carropacollege.blogg.se

Tjenna. Jag startade denna bloggen som en dagbok när jag flyttade till LA o började college 2012. Två år senare är jag klar på college och har flyttat hem till Sverige igen. Livet är en resa, och detta är där nu min loggbok. Så välkomna att ta del av min resa, mina tankar och upplevelser här i livet.

the finish line approaching

Publicerad 2016-07-12 05:41:54 i Allmänt,

Hejhej!
 
Måndag igen, min sista hela måndag i LA, om en vecka sitter jag på ett flygplan, wuhuu! 
 
Veckan som varit! Två av de nya praktikanterna kom i torsdags. SÅ då stack vi alla hem till soph och fikade. Fredag. Jobb, afterwork. Det är jag som tjatat på kontorsgrannarna att vi ska ha en sista afterwork, men han som brukar ordna det hade "glömt" det o nu skulle han på baseball match. Oh well. Vi var några stycken som satt ute på en solig bar och drack några drinkar, så vi hade trevligt ändå. Dock fick vi sluta kvällen lite tidigt ( i min smak), men its okej. Sen var det lördag, vi överaskade vendela med ett födelsedags firande, vi alla gick till en mexikansk restaurang som heter el compadre och åt mat och drack margaritas. 
 Sen stack vi till No vacancy, var jättetrevligt, och sen mötte jag upp Michelle så stack vi till W hotel och hängde. 
 
Så det var en jättetrevlig lördag. 
Söndag så skypade jag med familjen och david, sen mötte jag upp Nina så åt vi lunch på stout samtidigt som Portugal vann EM. Sen chillade jag med de två nya tjejerna på vårt rooftop, mysigt. De bor hos oss nu tills de hittar en egen lägenhet/tom den 17e då vi måste va ute. 
 
Har även skaffat Pokemon Go, såklart, eftersom jag älskar pokemon. SÅ kul!!! Har inte spelat det jättemycket, men i will så fort jag får tid och läge och jag har batteri på telefonen!
 
idag var vi alla på kontoret. Sista dagen alla var på kontoret. Imorgon är det vara jag, soph och de två nya, ska ha möte med chefen, och ska skypa med min efterträdare. Som fortf är oklart när hon kommer komma hit. Hopefully kommer hon nästa vecka.. Tänker att imorgon är min sista dag på kontoret, och att jag tar lite ledigt de sista dagarna i LA, unless jag måste rycka in på något. 
Påminde min vän med den Billie Joe - signerade skivan idag, igen, han ska ta med den imorgon då det är min sista dag. Hoppas verkligen att han kommer ihåg nu.. .Annars får jag väl komma in sen i veckan o hämta den, eller så får min nya kompis bree ta den o komma o hälsa på mig i sverige (vilket hon kanske kommer att göra! Kul).
 
Har börjat packa min väska idag. Frustrerande att inte kunna packa allt direkt haha... svårt att sluta lägga ner saker när man har börjat.. samt veta vilka kläder man kanske skulle kunna använda de kommande 7 dagarna... hmm... 
 
Om några timmar kommer antagningsbeskedet från Lund.. spännandeeee.. Kommer att kolla så fort jag vaknar. Ugh. Nervös. Vill så gärna läsa beteendevetenskap. Osäker på om jag kommer komma in i första sollningen, men hoppas på andra! We'll see!
 
Puss och kram! 
Ses nästa vecka!

a merican 4th of July

Publicerad 2016-07-06 05:19:55 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Tillbaka till verkligheten efter en långhelg! Har varit en välrigt lugn lång helg. Har mest solat/chillat om dagarna. Var på stranden i fredags, passade michelles hund söndag kväll till måndag. I måndags, igår, var det 4th of July, Amerikas Nationaldag! Jag firade den med Bree och Jeff, som jobbar i kontoret bredvid, tillsammans med några av Jeff's kompisar i Redondo Beach. Åt pizza på stranden, badade, grillade och hängde bara. Var också rätt lugnt, men trevligt. Kul att hänga med lite nya människor, och fira 4th of July the real american way! Sen var det fyrverkerier på kvällen! Här är jag och bree i blinkande hattar! 
 
 
 
 
Kom hem vid 12-1 tiden inatt, helt slut. Nico, Michelles vovve, är nämligen vaken p natten.. gick och tuggade ben, lekte med boll och tassade tunt på trägolvet halva natten. Sen kom michelle hem vid 6.30, och efter det kunde jag inte somna om.
 
Var fortfrande jättetrött när jag vaknade idag. Men de va ba upp o hoppa, lägenhetsinspektion och sen jobb. Dags att knyta ihop säcken på jobbet nu, se till så vi har gjort klart allt vårt och det är redo att tas lätt o smidigt över av de nya praktikanterna. Varav 2 st kommer på torsdag. Kul!
 
Var inne hos kontorsgrannarna idag för att påminna om den signerade skivan.. och så har han tagit hem den över helgen.. Sen april har han sagt att jag ska få den haha.. Komme rju inte vara på kontoret så jätteofta nu sista 2 veckorna, lära upp de nya lite etc, men tekniskt sätt är fredag min sista dag , sen I'm out. Och min efterträdare kommer nog inte hinna komma innan jag åker så får lära upp henne via skype ist. 
 
Så relativt lugnt atm. Inga mer FF. 25 st har jag gjort. Är ändå stolt över att jag har gjort det, i princip helt själv (fått någon att korr-läsa, och ibland har Vendela skrivit en artikel) men annars, är det all me. Det är skönt att dte är över, men också känns det lite svårt att släppa.. känns som att det är MIN grej nu, och kontsigt att någon annan ska ta över det... but its ok.  Tack för mig, FF! 
 
Btw. En kul liten grej. Skådisen som ska spela Han Solo i de upcoming star wars filmerna har kontoret bredvid oss. Ska kanske försöka få mig ett foto, kan ju va kul o ha sen. Ehe, får se. 
 
Nu är klockan över 8, och jag ska nog ta o borsta tänderna o sova faktiskt. Är såå trött. 
 
Om 2 veckor är jag hemma!
 
Puss och kram! 
 

closer.....

Publicerad 2016-07-01 06:49:00 i Allmänt,

Hejhej!
 
Om några timmar är det juli. Vilket betyder, jag kommer hem denna månaden!! 
 
Imorgon skickar jag ut mitt sista FF, som redan är klart, jag ska bara trycka på skicka imorgon, sen är jag klar och ledig! Långhelg, 4 dagars helg! Ska bli skönt! Och nästa vecka lär bli lugn, 2 av de nya praktikanterna kommer på torsdag,spännande! 
 
Nu är det verkligen nära slutet. Skönt faktsikt. Jag är redo att åka hem. 
 
Denna veckan har inte varit något speciell. Den har kännts lång, men nu har vi ju långhelg så det jämnar ut sig.
 
Ugh , o som jag skrev om häromdagen. Är så less på att folk som inte förstår mig, stör sig på mig, uppmärksammar mig bara när jag gör fel, eller får att det på något sätt blir fel. Allt jag gör blir fel ba..  Tex om det ska ha ett knytkalas, och jag och en till kom överens om att vi skulle dela på vinet till festen. Perfekt, då va det löst. Men tydligen så skulle alla ta med sig vad de ville dricka samt, något till.. Blev tillfrågad om att baka en kaka dagen innan eventet, då sa jag nej.. det hinner inte jag. Köpa alla ingedienser, o stå o baka , på en torsdag när jag måste göra klart ett FF.. (hade jag blivit tillfrågad i gid tid så hade jag kanske kunnat göra det),,Och är jag ju dum som inte kan anstränga mig som "alla andra gör". Kommer dit i tid och hjälper till med allt som kan hjälpas till. Drack bara av vinet. Trodde allt va fine. Men nu i efterhand så får jag reda på att jag har roffat åt mig av andras utan att ha bidragit själv.. Just i stunden som jag fick höra det kände jag mig dum, nä det är ju klart att jag inte vill vara den som kommer till festen utan att ha bidragit emd något.. men om man har ett knytkalas så delar man väl upp det och är tydlig med vem som tar med vad.. I dont read minds.. Så jäkla larvigt... Men jag orkar inte bry mig, whattevverrrr, I say sorry men jag tänker inte gå o fjäska eller bete mig som jag är skyldig någon någonting.. Jag är inte en sån person som låter andra göra jobbet och sen åkter på en räkmacka, I'm more then happy to help och dra mitt strå till stacken, bara säg till mig vad jag ska göra... Det är sånna cheerleading-översittar-bitch-fasoner, maktspel.. och tjejen är nästan 30 år, väx upp.Tycker bara det är så himla onödigt.. och jag är så trött på att ha den sortens människor omkring mig.. saknar mina riktiga vänner i skåne. Men snart såå!!
 
 
Theese are my kinda people!!! <3 
 
I helgen ska vi städa fr vi ska ha lägenhets inspektion i början av nästa vecka, ska kanske träffa sara imogon, och sen fira lite 4th of july söndag/måndag. Planerna där är fortfarande lite oklara. Men jag hoppas att det blir något kul!! Ska bli kul att fira 4th of july, det har jag aldrig gjort innan!
 
Och här kommer lite (2 ehe) bilder från fallskärmshoppet btw!
 
 
Wuhuu!! 
 
Nu ska jag snart sova! Åh SÅ skönt att vara ledig imorgonnnn!!
 
Puss och kram! SES DENNA MÅNADEN! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela