och One Direction (harryyyyyy <3) har tatuerat sig i. Vilket ar en bra merit. Och dem har fatt valdigt hoga ratings pa yelp. Sa det kanns bra. 
 
Nina ska eventuellt ocksa gora en tattiss. 
 
Nu ska jag.... plugga lite..... sen kolla film.. och sova.
 
Puss och kraaaam! 

Nu äre november!

Publicerad 2013-11-02 01:15:10 i Allmänt,

Heejsan!
 
Och hej November! Forsta vintermanadan ar har! Inte for det har markts i LA..
 
Idag var jag trott pa att vara trott. Sa jag tog en celsius och gick en liten pw pa morgonen, vilken kandes jattebra! Sen tog jag pa mig bikinin och gick ner till poolen for att steka en stund. Har somsagt haft 30 grader idag! 
Sahar mysigt hade jag det. 
 
 
Sen vid 2 gick jag hem och har jobbat med mitt bus 25 midterm! Har gatt bra! De andra har varit pa Ikea sa har tillomed varit ensam hemma ett tag! Inte ofta man ar det, sa det var nice! Jag alskar mina roomies, men behover ensamtid ibland, sa det var valdigt skont! Lagade mat! Langesedan jag lagade ordentlig mat! Sa idag gjorde jag kycklingtortillas! De va gott. Inte de basta jag atit, men helt okej gott liksom.
 
Kanner mig mycket piggare idag an om man adderar alla dagar i veckan! Sa de gar at ratt hall! 
 
Nu kom de andra hem med Ikea grejer! Och nu ska jag jobba vidare pa mitt bus 25 midterm! Juste, o hyran ska betalas idag ocksa. Inte glomma!!
 
Nasta manad kommer jag hem! 
 
Puss och kram! 

happy halloweeen... fran soffan

Publicerad 2013-11-01 04:16:43 i Allmänt,

Hejje!
 
Sag pa Pearl Harbor igar kvall.. oooh vilken film! Sa braa!! Sen somnade jag.
Sov till 8, kollade telefonen, somnade om. Vaknad eigen halv 11. Sa om man bortser fran att jag vaknade vid 8, sa sov jag nastan 12 timmar i strack!! Nice! Har inte sovit till halv 11 sen.... kommer inte ihag... Dock tar forkylningen pa engergin och jag har inte gjort sa mycket idag. Gick en promenad... Kollade Ellen. Himla kul avsnitt! 
Bestallde hem kinamat till lunch, dock var det inte sa himla gott som jag hoppades pa... aja.
Sen kollade jag pa filmen safe haven! Den var ocksa braaa.... 
 
Athena och Nina ska ut och partaja ikvall, men inte jag. Jag kanner mig ju inte 100, och vill bli frisk sa snart som mojligt, sa jag hoppar... aven fast de e halloween, och det hade varot kalaskuuul.. men nej. Firade ju forra aret, och i lordags... Sa de far va sa. 
 
Ikvall ska jag forsoka plugga lite pa mitt Bus 25 midterm. Imorron ska vi ha 27 grader, sa jag kanske chillar vid poolen ett tag eheh. Och imorron ar det november! Hejhopp! Sa nasta manad kommer jag hem! 
 
oooh jag vill bli frisk och pigg igen.. sa jag kan trana och orkar gora kul sager och laga massa mat igen. All min energi ar borta. Jag brukar ju va aktiv och duktig... Vill bli friiiisk. Blööö....
 
Hoppas ni har en bra halloween darhemma! Saknar er!
 
Min bebbbbiiii
 
(inte kul att va sjukis... bild fran nar jag va sjuk forra terminen haha)
 
 
Puss och kraaam!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela